vineri, 30 septembrie 2016, 7:02
Vineri, 23 septembrie 2016, cîțiva jurnaliști au intrat în clădirea Radio România.
Și-au lăsat legitimațiile jandarmilor de la poartă și au fost însoțiți de oameni de la marketing, trimiși de conducere.
Ei au asistat și au scris despre cercetările disciplinare ale conducerii radioului public la adresa propriilor ziariști.
Relatările din Gazeta Sporturilor, Hotnews, Pagina de media și Epoch Times l-au supărat atît de tare pe președintele-director general al SRR, Ovidiu Miculescu, încît el a solicitat departamentului de resurse umane să trimită o circulară în instituție.
Documentul înregistrat în 26 septembrie 2016 se intitulează ”Referitor la accesul în Societatea Română de Radiodifuziune – Accesul în Societatea Română de Radiodifuziune se face potrivit OPOG nr. 625/15.06.2015 privind aprobarea Regulamentului privind accesul în Societatea Română de Radiodifuziune”.
Dacă vi se pare că se repetă aceleași cuvinte e pentru că se repetă aceleași cuvinte.
Cele două pagini fac mai mult decît orice reportaj, fotografii sau filmulețe.
Serviciul public de radio se dezvăluie în toată statura sa de instituție menținută într-o stare gotică la 27 de ani de la Revoluția din 1989.
În adresa conducerii se vorbește despre tabelele care trebuie să fie atent completate și apoi înmînate la jandarmi.
Li se atrage atenția angajaților asupra ”barării rubricilor necompletate”, probabil ca nu cumva să treacă cineva vreun nume de intrus fără acordul șefilor.
Ultima frază a primei pagini spune, negru pe alb, că jurnaliștii, alții decît angajații SRR, au acces în Radio România doar dacă primesc aprobarea personală a directorului Ovidiu Miculescu, pe care s-o obțină cu cel puțin 24 de ore înainte de a intra.
E o restricție care nu e valabilă la nici o instituție publică din România!
Dacă mîine dimineață la Radio România are loc un protest al angajaților, presa poate intra ca să relateze abia poimîine pe la prînz, asta dacă directorul general Ovidiu Miculescu e de găsit și vrea să dea aprobarea.
Nici la Palatul Parlamentului, nici la Guvern, nici la Cotroceni, nici la Înalta Curte de Justiție nu trebuie să anunți cu 24 de ore înainte și să obții aprobarea obligatorie a șefului instituției!
În aceste peste două decenii și jumătate, contribuabilii au plătit către radioul public taxe nevoluntare în valoare de peste 1,5 miliarde de euro.
Reacția SRR după publicarea articolului:
”Domnule Cătălin Tolontan,
Referitor la recentul dumneavoastră articol despre radioul public, vă semnalăm că, voit sau nu, confundaţi regulamentele interne cu notele interne, evenimentele publice organizate de SRR cu comisiile interne şi accesul într-o instituţie de interes public cu accesul într-un spaţiu comercial.
Prevederea privind accesul în instituţie, la care faceţi referire în articol, vizează jurnaliştii care participă la evenimentele organizate de SRR (conferinţe de presă, lansări de carte, mese rotunde, alte evenimente culturale), pentru a căror bună desfăşurare este necesară o corectă dimensionare a numărului de participanţi. În plus, actualul Regulament de acces în SRR este în vigoare de peste un an, timp în care sute de colegi din mass media au participat la evenimentele SRR, fără a întâmpina nicio dificultate.
Prezenţa dvs. şi a colegilor dvs. la lucrările unei comisii interne v-a fost facilitată tocmai în spiritul deschiderii şi transparenţei radioului public, fiind o comisie internă prealabilă, la lucrările căreia nu v-aţi manifestat anterior interesul de a fi prezent.
Interpretarea pe care o daţi reglementărilor referitoare la accesul în SRR este tendenţioasă deoarece, ca jurnalist cu experienţă, suntem convinşi că aţi intrat în multe companii/societăţi publice şi/sau private şi aveţi cunoştinţădespre reglementările de acces ale fiecăreia dintre acestea.
Constatăm, cu surprindere, că demersul dumneavoastră riscă să se alăture atacurilor mediatice repetate împotriva Radioului public, care se dovedesc de fiecare dată a fi neverificate şi nesusţinute din punct de vedere legal, putând astfel manipula opinia publică, intimida salariaţii sau bloca activitatea structurilor interne din Societatea Română de Radiodifuziune – un serviciu public performant şi apreciat de milioane de români.
În ciuda acestei neînţelegeri şi având convingerea că demersul şi acţiunile dvs. au în vedere echidistanţa, verificarea informaţiei şi susţinerea adevărului, vă asigurăm domnule Tolontan de aceeaşi disponibilitate şi transparenţă pe care am manifestat-o şi până acum”.
Cosor • 30 septembrie 2016, 8:07
TVR a avut dupa revolutia iliesciana,o puzderie de analfabeti,sub masca competentei,impuse,de asa numitii directori politruci, directori,care dir din pacate,au inteles gresit,menirea lor in aceasta functie,. Encefalul le juca feste.Era *** ,egoist ,mort dupa functie,care aduce bani,pe cai intortochiate,cum at fi tunelele subterane din muntii Bucegi.Pentru ca prostul sa-si impuna vointa,au aparut alta specie,greu de identificat,care cu ajutorul prostimei seduse,cauta sa impuna reguli din timpul dicataturii ceusiste..sper ca si aceasta vietate nemai intalnita sa fie rapid inlocuita.
Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.
ioan • 30 septembrie 2016, 8:07
Mirare? Deloc... in aceasta tara de 2 lei, e normal. Tipu are impresia ca e cotetu de gaini al mamicutei lui... reactia societatii?..zero..tara de inerti, morti vii..doar cateva randuri scrise la ziar, insuficient
Tic • 30 septembrie 2016, 8:28
Hă, hă, hă... abia ce ati dat la o parte praful... Mai sapati baieti, o sa aveti surpize muuult mai mari!
Alex One • 30 septembrie 2016, 8:57
Asa, si ? Mult zgomot pentru putin. Care e tragedia daca se cere aprobare cu zi inainte ? Chiar musai trebuie sa intre ziaristul la Radio cand vrea muschiul lui ? D-l Tolontan, contribuabilii n-au platit taxe de 1,5 miliarde euro, bine ca nu ati calculat de la infiintarea Societatii ,asa sa fie "masa bogata", ca sa intre presa in institutie cand are chef ci pentru programele radio. La BBC cum este ?
Vasile • 30 septembrie 2016, 9:04
Asta nu e o stire care sa fie transformata in ceva senzational, Au disparut toate subiectele de real interes? E vorba doar de o atentionare a angajatilor ca exista reglementari interne in vigoare care sunt incalcate. Nu ati facut scandal acum un an si ceva cand a fost adoptar regulamentul, asta dovedind ca nu vi s-a parut nimic anormal. Radioul si televiziunea nationala TREBUIE sa fie bine pazite, nici dv., d-le Tolontan, nu ganditi ca ar fi firesc sa intre oricine, oricand, oriunde in aceste institutii. Pentru tara e mai important sa se asigure securitatea acestor posturi decat sa afle urgent despre un eventual protest al angajatilor. Nefericit exemplu ati ales cu "evenimentul" asta. Daca totusi gasiti si unul serios, spuneti-ni-l si noua, sa nu mai credem ca stirea asta este ilustrarea perfecta a expresiei "tara arde si baba se piaptana".
Robert • 30 septembrie 2016, 9:08
La GSP regulile sunt mult mai simple: trebuie să scrii frumos despre *** Gigi.
Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.
Cristina • 30 septembrie 2016, 9:25
Foarte bine va face. Termenul de jurnalist se refera la cei care au scoala, care stiu ce inseamna deontologia profesionala, care au o etica superioara strazii. La gsp a tunat si-a adunat. 80% din angajatii acestui cancan al sporturilor n-au nici o treaba cu jurnalismul. Pe voi va intereseaza doar rating, fcsb, click-uri si becali. Mai nou in Romania si diluarea dezinfectantilor a devenit ramura sportiva ca altfel nu se explica prezenta subiectului intr-un ziar caruia nu-i mai pasa de sport.
FCTB • 30 septembrie 2016, 9:27
D-le Tolontan , la dumneavostra in institutie cum se face accesul ? Intra cine vrea si cum vrea? Iar la parlament exista acreditarile pentru jurnalisti! Nu? Ele se obtin pe loc? Este noptea mintii
vasco • 30 septembrie 2016, 9:37
@Cristina,pe tine ce te deranjeaza de fapt,unde se scrie sau ce se scrie?
AdrianS • 30 septembrie 2016, 9:54
Ar trebui taiate fondurile Radio Romania. Nu este posibil asa ceva. Nu este normal sa fie cheltuite sume atat de mari. Ca institutie ar trebui fortata sa aiba cheltuieli la nivelul pietei, comparabile cu mediul privat, iar activitatile culturale pe care le organiza ar trebui transferate altor institutii cu atributii in acest sens.
Cristian • 30 septembrie 2016, 9:59
Asta ai observat Cristina? FCSB? De ce naiba nu ***? Ești obsedată de Steaua? Întoarce-te la prima obsesie, totuși***.Chiar dacă nu sunt de acord ca subiectele lui Tolo să apară într-un ziar de sport, Tolo a dezvăluit niște chestii extrem de grave! Câ despre decizia directorului...nu este una corectă, măi fătucă semidoctă! E vb.de un principiu elementar care se respectă în orice instituție: dreptul la informare! Radioul nu trebuie să se cinfunde cu păcăliciul din fruntea lui.Am lucrat în studenție acolo și pot spune că ls Radio România au fis sivsunt oameni admirabili.Ionel Măireanu de exemplu.
Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.
Octavian Stăncioiu • 30 septembrie 2016, 10:14
Habar n-am de problemele interne ale SRR. Însă faptul că mai există posturi de radio de stil vechi, cele ale SRR, e o binecuvântare, în jalnicul peisaj FM. Vreți să distrugeți chiar tot în țara asta?
Andrei • 30 septembrie 2016, 10:27
Poate ca domnul Tolontan se astepta sa trimita cei de la SRR o masina sa il aduca sau poate o mica colaborare. Va repet intrebarea: *** Moise Adrian Valentin care a *** in declaratia de avere cand il investigati? Moise a fost multi ani membru in Consiliul de Administratie al SRR si a strand o asa suma cand multi salariati nu vad banii astia in 5 vieti. Fiti jurnalist domnule Tolontan, nu executant!
Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.
iulian costache • 30 septembrie 2016, 10:44
Dle Tolontan nu stiu daca ati calculat din 1928 de cand exista Radioul ( va atrag atentia ca atunci era socitate pe actiuni) dar in prezent romanii platesc pentru Radioul lor 2,50 lei pe luna , adica mai putin decat pretul unei beri ieftine si primesc in schimb informatie , cultura , divertisment pe frecventele posturilor nationale si regionale. Radioul asta chiar a fost si este aproape de romani de aproape 90 de ani in toate momentele : si cand Iorga isi declama pe intuneric sfaturile catre tara si cand romanii au trecut Prutul la frati si cand Regele s-a adresat natiunii pe 23 august 1944 si cand, dupa bombardamentul care a urmat , si-a mutat oamenii - cati mai erau- si tehnnica la Bod , pentru a continua sa si desfasoare misiunea publica de a informa poporul . Am supravietuit impreuna comunismului cu radioul pe frigider ascultandu-l pe Ion Ghitulescu care continua sa strecoare "soparle" si muzica straina , indulcindu-ne diminetile , cu Radio Vacanta , vara, care nu ne iese din memoria concediilor de odinioara... Azi e Gaudeamus, concerte, auzi vioara lui Enescu in sate unde dvs probabil nu veti calca niciodata, teatru de mare calitate ... Cred ca intr-o mare de medii care vand romanului orice, chiar si pe el, Radioul ii da ceea ce vrea sa auda dar si ce ar trebui sa auda pentru a fi mai informat, mai bun , mai destept , mai educat. Adica pune caramizi la temelia acestei natii si incearca sa-i redea si increderea in el acestui popor Pentru toate astea, un numar mare de romani platesc 2,50 lei pe luna. Aparent pentru nimic, dvs ati dus la zero incredrea in tot ceea ce inseamna Spitalul romanesc , in tot ce mai insemna valoare in medicina romaneasca , ati neantizat dorinta medicilor de a mai salva vieti aci in Romania , ati exagerat si mintit despre oameni si firme din Tara asta , ducandu-i , desigur fara intentie, in moarte. Romanii, cati pot , vor sa plece afara se se trateze, doctorii pleaca afara sa profeseze , firmele romanesti dispar dar se intetesc ofertele din strainatate. Asa cum si in cazul hulitei Hexipharma , o mare firma franceza se incalzeste sa-i ia locul. Si toate astea , aparent pentru nimic. Dar cu siguranta nu degeaba dle Tolontan...
Andrei • 30 septembrie 2016, 10:56
Daca mi-ati moderat comentariu legat *** de 190.000 euro dati de Moise Adrian Valentin pentru ca nu exista probe va rog sa verificati linkurile urmatoare: http://declaratii.integritate.eu/UserFiles/PDFfiles/RP1009_184010-C10-I780_4-ANI-L511-00001[008680]ready//DA_2016-05-27_MOISE%20ADRIAN%20VALENTIN_70300989.pdf https://2u2romania.wordpress.com/2015/08/20/moise-adrian-valentin-somer-sau-camatar/ Faptele sunt dovedite, fiind si un proces pe rol in care Moise cerea restituirea sumei in 2015, iar in declaratia lui de avere nu figurau acei bani: http://portal.just.ro/3/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=300000000633443&id_inst=3
Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.
Tatar • 30 septembrie 2016, 11:20
Astept momentul cand *** asta nesimtit,cu aere si comportament dedictator n-o sa mai aiba voie sa se spropie la mai putin de...1000 de metri de institutia pe care cu echipa sa de ***,de *** a distrus-o!
Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.
ion • 30 septembrie 2016, 11:33
tu iti dai seama totusi ce echipa editoriala are RRA-ul din moment ce e pe primul loc la audiente, in ciuda managementului. (da stiu, au si niste resurse incredibile. dar cand ma uit la managementul institutiei, ma cam prind ca doar o mica parte din ele sunt alocate echipei editoriale) si totusi, de ce e asa RRA-ul si TVR-ul altfel. (adica ambele instiutii inghit o gramada de bani; doar ca RRA-ul macar face audienta mare, pe cand TVR-ul arata ca televiziunea din "a fost sau n-a fost".)
io • 30 septembrie 2016, 11:35
La fel e si in provincie, neamuri aduse la posturi regionale, salarii nesimtite pentru sefi, interdictii, angajari pe asa-zisul contract cu drepturi de autor, angajari pe timp de o lun, cu prelungire daca vrea seful, evaziune si neplata obligatiilor bugetare in contul angajatilor.
Micuța • 30 septembrie 2016, 12:19
Poate că ordinul ăsta nu e cel mai grozav lucru de la Radio, unde trebuie să se schimbe multe lucruri. Poate că nici banii pe care-i socotiți nu sunt puțini și poate instituția ar trebui să fie mai transparentă. Totuși, fraza din finalul articolului de azi e aruncată pentru a enerva sau pentru că ați fost nervos. Vedeți de legi de funcționare, ce bugete și ce audiență au radiourile publice din alte părți, că tot au românii pasiunea de a se compara cu ceilalți. Dacă vreți să vă bateți cu Miculescu, e problema dumneavoastră, dar dacă vreți să aruncați cu noroi în Radio ...nasol!
Stefan • 30 septembrie 2016, 12:56
Poate SRRul e un fel de institutie care lucreaza cu secrete de stat si informatii clasificate, si e nevoie de aprobare oficiala pentru a intra in institutie si de securitate maxima. O fi un fel de penitenciar de maxima siguranta. Pentru informatii bineinteles. Sunt de importanta vitala pentru tara, peste presidentie, senat, parlament, etc. Asa ca trebuie sa intelegem, ei sunt un fel de stat in stat, si e normal sa nu rasufle nimic in public din ce se intampla acolo. Doar nu sunt o institutie...publica.
Dacian Salam • 30 septembrie 2016, 13:13
Am auzit ca nici la Cantacuzino nu te lasa astia sa intri prin laboratoare, desi platitorii de taxe si impozite beneficiaza de prezumtii de preacuratzenie si sterilitate.
Sima Catalin • 30 septembrie 2016, 14:07
ehh...esti in urma cu informatiile, domnule Tolo...Acelasi lucru se intampla, de ani buni, la Automobil Clubul Roman, unde NICIUN ZIARIST nu are voie sa intre, nici in sediul central, nici in sediul vreunei filiale, FĂRĂ ACORDUL SCRIS SI SEMNAT AL PRESEDINTELUI CONSTANTIN NICULESCU! Ei, de asta ce mai spui????
Grama Tica • 30 septembrie 2016, 18:44
Documentul din articol arata prostia in toata splendoarea ei.
srrtvr • 30 septembrie 2016, 22:02
cite milioane de euro toaca nesimtitii astia din banii nostri in fiecare an?
jaf radio • 30 septembrie 2016, 22:13
La fel ca si TVR, radioul de stat e o aberatie comunista si jaf din banii publici: 206,7 milioane de lei din banii nostri, de zece ori mai mult decit toate celelalte posturi private la un loc. E o bataie de joc la adresa bunului simt si oricui concept economic. Ia uite ce zice hotnews: "Anul trecut, Radioul public a incasat de la cetateni, prin intermediul taxei radio-tv, 206,7 milioane de lei. Institutia a cheltuit, in total, 396,6 milioane lei (din care 143 milioane cheltuieli cu personalul, 137 de milioane - cheltuieli cu radiocomunicatiile), potrivit propriului raport de activitate. Tot anul trecut, spre comparatie, toata piata radiourilor private a trebuit, in 2015, sa se descurce cu circa 20 de milioane de euro din publicitate, conform ultimei editii Media Fact Book."
Nepos Tac • 30 septembrie 2016, 23:31
La o lectură atentă se pot vedea reacțiile acelorași postaci care sar in apărarea cuibușorului lor și al soților, sotiilor, copiilor lor. Sunteți jalnici.... Da, radioul public este și va rămâne numărul 1 așa cum e firesc să fie, pentru că are oameni de valoare, personalități ale vieții publice, culturale și media. Dar are din păcate si *** plătite cu sume enorme, oameni despre care nimeni nu ştie cu ce contribuie la produsul radiofonic. Aceste lucruri sunt bine cunoscute în breaslă și e firesc să existe antipatii. Mai mult decât atât, tot presa scrie de ceva vreme despre felul în care angajații sunt motivați să se înregimenteze în sindicatul mamut condus de o duduie care nu are altă activitate ***i să faca sluj la partid pentru a fi desemnată viitor sef la radio după ce a contribuit decisiv la reducerea veniturilor angajaților care au ales-o să îi reprezinte în cons de administrație. Faptul ca nimeni din interior nu îndrăzneşte să ciripească in front, e un prim semn de întrebare domnule Tolontan așa cum al doilea ar trebui să fie faptul că regăsiți aceleași probleme enunțate anonim în comentariile articolelor dumneavoastră. Vă recomand să contactați angajații de rând și sa le asigurați anonimatul și veți afla marile adevăruri din radioromania.
Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.
Popescu • 1 octombrie 2016, 11:36
Cu toata dragostea "Andrei":”Netalau (provine din rom „fatalau”, echivalent lui „lammer”)- „combatant” sub pseudonim. Persoana care are stari emotionale controversate, intense si o furie pe care si-o externalizeaza pe internet, folosind pseudonime. Teama de acceptare a propriei personalitati, de asumare a ideilor, se mainfesta deseori prin atacuri virulente, folosind identitate falsa, asupra cunoscutilor, prietenilor, colegilor, cu care are conflicte, multe inchipuite. In viata de zi cu zi, altminteri, poate fi o persoana timida, care nu ridica tonul in fata sotiei/sotului, nu isi spune parerea deschis fata de colegi, nu isi infrunta niciodata seful. Deseori turnator.”.Cred ca nu ai inteles bine……, aici vorbim de abuz de putere, de ilegalitati, incompatibilitati, etc. Esti de acord cu asa ceva "Andrei"? Observ ca Sindicatul Liber al Lucratorilor din SRR nu are nicio opinie. Reactia este 0. Consimtiti la tot ceeace se intampla. Ati uitat rolul vostru? In afara ca ati „negociat” un contract convenabil angajatorului sunteti prezenti in mod negativ in viata salariatilor. Lupta voastra s-a mutat (la ordin cred) din Gral Berthelot la El Lider Maximo Moise. Va intereseaza mai mult discreditarea lui decat misiunea pe care o aveti din partea salariatilor. El a avut suspiciuni de ilegalitati, a sesizat organele competente, care pana una alta i-au dat dreptate. Multi membrii ai conducerii SRR au fost declarati incompatibili. Oltea Serban Parau in afara ca a fost declarata incompatibila- sa nu uitam ca a furat de la locul de munca dupa care -Miculescu a luat-o consilier ( ironie nu? Masina, calatorii in strainatate, salariu mare, doare este „ creierul RADIRO”- asa cum ii spunea o persoana foarte apropiata lui Miculescu). Sa intelegem ca daca esti cu bulina rosie Sindicatul Liber tace si este de acord? A aparut in presa ieri salariul lui Miculescu. Acum cum i se pare acest salariu ca in anii trecuti spunea ca este cel mai mic salariu pe care la avut. Mai nou se spune in radio ca blonda care tocmai i-a pus sortulet alb si curat barbatului sau cand facea zacusca nu a observat ca l-a patat. Uleiul pare rezista! Si obsesiile!!!!!! Preocuparile sale chinuitoare au leac, si zic sa apeleze cat mai repede la a se vindeca. Am vrut sa va spun si despre mai nou venita la Cluj, dar aici nu ma bag pentru ca am auzit ca Moise (care bantuie pe multi) are surprize de dezvaluit.
Octombtie Rosu • 1 octombrie 2016, 12:05
Popescule, blonda despre care vorbesti este cea care isi face saptamanal cumparaturile de la Auchan Militari si le deconteaza la sindicat la fel cum sotul ei deconteaza chitantele de motorina? S-au intrebat oare cotizantii ce se intampla cu banii lor asa cum ea ii intreaba pe cotizantii lui Moise de ce platesc cotizatie? Daca sindicatul ei e atat de reprezentativ pe cat sustine (desi dupa plecarile din ultima vreme au ramas sub 1000 de oameni), ar trebui sa incazeze lunar cel putin 12000-15000 ron. E de inteles de ce e in stare de orice pentru a ramane pe pozitie blonda de la sindicat. Asa ca nu trebuie sa te mire de ce tace sindicatul.
Ce va doare • 1 octombrie 2016, 18:36
BBC Concert Orchestra susţine în mai puţin de o oră ultimul concert al Festivalului Internaţional al Orchestrelor Simfonice RadiRo 2016, organizat de Radio România. Ansamblul britanic se descrie ca fiind o orchestră care poate interpreta o varietate de stiluri - de la muzică clasică, la ritmuri cu influenţe populare. În sala de concert sau în Hyde Park, în turnee prin Japonia, China, Statele Unite sau în Festivalul BBC-Proms, BBC Concert Orchestra este un ansamblu etalon, iar cartea de vizită extraordinară nu se dezminte în seara ce închide RadiRo 2016. Cu solişti la vioară, flaut sau cimpoi, dirijorul Barry Wordsworth este entuziasmat de ideea unui festival la Orchestrelor Radio. Barry Wordsworth: RadiRo este o idee minunată, deoarece lucrul cu adevărat important pe care trebuie să-l facă o orchestră de radio este să iasă din studioul de înregistrări şi să susţină live concertele în faţa unui public viu pentru a simţi astfel contactul cu oamenii pentru care cântă şi pentru ca oamenii care ascultă de acasă să poată şi ei simţi prezenţa acestui public. Şase orchestre simfonice din Europa şi Asia, 19 dirijori şi solişti de renume au susţinut afişul din acest an al festivalului RadiRo care se încheie în această seară.
Popescu • 1 octombrie 2016, 20:45
Da, bun proiectul RADIRO, dar cat costa? De ce proiectul care a fost a lui Demeter A. a devenit asa bun. Cui foloseste? Ambasade, ABU, EBU etc. Au ramas doar doua proiecte in radio RADIRO si GAUDEAMUS. Restul au fost ingropate. De ce? Nu exista interes? Nu are "the brains" (Oltea Serban Parau) si consiliatul acestuia nimic de castigat? Ce interes exista? Ce forte obscure stau in spatele acestor proiecte unde ruleaza multi bani. Lasati-ma cu expresia " capital de imagine"! Nu e nevoie de asa ceva! Radioul mai are nevoie de notorietate? Nu este el un brand? Platitorul de taxa radio asteapta altceva de la politica editoriala a radioului . Mai bine promovati orchestrele radioului nostru in tara la evenimente, la televiziuni, etc. Pana si la ziua Radio Resita evenimentul a fost facut cu o orchestra din Craiova in loc sa fie minunatele orchestre ale radioului.Dar nu se doreste. Mai bine RADIRO. Inca odata intreb cui foloseste ? Trebuie luata urma banilor si atunci vom afla.
Ce va pasa • 1 octombrie 2016, 22:44
@Popescu Cele doua proiecte sunt bune..cum sa nu fie bune, doamna consiler in management are acces la bugete grase si mai face niste contracte nevinovate cum ar fi cele prin care ajung bani la sot. Ce salariu are OM? Cam ce stie sa faca pentru banii aia? E din acelasi lot cu cei din Parlament care de fapt nu stiu sa faca nimic si se fololosesc de relatii, pile si spagi ca sa ocupe o functie bine platita pe bani publici?
Popescu • 2 octombrie 2016, 19:38
De la lume adunate si-napoi la lume date: 1. Instigatoarea de la Cluj locuieste acum *** intr-o casa (nu o garsoniera ori apartament) cu chirie de 400 euro pe luna. Ce sa faci? Standard de viata ridicat! Oare chiria o da din salariu ori este subventionata de SRR? 2. Domnul Miculescu a fost consiliat azi la pranz de catre competenta doamna Oltea Serban Parau, la Restaurantul Tasty Fish de pe strada Gral Berthelot. S-o fi mutat biroul de consiliere din Gral Berthelor nr. 60-64 la nr. 50? Cine oare a platit actiunea, domnul ori tot SRR dupa cum ii sta in obicei? Si daca s-a mutat biroul la restaurant, tot cu aprobarea lui Ovidiu Miculescu pot intra jurnalistii? 3. Doi dintre membrii grupului DIVERTIS : Doru Pircalabu si Silviu Petcu, sunt prieteni apropiati familiei Miculescu si de ceva vreme sunt platiti tot de SRR. Informatia nu are nicicum un caracter de divertisment. 4. Dupa ce a facut diferite campanii pe grupul SRR, domnul Tanase Marius Dorian a ajuns membru supleant in CA. Atunci spunea ca o sa aiba o activitate foarte intensa in folosul salariatilor. Nu s-a vazut nimic in folosul acestora, dar in schimb cica se vede la etajul 5 ca si-a angajat nevasta. O fi meritat! El ori ea, ca de salariati nu poate fi vorba! Asa oare a fost rasplatit Tanase? 5. Dupa ce Cerasela Radulescu a revenit pe plaiuri mioritice postul de corespondent de la Bruxel a fost ocupat de Claudia Marcu care este prietena apropiata a lui Florin Brusten. Se pare ca Alexandru Mogoseanu il asteapta cu bratele deschise pe Dragos Ciocarlan care s-a cam saturat de Israel. E cazul sa se mai faca schimbari si in randul corespondentilor.
Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.
bg • 4 octombrie 2016, 6:12
NU S-A INTELES NIMIC DIN EXERCITIUL DEMOCRATIC IN ASTIA 26 de ANI! Avea dreptate Brucan, dar sa mai fi pus 10 ani...Sa fi in serviciul public (functionar, ministru, parlamentar, presedinte, etc..) inseamna sa iti faci DATORIA (asa cum pretindem de la militarii romani) in functia pe care o ocupi vremelnic. Nimeni, dar nimeni din tarile civilizate nu este ridicat in slavi de cei din anturaj ca a facut cutare sau cutare lucru si este de prost gust sa te lauzi singur in public. In cel mai bun caz, se poate spune ca ministrul X a facut mai mult decat inaintasul sau Min. Y si este normal sa fie asa pentru asta inseamna progresul unei tari. In opinia mea, oricine este sef (este optiunea lui si nu l-a fortat nimeni) peste 3-5 angajati isi asuma responsabilitatea si trebuie sa actioneze conform fisei postului (nu dupa bunul plac). In Romania nu exista RESPONSABILITATEA DECIZIILOR. Referitor la cei 4 condamnati definitiv de ieri, in afacerea Microsoft, de unde erau lei-paralei cand ocupau functii imp. in stat sau invarteau mega-afaceri pe bani grei, au devenit niste soricei plangaciosi, inofensivi, cu familii de intretinut, care maturi fiind, pozeaza in adolescenti naivi (nu au stiut legile) si se pretind nevinovati. Este inadmisibil. Totul frizeaza ridicolul. Mai reflectati...