Liviu Dragnea îi insultă pe votanții lui Burleanu, așa cum îi insultă partidele de dreapta pe votanții PSD!

Când spune, disprețuitor, că au câștigat cluburile mici și fără însemnătate, Dragnea uită că la fel i se aruncă lui în cârcă victoriile politice, care ar fi obținute pe baza unui electorat ”marginal, sărac și needucat”

joi, 19 aprilie 2018, 11:48

 

Mircea Lucescu spune că ”Fetele au decis viitorul fotbalului românesc”.

Gigi Becali, care de când s-a retras din fotbal vorbește mai mult decât alaltăieri, când era în fotbal, își exprimă și el lehamitea.

Nu se poate așa, ca ăia mici să hotărască președintele FRF!

Ironic și el, Liviu Dragnea îi completează: ”E foarte bine că FRF și-a ales conducerea cu sprijinul fotbalului în sală și al fotbalului feminin. Avem viitor luminos în fotbal!”.

Cu o zi înainte, la TVR, Costel Gâlcă se revoltase: ”Nu e normal ca votul Ligii 1 să valoreze cât votul unei echipe de liga a treia”.

Lângă el, Justin Ștefan, chiar dacă susținător al lui Lupescu, s-a simțit dator să intervină: ”Nu se poate, ar fi împotriva regulilor FIFA și UEFA!”.

254 din 256 de membri cu drept de vot și-au exprimat opinia la alegerile FRF

Bineînțeles.

Sigur că e împotriva regulilor, pentru că ideea votului proporțional, bazat pe putere sau pe avere, se înscrie contra oricărui principiu fondator al asociațiilor.

Baza libertății noastre în societate este egalitatea.

Dintre toate aceste personaje care nu știu să piardă, cel mai trist este Liviu Dragnea.

După vorba psihologilor, care spun că ”ajungem să ne comportăm cu noi înșine după cum se comportă alții cu noi”, Liviu Dragnea face cu electoratul fotbalului ce face Dreapta cu PSD și cu votanții săi.

Dragnea jignește cluburile mici, sărace și fără forță.

La fel procedează partidele de dreapta din România cu oamenii care votează PSD. ”Sunt de la țară!”.

Neputând accepta rezultatul alegerilor, fie ele locale sau parlamentare, pe care, în ultima vreme, le pierde în mod constant, Dreapta susține că electoratul PSD este needucat, îmbătrânit și întreținut de la buget.

Sigur că dacă te uiți pe cifrele votanților, înapoierea votanților PSD sau ai lui Burleanu se dovedește a fi un neadevăr.

  1. Nu câștigi alegerile politice din toate sectoarele din București cu electorat îmbătrânit.
  2. Și nu obții 66% din voturi în fotbal, la o prezență de 254 din 256!, dacă nu te votează toate categoriile: de la Liga 1 la cluburile de copii și juniori!

Da, înfrângerea doare.

Însă în loc să spună ”Votanții sunt prea mulți și mici”, nu ar fi mai util ca opozanții să-și zică ”Poate că n-am muncit suficient, vom munci mai mult în acești patru ani și, când ne întoarcem, vom fi mai buni!”?

Altfel, Răzvan Burleanu chiar se va eterniza la FRF, ceea ce ar însemna blocarea fotbalului nostru după chipul și asemănarea unui om.

Comentarii (123)Adaugă comentariu

Radu  •  19 aprilie 2018, 13:45

,,Baza libertății noastre în societate este egalitatea" . Asa spunea si Stalin, si Ceausescu. Egali suntem atunci cand ne nastem, ca suntem in pielea goala, si nici atunci nu suntem, conteaza cine sunt parintii si ce posibilitati au. Inteleg ca Burleanu ar fi castigat si fara futsal si fete, nu vad unde e supararea ? In plus, de ce trebuie sa discriminam fotbalul in sala sau ala feminin, sau pe cei din liga a 3-a, vreti sa ramaneti doar cu golanii din liga 1, care nu-s in stare sa se califice nici la cupa Romaniei ?

bodo  •  19 aprilie 2018, 13:46

Domnule Tolontan, puteti sa ne explicati si noua care sunt cei 256 de membrii cu drept de vot, ca mie mi se pare o absurditate sa voteze niste "chestii" judetene mentinute in viata cu bani de la federatie ca sa iasa cine trebuie in alegeri. In actualul sistem de vot un presedinte FRF nu poate pierde decat daca se plictiseste el si nu mai vrea sa ramana presedinte. Este imposibil sa te lupti cu caracatita asta judeteana si sa o poti invinge. Cel care este in functie o poate controla foarte usor, oferind acstor entitati, care au putine legaturi cu fotbalul, mici avantaje pentru a vota pe cine trebuie. Rezultatul acestor alegeri este o mare rusine pentru Romania, inca una. Acest mandat al lui Burleanu a fost, din punctul de vedere al performantelor fotbalistice, cel mai slab cred din istoria fotbalului romaneasc si el a castigat cu o suta si nu stiu cate de voturi. Asta demonstreaza faptul ca alegerea presedintelui FRF nu are nici o legatura cu performanta sportului pe care il conduce si ca el poate face practic orice in federatie ca tot va castiga. Nu conteaza ce face de acum inainte. Probabil isi va asigura mandatul viitor prin distribuirea de mici avantaje catre judete, ca sa stie cu cine sa voteze. Un mandat mai slab decat acesta care s-a incheiat nu cred ca poate sa existe, asa ca ...

Sandokan-USA  •  19 aprilie 2018, 13:51

Greu cu matematica! Daca aduni 29+25 la cele 78 de voturi ale lui Lupescu ies 132. Din cate imi mai amintesc la aritmetica, 132 e mai mare ca 114 deci Lupescu ar fi castigat alegerile. Intregul articol e bazat pe un sofism. Ati asumat ca cele 54 de voturi dispar sau votantii se abtin. La fotbal feminim suntem la ani lumina de cupa mondiala. Am vazut anul trecut doua amicale USA-Romania si ziceai ca joaca fete de liceu cu prescolare. Daca asemenea segment din fotbalul romanesc a decis viitorul atunci e jenant.

Napolion  •  19 aprilie 2018, 13:51

A murit dna Prodan. Dzeu sa o odihneasca. Dar suntem societatea unde pe toate canalele TV de dimineata si pana la ora inmormantarii , se relateaza inclusiv in direct despre acest eveniment. A murit dl. Neagu Djuvara.... Liniste.... Pai daca nu schimbam tinta mentala nu vom imbunatatii (nu am spus eradica) nimic din ce ne chinuie. Si mi-as dorii sa nu mai aud strigate "dezesperate" de "vrem o tzara ca afara" de la oameni care la locul lor de munca nu schimba ceva. de exemplu la fisc o procedura de inscasare, de exemplu la RAR sau politie una de eliberare acte, de exemplu la ziaristi sa apara alte titluri decat "ingrozitor ce s-a intamplat acum 5 minute" etc etc. Realitatea e ca daca nu incepem noi cu noi....

VASILE  •  19 aprilie 2018, 13:57

nu mai este loc de comentarii

dragos  •  19 aprilie 2018, 14:01

Un articol nesumat de nimeni din Gazeta ( ca de obicei le este frica sa isi asume barabteste opiniile ) se spune ceva de alegerile de la LPF. Dar important este mesajul mascat pe care il contine si care face atata rau. Respectiv , fara nici un argument, afirma d-nul Gusti (Augustin Roman - un nou guru de presa), ca "FRF s-a implicat proactiv în problemele pe care cluburile le-au semnalat, că a oferit ajutor și sprijin. Balint a fost surprins și a mărturisit că-s multe lucruri care s-au întâmplat, pe care opinia publică nu le știe, dar pe care grupările mici le apreciază " . de ce nu ne informati si pe noi de multele lucruri care s-au intamplat ? Sunt secrete ???? Sau e vorba de inducerea in capul unor prosti a ideii ca "astia au facut dar sunt si modesti, le pastreaza pentru ei" . ca la sfarsit sa traga concluzia " Ușor, ușor, fotbalul românesc trebuie să învețe să aleagă, să concureze, să se lupte, pentru că sub dictaturile păguboase ale lui Mircea Sandu și Mitică Dragomir își pierduse de tot glasul!", a fost mesajul lui Augustin Roman. Acuma are glas ????. de ce ?? pentru ca fotbalul feminine si futsalul , niste anonimi pentru cei care conteaza- suporterii , decid pentru ceilalti, cei care ar trebui sa ne bucure printr-o performata internationala. Pai daca ai luat puterea ca sa ii multumesti pe votanti si sa te razbuni pe contestatari ( "I-am ciuriuit" si stim si ce razbunari au urmat dupa in politic ), toti au pierdut, ca totul se duce de rapa.

Vio  •  19 aprilie 2018, 14:01

Domnule draga, ai auzit de conceptul de MAJORITATE? Sau nu-ti convine fnc ESTI MINORITATE? Indiferent in ce regim ai trai, fie el si in fotbal, nu doar social-national, INTEGRITATEA SI DEMNITATEA SUNT TOTUL, adica CEEA CE LIPSESTE ROMANULUI DATORITA EDUCATIEI lipsa si acasa si la scoala! Dar pentru toate astea esti de vina si d-ta, ptr ca si dta faci educatie. Acum o faci stramba, din moment ce nu identifici corect cauzele, CU VOIE SAU FARA VOIE!

dragos  •  19 aprilie 2018, 14:04

daca ar fi fost unul care vroia sa se rupa de trecut si de nenorocirile facute de Sandu si ceilalti, Burleanu ar fi trebuit sa schimbe sistemul electoral construit de acesta, unul in care presedintele in functie nu pierde decat daca vrea el , sau e obligat de o putere oculta.

vasglo  •  19 aprilie 2018, 14:06

@ManX : Nu am nimic cu centrele de copii si juniori care tin de FRF daca ar produce ceva pentru Nationale, numai ca ele produc NUMAI VOTURI, un centru = un vot. Numarul lor variaza in functie de politica , a se citi interesul electoral, al presedintelui...La fel e si cu centrele/cluburile care promoveaza fotbalul feminin si cel de sala, FUTSALL, vorba lui Lucescu!...-:)

Radonski  •  19 aprilie 2018, 14:19

Burleanu nu ar fi castigat detasat alegerile fara voturile de la futsal si fotbal feminin, pentru ca acele voturi - daca nu ar fi fost 100% controlate ar fi ajuns si in dreptul lui Lupescu. Daca muti 30-40 de voturi de la Burleanu spre Lupescu, ai fi vazut ca ar fi castigat Lupescu. In fine, acest sistem de vot ar trebui schimbat pentru ca nu ai cum sa pui in balanta 29 de voturi de la fotbal feminin (despre care nu a auzit nimeni nimic, nu se televizeaza, nu este promovat, nu produce bani) cu cele 14 voturi din Liga 1 - pentru care cluburile investesc, platesc salarii, aduc bani de la UEFA prin calificari etc. Si nu, intr-o lume moderna, nu poti sa pui egal intre votul Stelei la alegerile FRF si votul unei echipe din liga a III-a sau al unei echipe de fotbal feminin, pentru ca Steaua este direct afectata de initiativele pe care le are Presedintele FRF, in timp ce pentru o echipa de fotbal feminin nu conteaza f mult cine este Presedinte.

Radonski  •  19 aprilie 2018, 14:24

Daca ma intrebi pe mine, pastrand aceleasi categorii de votanti cred ca ar trebui puse in 6 categorii, astfel: Categoria nr. 1 - Liga 1 Categoria nr. 2 - Liga a II-a Categoria nr. 3 - Liga a III-a Categoria nr. 4 - AJF Categoria nr. 5 - Futsal Categoria nr. 6 - Fotbal feminin Votul Categoriei 1 sa valoreze 6x, votul Categoriei 2 sa valoreze 5x, votul Categoriei 3 sa valoreze 4x, votul Categoriei 4 sa valoreze 3x, votul Categoriei 5 sa valoreze 2x si votul Categoriei 6 sa valoreze 1x. Este un sistem de vot care tine cont de principiul reprezentativitatii, al competitivitatii.

victiraggio  •  19 aprilie 2018, 14:29

OK. Punct ochit, punct lovit. Totusi, ce urmeaza ?

victoraggio  •  19 aprilie 2018, 14:32

Baiatul meu joaca la ASU Poli Tmisoara 2005. Totul este minunat, doar ca virgula cotizam la greu. Acum, sincer, nu dl. Burleanu este de vina pentru starea aceasta de fapt, sincer !!!!! Dar trebuie facut ceva in acest sens. Poate este o noua provocare.

Urod  •  19 aprilie 2018, 14:36

Dupa cum este sistemul de vot, bineinteles ca Burleanu este deja etern... Si va urma cineva, bineinteles tot din futsal sau fotbal feminin, asa ca nu mai are rost sa mai avem aceasta grija.... Avem altele mult mai importante... Am sa-ti spun ceva Tolo, si daca vine Printul Charles, care oricum a facut mai multe pt Romania decat alti presedinti, sa participe la presedentie (prin absurd), tu crezi ca ar fi ales...?!!!... Sa fim seriosi cu felul nostru de a ne alege conducatorii....

Marius  •  19 aprilie 2018, 14:37

Cand se termina odata cu Dragnea si sleata lui? Ne-am saturat de ei!

max  •  19 aprilie 2018, 14:40

Cind te uiti cu cine s-a inhaitat Lupescu,nu poti sa nu te bucuri ca a iesit DIN NOU burleanu,e de-a dreptul insultator sa vezi pe mitica meletianul ca se baga la alegeri si alte specimene de prin politichie gen don livache,tante firuta.In acelasi mod se desfasoara si alegerile la primarii,unde primarul care este va fi ales pe viata,asa ca ...

Cosmo  •  19 aprilie 2018, 14:44

Tolo, eu îți apreciez și împărtășesc in continuare activitatea și părerile. Nu mă preocupă toate subiectele pe care le expui, ex chinezii, nu citesc tot, dar în foarte mare măsură mă regăsesc în ceea ce citesc. Sper s-o ții tot așa!

Sorin n  •  19 aprilie 2018, 14:52

Cătălin, totuși PSD a câștigat alegerile în București doar pentru ca s a modificat sistemul de votare la un singur tur. Pe sistemul vechi ar fi câștigat un singur sector in primul tur. Cred ca se schimba datele problemei astfel.

Gabi  •  19 aprilie 2018, 14:56

"Toţi sîntem egali! Să nu credeţi însă că neghiobul este egalul înţeleptului !" ( Pitagora - 580 î.Hr. - 495 î.Hr.)

Calin  •  19 aprilie 2018, 15:04

In 2017 erau legitimate numai in Europa peste 1200000 de jucatoare de fotbal. Cred ca cifra e suficient de relevanta pentru a ne arata mentalitatea sustinatorilor lui Lupescu.

dan  •  19 aprilie 2018, 15:26

@Sandokan-USA: exact asta voiam sa scriu si eu, ca matematic, 132 e mai mare ca 114

gigelos  •  19 aprilie 2018, 15:29

@Calin - Europa ? Bravo lor !

pavel  •  19 aprilie 2018, 15:32

"Burleanu şi-a asumat rolul de victimă a unui linşaj mediatic fără precedent în România şi l-a transformat într-un avantaj în faţa alegătorilor, imprimându-le acestora ideea că cineva vrea să decidă în numele lor." iulian anghel, adevarul.

vasglo  •  19 aprilie 2018, 15:54

@Cătălin Tolontan : si tacerea e un raspuns, nu-i asa??!!...-:)

Obiectiv  •  19 aprilie 2018, 15:57

Alegerile de ieri sunt o mana cereasca pentru toti ziaristii GSP, marturie stand ploaia de articole pe aceasta tema! Aproape toti ati ajuns la concluzia ca rezultatul nu-i pagubos pentru fotbalul romanesc; singurul care a fost consecvent in atitudinea manifestata inainte si dupa este Maestrul Ioanitoaia, pe care-l felicit pe aceasta cale! Pentru ca nu mai pot publica reactii pe marginea articolelor de pe alte bloguri, adresez cateva cuvinte catorva dintre posesorii acestora! 1. Cataline, mi se pare ca esti inginer, asa-i? Atunci, daca cei de la futsal si fotbalul feminin ar fi trecut cu "bagaje si arme" de partea lui Lupescu, rezultatul ar fi fost in favoarea fostului international, nu de partea i.m.p.o.s.t.o.r.u***u.i ramas in functie! Inca un discipol (pe langa sefa DNA si nu numai) de-al fostului presedinte (un personaj malefic in cel mai inalt grad) ajunge sa faca legea in tara asta, desi calificarea sa in domeniu este minimala; cum spunea si Dragomir, nici in management n-are vreo competenta, daca a ajuns sa prefere Joma in detrimentului unor nume mari din domeniu! Pe acest arivist il surclaseaza 80% dintre iubitorii fotbalului, atat la teorie, cat si la practica (chiar si de catre cei care ar avea nevoie de carje pentru a intra pe teren)! 2. Pentru dl Geambasu: cum sa ramana sa activeze in fotbalul romanesc Ionut dupa ce a fost umilit de un nimeni, la modul absolut, pe toate planurile? Si nu v-am agreat ironia cand l-ati alaturat pe Lupescu lui Dragnea si cand ati facut aluzie la atmosfera caragialiana a acestor alegeri! 3. Un semnatar de articole sustinea ieri ca discursul lui burleanu s-a imbunatatit si-i trecea cu vederea mita deloc mascata la care a recurs pentru a a vea sanse de reusita; a fost cam greu sa-i gaseasca ceva merite pe durata primului mandat, dar nu-i va fi deloc greu sa-l ajute pe nevolnicul presedinte sa aibe, de acum inainte, un discurs aplicat, la obiect, cu multe sinonime si figuri de stil! In fine, ma delimitez de parerile exprimate de Stucan (partizan fatis al ilustrului necunoscut de la federatie), Andries (pentru obsesiile ei politice vechi si recente) si de Craciun, mai nou si el obsedat de speculatiile politice; implicarea serviciilor n-a starnit atata indignare, nu-i asa? O.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Unu  •  19 aprilie 2018, 16:06

Domnu' Tolo... primele de zeci de mii de euro, masinile de lux de zeci de mii de euro, deplasarile in strainatate si toate celelalte avantaje vin din fotbalul mare nu de la futsal sau fotbalul pe nasturi. In baza fotbalului feminin Burleanu, Bodescu si Vochin ar merge pe blat cu tramvaiul si ar manca in studentie mini-shaorme cu 5 lei.

Cătălin  •  19 aprilie 2018, 16:09

Dar tu domnule personaj integru si formator de opinie, l-ai susținut necondiționat pe domnul președinte Burleanu in campania sa??? Sau poate nu ?!?!?!

florin  •  19 aprilie 2018, 16:17

Eu sunt ingrozit de faptul ca un om, care a avut rezultatele proaste de ani de zile , pe toate planurile , la Federatie , se bucura ca a castigat scrutinul de parca l-a castigat pe merit, cand de fapt, e vai de capul lui!!! Cum se spune..si-a atins nivelul de incompetenta !

Alex  •  19 aprilie 2018, 16:23

Domnule Tolontan, buna ziua! Sugeratii domnului Lupescu urmatoarea provocare..si implicit cluburilor din Liga 1 ....vrea sa demonstreze ceva/vor sa mearga pana la capat ....sa participe si sa fie votat la Liga LPF .....si sa vedem ce iese....proiecte, rezultate in cupele europene etc.... asa vorbele Nu raman acolo! ....zi faina sa avem!

Gabriel Tudor MACARIE  •  19 aprilie 2018, 16:32

domnule tolontan, stiti ce am retinut eu din articol, inca de la titlu? Ca partidele de dreapta jignesc partidele de stanga! Cam *** recunoastere, domnule tolontan!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Gabriel Tudor MACARIE  •  19 aprilie 2018, 16:36

pentru UROD: interesanta abordare, insa CHARLES a deja ales rege al Romaniei, nu ai aflat?

Andrei F  •  19 aprilie 2018, 16:37

,,Dacă succesul lui Burleanu nu m-a surprins, m-a șocat, oare numai pe mine?, diferența de 90 de voturi față de Lupescu. La o analiză amănunțită, nici ea n-ar trebuit însă să impresioneze, deoarece s-a datorat într-o proporție covârșitoare fotbalului feminin, celui de sală și diviziilor inferioare.,,-------Oare cui sa apartine aceste vorbe?Va asigur ca nu sunt ale lui Dragnea si va mai asigur ca domnul Tolontan nu o sa-i reproseze nimic...

Florea  •  19 aprilie 2018, 17:01

Burleanu = presedinte pe viata la frf. Daca e destept, profita de valul asta creat acum pe principiul de egalitate a cluburilor la vot si mai baga vreo 300 de cluburi de fomisti in federatie (juniori, liga onoare la fotbal-tenis, ceva pt persoanele cu handicap, liga pt transexuali etc.). Astfel isi asigura si mai mult masa de votanti si nu-l mai da nimeni jos. Asa face un dictator care se respecta, mareste masa votantilor asigurandu-se ca nou-venitii isi datoreaza prezenta acolo lui.

simplu  •  19 aprilie 2018, 17:12

Halal comparație! Că să nu spun jalnică. Putem fi de acord că referirile publice făcute de cei enumerați le arata nivelul de educație dar, dar nu comparați laturile vărsate de reprezentanții opoziției și a latrailor la adresa onor votanți care este posibil sa nu știe ce aleg sau de ce cu aprecierea altuia despre cei care au votat practic împotriva fotbalului. Ale căror nume este cunoscut ca de altfel și de ce. Să lăsăm un pic politica că deja e mult!

marc  •  19 aprilie 2018, 17:22

Tolo, lasă tată sportul, ești depășit. Ocupă-te mai bine de transplanturi, dezinfectanți diluați, mizeria din spitale, etc ,oricum nu citește nimeni. Te-am auzit ieri la digi cum explicai că e normal cum s-a votat și cine a votat, căci românii nu sunt interesați de fotbalul mare. Că românii vor mai degrabă terenuri de iarbă și fotbal feminin decât o calificare a Naționalei la un turneu final. Crede-mă mi-a venit să vomit. De silă. Mă uitam la Marica și cred că același sentiment îl încerca și pe el, dar educația nu i-a permis să-ți dea răspunsul pe care-l meritai. În rest să fiți sănătoși. Ați învins. Din păcate ați obținut o victorie mică, jegoasă.

Gabriel Tudor MACARIE  •  19 aprilie 2018, 17:33

@ scriitor articol: ”Sigur că e împotriva regulilor, pentru că ideea votului proporțional, bazat pe putere sau pe avere, se înscrie contra oricărui principiu fondator al asociațiilor.” Un comentariu complet deviant! Intr-o reuniune de asociatii in care , prin acordul initial al participantilor, ar CONDUCE cel care are 50+1% din sufragii, votul celorlalti 50%-1 NU ar MAI EXISTA! Deci, conteaza INTELEGEREA INITIALA! Aia e prost facuta, stimate domn!

livsto  •  19 aprilie 2018, 17:34

Vai, domnul Tolo, nu stiam de ce a castigat Burleanu! Am aflat din finalul comentariului dumneavoastra. Pentru ca cel care l-a concurat ,Lupescu, si cei care l-au sustinut,Lucescu ,Hagi,Raducioiu,C. Dinu,etc . nu au muncit suficient in fotbal, in timp ce Burleanu s-a cocosat de atata munca si a obtinut performante de exceptie de-a lungul deceniilor. Sigur nu conteaza ca noi si nimeni din Romania nu a gasit vreodata vreo apropiere intre Burleanu si fenomenul fotbal dar dumneavoastra nu numai ca ati gasit dar ne-ati aratat ce contributie de inestimabila valoare teoretica si practica a adus Burleanu la dezvoltarea fotbalului romanesc prin munca lui neobosita . Onoare muncii!

Gabriel Tudor MACARIE  •  19 aprilie 2018, 17:37

@ scriitor articol: ”Sigur că e împotriva regulilor, pentru că ideea votului proporțional, bazat pe putere sau pe avere, se înscrie contra oricărui principiu fondator al asociațiilor.” in plus, la adunarea generala NU AU PARTICIPAT, asa cum se intampla la alegerile parlamentare sau przidentiale, TOTI fotbalistii, ci DOAR PRESEDINTII DE CLUBURI. Comparatia , desi il scoate din *** pe dragnea, il baga pe scriitor! ca comparatia e ca cazul ramei din bancul cu vaca si cu gaina! (ti-l spun la ureche, ca ma mediezi iar!)

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

rexrapidistul  •  19 aprilie 2018, 17:39

***, avand isei putine si fixe, una este Dragnea! Sunt asa de profesionisi incat ieri in "fituica" a aparut ca se va disputa meciukl de cuopa dintre Craiova si Botosani, asta se inta,*** cand treci de la numarat cornere la politica!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Gabriel Tudor MACARIE  •  19 aprilie 2018, 17:41

@livsto: incercati abordare directa, gen ”Ana are mere!” . Pentru subtilitati ii trebuie subtitrare! Altfel, articolul e plin de sofisme, comparatii deviante, jigniri deliberate! Nu mai fiti rafinat ***! Folositi perie de sarma!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Gabriel Tudor MACARIE  •  19 aprilie 2018, 17:49

@simplu: excelenta interventie!

Gabriel Tudor MACARIE  •  19 aprilie 2018, 17:51

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Gabriel Tudor MACARIE  •  19 aprilie 2018, 18:03

@scriitor articol: in sporturile ”adevarate” s-a inventat HANDICAPUL! La bridge (e sport, nu sari de cur in sus!) : se ”ajusteaza” scorul in functie de ”norocul” distributiei cartilor. La sah: jucatorii mai bine cotati pleaca cu un ”handicap” masurat in puncte ELO. La sarituri cu schiurile: se ”ajusteaza” rezultatul prin luarea in calcul a conditiilor atmosferice spontane. In fabula lui Esop: broasca a plecat inaintea iepurelui, SI CHIAR A CASTIGAT! In dragstore: se pleaca cu handicap! In golful de iarba: punctajul este ajustabil in functie de ”nivelul” de clasare al fiecarui jucator. In TENIS (tolooooooooooo, in TENIS, daca te uiti latelevizor!!!!) : PUNCTELE CASTIGATE la un turneu din categoria GRAND SLAM sunt de vreo zece ori mai multe decat intr-un turneu de liga a treia! In Asia Express: castigatorul pleaca cu 10 minute inaintea celorlati! HANDICAPUL EXISTA , toloooooo, si este exploatat in functie de varii interese! Asa ca, daca regula s-ar stabili ca conteaza ca capeti calificare ca campion, contezi mai mult decat un ca ca risit !

INGERASUL ROSU  •  19 aprilie 2018, 18:04

1-Nu se poate face nici o comparatie intre alegerile ,politice si cele pentru FRF. 2-DIN CEI 256 CU DREPT DE VOT AU VOTAT 254-ADICA 99,99% 3-PSD-Din cei 18,2 milioane de romani cu drept de vot au fost votati de 3,2 milioane-ADICA 18% Dle. Tolontan,sunteti intr-o eroare majora 99,99nu este agal cu 18%-de unde si lipsa de LEGITIMITATE A PSD-care in mod real,studiile oneste o arata sunt votati de romanii cei mai neinstruiti-SA VOTEZI UN PUSCARIAS.........

Gabriel Tudor MACARIE  •  19 aprilie 2018, 18:13

Hotărârile luate de o majoritate prin abuz sunt hotărâri legale în formă, dar ilegale în substanță[5]. Abuzul de drept, fiind săvârșit întotdeauna în exercitarea unui drept subiectiv, este întotdeauna conform conținutului normativ al legii, fiind cel puțin formal în concordanță cu acesta; dacă nu ar fi așa, nu ar exista un abuz de drept, ci un delict civil comis în afara existenței oricărui drept[6]. Nu puține sunt cazurile când nu există un acționar majoritar, însă există un control al adunării, direct sau indirect, mai ales când restul acționariatului este dispersat. În materie de societăți comerciale, instituția abuzului de drept și teoria abuzului de majoritate au fost construite în anul 1926, de autorul italian Carnelutti, plecând de la deturnarea de putere din dreptul administrativ, adică uzul de puterea atribuită într-un scop pentru alte motive decât cele în vederea căreia i-a fost conferită (sviamento di potere[7]). Deturnarea de putere constă nu într-o nelegalitate comisă deschis, ci în incorectitudinea scopului și intenției pe care le are autorul actului[8]. Primele aplicații ale acestei teorii în dreptul privat au fost în domeniul drepturilor de familie: puterea părintească, maritală, curatela și tutela, adică drepturi-funcțiuni, exercitate în interesul altuia[9] și de aici în domeniul acționarial unde s-a spus că acționarul ce participă la adunarea generală exercită o funcție socială, un drept conferit în interesul societății[10]. În baza teoriei conform căreia adunarea generală, ca organ al societății, îndeplinește o funcție socială de la care nu se poate abate și pe care nu o poate folosi, într-un exces de putere, în scopuri egoiste și opuse acelora în vederea cărora organul și funcțiunea sa au fost create[11] s-a spus chiar că asociatul care ia parte la adunarea generală trebuie să își dedubleze psihologic personalitatea, să uite și să calce pe interesul său propriu, orientându-și voința în conformitate cu interesele societare[12].

Gabriel Tudor MACARIE  •  19 aprilie 2018, 18:20

TOLOOOOOOO, hai cu moderarea ca imi pierd ideile! Ca capul meu ca care scoate idei e mai activ decat ca capul tau care scoate doar ***!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Cris  •  19 aprilie 2018, 18:38

O, dle Tolonatan, iti prezumam o logica mai solida. Si ceva mai multe cunostinte. Principiul nediscriminarii presupune egalitate de sanse in situatii similare. Cetatenii unui stat sunt si trebuie sa fie egali in fata votului, intrucat vorbim despre persoane egale care se afla in aceeasi situatie, indiferent de apartenente sau convingeri. In schimb, sectoare diferite ale unui sport ar trebuie sa aiba o pondere de vot diferita in raport tocmai cu diferentele dintre aceste sectoare. Sectoarele fotbalului nu sunt similare pt a genera o pondere egala de voturi (fotbalul de sala nu este similar celui de camp, asa cum nici fotbalul inferior valoric, cel din ligile inferioare, nu este egalul celui reprezentativ valoric pe plan national si international - liga I). Nu poti face comparatie de valoare si situatie economica intre cetatenii care participa la vot si sectoare diferite ale unei ramuri sportive.

Crimson Veritas  •  19 aprilie 2018, 19:24

Adevarul care te doare, si incerci sa-l maschezi cu diversiunea ... Dragnea ... este ca Burleanu a castigat alegerile cu fotbalul mic (Asociatile Judetene) si fotbalul de sala (futsal) si fotbalul feminin ... Fotbalul Mare (Ligile 1, 2 si 3) a votat cu Ionut Lupescu. Doar CFR din Liga 1 l-a sustinut pe Burleanu ... din informatile pe care le am! FCSB ... cel mai titrat club din Romania, si cu cel mai mare fandom din Romania ... l-a sustinut si l-a votat pe Lupescu! Generatia de Aur l-a sustinut pe Lupescu ... marea majoritate a valorilor fotbalului romanesc ... dar si alti oameni importanti in fotbalul romanesc, care au contribuit si investit in fotbalul romanesc ... l-au sustinut pe Ionut Lupescu. Pe tine te doare ... dimensiunea foarte mica a 'victoriei lui Burleanu' ... pentru ca Lupescu a castigat de fapt ... la Fobalul ... iar Burleanu ... mini-fotbalul ... si nici o insiruire de editoriale si diversiuni ... nu poate schimba rezultatul si frustrarea ta ...:)) Vizavi de Dragnea ... ce sa mai zic ... ca esti obsedat ...:)) Daca declara asa ... ca 'La ligile 1, 2 si 3 ... Burleanu nu a luat mai mult de 10 voturi adunat' ... era ok ...:)) Chiar nu are sens sa-ti explic eu ... semnificatia ... metaforei! Acest procedu stilistic ... lipseste cu desavarsire din repertoriul tau ... am observat de mult! Vad ca ai intrat deja in campania pentru prezidentiale din 2019 ... deontologule! ...:)) Dragnea a dat doar o declaratie prin care si-a exprimat susinerea fata de candidatul si outsiderul Lupescu ... TU esti cel care politizezi orice subiect legat de sport ... practic de cand te-ai nascut ... ca persoana de media! ...:)) Revenind la febletea ... ta basista ... Burleanu ... va ramane ce a fost si pana acum ... *** presedinte peste un fotbal mic ... un anonim in fotbalul european, un ignorat al fotbalului romanesc, dar si un reminder permanent ... a existentei Statului Paralel in Romania si a faptului ... ca revolutia trebuie inceput de SUS ... in JOS ... sa-ti traduc ... cand romanii isi vor alege un Presedinte de Stat Adevrat ... si Statul Paralel ... va fgi facut bucati ... si automat toate aceste anomalli generate ... de existenta si activiateta Statului Paralel! ...:))

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Jean Claudiu Iuncher  •  19 aprilie 2018, 19:31

Acum ca am lămurit aceste aspecte sportive, ne putem intoarce spre subiectele altadata preferate? Vreau sa spun corupta Udrea si imaculata doctorita care a incatusat-o definitiv pana s-a retras putin spre Costa Rica. Nu? Nu e momentul? Oki, scuze.

ion dolanescu  •  19 aprilie 2018, 19:32

Bine .. Dragnea si Becalii sunt doi golani si puscariasi deci ei nu inteleg ce inseamna demnitatea, corectitudinea si nu in ultimele randuri educatia si inteligenta

Comentează