Imposibilul de ieri

Astăzi, Gazeta Sporturilor are o pagină întîi mai puțin obișnuită. Am pus deasupra susținerii DNA că ”în dosarul Gala Bute, Elena Udrea a primit mita acasă și la birou” capul de ziar din 24 aprilie 2014

joi, 12 februarie 2015, 7:43

UPDATE: Elena Udrea neagă pe facebook acuzațiile DNA de mită.

Astăzi, Gazeta Sporturilor are o pagină întîi mai puțin obișnuită. Am pus deasupra susținerii DNA că ”în dosarul Gala Bute, Elena Udrea a primit mita acasă și la birou” capul de ziar din 24 aprilie 2014.

Atunci, titram:  ”Urmează al doilea KO în Gala Bute!”. Și, tot în titlu, citam o sursă judiciară care afirma: “Chiar dacă ministrul Elena Udrea a semnat doar felicitările de Crăciun și de Paște, ea este unul dintre profitorii corupției din spatele galei de box!”.

Citiți articolul din 24 aprilie 2014, acum cînd știți care sînt acuzațiile de mită ale DNA la adresa Elenei Udrea. Veți vedea cum abuzul în serviciu, traficul de influență și corupția sînt acuzele de atunci, confirmate azi!

Vă veți lămuri cît de mare a fost forța care s-a opus investigației Gala Bute, de vreme ce a mai fost nevoie de aproape un an pentru ca rezultatele să iasă oficial la lumină. Și veți înțelege cum aceeași forță a pulverizat echipa condusă de procurorul Mariana Alexandru cînd a realizat unde se poate ajunge.

Aici este articolul.

Nedenumit

Comentarii (38)Adaugă comentariu

ION  •  12 februarie 2015, 7:19

CEL MAI BASIST ESTI,TOLONTAN

moses  •  12 februarie 2015, 7:23

raspuns la comentariul 50 de ieri, in care spuneai ca nu ma poti clinti din certitudini, ca si cind as fi comandat asa ceva:

era frumos sa permiti comentariul. Da, am cateva certitudini: de vreo 3 ani, marea problema a tarii este ca Voiculescu (2% si un monstru media, facut pe banii Crescent) a decis ca presedintele ales (51%) trebuie ELIMINAT. Traiesc intr-o tara care se uita ca proasta la acest meci, in care tu joci virf impins.

Partea si mai proasta este ca meciul e comentat de aceiasi 10 oameni care au comentat si revolutia, si mineriada, si Iliescu, si Constantinescu, si Basescu, acum si Iohannis. Ma refer la scoala de journalism Andon-Tinu-CTP, care a produs vlastarele Ursu, Dragotescu si Chireac (sau cum il cheama), la maestrul Cristoiu ot Gagesti, la sinistrul popa Gadea si la clonatul Rares Bogdan, la nevasta ministrului de finante, la acoperitii absolventi ai Colegiului National de Aparare, la tristul Turcescu, la descoperitul Gusa, la prea-transparentului Ghita – din pacate, lista se lungeste.

Nu ma lua cu conveogerile de neclintit, Tolo. Imi vine sa-ti zic o vorba proasta: am scoala cit n-ai tu vacanta. Nu te confunda cu platforma care ti s-a pus la dispozitie, pe bani frumosi. Nu educa natia dincolo de posibilitatile tale. Ia-o asa: mi-e urit de voi, mi-e urit de Cumpanasi, de Codrini, de Nistoresti, de Rosca-Stanesti si alte aratari sinistre.

Te intrebi unde-mi vine Udrea, in schema asta? O putoare de prost gust, care-si merita soarta. Acum, ca ti-am zis asta, poti sa auzi o propozitie? M-am saturat de marele derby Voiculescu-Basescu, in care tu joci virf impins printre amatorii de sport, asa cum spune numele ziarului in care plasezi, cu dibacie, agenda securistului caruia ii aduci bani de pe piata, ca sa va plateasca cumsecade.

Astept cu interes urmatoarea ancheta sportiva. Da-mi voie sa-ti fac o sugestie: Ghita.

Letu  •  12 februarie 2015, 8:08

Catalin, felicitari pentru tot ce ai facut pana acum. Te urmaresc aproape zilnic de ani buni. Am si eu o rugaminte: nu te mai deranja sa dai raspunsuri la cei care te acuza de tot felul de chestii.

Cand ai scris impotriva lui Voiculescu, Nastase, si psd , erai basist.

Cand scrii de Ridzi, Udrea si altii de-ai lor esti cu „varanul”.

Jur ca nu ii inteleg. Oare chiar nu isi dau seama ca majoritatea clasei politice e corupta? Sau sunt platiti sa scrie?

Sunt plecat de aproape 11 ani in State (vin anual in Romania) si ma bucur enorm cand vad ca tot aresteaza. Si nu e vorba ca am bucur de raul altuia. Dar am speranta ca poate cei care o sa vina la conducere in urmatorii 10-15 ani or sa fie mai fricosi si mai cu bun simt cand stiu ca poate vor face puscarie si vor fi trasi la raspundere pentru faptele facute.

Tot sper de 15-20 de ani ca noua generatie o sa fie Mai cinstita. Degeaba pana acum. Te salut.

Mihai  •  12 februarie 2015, 8:37

De ce nu spune nimeni nimic de faptul ca Ponta si cu Ghita s-au intalnit in Dubai cu cei din conducerea KazMunaiGAz?

rezidenta din buzau  •  12 februarie 2015, 8:40

Ha, ha, ha.

Hai sa ne laudam ….

Am mai spus-o: faci parte din trustul lui voiculescu, un alt HOT DOVEDIT, iar interesul celor ce lucreaza acolo este RAZBUNAREA.

De ce nu spui TOLONTANE, ca becali sta in puscarie NEVINOVAT ? Schimbul de terenuri dintre el si armata a sodt APROBAT de constantinescu. De ce nu spui tolontane ca in 2003 cand a preluat becali steaua, sigla era alta, cea pe care o revendica acum armata renuntasera la ea.

Sa-ti spun eu de ce ? Faci doar un joc de interese si acuzi si critici dar pe cine vrei dumneata sau oe cinte te impinge de la spate voiculescu.

Da, UDREA e vinovata, dar de ce doar ea ? de ce altii sunt iertati ?

Imi e scarba de romania lui tolontan

doina  •  12 februarie 2015, 8:41

felicitari ca ati reusit sa iesiti intregi (Dvs si colegii) si la minte si fizic pt ca eu nu cred ca as fi rezistat psijhic cel putin sa stiu ce stiu si sa mai fiu si amenintata, ascultata, intimidate…

poate cineva se apleaca asupra parcursului profesional al primei procuroare care a anchetat gala

bigbear  •  12 februarie 2015, 8:41

E un lucru bun ce ati facut cu investigatia asta, insa deja incepe sa mi se para o chestie politica, sincer. De ce nu investigati si seria de insolvente din fotbal? Ramaneti cumva fara paine daca spuneti ca CFR si-a batut joc de jucatori si ca a intrat in insolventa ca sa nu ii plateasca? Sau de noile reguli ala LPF cum ca de acum nu putem avea decat jucatori de nationala in campionatul nostru desi jumate din echipe sunt in insolventa si dau salarii de cateva mii de euro, plus lipsa sperantei de a juca in Europa?
Unde e sportul in investigatia asta? S-a pierdut de mult pe drum, nu?
Chiar as vrea sa vad o investigatie despre campionatul romanesc, despre cum a dat brusc molima in el si avem 6 echipe in insolventa, despre cat de legale sunt acele intrari in insolventa, daca este legal ca un jucator sa nu fie primit in lot daca nu vrea sa isi prelungeasca iar contractul sau daca nu accepta o reducere cu 30-50% a contractului.
De ce va feriti de aceste investigatii domnule Tolontan? Nu vreti sa suparati oameni? De ce nu moderati comentariile pe gsp.ro? Dumneavoastra va numiti jurnalist la acel site? Sunteti mandru de ce este acolo? Cata seriozitate prezentati in aceste conditii?
E bine ca aveti gala Bute, incepe sa fie un fel de Elodia pentru dumneavoastra, traiti doar din ea de ani de zile, alimentandu-va razboiul cu Basescu, doar ca dumneavoastra nu aveti curajul sa intrati in politica, doar il criticati de pe margine, ascunzandu-va in spatele idee de jurnalist de sport.

vasglo  •  12 februarie 2015, 9:24

”Am fost informată că presa a fost împânzită de articole în care se spune cum toate lucrurile pe care le-am făcut vreodată (de la petrecerile de ziua de naştere, până la concedii şi pantofii pe care i-am cumpărat) s-ar fi făcut cu bani care veneau din mite care se acordau la MDRT. Ce mai în sus şi-n jos, însuşi aerul pe care îl respiram era rezultatul corupţiei. Evident că toate aceste alegaţii care apar în spaţiul public nu sunt adevărate. Nu am pretins niciodată nimic nimănui – cu atât mai puţin unor oameni pe care i-am considerat la un moment dat prieteni. Nu am primit o centimă de la nimeni, în maşină, acasă, în biroul de la minister sau de la partid. Sunt fabulaţii care sunt lansate în spaţiul public pentru a se pune asupra mea ştampila vinovăţiei. Nu-i de mirare că aceste aşa-zise „detalii picante” (deşi nereale) au fost livrate presei după ce s-a produs reţinerea mea, când pot mai greu să spun public că nu e nimic adevărat. Asta apropo şi de cei care susţin să nu se facă Justiţie la televizor şi mă acuză că am vorbit prea mult – văd însă că e bine şi acceptabil dacă sunt condamnată la televizor (pe speculaţiile şi susţinerile procurorilor, nedovedite cu probe)”, a scris Udrea în urmă cu 15 minute.

Asta ca sa avem ambele pozitii, ca asa e deontologic, nu-i asa, draga Tolo??!!…

Alex One  •  12 februarie 2015, 9:26

Daca era acelasi Presedinte, Gala Bute se investiga inca mult si bine,asta daca nu se inchidea dosarul si ajugea echipa de investigatori in locul in care se afla acum E.U. Din pacare este posibil ca acest mare sportiv sa ramana in memoria colectiva doar, sau in primul rand, datorita scandalului legat de organizarea Galei respective.

Cătălin Tolontan  •  12 februarie 2015, 9:52

2, moses: ti-a raspuns „letu, 3” pentru mine. Si iti raspunde de ani de zile si Mircea Badea sau Mugur Ciuvica, ei nescotindu-ma din „basist d e l i rant” sau „c r e tin a b ject”.

http://www.reportervirtual.ro/2014/02/update-badea-tolontan-esti-cretin-si-abject-ce-raspunde-tolo.html

Dinspre tine se vede ca scriu doar despre unii, dinspre ei sa vede ca scriu despre ceilalti 🙂

fotbal  •  12 februarie 2015, 10:05

ai parte de cetateni comentatori cu apnee de somn, naspa! varf de lance un moses care-si uraste viata.nu stiu daca vreau sa fiu un locul tau 🙂 e treaba de alfa

mrnb  •  12 februarie 2015, 10:11

Felicitari încă o dată pentru întreaga operaţiune, iniţiativă.
Mă distrez că am vazut că şi aseară aştia de la A3 faceau un misto de prost gust de tine (din pacate gustat de atâta lume).
Nu uita însă că si tu ai avut greşelile tale:
„Pînă şi ziarişti liberali de bună credinţă, inclusiv Tolontan, nu au vrut să accepte cît de nocivă a fost alăturarea austeritate / anticorupţie / servicii speciale, şi cît de aiurea a fost că în acest fel şi-au cîştigat Băsescu şi trupa lui credibilitate europeană şi americană” (Costi Rogozanu 11 Feb 2015).
Din această perspectivă, nu este cred deloc greşit dacă, pentru credibilitate în viitor eviti sa mai consideri de bună calitate personaje gen Macovei. Altfel nu esti decât un alt Gâdea-Badea-Ciuvică, dar cu altă pălărie!

dragan  •  12 februarie 2015, 10:36

Ok , sa ne bucuram ca „Nuti” a ajuns probabil acolo unde ii este locul> pentru ca eu , despre ea ,nu sunt lamurit de unde are atatia bani,intrucat explicatiile procurorilor mi se par lamentabile intrucat asa cum se spune pe „surse” se bazaeaza pe declaratiile unor personaje lispsite de incredere , care chiar daca sunt miezul dosarului Micorsoft , zburda liberi si se mai si bucura de „Mosii’ date gratis de STAt-Andronache – recte d-nul Pescariu. Si aici vine intrebarea de 1000 de puncte; Este Nuti o tinta politica? Pentru ca Alte nume grele din dosar , respectiv ; Ecaterina Andronescu, Șerban Mihăilescu, Valerian Vreme, Remus Truică[si prin ricoseu iarasi Adrian Nastase] Cătălin Harnagea, fostul șef SIE
Dinu Pescariu [ intermediarul mituitor si turnatorul de serviciu care toarna ce vor unii din cei care ii decid acum soarta],Claudiu Florica ( mituitorul si alt turnator de serviciu) Nicolae Dumitru, Alexandru Bittner, Adrian Petrache, Gabriel Oprea-ministru de interne, Khalil Abi Chahine, Ionel Blanculescu, Eugen Bejenariu si lista ar putea continua.
Cu toate ca „afacerea” cu comisioanele/mita de milioane a inceput din vremea lui Nastase, nici unul din cei nominalizati mai sus nu sunt arestati si in continuare cercetati , iar unii nici macar nu au fost luati la intrebari. Ambramburica, care I-a dat „gratis” mosia lui Pescariu si pe vremea careia ainceput contractual si tot carambolul de comisioane /mita, nu a fost nici macar luat a la intrebari ?????.
Ea a facut oricum tot ce a vrut la minister. Cand Fca. Spiru Haret ameninta sa-i strice afacrea proprie ( alta facultate care ramasese fara client si pe care va las sa o descoperiti- daca doriti ) a inventa un scandal in care au suferit in primul ransd cei care au platit si urmat cursurile Fac. Spiru Haret. s-au transis „adrese” de la Minister. fara nici o baza legala, prin care acestia, care sutinuseras examene si obtinusera legal o diploma- emisa tot de acelasi minister- , sa nu le fie luata in seama si ei sa fie tratati ca niste infractori , chiar daca nu aveau nici o vina.Alte facultati care dadeau diplome intr-o luna , pe spaga , nu au fost macar luate la intrebari. Doar concurenta Spiru Harte trebuia doborata. Si dumneavoastra vreti sa cred ca nu epolitca ce se intampla acum la DNA ??????? Chiar daca spun si eu ca Nuti nu are cum sa justifice cheltuielile. Dar cati pot ????

caineadevarat  •  12 februarie 2015, 10:40

catalin,de aseara si pana azi ai renuntat si tu(ca si procurorii si judecatorii)la acuzatiile de spalare de bani…daca esti atat de echidistant si corect precum te crezi,nu cum te vedem noi,cititorii vechi de pro sport si apoi gsp,de ce nu astepti sentinta finala in dosarele e.udrea si apoi sa arati cata dreptate au avut anchetele voastre din ziar?altfel nu esti decat un alt gadea,badea care mint de ani de zile ca da basescu o basina si la primul cutremur se declara eroi nationali ca au avut ei dreptate…or nu faci decat sa-l aprobi pe cristoiu (http://www.nasul.tv/2015/02/11/romania-lui-cristoiu-te-scot-in-catuse-un-spectacol-barbar-produs-si-regizat-de-dna/)

dariu  •  12 februarie 2015, 11:24

tolo, tu doar stii bine sa te joci cu niste articole si sa profiti de orice replica. las, ca si marian iancu si porumboiu se injurau la tv, in direct, dar erau la aceeasi masa intr-un restaurant bucurestean. nu putea sa zica nimeni ca nu se urasc. cam asa si tu. si acuzele din 24 aprilie 2014 n-au fost confirmate. vor fi confirmate la sentinta.

danut  •  12 februarie 2015, 11:57

Felicitari pentru perseverenta si adevar

George  •  12 februarie 2015, 12:08

Catalin, se vede de la posta ca ai fost si ai ramas basist, dar in rest esti un jurnalist ok, chiar obiectiv si neobisnuit de cerebral pentru vremurile in care traim.

Oricum, basist nu inseamna neaparat sa dormi cu poza lui basescu sub perna, ci sa sustii o anumita viziune (incrucisata, de obicei :)), o anumita conduita (schimbatoare ca vantul) si un anumit mod de a face politica (murdar, imprevizibil) – dar nu spun ca ai face asta.

Tu probabil apreciezi faptul ca in timpul lui basescu au fost arestati si condamnati oameni care pareau intangibili, fara sa-ti mai pese in mod special daca erau sau nu vinovati cu adevarat.

De exemplu, eu spun ca Nastase a fost condamnat politic ca razbunare a lui Basescu, dar in acelasi timp cred ca ar fi meritat 100 de ani de inchisoare pentru alte infractiuni mult mai grave, care au prejudiciat Romania iremediabil! De asemenea, cred ca Gigi Becali a fost bagat la puscarie nu pentru ca l-a injurat pe basescu, ci pentru ca a atacat mafia retrocedarilor, adica pe afaceristii care ii umpleau conturile (Cocos, Udrea & co.). Si exemplele pot continua la nesfarsit.. eu unul spun ca Udrea merita sa stea in inchisoare ani buni, sa i se aplice exact justitia construita de mentorul si protectorul ei. Legea trebuie sa fie aceeasi pentru toti, inclusiv pentru matroana Nuti.

Nimeni nu o va plange, milioane de romani se vor simti razbunati. Iar eu ma numar printre ei, fara a fi de obicei un om al gloatei insetate de sange

cristijansen  •  12 februarie 2015, 12:10

D-le Tolontan, nu mai raspundeti tiriflicilor comunisti care pun intrebari de genul ,, de ce numai udrea,, .

Spuneti-le comunistilor care se mai dau si cu studii ,,cat n-ai tu vacanta,, ca Nastase cel mai inteligent politician roman a intrat la bulau ,Voiculescu patronul antelelor a intrat la bulau ca a cumparat niste pereti de caramida si a prejudiciat statul,acum este randul barcagiului bolsevic care a numit la varf ,,justitia independenta”ca sa-i spele dosarele si sa-i scape de puscarie pe baietii care ,, e cu mine ,, . . Pacat ca ,, statul de drept matroz,, tocmai a iesit la pensie si ne vorbeste de niste asistente si prostitutie la Antena 3 , pai la cat de ratat e bolsevicul nici nu ai ce sa-i ceri. Pacat ca n-a ajuns sefa Romaniei aceasta duduie buna pentru Romania, fereasca sfantul la ce s-ar fi intamplat daca aceasta fetita ar fi ajuns la butoanele lasate de ala care se crede statul de drept si scufundaseu limba romana impreuna cu loazele si cu gasca de ingasi . Apropo , ,, Cu ce a gresit puiu popoviciu ca a investit in Baneasa ,, era mesajul lui stalin catre slugile din justitia, apoi ce sa vezi , a rasarit un apartament ditamai pentru loaza care poza asfaltul . FITI LINISTITI , ,, JUSTITIA INDEPENDENTA ,, NUMITA SI ORGANIZATA DE COMUNISTUL SANTAJIST VA AVEA GRIJA CA udrea SA NU FACA NICI O ZI DE PUSCARIE . TOTUL ESTE ORGANIZAT LA VERFUL LANTULUI TROFIC ,VETI VEDEA , BAIATUL DIN CLANU CU MORMANU A FOST DEJA PUS IN LIBERTATE , ,, justitia independenta ,, NUMITA DE BARCAGIUL PUSCARIABIL FUNCTIONEAZA CA UNSA .

florin  •  12 februarie 2015, 13:08

Cataline tata ori cum scrii este rau ! Este normal pentru ca fiecare este cu stapanul si cu interesul sau !
A fi obiectiv sau deontolog nu mai exista demult in presa Romana !

dragan  •  12 februarie 2015, 13:20

Pentru cristiansen 18

Greu e cand ai ochelari de CAL. Vezi numai ce iti dau voie.
Nastase a furat si siluit Romania in cel mai pur stil mafiot.
Nu a fost prins pentru dosarele grele , ci pentru niste firfirici in care AU EXISTAT PORBE ( aviz „bun de tipar” dat de d-na Nastase sasmd). Voiculescu a afcut din snataj si furt o arta . Nu era politician sau autoritate sa-i reziste. A cumparat o mosie de 3 hectare (30000 mp la 500 eur/mp ) pe malul lacului Herestrau, pe stanga cand iesi din Bucuresti, cu un PALAT si anexele lui cu uriasa suma de ….150.000 eur ( cumparai un apart. bun ).
Fratele „barcagiului a stat cateve luni la puscarie .Udrea?nuti e la puscarie , si daca a gresit o sa plateasca, prietenul tuturor Cocos e acolo, iar lista e incomplete. Frate-su si altii au intrat pe cand era presedinte. Cam atat cu „JUSTITIA INDEPENDENTA ,, NUMITA SI ORGANIZATA DE COMUNISTUL SANTAJIST VA AVEA GRIJA……”. Sunt si eu circumspect cu acestia. Astept inca o lista lunga de politicieni sau afiliati si dintr-o parte si din alta sa faca coada la puscarie.
PS. Iar limbajul liecntios pe care il practice face parte grupului pe care il sustii. Ma mir ca nu a fost sters.

dragan  •  12 februarie 2015, 13:33

de curiozitate accesati ” http://www.mondonews.ro/surpriza-cine-este-romanul-care-detine-contul-de-peste-800-de-milioane-la-hsbc-elvetia/ ” ca sa vedeti cat au „facut ” „victimele” din postarea dvs.
Partea porasta eset ca pentru fiecare leu furat/spaguit ROMAMNIA si ROMANII au pierdut inzecit si insutit

bazileon  •  12 februarie 2015, 15:30

@2. moses are perfecta dreptate, chiar daca mai scapa darlogii discursului public (iar comparatia scoala/vacanta e un trist exemplu de muci in fasole); dvoastra in schimb va regalati cu cititori gen @3. letu. Moses e profet, iar Badea si Ciuvica au si ei „letii” lor. Bees knees as usual!!!

doina  •  12 februarie 2015, 16:04

se pare ca breazu e din nou audiat la dna…

stresu  •  12 februarie 2015, 16:05

Toloo, vezi cazul Vosganian.

Cum vine asta, pt.unii muma pt altii ciuma ?

Vosganian e deasputra legii ?

caineadevarat  •  12 februarie 2015, 16:18

ia sa vedem,catalin,ancheta gsp pentru votul de azi din senat in dosarul vosganian

Emil  •  12 februarie 2015, 17:22

Catalin, in general ma feresc sa laud sau comentez cind citesc ceva ce merita aprecieri. E normal doar sa vezi investigatii adevarate (si cu urmari) in ziare. Sau ar trebui sa fie normal.

Vad insa cite mizerii ti se scriu si tu, stoic, le citesti si raspunzi neasteptat de des. Daca vreodata te simti descurajat sau sastisit de toate apelative, acuzele ce ti se pun in circa, sa stii ca sintem infinit mai multi care te apreciem si citim cu mare interes. Desi nu sintem prea „vocali”.

Multumesc pentru ce faci. O zi buna,
Emil

Io  •  12 februarie 2015, 17:35

felicitari domnule Tolontan!

iar celor nemultumiti ca acest caz s-a rezolvat si ca nu s-au atacat alte probleme pe care le aveau ei in mintea lor infierbantata sau ca domnul Tolontan dezvaluind un caz face niscaiva jocuri politice mari, care vor abate istoria de la maretul ei drum, le spun scurt * hai valea* cu reprosurile voastre de mamaligari frustrati!

tolo  •  12 februarie 2015, 17:51

magistratii ce mai fac daca voi dati deja sentinte?

Cătălin Tolontan  •  12 februarie 2015, 18:30

26, emil: stim ca sint multi cei care citesc si pot aprecia unde gresim si unde publicam lucruri interesante. Oameni care se regasesc in ceea ce scriem. Oameni care se simt mai informati si, intr-un fel, mai protejati. Tocmai interesul lor e cel care ne face si pe noi sa ne simtim protejati.

Cit despre cei care critica, e normal sa incercam sa explicam. Nu putem sa convingem pe nimeni, noi incercam doar sa fim convingatori. E libertatea fiecaruia sa creada sau sa nu creada.

Multumim, conteaza mesajele precum acesta!

tardelli  •  12 februarie 2015, 19:52

Flagrantul e..demodat?
Azi e la „moda„ sa fie cineva acuzat si arestat pt mita doar prin simplu fapt ca un afacerist da o declaratie si spune ca i-a dat 500 mii euro persoanei E.U.Apoi procurorii fac o vizita la biroul turnatorului si gasesc „dovada„ suprema..adica un biletel de hartie pe care scrie E.U 500 000.!!!!
In ce tara traim?Intr-una in care poporul asteapta noaptea circul la tv sa o vada pe madam Udrea cu catusele la maini!!Apoi poporul spune ca justitia functioneaza :))
Justitia ar fi fost de incredere daca madam Udrea ar fi fost arestata cu dovezi clare nu in 2015 ci in 2012-2014.
Iar compromiterea judecatorului de la CCR Toni Grebla e dovada clara ca in tara asta cineva trage sforile.Nu le-a convenit ca CCR-ul tot declarau neconstitutionale legile Big-Brother.L-am auzit siderat pe G.Maior fost sef SRI cum spunea ca cei de la CCR nu inteleg importanta legilor BB !!!!

udi george  •  12 februarie 2015, 20:10

Lenuto! poti sa fi suparata foc! si te cred sincer ca esti deoarece uite ca pe Vozganian nu l-au lasat ,,colegii de suferinta” sa-l salte cum ai patit tu!

PS! intre ghilimele a se citi ,,colegii de spaga”

Gica Contra  •  12 februarie 2015, 21:19

Catalin,
Apreciez si am aprecitat investigatiile tale si ale echipei. Totusi, cu paprere de rau trebuie sa remarc faptul ca atunci cand dialoghezi cu cititorii via reply, in mare masura alegi a le raspunde numai celor ce te critica si stii ca le poti inchide gura cu o explicatie scurta de genul raspunsuriolor date anterior.
Chiar cred ca poti mai mult, dar vazand ce anume mesaje selectezi spre a raspunde (e un trend in articolele tale), imi este destul de clar ca nu esti asa alb pe cat vrei sa pari.
Pacat!
As a nation,we could have done with someone as yourself using his full potential.

Razvan  •  12 februarie 2015, 22:36

Salut,
Cred ca cel mai tare compliment fata de calitatea investigatiilor gsp e faptul ca se transmit, catre tine si catre Mirela, cereri: acum investigheaza-l pe x, pe y ori pe z. Beneficiezi de un capital de incredere pe care, fara dubiu, l-ai acumulat pe merit: munca, risc, stres. Dar acest capital vine cu o singura instructiune: a fi folosit cu intelepciune. N-am dubii, doar o rugaminte: continua!.

eugen  •  12 februarie 2015, 23:06

O investigatie aproape perfecta, confirmata de ancheta procurorilor DNA. Mereu ati stiut unde se afla adevarul. Felicitari si nu renuntati la acest tip de jurnalism.
Felicitari

Razvan  •  12 februarie 2015, 23:46

Scuze, m-a tradat telefonul dar vroiam sa transmit si multumirile mele tie si echipei de investigatii pentru raul care a fost si sper ca va fi in continuare eliminat din sistem ca urmare a muncii voastre. Astept momentele in care racoarea sa fie adusa in discutie pe blogul tau doar in articole cu „hyde park-uri” . Dar pana atunci, putere de munca!

ionel  •  13 februarie 2015, 2:27

Felicitari Catalin Tolontan!

Stim ca unul dintre inculpatii care se afla acum in beciul politiei pentru infractiunile savarsite la Gala Bute te numea „ticalos”. Acum vedem oficial cine sunt adevaratii ticalosi chiar daca stiam demult. Al doilea KO din Gala Bute? Asa este, dar de fapt este singurul KO din Gala Bute pentru ca cel de pe ring a fost la misto, o simulare.

Nimeni nu mai credea ca se va ajunge aici dupa 3 ani de musamalizare.

birlic  •  13 februarie 2015, 10:05

Frustatii dracului ,iate de mana mai Tontalaule cu Cete Popescule ,astept sa va vad cum va faceti harachirii in Piata Universitatii ,cand iasa Elena din Calul Troian.

L  •  13 februarie 2015, 12:12

Ce tare esti Mooseees! #2 Ha ha ha
„Astept cu interes urmatoarea ancheta sportiva. Da-mi voie sa-ti fac o sugestie: Ghita.”
Buna de tot!! Bravo’! A meritat sa intru!

Comentează