Obreja: ”Toți procurorii DNA la un loc nu au făcut ce am făcut eu pentru România!”

Astăzi, Elena Udrea își cere pentru a patra oară libertatea în fața Înaltei Curți. Declarațiile din ședințele cu ușile închise au fost din ce în ce mai picante

joi, 2 aprilie 2015, 6:34


Fragmente din emisiunea din 14 iulie 2011, de pe B1, la 5 zile
după Gala Bute

de Mirela Neag și Cătălin Tolontan

Astăzi, Elena Udrea își cere pentru a patra oară libertatea în fața Înaltei Curți. Declarațiile din ședințele cu ușile închise au fost din ce în ce mai picante. S-a ajuns la atacuri la procurori și la detalii din viața intimă a celor două tabere din dosar

Gala Bute este o fîntînă nesecată de fapte, personaje și uimiri.

Prima oară după arestare, inculpații și avocații s-au înfățișat calmi și cît de cît încrezători în argumente și-n justiție. Apoi, nimic n-a mai semănat.

Ridicîndu-și privirea din costumul elegant, Rudel Obreja i-a înfruntat pe procurori în fața Curții. Și el și Elena Udrea au spus că, de fapt, băieții buni sînt arestați de către cei răi, într-o inversare cinică a actului de justiție.

S-a întîmplat chiar în termenul de dinaintea celui de azi.

Anchetatorii au găsit în documentele trimise de Europlus Computers fotografii modificate în photoshop! Mai simplu. Firma organizatoare a Galei Bute a încasat 3 milioane de lei bani publici pe filiera MDRT – Primăria Lupeni – Termogaz. În fine, nu e neapărat simplu. Dar procurorii susțin că e clar.

Ca să ia banii cu care Termogaz plătea practic în numele cuvîntului dat de Elena Udrea lui Obreja, președintele FR Box și Gărdean au inovat. Ei au născocit un contract de publicitate în decembrie 2011.

Dar nu pentru Gala Bute, că evenimentul se scuturase împreună cu florile din vara aceluiași an, ci pentru altă competiție, care urma în februarie 2012.

8 poze trucate cu panouri montate în photoshop!

Obreja s-a zgîrcit și n-a vrut să plătească taxe pentru acești bani, așa zice DNA. Omul a intrat în combinație cu niște firme fictive, care i-au întors suma.

Cînd inspectorii ANAF au rîcîit ușa, ”au venit mascații la mine acasă”, povestește Obreja, inculpatul cu șarm de actor hollywoodian le-a pus la dispoziție 8 fotografii. În imagini se vedea cum gala din februarie 2012 era promovată pe panouri publicitare prin oraș.

Niște băieți din DNA s-au jucat cu biții pozelor și au făcut ochii mari. Panourile erau reale, dar conținutul fusese montat în photoshop. Au identificat, în oraș, panourile. L-au chemat pe Mihai Anastasiu, administratorul firmei de outdoor de care aparțineau dreptunghiurile umblătoare, cocoțate pe schelele de fier.

”Vehiculele sînt ale mele, dar eu n-am promovat niciodată Eurobox!”, a dat Anastasiu din umeri. Omul văzuse multe la viața lui. I se prezenta un fake, ca în anii ’90. De atunci datează acest obicei, între timp eradicat precum poliomelita, ca firmele de outdoor să ia banii clienților montînd cu mouse-ul pe ecran reclame niciodată apărute pe străzile orașului.

Confruntat cu întîmplarea în fața Curții Supreme, Obreja răsufă adînc, netulburat. Școala vieții. ”Am trimis aceste poze la ANAF, într-adevăr, dar o angajată a firmei mele a făcut asta”, răspunde. Apoi ridică vocea, nervos că e hărțuit cu nimicuri. Pune arătătorul de DNA.

”Bute a luat 1 milion de euro din Gala asta”, apasă el, în fața judecătorului, ca să probeze amploarea evenimentului. ”Iar la Romexpo, care era o căzătură, am băgat 310.000 de euro”, adaugă. ”Am produs cel mai mare eveniment sportiv indoor din istoria României, cu 10.000 de spectatori în tribune”, se mîndrește cu furia omului nedreptățit. E aceeași linie de apărare a lui Obreja din 2011, înregistrarea de la B1Tv e simpatică privită la aproape patru ani după.

Cum procurorul o ține pe a lui și-i cere judecătorului să-l rețină pe inculpat, Obreja izbucnește.”Toți procurorii DNA la un loc nu au făcut ce am făcut eu pentru România!”.

”Judecătorul Dragomir e gelos că Băsescu nu l-a mai susținut”

Iulian Dragomir, judecătorul despre care cei apropiați lui Udrea susțin că e răuvoitor pentru că a cerut și n-a obținut sprijinul lui Traian Băsescu pentru a deveni președintele Înaltei Curți, înlemnește.

Obreja supralicitează. ”Nu numai că n-au făcut ce am făcut eu, dar toți din DNA împreună nu se apropie măcar de ce am realizat eu pentru țara asta”.

Fostul boxer e omul nuanțelor. Nu doar că n-au făcut, nici măcar nu s-au apropiat! Finețea nu l-a ajutat prea mult. Rămîne în arest.

Spectacolul nu se termină aici. Elena Udrea apucă ștafeta lui Obreja. Și ea spune că cei corecți sînt aruncați după gratii chiar de către cei răi. Procurorii DNA fabrică dosare.

”Toate persoanele care s-au luptat pentru a se schimba în bine instituţii publice, pentru a se modifica Codul penal şi de procedură penală sunt arestate la acest moment!”, susține Udrea în fața unei instanțe perplexe. Doamna referă la ea, la Alina Bica, șefa DIICOT, și la Horia Georgescu, liderul ANI.

Acuzată că l-a plătit la negru pe Tudor Breazu, pe care l-a folosit ca paravan ca să ia o parte a mitei și ca să achiziționeaza diverse imobile, fostul ministru se apără tot cu atacuri la DNA, ”care presează martorii doar ca să mă țină pe mine în arest”. Dacă Obreja sau Brezu ar vorbi și ei contra lui Udrea, ar fi liberi.

Udrea a vîndut mașina că-i consuma 40 de litri pe 100 de kilometri

Cînd vine vorba despre mașina  Porsche Cayenne pe care Udrea i-a vîndut-o lui Breazu la preț de Logan, 5.000 de euro, fostul ministru spune că ”i-am dat-o lui că oricum lucra pentru mine și pentru că n-am găsit posibilitatea s-o vînd pe piață”.

În apărarea lui Udrea sare și Tudor Breazu, care explică judecătorului cum stă treaba cu mașinile puternice, exclusiviste și greu de întreținut. ”Porche Cayenne e o mașină care se vinde greu, pentru că ea consumă 40 de litri la suta de kilometri și are un impozit de 2.000 de lei pe an”, zice el, potrivit afirmațiile reținute în motivarea instanței. Nu orșicine iși permite un Cayenne.

Fără simțul umorului, DNA contrează că, potrivit veniturilor declarate, zero barat, Breazu nu-și putea permite nimic. Nici un Cayenne, nici o trotinetă.

Conform procurorilor, Breazu nu e decît o invenție a Elenei Udrea, dependent 100% de ea și gata să declare orice ca s-o apere. Judecătorul îl încadrează pe Breazu la mărturii evident nesincere, ca pe toți cei loiali lui Udrea. Și consemnează că Breazu s-a comportat ca ”un dispecer al mitei”.

Gala Bute, faza pe cearceafuri

Avocații și procurorii susțin că cele mai urîte procese sînt cele de divorț. Ele scot la iveală rufele murdare. Oamenii suferă și nu mai au limite în a-și expune durerile, rănile sufletești și cheful de răzbunare îndelung reprimată în numele unui romantism irosit în timp.

Dacă e așa, Gala Bute a început ca un proces cu miză sportivă, s-a developat ca o afacere economică pe bani europeni și se derulează ca un proces de divorț.

La primul termen, aproape nimic nu era personal. La cel de-al doilea, au început să zică de rude și amiciții. La al treilea, au apărut trimiteri de budoar. Nu doar rufele, ci și acarienii din plapumă ies la iveală. La a patra înfățișare, cea de azi, ce va fi?!

Tudor Breazu a șoptit în curte că Ana Maria Topoliceanu are un motiv sentimental pentru a-l înfunda. ”Mă urăște!”, mărturisește el în fața Curții. Lasă de înțeles că el a părăsit-o pe Topoliceanu, ”după o relație vechi și profundă, pe care am avut-o amîndoi”. Cu cît mai veche relația, cu atît mai adînci rănile.

Breazu declară sub jurămînt că, acum, Topoliceanu s-a refugiat în brațele lui Radu Munteanu, fostul său asistent, ”cu care are o relație intimă”. Prietenii lui Udrea spun că Munteanu are vreo 15 ani mai puțin ca Topoliceanu și că fosta șefă a CNI îl întreține.

Asta cu vîrsta nu o spune Breazu în tribunal, dar el nu ratează să amintească în fața înaltului magistrat că ”numitul Munteanu este la studii în Marea Britanie pe banii Mariei Topoliceanu”.

Fiecare folosește ultimul cuvînt ca s-o mai tragă o dată taberei opuse. E un concurs de rupt foile din ”oracole”, caietele cu amintiri trădate de timpul în care am ajuns mari.

Udrea și Cocoș, în dormitoare separate

Dacă e pe din astea, șuieră Denunțătorii către Loialiști, stați că avem și noi muniție de Acces Direct, Măruță și gen.

Ana Maria Topliceanu pretinde că ”am plătit suma de 8.407 euro pentru vila Danai din Halkidiki Grecia unde Udrea Elena a fost în vacanță în septembrie 2011. În vilă au stat Udrea Elena şi Cocoş Dorin. Am identificat un mesaj e-mail din acea perioadă, pe care îl depun la dosar, din cuprinsul căruia rezultă că factura a fost emisă pe numele lui Breazu Tudor”.

Udrea și Cocoș ar fi fost împreună pe plaja Mării Egee. Dar un împreună limitat, țin Denunțătorii să mustăcească. În dormitoare separate.

Ei nu o rostogolesc ca pe o bîrfă, ci direct în fața anchetatorilor și a Înaltei Curți de Casație și Justiție. Sîntem la faza pe cearceaf, consemnată în actele oficiale ale unui proces de mare corupție.

Munteanu oferă și numele agenției de turism Prompt Service, căreia i s-ar fi plătit vacanța maritimă în cash, ”cu fonduri provenite de la Breazu”. Munteanu merge mai departe. Au fost închiriate, de fapt, două vile, una mare și una mică. ”Ştiu de la Breazu Tudor Liberiu că vila mare era pentru doamna Udrea Elena şi acesta mi-a specificat clar să fie cu două dormitoare”, spune Munteanu procurorilor, plătind Loialiștilor cu aceeași metodă: deslușelile intime. Un dormitor pentru Udrea, unul pentru Cocoș.

Uluit și el, că nu știa să fi fost mutat la scandaluri conjugale, judecătorul Dragomir conchide că inculpații care o acoperă pe Udrea mint de rup.

Și că ea însăși, în calitate de ministru și șef PD-L care a avut puterea asupra operațiunilor, nu realizează nici acum ”activitatea ilicită generată”. Omul din centrul mesei decide ca Elena Udrea să mai stea încă 30 de zile în arest.

Contestația se judecă azi.

Cum Oprah e ocupată, vor veni doi judecători.

Comentarii (79)Adaugă comentariu

Ramon  •  2 aprilie 2015, 8:09

dacă in gala Bute au fost cheltuite milioane, la nivel local fiecare director are ifosele lui, oameni nepregătiți sunt parașutați politic pe post de director și acum se pun la cale concursuri pe post. Adversarii sunt amenințați, căutate certificate medicale de depresie (că tot este la modă săptămâna asta, iar legile au articole care lasă la cheremul directorului poarticiparea la concurs). De exemplu directorul și C Adm trebuie să dea aviz unui angajat să concureze impotriva lui. Toți știu că vor rămâne tot cu politrucul și trebuie să se aibe pe bune cu el. Cei care lucrează de ani buni sunt isterizați de acești politruci.
Doctorul plagiator este cel mai bun etalon al respectării legilor în țara asta.

fotbal  •  2 aprilie 2015, 8:14

tolo, iti amintesti ca iti reprosa obreja, la tv(b1), in vara lui 2011, ca arunci cu chichite in el?

2 zile ne-am amuzat cu chichitele alea, de unde ai tu chichite, cate ai, de ce forma si culoare, unde tii ladita de chichite. pareai un ninja al chichitelor 🙂

ciombe  •  2 aprilie 2015, 8:30

Bai maimutoiule! Si tu te crezi Che Guevara?
Ai facut o ancheta si ai gasit unde s-au dus banii tarii!
Hai ca esti obositor! Ia pune mana si fa o ancheta cum s-a distrus combinatul de la Calarasi, cum s-a vandut Sidex, cum s-a vandut Petrom, etc.
Ce mortii ma-tii o tii langa cu gala Bute!

Cornel  •  2 aprilie 2015, 8:33

Mai GSP-ule, problema care se pune in primul rand este de ce este Udrea arestata preventiv si nu este judecata in libertate, asa cum a fost judecat Voiculescu, Dragnea, Mazare, Nastase si multi alti banditi ai acestei tari.

Poate ca este vinovata, poate nu, nu Tolontan stabileste vinovatia cuiva in aceasta tara.

Cosmin  •  2 aprilie 2015, 8:33

Daca un procuror, indiferent de la ce Parchet, in pune in brate lui Obreja 1% din cartile citite de el ca sa devina magistrat, individul nu le va putea ridica de jos.

Cătălin Tolontan  •  2 aprilie 2015, 8:34

3, ciombe: multumim pentru compliment! 🙂 Niste ziaristi obositori sint niste ziaristi care incearca sa-si faca treaba.

2, fotbal: Era in emisiunea lui Robert Turcescu. Multumim pentru idee, o sa postam momentul.

Grig Silviu  •  2 aprilie 2015, 8:40

Telenovela…Elodia…e drept cam avem public pentru asa ceva…asteptam condamnarile,sau nu?

sorina  •  2 aprilie 2015, 8:43

Acest articol seamana cu un aperitiv bine asezonat si condimentat si care deschide apetitul pentru felul principal. Astept cu pofta articolul dupa contestatia de azi. Succes

pawn  •  2 aprilie 2015, 8:56

n-o sa pateasca nimic golanca asta, pana la urma…

p.s: dom’ tolontan, vezi ca e „poliomielita”…vine din greaca, de la „myelon”.

dan  •  2 aprilie 2015, 8:58

Imi aduc aminte de History of the World in care falsul rege Ludovic XVI, interpretat de Mel Brooks, cauta in sertar gratieri si gaseste: Executie, executie, executie…

ciombe  •  2 aprilie 2015, 8:59

Cu placere! Cu o mentiune: voi ziaristi? Hai ca va intreceti cu gluma!
Nu ti-e rusine? Vrei sa-l intrebam pe Mitica cum „te-a facut” ziarist?
Ai scris cu gala Bute, am inteles! Dar, mai lasa-ne! Esti obsedat? Ai probleme psihice?
Scrie-ne te rog, de ce nu se repara strazile, de ce nu se fac autostrazi, de ce se pazaec peticele de autosrazi cu masini ale unor firme de paza (ai mai vazut in alta tara asa ceva?). BTW, ia fa o ancheta sa vezi cati bani se fura cu „paza” autostrazilor? Te bagi?
Astept raspuns!

Impartialul  •  2 aprilie 2015, 9:02

Citim un site de „Sport”…Catalin este un junalist sportiv…”Boxul” este un sport…”Gala Bute” este(a fost) un eveniment sportiv…cat despre combinate ai perfecta dreptate „ciombe Says”, dar cred ca ar trebui sa investigheze si altii…

Cătălin Tolontan  •  2 aprilie 2015, 9:06

9, pawn: am corectat, scuze, multumesc!

ciombe  •  2 aprilie 2015, 9:09

Hai sa-ti dau un subiect de cercetat: Arcul de Triunf!
Ca ir restaureaza este ok, dar faptul ca acest monument a fost distrus! printr-un proiect de care nu avea nevoie si anume de amplasarea de izolatori seismici la baza acestuia stii?
Pentru ce trebuiau acesti izolatori? Ca sa nu mai spun ca tipul de izolatori este antic si numai O (una) persoana detine monopolul acestor proiecte? Ia du-te si vezi toata povestea! Ia intreaba-l de sanatate si pe felcerul Oprescu!
Te bagi?

barbu brailoiu  •  2 aprilie 2015, 9:09

şi pentru că toate trebuiau să poarte un nume… un singur nume, li s-a spus BINOMUL (SRI-DNA sau viceversa).

altfel, toţi şnapanii ăştia cu falsuri, parale şi mii de coţcării la activ, sunt curaţi, ca n işte cearceafuri proaspete. dar vine un discret şi atoateştiutor judecător, care pretinde că totul nu e decât deşertăciune. adică SRI…

Cătălin Tolontan  •  2 aprilie 2015, 9:10

11, ciombe: asta cu mitica e buna 🙂 Esti extrem de suparat pe ce se intimpla in Gala Bute. Si noi am fost mihniti citiva ani ca nu s-a miscat nimic, dar nu am considerat pe nimeni bolnav psihic pentru asta.

Se va face lumina si o sa-ti treaca supararea. Sau nu crezi nici in ce va spune justitia?

aham  •  2 aprilie 2015, 9:20

eu nu o sa cred ca exista justitie in tara asta nici un moment atata timp cat ilici este liber. exista unele acte de justitie.. da..dar atat.

cat despre udrea, primeste ce merita, sper sa nu o vad scapata peste cativa ani cu averea intacta.

apolitic  •  2 aprilie 2015, 9:33

Dosarul gala Bute este fleac fata de faptele de coruptie savarsite de aceasta Elena Lupescu a mileniului III.
Duduia asta a avut pe mana 5 miliarde pe euro cheltuite pe prostii inutile in timp ce datoria externa a Romaniei este de 100 miliarde.
Pentru Basescu si amica lui ar trebui reintrodusa inchisoare pe viata.

Alex  •  2 aprilie 2015, 9:40

Rudele, tata, de un de stii tu ca procurorii DNA nu au facut ce ai facut si tu? Crezi ca numai tu si Udrea ati furat in tara asta?! Ciocul mic Rudele si ai grija la baie sa nu scapi sapunul pe jos.

IceSoldier  •  2 aprilie 2015, 9:45

@ciombe prietene, dar tu acum ii ceri omului, ziarist de sport, sa se ocupe de o ancheta legata de arcul de triumf? Nu crezi ca e un pic aiurea si in afara obiectului muncii lui?

In plus, tu dc ai avea vreo ancheta care s-ar finaliza cu cateva arestari nu te-ai simti util acestei tari?

Tu cat bine ai facut acestei tari?

vasglo  •  2 aprilie 2015, 9:45

Nu cumva azi se judeca la ICCJ recursul la prelungirea arestului preventiv pentru cei doi, Udrea si Obreja??!!.:)
Apropos, ce parere are gazetarul, dupa tot ce stie despre „Gala Bute”, cei doi trebuie sa stea in arest preventiv? Arestul la domiciliu ar fi „prea bland”?…

ciombe  •  2 aprilie 2015, 9:47

Nu, nu sunt suparat sunt scarbit de abnegatia de care dai dovada. Altceva nu mai ai de facut?
Ti-am dat un subiect: te faci ca ploua! Sau nu e voie de la partid? Parca de dl. varanu n-ai scris nimic, nu-i asa? si nici de salile de sport ale lui nastase?
Si NU, NU CRED CA JUSTITIA face dreptate in ROU!
Atata timp cat sistemul lor nu a fost reformat, e vax! By the way, dl. Costiniu o duce bine sa stii cu o pensie de RON 11.000 pe luna! Si el „impartea” dreptatea!
Baiatu’ subiectul vietii tale este, a fost si va ramane „gala bute”!

Nasul TV » Obreja: ”Toți procurorii DNA la un loc nu au făcut ce am făcut eu pentru România!”. Udrea: ”Toate persoanele care s-au luptat pentru schimbarea în bine sînt arestate!”  •  2 aprilie 2015, 9:53

[…] sursa: tolo.ro […]

Mihai  •  2 aprilie 2015, 10:02

Rusine, Dle…. De ce nu rezolvati toate probleme tarii….Tipa omul ala….ca e ceva incordat in arcul de triumf,etc sau ceva fisurat pe autostrada….si Dvs? ..o tot dati cu helena si gasca ei de sclavi!!!
ps: cat se mai plateste pentru o postare plina de ura la adresa gsp/tolo?

vlad  •  2 aprilie 2015, 10:09

Marturisesc ca nu am mai avut rabdare sa citesc tot articolul, m-am oprit la jumatate. Declaratia din titlu este mortala… ce anume a facut Obreja pentru Romania??? Incredibil :)) …. a distrus definitiv boxul amator, asta a facut.

Ghilotina  •  2 aprilie 2015, 10:09

Domnule jurnalist , in toata chestia asta rostogolita prin incaperile „justitiei” ala care pierde este BUTE .
Saracu’ , spera si el sa-si faca un nume in tara , s-a milogit de toate institutiile sa organizeze meciul … si cand in sfarsit s-a organizat , a fost uluit sa auda la sfarsitul meciului urlete , fluieraturi si alte asemenea – montate toate dupa scenarii bine-cunoscute de-acum de USL .
Ma nene , prosti ne mai crezi !
Udrea s-a facut luntre si punte sa organizeze ceva care s-a discutat si in parlament cu interpelari ca „de ce nu face guvernul nimic , de ce nu se implica…” , dar si de guvern care in sedinta a aprobat ce mama dracului au aprobat ei acolo .
Ca sa veniti voi , securistii p*** si sa dati in cap la oameni !
Asta e , cata vreme vor mai fi peste 6 milioane de pensionari indoctrinati de comunism si cu foamea in gat , va castiga unUSL , un PSD ipocrit si populist si voi veti avea 15.000 euro/luna fiind cureaua de transmisie a unora caColdea .
Totusi … poate ca ai si tu vreo vila prin cele strainataturi – ca toti securistii – insa pensia tot de aici o iei . De la nepotii prostilor care au tinut 25 de ani Securitatea la putere . Sper sa aflam de vreun santaj … urmat de confiscari …

Pentru Basescu si Udrea : seful meu avea o vorba cat am p… , mut ! Au avut puterea pe mana si au facut pe democratii intr-o tara unde trebuia sa-i calce in picioare pe unii ca Voiculescu , fonta , Coldea ….
Ei , acuma sa le iasa pe nas .

Cucu  •  2 aprilie 2015, 10:11

Puscarie pe viata pentru nesimtitii astia doi.

Obreja: ”Toți procurorii DNA la un loc nu au făcut ce am făcut eu pentru România!”. Udrea: ”Toate persoanele care s-au luptat pentru schimbarea în bine sînt arestate!” | România curată  •  2 aprilie 2015, 10:12

[…] Continuarea pe Tolo.ro […]

Obreja: ”Toți procurorii DNA la un loc nu au făcut ce am făcut eu pentru România!”. Udrea: ”Toate persoanele care s-au luptat pentru schimbarea în bine sînt arestate!” – Pe Bloguri  •  2 aprilie 2015, 10:13

[…] Sursa: Cătălin Tolontan […]

Patricia  •  2 aprilie 2015, 10:17

Doua dintre cele mai mari cancere si putregaiuri ale tarii asteia au fost si sunt udrea si obreja.

Astia nici acum nu inteleg ca noi nu avem nevoie de lucruri facute de infractori.

A ajuns infractorul chiar pana la sefia federatiei de box si se purta de parca ar fi fost meritul sau inascut de a fi acolo.A fost un caz tipic de mafie organizata care prin teroare,santaj si sperjur si-a instalat gunoiul suprem in cea mai inalta functie din federatie.

Cand va fi definitiv in puscarie va vedea ca procurorii au facut mai mul decat ei.

DNA a oferit acestei tari posibilitatea de a nu mai fi sub influenta si puterea acestor javre si gunoaie sociale. Asa sa ne ajute Dumnezeu.

gaga  •  2 aprilie 2015, 10:26

Golan nesimtit , sa stai 100 de abi la puscarie alaturi de udrea cu care ati facut atatea pentru romania , borfas ordinar ……………..

vlad  •  2 aprilie 2015, 10:28

@ Cornel”-esti postac? o faci pe gratis? pentru ca nu mai sunt bani ….pai si masa stie ca e vinovata dar i-ar dori niste conditii de detentie mai bune. Macar sa fie si obreja pe aproape s-o protejeze.Astia au infractiunea in ADN.Toata obsesia lor este in a realiza „crima” perfecta sau „lovitura” perfecta. Si-au depus deja lucrarile de doctorat pentru asta dar pana acum nu prea le-a reusit
mai au ceva de lucrat la „Happy End”.

Costel3819  •  2 aprilie 2015, 10:37

Mare figura, si acest Tolo (din neamul lui Stolo?), se constata si din discutia cu Obreja, din 2011. Nu spune nimic concret, adopta o mutra posac-inchizitoriala, ca un om care stie multe dar nu se oboseste sa spuna
Un element lipsit de calitati, care isi ascunde cu eleganta mediocritatea si se agata ca un scai de orice virgula. Pentru astfel de indivizi s-a inventat cuvantul „lepra”, „raie”, si altele la fel.
A propos, ce s-a intamplat cu campania impotriva salii de sport de la Brasov? Si-a cerut cumva individul scuze?
Simt mirosul scarnei agatata de coada cainelui!

radu  •  2 aprilie 2015, 10:58

”Toți procurorii DNA la un loc nu au făcut ce am făcut eu pentru România!”.-hahaha te cred…dar nici nu au furat cit tine!!!

Mu CiN Ceai  •  2 aprilie 2015, 11:03

Ce-au facut procurorii DNA pentru Romania ? Pai hai sa vedem, sa enumeram niste nume,domnu Obreja, ce zici?
Voiculescu,Nastase(nu o data, ci de doua ori)Cocosii(amandoi) Valcov, Miron Mitrea, Alina Bica, Sova & Co (Ponta inclus, ca d-aia nu riridca aia imunitatea)Fenechiu si gasca,Chiuariu,Valerian Vreme,ala ce-a fost sef la ASF (cum dracu il cheama,c-am uitat)Basescu (Mircea, ca pe astalalt inca nu-l pot dovedi) Niculescu,Cancescu,toata sleahta de primari din Ploiesti, Pitesti, Craiova si dracu mai stie de unde, o aramata intreaga de judecatori si procurori corupti,medici spagari si mai pot continua inca cateva pagini.
Unde s-a mai vazut tara cu 20 de ministrii,in functie sau fosti, care sa fie in puscarie (sau urmeaza),pentru coruptie,subminarea economiei sau chiar tradare ????
Ce ai facut matale pt. Romania ? Chiar asa: ce-ai facut ?

mister X  •  2 aprilie 2015, 11:07

continuati tolo si neag sa lucrati! super bine documnetat

Vlad  •  2 aprilie 2015, 11:18

Caragiale, mai viu ca niciodata…

sandokan  •  2 aprilie 2015, 11:19

si cu bute cum ramane? a luat banii si a fugit…….vad ca nu se spune nicio vorba. ALO …este vorba de FAVORIZAREA INFRACTORULUI.

Cornel  •  2 aprilie 2015, 11:45

@Vlad-prietene, nu sunt postac si ca urmare scriu pe gratis ceea ce cred. Mi se pare foarte normal ca intr-o democratie autentica chiar daca stii ca persoana respectiva este vinovata aceasta sa nu poata fi bagata la bulau fara dovezi temeinice, adica flagrant, inregistrari audio, video, conturi, semnaturi etc. La Udrea nu se gaseste nimic dintoate astea, Kovesi a spus cu gurita ei ca intreg dosarul se bazeaza pe denunturi ale catorva persoane sustinute cica de declaratii, probabil pe propria raspundere. Nu ti se pare o tampenie? Adica o mai tin cateva luni la puscarie pana aduna ei probe, daca or sa le gaseasca, dupa care daca nu le vor gasii vor zice probabil pardon, ne scuzati, am gresit, v-am distrus viata, cariera politica, dar asta este viata, se mai intampla, reintoarceti-va la viata dinainte daca mai puteti. Nene Vlad, eu asa iti doresc si tie sa ti se intample, poate iti vei schimba opinia. Mi-as dori ca Tolontan si alti ziaristi ca si el sa sustina cu convingere ca nici un om sa nu faca o zi de puscarie fara dovezi temeinice, fie ca este Udrea, Basescu, Voiculescu sau Nastase.

apavietii  •  2 aprilie 2015, 11:57

NU E NIMENI MAI PRESUS DE LEGE! DA E VREUNU NEVINOVAT? pai nu le suflam in fund la toti cu voturi sau aparenta voturilor?

Nu ne ducem toti la servici desi tara e guvernata de neguvernabili? Nu acceptam toate nedreptatile si mimciunile pentru ca ne plac?

Da, ne plac, nu ne ne uitam la show-uri de curve de te doare capul si avem pretentii sa avem copi educati?

nu stringem rahatul prin strainataturi si aici ne batem joc de unu cu doau facultati care ne repara calculatorul si ii platim nici cit sa treaca strada? Ne intrebam de ce merge tara asa si dam vina pe altii? dar citi dintre noi nu viseaza un loc ca al lui Udrea sau alti politicieni ori oameni de „afaceri”.Nu avem noi toata industria locala rasa fara nici o protectie macar de brand daca nu de importanta strategica?!

Nu ne uitam noi la TV de cind cu „revolutia” si presedintele golan care striga „jos golanii!” si sus anarhia care ii convine lui, adica mineriada.

Apai chiar noi astia suntem si deci bunul Dumnezeu al logicii daca nu al spiritului sa ne dea un razboi ceva s a ne mai imputineze ca prea suntem rentabili numai pe bani iar banul, „stimati telespectatori”, e ochiul diavoului numa ca „uitam” ca noi avem problema de „oftalmologie”…

ziii  •  2 aprilie 2015, 12:02

@Ciombe, o tii una si buna ca nu scriu ziaristii despre ce trebuie, despre ce doreste „minunatia voastra”.

Nu mai citi obsedatule! Intoarce-te la benzile tale desenate.

Te-a bagat cineva cu fata in scrierile lor si nu ti-a dat drumul pana nu ai terminat de lecturat intreg textul? Esti foarte obositor.

sandu  •  2 aprilie 2015, 12:04

Au dreptate magistratii, astia doi nu constientizeaza nici acum ca au gresit, ca sa nu spun furat, din banii publici. Merita sa mai stea la racoare, poate se trezesc… sau o sa aiba o revelatie divina

sandu  •  2 aprilie 2015, 12:07

si inca ceva. In articolele voastre gasesc mereu informatii in premiera, ceea ce e onorant pentru orice jurnalist de investigatie care se respecta.
Cu respect,

Broscuţa Oac  •  2 aprilie 2015, 12:37

Chiar ”toate persoanele care s-au luptat pentru schimbarea în bine”??
Băse e încă liber, nu?

Florian  •  2 aprilie 2015, 12:49

Tolontane ai dat-o in tango 2-3 zile si astazi hop.. combatem la gazeta in cazul ” vietii tale ” . Am citit cu atentie si mi se pare ca din articolashul tau emana putina panica. Parca , parca a inceput sa iti alunece printre degete problema si vii acum cu laturi si mizerii care nu au nici o tangentza cu spetza. Patetic. Ai vrut sa te dai cunoscator la final dar ai dat in pamant : nu Oprah se ocupa cu mizerii din astea. Maury Povich si Jerry Springer sant cei care se ocupa, peste Baltoaca aia de ii zice Atlantic, de porcarii din astea care sant servite to ” low informed people „. E de domeniul ridicolului absurd chestia cu „…uluit si el, nestiind ca a fost mutat la scandaluri conjugale, judecatorul Dragomir conchide ca inculpatzii care o acopera pe Udrea mint de rup ” Ce legatura are **** cu prefectura numai tu stii. ( si poate Dragomir ). Pathetic to say the least.

bella  •  2 aprilie 2015, 13:49

tolontan,iti dau un pont. dragomir si cu rudi se cunosc( bine)de 20 ani! ehe, cine stie ce conturi mai au de reglat!

Radu Tanasescu  •  2 aprilie 2015, 13:53

Ce tupeu are si asta, a facut bani pentru el, n-a facut nimic pentru Romania, ne-au invadat turistii si nu stiu eu?

Mihai  •  2 aprilie 2015, 13:57

Draga Tolo,

Faci foarte bine ca te ocupi in continuare de E. U.
Dar, draga Tolo, de ce nu te ocupi de tunurile, de miliarde de euro, date de cei din usl ?
Intii sa recuperam miliardele de euro furate de Felix, Nas6case, regretatul Patrician, Dragnea, Mitrea, DIP, Oprisan, Duicu, Cosma, Nicolescu, Bunea Stancu, Mazare, Nicusor Constantinescu, Voicu, Mischie, Micky Spaga, Bradisteanu, Ioan Dumitru – Romsilva, Caty Andronescu, Hrebe, Ilie Sarbu, Adam, Ciuperca, Pendiuc, Sova, Valcov, Vanghelie, Moliceanu, Fenechiu, Uioreanu, Chitoiu, Chiuariu, Stavarache, Cancescu, Vosganian, Misu Vlasov, Dan Radu Rusanu, David, Becali, Copos, Seres, Pantis etc etc etc, iar abia apoi sa vedem daca E. U. chiar a furat acei bani.
Cred ca incerci, in disperare, sa abati atentia de la fraudele de miliarde de euro, ale stapinilor tai.

maria  •  2 aprilie 2015, 14:17

Vad ca unii se declara plictisiti de subiect. Astia v-au luat banii din buzunar si voi adormiti cand vi se spune?! Va meritati soarta

gylos  •  2 aprilie 2015, 14:18

MA ENERVEZ TERIBIL! Cum sa dai tu Udrea 3 milioane de lei de la buget ca ai promis cuiva?

Comentează