Jurnaliștii sînt dați afară de bodyguarzi din curtea spitalului Malaxa, alte înregistrări cu managerul Secureanu!

Pentru că nimeni nu face declarații, spitalul Primăriei a găsit soluția: fără presă!

luni, 28 noiembrie 2016, 2:28

Florin Secureanu n-a venit astăzi la spital, dar maniere lui sînt la locul lor în spitalul pe care-l conduce.

Reporterii  TVR și cei ai Gazetei Sporturilor au fost dați afară din curtea ”Malaxa”, unde așteptau o reacție a șefilor. Nu că ar fi fost în clădire, ci afară, aproape de poartă!

Gazeta postează momentul filmat acum puțină vreme la clinică și alte două înregistrări audio din zilele trecute, în care Florin Secureanu își insultă oamenii care s-au opus să mai întocmească documente false.

Rețineți momentul interesant și amar în care un paznic vine la jurnaliști și le spune: ”Ieșiți afară, e un spital public!”. 

Mîine, ziarul va publica noi documente despre situația suprarealistă de la Malaxa!

Citește și: Înregistrări audio și documente: Pile din primărie înmormîntate pe banii Spitalului Malaxa – ”Managerul Secureanu scoate zilnic cash din spital pe o firmă dizolvată de un an și jumătate!”

Comentarii (46)Adaugă comentariu

Sorin Pietrar  •  28 noiembrie 2016, 14:35

....dar Vlad Voiculescu oare ce-o zice ??

Paulescu  •  28 noiembrie 2016, 14:46

"Secureanu"? I se potriveste numele

Valentin  •  28 noiembrie 2016, 14:47

Bravo, Mirela! :)))

Lucas  •  28 noiembrie 2016, 15:00

Trebuia sa chemati Politia !!! 112 !!! De ce ati lasat sa va agreseze !!! Unde este Firea ? De ce nu reactioneaza nimeni ? ANAF ul isi pierde vremea cu chioscurile ! DNA ul trebuia sa il salte deja pe Secureanu ! Lipsa de reactie a autoritatilor transmite sentimentul ca se incearca musamalizarea furturilor . Ca si Vitalaire , stau toti ascunsi .

mickey13  •  28 noiembrie 2016, 15:09

Acum, fie vorba intre noi, Cataline tu ce-ai fi asteptat? Sa vina dl Secu si sa stea de vorba cu voi? Sa spuna ce??? "Ati injurat subalternele?" - "Da, domnu' ziarist, eu am injurat, dar, de fapt, era amical, ca-ntre prieteni!"; "Ati platit firma CHIX cu bani cash?" - "Da, domnu' ziarist, spitalul nostru a platit cash, catre o firma INEXISTENTA de mai bine de un an, dar erau bani putini, nu mai mult decat ne permite legea! Si oricum, dir ec si-a dat girul, iar casierita a semnat pe dispozitia de plata. cred ca o s-o pedepsim ca n-a fost prea vigilenta!"; "Ati publicat niste carti in anii de gratie 2010? Impreuna cu dna V.Nicolescu acestea erau despre comunicare in sistemul sanitar?" - "Da, normal ca am publicat, doar stiu cum sa comunic si eficient si elegant cu subalternii! Mizeriile publicate de voi, in ziarul vostru de nimic, nu scot decat din context modul meu ultra-modern de a comunica. N-aveti habar de noutatile in domeniu, ***! Din cauza voastra mie-mi vine sa plec din tara asta, pe care am slujit-o de cand m-am nascut! *** ce sunteti! O sa plec si praful! Asculta-ma bine!!! Praful se va alege de spitalul asta!!! O sa ma duc la amicii mei *** si o sa-i duc pe ei pe culmile comunicarii in absolut! *** de ziaristi!" Probabil ca veti primi si ceva flegme, ca sa va educati in artele comunicarii cu jet!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

o femeie  •  28 noiembrie 2016, 15:20

v-ati facut minunat datoria de ziarist. De aici incolo si noi, oamenii de rand, putem inregistra, face publice situatiile, putem face reclamatii, putem atrage atentia personalului de la intrarea din spital ca e spatiu public si datul afara a unui ziarist este ilegal, putem raporta la politie, contacta si raporta la garda financiara sa verifice documentele spitalelor unde suspectam ceva etc.

mickey13  •  28 noiembrie 2016, 15:23

Nenea moderatorule, de ce mi-ai sters interjectiile? Ma autocenzurasem si nu scapasem nimic fara stelute! Si, oricum, eu le-am folosit (asteriscurile de rigoare), ceea ce nu pot spune de dl Secu. Ce dracu! Asa comenariul anterior nu mai are nicio logica... :(((

11  •  28 noiembrie 2016, 15:27

Din filmare am inteles ca e domeniu public si asa ca orice are chef poate sa blocheze intrarea pentru ca e domeniu public, azi maine o sa dam si directorii de scoli afara pentru ca nu lasa pedofilii sa intre in scoala, care e domeniu public si am mai inteles ca cineva injura pe altcineva pentru ca nu vrea sa-si faca treaba intr-o tara in care prin definitie te duci la munca special pentru a nu-ti face treaba.

Stefan  •  28 noiembrie 2016, 15:38

Mirela e cea mai tare :).

ANDREICA GH  •  28 noiembrie 2016, 15:58

Domnilor exista un moment in care se pune moral intrebarea "imi intra sau nu in atributii, problema este atat de grava incat sunt obligat sa zic ceva, sa am o parere sa solicit interventia ferma a celor in drept !"; DOMNULE MINISTRU AL SANATATII, DOAMNA PRIMAR AL CAPITALEI, DOMNILOR DIN JUSTITIE, DOMNILOR DIN SERVICIILE SECRETE, DOMNILOR DIN MINISTERUL DE INTERNE, PRIMULE MINISTRU CARE NE PLANGI DE MILA, DOMNULE JOHANIS (nu iohanis)ACEST COMENTARIU VA VIZEAZA IN MOD FIRESC PE DVS. TOTI; NU NE LASATI DESCOPERITI IN DISPUTA CU NENOROCITII ASTIA CARE NE SUG SANGELE.

oli  •  28 noiembrie 2016, 16:07

Firea a avut o reactie normala,nu cred ca ea poate face mai mult in cazul asta.Nu stiu ce face ministrul sanatatii,oricum e clar ca acest asa zis manager capuseaza pentru servicii....ar trebui *** sa vedem daca ne dau pe toti afara din curtea spitalului.Catalin sunt sigur ca neregulii imense sunt si la firma de paza,asa se fac bani prin firmele astea de paza obscure,daca veneau niste interlopi sa bata medicii ,nu-I zareai pe acolo....

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

CCC  •  28 noiembrie 2016, 16:14

Problema cea mai mare a Romaniei este caracatita care a cuprins absolut tot. Mai rau este ca a cuprins si mintile oamenilor, iar revolta de orice fel (de ex. nedat spaga) nu este vazuta ca solutie. Sint o gramada de abuzuri, la toate nivelurile... si lumea este pasiva.

baubau  •  28 noiembrie 2016, 16:25

In declaratia de avere are la autotorisme declarat un Rover 620 din 2000, dar in pozele publicate de voi are un Mercedes GL 2012+

Lucian  •  28 noiembrie 2016, 16:45

adica, n-am inteles: au firma de paza? adica din banii nostri astia platesc o firma de golani? FIREOOOO!!!! Maine nu reziliezi contractul cu firma asta? De ce? Auzi la ei: spatiu public!!!!

Loredana  •  28 noiembrie 2016, 17:06

Nu pot sa cred! Chiar daca as lucra pentru paza pentru acest spital si mi-ar ordona cineva sa fac ceea ce a facut agentul, tot nu as indrazni. Fratilor, ce fel de caractere aveti? Inteleg ca iti poate fi frica sa iti pierzi slujba, insa ceea ce faci e deja ilegal. Eu din contra as merge la jurnalisti si i-as duce personal la cabinetul acestui individ Secureanu pentru declaratii. Fratilor, trebuie sa ne unim impotriva acestui sistem corupt, nu sa il sprijinim!!!!!!!!!!!

chromophobia  •  28 noiembrie 2016, 17:07

O sa fie absent cateva Secureanu pana se linistesc apele.Dupa aia isi reia activitatea,o sa fie iar cu multi bani in buzunar si o sa fie si lasat in pace de autoritati.Totul rste controlat de sus.Singura solutie este o noua revolutie.Sa lasam mai putin scrisul si sa trecem la fapte

pescaru  •  28 noiembrie 2016, 17:07

Oameni buni, situatia din spitalul acesta se deterioreaza din momentul sosirii personajului Secureanu, in urma cu cel putin 6 ani, care il administreaza ca pe un bun personal. Deplasarile in tara, la diferitele seminarii/ grupuri de lucru etc pentru managerii spitalelor, le face cu limuzine inchiriate, uneori acompaniat de persoane de sex feminin, colaboratoare apropiate din cadrul administratiei spitalului.. Daca mai pot fi accesate fotografiile de inceput ale site-ului oficial al spitalului fotografiile sunt graitoare pentru ''distinsul'' orator Secureanu. A fost tolerat si prin aceasta incurajat sa se poarte in acest fel. Asa a obtinut si titlul universitar arborat cu mandrie pe cartea de vizita si placuta de alama de pe usa cabinetului. Un mic despot care este in continuare frustrat si nu vede mai departe de micimea propriei farfurii. Schimbarea ar fi obligatorie si binevenita. Succes!

dan  •  28 noiembrie 2016, 17:12

Te felicit dl Tolontan,esti un om extraordinar

11  •  28 noiembrie 2016, 17:17

@Lucian daca nu au fost capabili sa scoata niste amarati de asa zisi gazetari,chiar ca trebuie reziliat contractul si adusi niste oameni capabili.

Lucian  •  28 noiembrie 2016, 17:22

@11 sI tu votezi?

c  •  28 noiembrie 2016, 17:54

te citesc multi omeni tolo. chiar si taranii aia de la sate care nu au net. poiana e vie

Ion  •  28 noiembrie 2016, 17:55

Imi cer scuze ca nu stiu si sper sa ma ajutati. Care este litera de lege sau unde scrie ca am voie sa filmez,sa fotografiez, etc pe domeniul public?

Stefan  •  28 noiembrie 2016, 17:58

Imi vine in minte ce aprigi erau in piata cu ceva batranele ce isi vindeau fructele pe acolo. Cu astia amarati taie in carne vie. Cand vine vorba de furturile reale, se poarta cu manusi, sa nu deranjeze cumva. Stat de doi lei.

Ilie  •  28 noiembrie 2016, 18:02

Abuzul de natura verbala este la fel de nociv precum abuzul fizic sau sexual. Acest individ care isi spune manager,este de o agresivitate cum des vezi in Romania. Nu inteleg de ce nu intervine Ministerul Sanatatii. Chiar asa bine sunt protejati unii oameni? Au loc arestari in toate domeniile si totusi se continua furtul in institutiile statului, de necrezut. Daca pedepsele nu-i sperie, inseamna ca ele sunt prea mici si le convine de minune sa fure masiv stiind ca fac doar 1-2 ani puscarie,uneori cu suspendare. Felicitari pentru aceste articole dar si pentru curaj. Multi cred ca sistemul sanitar este de neatins.

tancau_ioan  •  28 noiembrie 2016, 18:11

sal. cand mai mergeti la ,malaxa, sau cand mai sunt cazuri de genul asta, va rog sa ne spuneti pentru a veni si noi cetatenii cu voi.

Gabenu  •  28 noiembrie 2016, 18:24

Deci, Secureanu zice: '' plecati ... ... ... acasa! ... Ma duc la alt spital!" Pai nu-l ajuta niste organe si-l planteaza la spitalul vreunui penitenciar celebru, ca... detinut, cu contract pe perioada nedeterminata?

Cătălin Tolontan  •  28 noiembrie 2016, 19:08

@Ion>> Constitutia Romaniei. Art. 31 – Dreptul la informaţie (1) Dreptul persoanei de a avea acces la orice informaţie de interes public nu poate fi îngrădit. (2) Autorităţile publice, potrivit competenţelor ce le revin, sunt obligate să asigure informarea corectă a cetăţenilor asupra treburilor publice şi asupra problemelor de interes personal.-------------- Constitutia este un bun public, ne apartine tuturor. La fel si informatiile dobindite in spatiile publice sau care privesc interesul public.

silviu  •  28 noiembrie 2016, 19:35

pai daca omu e agent sub acoperire...normal k are mare tupeu.....

cristi  •  28 noiembrie 2016, 19:42

nu creeed :)) ce voce si de exprimare de *** obosit are asta !! cum ajung astia ba nene sa conduca un spital !! pe asta l-as baga la roacare pentru cel putin 10 ani pentru ce *** a facut acolo. RECUPERATI PREJUDICIUL ! va pup !

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

alina  •  28 noiembrie 2016, 19:50

tare as vrea sa stiu daca procurorii l-au cautat si daca l-au cautat , daca l-au si gasit ! omul are drept de portarma si arma !

Sly  •  28 noiembrie 2016, 19:52

Lucrurile sint destul de simple dupa investigatiile/anchetele pe care le-ati facut de 1 an de zile:banii publici destinati sanatatii noastre sint sifonati la greu de cei care trebuie sa ne asigure sanatatea. In aceasta categorie intra medici, sefi de clinici, manageri, CNAS, ANSVSA, oamenii din primării si care or mai fi. Concluzia este clara: bani sint destui daca nu ar fi dirijati spre anumite persoane. Daca continuati anchetele veti descoperi alte forme de furt in spitalele românesti platite de toti românii pt a fi omoriti românii de citiva "români".

Doc  •  28 noiembrie 2016, 19:59

Ms Mirela, Mr. Tolontan. Am o senzatie ca astia ori va decoreaza, ***. Prea ati intors groapa de gunoi cu fundu-n sus. PS: facem si noi un test la firul de par si urina acestui pacalici ajuns manager de spital? Ca as fi tare curios sa aflu ce consuma. Si daca la recreative iese negativ, sigur are afectiuni!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Click  •  28 noiembrie 2016, 20:06

si video unde e? foame de click-uri baieti?

Alex One  •  28 noiembrie 2016, 20:11

Secureanu asta o fi mai mare-n grad ca "eu sunt Vlad" ? Domne, ce usor se poate prelucra informatia. Nu contest, ca n-am mijloace,ce s-a prezentat, dar ce simplu este sa-l inregistrezi pe unul cand injura vreo femeie de seviciu,impardonabil oricum, care n-a spalat veceurile sau vreo secretara care i-a bagat l-a semnat vreun act dubios, si sa prezinti ca mod general de comportare . Nu rezulta nicicum ca omul s-ar fi adresat injurios la adresa unui cadru sanitar,medic ori asistenta legat de activitatea profesionala a acestora. In fine, material primar exista asa ca cei in drept vor actiona in consecinta. Poate mai devreme sau nu prea tarziu vom afla si noi concluziile nu ca in cazul infectiile intraspitalicesti despre care nu se mai zice nimic. Clar, disparitia lui Condrea a rezolvat totul ! PS., D-l Tolontan,cine,cand si in ce scop a facut filmul vorbit in limba germana,si mai ales pe banii cui ? Ar fi interesant de aflat.

PIF  •  28 noiembrie 2016, 20:45

Stimate dle.Iliescu, stimate dle.Hrebenciuc, stimat dle.Nastase, stimate dle.Ponta, stimate dle. Basescu, stimate dna.Udrea, stimati politicieni de toat coloraturile, sefi de institutii publice, va invit ca in mod gratios, cu candoar si entuziasm nedisimulat ***.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

ROMANIA LIBERA!  •  28 noiembrie 2016, 21:16

MASONERIA TREBUIE SCOASA IN AFARA LEGI.ORICE SOCIETATE SECRETA,ESTE STIPULAT SI IN CONSTITUITE,STATUL E SUVERAN.SA NU NE MAI IVARTIM IN JURUL COZII,DE ACESTE SOCIETATII SECRETE,CARE CULMEA,SI ELE SUNT MANIPULATE LA RINDUL LOR.,COMFORM TEORIEI CONSPIRATIEI.TREZITI-VA OAMENI PANA NU E PREA TARZIU.

randy  •  28 noiembrie 2016, 21:47

Daca este un spital public,iar noi multimea cotizam la buget,cum sa nu avem dreptul sa controlam ceea ce smecherii fac cu banul public!?.

elle  •  28 noiembrie 2016, 23:00

Alooooo "eu sunt Vlad" , mai sunteti printre noi? Ca nu va mai auzim. Ce spune-ati de managerii spitalelor? De fapt nici nu mai are importanta. Sunteti " prea mic " si incompetent pt acest post : Ministrul Sanatatii. Asteptam demisia!!!!!! Noroc ca avem Echipa care ne tine la curent cu tot. Chapeau!!!

Yosw  •  28 noiembrie 2016, 23:28

Verificati va rog si contractele firmei de paza si de pompieri TBG cu spitalele:Fundeni.Inst Oncologic.Emilia Irza.Polizu.Matei Balș.Ana Aslan.Bagdasar Arseni.Al Obregia.Victor Babeș.

barbu  •  29 noiembrie 2016, 1:58

Poate nu ati observat pentru ca de obicei dati update. Desi erati online cand Primarul capitalei a dat comunicatul. http://www.mediafax.ro/social/corpul-de-control-al-primariei-capitalei-face-verificari-la-spitalul-malaxa-dupa-ce-au-aparut-inregistrari-in-care-managerul-institutiei-isi-jigneste-subalternii-16008837

Carmen  •  29 noiembrie 2016, 2:07

Sunt alegeri in curand, stiati? Suntem in campanie electorala si informatiile despre ce vor sa faca partidele, de exemplu legat de sistemul de sanatate, cam lipsesc, stiati? Foarte interesante investigatiile, dar mi se pare ca pot incuraja deprimarea si ideea falsa ca totul este doar coruptie. La asta v-ati gandit?

Vasile  •  29 noiembrie 2016, 6:29

***,asta nu se spune.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

George  •  29 noiembrie 2016, 8:02

Pai si numele ii e predestinat. Secureanu = Securist nu v-ati prins? :))

George Dumitru  •  29 noiembrie 2016, 13:24

Apropo, știți că domnul Bogdan Păltineanu, managerul suspendat al Spitalului Bagdasar Arseni care a fost scos cu cătușe la mâini din birou de DNA, a primit 2 ani cu suspendare ? Pai la așa pedepse și eu aș fura dacă aș fi manager de spital :).

Dorel.  •  29 noiembrie 2016, 18:16

Dna. Primar general Firea in a carei subordonare se afla Spitalul Malaxa cand a vazut ca spitalul este controlat de corpul de control al primului ministru a facut si ea figuratie si si-a trimis corpul de control al primariei ca sa nu zica lumea ca il acopera pe acest manager hot ca doar se apropie alegerile si prostimea trebuie prostita ( doar de aia i se spune prostime) dar de fapt daca Dna. Firea era corecta facea asta inainte sa ajunga la spital corpul de control al ministrului sanatatii dar dansa cand a primit cererea ministrului sanatatii de a isi putea trimite corpul de control la Spitalul Malaxa (Spitalul Malaxa este sub autoritatea Primariei Generale si asta e procedura legala) a facut ea prima miscare ca sa nu ramana in ofsaid.

sara  •  29 noiembrie 2016, 19:23

E ridicol sa arati ce minuni se intampla in Spitalul Malaxa cand de fapt in toata tara e la fel. Oriunde pui degetul, iese puroiul. Tot ce intra in unitatile sanitare trec prin firmele capusa, indiferent ca-i vorba de instrumentar, aparatura medicala, inventar moale , alimente, etc. Sferele de capusare a celor care conduc spitalele sau a interpusilor au fost impartite intre ei. Facturi umflate sau pentru livrari sau prestari servicii neefectuate le gasesti uitandu-te la acte doar cu coada ochiului, daca ai vederea buna binenteles. Laboratoare medicale , prestari diverse servicii din spital au fost desfiintate ca sa le ia locul firmele private ale mafiotilor din spitale. Si preturile si tarifele sunt evident, mult mai mari. Si o fac la vedere, fara jena. Directorul Directiei Sanitare are laborator propriu in spital si contract cu C asa. In care tara din lume mai exista medici angajati ai spitalului si care are fsi firma privata, culmea in incinta unitatii de stat. Si medicii nu se plang de nimic altceva decat de salarii. Ia uitati-va pe statele de plata ale unor medici din categoria dinozaurilor sa vedeti saracii cat salariu iau pe luna . Si asta in afara de ce pica de la clientii pacienti si de la firma privata, desi de multe ori ei nici nu mai taie chitante la incasarea sumelor. Suntem o tara nebuna cu o populatie ***. Mereu isi voteaza calaii.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Comentează