Finala Europa League, faza pe internet

O spun direct. Mergeți la RoNewMedia! Cea mai mare conferință a industriei digitale va popula noul sediul a Bibliotecii Naționale pe 16, 17 și 18 mai.

vineri, 11 mai 2012, 12:13

O spun direct. Mergeți la RoNewMedia! Cea mai mare conferință a industriei digitale va popula noul sediul a Bibliotecii Naționale pe 16, 17 și 18 mai.

Îl cunosc pe Dragoș Stanca de aproape 15 ani, am lucrat împreună și doar de cîteva ori l-am văzut atît de stresat ca în această perioadă în care s-a ocupat de organizarea RoNewMedia 2012.

Pentru nimic în lume n-aș vrea să fiu acum în echipa dedicată care s-a băgat în nebunia asta. Tipul e un spectacol. Răspunde la același telefon pe care tastează mailuri, un ochi ți-l aruncă ție și cu celălalt se benoclează pe ecranul laptopului. Sper ca, din nebăgare de seamă, să nu fi participat și la organizarea Olimpiadei de la Londra în timpul ăsta. Dacă-l conectezi cu o liță pe pantof, luminezi un cartier întreg, atîta frecare a băgat ca să iasă evenimentul.

Nu înțeleg de ce a ținut el să facă din RoNewMedia un eveniment regional, pe care nu-l au nici ungurii, nici cehii la acest nivel, nu cred că-și va scoate banii cu zeci de speakeri tari veniți special de afară, dar, de cînd cu succesul finalei Europa League, sînt mai reținut în a spune că ne ies greu lucrurile.

Așa că nu mai fac pe deșteptul. Ne vedem acolo!

Comentarii (4)Adaugă comentariu

cea de peste mari  •  11 mai 2012, 3:43

Profesia mea e alta, nu tehnologia informatiei. Si tara unde o fac e alta din fericire 🙂 Va puteti da seama dupa ora mesajului. Dar am intrat de curiozitate pe site acum si din ce-mi dau seama e f interesanta conferinta. Daca una ca asta ar fi in zona unde lucrez eu s-ar certa seicii de orgoliu care s-o organizeze! Sint f corecta daca spun asta.

mihaip  •  11 mai 2012, 8:36

Nu stiu de ce ne ferim sa recomandam lucruri care ne plac, Tolo! Sintem singura natie din lume care face asa. Sint un cititor consecvent al tau si am vazut ca unii se supara si cind recomanzi o carte (cam rar 🙂 )Ca faci reclama. Aleluia!

Dragos « Orlando  •  11 mai 2012, 8:42

[…] are dreptate, de doua ori, RoNewMedia va fi cel mai mare eveniment regional al industriei digitale, iar Dragos […]

MOS1ERUL  •  11 mai 2012, 9:30

Usor, catinel, mergem si noi in rindul lumii. Mi se pare tare ca aflu cu ocazia RoNewMedia ca am inaugurat si noi dupa 20 de ani Biblioteca

Comentează