Vitrina cu oamenii lui Burleanu

Câteva autocolante modeste pentru meciurile de Cupa României apar în contabilitatea FRF că au costat 30.000 de euro! Președintele e dator cu o explicație

sâmbătă, 14 aprilie 2018, 3:46

UPDATE: Federația Română de Fotbal a furnizat lista produselor achiziționate cu cei 30.000 de euro, pe care o găsiți la finalul acestui articol.

E foarte interesantă discuția cu unul dintre oamenii care recunosc calitățile actualei conduceri a FRF, dar votează cu Lupescu.

”E adevărat că Burleanu a schimbat multe lucruri și ar fi incorect să nu le recunoaștem!”, începe suporterul Kaiserului.

Omul vine de undeva din sudul țării, are un club de copii și juniori.

Atmosfera acestor puține zile până la alegeri e atât de încinsă încât el preferă să nu-i publicăm numele.

Face campanie pentru Lupescu, a coalizat câteva județe și e sigur că ”Ionuț va câștiga detașat”.

Dar.

”Administrația Burleanu a redeschis porțile FRF pentru cluburi. Înainte, stăteai zile în șir la tine în județ ca să-ți pregătești o vizită la Mircea Sandu. La Bela Kassai ce să mai vorbim, că intrai mai greu ca la președinte. Te lua la trei păzește secretara lui din fața clădirii. Plocoane, chestii, era o atmosferă irespirabilă”, își amintește el.

Cam asta era lumea fotbalului mic.

Era obligatoriu să știi pe cineva, să împingi ca să-ți rezolvi o problemă ”la centru, la București”.

”Acum, e suficient să dai un email cu o zi înainte și te primește președintele. E ordine la departamente, lucrurile sunt așezate, te primește unde ai treabă și ți se rezolvă problemele”, explică el.

În plus, nu mai ține să mergi la departamente sau comisii ca să aranjezi treburile pe față împotriva regulamentelor.

”Mai țineți minte ce pățeau fotbaliștii neplătiți?! Dacă aveai pile, treceau ani și nu li se rezolvau jucătorilor contestațiile”, adaugă el.

O altă schimbare sunt alocările financiare.

”Copiii și juniorii chiar au primit bani serioși în teritoriu! Fotbalul feminin a fost și el pe un plus, mai mic, dar pe plus. La restul domeniilor, nu s-a dat semnificativ, a fost doar o creștere minoră. Dar la tineret, da!”, explică.

Și atunci, de ce votați cu Lupescu? Mai ales că el era în FRF când aceste practici existau?

”Pentru că Ionuț e din fotbal. Și pentru că am discutat asta între noi și stafful lui. Dincolo de sloganurile de campanie, Lupescu știe că s-au făcut lucruri bune și că el trebuie să le ia de unde le lasă Burleanu și să facă mai mult, nu mai puțin!”.

Mai e ceva.

În ultimele zile, colegii mei de la Gazetă au publicat numeroase documente din interiorul contabilității FRF.

CITEȘTE AICI:
» Episodul 1: Peste 40.000 de euro doar diurnă! Burleanu, mai tare decât președintele și prim-ministrul României
» Episodul 2: Noi cifre spectaculoase din contabilitatea FRF: costume și fitness de 75.000 de euro!
» Episodul 3: Sume abracadabrante! Cât costă să ai grijă de pagina de facebook a FRF și ce bani s-au aruncat pe comunicare în ultimele luni!

E cea mai mare scurgere de informații din sportul românesc și e laborios  să le pui cap la cap.

Majoritatea sunt cifre normale, altele, de discutat, iar unele te fac să-ți verși cafeaua în poală.

711.000 de euro a primit agenția clujeană Vitrina Felix Media de la FRF în 2014-2017

Unul dintre marii beneficiari ai actualei echipe federale este Vitrina Felix Media, o firmă de publicitate din Cluj.

Vitrina e o agenție veche și importantă.

Suma de 700.000 de euro pe care a primit-o de la FRF în ultimii 4 ani e doar de remarcat și atât, dacă o iei la grămadă.

Când te uiți însă la categoriile de costuri, lucrurile încep să aibă un sens perplexant.

Căci nu vorbim nici despre campanii media pe TV, radio sau net, care sunt scumpe, și nici despre creații de spoturi sau de branding, care și ele sunt costisitoare. Vorbim despre execuții la niște evenimente.

Dacă rafinezi și mai mult cheltuielile, lucrurile devin tot mai neclare.

”130.787 lei către Vitrina Felix Media” cu explicaţii: „Branding Cupa României 16-imi montaj prin autocolant sală conferinţă”.

Aproape 30.000 de euro pentru decorarea modestă a unui panou în fața căruia dau declarații jucătorii?! Trei, patru panouri, că atâtea meciuri au fost pe zi, înseamnă câteva sute, hai, mii de euro.

Cum să ajungi la 30.000 de euro?!

Și dacă faci o comparație cu alte cheltuieli de marketing ale FRF suma este aberantă.

Cum să plătești aproape similar, cu 30.000 de euro, niște abțibilduri pentru câteva săli, câteva meciuri și câteva zile?!

O altă sumă inexplicabilă este cea a panourilor de pe stadioanele unde a jucat echipa națională și decorate tot de Vitrina Felix Media.

Fiecare lipire și dezlipire a costat 25.000 de euro! E vorba de producția unor autocolante, nu de sistemul electronic sau mecanic în sine.

Acum.

Intrarea Vitrina Media la FRF, spun surse din industrie, nu are legătură cu Vasile Dâncu.

De altminteri, și dacă cei 700.000 pentru Vitrina sunt comparați cu cei 100.000 contractați de Dâncu, pentru lucruri care presupun de asemenea muncă îndelungată, se vede disproporția.

Apariția Vitrina Felix Media în peisaj este sincronizată temporal cu angajarea lui Bogdan Popescu, directorul de marketing adus în 2014 de către Răzvan Burleanu.

Și, susțin sursele, Popescu este cel care a recomandat Vitrina.

Colegii mei au contactat nu unul, ci doi oameni de la firma din Cluj.

Au discutat cu șefa agenției și cu directorul de cont FRF de la Vitrina, Gabriela Gorcan.

Când i s-a pus în față suma de 30.000 de euro pentru „Branding Cupa României 16-imi montaj prin autocolant sală conferinţă”,  Gabriela Gorcan a avut, la telefon, o reacție spontană: „Mi se pare suma mare, dar daţi-mi datele, verific şi revin cu un telefon”.

Răspunsul următor a fost sec și în scris: ”Adresați-vă FRF!”.

Asta ziarul a făcut deja.

Sunt atât de nefirești sumele încât Răzvan Burleanu nu poate trece fluierând peste ele.

Niciun președinte de federație nu poate cunoaște fiecare contract al instituției, este nefiresc să pretindem așa ceva.

Dar când el află, cu acte din propria contabilitate, că a plătit 30.000 de euro pe câteva autocolante de interior și, de mai multe ori, 25.000 de euro pe alte autocolante de pe stadioane, deja problema devine a lui.

Nu mai e o decizie a lui Bogdan Popescu, ci e vitrina în care se oglindește Răzvan Burleanu, cu toate lucrurile pe care le-a făcut, bune sau încă nelămurite.

* Cum explică FRF plata către Vitrina în valoare de 130.787 lei, adică 30.000 de euro pentru „branding Cupa României 16-imi montaj prin autocolant sală conferință”: „Comanda de producție conține peste 140 de elemente de branding, care sunt produse o singură dată pentru desfășurarea tuturor meciurilor de Cupa României, la un standard de eveniment care să respecte atât noua identitate, cât și așteptările sponsorilor, partenerilor media și ale spectatorilor”.

Comentarii (42)Adaugă comentariu

ion vasile  •  14 aprilie 2018, 16:02

incercam sa-l scoatem curat pe vasile?

dragos  •  14 aprilie 2018, 16:04

Catalin, de ce oare se zbateau cei mici sa ajunga la Bella Cassai cu plocoane? Cum au imbunatatit ei activitatea cluburilor ai caror reprezentanti erau? Ce mari jucatori au iesit din mana lor? Nu cumva plocoanele erau pentru propriul lor interes?

marian  •  14 aprilie 2018, 16:11

*** *** *** *** ! *** !

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

florin  •  14 aprilie 2018, 16:18

cat va da lupescu pe articol gdpistilor?? nu va e rusine?? de ala nu ziceti nimic

Cătălin Tolontan  •  14 aprilie 2018, 16:19

@florin: https://www.tolo.ro/2018/03/13/lupescu-si-cutia-cu-iluzii-pierdute/

sorin  •  14 aprilie 2018, 16:21

Am citit ca in Costa Rica sunt alegeri la Federatia de forbal.... cine stie...poate se reface echipa..... ""sa traiti bine""

gigel  •  14 aprilie 2018, 16:41

Florine tu nu numai ca esti prost....dar ai si certitudini. Astia ca tine sunt periculosi...influnteaza viitorul.

vali  •  14 aprilie 2018, 16:51

nu va invatati, *** inseamna malai cu dedicatie. Ca e campania PDL, frunza imbecila a udroaiei, campania penibila 3d pentru sculptura lui brancusi sau panourile de *** romani de la fotbal.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

sorin  •  14 aprilie 2018, 16:57

Tolo, din pacate tragi cu niste sageti care sunt "strambe" care nu-si pot atinge tinta. NOI cei care gandim ca tine suntem arcul tau, care-l putem intinde destul de greu si ineficient. De asta ii spun fetei mele: invata sa poti traii departe de banditii astia. Raman eu sa intind arcul lui Tolo. Din pacate nu putem sa tintim la 10777 km.......

Cătălin Tolontan  •  14 aprilie 2018, 16:58

@sorin: din pacate ai dreptate, pentru cei tineri a mai bine la mii de km de tara. Dar pentru noi asta e un dezastru mocnit.

addy  •  14 aprilie 2018, 17:07

catalin, nu te supara, ce e aia "perplexant" ?

Urod  •  14 aprilie 2018, 17:16

Am mai spus-o și o repet... FRF trebuie sa fie al fotbalistilor... Este instituția pt care si-au rupt piciorele.. Intr-adevar, trebuie sa fie al fotbalistilor pricepuți in managment... Musai... In rest lucrurile bune ale lui Burleanu trebuie sa se pastreze si sa apară altele si mai bune de la noul presedinte. De fapt Burleanu trebuia sa-si de-a demisia de la declarația care a facut-o disptretuitor despre fotbalistii fara servici... Si Dragomir i-a facut fosile pe cei din liga a 4-a...oameni ca ei nu mai au ce cauta in fotbal. Si-au castigat banii pe spatele fosilelor, care erau buni atunci cand aveau nevoie... Raducioiu et comp au scos o tara intreaga in strada, ca acum sa fie umilit... De cine...??!!!!!... Daca vrem normalitate trebuie dati jos toti cei care sunt numiti politic... Sa fie clar...

Urod  •  14 aprilie 2018, 17:24

Si mai sper, ca daca va castiga Lupescu alegerile, sa stea departe de oameni cu imagine proasta, gen Prunea.... Trebuie sa stea departe de orice virgulă, care are legatura cu corupția... Daca nu, isi va săpa singur groapa....

Cutzy  •  14 aprilie 2018, 18:17

Văd ca toți pe aici o țineți langa: Burleanu sau Lupescu! Lupescu dacă apucă ciolanul Vine cu un grup de ghelbani fomiști care violează limba romana chiar dacă au performat pe gazoane celebre. Și în spate se vede gașca Bkl și a lui Sandy. De ce nu Raducanu? E cel mai cult ex fotbalist la dispoziție.....

Cutzy  •  14 aprilie 2018, 18:18

Scuze Vroiam sa zic Marcel Puscas

pop  •  14 aprilie 2018, 18:42

Ma ingrozesc cand citesc ce se intampla in tara.Dar mai ales cand vad coruptia si prostia la putere....bietii romani sunt indobitociti si obisnuiti sa fie furati,mintiti si abuzati....Fereasca dzeu ce imagine avem peste hotare si sa stiti ca toate scandalurile din ro sunt urmarite cu interes de straini.Ramanem un popor penibil,mic si neiesit atata timp cat avem prostimea in posturi cheie....Un lucru e sigur 50 de ani nu mai vin in tara....succes Tolo!😉

Cristian G.  •  14 aprilie 2018, 20:19

Burleanu asta a aparut ca Liviu Dragnea.....de nicaieri.

anticircotas  •  14 aprilie 2018, 21:08

Am şi eu o întrebare. În statutul FRF scrie: "FRF este persoană juridică de drept privat, fără scop lucrativ, autonomă, neguvernamentală". În aceste condiţii, de ce trebuie să dea explicaţii privind o achiziţie, indiferent de natura ei? Aşa pot cere şi ei GSP să dea explicaţii de ce a achiziţionat, de exemplu, un soft oarecare cu 100 de euro, în loc să îl ia cu 50. Sau de ce a luat pixuri cu 5 lei în loc să ia cu 2 lei. Nu sunt fan Burleanu, dar atacurile concertate asupra lui îmi lasă un gust amar, mai ales dacă mă gândesc cât de diferită este această abordare faţă de cea privindu-l pe predecesorul său. De ce nu anchetaţi modul în care televiziunile au plătit o sumă exagerată pentru un fotbal de *** (am pus eu deja steluţele de rigoare)? Acolo e vorba de sume mult mai mari decât cei 700.000 euro în patru ani. De acord că Burleanu nu este uşă de biserică, ca de altfel nimeni din lumea fotbalului (inclusiv presa), dar prea i se caută nod în papură, chiar şi atunci când nu e cazul.

Cristi  •  14 aprilie 2018, 22:05

Un alt lucru interesant, dar despre care s-a scris foarte putin este faptul ca delegatiile echipei nationale in deplasari sunt de 100 si ceva de persoane, cel putin la amicalul cu Israel, am inteles ca au fost 105 persoane. Ca sa ne facem o idee, delegatiile FCSB-ului la meciurile din UEL, sunt de MAXIM 40-41 de persoane. Nu e ceva dubios la mijloc? Sper sa citesti acesti mesaj.

Adrian  •  14 aprilie 2018, 22:06

@Tolo : FRF este entitate privata sau este institutie guvernamentală? Banii FRF sunt bani publici sau sunt banii unei companii private? Intreb ptr ca sincer nu stiu cum sta treaba.Daca sunt bani publici atunci este treaba procurorilor sa se autosesizeze si sa înceapă o ancheta.Daca este vorba de banii de la o entitate privata, atunci este treaba acționarilor. Presedintii de cluburi sa sesizeze autoritatile sau se judece cu FRF-ul.Este treaba lor. PS.Pe vremea lui Sandu & Mitica, cand au fost acuzați, au sărit de fund in sus ca ei nu lucrează cu bani publici si ca sunt entități private si FRF si LPF.OK, sunt de acord , dar atunci ei nu mai trebuie sa reprezinte Romania, ci doar un grup privat.Sa plătească doar taxele si impozitele la zi , ptr ca restul nu ma mai intereseaza, mut canalul pe Serie A sau Primera Division.

Matei  •  14 aprilie 2018, 22:15

Ar fi fost frumos un articol despre programul lui Marcel Puscas. Toata campania s-a axat pe dezvaluiri. Lupescu pare mai manjit decat Burleanu, dar nici unul nu este curat

Cristi G.  •  14 aprilie 2018, 23:23

Matei ...ai tai știu ca ești postac la federație ? Faci bani pentru familie?

Che Guevara  •  14 aprilie 2018, 23:56

Daca este adevarat, asteptam reactia DNA. Chiar daca FRF e stat in stat, cluburile sunt prejudiciate prin aceasta gestionare defectuasa a fondurilor lor. Cu acesti bani se puteau descoperi 2-3 Hagi si 5 Dan Petrescu, de exemplu. Burleanu trebuie sa vina cu o explicatie cat mai rapid sau va pierde alegerile.

Iustin  •  15 aprilie 2018, 0:29

Din ultimele luni de campanie electorala, noi, iubitorii fenomenului ne dam seama ca orice se intampla la alegeri probabil fotbalul o sa mearga din rau in mai rau. Avem fata in fata un Burleanu care a schimbat niste lucruri in fotbal in ultimii 4 ani dar e prea devreme sa ne dam seama daca au fost schimbari pozitive sau negative. Avem un Lupescu care e sustinut de personaje indoielnice din fotbal ca Prunea care e probabil cel mai ipocrit personaj din fotbalul autohton si care se asociaza cu generatia de aur desi , fie vorba intre noi, n-a avut nici prea multe realizari nici la Echipa Nationala si vorbeste mult fara sa spuna nimic constructiv si mai avem un bagator de seama pe nume Puscas. Si oricat de urat ca nu exista o optiune excelenta pt presedintie, este partea buna, partea rea e ca fotbalul din tarisoara asta a ajuns asa jos incat adevarata competitie nu se da intre canditati ci intre gsp si cartitele de la FRF. E competitia ipocriziei si piscotarelii, ambele parti tragand cu dintii sa puna si ei mana pe o parte din ciolan.

Valentin  •  15 aprilie 2018, 4:07

O să vină Lupescu, și probabil o să mai fie un boost de performanțe.

Valentin  •  15 aprilie 2018, 4:10

Adică Stanciu nu-l mai caută pe Nea Drăgulin și nici Băluță pe Contra.

Valentin  •  15 aprilie 2018, 4:15

Cum doarme Contra seara: Apeluri ratate de la gg: 12, apeluri ratate de la mm: 33. Apeluri de la Mutu -zero.

Valentin  •  15 aprilie 2018, 4:45

Cum a spus Lupescu, ca dinamoviști, dacă este președinte, alți patru ani de secetă. Forța Steaua!

Valentin  •  15 aprilie 2018, 5:18

Dragnea trebuie să facă pușcărie. Pentru el, ne a asumăm două mii de euro pe an. Să facă cât mai mulți. Îi dăm banii înapoi.

Valentin  •  15 aprilie 2018, 5:22

Ion Iliescu acum face Pușcăriada, în loc de Mineriada.

Gicu  •  15 aprilie 2018, 6:29

Lupescu sa stea in Elvetia, ca daca avea idei noi le punea in practica cand a avut ocazia, cand s-a multumit cu locul caldut sub poala "nasului" . Lupescu o sa aduca inapoi cancerul si mafia fotbalui, familia Becalii si acolitii lor. Mai bine Burleanu decat Lupescu.

anti nevralgic  •  15 aprilie 2018, 8:33

fotbalul si biserica... doua entitati de afaceri care invirt banii cu lopata fara sa fie controlate sau macar deranjate de cineva...

MZM  •  15 aprilie 2018, 12:16

Unde este obiectivitatea presei? De ce va comportati, toti ziaristii, ca avocati ai lui Lupescu? Se incearca punerea pe acelasi plan (de vinovatie) comiterea unei fapte penale (conflictul de interese), cu... nedivulgarea lui la timp!? De ce? Apoi, faceti analize de cost, pe elemente de cheltuieli, deci foarte amanuntite, pentru singura legislatura a lui Burleanu, dar nu analizati, in acelasi mod, cele vreo 4-5 legislaturi ale lui M. Sandu!? De ce procedati astfel? I se pot ierta lui Lupescu toate greselile din trecut doar pentru ca a jucat fotbal?! A fost director in FRF, pe timpul lui "Nasu", a avut ocazia sa-si arate calitatile, dar a... comis cel putin un conflict de interese. Si atunci ce rost are sa-l aducem din nou, si inca presedinte al FRF? Speram ca s-a cumintit?!

jijrinovschi  •  15 aprilie 2018, 12:26

bravo tolo ti-ai adus obolul la slava vorbitorului cu prune (a) in gura,lupi;pensionarul ovi e mindru de tine ;da-i inainte si vei ajunge ca el,***.pina si *** dinescu si-a pus ciorba la victoria lupului(i-a dedicat o emisiune sa ne arate ce bun bucatar e lupino;alegeti bucatarul fomistilor.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

addriann  •  15 aprilie 2018, 14:28

Greseala lui Burleanu nu este aceea ca a dat 30 000 euro pe nimicuri, bugetul Federatiei este mult mai mare si nu a fost analizat cu atentie de catre ziaristi. Greseala cu Daum valoreaza cu mult mai mult, atat in plan sportiv dar si in plan financiar... Probabil ca si pierderile Gazetei, ca urmare a necalificarii Romaniei la C.M. vor fi mai mari de 30 000 euro... Sa speram ca viitorul presedinte al FRF, oricare ar fi acesta ( !) , va reusi sa califice echipa nationala la Europene, ratarea calificarii va fi o catastrofa pentru fotbalul romanesc...

Alex  •  15 aprilie 2018, 14:52

@Catalin Tolontan Mi-e teama ca nu mai ai credibilitate. Daca ai fi luat atitudine cand fotbalul romanesc a fost distrus de Mircea Sandu, ar fi fost altceva. Stiu, formatorul generatiei de jurnalisti nu ar fi agreat asa ceva. Suntem in situatia trista de a alege intre Burleanu si Lupescu.

ioan  •  15 aprilie 2018, 18:40

Desfasuratorul cheltuielilor este edificator. Nu s-a sarit calul nicaieri. Credeam ca este vorba de 30000 euro pentru lipituri de copii, dar cand vezi ca 74 panouri de 6x1 m costa 2170 euro cam 135 lei pretul este mai mult decat corect. Daca nu sunt 74, atunci da, sa-l radem pe Burleanu!

ioan  •  15 aprilie 2018, 18:41

Desfasuratorul cheltuielilor este edificator. Nu s-a sarit calul nicaieri. Credeam ca este vorba de 30000 euro pentru lipituri de copii, dar cand vezi ca 74 panouri de 6x1 m costa 2170 euro cam 135 lei/buc, pretul este mai mult decat corect. Daca nu sunt 74, atunci da, sa-l radem pe Burleanu!

americanu  •  16 aprilie 2018, 8:09

Haideti sa fim seriosi! 250$ pe zi diurnal e ok. nu sunt fan Burleanu dar trebuie sa fim corecti. Ca si presedinte de Federatie mi se pare mica diurna asta in cazul ca ati vrea sa manance la Mac. eu lucrez pentru o corporatie Americana nu sunt pe functie de conducere si am 105$ diurna deci despre ce vb aici?

Marius  •  17 aprilie 2018, 11:47

..Catalin, 1. ma gindesc ca Federatia s-ar putea implica, '' --financiar, nu moral,-- , citat din Marele Gheorghe Dinica - filmul Filantropica '' in a organiza trei cuplaje ca pe vremuri : simbata Steaua - X , Rapid - Y ,, miercuri Steaua - Y , Rapid - X ,, simbata X - Y , Rapid - Steaua . observam ca Rapid e intotdeauna meciul vedeta. asa e normal. printre altele, pentru ca 1923 nu se compara cu 1947 , si pentru ca Pancu si Maftei sunt pe teren, nu la marginea lui, cum sunt Lacatus si Ion Ion. altfel, toti patru la fel de respectabili, in opinia mea. 2. m-am uitat si eu destul de atent zilele astea, si la televizor si in ***. nu stiu daca am inteles bine. doi candidati vorbesc de modificari legislative, facilitati fiscale, '' sa dea statul bani, domne' , ca altfel dispare fotbalul din tara asta. '' . domnul Burleanu spune ca fotbalul trebuie de asa maniera organizat astfel incit niste manageri decenti si corecti, nu genii in ale managementului, sa '' poata aduna bani din piata pentru a sustine cluburile '' . treaba statului e sa invete toti copii din tara asta sa inoate si sa alerge. nu e nici simplu si nici ieftin. nu sa finanteze cluburi de fotbal. asa e si in Germania, Franta, Italia, Marea Britanie. Spania e caz separat. datorita problemelor din Catalunia clubul Real Madrid e finantat fara limite, in diverse forme. 3. l-am vazut si pe Giganticul Antrenor aseara. printre cei mai mari din Galaxie. ar fi cel mai mare daca nu l-ar fi furat toata cariera arbitrii. cit a antrenat Dinamo face referire doar la meciurile cu Steaua, nu si la cele cu Rapid si Craiova, de exemplu, iar in anul in care a luat titlul cu Rapid... din ce imi aduc, vag, aminte, a discutat prealabil clar cu tagma arbitrilor, ca '' nu isi poate permite sa-si --pateze-- palmaresul '' . in Turcia la doua din cele trei titluri era an de centenar... putina decenta nu are cum sa strice, niciodata... recunoscind competentele indiscutabile ! ..Sahtior nu e un fel de F.C. Botosani in Ucraina, iar in Italia a avut ghinion : l-au furat arbitrii, l-a inoportunat Taribo West iar Moratti n-a avut rabdare si viziune. ar fi cistigat ani la rind Liga Campionilor... inchei acest atac, pe care in buna parte il regret. serios acum. n-are logica. de ce sa te misti intre Tecuci si Faurei, pe bani mai putini, cind tu ai anvergura de Londra, Paris, Tokyo ?... iar noi toti trebuie sa-i dorim sa candideze, cu sanse, la presedentia U.E.F.A. , nu la presedentia F.R.F. . reuseste, pe competenta si seriozitate, indiscutabil, un roman sa '' mearga mai sus '' iar noi '' il tragem inapoi '' ?... si tot serios. sunt mult prea multi. estimez ca in maxim jumatate de an s-ar lua la cearta, fiecare cu fiecare. am apreciat, tot aseara, acuratetea limbii romane la celebrul virf de atac zulufat. si 4. legat de data asta de domnul Burleanu. pot intelege ca legea nu te obliga la transparenta, de ajung fel de fel de plati in *** pe diverse surse. dar legea nici nu iti interzice sa fii transparent. sau, de fapt, nu ne convine sa se stie... nu e frumos. inchei. parerea mea este ca, in contextul dat, logic si coerent este sa continue domnul Burleanu impreuna cu echipa dumnealui. imi pare rau ca pentru aceasta parere probabil supar un om, care imi e foarte drag. un publicist de mare talent. nadajduiesc ca nu prea tare, si nici pentru prea mult timp. numele lui este Razvan Ioan Boanchis.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Victor  •  17 aprilie 2018, 16:56

Daca luam prima pozitie unde sunt 4 bucati steaguri de 400 mp fiecare, cu 9780 euro rezulta un cost de 6.11 euro pe mp. Cei ce activeaza in domeniu stiu ca nu e un cost mare, probabil ca gasesti si mai ieftin, sigur gasesti si mult mai scump. Si exemplele pot continua. Parerea mea e ca nu sunt umflate preturile. Nu tin apararea nimanui. Doar fac o constatare.

Donkeypapuas  •  19 aprilie 2018, 19:56

Ia spune, securilă Tolo, cum mai stă nivelul radiațiilor de la Muzeul Antipa?

Comentează