Gazeta schimbă foaia în sănătate!

Ni s-a reproșat că sîntem excesiv de critici. În săptămîna Zilei Naționale a României, ziarul prezintă o altă perspectivă din sănătatea românească

duminică, 27 noiembrie 2016, 7:36

Un manager de spital elogiat pe plan internațional.

Mîine în ziar!

Comentarii (8)Adaugă comentariu

Crimson Veritas  •  27 noiembrie 2016, 20:05

Eu cred ca acest gest absolut fabulos al gsp-ului ... vine de fapt sa sarbatoreasca ... 2 ani de presedentie Iohannis ... si un an de tehnocratie ... Ciolos ...:))

jalabert  •  27 noiembrie 2016, 21:47

problema romanului in general este caracterul. romanii sunt obisnuiti sa fure, sa isi bata joc sa nu tina cont de nimic pentru a-si atinge scopul. din aceasta cauza atunci cand se demasca neregularitatile semenilor se simt cu musca pe caciula si sunt agasati. romanul cauta tot felul de scuze pentru a-si ascunde propria josnicie, tapi ispasitori pentru situatia tarii in loc sa inteleaga ca problema romaniei nu sunt politicienii ci propriul comportament abject. asta e problema romanului vina e intotdeauna la altul in loc sa inteleaga ca daca fiecare ar incerca macar sa dea un exemplu personal prin corectarea propriului comportament si ar renunta sa mai caute tapi ispasitori la altii am ajunge departe. e mai usor sa-i faci pe altii prosti si hoti. romanul e prea *** sa-si recunoasca propria vina si sa incerce sa o corecteze. ei nu au timp pentru a se corecta pe ei insisi. sunt prea ocupati sa judece greselile altora.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Abel2  •  27 noiembrie 2016, 22:13

Propun sa schimbe numele ziarului in Sanitarul ,ca oricum de sport nu mai e demult !

dice  •  27 noiembrie 2016, 22:53

Mi-a lasat un gust usor amar.... Membru al Cavalerilor de Malta...asta e vreo garantie, ceva? L-a ajutat Oprescu...mafiotul, spagarul? Asigura aceleasi servicii pentru bogati dar si pentru saraci...pai cum adica? E vreo gluma? Nici n-am mai vizionat mai departe, nu mai aveam dispozitia necesara.

alina  •  27 noiembrie 2016, 23:50

nu injur in seara asta , astept sa treaca noaptea ! imi pare rau pentru ca am crezut in voi !

dan  •  28 noiembrie 2016, 0:49

Intelege cineva ceva aici?! Sunt singurul care observa ca acest personaj are o suferinta, ca sa nu zic o dereglare!? Incep sa cred ca Tolo & echipa au obosit....

Marian  •  28 noiembrie 2016, 13:43

Masoneria este ilegala in Romania conform articolului 40 din Constitutia Romaniei! „Asociaţiile cu caracter secret sunt interzise.” „Asociaţiile cu caracter secret sunt interzise.” Albert Pike, decedat în 1891, a fost una dintre cele mai de seamă personaje ale masoneriei mondiale. Cele mai celebre tituluri ale sale erau acelea de Suveran Mare Comandor al Consiliului Suprem al gradului 33 şi Suprem Pontif al Masoneriei Universale. In cartea sa „Morală şi Dogmă”, scrisă in anul 1888 pentru masonii cu grade superioare, el arată cum sunt induse în eroare nivelurile inferioare: „Gradele Albastre nu sunt decât curtea exterioară sau porticul Templului. Iniţiatului îi sunt înfăţişate o parte din simboluri, dar el este intenţionat indus în eroare de false interpretări. Nu este cazul ca el să le înţeleagă, ci doar să creadă că le înţelege… Adevărata lor semnificaţie este rezervată doar Adepţilor, Prinţii Francmasoneriei.”

George  •  30 noiembrie 2016, 12:09

Premiat international de niste dubiosi care vind premii; bani care sigur au fost dati tot de spital. De pe site-ul spitalului: http://www.spitalmalaxa.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=191:spitalul-clinic-qnicolae-malaxaq-premiat-la-frankfurt-&catid=44:evenimente-si-stiri&Itemid=221 " Cea de a 28-a Conventie a "International Arch of Europe Award", care a avut loc la Frankfurt, in perioada 25-26 Aprilie, a consacrat reconfirmarea internationala a valorii manageriale si a serviciilor medicale ale Spitalului Clinic "Nicolae Malaxa" din Bucuresti, condus de conf. univ. dr. Adrian Florin Secureanu, prin acordarea premiului pentru excelenta si calitate la categoria "Diamant"." Tot din articol: " Este pentru al treilea an consecutiv cand Spitalul Clinic "Nicolae Malaxa" din Bucuresti si managerul sau, dl. conf. univ. dr. Adrian Secureanu, primesc recunoastere internationala la cel mai inalt nivel, in domeniul calitatii managementului si serviciilor medicale. In anul 2014 spitalului "Nicolae Malaxa" i-a fost decernat "International Star Award for Quality" la Paris, iar in 2013 a primit premiul "International Gold Star for Quality" la Geneva, devenind astfel una dintre cele mai titrate unitati de profil din Romania si din lume in domeniul calitatii managementului." Premii de la aceasi organizatie; trebuie verificat cati bani au fost aruncati pe fereastra pentru domn director. Si daca inteleg premiile internationale (sunt date pe bani), nu inteleg cum a primit premiu local: Managerul Spitalului Clinic “Nicolae Malaxa” a fost premiat la categoria“Cel mai performant management medical public” Referitor la firma care acorda premiile internationale am dat de aceste lucruri: http://consumerwatchdogbw.blogspot.ro/2010/09/voice-consumers-voice_17.html http://www.sundaytimes.lk/120916/news/debt-ridden-loss-making-sec-pays-for-dubious-award-12695.html "When the Sunday Times called the number listed on the BID’s website, a representative said conducting awards ceremonies was the company’s business. For 3,900 euros, the International Star award package includes marketing tools, hotel accommodation for two people for two nights and an official letter to apply for a visa. When the Sunday Times pressed for company credibility, the representative refused to provide information."

Comentează