Burleanu l-a ales ca adversar pe Ioanițoaia. Ce se face dacă ziaristul se bagă?

Actual președinte al FRF și fost consilier prezidențial, Răzvan Burleanu a învățat din tacticile Palatului Cotroceni, care lua la țintă câte un ziarist

marți, 16 ianuarie 2018, 6:57

Răzvan Burleanu îl consideră pe Ovidiu Ioanițoaia cenzorul Gazetei Sporturilor și liderul criticilor concertate la adresa FRF.

Înseamnă că Ioanițoaia e un cenzor prost.

Știți care a fost singurul ziar-televiziune-site important care a  găzduit declarațiile lui Burleanu împotriva lui Ioanițoaia?

Gazeta Sporturilor, unde Ioanițoaia este director.

”Multe grupuri de interese au fost deconectate de la administrația federală. Vârful de lance e Ovidiu Ioanițoaia, un procesoman al unei etape demult apuse, care-și dorește să fie în continuare sforarul fotbalului românesc”, a apărut în Gazetă.

După cum am publicat multe alte declarații ale șefului FRF împotriva oricăruia dintre noi.

E criticat Burleanu în Gazetă? Da, însă nu pentru că cineva ne pune în față un portativ.

În lumea de azi, nimeni nu e șeful opiniilor celorlalți.

Burleanu știe asta, dar nu se împiedică de un adevăr.

Nu lăsa un adevăr să-ți strice o campanie electorală!

Strategia e învățată de Răzvan Burleanu de la fostul său loc de muncă: Palatul Cotroceni.

Împreună cu alți oameni aduși acum în FRF, el a fost consilier al lui Traian Băsescu.

De acolo își trag ei exemplul.

Traian Băsescu a transformat media într-o țintă.

În loc să se certe cu opoziția, neclară și fragilă, Pușcaș, Balaj sau Prunea?, Burleanu a ales o țintă proeminentă.

Ioanițoaia e cunoscut, prezent în spațiul public al opiniilor și va fi aici indiferent cine se decide să candideze împotriva lui Burleanu.

Vine Lupescu sau apare Marica? Nu contează, Ioanițoaia e pe scenă!

Până să se ia și în loc să se ia de rivali, președintele FRF are nevoie de un inamic imaginar, recunoscut și imperfect.

Cu toții am văzut această scenă de zeci de ori.

O generație nouă încearcă să-și construiască legitimitatea cu discursul ”foștii”, ”depășiții”, ”dinozaurii”.

După peste un deceniu de rocadă biologică îi avem pe Liviu Dragnea în locul lui Nicolae Văcăroiu, pe Cristian Boureanu în locul lui Crin Antonescu și pe Alexandru Deaconu în locul lui Ion Crăciunescu. Progres, nu glumă!

Această teorie generațională are defectul că se uită în buletin, nu la faptele oamenilor.

”Dinozaurul” Ioanițoaia a fost un opozant mult mai sistematic și violent al lui Mircea Sandu decât Răzvan Burleanu însuși.

E adevărat și amuzant.

Burleanu a dansat o primăvară împotriva moștenirii Nașului, care nici nu candida, în campania din 2014.

În schimb, Ioanițoaia e autorul supermaratonului de editoriale, cel mai lung din presa românească împotriva unui abuz al vreunui demnitar: dezafilierea Craiovei din cauza lui Mircea Sandu.

Devenise chiar enervant la un moment dat.

Dar nu s-a lăsat.

Și, în timp ce Burleanu stingea cu banii FRF procesele cu foștii federali, Ioanițoaia se judeca, în calitate de ziarist, până-n pânzele albe și cu Mircea Sandu, și cu alți puternici ai momentului.

Dar să nu ne încurcăm în evidențe, nu-i așa?

Burleanu avea nevoie de o față, de o voce și l-a ales pe Ioanițoaia ca să-i deseneze barbă și mustăți.

În locul directorului Gazetei, eu mi-aș anunța candidatura.

S-ar putea ca Burleanu să aibă o surpriză.

Comentarii (65)Adaugă comentariu

Razvan  •  16 ianuarie 2018, 7:15

Catalin, poate Ioanitoaia a fost contestatarul "violent" al lui M.Sandu (eu si altii nu ne amintim asta), dar a facut'o cum ai zis PUNCTUAL (in cazul Craiova)! In rest, in alte mii de cazuri (oportunitati) a tacut sau s'a aliniat cuminte in tabara Nasului, asaca sa nu ne mai alintam! Daca ar candida Ioanitoaia? Ar fi aritmetica...doi habarnisti gainari!

Cătălin Tolontan  •  16 ianuarie 2018, 7:16

@Razvan: dar nu insemna ca "ce nu ne animntim, nu exista". Nimeni din presa romaneasca nu a scris sute de texte despre acelasi subiect, cum l-a atacat Ioanitoaia pe Sandu in cazul Craiovei. Sigur ca a fost un caz izolat ca nu s-a mai vazut asa ceva. Si el pune in umbra si multe alte texte in care Ioaninoaia l-a atacat pe Sandu: pe chestiunea arbitrajelor si nu numai. Sa spui despre Ioanitoaia ca e habarnist in fotbal inseamna sa ai niste criterii supraumane. Le puteti avea, dar nu stiu cine se pricepe atunci la fotbal in opinia dvs.

Maistor Kokir  •  16 ianuarie 2018, 7:23

Lasand gluma la o parte, Andrei Vochin parea ca se pricepe si e bine intentionat pe vremea cand era la gsp, ajuns insa la FRF s-a dovedit o catastrofa. Cum a putut sa numeasca un antrenor strain doar cu o luna jumate inaintea meciului de acasa cu Muntenegru?Apropo ,mai sunt cazuri de ziaristi, care cand au intrat in fotbal, ca manageri sau presedinti de club,au fost catastrofe.

Poison  •  16 ianuarie 2018, 7:36

Bine ar fi sa candideze dl Ioanitoaia!

Bunicu  •  16 ianuarie 2018, 7:47

Domnule de cine faci mișto de Burleanu sau de Ioanițoaia? e glumă proasta eu te credem om serios,dar daca îl mai băgați în seamă pe Ovidiu în seamă e jale un moș,*** care trebuie să se ducă la vîrsta lui la crescut nepoți nu la o mai face pe jurnalistul,el are un trecut printre mafiotii din sport.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Vasi  •  16 ianuarie 2018, 7:55

D-le Tolontan, Dl. Ioanitoaia a contestat ambii “habarnisti”, problema e modul in care a făcut-o: pe Burleanu nu la scos din habarnist (cel mai ușor termen folosit) in schimb Sandu a fost tratat in termeni Civilizați ; modul in care a făcut-o deranjează (asta fiind marea problema pentru care eu unul nu îl mai citesc). Dacă ar fi tratat ambii “habarnisti” cu aceleași “arme” nu ar fi fost deranjant Personal, nu văd diferențe între Burleanu și Sandu (ca și persoane), de acord de alta anvergura in fotbal, dar încă odată epitetele folosite au fost mult disproporționate Cam asta e in esența problema Cu respect

muzzi  •  16 ianuarie 2018, 7:55

cica ce face... :D pai as scrie cu cuvinte potrivite, dar ma cenzurati! ***. daca candideaza domnul nea Ovi! pai nea Ovi e catastrofa ca si ziarist de ce ar inspira frica cuiva in federatie?

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Cosmo  •  16 ianuarie 2018, 8:11

Oh, ce să-ți povestesc, tare critic a fost OI cu nasu Sandu! În 15 ani a găsit de criticat o chestiune in care, că suporter al Craiovei, era direct interesat. Pe burleanu l-a criticat de dimineață până seara, pt orice a încercat să facă, pt că e brunet, pt că e ochelarist, pt că nu avea basca, etc. Atitudinea lui in timp fata de nasu Sandu, mitica corleone, Gino, respectiv burleanu nu lasă loc de interpretări. E că țiriac, prefera in mod vădit un hot unui prost(habarnist). No, corb la corb nu-și scoate ochii.

Razvan  •  16 ianuarie 2018, 8:14

Catalin, ar fi un exercitiu interesant (oricum) sa vedem un "doctor" (de pe bara) ajuns in pozitia celor pe care ii critica pentru incompetenta! Abia atunci o sa vedem nivelul real de "pricepere in fotbal"! Revenind la intrebarea ta, pana acum Ioanitoaia nu a dovedit nimic managerial sau sportiv, a scris articole gen "musetel" (nu ajuta si nu dauneaza nimanui) pe vremuri, a stat in studiouri si a facut glumite obosite cu capii Cooperativei , privind blaturi odioase si vizibile de pe Luna si a atacat dezlantuit "noua echipa" (prea grobian si sustinut pentru ca asta sa vina dintr-o convingere proprie). Stai linistit, Ioanitoaia nu o sa se expuna...stie bine ca nu s-ar descurca, plus ca are prea multi "pete in CV" care pot iesi la lumina!

Neagu#theBest  •  16 ianuarie 2018, 8:17

Buna ziua domnule Tolontan. Foarte buna gluma cu ioanitoaia candidat la presedentia FRF. Ca asta sper, ca a fost o gluma. In fine, m-ati facut sa rad cu pofta. Daca nu e gluma, sper sa castige sa il vedem pe el cum va redresa fotbalul romanesc in 3-4 ani. Ca a tot criticat de dimineata pana seara pe ceilalti, fara a veni cu vreo propunere sau solutie. Vorba vine critica, ca erau mai mult atacuri la persoana. Cititi articolele domnului ioanitoaia? Scrise parca de un copil bosumflat ca i s-au luat jucariile. Un limbaj inacceptabil pentru un jurnalist. Un razboi dus cu cititorii proprii care au alta parere. Apropo ce este totusi ioanitoaia? Director sau colaborator? Ca el sustine una, dv alta. Cine dezinformeaza?? Adevarul este ca gsp a dus o campanie anti Burleanu ( despre care spun si eu ca trebuie schimbat, dar cu oameni competenti, care sa ne duca mai departe, nu Prunea& Co), campanie inceputa inca de la inceputul mandatului. Cu tot respectul, dar titlul este fals: nu Burleanu l-a ales pe d. Ioanitoaia ca adversar, ci invers. Aproape zilnic atacuri, el, buzarin si andries. Repet, atacuri, nu critica constructiva. Expresie ce parca nu e cunoscuta de nimeni de la gsp. Atacuri si la Daum. Iar cand Burleanu s-au Daum au ripostat intr-un final, tot ei sunt cei care au inceput. De la dv parca aveam mai multe pretentii. Incercati si dv s-a manipulati opinia publica? V-ati alaturat si dv la grupul ioanitoaia-buzarin-andries? Imi cer scuze pentru tonul poate putin acid, dar a trebuit sa scriu acestea, prea ne luati de fra ieri, voi de la gsp. O zi faina!

rexrapidistul  •  16 ianuarie 2018, 8:22

Jumatati de adevar convenabile acestei fituici, Burleanu a fost scolit de *** nationala, dar voi sunteti scoliti in Baneasa!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

yoz7777  •  16 ianuarie 2018, 8:30

nea 0vi (cu zero) a atacat *** doar cand mana asta l-a lasat fara echipa de suflet. In rest, nea 0vi (cu zero) a fost un obedient al sistemului pe care l-a sustinut si l-a promovat cat a putut de mult. As putea spune ca i-ati tinut relevanti pe oamenii din sistem in acesti ultimi ani. Asta arata ca ***. nea 0vi (cu zero) este un gazetar comunist, cu mentalitate si apucaturi de gazetar comunist care ar fi trebuit sa plece de mult... Iar in al doilea rand, de ce s-ar bate burleanu cu doi neica nimeni, sa-i faca relevanti? Cel mai vocal protestatar al lui a fost nea 0vi (cu zero). prunea a ramas acelasi neandertalian, pe care n-ati avut curajul voi sa-l cenzurti pentru derapajele lui, care n-are avengura si nici nu se pricepe. O sa aveti surpriza ca, daca iese prunea sau oricare din gasca de aur (cu fratii infractori in spate si tot grupul de puscariasi), s-ar putea sa fim din ce in ce mai multi cei care o sa renuntam definitiv la fotbalul din Romania pe care am ajuns sa-l umarim doar la nivel de nationala. In al treilea rand, ceea ce faci tu este exact genul de campanie electorala pentru gasca de aur! Il asteptati pe lupescu (cel mai slab jucator al gastii de aur), dar pregatiti terenul pentru situatia in care asta se hotareste sa nu participe si unul dintre mascaricii de pe margine va trebui sa participe contra mascariciului actual. burleanu nu este fraier, el stie cum sa-si faca jocul pentru alegeri, ca asta nu se face prin presa. El se ia de nea 0vi (cu zero) pentru este cel care ii sifoneaza imaginea in spatiul public, nu pentru alegeri si sa aiba un back up in cazul ca va pierde alegerile... Apropo, voi (nea 0vi (cu zero), tu, buzarin, geambasu etc) mai puteti sa va priviti in ochi cu vochin?

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Gabone  •  16 ianuarie 2018, 8:35

Deși Burleanu asta nu are nicio legătură cu fotbalul (poate a jucat când era mic in spatele blocului, posibil) si e doar un politruc impus de ”sistem” a făcut si lucruri bune..pe care le enumăr 1) Regula jucătorului sub 21 de ani......si gata, nu mai imi vine nimic in minte.. Ioanitoaia!?..unul dintre cei mai mari gazetari sportivi de hârtie..in epoca gazetăriei virtuale ( Gen : ”Șoc, priveste cum o femeie si-a pierdut chilotii pe când urca scările rulante la mall”, ” Ce face acest câine cu stăpâna lui”...apasă pe link”)Ioanitoaia pare pierdut..

pawn  •  16 ianuarie 2018, 8:36

"progresul" fata de acum 30 de ani, fata de n.ceausescu si horia alexandrescu atunci si t. basescu si tolontan acum este... aveam niste cunoscuti care m-au avertizat cand am intrat in casa lor: "vezi ca ne-am luat caine de atac" (a iesit un shi-tzu de 1,5 kg), "te linge pana te omoara!". asa si cu n. ceausescu si ion cristoiu acum 30 de ani, sau cu t. basescu si tolontan acum. ziaristii i-au atacat pe presedintii de atunci si de acum pana i-au omorat. macar shi-tzu era simpatic...

Andrei F  •  16 ianuarie 2018, 8:39

Dar nu ar fi un mic conflict de interese?Daca,,cenzorul,,GSP este aparat acum de GSP cum ar fi daca dl. Ioanitoaia ar fi sef la FRF? Nu este presa- GSP arbitrul impartial din fotbal- sport?

haudinamo  •  16 ianuarie 2018, 8:40

Si Hagi presedinte, asa cum scanda plebea pe strada in 94.

Addy  •  16 ianuarie 2018, 8:48

Catalin, stii vorba aia, daca doi iti spun ca esti beat, du-te si te culca. Absolut nimeni dintre cititori nu isi aminteste de ioanitoaia ca un critic al lui sandu. Doar tu! Imi pare rau dar e cel mai prost articol al tau.

Cătălin Tolontan  •  16 ianuarie 2018, 8:50

@Addy: nu confundati cititorii cu cei care comenteaza. Conform studiilor, unul e facut in Romania - Ungaria - Norvegia la care am participat si noi, raportul este 1 comentator la 1.000 de cititori. Cu alte cuvinte, 999 din 1.000 citesc, dar nu comenteaza. Nu inseamna ca nu sunt importanti comentatorii, ci doar ca nu rezulta opinia generala din opinia lor. Si, in al doilea rand, daca prin absurd, ca-n "1984", s-ar sterge din memoria publica toate articolele lui Ioanitoaia impotriva lui Sandu asta nu inseamna ca ele n-au existat :-)

doilaunu  •  16 ianuarie 2018, 8:51

ideea cu Ioanitoaia contracandidat al lui Burleanu este una din marile bazaconii spuse de Catalin Tolontan (si slava Domnului - ca sa folosesc o banalitate marca O. I. - nu au fost deloc putine). In momentul de fata Ovidiu Ioanitoaia este unul dintre cele mai putin apreciate personaje care se invart in lumea fotbalului. Cititi comentariile cititorilor la "maratonul" sau de editoriale si veti intelege cat de respectat este. Nu pot fi atat de sadic sa va zic sa cititi chiar editorialele... Informatia cu GSP - care este singurul ziar care a publicat declaratia lui Burleanu - este o fenta executata prost, dupa care nu ar pleca nici macar un fundas de valoarea lui Gabi Enache. Bineinteles ca doar GSP a publicat declaratia, pentru celelalte publicatii subiectul O. I. nu exista, dupa cum nu exista nici uriasele sale frustrari, care nu se estompeaza odata cu inaintarea in varsta. Exista o vorba (sau daca nu exista hai sa o inventam): Spune ce dusmani ai ca sa iti spun cine esti. Pentru mine este clar, daca Burleanu este atacat de Ovidiu Ioanitoaia, atunci actualul presedinte FRF este un om de toata isprava.

Dr. Dan Patru Tudosie  •  16 ianuarie 2018, 8:52

Va laudati ca ati redat o declaratie care va viza in mod direct si de pe urma careia ati facut sapte mii de stiri si articole de opinie. Nu mai ramane decat ca FRF sa se laude pe site-ul propriu ca acorda in continuare acreditari pentru gsp, desi am citit pe aici o gramada de mizerii si foarte multe inventii.

Mixandru  •  16 ianuarie 2018, 9:02

Tolo, nu esti obiectiv deloc... Cand ai facut afirmatia asta "În lumea de azi, nimeni nu e șeful opiniilor celorlalți." ai luat in calcul si sutele de articole pro fcsb ? Cum explici ca din 14 echipe din \liga 1, in gsp se scriu 90% articole in care se vorbeste despre fcsb. ? Am facut screenshot zilnic cu toaste titlurile in ultimele 6 luni. Cel putin 4 titluri contin cuvinte gen "Becali" sau "fcsb". Poate colegii tai au o afinitate, nimic de condamnat, dar cineva cu capul limpede trebuie sa faca ordine si sa instaureze egalitatea. Cat despre eventualul tau raspuns, anume ca fcsb are audienta, iti sugerez sa citesti comentariile si vei vedea cat de nemultumiti sunt cei care fac asa zisa audienta... In concluzie, te invit sa instruiesti colegii de redactie sa aloce spatiu echidistant TUTUROR. Dupa ce realizezi acest lucru, vei avea dreptul sa sustii ca "În lumea de azi, nimeni nu e șeful opiniilor celorlalți."... Pana atunci, jocul de-a campania nu prinde. Orice ar face Ioanitoaia, in mod clar nu va avea priza la FRF, asa cum nici Burleanu nu mai are. Oamenii s-au convins, e nevoie de un om din fotbal, nu un om care a invatat din carti fotbalul, fara sa il practice la nivel profesionist. Marcel Puscas in mod sigur are sansa nr. 1

Mq  •  16 ianuarie 2018, 9:09

Ar fi prea bine pt fotbalul romanesc sa se bage nea Ovidiu

Adi  •  16 ianuarie 2018, 9:23

Cum se demasca involuntar jurnalistii GSP-isti: O. Ioanitoaia: "De altfel, de când am ieșit la pensie, rolul meu în conducerea GSP a devenit mai degrabă consultativ, de colaborator." C. Tolontan: "Gazeta Sporturilor, unde Ioanițoaia este director." Si mai pretindeti credibilitate...

roman  •  16 ianuarie 2018, 9:25

Salutare. Poate dl. Ioantoaia nu se pricepe l-a fotbal,dar l-a liga 1 si fotbalul romanesc sigur se pricepe.Chiar putem sa-i spunem specialist in domeniu.

Vlad  •  16 ianuarie 2018, 9:25

Eu nu inteleg urmatoarele - poate tu Tolo ma lamuresti: 1. De ce cand cineva posteaza ceva Pro-CiurliBurli (ca tot asa-l alinta presa) GSP-ul sare *** dar cand cineva e anti- e normal. O serie de articole induc acesta idee, iar orice intamplare e prezentata in acest sens. Pagina de fb a lui Puscas - a fost chipurile blocata ca au dat report oamenii lui Burleanu e doar un exemplu. 2. Cum poate sa decada un ziarist atat de mare care a fost Ioanitoaia in niste razboaie persoanle atat de penibile... practic, toate, dar toate articolele sunt anti-Burleanu. Orice se intampla in fotbal se prezinta intr-o situatie anti-FRF, fie printr-o aluzie foarte foarte fina (gen Danke herr Daum). Inteleg, sunt impostori, manipulatori (tot ce sunt ei) dar chiar TOTUL e facut anti? De ce nu informeaza corect? 3. De ce ne considera pe toti "fraieri" (sa nu zic cuvinte care le modereaza softul)? El e unul dintre cei care au promovat toate, dar toate personajele cooperativei? L-a cenzurat pe Sandu o vreme, corect dar pe cati nu i-a promovat? Cine a fost in spatele cooperativei daca nu Giovani? Indirect, ce clan mafiot (dovedit si de instanta) a avut de castigat din tot ce facea Cooperativa? 4. De ce va faceti ca nu vedeti - sunt doua tabere, cea a Generatiei de Aur (cu Giovani) si cea a lui Burleanu. Logic, unii au distrus 24 de ani fotbalul (au vandut pe bucati tot ce a produs regimul comunist asa cum altii au vandut pe bucati fabrici) altii au preluat totul distrus si nu-l pot aduce inapoi unde era si sunt atacati non-stop. Practic, alternativa cine e? Cineva sustinut indirect de clanul Becali probabil. Iar port-drapelul este nea Pompi... care e promovat doar ca da si el in Burleanu. Chiar asa rau am ajuns?

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Mircea  •  16 ianuarie 2018, 9:29

@Tolo: nu esti obiectiv dar este foarte normal; iei apararea unui coleg si sef in acelasi timp. Articolul asta nu trebuia scris; acum te-ai pus in rolul victimei. Si mai e o chestie: nu -i nici un bai ca presa este criticata. Multe magarii se intampla si in presa ( si vorbesc nu numai de Romania ) in lumea plina de fake news & fake facts. Sa critici este altceva decat sa jignesti pe banda rulanta iar Ioanitoaia asta face: jigneste folosind un limbaj de mahala; acolo unde crede el ca aduce argumente sunt de fapt niste pareri si interpretatii. Este obsedat nu numai de burleanu sau de daum dar si de cititorii care nu-i impartasesc parerea: cu totii sunt postaci federali. Ce fel de ziarist este asta care nu-i in stare sa menajeze opiniile oamenilor ? O mare parte a criticilor la adresa lui este legata de limbaj si de faptul ca masoara cu doua masuri; majoritatea cititorilor nu-l apara pe burleanu dar il critica pe Ioanitoaia. Chestiile astea alaturi de continutul subtire al altor articole il descrediteaza ca jurnalist. Daca asta este jurnalistul anului in Romania, este foarte trist.

dan65  •  16 ianuarie 2018, 9:31

Indiferent de adversar Ciurli-Burli va castiga alegerile.*** sunt prea puternici.Pana si alegerea lui Popescu drept consilier al lui Tudose, a fost tot o bataie de joc instrumentata de baietii stapani pe campul tactic din justitie(si nu numai).Jocurile sunt facute si este greu de crezut ca fotbalul va scapa prea curand din ghearele scolitilor la Academia de Stiinte ale Securitatii Nationale.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Flaviu  •  16 ianuarie 2018, 9:33

Burleanu stapaneste bine tehnica de lupta intr-o campanie electorala.. A avut de unde invata.. [ din pacate pt fotbal]. Ideea articolului asta e, tactica lui Burleanu , nu Ioanitoaia.. Acesta e doar o tinta falsa.. Si parerea mea este ca Burleanu n-are ce cauta la conducerea FRF [ a dovedit-o pana acum], dar , din pacate, are mari sanse sa castige alegerile.. P.S. : Cat despre ideea cu candidatura lui Ioanitoaia, da, dar in 1990, in contextul de atunci... Si poate am fii avut azi, alt fotbal...

Alex One  •  16 ianuarie 2018, 9:40

D-l Tolontan, sunteti pus pe glume, "In lumea de azi, nimeni nu e seful opiniilor celorlalti" . Oare ? Chiar credeti ? Va recomand exceptionala carte "Imparatul cu sapca" RAO 2017 autor d-l Radu Calin Cristea sa aflati cum doi filozofi ,fara opera cum le reprosa mentorul lor de la Paltinis, au condus gandirea intregii ELB ! Cine nu stie ce reprezinta ELB, sa citeasca cartea. Cititul n-a ucis pe nimeni !

daniel  •  16 ianuarie 2018, 9:42

E foarte bun textul... Nimic consistent n-a fost în spatele măștii de tânăr antreprenor, dornic să facă performanță, cu care a defilat omul asta de la FRF.

Florin  •  16 ianuarie 2018, 9:50

Imi place mutarea lui Burleanu, pe bune...sa simta si nea Ovi ce a simtit Base cand a fost transformat in tinta si simbol...In fond, Burleanu a avut un plan bun, dar neavand experienta a angajat veleitari - gen Vochin cu Daum neamtul refuzat de Bundesliga in mileniul asta si iluminarea cu fuga e totul, grecul flexibil-incoruptibil si a folosit si metodele electorale mai vechi...DAR a adus antrenor BUN, a redus cumetriile cu impresarii (chiar cu victima colaterala Gica Popescu) si a convietuit cu Hagi, pe care l-a lasat sa iasa campion...vina principala e necalificarea, dar nu aveam sanse, uite Italia acasa. Nea Ovi candidat ar fi EXCELENT, sa vedem dezbateri si sustinatori...el in fond nu doar ca se baga, dar la o adica se si scoate...si aduce directori competenti, nu pe Vochin sau alti "teoreticieni", ev. Lucescu ar veni langa el. Cam asta ar fi diferenta, desi Burleanu e pe drumul cel bun, a bagat deja comisia tehnica peste Vochin...

Claudiu  •  16 ianuarie 2018, 9:57

Aveti dreptate. Oarecum. N-am urmărit foarte atent, probabil criticile lui Ioanitoaia erau argumentate, mai bine sau mai prost dar contează mai putin. E dreptul lui ca ziarist iar Burleanu ar face bine sa accepte acest lucru. Spuneam oarecum, pentru ca mi-a venit imediat in minte Boanchis, cu scrierile lui vitriolate, de prost gust, cu insinuari legate de sexualitatea lui Burleanu, izvorate din atașamentul lui pentru clanul Becali si-al fostilor dinozauri din fotbal. In cazul lui, n-as putea gasi deplasate astfel de remarci ale lui Burleanu. En fin, pledoaria lui Ioanitoaia in cazul Craiova-FRF nu-i face deloc cinste, patetică, rezumandu-se la dojenire si rezolvare ca-ntre tovarăși, la una mica. Zero principialitate, daca nu era Craiova probabil n-ar fi iscat niciun scandal, iar asta rezumă activitatea critică a lui Ovidiu fata de cel care a fost Nasul.

Gelu  •  16 ianuarie 2018, 9:59

Catalin, nu ar fi trebuit sa scrii acest articol!!! Nu imi amintesc deloc de articolele nenumarate referitoare la Craiova. In schimb, ca si majoritatea postacilor, am fost plictisit enorm de campania anti-Daum / Burleanu a lui OI. Ca si de articolele referitoare la interlop. Si cand te gandesti ce mult am tinut cu Steaua pe vremuri! Nu mai vreau sa citim despre interlop in FIECARE EDITIE a ziarului. Ar fi doar un pas spre decenta. 1. In aceste conditii, imi este greu sa cred ca ***, ori voi ne credeti niste idioti, ceea ce e si mai enervant. Daca asa intelegeti Dvs noile oranduieli din lumea de azi (hai sa scriem de scandal ca se vinde) e foarte trist, si cred ca Dvs aveti aceeasi parere dar nu aveti NICI ACUM libertatea sa v-o exprimati. Pacat. Vrem articole despre Fetele de la Tenis de Masa, despre alte tenismene(nu doar Halep), vrem multe interviuri din lumea handbalului, despre Maricel Voinea, Cezar Draganita, Penu si urmasii lor din ziua de azi (mult mai putini). Vrem mai multe stiri despre gimnastica, Marian Marocanu' Dragulescu, despre scrima, despre n! alte capitole, iar voi publicati zilnic ce a mai rasuflat interlopul!!!!Nu mai vrem asemenea mizerii. Vrem sa stim daca Dvs va salutati cu Andrei Vochin, si cum priviti trecerea lui dincolo de metereze. Personal, desi Daum s-a dovedit slabut, am SALUTAT efectiv ideea unui antrenor strain la nationala !!!! Nu se mai putea continua cu un al patrulea mandat al unui barbugiu!!!! Puteti sa ne spuneti clar si parerea D-voastra??? Si vrem si raspunsul ziaristilor gen Buzarin si Andries. Dvs. daca il vedeti pe Andrei pe strada, ce va spuneti?

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

jijrinovschi  •  16 ianuarie 2018, 10:04

dar daca nu tataie ioanitoaia ar candida impotriva lui burli ,ci chiar tu celebrul ,de acum,tolo sparge pietre,ai fi acela care sa dai jos balaurul de la frf?Te bagi ? sau doar te dai si tu pa linia lui buzarin(in nas cu venin)et comp. si *** urmele lui tetea ovi?

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Gabriel  •  16 ianuarie 2018, 10:07

Unul dintre cele mai modeste articole ale lui Catalin Tolontan. Pacat, sunt atat de ipocrite si tendentioase si articolul si mesajul acestuia incat nu poti sa nu gandesti ingrijorat despre celelalte articole-ancheta ale lui Catalin. Sa scrii despre Ioanitoaia ca inamicul lui Mircea Sandu, asta da tarie de caracter ! Te-ai intrebat vreodata, Catalin , cate blaturi a acoperit Ovidiu Ioanitoaia in perioada in care producea "Procesul Etapei" si in care rezultatul multor meciuri era cunoscut inainte de disputarea lor?

Jenna  •  16 ianuarie 2018, 10:12

Acum că Tudose și-a dat demisia, Gică Popescu ce funcție mai îndeplinește ?

Gabi  •  16 ianuarie 2018, 10:39

Eu nu stiu cine-l mai citeste pe pseudoziaristul asta care s-a crezut (cel putin) de nivelul lui I.Chirila, cand defapt nu i-a ajuns nici la degetul mic. Eu nu pot sa uit nici acum cum l-a invitat in emisiune la gsp pe giovani b. la 3 zile dupa ce il scuipase in direct pe E.Terzian. Probabil "***" erau mai presus de orice moralitate.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Cătălin Tolontan  •  16 ianuarie 2018, 10:40

@Neagu#theBest: reprosurile dvs seamana ca doua picaturi de apa cu cele pe care aceasta echipa de jurnalisti le-a primit, decenii la rand, de oricine a fost in fruntea fotbalului si a sportului. Tot timpul mai marii sportului ne-au spus ca nu criticam constructiv. De la Monica Ridzi la Mitica Dragomir si de la Mircea Sandu la Razvan Burleanu toti au spus la fel. Acesta e un semn bun pentru noi. Inseamna ca ne-am facut treaba, cu toate erorile omenesti, ca nu suntem inflailibil.

Urod  •  16 ianuarie 2018, 11:15

Vezi ca erorile costa scump, nu te juca cu ele.... Nu le trece în derizoriu, ca foarte ușor îți dărâmi statuia pe care ți-ai construit-o cu atâta munca.... Nu au existat niciodată, acele sute de articole, ca asa au reușit sa stea mai mult decât Ceaușescu, cei doi groparii, Sandu și Dragomir.... Pai ai toată arhiva la îndemână, i-a și verifica sa vedem care articole a scris Ioanitiaia împotriva lui Dragomir, asa cum faci tu acum cu Hexi Pharma?!!!!!.... Vezi ca mai sunt câțiva pe aici, care ținem minte emisiuni de pe vreme Europe-i Libere și acum vrei sa spui ca am uitat lucruri care s-ar fi petrecut în urma cu doar câțiva ani...?!!!!!.... Te înșeli.... Poți sa fii prieten în redacție un Ioanitiaia, dar niciodată pe blog, pentru ca te decredibilizezi singur.... Cum sa te mai creadă lumea ca ești imparțial când faci asa ceva...?!!! .. Poate ai obligații fata de Ioanitiaia, dar nu-ți distruge propria munca... (dacă mai apare un comentariu asemănător, nu este vina mea, am încercat mai devreme un comentariu care nu a apărut)....

Urod  •  16 ianuarie 2018, 11:30

Oricum n-am văzut la tine, articol mai dezastruos ca acesta.... Ioanitoaia, nu are ce pierde, să-ți fie clar... El are imaginea pe care și-a făcut-o singur de 25 de ani, dar tu...?!!!!... Dacă ne înveți sa nu fim de acord cu go liniile din politica, de ce ne ceri acum sa înghițim asa ceva... Suntem oameni, putem greși dar nu atât de scandalos...Cum îți vei respecta cititorii, asa îi și vei avea....

Razvan  •  16 ianuarie 2018, 11:39

Mi se pare penibila atitudinea echipei GSP (in general), care confruntata cu postari in contradictie cu cele asteptate de ea, sugereaza (cum ai facut si tu, Catalin, mai sus si altii chiar in corpul articolelor) ca ar veni din partea unor "postaci federali"! Nu neg ca asta e posibil, desi mi se pare greu de crezut ca cineva ar plati sa fiti contrazisi pe propriul site...dar ma rog, dar sa zici ca toti cei care au alta parere sunt postaci...e absolut PENIBIL! Sa incerci sa creezi amintirea unui razboi Ioanitoaia-Sandu si apoi (confruntat cu zeci de oameni care spun ca nu a existat asa ceva) sa incerci sa ii discreditezi, sugerand ca sunt platiti, nu mai tine de manipulare, ci de-a dreptul de lipsa de bun simt!

Florian  •  16 ianuarie 2018, 11:42

Sunt cititor de presa sportiva de ca. 40 de ani - deci am vazut/citit cam tot ce s-a scris in aceasta perioada. ESTE ADEVARAT ca Dl. Ioanitoaia l-a atacat si pe Mircea Sandu; nu numai in problema cu dezafiliera Craiovei. Dar ESTE ADEVARAT deasemenea (sau asta este perceptia mea) ca pe Burleanu l-a atacat de la instalarea in functie (fara sa astepte o perioada sa vada ce si cum face) si de multe ori in termeni care nu sunt tocmai civilizati. Deasemenea tot ADEVARAT (parerea mea) ca Burleanu nu a facut aproape nimic de canf conduce FRF - si cred ca ar fi putut sa faca mult , mult mai multe lucruri bune pentru fotbalul de la noi. Mai jos de atat nu am fost niciodata - si deja nu mai poate arunca vina pe mostenirea de la Mircea Sandu etc.

vasco  •  16 ianuarie 2018, 11:44

Ii doresc succes la alegeri domnului Burleanu,si asta doar pentru ca ne spune ioanitoaia ca nu e bun,plus gica popescu,plus prunea ,sandu,dragomir.Dupa ce basescu ne-a spus sa nu ne uitam la Antene tocmai de-aia am inceput sa ma uit...Deci succes Burleanu!

Razvan  •  16 ianuarie 2018, 11:45

Cat despre pozitia ta ca la fiecare om care scrie "de rau" sunt alti 999 care ar scrie de bine...esti fix ca PSD-ul care ameninta cu meetingul popular de un milion de oameni indignati de #rezist (la care au aparut 15-20 de ***, Florica dansatoarea si cativa activisti minori)

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

pavel  •  16 ianuarie 2018, 11:52

deci domnu ioanitoaia, sefu lui tolontan, este usa de biserica? de cand citesc gsp-ul, ioanitoaia l-a criticat zilnic pe burleanu. pe vremea lui sandu n-am vazut atata critica. si cum ramane faptul ca ***, ca pe vremea lui sandu? si cu puii in portbagaj, spus de dragomir, cum ramane?

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

pavel  •  16 ianuarie 2018, 12:01

traiasca tovarasul ioanitoaia. nu cumva sa-l suparati pe dom tovaras. ca ii sare in aparare slugile sale.

gigi carabina  •  16 ianuarie 2018, 12:33

Da! Ultima fraza a acestui editorial e o idee excelenta! OI candidat la frf. "He should put his money where his mouth is"! Ce ziceti, nea Ovi?

dan  •  16 ianuarie 2018, 12:59

"Știți care a fost singurul ziar-televiziune-site important care a găzduit declarațiile lui Burleanu împotriva lui Ioanițoaia?" pentru ca nu intereseaza pe nimeni altcineva. eu unul citesc gsp de placere; il urmaresc pe domnul radu cosasu, pe dumneavoastra, o citesc pe maria sa vad ce ghidusii mai zice si imi mai arunc ochiul si pe celelalte bloguri. domnul ioanitoaia a dezvoltat pur si simplu o obsesie pentru domnul burleanu. si pentru domnul daum. acest lucru deranjeaza . faptul ca are o obsesie. putea fi oricine, la fel de deranjant ar fi fost 0 zi frumoasa

gheorghe  •  16 ianuarie 2018, 13:06

isi face si nea OvI de treaba, pare ca se baga in seama (sub pretexte tactice diverse - de victimizare, ca trebuie sa spuna adevarul, samd) ca sa isi inventeze niste business jurnalistic; si iese un dialog a la Becali-Dragomir: ***, ***, faiantza etc iar din ocazia asta businessul jurnalistic sa prospere sau macar sa nu moara; cam jenant & la limita dar macar mai bine decat alti colegi pe care ii aveti pe acolo, gen Geambasu

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Ilie  •  16 ianuarie 2018, 13:20

Dl Tolontan, cu tot respectul, dar daca ii luati partea lui Ioanitoaia in subiectul asta, inseamna ca deveniti si dvs tot mai paralel cu fotbalul, cu precadere la redus la cel romanesc. As fi spus mai multe, dar mi se pare inutil. Si dvs si patronul dvs pareti sa va scaldati in apa adevarului. Cum spune Ioanitoaia, se bucura de fiecare data ca a avut dreptate. Tot ce va putem comunica, cei cu alta lucididate fata de a dvs este ca tocmai ptr ca e atacat de voi, il vom sustine pe Burleanu. Va sfatuiesc atentie, sa nu ajunga reputatie de invelit pestele o realitate. Sinteti fix pe drumul acela. Inca o data v-as fi spus mai multe despre *** gazetareasca a lui Ioanitoaia in subiectul acesta, dar presimt ca e inutil, voi aveti certitudinile voastre si dreptatea in brate

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Comentează