A început vacanța de 1 Mai a românilor refugiați politic! Mazăre și-a invitat prietenii în Madagascar

Primarul urmărit internațional și-a chemat rude, amici și bodyguardul ca să petreacă zilele libere în apa limpede a Oceanului Indian

vineri, 27 aprilie 2018, 2:38

Prietenii lui Radu Mazăre au ajuns în Madagascar și sărbătoresc Ziua Muncii.

Libertatea a publicat imagini cu bodyguardul lui Mazăre, Nicolae Rotaru, bucurându-se alături de localnici.

În imaginile de pe plajă apare și cumnata lui Mazăre, fotomodelul Cătălina Tănase, soția fratelui fostului primar.

Comentarii (56)Adaugă comentariu

Urod  •  27 aprilie 2018, 14:49

Mi se pare normal... De cand iti spun ca toți cei care au furat țara, ne rad in nas.... Asta-i situația, daca n-am stiut sa avem legi aspre...

Johnneil  •  27 aprilie 2018, 14:56

Asa se batjocoreste poporul roman de catre uni ce se cred mai destepti. Si chiar sunt dar cu ajutorul parlamentului, serviciilor, justitiei, etc.

Vladone  •  27 aprilie 2018, 15:25

Sincer... tot respectul. Asa arata niste smecheri adevarati. *** pe tot ce inseamna DNA. Cand am zis ca DNA e zero barat fara SRI stiam ce zic. SRI le-a dat voie sa plece iar DNA saliveaza dupa ei ca o gravida cu pofte.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Cătălin Tolontan  •  27 aprilie 2018, 15:26

@Vladone: probabil sunteti ironic cand va exprimati plenar respectul. Daca nu, si chiar vorbiti serios, sa stiti ca ”smecher adevarat” e un concept care, in toate tarile civilizate din lume, nu rezista in timp. Si noi suntem o tara care ne schimbam, greu, insa ne schimbam, si in care ”smecherii adevarati” vor avea tot mai putin spatiu de manevra.

gigelos  •  27 aprilie 2018, 15:33

Par destul de stresati

ionut  •  27 aprilie 2018, 15:33

prosti sunt cei care l-au votat. nu cei care l-au facut scapat.

Horace  •  27 aprilie 2018, 15:53

Mai lipseste duamna general SRI “Anaconda” in costum de baie... :)))

Stelu  •  27 aprilie 2018, 16:04

Asa ne trebuie !! Bine ne face Mazare-Bica-Udrea... sa nu avem surprize si sa i vedem in poze si pe Ghita cu Coldea si Kovesi 🤣🤣

Andrei  •  27 aprilie 2018, 16:26

Pai ii sfatuiesc pe prietenii lui Bonduelle sa mearga la el, ca nu se stie cand mai au ocazia. Anul viitor vine el incoace si-l mai vedeti doar la vorbitor. http://adevarul.ro/news/politica/exclusiv-udreasi-bica-s-au-dus-degeaba-costa-rica-extradate-tratat-romania-azilul-politic-exclus-fapte-coruptie-1_5adcbd08df52022f751d8448/index.html Nu pupa el niciun fel de azil. @vladone esti un prost. Tu esti produsul societatii romanesti; a cocalarilor care-s jmakeri dã jmekeri cand merg cu bmw-ul seria 5 dinainte de 2000 pe strada si le bubuie maneaua-n boxe, dar daca-i pui sa scrie corect o fraza dupa dictare, s-ar putea sa ai niste surprize. Tu esti genul care-l voteaza pe Becali si porti ceas supradimensionat la mana cumparat dintr-o piata aprovizionata de la furnizori cel putin dubiosi. Blugii ti-s taiati, aproape mulati si cu 10 cm prea scurti, destul insa cat sa se vada ca nu porti sosete si sa-ti iasa in evidenta pantofii de lac luati la reducere din taraba preferata. Tu si gandirea ta infecta sunteti definitia kitsch-ului in forma lui cea mai pura. Sa fii atat de *** incat sa admiri un infractor... mi se pare de necrezut. Atitudinea ta isi are insa radacinile mai adanc decat pare la prima vedere *** *** tu esti cum esti.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Vioreata  •  27 aprilie 2018, 16:33

Haideți domnule, ca sunt oameni necăjiți, departe de tara, pe nisipuri străine, nu tu un mic, nu to o bere ....vai de 1 mai al lor!!!

bg  •  27 aprilie 2018, 16:43

Pai in conceptia lui Mazare & Co. , hotia este un fel de munca, iar apoi trebuie sa "muncesti" ca sa-ti ascunzi banii, sa scapi de justitie. Ei fac parte din categoria "baietilor destepti", a smecherilor care dau tunuri si apoi spala putina. CULMEA IRONIEI - SA SERBEZI ZIUA MUNCII cand tu nu ai habar ce inseamna munca adevarata. De fapt, munca nu este pentru ei, baieti fini, care din birouri luxoase gandesc cum sa creasca nr. locurilor de munca pentru marea masa a votantilor. "Cine-i harnic si munceste, ori e prost, ori nu gandeste - folclor autentic romanesc.

BurleanooPower  •  27 aprilie 2018, 17:23

*** !! *** ...

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Arlechino  •  27 aprilie 2018, 17:24

ce vesel e badigardu, ca stie sa numere pe degete pina la trei :DDDDD

LIVSTO  •  27 aprilie 2018, 17:35

Johnneil nu mai il plange pe boborul roman.Boborul roman i-a ales pe astia de cate ori au candidat.Si daca mai candidau de 100 de ori tot de atatea ori ii votau indiferent de cat furau. Asa ca nu-l plange pe boborul roman,a cules ce a ales. Nu ca ar fi avut alte optiuni dar macar sa se fi abtinut.

Florin  •  27 aprilie 2018, 17:51

Hmmmm.... Domnule Cătălin Tolontan va luati de domnul Vladone....ironic neironic spune o realitate a Romaniei pe care SI VOI ziaristii "onesti si verticali" ati creat-o !!!!! Sa va readuc aminte cum se plangeau la Antena 3 ca sunt vanati, ca de fapt ei nici usturoi nu au mancat si nici gura nu le miroase? Ce ii impiedicau pe acei "ziaristi si oameni de presa" sa le puna intrebari de bun simtz?!?!?! ....cum de traiesc in lux dar nu au nimic pe numele lor si altele si altele....sigurele intrebari erau ca sa sublinieze eventuale "abuzuri" ale anchetatorilor .... sic ... O sa ma intrebati.... ce legatura aveti dumneavoastra cu toate astea? Cand veti critica pe colegii d-stra de trust pt mizeriile scrise sau anchetele subiective , dedicate si selective doar in anumite directii, cand veti face 2-3 anchete despre patronul dumneavoastra (alt sarac in acte .... hi hi hi...oricum nu apucati sa-l scrieti pe al doilea in ideea ca ati scrie unul hi hi hi ) , cand veti fi VERTICAL cu totul ,atunci si doar atunci va voi crede de bune intentii, pana una alta doar vindeti ziare.... Nu ma intelegeti gresit ....imi plac articolele dumneavoastra dar scrieti corect cat sa nu va atinga cineva la stomac.....scuze .....la venituri. Massmedia manipuleaza si dezinformeaza dacat .....informeaza!!!!!! Mai mult curaj Catalin ca se poate!!!!!

Faraonul Ramses de la Constanta  •  27 aprilie 2018, 17:57

Daca nu era "refugiat politic" acum eram obligati sa il vedem iar cum se izmeneste si se scalambaie in diverse costumatii de la faraon la Stefan cel Mare. Oare in Madagascar in ce se deghizeaza? Oare are destule costume la dispozitie? Destula pudra, destule rujuri? Creion corector? Peruci? Creme?

Urod  •  27 aprilie 2018, 18:07

Sa fie judecati, sa fie condamnati la 20 de ani de pușcărie fara prescriere si cand or fi prinsi aici sau prin Europa sa fie incarcerati... Bine ar fi si o vanatoare a lor asa cum au facut evrei cu naziștii... Dar cine sa faca asta cei care au ramas aici si sunt la fel de hoti ca si ei...?!!!...

nica fără frica  •  27 aprilie 2018, 18:18

Titlul corect era "A început vacanta de 1 Mai a romanilor *** politici"!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

pawn  •  27 aprilie 2018, 18:23

35% din drumurile României sunt pietruite și de pământ

ManX  •  27 aprilie 2018, 18:26

Arlechino • 27 aprilie 2018, 17:24 Nu stie sa numere nici pâna la doi. Numara doar pâna la doua...si asta la negru...sau la neagra...

Vladone  •  27 aprilie 2018, 19:14

@Tolo sper din suflet sa ai dreptate si sa-i vad inapoi, arestati (nu liberi, nu in control judiciar si nu cu suspendare) pe toti smecherii astia. Pana la proba contrarie, ei sunt smecherii iar noi suntem fraierii!

Popa marin  •  27 aprilie 2018, 19:29

Daca v-as vedea pe voi ,,marii jurnalisti ,,ai tarii, platiti regeste de acesti hoti,ca puneti presiune pe puterea politica sa ii aduca in tara ati fi credibili.Dar nu faceti nimic asa ca lasati-ne cu stirile doar de can-can.

Jean Claudiu Iuncher  •  27 aprilie 2018, 19:35

*** Borfasii de la Bruxelles sunt de 10 ori mai corupti. Si apropo, de ce mai Basescu liber inca?

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

ion  •  27 aprilie 2018, 19:59

ce vacanta de 1 mai mai pacalicilor, aia acolo sunt in vacanta non stop, sau unde ati fi vrut sa fuga de justitia corupta, in siberia?!

Pif  •  27 aprilie 2018, 21:18

Adica sexul nu e munca? Pai stii ce mare e madagascaru ala? De 2 ori cat constanta, si negresele alea sunt numai fibra.. greu si de mazare...da apropo dom Tolo, Ilici cand intra la bara, el unde face ziua muncii? Daca il vedem pe Ilici la bulau, poate sa fie mazare ministrul muncii, nu ma supar...

Johnny  •  27 aprilie 2018, 21:24

Ce vrei sa faci in Costa Rica? Te distrezi, nu? Geografie te face sa te simti mare. Anii trec, ziaristii scriu, unii comenteaza, altii doar se uita. Celor mai multi nu le pasa, din fericire. Mazarea se-nvecheste cu timpul, se usuca. Poate moare dansand din buric sau int-un azil indopat cu pipeta. Dar dupa, ce se intampla dupa ce omu' uita sa mai respire?

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Radu Bogdan  •  27 aprilie 2018, 21:46

O sa vina la puscarie , daca o sa vrea muschii lor , pregateste Nea Iordache varianta "puscaria la domiciliu" fara bratara , mai elegant decit pe vremea lui Escobar . Si o sa-si stabileasca domiciliul unde scapa de privirea fraierilor si trai neneaca . Mi-e greata.... Vorba uni comentator , nimic din tot ce vedem azi nu ar fi fost posibil fara efortul titanic al colegilor de breasla si trust ai domnului Tolontan. Si e numai inceputul .

JUB  •  27 aprilie 2018, 22:04

Daca am fi o tara ca o tara, Mazare n-ar fi fugit in Madagascar, si Tolontan n-ar fi jurnalist... :D

Crimson Veritas  •  27 aprilie 2018, 22:11

Darn it! Astazi ma pregatisem dpdv ... energetic ... sa citesc ceva despre ... Wang Bang Bang! M-am si document despre MSS ... ca sa fiu cat de cat in cunostiinta de cauza ... si sa nu fiu luat drept #rezist@ ...:)) Dar vad ... ca s-a intrat in vacanta ... spre bucuria ... androidului prezidential pre-alpha ... care btw ... da blue screen dupa blue screen ...:)) *** ... inceracati sa-i dati un reset ... si daca tot nu booteaza ... duceti-l in service ...:)) Come one ... take some responsability for your merchendise ...:)) Ca nu se face doar IT de ras ... va face si pe voi ...:))

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

ION  •  27 aprilie 2018, 22:35

Domnilor, va urmaresc aproape zilnic emisiunile dumneavoestra cu mult interes. Totusi, aparitiile unor cetateni penali in emisiunile voastre imi produce un mare disconfort . Sunt chiar de neinloccuit ?"

Matei  •  27 aprilie 2018, 22:54

Ceausescu a fost executat pentru subminarea economiei nationale...

catalin  •  27 aprilie 2018, 23:14

de smecheri e plin pe la noi , mazarica este la un alt level mafiot adevarat fratilor !!!

Fasile  •  28 aprilie 2018, 0:16

Daca Secu era chiar Secu si nu o gasca de smecheri cu interese, il aduceau pe asta si pe toti ceilalti pachetel, asa cum au facut evreii cand au avut nevoie sa le arate populatiei ca functioneaza justitia. Dar noi suntem noi.

Adrian  •  28 aprilie 2018, 0:21

Tolo am citit comentariul tau la @ Vladone.Nu stiu cine este acest Vladone dar in mare parte are dreptate.Cum a fost posibil ca Mazăre sa fuga de sub nasul justiției? A facut ceva justitia romana sa-l aduca înapoi? Nu , si nici nu va face ptr ca sunt toti murdari.Caz concret, în locul lui Mazăre a venit primar Fagadau, adjunctul lui.Nu contest alegerile, a fost alegerea cetățenilor iar votul trebuie respectat.Ce a facut de când a devenit primar?Aceleași lucruri pe care le făcea si Mazăre, distrugerea orașului prin autorizarea de construcții in mod haotic. A distrus spațiul verde, n-a ținut cont de nicio lege si nicio directivă europeană, si asta se intampla sub ochii îngăduitori ai celor de la DNA Constanta.Poate iti găsești puțin timp sa-l întrebi pe procurorul șef DNA Constanta de ce nu a binevoit sa se autosesizeze si de ce închide ochii la aceste abuzuri.Confratii tai de breaslă, jurnaliștii de la ziarele locale, n-au curaj sa-l deranjeze cu astfel de întrebări pe șeful DNA C-ta.Nu stiu daca din frica sau incompetenta profesională. Care este circuitul banilor murdari in primaria Constanța?Vezi firmele de consultanta , cele care se ocupă chipurile de avizele si autorizațiile de constructie ptr firme.Ei sunt conexiunea, între Firmele de constructie si mafia din primărie.De restul sa se ocupe domn procuror șef al DNA C-ta care sta pe un salariu nesimțit plătit din bani publici si nu face nimic.De ce oare? Vezi tu dragul meu Tolo, toata aceasta "nepăsare"( sa nu spun altfel) din partea justiției aduc Romania in anii '90. Cine este Mazăre ?Un nou Gigi Kent modern, care isi permite sa arunce cu bani si sa corupa orice magistrat din lumea a 3 a. Dacă lucrurile vor continua așa, atunci dl Vladone o sa aiba dreptate in privinta șmecheriei. PS.Apropo, ai ascultat stirea cu plajele reabilitate? Nu cred.Romania a reabilitat niște plaje pe bani europeni,si timp de 5 ani de zile nu ai voie sa faci profit , deci sunt publice nu sunt de închiriat.Daca faci asta,UE iti ia banii înapoi, cateva sute de milioane de euro.Domn Min.al Mediului împreună cu directorul ABADAL au decis să încalce dispozițiile UE si sa dea mana libera operatorilor sa-si instaleze sezlonguri unde le tuna capul și cum vor ei ***.Dispar plajele publice peste noapte.Cum este posibil sa încalci legile sub privirile îngăduitoare ale justiției?Daca Romania va fi condamnată sa dea banii inapoi cine va plăti cele câteva sute de milioane de euro?Zi domn Tolo?Ne scotocim de pe acum prin buzunare sa achitam hoția? Fi sigura ca daca se lasa cu procese si mandate de arestare domn ministru si domn director ABADAL vor pleca la party in Madagascar.Sa nu uit, "Asta înseamnă să fi mafiot!" .

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

QCD  •  28 aprilie 2018, 1:32

intrebarea este, cum ii vom opri pe actualii infractori, viitorii "persecutati" politic, sa nu-si mai duca traiul in bejenie, "chinuiti" de dorul de tara si de uriasa nedreptate care li se face ?

Stelu  •  28 aprilie 2018, 3:42

Eu nu-l invidiez deloc pe Mazare. E una sa te afisezi prin Monaco, Viena, Constanta, Mamaia, Bucuresti, Londra, etc cu femei/bani/masini si alta e sa fii acolo in Madagascar. Nu am nimic cu bietii oameni de acolo, dar pentru Mazare, eu o altfel de puscarie. Sejur placut si lung Mazare. Restul ti-l doresc sa-l petreci la Jilava.

Alnik63  •  28 aprilie 2018, 4:26

SA-i ia si pe pensionarii constanteni,ei il votau.***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

cortes  •  28 aprilie 2018, 5:46

”Toți fură. Popor de tâlhari.” - Ion Antonescu ”Am făcut 14 ani de pușcărie pentru un popor de ***” - Petre Țuțea ”Românul are suflet de ***ă.” - Emil Cioran

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Mihai  •  28 aprilie 2018, 6:48

Astea-s rezultatele marete ale binomului sri-dna, cu care se lauda dna Kovesi.

Holostencu  •  28 aprilie 2018, 7:20

S-au dus să-l convingă să se întoarcă acasă. Altfel , de ce s-ar fi dus şi bodyguardul.

Bogdan  •  28 aprilie 2018, 7:24

Boss, lasă vrăjeala...ce sa facă oamenii aia departe de țara?!...nu mai bine ne zici cine l-a înregistrat pe Burleanu? Și cum au ajuns înregistrările tocmai la tine? Și o părere din puțul politically correctness despre înregistrările ambientale intr-o instituție privată? Sau principiile sunt bune doar când ne servesc interesele?

Abu Issa  •  28 aprilie 2018, 7:28

LOL Bancul zilei : 2 mafioti italieni isi muta domiciliul si banii in Romania; prietenii: ati inebunit ce sa faceti acolo; Raspuns: mergem la puscarie acolo; prietenii: acolo este groaznic nu ati vazut rapoartele SUA si UE relative; Raspuns : acolo este mai bine ca acasa pt ca iesi foarte repede autor, tata, in viata, sanatos si cu toti banii ... nici cea mai buna spalatorie din italia nu este atat de eficace ;-)

fani  •  28 aprilie 2018, 8:18

In multe dintre comentarii apare mentiunea ca acesti "smecheri" (ciorditori) s-au chinuit sa fuga de justitie ! Nimic mai neadevarat ,justitia s-a "chinuit" sa scape de dosarele lor (Mazare are dosare "chinuite" de peste 10 ani),ramanand varianta sa scape de ei .Oare de ce ?Sa fie din cauza miilor de hectare de teren si sutelor de cladiri, retrocedate cui trebuie ?

nicu s  •  28 aprilie 2018, 8:46

O soarta ingrata si nemiloasa a indepartat de tara spuma inteligentei romanesti,sa fie arsi de soare si batuti de vinturi tropicale.Pacat;pentruca am avut celule confortabile si umbroase pentru ei,unde puteau sa haladuiasca multi an sau poate pina la adinci batrinete.Servicile;parchetele si toti cei ce cu bani multi si inselaciune au furat conducerea acestei tari nu stiu sa isi pretuiasca valorile.

Scha  •  28 aprilie 2018, 9:04

Dar ce, o fi mai bine decat in Mamaia la o liniuta cu Nicusor? Mi-e tare mila de el si data viitoare promit sa votez tot PSD :((

Chalex  •  28 aprilie 2018, 9:28

Traim "Un ev aprins", in plin "Proces" de Kafka! Si-au luat "bucatica"(!) de parti sociale din avutul tarii, cu o dobanda mai ceva decat cea perceputa de camatari; au belferit pe meleagurile romanesti dupa pofta inimilor lor hapasane cat au capusat teritorii administrative nenumarate; au desconsiderat orice institutie care le-a fost potrivnica si orice "om de rand", pentru ca nu era de nasul lor; au calcat in picioare orice paragraf de lege - oricum stramba de la "nastere"! - fara nici o remuscare sau orice farama de bun simt; au impartit "frateste" prada numita "Romania" intre cei din casta lor, dar si cu ceilalti "parteneri" din caste de o alta coloratura politica, calcand in picioare tot ceea ce inseamna mandrie romaneasca; acum acesti trans-frontalieri "extrasi din Romania" cu sprijinul, ajutorul si lipsa de interes a celor care erau obligati, prin lege, sa vegheze ca acesti "Dr. Jekyll & Mr Hyde" sa nu se "teleporteze", imediat dupa ce Instanta i-a condamnat, toaca - precum haita de hiene - "agonisela" stransa in cateva mandate de drgatori prin furturi, escrocherii financiare, falsuri, plastografii si intelegeri cu cei "mai de sus", stand acum linistiti prin paradisuri si oaze de vacanta exotice, clamand ca ei ar fi adevaratii romani ce sunt persecutati politic si au fost obligati sa plece "in bejenie" ca in tara nu mai aveau nici ce manca pentru ca toata avuti au trecut-o, legal, prin genti diplomatice si oameni alesi "pe sparanceana", direct in paradisuri fiscale unde se gaseste mai mult tezaur depus de transfugii romani, decat se afla in rezerva de aur a Bancii Nationale.

Bârgaoanu Dragoş  •  28 aprilie 2018, 10:10

Mă întreb dacă "domnul" Dan Voiculescu are ceva bănuți pt o berică şi un mic.Din păcate, statul nu a putut recupera prea mult din prejudiciul pe care domnia sa l-a produs.Aşa că, haideți să punem mână de la mână şi să-i luăm un mic ş-o bere lu'dom Profesor!Să mănâncă şi gurița lui!N'est pas...domnu'jurnalist obiectiv Tolontan?!

mihai  •  28 aprilie 2018, 10:57

Inteleg ca tot Kovesi e vinovata si ptr plecarea lui Mazare ? Interesanta concluzie, care spune aproape tot despre posibilitatile cognitive ale bizonului mioritic.

Jean Claudiu Iuncher  •  28 aprilie 2018, 10:57

Domne Bargaoane, nu purta domne grija lui Voiculescu ca deja a facut bulau ptr telepatie. In schimb borfasul Basescu, idolul lui Tolontan si al vostru, al gedailor fb, nu a facut nici un minut de puscarie desi mana lui dreapta *** e refugiata in Costa Rica, fiind singura vinovata de coruptia Regimului Udrea-Basescu-Kovesi-Coldea. Asa ca mucles ca va da ridicolul afara din casa.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Asta merita Prostii  •  28 aprilie 2018, 12:04

Bravo Mazare *** Le-ai luat banii la prostii de pensionari si locuitori ai Constantei si ai fugit cu ei, exact asta meritau!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Comentează