Cine uită nu merită

Aseară, Petroșaniul s-a umplut de fluturași electorali. Cinci zile pînă la alegerile prezidențiale. Ca să nu uităm. Fără alte comentarii.

miercuri, 29 octombrie 2014, 7:07

Aseară, Petroșaniul s-a umplut de fluturași electorali. Cinci zile pînă la alegerile prezidențiale. Ca să nu uităm. Fără alte comentarii.


IMG_2716

de Mirela Neag și Cătălin Tolontan

 

pliant24 octombrie 2006: Monica Iacob Ridzi, deputat PD-L spune în fața Camerei Deputaților: ”Folosind un limbaj ordinar, de care s-ar ruşina până şi ultimul partid extremist, PSD Petroşani, în numele luptei de clasă, îndeamnă la răzvrătire. Vorba cântecului: <Ce naşte din Iliescu, mineriade mănâncă!>”

8 iulie 2009: Monica Iacob Ridzi susține că investigația Gazetei împotriva ei este speculată politic și că ”am auzit că PSD i-a propus lui Cătălin Tolontan funcția de secretar de stat la Ministerul Tineretului și Sportului”.

13 iulie 2009: DNA înregistrează cum în cabinetul ministrului Monica Iacob Ridzi se discută despre ștergerea probelor din calculatoare. Șefa de cabinet se întreabă dacă nu cumva procurorii pot reconstitui mailurile de pe gmail. Aflat și el la discuții, Tiberiu Iacob Ridzi, soțul ministrului și primar PD-L de Petroșani, o liniștește pe Monica: ”Nu! Cînd sunt serverele astea (nr: gmail), nu merge!”.

16 decembrie 2010: Victor Ponta: „E clar că Traian Băsescu a coordonat votul din Parlament de protecție a Monicăi Ridzi pentru ca aceasta să nu dezvăluie în justiție adevăratul destinatar al sumelor deturnate, el fiind dezvăluit de presă: domnișoara Elena Băsescu, cea care și-a făcut campanie cu banii deturnați de Monica Iacob Ridzi”.

27 ianuarie 2014: Monica Iacob Ridzi este condamnată de Înalta Curte de Casație și Justiție la 5 ani de închisoare cu executare. Sentința nu este definitivă.

22 octombrie 2014: Monica Iacob Ridzi, aleasă deputat pe listele PPDD, intră în grupul parlamentar al PSD. Și ea și soțul ei se înscriu în UNPR, aliatul PSD.

28 octombrie 2014: Petroșaniul este împînzit cu fluturașe PSD pe care scrie:

”Votați Victor Ponta președinte!
Este singurul candidat care ne poate garanta că nu ne vom întoarce niciodată la tăierile de pensii și salarii din timpul guvernării PD-L!
În spatele candidatului Klaus Johannis se află oamenii lui Băsescu, cei care au distrus această țară: Blaga, Roberta Anastase, Videanu, Blejnar și ceilalți…”

Cu mult respect,
Florin Tiberiu Iacob Ridzi
Primarul Municipiului Petroșani

 

Comentarii (73)Adaugă comentariu

dragan  •  29 octombrie 2014, 14:38

Si ca sanu fiu acuzat de PLAGIAT , autorul eset GEORGE ORWELL , autorul cartii „1984”

basescu  •  29 octombrie 2014, 14:43

Bravo Tolo,asa te vreau tata,apara pe Nuty .Da tare in plagiator :)) De ce te bagi bai Tolo tu in politica,sportul e sport iar politica e alta ciorba.Sau esti si tu sub acoperire ca alt „mare ziarist”? RUSINE !! ocupate de sport si lasa politica.

ionutz  •  29 octombrie 2014, 14:45

Fara numar! Sakalaka pentru prostime!

ghuy  •  29 octombrie 2014, 14:49

ea (ridzi ) va face puscarie 100%…..sotul,actualul primar o va urma ….pe ponta il doare de sarbu si de el de restu” il doare in c…r..

dragan  •  29 octombrie 2014, 14:50

Un POPOR care voteaza CORUPTI. IMPOSTORI, HOTI SI TRADATORI, nu este o victima, este COMPLICE ! GEORGE ORWELL

Scuzati greselile de mai sus> greu sa faci mai multe deodata.

Tupeul fără rușine al unui primar UNPR  •  29 octombrie 2014, 15:16

[…] Dezvăluirea este făcută de Cătălin Tolontan și Mirela Neag, pe tolo.ro. […]

LEFTER POPESCU  •  29 octombrie 2014, 15:22

.
„Abilitatea este arta de a pretui magia minciunii.” Sorin CERIN

.
Se tot vantura prin mass media ca nu exista dovezi sau ca nimeni nu poate aduce dovezi clare prin care sa fie confirmat faptul ca micul Ponta a fost agent acoperit al SIE . Cu nimic mai fals . Prin HG-ul dat in 2013, in cardasie cu Melescanu , prin care si agentii retrasi la vatra (unii fiind scosi din servicii pt ca au fost incapabili), Ponta ca si colegul sau de intrecere , TEODOR M., s-au aparat si si-au ascuns bine trecutul.
Ce dovada mai clara poate fi decat aceasta Hotarare de Guvern din toamna lui 2013, data pe ascuns de catre Ponta si Melescanu care blocheaza aflarea adevarului ?

Ca intotdeauna, croitorasul cel viteaz dar sperios , cel cu 7 fetze , pe numele conspirativ V.v. Ponta , merge pe blat , precum a facut-o si cu plagiatul , nu intreprinde nimic pt a anula acel HG.

scarface  •  29 octombrie 2014, 15:56

Uscaturi sunt peste tot. In dispretul cetatenilor actioneaza toti politicienii.
Implorarea voturilor e penibila, mai ales cand vine de la unii pe care-i stii unsurosi si corupti.
E greu, greu de inteles cum Ponta mai poate avea atata trecere la romani; sondajele pot deruta, dar nu pot fi ignorate, fiind totusi mai aproape de realitatea amara…

Marian  •  29 octombrie 2014, 16:12

Cataline, trebuia sa te faci politician, in PDL desigur… sau procuror :):):) Oricum, daca ma intrebi pe mine, hotul cel mare din familia Ridzi este doamna si nu domnul, in cardasie cu Udrea & Co.

Sigur, sa fii partas la guvernarea catastrofala PDL si apoi sa apari din senin si practic sa te auto-scuipi, e cel putin jenant..

Tiberiu Iacob-Ridzi ne demonstreaza ca este un fanariot si un ciocoi in cel mai pur sens al cuvantului. Apropo, si scuza-mi indiscretia, cu cine votezi duminica, Catalin? Cu „ciiiine taaaceee si face”? :):):):) Eu unul votez cu Tariceanu, recunosc. Apoi, ce va fi, va fi..

AndreiDinGalati  •  29 octombrie 2014, 17:04

anularea votului e cea mai corecta solutie daca nu ai pe cine vota.daca nu te prezinti la vot se interpreteaza ca nu te intereseaza, anularea arata ca te intereseaza dar nu ai pe cine vota si nu lasi oportunitatea de a falsifica votul tau.la o prezenta de 80% la vot daca 60% anuleaza votul si 20% voteza diversi candidati cum ar da in tara si peste hotare? nu ar fi cazul sa se schimbe clasa politica pentru ca poporul nu se simte reprezentat de cei actuali?poate logica mea e prea simplista dar asa mi se pare cel mai corect

Cheetah  •  29 octombrie 2014, 17:12

@brad #42, SUPERB! 🙂

Cine are urechi sa auda, ochi sa vada si cap sa gindeasca, intelege!

Ionut  •  29 octombrie 2014, 17:17

Cat de nesimtiti pot fi unii oameni…

teddy  •  29 octombrie 2014, 17:26

:)) am citit postarea asta de 3 ori azi si tot ma face sa rad cu o pofta incredibila … este drept ca nu e nimic de ras, ba chiar e foarte trist ce se intampla dar totusi :)) vai de capu’ nostru …. daca din 20 de milioane doar pe astia avem sa ii alegem atunci ne meritam soarta !!!

Eferalgan  •  29 octombrie 2014, 17:47

Cu toate asta Ponta are 42% in sondaje. Care crezi ca este cauza?

Marea majoritate a populatiei (electoratul lui Ponta) este lipsita de educatie sau de informatie; sau pur si simplu morala nu mai e o virtute in tara asta?

Adi  •  29 octombrie 2014, 20:47

Acest gen de campanie -atat la modul general, cat si in orasul meu – imi provoaca o imensa sila. Sub acest nivel de campanie mai este doar zona Africana – centrala, unde se face campanie cu AK-47. Tibi ar face orice sa isi salveze nevasta de la pirnaie, sau macar sa obtina o scapare turnand inca un copil sau inventand o „boala: incompatibila cu sistemul penitenciar. Ar face orice si pentru a se salva pe el – in viitorul mai mult sau mai putin apropiat – de aceeasi puscarie.

De asta s-a orientat la „fratele” general Oprea, in aceasta cloaca de reciclat politruci, numita UNPR.

Sunt din Petrosani, ii stiu pe amandoi de cand erau niste anonimi, cu „doamna” chiar am fost coleg de scoala la un moment dat, acelasi tupeu si infatuare o caracterizau si atunci. Ea este o nulitate absoluta, habar nu are de nimic, el este putin peste, pentru ca provine dintr-o familie modesta, unde nu aveau totul pe tava. Pentru a-si atinge scopurile ambii, in special ea, ar calca pe cadavre.

Cineva spunea mai sus ca doamna ar fi hotul in familie… Gresit, Tibi a vandut aproape tot orasul si Parangul celor care i-au cotizat sau il au la mana: Siminel Iordache, Adi Gardean si altii.

Tragedia cea mare este nu ca a trecut el de partea puterii (asa macar vor veni si fonduri in oras, se va mai face cate ceva, la preturi evident supraevaluate de catre furnizorii de partid), ci ca oricum in zona noastra se voteaza PSD, pentru ca oamenii sunt batuti in cap.

ady  •  29 octombrie 2014, 21:27

Aceasta miscare politica de cea mai joasa speta ne face sa intelegem si conlucrarea tuturor politicienilor, indiferent de partid, in coruptie. La fel se regasesc si in afacerea Microsoft. Totul se rezuma la bani si imunitate in fata legii.
Felicitari pentru articol

Emilia  •  30 octombrie 2014, 0:02

Din ziare locale se vede altceva la orizont. “Nu am știut despre aceste scrisori ce au fost împărțite locuitorilor. Nu mă dezic de ideea de susținere a lui Victor Ponta prin intermediul unei scrisori, dar cele două pasaje cu echipa PDL din care am făcut și eu parte, nu mi le pot asuma. Şi asta şi numai pentru că am fost acolo, în acea guvernare. E o etapă politică pe care am parcurs-o alături de ei, cu bune și cu rele”, a declarat , pentru Gazeta de Dimineaţă, Tiberiu Iacob-Ridzi, proaspătul primar UNPR al municipiului Petroșani.

Murmurel  •  30 octombrie 2014, 11:31

Ar fi in stare sa faca orice ca s-o scoata pe nevasta-sa de la beci. Cum il pune Ponta, asa sta! Chiar n-a stiut nimic de matrapazlicurile de Familie? Hai sa fim seriosi!.

Nasul TV » Exclusiv tolo.ro | Cine uită nu merită  •  30 octombrie 2014, 17:11

[…] Sursa: tolo.ro […]

Andrei  •  1 noiembrie 2014, 17:35

Se duce tara in joc cu asemenea oameni.

Nedelea  •  4 noiembrie 2014, 0:41

http://www.comisarul.ro/editorial/cine-fraudeaza-votul-din-strainatate_262484.html

Dani  •  5 noiembrie 2014, 22:36

PSD-ul isi merita renumele de partidul unde s-au strans toti interlopii din tara aceasta.

Marius  •  15 noiembrie 2014, 12:36

https://www.facebook.com/claudia.bucur.319/photos

Comentează