”Doamna K” e datoare cu o explicație. Publică!

În înregistrările difuzate de Antena 3 în această noapte se aude clar cum doi procurori DNA și un ofițer judiciar șantajează un inculpat ca să măsluiască probe

luni, 12 februarie 2018, 12:52

Multă minte aveau procurorul Onea, șeful DNA Ploiești, și procurorul Negulescu, colegul său, atunci când se refereau, pe Whats App, la ”Doamna K”.

Codificare, nu glumă!

Ăstia doi sunt precum cei care își pun pe un automobil BMW numărul PH 99 BMW.

Înregistrările difuzate în această noapte de Antena 3 sunt clare și dezvăluie un mecanism odios.

Deputatul Cosma i-a înregistrat pe procurorii dandana, Onea și Negulescu, când îi cereau să falsifice și să planteze probe!

Iar aici nu e vorba despre faptul că Antena 3 face propagandă și că familia Cosma a împărățit județul Prahova.

Asta e opinia mea față de A3 și față de clanul Cosma.

Dar emisarii adevărului sunt una, iar faptele prezentate sunt limpezi, se susțin singure.

În cazul concret, (1) Cosma junior este victimă, (2) Antena 3 e televiziunea care a prezentat un caz grav, iar (3) procurorii DNA sunt abuzatorii legii.

Sigur ca înregistrările trebuie verificate, însă ele par autentice.

Întrebarea fundamentală este: mințeau sau spuneau adevărul când Onea și Negulescu plus un ofițer judiciar îi clamau lui Cosma că Laura Kovesi știa de toate aceste lucruri?

Cale de mijloc nu prea există.

Ei îi povesteau șefei DNA când mergeau la București cum înaintează un caz, ceea ce ar fi normal, și o înșelau și pe ea, sau o informau în legătură cu felul ilegal în care produceau probe?!

Ori una, ori alta.

Șefa DNA e datoare să răspundă. Public.

Nu se mai poate ascunde în spatele cotei de încredere.

Nu mai contează că DNA e simpatizat sau că are realizări incontestabile. Toate acestea rămân în picioare doar în condițiile adevărului.

Miza e prea mare.

Și nu o va ajuta deloc pe șefa DNA nici măcar dacă o mie de voci sincere vor sări să o apere cu argumente ideologice.

Nu ne ajută cu nimic împărțirea între ”ai noștri” și ”ai lor”.

Bela Bartok, omul care a înfruntat nazismul și s-a proclamat ”evreu voluntar”, este citat în cartea lui Kjell Espmark, când ne explică tuturor faptul că ”Ideologia este un mesaj abstract vârât cu forța în realitate, nu o cunoaștere senzorială. Or, asta e o definiție a minciunii”.

Idelogic, românii sunt împărțiți. Unii sunt împotriva PSD, alții împotriva Laurei Kovesi.

Dar asta nu ne poate orbi cunoașterea. Nu putem pune ”ce simpatizăm” în fața a ceea ce ”vedem”. Am auzit cu toții aceste înregistrări în care doi procurori DNA fabrică probe împotriva lui Sebastian Ghiță!

Nu mi-e deloc simpatic Sebastian Ghiță, dar, iarăși, suntem obligați să rămânem pe fapte. Când se comit ilegalități împotriva lui Ghiță, ele trebuie arătate cu degetul.

Pentru că puterea ”nu stă în funcție, ci în butoane”, cum se laudă , repetent la democrație, procurorul Negulescu. Puterea stă, în cazul procurorilor, în lege.

Legea le oferă procurorilor putere aproape deplină pe parcursul cercetării penale, cu excepția restrângerii drepturilor, când ei apelează la arbitrajul judecătorilor, dar le dă această putere la pachet cu o mare responsabilitate.

Tocmai pentru că sunt singuri pe terenul de joc cu cel cercetat, ei nu au voie să abuzeze.

E un moment grav.

Și tocmai ca să nu bage DNA într-o ”daună totală”, altă expresie golănească a procurorului Negulescu, Laura Kovesi e datoare tuturor cetățenilor, și celor care au învestit-o cu simpatie, și celor care au suspiciuni, cu o dublă explicație.

Ce a știut?

Și, dacă n-a știut, cum își asumă, ca șef de instituție, astfel de fapte ale subordonaților, care nu mai au caracterul unei erori, ci ale unei infracțiuni!

Avem nevoie de adevăr de la Laura Kovesi.

Pentru că, oricum, Negulescu, Onea și ofițerul Iordache vor fi într-o asemenea înghesuială încât cu mare probabilitate vor spune tot ce știu.

Nu par genul de oameni care să se sacrifice pentru alții și asta e foarte bine în aceste zile.

Comentarii (119)Adaugă comentariu

flash  •  12 februarie 2018, 1:13

Daca nici acuma nu o baga la parnaie pe *** kovesi si pe toti tradatorii de tara incepand de la basescu si pana la macovei,atunci chiar ca ne meritam soarta. de fapt, cel mai grav este ca tradatorii astia de tara gen basescu,kovesi,coldea etc. au facut toate astea cu protectie internationala. de 3 ani se dovedeste ca,kovesi *** si nimeni nu face nimica. nu faceau ei ce au facut fara sa aiba protectie de la americani si u.e.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

pawn  •  12 februarie 2018, 1:16

niste eruditi porcurorii aia. faceau trimitere la k din "castelul", desigur.

Talbe  •  12 februarie 2018, 1:28

Ce gluma...TRUSTUL I. SI LEGALITATEA....Frumoasa ,ce sa zic!

nypd  •  12 februarie 2018, 1:45

Haideti, d-le Tolontan, ca nu sunteti chiar atat de naiv: Cozma junior e "ce naste din pisica, soareci mananca", procurorii aia, cu scoala din Baneasa la baza, vor si ei ca senior Cozma sa iasa la interval cu ceva consistent iar Antena3, ca de obicei, promoveaza pe timp de antena pe cel care da mai mult; Cozma junior poate nu e vinovat in speta respectiva, e vinovat ca apartine *** legea nu are nuciun efect, e ca un vaccin, fortifica.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Leo  •  12 februarie 2018, 1:52

Iarasi l-au scos pe Portacala la interval? Pai si eu pot sa inregistrez sute de conversatii in care sa zic n chestii de "doamna K". Asta nu o invinovateste cu nimic pe "doamna K". Incearca si ei, fara succes, sa o bage pe LCK intr-un scandal. Un post TV credibilitate foarte mica!

Mihai Badea  •  12 februarie 2018, 2:02

O chestiune destul de delicată. Dacă s-ar dovedi că este o practică generalizată la DNA, în mod evident, procurorul-șef ar avea o responsabilitate. Dacă este un caz izolat, datoria procurorului-șef este să aplice o sancțiune corespunzătoare și să ia măsuri pentru a se asigura că nu vor mai apărea situații similare. Este oarecum similar cu situația unui ziar. Nu îl poți învinovăți pe redactorul-șef că un jurnalist a dat un titlu total nepotrivit unui articol. Se mai întâmplă ... Sigur, dacă toate titlurile ar fi nepotrivite, ar fi altă poveste.

Dicu  •  12 februarie 2018, 2:06

Nea tolo , daca ajungi sa crezi porcariile de pe *** si RTV atunci iti dai cu noroi in toate anchetele tale ... toti aveti ceva cu Kovesi dar nu se gaseste un procuror *** sa fie mai al dracului decat codruta si sa bage la dosare si arestari ca toti parlamentarii si politicienii sunt corupti...tu care te dadeai mare comisar vrei sa inchizi gura justitiei ca le fabrica dosare...ai luat o pe aratura tolo

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Gix  •  12 februarie 2018, 2:13

Si sa fi fost asa cum zice Cosma, impactul este asupra credibilitatii particulare a DNA, nu asupra unei sefei DNA. E unul corupt in DNA? Ok, sa il ancheteze si pe ala si se rezolva credibilitatea! Mi se pare ca incercarea de a gasi ceva putred in DNA pentru a decapita DNA este ilogica. Logic ar fi indepartarea a ce e putred. Lacuna de logica a romanilor este insa explotata de A3 si acum si de tine, Tolo. Cerem moralitate extrema in DNA... De ce nu demisioneaza un ministru cand un subaltern e corupt, atunci?

Cip  •  12 februarie 2018, 2:44

De ce sa faci dezvăluirile la antena 3 Când ai atatea opțiuni mult mai credibile ?????

JFM  •  12 februarie 2018, 4:50

Clanul de penali Cosma a scos niste voci inregistrate pe piata dupa 3 ani, inregistrari neverificate tehnic (sa se vada daca-s editate sau nu) iar Kovesi e de vina ? Da,penalii au simtit ca e valul lor si ca acum ar putea fi revocata asa ca au facut ce stiu ei mai bine,au iesit la atac,la santaj.

Lucian Vasiliu  •  12 februarie 2018, 4:57

Cel mai mult imi place asta: "Sigur ca înregistrările trebuie verificate, însă ele par autentice" Iar pe seama faptului ca ele par autentince Catalin ne introduce in teste toate informatiile valoroase despre antena trei. De fapt, intreg articolul. Bravo Cataline. Uite mie eu nul, dupa ochi, imi pare ca Adrian Nastase minte. Pot sa scriu un editorial? Mi-l publici? De ce? Pentru ca imi pare foarte foarte authentic... Vai mama noastra, cine a ajuns sa faca investigatie jurnalistica, deontologi de doi lei cuie...

Bigbear  •  12 februarie 2018, 5:27

Explicație publică? Serios? Hai să îți dau un exemplu simplu de ce înseamnă să ataci discretionar: Dragnea e șeful partidului la putere și e acuzat oficial într-un dosar. De ce nu ii ceri și lui o explicație publică? Sau lui Cozma, sa ne spună și el public cum e nevinovat. Sau lui Mazăre și Ghiță? Tolo, când i-ai cerut o explicație publică domnului Voiculescu pentru multele acuze ce i s-au adus? Tii minte articolul super bomba cu mamuții radioactivi, exact când erau demonstrațiile in toi? Ești sigur că nu tragi într-o singură direcție? Ne poți face un scurt rezumat cu anchetele tale care au vizat PSD și Voiculescu? Nu de alta, dar sunt coincidente cam mari, la demonstrații tu ai găsit mamuții radioactivi, acum Dragnea se cearta cu serviciile și tu explici ce corupție e in servicii și azi brusc ai treabă cu inamicul nr1 al PSD, Kovesi. O ultima sugestie - îmi amintesc că Alexandrescu, șeful Antenna grup e la închisoare și Camelia Voiculescu, șefa Intact a fost condamnata pentru șantaj. Ținând cont că vb de santaj la nivel de director de grup media, nu te-am auzit să discuți subiectul și nici să ceri o poziție publica. Nu ai nimic de spus despre acest caz?

Bigbear  •  12 februarie 2018, 5:42

Apropos de declarații publice, hai sa vedem reacția ta: Sorin Alexandrescu, Dan Voiculescu și Camelia Voiculescu au fost trimiși în judecată și condamnați definitiv de statul român. Tu poți declara public că sunt vinovați sau vei refuza sa recunoști asta, demonstrând subiectivismul ce nu ar trebui sa existe în presă?

Cătălin Tolontan  •  12 februarie 2018, 5:43

Bigbear: Fara lectii de curaj, va rugam. In cazul lui Dan Voiculesu, am spus si am scris ca nu e un proces politic si ca decizia judecatorilor e sacra, asta in timp ce A3 striga inversul. https://www.tolo.ro/2014/08/18/voiculescu-nu-si-intelege-condamnarea-statul-nu-intelege-consecintele/ https://www.tolo.ro/2017/10/30/procesul-maimutelor-la-antena-3/ In cazul Sorin Alexandrescu, am scris ca ce a facut el e santaj, ca nu trebuia sa discute el despre o investigatie jurnalistica. Si am scris, inca inainte sa se dea sentinta, ca Sorin Alexandrescu trebuie sa demisioneze. https://www.tolo.ro/2013/08/07/2-milioane-de-euro-pentru-revistele-sanoma-o-scrisoare-pentru-ziaristi-si-ce-cred-despre-dosarul-santajul/comment-page-1/. Asa ca, precum orice om liber si care judecat faptele, nu persoanele, n-am nici o retinere sa scriu ca ce am auzit aseara e oribil si ca, in numele si pentru prestigiul DNA, Laura Kovesi e datoare sa se delimiteze rapid de cei doi si sa porneasca ancheta lor!

JFM  •  12 februarie 2018, 6:06

Se aude clar ce vor antenistii Gadea si Badea sa se auda....Daaa,Kovesi ar trebui sa iasa cu o pozitie oficiala a institutiei si in primul rand sa ceara verificarea veridicitatii inregistrarii,in ziua de azi se pot fabrica voci si dialoguri pe computer ca nici mama lui Negulescu nu si-ar da seama ca n-ar fi el !

Andrei  •  12 februarie 2018, 7:09

De cand a inceput 2018, s-a dat alarma pe mosia Intact, la lupta scalavii mei, sa pice DNA.

hauhau  •  12 februarie 2018, 7:13

Un articol foarte amuzant.

Gheo  •  12 februarie 2018, 7:15

Interesant ca așteptăm criterii de integritate de la DNA dar restul instituțiilor colcăie de infractori și ni se pare normal. Valcov (guvern) șantaja oamenii ca sa fie votat. Shaideh, Plumb probleme cu legea. Dragnea la fel. Dar la ei nu e nici o problema sa fie în funcție și sa dea explicații pentru ce au făcut. Ei sunt oameni de onoare. Țara asta e pierdută, cine pleacă scapa.

lakalut  •  12 februarie 2018, 7:16

Zeita anticoruptiei pare genul care sa-si puna numar la audiul third hand adus din austria sb 73 lck. N-o da inteligenta afara din casa pe aceasta cucoana mediocra ajunsa tartora unei tari. O sa taca ca (cacofonia e intentionata si se potriveste perfect cu personajul) Guseth la comisie. N-o sa spuna absolut nimic. Poate doar "eu sunt denea si cine ma critica, e corupt". Sa mai vina niste "baeti" de la euroniuz ca mult mi-a placut interviul Ei in care se chinuia sa vorbeasca in engleza. Cred ca engleza codrutei s-a stricat de cand a avut musafira 24 de ore pe olguta. Zis iz ă pensil, mai neim iz ion.

marius  •  12 februarie 2018, 7:24

Domnule Tolontan.....daca eu...inregistrez subalternii dvs ...acestia incercand santajul sau orice altceva ca sa faca rost de un senzational....sunteti dator dvs cu o explicatie publica? sau intotdeauna folositi mijloace ortodoxe sa demascati niste nemernici? nu va vad sa cautati cum ne cumpara ieftin strainii.. csiki szor ...ajungeti in slovacia la dunavska cu mafie chineza in spate la orban.... nu va vad sa scrieti cum a vandut teldrum domeniile in insolventa fiind ...si nu va vad scriind de grupul de care gsp apartine si modul in care vantul sufla intotdeauna pentru cei care platesc ....sa mai scriu?ca sa infund niste nemernici datorita carora tara asta se duce de rapa....as face mult mai mult decat santaj.....trimiteti un mail la 20 dintre cei cu care colaborati..in care sa scrieti doar atat; trebuie sa parasiti orasul,totul a fost descoperit; vedeti ce se intampla.....cum tot asa va spun eu...daca nu imi spui ceva de asta oricum ea stie totul de tine......si o patesti....GROW UP

Relu  •  12 februarie 2018, 7:31

Corect . D - na K se cam ascunde .

Gambeta  •  12 februarie 2018, 7:36

Ce intrebare pui, Tolontane! Dna K stiati sau nu stiati de ...? Pai, o sa raspunda la fel ca la intrebarea "Ati fost, sau nu ati fost, in sufrageria lui Oprea?". Chiar nu ati inteles ca o subofitereasa angajata a americanilor, sa le pazesc birourile, NU are voie sa raspunda din proprie initiativa? Ar trebui sa-l intrebi pe amabasadorul american, nu pe dna. K.

Matei  •  12 februarie 2018, 7:39

Sunteți naiv. Cam cum credeți ca se comporta anchetatorii in toată lumea? Când ai in fata un bandit, e care pe care! Va place când întâlniți indivizi care sfidează legea si nu pățesc nimic? Va place ca ofițerii pedofili au ajuns pe cai mari? Eh, parca sunt bune orice mijloace ca sa fie pusi jos.

Ion  •  12 februarie 2018, 7:40

Raspunderea pt abuz, ca in cazul oricărei alte fapte, este PERSONALA !

Tavi  •  12 februarie 2018, 7:41

”Ideologia este un mesaj abstract vârât cu forța în realitate, nu o cunoaștere senzorială. Ori asta e o definiție a minciunii”. Rezonez. Trebuie separata ideologia de realitate, prin experiment (stiintific). Altfel, realitatea se transforma intr-un joc al parerilor individuale.

Cătălin Tolontan  •  12 februarie 2018, 7:41

@Ion: aveti dreptate, si tocmai de aceea momentul ca Laura Kovesi sa dispuna cercetarea celor trei care se aud pe banda. E treba DNA sa ancheteze magistratii care sunt suspectati de ilegalitati. Asa cum DNA o cerceteaza de procuroarea Moraru, si pe altii din DNA, la fel trebuie sa ii cerceteze pe cei trei de la Ploiesti.

Eu  •  12 februarie 2018, 7:42

Ar trebui sa primi explicatii si de la ANI, cum de au politicienii si oraslele lor, averile imense, dintr-un salariu de bugetar? Pot fi justificate? Hai sa incepem cu Dragnea.

Dragoș  •  12 februarie 2018, 7:43

Eu n am înțeles o pe asta cu... vrem cu americanii, dar nu ne convine ce face Kovesi,care e decorada de ambasada SUA si din ce se aude se află sub oblăduirea CIA?!🤔

Radu  •  12 februarie 2018, 7:55

Daca înregistrarea e autentică este o problema grava insa eu sunt sigur că nu e. Antena 3 nu are nicio credibilitate, mai ales că a mai falsificat o data un filmuleț și chiar a pierdut un proces în legătură cu el.

Bârgaoanu Dragoş  •  12 februarie 2018, 8:01

Am citit link-urile postate de dvs.Credeam că mai există Tolontan-ul corect şi imparțial.Am fost cam naiv.Drumul pe care ați pornit de ceva ani este fără întoarcere, pt.dvs.Din păcate...a mai "murit" un jurnalist şi s-a mai "născut" un ziarist.RIP...domnule ex jurnalist!

Doc  •  12 februarie 2018, 8:02

PROPAGÁNDĂ, propagande, s. f. Acțiune desfășurată sistematic în vederea răspândirii unei doctrine politice, religioase etc., a unor teorii, opinii, pentru a le face cunoscute și acceptate, pentru a câștiga adepți. A3 e singura televiziune care face propaganda? sau coresc ar fi sa spunem ca e singura care face propaganda pro-PSD (stanga, guvernare) in timp ce restul fac pro-dreapta? PS. Dosarul lui Voiculescu si sentinta e sacrosanta atunci cand judecatoarea a luat bani de la o parte din proces si a fost pusa cu mana? si nu a dat motivarea sentintei in termenul legal? sa fim seriosi, si astea sunt fapte, iti place sau nu... Va mai fi sacrosanta cand Voiculescu va castiga la CEDO?

gabriel valeriu  •  12 februarie 2018, 8:14

E una din acele povesti fara personaje pozitive, ingerii sunt in vacanta. Ghita e un afacerist veros care a distrus o piata de IT emergenta cu sprijinul SRI, printre altii. Cozma e un clan amestecat cu interlopi si cu beneficii grase de la buget. Procurorii aia sunt doi clovni.

radu  •  12 februarie 2018, 8:18

stimate domnule tolontan sunteti dator sa ne raspundeti de ce intr un ziar de sport apar dezvaluiri tipice securistilor din ani apusi sunteti dator sa ne lamuriti daca sunteti securist sunteti dator sa ne explicate cum puteti lucra pentru un patron care a facut avere furind din banii acestui stat daca sunteti atit de moral de ce mai sunteti angajatul lui sunteti dator sa ne explicate cu se face ca toate dezvaluirile dovedite false vin pe filiera voiculescu .....cum sa mai cred noi ce e edavarat sau nu ....stiti poveste cu ciobanul care striga mereu ca vin lupii... sunteti dator sa ne explicate expresia folosita de voiculescu ...pina nu avem justitia nu avem puterea sunteti dator sa ne explicate cum suportati ca intr un stat democratic sa aveti acesti penali ...dragnea condamnat ...tariceanu urmarit penal valcov condamnat plumb slvata ....orae daca asti oameni politici sunt hoti .....*** ..... sunteti dator sa ne explicate de ce nu sunteti in primul rand de manifestanti impotriva oracarui abuz sau poate *** ca pe voiculescu?? in concluzie doresc sa ajungeti macar odata ( fara sa considerati asta o dorinta personala) intr un spital de stat ca si cel din Timisoara sa va tratati ...orae nu veti scri si despre politicieni mai mult daca tot transformati presa sportive in presa de scandal si cancan cu respect un Ardelean suparat ca la 50 de ani se gindeste sa emigreze

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Bota Pompiliu  •  12 februarie 2018, 8:18

Pentru doamna K inculpatii nu au drepturi, nu au credibilitate.

doilaunu  •  12 februarie 2018, 8:25

Spuneti, dle Tolontan, ca decizia judecatorilor este sacra. Tocmai asta e problema, ca ati sacralizat de fapt coruptia (prezenta in sistemul judiciar ca in toate celelalte domenii publice) si incompetenta (DNA nu a prezentat niciodata un bilant in cifre in care sa ne spuna cat ne costa sa avem acest Departament si cati bani aduc ei din recuperarile de prejudicii. Nu va aduce niciodata astfel de bilanturi pentru ca sunt pe un mare minus. Ne-ar fi adica mai ieftin sa ramanem asa cu coruptie decat cu acest dinozaur devorator de resurse, el insusi corupt). Vum poate ca o decizie judecatoreasca sa fie sacra daca ea se bazeaza pe probe false, contrafacute? Daca ati fost atentul la materialele de pe Antena 3 judecatorii nu pot fi absolviti de vina, Negulescu spune la un moment dat ca "La ICCJ totul este aranjat, ne trebuie doar aceste probe").

Doctor  •  12 februarie 2018, 8:32

@Catalin Tolontan: ceri explicatii sefei DNA pentru faptele subaltenilor. Corect. Ce ar fi sa dai si tu explicatii pentru mizeriile zilnice din gsp.ro: anamaria p., gigi b, folosirea abuziva a numelui Steaua pentru Fcsb?

io  •  12 februarie 2018, 8:32

o sa apara iar mii de pixeli albastri, doamna k. o sa zica nu comentez ce spun inculpatii la televiziunile condamnatilor (#fanii d-lui tolontan folosesc cuvantul "hazna"), n-am stiut, n-am facut, #sectantii o sa urle iar ca se distruge #justitia si o sa mai aprinda un telefon in piata. in rest... e infricosator sa vezi cum s-a "reformat" justitia sub bagheta domnului fost presedinte si a celor din jurul dansului. oricum e amuzant ca actualul domn presedinte considera lucrurile astea cancanuri si e foarte multumit de activitatea dna si a procurorilor in general. o sa fie bine! amuzant e si dl. tolontan care e iar echidistant, sau ma rog, mimeaza deontologic. sunt curios d-le tolontan - e asta statul paralel? sau e ala mafiot? sau e amandoua? ca sa citez din clasici in viata "nimic nu e pierdut, inca se joaca"... infricosator.

catalin  •  12 februarie 2018, 8:34

Sunt unul din sustinatorul oricarui whistleblower si nici nu apreciez pe cei care isi pun numele mai presus de institutie (slabind astfel institutia). Totusi "porcaiala" doamnei Iorga in momentul in care ea are niste probleme penale cu DNA nu este credibila. Mai mult decat atat, tot scandalul doamnei Iorga a inceput dupa ce ea stia ca avea ceva probleme le la dosare.

pavel  •  12 februarie 2018, 8:41

probabil ma veti cenzura ce voi scrie. atacurile la adresa frf-ului condus de burleanu nu este santaj? mie asa mi se pare. se vede si de pe marte. probabil, e adevarat aia cu puii in portbagaj. poate se sesizeaza doamna K.

Cornel  •  12 februarie 2018, 8:42

Afirmatia "Sigur ca înregistrările trebuie verificate, însă ele par autentice." este a Dumneavoastra, D-le Tolontan. Tot ce e scris de dupa aceasta fraza cred ca asaza obiectivismul jurnalistic pe un tobogan.

GHITA  •  12 februarie 2018, 8:43

,,Sigur inregistrarile trebuie verificate,insa ele PAR AUTENTICE'', oare atunci cand exista un dubiu nu ar trebui sa ne abtinem de la a comenta,ca antena 3 arunca tot felul de stiri fabricate in cine stie ce ,,laboratoare''o stim dar jurnalistul nu ar fi trebuit sa verifice inainte de a arunca pe piata ceva care se PARE?

Vlad  •  12 februarie 2018, 8:44

@Radu - stii... folosirea semnelor "." sau "," din cand in cand, ajuta destul de mult la citirea si interpretarea corecta a mesajului tau.

Vasile  •  12 februarie 2018, 8:46

Incredibil cum e prostia omeneasca . Le dai dovezi clare , inregistrari si ei injura Antena 3 . Ne meritam soarta ! ***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Costel  •  12 februarie 2018, 8:46

Desi ati avut si destule anchete documentate bine, de multe ori apar si fitile de genul asta. Cum a fost cu mamutii. Sau chiar si ultima cu politistii care mergeau la ***. Or fi mers aia enumerati la minorele lu' Mihai, dar nu reiesea din articol, si din dosarul brusc devenit public, decit ca cutare politist "aduce cu ala de venea pe la noi". Bazat pe atit si nimic mai mult, da-i cu numele, functia, etc., sa-l stie toata lumea. Daca doar semana cu alt politist, ca toti au mutre de militieni? Asa si cu asta cu Kovesi. Ma, aia de la antena 3 fac propaganda, ala cu inregistrarea e hot dovedit, dar mie mi se pare ca inregistrarea e reala, asa ca sa vina tanti aia sa-mi dea explicatii. Pai, zic io, dovedeste dumneata, sau ala cu inregistrarea ca e reala si abia dupa aia sa discutam. Pina atunci mai bine mai baga o poza de caraliu care se deda la pachetele de primavara, ca, desi cam imoral, e distractiv.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

lavrentie beria  •  12 februarie 2018, 8:51

Care va să zică vreau să-l paradesc !!!I-am dat-o la temelie. Constituția sau legea sunt vorbe tovarăși. Cei 2 neisprăviți împreună cu Koveși trebuie arestați urgent. Ce vedem aici este doar un exemplu despre mizeria din justiție . Legile justiție trebuie adoptate mâine . Trăim într-o republică bananieră cât timp nu plătește nimeni pentru aceste abuzuri.

Cristian  •  12 februarie 2018, 9:03

Cred că tocmai v-a răspuns: http://www.pna.ro/comunicat.xhtml?id=8675

dan65  •  12 februarie 2018, 9:04

inregistrarea coroborata cu restul declaratiilor si inregistrarile privitoare la doamna K,duce inevitabil la concluzia ca asta este una din modalitatile standard prin care se fac dosare la comanda.totusi nu inteleg domnule T ce explicatii asteptati de la doamna K,singurul om de lare ar trebui sa vina acum o rectie promta fiind domnul I.

Andrei F  •  12 februarie 2018, 9:05

@ radu Domnule dar de ce tarisoara aceasta nu trebuie sa manifeste aceasi pozitie in fata oricarui abuz? Daca este adevarat ce spune acel procuror ca el este pus la paradit destine este bine? Justitia ca un tot trebuia sa rezolve aceasta declaratie ingrozitoare...Nici macar dupa mai bine de un an nu s- a dat un raspuns oficial! O fi adevarata declaratia,nu o fi adevarata dar sigur este o declaratie infioratoare!Si sa va spun ceva simplu,simplu!! Cum se face ca ni se spune mereu ca Justitia face in fiecare an pasi in directia buna dar uite ca din 2007 tot nu ajungem la finis? Cum se face ca in acest timp am ajuns pe primul loc la CEDO pentru cazurile judecate? Stiti ce greu este ca o tara cu populatia de 10 ori mai mica sa intreaca pana si Rusia? In 2007 eram in urma Rusiei,Turciei,oricum tari mult mai mari...Credeti ca mergem in directia buna? De ce? Din cauza ca Dragnea este condamnat? Pai asta a fost condamnat la foc rapid iar Justitia de mai multi ani nu este in stare sa dea nici un verdict in cazul Portocala! A aparut in presa probleme in Brazilia? Imediat s- a anchetat! Vi se pare ca Dragnea este tratat preferential sau ca vremea Portocalelor se tot amana? Poate o sa- mi spuneti ca politicienii trebuie sa aiba intaietate! Tot nu merge pentru ca stim ca sunt politicieni pasuiti sau mai mult, care ameninta public oameni din Justitie cu dezvaluiri si uite iau NUP...Cazul Lazarescu unde nimeni nu vrea sa faca dreptate desi se vede cu ochiul liber ca a avut dreptate... Si e foarte,foarte greu ca in Romania sa mai faca cineva ce a facut procurorul Iacobescu.Deci ce ar fi daca am ,,ierta gresitilor,, ,tuturor gresitilor cu aceasi moneda si prin manifestatiile publice?

Cristian  •  12 februarie 2018, 9:05

Acum ce mai contează încă o infracțiune de șantaj la restul infracțiunilor? Fără număr!!!

Anghel Merchel  •  12 februarie 2018, 9:07

Hai domne Tolontane, tocmai cand ma asteptam la o ancheta cu psiholoage si Ambasada Coreei de Nord. Gata? S-a dat verde?

Comentează