23 august, ziua în care procurorul general Augustin Lazăr a întors armele de la fapte la Science Fiction

Cîteva date care încurcă teoriile extraterestre. Mircea Badea cere să fiu anchetat de către DIICOT

marți, 23 august 2016, 7:17

Involuntar, momentele cele mai riscant-derutante pentru justiția din România sînt cele în care procurorul general Augustin Lazăr este surprins de presă în fața Parchetului General.

De regulă, el apare în cadru cu aerul unui trecător plecat la piață și interceptat de televiziuni ca să se pronunțe despre pericolul încălzirii globale. Și vorbește cam la fel. 

Astăzi, întrebat despre dosarul Hexi Pharma, Augustin Lazăr a fost atît de confuz încît multă lume a priceput că diluarea dezinfectanților Hexi Pharma a fost o chestie așa, o glumă de autobază, și că rezultatele de la Institutul Cantacuzino arată că diluarea se încadrează în norme legale.

Moment în care televiziunile au preluat ce-au înțeles, iar fostul ministru Eugen Nicolăescu a declarat: ”Deci a fost un scandal artificial și, din punctul meu de vedere, provocat special ca să se distrugă această firmă românească”.

Fostul președinte Traian Băsescu a urcat chiar miza, candidînd la premiile Hugo și Nebula cu postarea sa pe facebook în care suspectează că totul a fost făcut cu niște probe aranjate, scenariul avînd, cine știe, poate chiar ținta ca să fie izgoniți medicii români din țară.

Urmează, probabil, postarea a doua în care vom afla că așa e, există date certe care arată că Hexi Pharma e un construct al Binomului și, desigur, al acelorași ziariști care au scris și despre Gala Bute, totul cu un singur scop: să plece medicii români ca să vină medicii refugiați sirieni. Cei scăpați nescufundați cu tot cu bărcile lor cu cruce roșie!

Chiar dacă sîntem în 23 august, ziua cînd procurorul general a întors spatele realității și s-a aliat cu literatura Science Fiction, cîteva fapte nu strică totuși:

  1. Analizele despre care vorbește Augustin Lazăr nu au venit acum, ci în urmă cu două luni! Și ele nu sînt analize de concentrație, ci de eficiență. 
  2. Nu există noțiunea de diluare legală a biocidelor, alta decît cea de pe etichetă. Ca să păstrăm adevărul, magistratul nici nu a vorbit despre ”diluare legală a concentrației”, dar comunicarea lui a fost atît de extraterestră, încît se putea înțelege inclusiv asta. Revenind, singura diluare legală e cea de pe etichetă!  Sau, dacă legea s-a schimbat, să fim anunțați cu toții: ne fondăm companii care vor ambala ”Suc de portocale 100%!” în care vom pune doar 10% portocale că oricum miroase a portocale.
    Ce, înșelăm pe toată lumea?! Nu-i nimic, dacă ne prind o să spunem că ne persecută Sistemul și se urmărește izgonirea portocalelor din ghivece.
  3. Să luăm un exemplu concret. Suprasept este unul dintre cei doi dezinfectanți indicați de fișele de fabricație Hexi publicate de Gazetă drept falsificat. În cazul Suprasept, diluat de 10 ori. Suprasept a fost confirmat ca falsificat de 10 ori atît în analizele comandate de ziar, cît și în cele făcute de către Guvern și, separat, de Parchet.
    Diluarea lui oficială de pe etichetă este de 0,5% la 15 minute. Dintr-un litru de Suprasept concentrat faci 200 de litri de dezinfectant pentru spital. Hexi dilua însă concentratul, așa încît cei 200 de litri, diluați în spital conform etichetei, deveneau apă chioară.
  4. Științific, este imposibil ca Suprasept să fie eficient în aceste condiții. De altfel, nu la Suprasept s-a referit Augustin Lazăr. El a spus că unele teste de eficacitate confirmă, iar altele infirmă. Ce? Încercînd să traducem, neautorizat, din klingoniana procurorului general, asta înseamnă, probabil, că substanțele cu grad mare de falsificare au picat și testul de eficiență, iar cele cu grad mai mic de falsificare, au trecut testul de eficiență. Numai că acest test este unul limitat și cu care, legal, nu poți face nimic. De ce?
  5. Pentru că autorizarea biocidelor de către Comisia Națională de Biocide se face printr-un test mult mai sever decît cel de la Cantacuzino. Nu acest test se află în sutele de dosare aprobate de Comisie și asta se poate verifica imediat! Asta s-ar cuveni să explice oamenilor Guvernul, Ministerul Sănătății sau însăși Comisia, în cazul în care n-au plecat cu toții pe Pandora. Nu mai vorbim de comunicarea Parchetul General că de fiecare dată cînd vorbește Augustin Lazăr se destupă sticlele de șampanie în casele de avocatură de pe Marte.
    Dacă statul alege să tacă,  se va crea senzația, evident de mare interes pentru șefii din sănătate care știu adevărul crud și se tem de procesul penal ce va veni, că or fi fost dezifectanții Hexi Pharma diluați, dar nu contează, că erau eficienți. Poate că asta vor unii oameni care au capturat statul. Numai că faptele sînt încăpățînate.
    E o glumă cinică. Nu, dezinfectanții falsificați nu erau eficienți! Legea arată clar că, atunci cînd un biocid este autorizat în Europa și în România, testele de eficacitate sînt mult mai extinse decît cele ale căror rezultate le-a bălmăjit procurorul general ET.

O societate își probează maturitatea cînd urmărește faptele pînă la capăt.

De acord cu președintele Traian Băsescu atunci cînd observă că s-a creat o contradicție și că e bine să fie trimise în străinătate. E obligatoriu! Asta a fost și promisiunea statului român încă de acum 4 luni. Înainte să atace borgii.

E bun și AXN Sci-Fi.

Dar nu de dimineață pînă seara.

Mircea Badea cere să fiu anchetat de către DIICOT. ”Engage!”.

Comentarii (90)Adaugă comentariu

gicapuia  •  23 august 2016, 19:33

Niste nesimtiti ! Tara de hoti supracalificati. Asta suntem toti. Hoti!

dinamo_fan  •  23 august 2016, 19:36

Gazeta Sporturilor e diluata de 1000 de ori cu toate stirile becaliote si a tuturor penalilor gen MM a caror postari de FB devin subiecte de prima pagina, cu toate titlurile cancaniste si a transferurilor virtuale din care se concretizeaza maxim 5%. Hexi Pharma ne omoara corpul in timp ce Gazeta ne omoara mintea. Atentie unde te incadrezi draga Tolo !

Stefan  •  23 august 2016, 19:38

Tipul pare cazut cu parasuta. Impresia nu e noua, o am de cand m-am minunat de primul lui interviu din noua functie si pozitie. Sincer, nu stiu ce rezultate a avut el anterior numirii, deci nu ma pot pronunta asupra calitatii lui ca procuror, dar sub nici o forma nu da impresia ca ar sti ce face sau ca este hotarat sa faca ceva, fie acel ceva bun sau rau. Se incadreaza linistit in rubrica de-ale lui Mitica.

Cristian  •  23 august 2016, 19:39

Testele cele mai elocvente sunt testele in utilizare, facute la utilizarea in spitale. Adica cele pe care le-a ordonat ciudatul ala ... Achimas-Cadariu. Si nu mai vorbiti de eficienta. E vorba de EFICACITATE.

Andrei  •  23 august 2016, 19:40

Gata, Tolo, te-ai mutat la loc de la Gazeta Sporturilor la Gazeta Anchetelor? Sau era Gazeta Spitalelor, ca nici nu ma stiu. Ma intreb cat o sa mai *** traficul gsp cu investigatiile tale in sfera socialului si politicului. Nu ca n-ar fi utile, dar nu e etic sa le vehiculezi aici. La fel, ma intreb daca ti-ai luat deja bilete si pentru Tokyo 2020, tot asa cu vreo doua saptamani inainte de inceperea competitiei, sau poate de data asta lasi un jurnalist sportiv in activitate sa mearga la olimpiada. Nu de alta, dar si din Rio2016 ai facut tot un caz de abuz, exploatare si injustitie sociala.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Cătălin Tolontan  •  23 august 2016, 19:46

@Cristian: nu aveti deloc incredere in organizarea umana si-n stiinta? Nu sint cele mai relevante cele din spitale. Cele mai relevante sint cele solicitate la avizare, la punerea pe piata. Ca daca ar fi mai relevante cele din spitale, ele ar fi cerute la avizare. Dupa sute de ani de acumulare a experientei in raporturile dintre dezinfectanti si germeni, asa fac tarile normale, printre care si Romania: la avizarea solicita niste teste foarte complexe de eficienta. Sint prelevate culturi diverse, de microbi, virusi... Dureaza, costa, cam asa se face.

Corneliu  •  23 august 2016, 19:49

Ăsta nu-I ăla care făcea față de *** când l-a întrebat jurnalista de la Digi 24 , cât înseamnă în timp termenul rezonabil? Va spun eu, corb la corb nu-și scoate ochii...

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

victor L  •  23 august 2016, 19:51

Ooo, e grav: Procurorul General s-a aliat cu dujmanul Justitiei. Sau vicevercea :P E drept, e deranjant sa constate cineva autorizat ca articolele, spre deosebire de dezinfectanti, care ar fi fost diluati, articolele zic, au o doza exagerata de exagerari ;)

dan  •  23 august 2016, 19:52

Ehe, Catalin, esti prea amabil. Pe net circula tot felul de scenarii cum si ce fel de securist esti si tu, si toata lumea declama, fara sa fi citit/auzit comunicatul lui Lazar, ci din alte postari de facebook, ca "v-am zis io inca de-atunci ca n-are cum sa fie asa". Fara ca macar sa isi puna problema ca existau e-mailuri intre faptuitori, care au fost publicate (cateva). Fara ca macar sa asculte despre ce teste e vorba. Fara ca macar sa se gandeasca, mergand tot pe teoria conspiratiei, ca si aceste teste pot fi un soi de contraexpertiza (corecta sau nu, naiba stie ce s-a intamplat in laboratoarele alea, poate ceva gen atletii ruși).... ce serveste unor interese! Adica nu credem in e-mailurile faptuitorilor dar credem intr-o jumate de declaratie prolixa care nici nu spune ce si cum?

Cristian  •  23 august 2016, 19:57

Domnule Tolontan, stiinta insasi ne invata cum sa avem incredere limitata in ea. De asta medicamentele se testeaza intai in laborator, ulterior pe animale si ulterior pe VOLUNTARI, care isi asuma riscurile. Da, de asta s-au pierdut si niste vieti omenesti in zborurile spatiale, pentru ca nu orice, inclusiv prostia sau neglijenta, poate fi reprodus intr-un laborator. In alta ordine de idei, daca acele teste de EFICACITATE in utilizare ar fi fost facute cum trebuie, produsele Hexi ar fi iesit de pe piata de mult. In spitalele de boli-infectioase asemenea teste (de sanitatie) se fac saptamanal si nu era niciunul pe lista lui Cadariu. De ce? Au preferat sa taca si sa isi vada de treaba lor...

kron  •  23 august 2016, 19:57

@dinamo_fan... doar dinamo. esti varza ham ham!

rexrapidistul  •  23 august 2016, 20:02

Daca se solutioneaza corect problema nu stiu de unde scoate Tolontan cornerele?

Andrei Daniel  •  23 august 2016, 20:02

"De acord cu președintele Traian Băsescu"...ca tot ati inceput cu 23 august... Altfel,vorbind despre eficienta si concentratie,ce ne facem daca vom afla ca ce ati scris sunt doar niste informatii riscant-derutante?

Lucka  •  23 august 2016, 20:05

Atata timp cat angajarile la "stat " :-) se fac pe baza de carnet de partid , societatea noastra va fi putreda ! Azi am citit ca vicepresedintele Agentiei Nationale a Medicamentului a DAT mita ! Pai , despre ce discutam ??? Daca a dat , oare a si luat ??? De urmarit ...

Dr. Dan Patru-Tudosie  •  23 august 2016, 20:08

Multumiri pentru precizari. Am fost indus si eu in eroare azi. Regretabila eroare.

magaru vesel  •  23 august 2016, 20:12

Mie imi este clar Cataline ! Pe scurt..., Statul Roman incearca sa scape basma curata fratilor asa cum a facut-o si o va ma face de atatea ori in dauna cetateanului amarat. "Genocid impotriva propriului popor" se transforma in : "Mortu e de vina !"

Tokio2020  •  23 august 2016, 20:18

1. Faptul ca au fost teste ce confirma eficacitatea dezinfectantilor arunca umbra asupra tuturor celor care au contribuit la propagarea scandalului.... 2. Sucul de portocale nu are test de eficacitate...logica bazata pe jumatati de adevar tot minciuna este... 3. Inca o data: infectiile nozocomiale ucid datorita starii fragile a pacientilor iar dezinfectia reprezinta etapa cel mai putin importanta din preventie! Daca tot are «dreptate» basescu, banuiesc ca il sustineti si in deciziile criminale de a inchide spitale si a centraliza bolnavii...si da, acest factor favorizeaza nozocomialele mai mult decat dezinfectia....

Alex One  •  23 august 2016, 20:18

D-l Tolontan,ramane un mare semn de intrebare ,de ce toate controalele si in general toata tevatura a vizat doar Hexi Pharma ? Din datele publicate, tot de colectivul dv., a rezultat ca Hexi Pharma era doar una din firmele, si nu cea mai importanta, care a livrat dezinfectanti spitalelor. De celelalte nu s-a interesat nimeni. Credeti ca practicile dezvaluite de dv.,cat de reale se vor dovedi in final ramane de vazut,,erau proprii doar acestei firme iar celelalte erau curate ? Daca dv. credeti ,foarte multi au indoieli.De fapt toata ancheta dv. a parut partinitoare inca de la debutul ei lasand nelamurita si intrebarea, ce cauta un asemenea subiect intr-un ziar de sport care,nu-i asa, se ocupa cu treburi serioase, gen cea mai zis Becali,cand s-a mai imbatat Tamas,ce mai zice Dragomir, ce extra-minunat e Daum, s.a. Sunteti vizibil schimbat la fata, de la Rio sau de la ultimele date despre Hexi Pharma ?

Sven  •  23 august 2016, 20:23

Domnule Tolontan, aveti probleme de constiinta? Il visati noaptea pe patronul de la Hexifarma? Va bantuie somnul somerii din firma desfiintata? O vedeti pe fetita patronului cum este manipulata de diferiti indivizi? Daca nu aveti nimic din toate astea, mergeti inainte...

ionel  •  23 august 2016, 20:28

Domnule Tolontan,eu v-am scris mai demult ca investigatia dumneavoastra nu se va transforma in watergate,chiar daca,respectand proportiile,ar fi putut .Noi suntem o tara traita sub influenta sovietica timp de 70 de ani,iar propaganda eficienta a fost inventata la Moscova nu la Langley,chiar daca au copiat si americanii "how it's made" !Probabil o sa mai aveti piedici din astea,ati spart totusi un "buboi",dar proaspat reintors de la olimpiada,sper ca pastrati spiritul olimpic.Chiar daca nu o sa "castigam",noi Romanii, din scandalul asta,important este ca ati participat.Mai devreme sau mai tarziu,se vor deschide portile de apa si la noi,daca contiua cineva sa bata

tegean  •  23 august 2016, 20:30

Cronica unui final anunțat (previzibil - firesc pe plaiurile autohtone). ,,Scandalul artificial,, trece, sinucisul rămâne.

50bani  •  23 august 2016, 20:30

O fi si asta ofiter acoperit?

mitrut  •  23 august 2016, 20:33

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Narcis Daju  •  23 august 2016, 20:41

României i-a căzut lanțul de la bicicletă, niște ziariști de investigații fac tot ce pot să pună măcar câteva zale la loc, și procurorul general clamează oficial, cam așa: ”Stupizilor, lantul e la locul lui, România merge cu viteza luminii, dați-vă la o parte, nu vedeți că ne stați în drum?” Procurorul acesta general, si cei care l-au numit in functie, ar putea trece - cu pile, e drept - testu' psiho. Dar testu' ticăloșiei, niciodată.

Cătălin Tolontan  •  23 august 2016, 21:00

@Ionel: un astfel de caz nu poate fi ingropat. Nici asa, nici altfel. Nici de catre procurorul general, nici de nimeni altcineva. Avem atita intelepciune colectiva incit in fata unor cifre sa le putem recunoaste ca false. Societatea aceasta nu poate trai fara un minim numitor comun. Iar sanatatea respectiv atacul la sanatate este unul dintre acestea. O sa vedeti ca lucrurile nu au cum sa fie acoperite.

Rudolf  •  23 august 2016, 21:09

Nu înțeleg de ce s-a panicat Tolo ca ar putea avea doar parțial dreptate. Sper ca nu a luat-o personal. Tot n-am înțeles cum e cu multinaționalele si produsele lor conforme. Poate ne spune Tolo cine a luat felia de tort a Hexi. Ca doar nu a împărțit degeaba decorații ambasadorul francez...

stefanfuriosu  •  23 august 2016, 21:21

Hopaaaa,hai ca a venit Tolo.Gata cu stirile sportive pe prim plan.Acum vom avea "investigatii" ,"anchete","coruptie" s.a m.d

ionel  •  23 august 2016, 21:39

Sa speram ca intr-o zi dumneata vei fi un jurnalist de investigatie somer in Romania,deoarece o operatie banala va fi chiar banala si nu va fi nimic de spus,ca autostrazile romanesti vor fi la fel ca la toata lumea si ca in Europa ,romanii vor fi Romani.Sa credem in primul rand,ca nu suntem mai buni ca altii doar pentru ca o spunem,ca trebuie sa demonstram asta si ca nu e nimic rau in a ne critica singuri.

Cosmo  •  23 august 2016, 21:52

Paranteză: tolo, uita-te un pic cum arată site-ul asta, gsp.ro. vezi ce titluri apar, da click, citește "articolul". E jenant. De ce nu va faceți un strop de ordine în propria ogradă? Ca să vă putem lua în serios, nu de alta, doar să-i criticați pe alții e ușor.

Montgomerry  •  23 august 2016, 21:59

Cel mai grav e ca ai intrat in gura lui Mircea Badea!?!Mascariciul ala chiar mai lucreaza la rusinea aia de Antena(e)? Ei draga Tolo,acum sa te tii bine,ca vei vedea ce inseamna politica si justitia in Romania.

fotbal  •  23 august 2016, 22:02

lazar comunicaca o cizma. nu cred ca'si gaseste rost agitatia pe subiect. tura asta de teste completeaza un puzzle. cam asa vad situatia

Niculae Moromete  •  23 august 2016, 22:16

La scoala se invata , si nu intamplator, despre cel mai mic multiplu comun si cel mai mare divizor comun. Nu exista cel mai mic numitor comun, numitorii nu sunt masurabili pentru ca natura lor este de impartitor, adica raportandu-te la ei poti distinge cat de mari sunt bucatile din imparteala. Cat ai fost plecat la Olimpiada , numitorii au dat la pace, s-a convenit imparteala. Contabilul de la CAP, dl. Nicolaescu, este una din trompetele impartelii. Numitorii nu au trompete, numitorii nu iau decizii conditionate, ci doar conditionale, de aceea sunt atemporali. Holospatiul prin care sunt proiectati numitorii ne contine pe toti la fel, de aceea Cataline este bine sa afli ca-ti suntem solidari in dorinta de a fi mai bine pentru fiecare cetatean roman.

Stelu  •  23 august 2016, 22:36

O sa intimpini multe piedici Cataline ! O sa apara tot felul de stiri cum ca: iti bati sotia,iti tii catelul in frig , ca faci parte din nu stiu ce partid si nu stiu ce grupare terorista, o sa fii denigrat , o sa te scoata nebun si toti aia pe care sunt inculpati in dosarele pe care tu le-ai demascat o sa iasa basma curata !! In momentul cand era in floare scandalul Gala Bute si zi de zi era la tv Elena Udrea a " izbucnit" incediul in colectiv si nici nu a mai aparut la stiri cazul Gala Bute si implicit Elena Udrea......ceva in genul Monica Lewisky vs Bill Clinton vs Garry Weeb !!!

tegean  •  23 august 2016, 22:47

Întrebarea este dacă ,,rezolvarea,, cazului nu are și o mică anexă care se va concretiza pt. ,,ceilalți,, sub forma ,, cine face ca Tolontan ca Tolontan va păți,, (n-ar fi o noutate). Vă îndem să fiți cu băgare de seamă, pt. a sesiza varianta scurtă-spectaculoasă, varianta lungă-insidioasă, varianta izolării imperceptibile, varianta creșterii ,,întâmplătoare,, a nr. de necazuri pe unitatea de timp și alte variante nevinovate care ,,călăuzesc,, ... libertatea cuvântului. Sigur că, așa cum a postat cineva, la o adică puteți face apel (până aveți mijlocul) la opinia publică dar , totuși, o pază bună poate trece primejdia rea.

Tonyys  •  23 august 2016, 22:54

Investigatia de la inceput a parut dubioasa si parrinitoare - din sutele de firme care furnizeaza dezifectanti doar o firma romaneasca dilueaza solutii - firma careia repede i se da public numele pt. A fi sigur ca va fi ingropata,povestea asta seamana izbitor cu modul de operare al tehnocratilor in cazul bebelusilor cu e-coli care n-au dat public numele supetmarket-ului strai. suspect insa repede au incercat sa ingroape bradet sau mai recent in cazul firme pharma straina care cica a furat din tva statul cu 10 milioane si careia evident nu i s-a spus public numele.

sevalcea  •  23 august 2016, 22:55

Bai Tolo, cata vreme nu ai incercat tu sa acreditezi ideea ca justitia merge bine, ca Basescu era un presedinte bun si alte ineptii. Acuma culegi ce ai semanat.

PIF  •  23 august 2016, 23:03

Poza e trunchiata, nu se vede daca procurorul are vreo sacosa cu lamai proaspete in mana. El oricum incearca un spagat, personal cred ca nu-l incurca fizicul la treaba asta. Daca as fi pictor, as picta un tablou naiv, ***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

tegean  •  23 august 2016, 23:04

@Cosmo: Slabe speranțe. Se pare că nu numai că nimeni nu mai are standardul-etalonul pt. cum ar trebui să fie dar nimeni nici nu-și mai propune așa ceva (trăgând cu ochiul-copiind modele de afară). Noi, cei care comentăm, nu trebuie să ne pliem pe acest fel de a face presă sportivă chiar dacă, la nivelul la care s-a ajuns în ANUL 2016, boicotul ar fi prima opțiune.

Mihai Badea  •  23 august 2016, 23:09

Cred că poate fi frustrant atunci când însuși procurorul general pare să încerce să minimizeze gravitatea situației. Totuși, ceea ce contează în final este poziția oficială a instituției, reflectată în documente.

PIF  •  23 august 2016, 23:50

tolo toate bune, numai pucist sa nu fii declarat :)))))))))))))))))). Oricum asta nu depinde de tine, listele erau facute cica de vreun an.

Venom  •  23 august 2016, 23:54

Regula (la Antene, la România TV, *** *** TV) este când nu poți să ataci dovezile, atacă mesagerul. Și mai e și o luptă internă în PSD (vezi fumigenele cu partidul lui Ponta), Viorel încearcă o revenire în prim-planul partidului și își plantează știrile pe la trompete plătite sau stațiile TV ale prietenilor cu cât ar rupe el dacă ar pleca de la social-democrați. Șantaj mascat, presiune de doi lei. Sincer, aș vrea eu PSD să fuzioneze cu PNL și ALDE apoi să se rupă în două zeci de mii de bucăți mizeria asta de trib, și penalii de acolo să înfunde pușcăriile, dar nu se va întâmpla așa. Kim Ir-Ponta vrea "decât" la vârf în satul lui, un loc călduț și cu imunitate (președinte la senat? la deputați? ) pentru ce-a făcut și ce va mai face. Iar Mircea Badea nu trebuie citat, nu e etic să arăți manifestările lui așa cum nu e etic să filmezi bolnavi psihic în crize și să-i dai pe post.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Fotbal curatbalcani  •  23 august 2016, 23:59

Tolo prietene nu ti-am mai scris demult..mai ții tu minte ce-ți spuneam?..cum ca ăștia o sa mușamalizeze tot și ca nimeni nu va fi arestat?..uite prietene chiar asta au facut..cum ti-am mai ziso într-o postare "sunteți mici și putini" asa și noi cei care suntem alături de tine și de partea adevarului..RIP ROMANIA

Odette  •  24 august 2016, 0:01

Asa a zis MIrcea, sa fii anchetat de catre DIICOT? Oare Berbeceanu ce parere are ca tot a fost coleg cu Lazar, la Alba si l-au avut invitat la A3? N-am inteles niciodata ostilitatea lui Mircea fata de tine. N-am inteles nici de ce nu sta in cusca lui *** atunci cand e vorba de subiecte serioase. Credibilitatea lui despre subiectul Hexi e ca atunci cand ne plimbam pe plaja ca sa ne facem poze ***. Parca ii sta mai bine in criza barbatului la 40 de ani care arata la el in emisiune ,seara de seara, dudui in bikini. Pe astea se sprijina el ca sa nu cada sub masa! Daca bunica-sa n-a murit de la infectiile nosocomiale, asa cum trambita, asta nu inseamna ca infectiile nu exista. E un argument infantil. El si Gadea sunt spalatorii de picioare ai medicilor. O mai chemau si pe Monica Pop si formau corul fals al bocitoarelor. Pai, cum sa nu fiti voi si neamurile voastre bine tratati in spitale daca sunteti vedete? Adevarul il stiu pacientii ceilalti, oamenii simpli. Ba le mai dedicau si emisiuni omagiale unor doctori care l-au operat bine pe tac-su, matusa, unchiu. Apropo, cei mai buni chirurgi cardiologi din Romania sunt la Institutul de la Timisoara, nu la Bucuresti! Ce credibilitate au cei de la A3, atunci? Basescu, alt ***, uita ca el a fost primul care le-a spus medicilor sa plece daca nu le convine. Insa cu el sa te speli pe cap! Lazar manipuleaza intr-un mod lamentabil si josnic. Qui prodest?

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Cristian  •  24 august 2016, 0:04

Domnule Tolontan polonezii au inventat cel mai frumos cuvant, derivat din pragmatismul momentului unic in istoria razboiului rece : "Solidarnosc" ! Cati dintre romani s-ar solidariza maine, in strada , cu demersurile dumneavoastra, cu semnalele de alarma ce le trageti mereu ? Nu, dumneavoastra daca nu sunteti "bifat" pe lista "patriotilor" ce raspund la numele de gotiu sau costi rogozanu ori alina mungiu pippidi "nu aveti calitatea morala" pentru *** amintiti... Sper sa aveti suficiente motivatii sa continuati, nu ca fricosul Moise Guran ce a cedat la prima amenintare... In alte tari au iesit in strada zeci de mii de oameni, cum a fost acum vreo 6, 7 ani, in piata Venceslav din Praga 3 sau 4 jurnalisti de la televiziunea ceha publica fusesera dati afara pe nedrept si au urmat multe nopti cu mii de oameni in strada pana cand s-a restabilit dreptatea ! Onestitatea e a dumneavoastra si oamenii echilibrati simt acest lucru...

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Catalin S  •  24 august 2016, 0:08

Mare atentie! Stirile aparute din senin astazi imi confirma banuiala ca este vorba despre firme (Hexi Pharma cu derivatele ei) acoperite ale SRI!!! Acum se incearca o "spalare de pacate", ca doar serviciile nu isi omoara proprii cetateni! Iar ca si "proba super-credibila" este setul de analize facute la Institutul Cantacuzino, institutie de stat ca si SRI, care are interzis la producere de vaccinuri, dar este foarte abilitata sa faca analize chimico-biologice pertinente!!! Nu te inmuia Tolo, nu esti singur!!!

AlterEgo  •  24 august 2016, 0:15

Deci testele de la Cantacuzino nu sunt relevante , insa cele facute de dvs. undeva pe dreapta au elucidat problema definitiv , nu ?

Cătălin Tolontan  •  24 august 2016, 0:25

@Mihai Badea: asa e, ceea ce conteaza, din perspectiva Parchetului, este cum s erezolva dosarul, nu ceea ce declara procurorul general.

Odette  •  24 august 2016, 0:48

Catalin, am sa te rog, totusi, ca atunci cand te referi la domeniul medical sa scrii ,, VIRUSURI "! ,, Virusii " sunt aia din computer, de exemplu. Vezi commentul tau de la ora 19:46! Te vor ataca pentru toate fleacurile, e clar. Dar parca ar fi prima data! Nu-i asa?

Cătălin Tolontan  •  24 august 2016, 0:50

@Fotbal curatbalcani: mici sintem, dar nu putini :-)

eueueu  •  24 august 2016, 0:53

bunica mea acum4 ani a facut o operate la genunchi la colentina . sa scape de infectie a mai facut inca 3 intre timp a facut o depresie urata cu dastea de suicid. intre timp intr un final apoteotic are parkinson . pt astia de is platiti din tva . *** app de 23 august . is unii care nu au uitat ca in 89 au murit niste prosti degeaba ca alti proasti sa poata sa iasa ca leusteanul. romania e a noastra. astia prostii si multi . motoc parca e la aparare de nu ma insel

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Comentează