Secureanu rămîne în arest. Judecătorul a prelungit măsura pe încă 30 de zile. Omul are 1,5 terabytes de înregistrări!

DNA a cerut și a obținut în instanță ca fostul manager de la ”Malaxa” să fie cercetat în continuare în stare de arest

vineri, 13 ianuarie 2017, 4:50

Argumentele lui Florin Secureanu, printre care o problemă medicală și nevoia de a fi alături de cei doi copii minori, nu i-au convins pe judecători.

DNA a cerut prelungirea mandatului de arestare pentru fostul manager al spitalului Primăriei Capitalei.

După primul articol al Gazetei, publicat pe 28 noiembrie 2016, Secureanu dispare.

El e văzut pentru prima oară pe 9 decembrie, cînd ajunge la DNA și e reținut. Două instanțe confirmă apoi arestarea pentru 30 de zile.

”Procurorii află, nu de la Secureanu, atît adresa privată de yahoo, cît și faptul că el are, într-adevăr, enorm de multe înregistrări cu cei pe care-i mituia și făcea tot soiul de combinații”, susține o sursă din ”Malaxa”.

”Secureanu deține cam 1,5 terabytes de înregistrări audio și video, păstrate pe NAS-uri și pe două harduri externe. Nimeni nu știe încă ce s-a întîmplat cu ele în cele 10 zile cît a fost dispărut”, completează sursa.

La începutul anului 2017, procurorii DNA cer prelungirea arestului și, după ce se pronunță două instanțe, o obțin.

Rezultatul: din 9 ianuarie 2017, Florin Secureanu rămîne în arest pentru încă 30 de zile.

Comentarii (18)Adaugă comentariu

Eugenia 49  •  13 ianuarie 2017, 17:35

Lasa sa le tina la obroc ca nu se stie ca pamintul dincotro va bate vintul...!

m_d  •  13 ianuarie 2017, 17:57

Vantul nu va bate, acolo unde o sa fie. O sa le pastreze ca sa santajeze cu ele. Mare om, mare caracter.

StefanCM  •  13 ianuarie 2017, 18:22

Pai de ce sa santajeze? De ce sa nu faca un targ cu procurorii. Inchisoare ioc, averea cat are atat sa ii ramana, ba sa ii mai dea vreun milion de euro, si el sa ii dea pe toti in fapt. Nu am fi nici primii nici ultimii care ar face intelegeri de genul asta. 1.5 tera de inregistrari inseamna probabil cateva sute de milioane de euro de bani scursi din sistem care pot fi recuperati prin procese. 1 milion de euro, fara inchisoare, si o statuie daca face asta.

Luca  •  13 ianuarie 2017, 18:23

Daca DNA nu obtine inregistrarile , "obtine" un esec mare !

StefanCM  •  13 ianuarie 2017, 18:30

Stiti cum a mers lumea la sediu la Voltsiaer si le-au trimis scrisori. Pacat ca nu se poate sa primeasca si Secureanu scrisori si mailuri si telefoane de la oameni care il indeamna sa scoata cartile pe masa si sa le imparta la procurori. Ca face un bine. Si tarii, si statului, si fiecarui amarat care a ajuns prin spitale si a fost batjocorit pe banii lui din asigurari, si fiecarui om care putea sa aiba o viata mai buna daca ajungea el sa prinda contracte cu statul, nu aservitii, si familiilor lor, si doctorilor care au ajuns sa se umileasca si sa se terfeleasca intr-un sistem murdar si corupt pentru ca nu au avut de ales. Poate mai exista un dram de omenie in omul ala.

Bogdan  •  13 ianuarie 2017, 21:15

Sa nu uitam ca omul face parte din masonerie, daca scapa de arest, pleaca din tara si dispare precum Codrut Manta sau "moare" precum cel de la Hexi...prin Venezuela sau Israel, cel mai probabil, se distreaza baietii astia acum! Pe de alta parte DNA e aservit intereselor UE, care sa nu uitam ca are in cap alti masoni cu alte interese! Noi ca natie, putem alege doar cine sa ne..., nu putem refuza! Suntem vanduti ca natie, muncim pentru altii si suntem luati de fraieri din 4 in 4 ani!...sau din 5 in 5!...nici nu mai conteaza!

Gigi  •  14 ianuarie 2017, 0:11

Bine, mai Tolo, dar nu ne mai zici nimic de Armeanu? A disparut si gata?!? N-ai mai intrebat-o pe Gabriela Firea cum de l-a numit sef peste 19 spitale neluand in seama o decizie ANI si alte decizii judecatoresti? Armeanu si Firea au iesit din peisaj, gata? Probabil ai deranjat pe cineva si-a trebuit sa revii la subiectul Secureanu... aduce rating si se bucura cititorii cand mai apare cate ceva. Ce-au uitat toti cititorii este ca pestele de la cap se impute... Secureanu e mic. Si ce nu stiu cititorii este ca se bucura la niste stiri care sunt bazate "pe surse", adica pot veni si eu sa-ti indrug niste prostii, ca si-asa nu-ti verifici sursele... Tolo, prietenii te critica, nu te lauda! Good luck!

Cătălin Tolontan  •  14 ianuarie 2017, 0:12

@Gigi: de fiecare data, cind scriem despre subiectul A, ne intrebati de ce nu scriem despre B, C si D :-) Realizati ca e imposibil. Un lucru va putem spune. Nu abandonam subiectele. Niciodata n-am facut-o. Nu trebuie sa ne credeti, e util doar sa va uitati citi ani am urmarit subiectele. Asa ca nu va faceri griji: A, B, C... Noi sintem aici si peste un an asa ca ne puteti trage de urechi daca veti observa ca nu ne tinem de cuvint.

bg  •  14 ianuarie 2017, 7:08

Acest om nici nu se obosea sa invete sa scrie la calculator si sa-si tina evidentele financiare si avea *** (vezi baiatul de la IT). Asa si cu inregistrarile, altii i le-au facut, caci asa a fost instruit sa procedeze. Un mafiot care va santaja cu acele inregistrari alti mafioti ca sa scape de puscarie. Nu el declara ca "le-a dat si pe nas si pe gura"? Cui? Celor de la care a avut protectie si incuvintare sa procedezi astfel...Un astfel de personaj ( si avem destule) actioneaza numai in interes propriu, putin ii pasa de pacienti si de sist. sanitar...Cand sunt la putere sunt lei-paralei, dumnezei, iar in fata instantelor devin oameni obisnuiti, cu probleme (medicale, familiale)...

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

xx  •  14 ianuarie 2017, 8:41

pe piticul asta Secureanu nici nu l vreau la puscarie, mai bine da el inregistrarile si scapa cu un an doi, si se duc altii mai mari . Piticania asta nu rezista la puscarie, o sa dea inregistrari, poate nu toate dar o sa dea ceva. Dintre toti mafiotii, Udrea este singurul hot care a mers inchis, nu ca o lauda o zic, dar astia nu sunt infractori care isi iau pedeapsa si merg inchis. Astia se dau in gat unii pe altii imediat sa scape, si procurorii stiu asta.... Una este un infractor ordinar care face vreo escrocherie sau vreun furt, iti trebuie un plan, o echipa, e riscant, iti trebuie putina inteligenta. Si una e sa faci japca de la stat cu doua trei semnaturi. Astia nu sunt hoti, sunt jepcari.. de aceea o sa dea in gat tot si toate, toti vor sa scape.

Dr. Dan Patru Tudosie  •  14 ianuarie 2017, 9:03

Se pare ca Secureanu a cedat si el si nu va mai trage pe nimeni dupa el :)

Gabi Prossi  •  14 ianuarie 2017, 10:42

Faceti o mare greseala!!! Lasati-l macar sa plece in Bali, sa profeseze liber, este unul din exponentii de mare probitate a medicinei romanesti din toate timpurile!?! Altfel, istoria va va judeca... si nu aveti cu ce plati!?!

peste nas  •  14 ianuarie 2017, 10:44

punem pariu ca inregistrarile se vor pierde? Putem spune ca nu au existat.

Gigi  •  14 ianuarie 2017, 10:57

Nu mai puneti botul la declaratiile "sursei", *** cum il numiti...poate spune orice ca sa iasa basma curata. Asteptati sa-l zguduie DNA-ul putin, sa vedem, e chiar o victima mititelul? Exista vreo informatie oficiala de la DNA despre vreo inregistrare? Nu! Vorbim atunci de cati gigabytes exista si unde sunt? Baliverne... Sunt curios ce sursa vei mai gasi, Tolo, cand va fi retinut ******* pentru infractiunile comise, pentru ca eu sunt convins ca si-a adus aportul la delapidare. Domnul doctor Tudose cred ca are dreptate, nu va trage dupa el Secureanu pe nimeni...

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

haideusicfr  •  14 ianuarie 2017, 10:58

Daca ii este dat drumul ,asta dispare.Si va aparea cand va fi uitat ,iar *mafia* din Bucuresti il va ocroti. Imi pare rau sa o spun ,dar n-am stiut ca Firea e fina lui Becali( care-l mai are si pe Borceanu) ,ca Halep trebuia sa se marite cu fiul lui Sponte ,ca Hagi *vinde* jucatori lui Becali,ca Oprescu diitamai prof univ ,chirurg adevarat ,fost Primar era in legaturi cu gainarul asta ,multe nu stiam .Cum se fura banii. Si cum doamna Firea da afara fel de fel de directori cu viteza fulgerului .,asa dintr-o data .Cu scop politico-electoral.Parca de abia a asteptat nametii de zapada..

haideusicfr  •  14 ianuarie 2017, 11:53

Apropo de Firea: e in aceeasi *categorie* cu doamnele Udrea si Prodan ? In loc sa se razbune pe amaratii aceia de directori pe care i-a dat afara cu iuteala fulgerului ,nu era o prioritate eliberarea din functie a acestui trepadus? Cate dovezi ii mai trebuiesc sa -si faca datoria ? Spitalele apartin financiar de Primarie .Asa stiu.

botu  •  14 ianuarie 2017, 15:02

@Gigi *** *** baliverne ai tu in cap, informatiile provenite de la sursele gazetei s-au adeverit intotdeauna. Problema e daca se vor scoate inregistrarile la suprafata, avind in vedere citi 'baieti destepti" apar in ele.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

valll  •  15 ianuarie 2017, 8:53

Cand cutreiera cu Vrabi Europa, nu se mai gandea la minori si nici probleme de sanatate nu avea. Dar, sa stea linistit. Curand vine amnistia si toti vom fi la fel de curati.

Comentează