Unul din argumentele lui Florin Secureanu ca să fie eliberat din arest: i se poate infecta măseaua!

Reținut de 7 luni, managerul de la Malaxa susține că țipa la subordonați ca să ducă documentele la Curtea de Conturi

luni, 10 iulie 2017, 1:55

Ionela Arcanu, unul dintre jurnaliștii Realitatea TV acreditați pe instanțe, publică pe facebook o parte a pledoariei ținută azi de Florin Secureanu în fața Curții de Apel.

Procesul pe fond nu a început, este vorba de contestația managerului împotriva arestului.

Închis pe 10 decembrie 2016, Florin Secureanu stă de 7 luni în arest. Până acum, apelurile i-au fost refuzate, judecătorii decizând să fie judecat în stare de privare de libertate.

Procurorii DNA susțin că Secureanu a recunoscut doar faptele în sine, fără să detalieze cine i-au fost complicii și care au fost alte destinații ale milioanelor de euro scoase din spitalul Malaxa. 

În fața instanței, Florin Secureanu a susținut azi că solicită eliberarea pentru că are probleme de sănătate, printre acestea fiind unele pulmonare, dar și posibilitatea de infecție a dinților!

”Am recunoscut absolut tot ce mi s-a adus la cunoștință, fapte pe care le regret. Problemele de sănătate sunt agravate, am probleme pulmonare, iar programarile sunt îngreunate în arest de lipsa escortelor, greutăți care au dus la amânarea tratamentului pe care trebuia să îl fac. Am o lucrare de stomatologie care a rămas neterminata, ar putea crea o stare septicemica. (…) Doresc sa acopăr din prejudiciu. Unul dintre vecini ar vrea sa cumpere un imobil de sub sechestru, în condițiile trecute de domnii procurori. As dori sa îmi demonstrez astfel buna credință față de faptele comise.”

În aceeași declarație, Florin Secureanu susține că el urla și amenința angajații spitalului pentru ca subordonații să predea documentele Curții de Conturi!

”Vizavi de impactul media, acesta a fost foarte mult exagerat,. Avut acele conversații dure cu subalternii, au fost un total neadevăr. Eram supărat că subalternii mei nu duceau documentele la curtea de conturi, care făcea un control la noi”.

Potrivit dosarului trimis în instanță de DNA, Florin Secureanu:

Deocamdată însă, grosul firmelor, provenind din ”rețeaua Oprescu”, precum și protectorii care i-au asigurat vreme de un deceniu imunitatea, nu au fost dezvăluiți de către Secureanu.

 

Comentarii (15)Adaugă comentariu

Ardeleanul  •  10 iulie 2017, 14:12

***, să te doară așa de tareeee, da´ nu destul încât să te elibereze...tâlharule!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

spinoza  •  10 iulie 2017, 14:33

Adevarul este ca te pasc multe primejdii acolo! ***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Ilie  •  10 iulie 2017, 14:57

Zeci de manageri au atentat si inca atenteaza la banul public, iar procurorii asteapta doar denunturi, ceea ce nu mi se pare firesc. Se pot sesiza si din oficiu.

w41ru5  •  10 iulie 2017, 15:04

Inca mai am o licarire de speranta si sstept finalizarea ultimului paragraf din articol. Daca nu cumva acest delicvent va suferi intre timp de vreo "septicemie" ...

Eu  •  10 iulie 2017, 15:56

Dar despre sport cand mai scrii? Parca voua, "gesepistilor", va pasa de sport. Candva. A nu se intelege ca nu-ti apreciez unele anchete si utilitatea lor, dar mi-e dor de perioada cand scriati DOAR sport, iar concurenta cu celelalt ziar de sport (ucis intre timp, din pacate) nastea articole de calitate. Din pacate, in prezent, unii dintre reporterii gsp sunt ***, ca sa nu mai vorbim de faptul ca par mai degraba a fi pusi in slujba unor personaje sinistre gen Becali, Mititelu, Porumboiu etc.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Cătălin Tolontan  •  10 iulie 2017, 16:10

@Eu: e corecta intrebarea, scriem si de sport. Si vom scrie in continuare.

Vlad  •  10 iulie 2017, 16:58

Si nici nu vor fi vreodata pomeniti... in lumea lor ma indoiesc ca cineva va vorbi. Vorbeste, se inflameaza maseaua si face septicemie... Din pacate procurorii nu cred ca au capacitatea sa-i ofere protectie ca sa poata face dezvaluiri.

Vasile  •  10 iulie 2017, 17:49

E foarte trist ca acreditati ideea draga prietenei dvs. Kovesi ca arestul preventiv e o forma de tortura si il tii acolo pe om pana spune ce vrei sa auzi. La fel de trist e daca alaturam acestui articol articolul anterior despre Adrian Sarbu, ***.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Adela Jeler  •  10 iulie 2017, 18:18

1. In penitenciar exista medic stomatolog. 2. Hai Simona, poate treci de sferturi! Stimate dle Tolontan, nu stiu altii cum pot, dar eu nu mai pot functiona daca ascult doar mizeriile acestor nesimtiti. Este necesar sa contrabalansez cu ceva pozitiv. Ma mir ca dumneavoastra si echipa va mai puteti sa va pastrati cumpatul. Bafta!

Luca  •  10 iulie 2017, 19:38

Justitia sa isi faca datoria . Doresc un semnal puternic transmis tuturor directorilor de spitale .

Scufitza Rosie  •  10 iulie 2017, 21:07

Inca un episod din ciclul: SA NE FACEM CA SCRIEM CEVA...

Liv  •  10 iulie 2017, 21:33

Toate ca toate,dar,contrar numelui,are o față de gherghef.

gheo-rghe  •  10 iulie 2017, 22:57

las ca nu face septicemie. nu se tem de septicemia aia o gramada de romani care nu-si permit servicii stomatologice.

justitia  •  11 iulie 2017, 8:42

Buna ziua.***.. si de mazarica care a luat 4 ani cu suspendar*** ??? asa pare... *** ( macar vedeti si voi monumentul dec 89 din piata distru de grafitii) si faceti sesizari eu am facut dar degeaba...

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

mik  •  28 iunie 2018, 13:21

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Comentează