Fiul care a cumpărat o pagină în ZF ca să-i scrie tatălui

Ziarul Financiar de azi publică, pe o întreagă pagină de publicitate, o scrisoare emoționantă, despre care se înțelege că este scrisă de un fiu la moartea tatălui său. Cel care semnează Vlad are, rezultă din text, 44 de ani și-i spune tatălui:

miercuri, 15 februarie 2012, 2:15

Ziarul Financiar de azi publică, pe o întreagă pagină de publicitate, o scrisoare emoționantă, despre care se înțelege că este scrisă de un fiu la moartea tatălui său. Cel care semnează Vlad are, rezultă din text, 44 de ani și-i spune tatălui:

”Ca orice băiat, mi-am găsit idolul în tata, încercînd să depășesc ceea ce el a reușit.

Azi, știind că ciclurile vieții sînt ca anotimpurile lui Vivaldi, îți spun din nou că te iubesc și că poți în continuare, de sus, să speri că voi fi mai bun ca tine.

Pentru toată relația noastră,
Te iubesc,
Fiul tău,

Mîndru de numele tău și al mamei,
Vlad”

Comentarii (15)Adaugă comentariu

cata  •  15 februarie 2012, 16:37

f frumos zis mi-ar placea asta sa simta toti copii pt parinti lor.respect ,dragoste ,si iubire.nu bataie pe avere si certuri in public etc.
un bun exemplu pt cum ar trebui sa fie oameni dupa cineva dispare.

Tatiana  •  15 februarie 2012, 16:52

Foarte emoţionant…

REAlista  •  15 februarie 2012, 17:20

Frumos, dar oare de ce trebuie sa facem astfel de gesturi atunci cand pierdem pe cineva….

radu pana  •  15 februarie 2012, 17:45

E o scrisoare prea frumoasa ca sa fie adevarata.

Béranger  •  15 februarie 2012, 18:09

Cum adică „ieri noapte s-a împlinit dorința ta, eu nu am avut curajul să te ajut”?! Dorința tatălui era să fie în pericol de moarte, iar fie-său să-l lase să moară?

Și cum adică „pentru toată relația noastră”? Asta e exprimare față de tac’tu?

Mie-mi miroase a teaser de viitoare campanie publicitară de prost gust.

malta  •  15 februarie 2012, 18:27

Total gresit, Dna/Dl Beranger, aceasta scrisoare este cat se poate de reala si inteleasa doar de cei care i-au cunoscut , atat pe fiu cat si pe tata. Cu siguranta nu va incerca nimeni sa-ti schimbe parerea.

Dan  •  15 februarie 2012, 21:46

Oh, dar e cât se poate de evident, d-le Beranger. Tatăl dorea să moară, probabil pentru a curma o suferinţă lungă cu final inevitabil, iar fiul nu a putut să-l ajute. Trist. O situaţie de lose-lose pentru fiu. Sper ca scrisoarea de adio să-l ajute întrucâtva…

sergiu  •  15 februarie 2012, 22:20

Catalin,
Nu te cunosc personal, doar cat te-am urmarit in interventiile tale de pe tv.
Banuiesc ca „press cliping” -ul pe care l-ai facut astazi a fost foarte bine intentionat.
Din pacate „oamenii traiesc in perceptii”, oricum Romania in ultima vreme este mai mult decat o tara a tuturor „imposibilitatilor” si a „paradoxurilor”…
Scrisoarea este cat se poate de reala, si sunt foarte multe persoane care chiar daca nu l-au cunoscut, m-au sunat si mi-au transmis mie ca si apropiat al acestui OM toata compasiunea lor …
Pacat ca unii se cred mult prea destepti si mai mult decat intuitivi decat sunt …
Dar asta este Romania! Centrul Universului, cu oameni care si-au pierdut nu numai identitatea, dar din pacate si-au pierdut si ultima bruma de bun simt si compasiune!

Cătălin Tolontan  •  15 februarie 2012, 22:43

sergiu: da, scrisoarea este autentica

Antonia  •  16 februarie 2012, 1:51

Vom reusi oare sa fim mai buni ca ei? Nu ne ajuta nici decorul, nici scena, nici spectatorii, cinic vorbind. Traind, totusi, sub auspiciile unui spirit candid, putem spera, la fel ca si Vlad.

Elena  •  17 februarie 2012, 8:38

Dle Sergiu, multi oameni si-au pierdut identitatea, oare nu sunteti si dvs unul dintre ei?
Intradevar de cele mai multe ori apreciem oamenii de langa noi dupa ce nu mai sunt, de aceea acesta scrisoare foarte bine intentionata sper sa il ajute pe acest OM sa poata sa treaca peste durearea aceasta si sa fie o LECTIE pentru multi dintre noi, sa le aratam celor de langa noi cat inca sunt in viata ca ii iubim, apreciem si sa le aratam dragostea noastra… Chiar daca timpul nu ne permite, TREBUIE sa ne gasim aceea putere interioara sa ne gandim ce nu numai valorile materiale conteaza ci si sentimentele si timpul petrecut cu cei dragi.

BIBLIOTECA CUNOAŞTERII  •  22 februarie 2012, 15:55

[…] Fiul care a cumparat o pagina de ziar ca sa-i scrie tatalui Like this:LikeBe the first to like this post. […]

Adrian  •  23 februarie 2012, 19:39

Mie mi se pare asocierea dintre evenimentul trecerii tatalui cu ziarul financiar, cel putin neinspirata. mai mult de atat, trairea ce te coplesteste la pierderea tatalui nu cred ca are in niciun fel de a face cu marea publicitate.

Dumitrescu dan  •  22 martie 2012, 22:10

Exceptional

Link-urile săptămânii #8 – Blogul lui Bogdan | Blogul lui Bogdan  •  16 mai 2012, 15:44

[…] Tolontan ne povestește de la operațiunile de deszăpezire aici și aici, Tot el ne arată o altfel de scrisoare. Aceste trei articole sunt de citit măcar datorită stilului de a […]

Comentează