Heblul în patrimoniul valorilor naționale

UPDATE: Alexandra Tănăsescu, reporterul ProTV, spune ca ea a cerut sa plece la stiri „din dorinta strict personala de a schimba ceva in cariera mea”. Si, in plus: „Colegii mei de la sport au refuzat invitatia Stelei de a participa la conferinta de presa recenta a conducatorilor si antrenorului”.

sâmbătă, 26 octombrie 2013, 9:07

UPDATE: Alexandra Tănăsescu, reporterul ProTV, spune ca ea a cerut sa plece la stiri „din dorinta strict personala de a schimba ceva in cariera mea”. Si, in plus: „Colegii mei de la sport au refuzat invitatia Stelei de a participa la conferinta de presa recenta a conducatorilor si antrenorului”.

Vineri, 25 octombrie 2013, la ora 13:03, după ce a spus că ”vom face dezvăluiri despre Laurențiu Reghecampf”, realizatorului Gabi Safta de la Radio GSP, post radio administrat de ziarul Gazeta Sporturilor, i s-a înnegrit ecranul pe GSP TV, canal TV deținut de Antena Group.

Emisiunea lui Gabi Safta este produsă și difuzată pe Radio gsp și preluată pe GspTV.  Între cele două instituții e doar o legătură de nume. După cum merge treaba, mai degrabă o coincidență de nume!

Imediat după anunțul lui Safta, pe GspTV s-a înnegrit ecranul, s-a băgat publicitate și s-a înlocuit emisiunea live cu o reluare.

Salut intrarea antrenorului stelist, alături de Alexandru Arșinel și de Patriarhul Daniel, pe lista “valorilor și simbolurilor culturale și spirituale ale României”, așa cum este ea definită de către Antena Group!

Reghecampf a ajuns pe lista elitelor naționale cu ajutorului heblului, chestia aia cu care se întrerupe curentul electric la nevoie. Heblul este el însuși un concept care merită inserat în comoara națională pe care o purtăm în bocceluță cînd traversăm timpurile.

Uite un alt exemplu: Alexandra Tănăsescu, reporterul ProTV și sport.ro care a fost agresat de Mihai Stoica și de bodyguarzii stelistului în Macedonia, a părăsit Departamentul Sport și lucrează tot în Pro, dar în alt domeniu.
Iar ProTV, interzis pînă mai deunăzi de către Steaua, a apărut din nou la acțiunile clubului.

În sfîrșit, prin adăugirea lui Reghe pe lista nobilă, fotbalului i s-a făcut dreptate, recunoscîndu-i-se rolul select în patrimoniul României europene.

Cît despre faptul că, de la anunțul “urmează dezvăluiri despre Reghecampf”, întreruperea “tehnică” de neremediat s-a petrecut în fix 69 de secunde, asta nu poate fi decît un semn al adîncii spiritualități a antrenorului stelist.

Citiţi aici povestea colegilor mei

Comentarii (50)Adaugă comentariu

Adi  •  26 octombrie 2013, 9:20

Nu-i democratie la noi? Nu asa ziceam ? Suntem Africa direct.

direct  •  26 octombrie 2013, 9:27

asta e steaua. nu mai e nimic de adaugat.

alex  •  26 octombrie 2013, 9:33

Cataline nu este nicio noutate ca moderatorii unor emisiuni sunt demisi la ordin. Intrebarea este, voi de ce nu luati masuri? Nu v-ar mai urmari lumea? Daca ar fi toti impartiali ca tine, iti garantez ca si un blog amarat daca aveati, ajungea mai citit.

asdc  •  26 octombrie 2013, 10:01

buna dimineata

Liviu  •  26 octombrie 2013, 10:16

Sunt convins ca erau niste dezvaluiri (extra)ordinare (apropo, de ce nu-i oferi spatiu, eventual video, pe blogul tau?), sunt convins ca Gabi Safta asculta doar muzica preclasica, sunt convins ca tu draga Tolo nu esti un porc, sunt convins ca publicul nu-si da seama ce faceti! Si cu toate astea, n-o sa va mai citeasca nimeni, in curand!

ionut  •  26 octombrie 2013, 10:22

Mai mare eroare de articol nu am intanlit!!!
Pai Gabi Safta nu putea sa spuna pe Radio ce avea de spus si preluati dupa in ziar cum ati mai facut de sute de ori??? Sau sa faca azi emisiune sa spuna, ce il opreste??? nu mai are voie pe GSP TV???
Sau ce trebuia sa spuna era valabil doar in data de 25-10-2013 la ora 13??? Sa spuna ca auzim si azi, sa nu ne mai victimizam si sa facem subiecte doar de dragul de a face audienta!!!

ionut  •  26 octombrie 2013, 10:28

unde mai pui ca marile dezvaluiri urmau sa fie facute de catre marele justitiar Dumitru Tudor alias Ciorba!!!
Cine asculta radio GSP stie ca atunci cand este invitat Ciorba sunt dezvaluiri despre Reghe iar cand vine Rachita auzim dezvaluiri despre MM, deci mai multe investigatii d-nule Tolontan

boris  •  26 octombrie 2013, 10:31

”vom face dezvăluiri despre dan voiculescu” – as fi tare curios cum ar aparea pagina din gazeta sporturilor in cazul ca unul dintre ziaristi ar anunta in prealabil asa ceva…

Cătălin Tolontan  •  26 octombrie 2013, 10:45

8, boris: s-a intimplat exat ceea ce spui tu. Uite cum a arata pagina 1 a Gazetei cu Voiculescu!
https://www.tolo.ro/2009/07/13/gsp-a-gasit-banii-pentru-imaginea-ridzieba/

Si uite care a fost singurul lucru care s-a intimplat
https://www.tolo.ro/2009/10/23/voiculescu-pentru-mine-tolontan-nu-mai-exista/

Nu am patit nimic. Nici eu, nici vreunul dintre cei care au participat la investigatie.

FV  •  26 octombrie 2013, 10:58

Tolo, sunt si nu sunt de acord cu tine. Sunt, din punctul de vedere al libertatii individului de a spune ce vrea, daca ziaristul e si el considerat un om ca toti ceilalti si nu unul platit pentru a prezenta un anume gen de stiri si intr-o anume forma. Nu sunt, din punctul de vedere al consumatorului de stiri sportive. Sunt ani de cand tot astept un cotidian ori o rubrica de stiri sportive in care sa nu mai existe nimic altceva. Iar daca as fi patronul unui post tv sau de radio i-as „taia” pe toti cei care abordeaza aspecte ale vietii personale a sportivilor si antrenorilor care nu sunt dezvaluite de ei insisi. La fel si pentru stirile „pe surse” din interiorul cluburilor menite sa exacerbeze tensiunile. Le-as desface imediat contractul de munca si le-as recomanda sa se angajeze la Cancan. Din punctul meu de vedere ziaristul sportiv nu trebuie sa semene discordie ci sa se ocupe exclusiv de fenomenul sportiv, evident in mod critic.

fanulumocanu  •  26 octombrie 2013, 11:10

Bun, dar inteleg ca dezvaluirile au continuat la radio . Sa le vedem. Asta-i grav si se pare ca antena 1 are o problema si nu degeaba directorul ei este acuzat de folosire a anchetelor in functie de interese. Dar sa nu incurcam borcanele si sa nu punem aici si cazul Bendeacului.

dex  •  26 octombrie 2013, 11:20

Voi aveti un razboi cu Reghecampf. E dreptul vostru, nu e nici primul si nu va fi nici ultimul. Din pozitia privilegiata, pe care o am, neutru fiind, ma distreaza articolele negative despre Steaua, vreo 3-4 pe editie. Solidaritatea voastra, a celor din presa, imi aduce aminte de fratia taximetristilor din Bucuresti: dai intr-unul, tipa toti. Din cate observ, de la cei ce comenteaza, nu prea aveti mare sustinere pentru razboiul vostru mediatic, dar, la naiba, cand v-ati impiedicat voi, presa, in amanunte de genul asta?! :))

Cătălin Tolontan  •  26 octombrie 2013, 11:44

FV: dezvaluirile erua profesionale, nu personale. Tu propui dezvaluiri agreate de cel despre care se vorbeste. Asta e biografie autorizata nu presa 🙂 Oricum, multumesc pentru emsaj chiar daca nu sintem de acord.

pietricica  •  26 octombrie 2013, 11:58

Ma mir ca tolontan nu vorbeste despre gala bute.doar asta e misiunea lui

Saxon  •  26 octombrie 2013, 12:01

Cataline, se intampla exact ce trbuia sa se intample de mult. GSP a devenit un instrument de propagare in masa a absolut orice intamplare fireasca sau nefireasca zguduie existenta Stelei. Cand clacasii de pe acolo va injura, va ignora, va interzic sau va calca in picioare, luati foc. Ma refer la ziaristii sportivi in general si nu neaparat la tine. Surprinzator pentru un elevetian dar nu si pentru noi romanii, va reveniti imediat. Un telefon, o spaga, o ciorba sau o vorba buna va calmeaza imediat si ne inegresc noua ecranele televizoarelor taman in timpul marilor dezvaluiri:)) Din vreo 6 subiecte propuse de GSP azi, 4 sunt cu Steaua si despre Steaua, unul e neinteresant si se refera la cat de repede se vand biletele pe National Arena si unul e o preluare dintr-un ziar spaniol si face referire la ,,el clasico” Barca – Real. Pentru mine personal, ziarul asta a murit demult ca si emisiunile sportive, indiferent de cine apartin ele. E aceeasi balacareala ca si la emisiunile politice doar ca subiectele tratate la sport se ,,bucura” de participarea unor fosti fotbalisti divortati de limba romana din cauza nepotrivirii de caracter:))) Inca nu v-ati rupt de clanul Becali, inca nu-l uitati pe Gigi desi el e la puscarie, inca nu stiti sa pronuntati si numele altei echipe romanesti in afara Stelei si inca bateti moneda pe escapadele jucatorilor umflati tot de voi. Nimeni din media romaneasca nu-l contesta pe Gh Popescu desi el e un hot dovedit dar care a returnat banii, fapt care nu-l ridica cu nimic deasupra celorlalti cu care era in cardasie. Acum il vreti la FRF! E clar ca Romania e tara unde nimic si niciodata nu se va schimba ceva. De ani de zile ne luam tepe si ajungem sa ne dorim schimbarea cuiva care ne-a dezamagit, dar nu cu cineva cu adevarat bun, pentru ca asa ceva n-are sanse sa se arate la orizont in tara asta, ci cu alt penal despre care ne place sa credem ca macar nu va fura ca predecesorul sau. E un circuit inchis, la fel ca si in politica. Salvarea vine din afara acestui circuit dar are sanse slabe sa demoleze Sistemul. Poate ca noi ar trebui sa-l demolam si apoi sa vedem ce va fi. In timp ce Anglia a avut tupeul sa-si ia antrenor strain cand a fost nemultumita de lunga perioada de rezultate slabe pentru pretentiile lor, noi continuam sa ne balacim in mediocritatea romanilor pe care ii platim regeste si cu care facem contracte cu clauze cel putin dubioase iar ei abia asteapta sa fie demisi ca sa se umple de bani. Piti nu a reusit sa faca nimic, nici echipa si nici altceva. El e mana in mana cu impresari dubiosi si asa se explica selectia lui. Numai niste tampiti pot sa aprecieze o eventuala calificare cel putin dubioasa la un CM unde nu avem ce sa cautam. Jocul rezultatelor si adversarul accesibil de la baraj nu inseamna nimic in plan fotbalistic. Daca vrei sa schimbi ceva, ii dai afara pe toti, inclusiv cantinierii si ingrijitorii care sunt rudele celor din ,,familia” fotbalului romanesc si aduci antrenor de calibru din strainatate pe care-l lasi sa aleaga absolut tot personalul din jurul echipei nationale nu doar staff-ul personal. Noi deliram aiurea despre valoarea unui Dan Petrescu sau a unui Dorinel Munteanu si murim de gat cu marele Lucescu care la viata sa a antrenat doar in campionate cu 3 echipe si doar unde i s-a pus totul pe tava. In Italia si-a dovedit clasa promovand dupa retrogradari si primind in freza tricourile jucatorilor care nu-l respectau. Incerc sa inchei spunand ca lumea de pe strada stie mai multe decat vrea media romaneasca sa ascunda. Nu citesc ziare de sport romanesti care-mi dau ponturi la pariuri cand toti stim ce va fi la un meci sau altul, intelegi Cataline? Si din intamplare, informatiile transpira tocmai de la cei care sunt implicati. Am doar senzatia unei alte dimensiuni in care coruptia e un mecanism atat de bine pus la punct incat permite chiar si opiniile contra sau zbaterile celor care chiar viseaza ca vor schimba vreodata ceva. Pana si descinderile mascatilor sau a DNA-ului fac parte dintr-un decor aranjat tot de cei care conduc sistemul altfel nu-mi explic de ce toate actiunile celor care lasa impresia ca lupta impotriva lui, au trasee bine stabilite si care ocolesc cu sfintenie centrul acestui sistem. Iar aratarea nemultumirii, injuraturile adresate celor din sistem si tot amalgamul de ,,dezvaluiri” sunt permise tocmai ca acest sistem sa fie viabil si sa functioneze bine. E exact ca atunci cand lasam copilul sa manance fructe nespalate tocmai pentru ca organismul lui sa produca anticorpi care in final il vor apara. Sau daca vrei alt exemplu, e ca atunci cand companiile de it fabrica virusi pe care-i lanseaza pe internet tocmai pentru ca userii sa fie nevoiti sa le cumpere…antivirusii, fabricati tot de ele. Mult succes Cataline!

mihai  •  26 octombrie 2013, 12:04

Dezvăluiri marca „Ciorbă”? Hai să fim serioşi!

Romeo  •  26 octombrie 2013, 12:13

Incep sa ma plictiseasca si sa ma enerveze povestile din seria „Presa de rahat vs. Reghe”. Lasati omul in pace. Voi nu cautati altceva decat scandal si mizerii. Si daca nu mirositi nimic care sa va excite glandele, inventati. Din tot razboiul asta eu nu deduc decat ca sunteti niste jurnalisti de scandal. Vi se pare ca lumea va da dreptate, dar de fapt majoritatea oamnenilor s-au saturat de mizeriile voastre. E foarte bine ca aveti interzis la Steaua. Asta nu e cenzura, e o reactie fireasca. Nimeni nu primeste oameni mizerabili in casa, care apoi sa plece si sa inventeze prostii pe seama lor, ca sa aiba ce scrie. Faptul ca unele posturi TV dau afara jurnalisti de scandal ca Stucan sau H. Ivanovici, sau ca pitipoanca aia penibila care l-a provocat pe Meme Stoica, sper sa nu insemne altceva decat ca mai exista si oameni cu scaun la cap in acele institutii, care s-au saturat de scandaluri. Prefer oricand un jurnalist serios ca Vali Moraru unuia ca penibilul de Stucan. Foarte bine ca l-au dat afara. Asta nu e jurnalism. Jurnalismul ideal e ce fac cei de la BBC. Cu cat te indepartezi mai mult de acel model, cu atat ceea ce faci tu nu e jurnalism. E doar jurnalism de balta, de cloaca.

Radu  •  26 octombrie 2013, 12:30

Catalin,
Din articolul din gsp, s-a spus sa ca d. tudor a fost invitat pe ultima suta de metri, si ca la cateva minute dupa ce s-a facut anunutul ”vom face dezvăluiri despre Laurențiu Reghecampf””, i s-a intrerupt emisia lui Safta.
Direct, nimeni nu acuza steaua, insa asta se sublineaza. Insa problema e in curtea proprie.
Mi se pare putin probabil, ca fix in acel moment, cineva cu influenta de la steaua sa se uite la gsptv, la emisiunea lui safta, sa puna mana pe telefon, sa cauta un nr. de la cineva important de la gsptv/ intact, care sa anunte producatorul emisiunii. toate in sub 2-3 minute. Mai degraba producatorul a luat decizia de unul singur. Parerea mea e ca a fost atentionat inainte sa inceapa sa nu continue pe subiectul anuntat. Si parerea mea ca atentionarea a venit in urma unei analize a acelor „dezvaluiri”. De aceea ele nu au mai aparut in presa…

cris4co  •  26 octombrie 2013, 12:52

Nenea Catalin e greseala lu Matale ca te uiti pe GSP.Steaua are atitea emisiuni pe HBO,Animal Planet,Travel Chanel,Boomerang,Hora TV si rezumate pe PlaiBoy,BBC KNOWLEDGE si Trinitas…Da ce nu treci si Matale la Pachetu Digital HD? Pentru 3 lei in plus,merita sa suferi atit? Ce sa-ti fac…pe Analogic se mai taie curentu!

flori  •  26 octombrie 2013, 12:58

nu stiu de ce bagati in seama unul care a castigat un amarat de campionat pana la 40 de ani, dupa ce steaua nu mai castigase asa ceva vreo 7 ani. Asta e performanta?! Pai daca vreau asa ceva ma uit la MU sau Real Madrid, cu 5 cupe ale campionilor la rand si nici macar aia nu erau numiti galactici sau extraterestri!

Reporter Virtual – stiri exclusive » GSP, editia de print, acuzatii de cenzura la adresa GSP TV  •  26 octombrie 2013, 13:37

[…] dintre cele doua entitati membre ale Intact Media Group este adancita si de Catalin Tolontan, care scrie astazi despre incidentul de la GSP TV pe blogul sau, articol reluat si pe site-ul […]

marius  •  26 octombrie 2013, 15:38

Mi-as dori ca Reghecampf sa plece din „jegggggul asta de tara” cum o numea „doamna” fotbalului romanesc.Sa se duca sa profeseze in Germania,de exemplu,sa vad eu daca acolo le mai merg mizeriile pe care le fac.

Radu  •  26 octombrie 2013, 15:56

Nu pot sa cred ca puteti agrea un personaj de tipul Gabi Safta. Insinuos, perfid, neinformat, ultra-subiectiv. Mai deunazi am spus despre Tolo ca, alaturi de CTP, este un reper al verticalitatii si al nepartizanatului.
Acest Safta este exact inversul a ceea ce ne dorim de la ziaristi si de la informatiile pe care vredm sa le primim.

Daca doriti pot detalia si prezenta multe exemple. Dar nu, asta chiar nu credeam, ca Safta va fi (chiar si aceasta situatie care pare a fi o interventie dubioasa a grupului Intact) aparat de Tolo.

Venom  •  26 octombrie 2013, 16:16

Care este legatura dintre Reghecampf si numele manuitorului/manuitorilor de heblu de la GSP? Ca altfel nu intelegem nimic, ca la Boromir.

Venom  •  26 octombrie 2013, 17:23

Am citit articolul despre incident. Atat mesajul meu precedent, ramas fara obiect, cat si acesta pot fi sterse. Multumesc

CI  •  26 octombrie 2013, 17:41

Catalin, presa sportiva din Romania a disparut in urma cu destul de multi ani. La fel s-a intamplat si cu antrenorii de fotbal care erau rafinati, profesionisti (Jenei, Radulescu etc ). Acum si unii si altii se ataca isteric pe unde apuca, unii in presa ceilalti pe langa terenul de fotbal. Nu vad de ce jurnalistii ca tine incearca sa salveze niste frustrati care vor doar razbunare, care nu stiu sa trateze asa cum se cuvine niste personaje gen „Reghe”, „MM”, „Gigi”, „Giovanni”, adica cu indiferenta. Gabi Safta, Ivanovici, Stiucan ar putea sa trateze subiecte mai serioase, dar alea nu aduc bani si popularitate…Si jurnalistii si personajele enumerate mai sus sunt in acelasi bideu, nu incerca sa0i speli pe niciunii, miroase urat oricum.

Pisi  •  26 octombrie 2013, 17:43

Cum ar veni, lui Radio GSP i se da in cap de catre GSP TV, iar GSP ii da in cap lui GSP TV. Suntem in schimb anuntati ca e doar o coincidenta de nume.
Mai baieti, cand o sa lasati joaca si o sa va apucati de lucruri serioase ?

Tagore  •  26 octombrie 2013, 18:05

Cataline,parca era mai frumos in parc,cand dupa un tenis cu piciorul sau o miutza pe alee sau „la rond” aveam parte de „dezvaluirile” lui Andrei,ale lui Vali,Costi,Stefan,Motzu,etc.S-a ales prafu’ de prietenii si de civilitate,deh,noua oranduire,capitalism,democratie.Avem libertatea de a spune ce vrem,ce gandim…aiurea.Cred ca si in chiorba asta cu Steaua,”meritul” principal il are o duduie,respectiv tipa aia care l-a fraierit pe „Laur” si acum vrea sa taie si sa spanzure ea cat e Gigi departe.Pe undeva,asa ii trebuie si lui MM,ca prea e grozav in toate.Dar pacat de Reghecampf care si-a nenorocit o familie si acum are parte de prostii de-astea.Iar tu,nu te mai tot scuza in fatza unor nimeni care tot baga strambe cu Voiculescu,stim acum cine e si Voiculescu,cine e si Basescu,nu e niciunul mai breaz,niste primitivi ajunsi acolo unde nu trebuie.

Lila  •  26 octombrie 2013, 18:09

ti-am spus odata ca esti tolo-mac, n-ai vrut sa ma crezi! de data asta confirmi cu mandrie! felicitari si s’auzim ca ti-ai revenit!

Lila  •  26 octombrie 2013, 18:11

apropo’, chiar ai niste calitati, de ce nu le folosesti cum trebuie?

ion  •  26 octombrie 2013, 18:14

ceva e putred la cei din an turajul lui regheton banuisc ca ceva pariuri mai vechi

rusinica  •  26 octombrie 2013, 18:28

Asta este steaua cu Hrebenciuc, cu sau fara Jiji-puscarie si toti ceilalti condamnati penal din anturajul stelei (cu s mic). O rusine de grupare interlopa care fura,santajaza si blatuieste. Din conducerea lor,care nu e penal,e fost arbitru..asa au castigat campionate si din pacate vor mai castiga: politic,mafie,impresari,LPF,brichete,clapete si manete…RUSINE !!! Chipciu e singurul in lume,care a luat „rosu” direct si a stat o etapa,cand se zbateau sa ajunga CFR Cluj,iar CFR rejoaca un meci de la 0-0,dupa ce au fost agresati de gazde la 0-1 pt CFR si meciul intrerupt !!! Si vedem pe video,AGRESATI de oficialii gazdelor,nu o bricheta din tribuna cu care steaua a luat 3 p cand erau condusi cu 1-0 !!! Asta e realitatea si diferenta pe care presa o ascunde mereu si o interpreteaza cum le convine lor,ziaristi-suporteri din Bucuresti..

Dan  •  26 octombrie 2013, 18:32

democratie? sa fim seriosi! unde naiba ne ducem?

Catalin Tolontan despre simbolurile nationale si intreruperea emisiei GspTV la reportajul lui Gabi Safta despre Reghecampf » FoxCrawl.ro  •  26 octombrie 2013, 18:54

[…] “Emisiunea lui Gabi Safta este produsă și difuzată pe Radio gsp și preluată pe GspTV. Între cele două instituții e doar o legătură de nume. După cum merge treaba, mai degrabă o coincidență de nume!”, a scris jurnalistul pe blogul sau. […]

Venom  •  26 octombrie 2013, 19:00

Deduc din multitudinea de comentarii ca jurnalistilor, mai ales daca sunt din presa de scandal sau fac emisiuni de cancan, le face bine cate o cenzura mica, din cand in cand. E bine, ba chiar recomandat sa li se aduca aminte (de sef, de patron) ce lipsiti de caracter sunt, ca au subiecte inventate si n-au coloana. Sincer, sunt oarecum socat sa vad atatia new-justitiari, bolsevci 2.0 animati de cele mai bune intentii. Ar fi bine sa intelegem cateva lucruri despre presa: trebuie sa existe, in toate formele ei, intr-o tara unde vrei sa traiasca si copiii tai. E dreptul tau sacru sa alegi ce sa citesti/sa vezi/sa asculti din ziare, tv-uri si radiouri. Nu te obliga nimeni sa te uiti la Safta si Stiucan si apoi sa faci pe primadona atinsa la printzip. In plus, daca iti ocupi timpul cu alte lecturi, in afara de presa de scandal, poate vei putea sa-ti dai seama ce inseammna cenzura, intr-un final.

mitrut  •  26 octombrie 2013, 21:54

Aceste posturi tv.pot functiona foarte bine in Korea de Nord.
Emisiunea a fost oprita inainte sa se stie ce fel de dezvaluiri se vor face.

victor L  •  26 octombrie 2013, 23:12

A va scandaliza pentru „Heblul în patrimoniul valorilor naționale” si a trece cu vederea „heblul” pe care il folositi dvoastra, dle Tolontan, denota ce am spus: ipocrizie.

Șerban  •  26 octombrie 2013, 23:13

Dacă tot îmi trunchiezi sau chiar refuzi B.T. la postările mele, fără un motiv rațional, te previn că Dumnezeu nu dă cu parul, dar dă! Adică, de câtă „sportivitate” dai dovadă de atâta ai parte. Așa va fi!

claudiu  •  27 octombrie 2013, 0:10

Doamne, in ce tara traim, parca ne-am intors pe vremea lui Ceausescu. Sau nici n-am trecut de vremea lui Ceausescu? De fapt, a murit Ceausescu si i-au luat locul mai multi Ceausesti mici si rai.

cristian007  •  27 octombrie 2013, 0:39

Nu imi pot inchipui ce „dezvaluiri” urma sa faca jurnalistul despre Reghecampf. Daca erau despre blaturi/pariuri, domnul ziarist trebuia sa mearga la Politie si nu la radio/televiziune. Daca erau despre viatza privata, atunci consideratiile ziaristului nu aveau ce cauta pe un post de radio/TV sportiv. Daca erau despre modul in care isi desfasoara activitatea, nu vad ce „dezvaluiri” ar putea fi ?? Din fericire iata exista oameni(ca sefi de la GSP) care au bunsimt si pun bariera la dejectiile unor ziaristi. D-l Tolontan nu uitati de cenzura bunului simt , care lipseste la majoritatea ziaristilor, aflati in cautarea punctelor de audienta, click-urilor sau in rezolvarea unor vendete personale.

Eddie  •  27 octombrie 2013, 5:19

In SUA probabil relizatorul TV ar da in judecata televiziunea fapt ce ar rezulta intr-o lovitura de imagine destul de serioasa si cu recompensari financiare consistente! Dar in SUA oamenii pretzuiesc dreptul de opinie si exprimarea LIBERA mult mai mult decat pretuieste Rheghecampf manelele! Totusi sunt curios… ce mare echipe e Steaua la urma urmei?… e un fel de „vagabondul clasei”: ii bate pe toti din clasa, dar cand iese afara pierde RAU DE TOT. Ar trebui sa umble cu carnetzelul de notitze dupa cei de la Urziceni si CFR Cluj sa invetze cum se face performantza in Liga Campionilor. Sunt Roman si ii urez Stelei tot bine in Europa, dar niciodata nu am sa fiu de acord cu alungarea bunuli simt de la echipa doar pentru a face o oarecare perfomantza mediocra. La Steaua in momentul de fatza bunul-simt e de negasit.

Alexys  •  27 octombrie 2013, 9:19

Pana la urma se pierde esentialul. Domnule Tolontan care erau dezvaluirile lui Peste Prajit??? O tot dati pe cenzura, va victimizati si nu stim pentru ce. De ce nu ne dezvaluiti si noua despre ce s-a vorbit la Radio GSP???
Doar asa sa o ardem victime… e plina tara.

Trojan  •  27 octombrie 2013, 9:41

Catalin, eu cred, pana la proba contrara, ca esti de buna credinta. Tot „scandalul” asta e o furtuna intr-un pahar cu apa. Vaicareala cu libertatea presei personal imi pare de extrem de mult prost gust. Problema principala pare sa fie chiar in curtea presei care, in ultima vreme, a devenit o uriasa susa de cel mai prost gust. Unde sunt acei ziaristi care verifica o informatie din 2-3 surse ca sa nu compromita postul sau publicatia? cum sa apreciez eu ca e presa serioasa emisiunea acestui Safta cata vreme invitatul este schimbat pe ultima suta de metri, cu un altul a carui prestatie ridica multe semne de intrbare. Si apoi, chiar asa, ce dezvaluiri incendiare avea respectivul cata vreme e liber sa se duca si la alte posturi si publicatii sa faca marile dezvaluiri? Ce ar fi castigat Postul si Reghe din aceasta intarziere? Daca oricum afirmatiile puteau si pot fi facute si pe alte canale? Totul pute a facatura ordinara pentru rating ceea ce spune multe despre „calitatea” presei din Ro. Eu imi permit o sugestie: ramai in zona in care te-ai specializat si fa treaba asa cum stii dar nu sari in apararea unuia sau altuia care, cel putin pana acum, nu pare a fi chiar curat. chestia cu libertatea presei e pentru fraierii care pun botul. Libertate da, dar inteleasa si asumata. Nu dreptul de a face emisiuni cu porcarii, obraznicii si mitocanii. sincer nu urmaresc nici gsp.tv nici radioul. NU au reusit sa ma atraga pana acum si nici sa ma convinga. cand vad ziaristi gen can-can libertatea si o parte din cei sportivi care pun intrebari atat de idioate, incat te intrebi daca au si un singur neuron in creier, dar o fac cu o agresivitate si obraznicie de cel mai ordinar fel nu-mi pasa de libertatea acestei „prese” de loc. si nu m-ar supara daca o sa ajunga sa-i ia la pumni unii.Au depasit de mult orice limite.

Andrei  •  27 octombrie 2013, 11:13

Nu știți o țară care are democrație și libertatea presei de vânzare? ? ?
La noi în România nu există deloc, și am fi dornici să cumpărăm. ( poate mai mult ca smartphone-urile)….

Mefisto  •  27 octombrie 2013, 13:20

in citeva clipe marele ziarist si moderator inpartial si cu bun simt Gabi Safta va face mari dezvaluiri despre Laurentiu Reghencamp…..sa descoperit ca marele antrenor al Stelei are unele lacune vestimentare purtand nadragi gauriti si ingalbeniti de timp….si asta datorita faptului ca Steaua nu si-a platit furnizorii de apa calda si au fost taiati de la central…..in plus s-a descoperit ca mingiile de fotbal primate de la UEFA nu au venit unflate si in consecinta au fost luate si trimite la un centru de vulcanizare sub pretexul de a fi reparate dar defapt ele au fost luate de catre doamna Prodan ,,,,si o ultima dezvaluire soc… tricourile care au fost date celor de la Barsana nu aveau timbre fiscal pe ele……asta a ajuns presa sportive sa comenteze…jenant domnule Tolontan ca poti lasa asemene articole si comentarii in ziarul pe care il conduceti… PACAT …macar faceti o coalitie cu CANCAN sau WOW

lucid  •  27 octombrie 2013, 13:30

Totul a fost o regie pentru a”demonstra”cat de”implicata”este Steaua
in tenebrele fotbalului.De ce nu scrieti,venind cu dezvaluiri,despre
evazionistul Gh.Popescu care vrea presedentia FRF.De ce nu scrieti,
venind cu dezvaluiri,despre nea Mitica zis Corleone,care candideaza
singur-singurel la presedintia LPF.Ce ar fi sa publicati articole despre
modul cum s-a imbogatit din fotbal pe cai f.dubioase.Si cu ajutorul asa
zisilor presedinti de club care au fost „ajutati”.Sau nu „puteti”scrie
despre acesti doi”domni”.Halal sa va fie cu”obiectivitatea”voastra.

Vali  •  28 octombrie 2013, 6:49

Nu sunt, din punctul de vedere al consumatorului de stiri sportive. Sunt ani de cand tot astept un cotidian ori o rubrica de stiri

ionut  •  28 octombrie 2013, 12:49

Cate zile au trecut de cand ai publicat articolul? Nu am vazut sau auzit vreo dezvaluire de atunci pana azi LUNI ORA 12.42, deci care e rostul acestui articol???
Ai ceva spus??? Sau cat sa mai asteptam? De cate zile are nevoie Safta???
Sau cred ca acum ne vei spune ca sunt presiuni mult, mult prea mari si nu ne mai poate spune.
Multumim pt articolul de nota 10+

ionut  •  28 octombrie 2013, 13:16

Mda, mari dezvaluiri!!! ce spune Safta acum la radio sunt amintiri , de fapt e atac la persoana, nu spune nimic de fotbal, penibil!!! si mai e si ciorba care aceleasi lucruri le spune de cand il stiu!!! ascult doar ca sa vad ce debiteaza Ciorba si care sunt marile dezvaluiri !!!

Radu  •  28 octombrie 2013, 17:09

Catalin, care sunt acele dezvaluiri? De ce nu intervi acum, obiectiv, sa analizezi spusele celor doi?

Comentează