Un gol împotriva antrenorului Becali

Un derby cafeinizat și nervos s-a terminat 1-1 prin contribuția unor jucători care i-au dat o lecție lui Becali

luni, 30 aprilie 2018, 10:27

”Am dat un gol cât un campionat”, a spus Gigi Becali după meci.

Camerele de luat vederi au înregistrat altceva.

În momentul execuției lui Djokovici, demnă de un topspin al tizului său din tenis, imaginile l-au arătat pe Becali cum se ridică nervos din scaun. S-a răsucit și a intrat în lojă ca să vadă reluarea, să caute explicații și responsabili.

E mai bine decât ce făcea pe vremuri.

Și mai puțin decât face orice om care respectă fotbalul.

Ani în șir, când echipa lui lua gol, patronul părăsea cu totul stadionul, crezând că fotbalul e sportul în care meciul durează până își termină el răbdarea. În orice caz, nu mai mult de 75 de minute.

Acum a revenit în scaun, dar nu mai lămurit, ci mai confuz.

Egalarea Stelei, ”golul cât un campionat”, a venit pe filiera unui efort și a unei înțelegeri pe care finanțatorul nu le-a învățat niciodată.

Toate meritele lui la FCSB, care nu-s deloc puține, pălesc în fața nerăbdării și dorinței de a stabili tot la echipă!

Pintilii a recuperat cu un ultim efort și i-a pasat lui Teixeira. Portughezul, abia intrat în joc, mult mai experimentat decât antrenorul și mult mai înțelept decât patronul,  n-a dat cu ea în față, ci și-a asumat să plece cu mingea la picior.

A verticalizat către Alibec, care a pasat bine și tare, pe jos, la întâlnire, unde Planici a făcut 1-1, când nimeni nu mai spera.

Fiecare dintre fotbaliștii de pe acest traseu al ultimei speranțe a pierdut încrederea lui Becali de multe ori.

Numai că ei sunt sportivi și știu că nu renunți până la final, câtă vreme mai e ceva de făcut.

Da, este un gol cât un titlu dar:

  1. Titlul nu e nici pe departe adjudecat, cum crede patronul.
  2. Dacă va fi luat, el aparține lui Becali investitorul, dar e câștigat împotriva lui Becali antrenorul.

Comentarii (46)Adaugă comentariu

marius  •  30 aprilie 2018, 10:50

Teixeira e mai experimentat decat Dica? :))

Mihai  •  30 aprilie 2018, 10:52

In pofida anchetelor pe care le derulati, in care solicitati respectarea justitiei, in continuare numiti altfel echipa FC Fcsb: ,,Egalarea Stelei, ”golul cât un campionat” ". Si va rog, nu ma mintiti ca e din greseala, dupa aproape 4 ani deja nu mai e nicio eroare, doar, sper eu,rea vointa.

gigelos  •  30 aprilie 2018, 10:52

Domnule director , golul a fost daruit de Maica Domnului , ce tot povestesti matale de antrenori , investitori ... Urat ati ajuns . Becali, Becali , Becali .. stim cu totii cine era Geli din Pipera , daca iubeste fotbalul sau e doar un mijloc de a iesi in fata . Dan Petrescu , parca Dinu a zis , era copilul pricinos si Becali era copilul care nu juca fotbal , juca barbut . Acum vorbeste el de fotbal si voi il bagati in seama . Poate merita , e viata grea , inteleg ... alt motiv ? zero barat .Sa fiti sanatosi

JFM  •  30 aprilie 2018, 10:56

M-am lamurit si cu Dan Petrescu ce mare antrenor este. Deac trebuia schimbat cel tarziu la pauza. Dupa ce tot meciul a jucat pt adversari Deac a fost schimbat dupa golul egalizator plecat de la el, undeva prin prelungiri. Sa ne spuna Dan Petrescui ce se intampla, a fost somat sa se termine asa, a fost deja racolat de Becali, nu poti la acest nivel sa nu vezi ceea ce toata lumea a vazut ca piesa care trebuia sa faca diferenta in FAVOAREA echipei tale o face in DEFAVOAREA ei ! Aici nu exista interpretari.

Cătălin Tolontan  •  30 aprilie 2018, 10:57

JFM: cind ai un jucator bun si prinde o zi slaba, de pe banca speri ca isi va reveni pe parcursul meciului, mai ales ca tu gindesti sistemul in functie de el.

Pretenu’tau Burleanu  •  30 aprilie 2018, 10:59

Ai scris si tu ca sa nu stai degeaba ...Mega lame

Horace  •  30 aprilie 2018, 11:01

Cinismul și prostia lui Dică M-am tot gândit cu ce personaj din politică poate să fie comparat Dică,iar concluzia la care am ajuns este că tanti Viorica este întruchiparea feminină a acestui fost fotbalist. Păi ambii au ajuns în funcții unde nu aveau ce să caute,iar odată ajunși acolo expun măiestria prostiei lor. Această Viorica de pe banca Stelei face declarații încărcate cu un grad ridicat de infantilism.Spune el,că aseară i-au ieșit schimbările,iar mutarea cu trecerea lui Planici vârf a fost o mutare de mare strateg. Ce nu spune Viorica din Pitești este că are la dispoziție cel mai bun lot din România,cei mai valoroși și creativi jucători de profil ofensiv din fotbalul românesc,de care și-a bătut efectiv joc! Pentru nivelul fotbalului dâmbovițian,Steaua are un lot ideal,o îmbinare perfectă între tineri valoroși și jucători cu experiență care pot decide singuri un meci. Declarațiile făcute aseară de Nicu-Viorica,sunt de un cinism apoteotic. Cum să spui tu că trecerea lui Planici că vârf a fost o mișcare tactică excelentă? Deci o improvizație venită din disperare,pentru Nicușor este o mutare de mare strateg?! Spuneau unii specialiști,aseară la tv,că lui Dică i-au ieșit schimbările!Serios?!Păi în afara celor trei introduși aseară,avea pe bancă și alte soluții de profil ofensiv?! Problema se pune în locul cui introduci pe cei de pe bancă,acest lucru este foarte important la o echipă care nu are orizont tactic și trăiește doar din execuțiile jucatorilor. Păi de ce să-l scoti pe Budescu,de ce să nu-l lasi alături de Texeira să producă o fază de gol care să-ti rezolve meciul?!Nu era oare normal să fie schimbat Filip?Harlem cu Budescu și Texeira în spate poate reușea și el să joace mai multe mingi utile și să marcheze un gol? De ce să nu-l introduci pe Alibec în bandă stanga în locul lui Tănase,care a făcut un meci slab? Sunt multe întrebări fără răspuns în momentul acesta la Steaua,dar una pare să fie cea mai importantă. Ce caută Viorica din Pitești că antrenor la Steaua???? Păcat că un lot în care s-au investit milioane de € este distrus chiar din interior,de oameni incompetenți și cinici precum Dică și MM(alt personaj!).

JFM  •  30 aprilie 2018, 11:09

Tolo...OK dar pana la urma il schimbi undeva prin min 75-80 cand ai 1-0 si e chiar finala campionatului. Nu e un meci oarecare in care-ti poti permite experimente. Il scoti, bagi unul proaspat mental si fizic, joci sa pastrezi rezultatul, e clar ca el nu poate mai mult in seara aia. Dupa ce iau gol isi aduce aminte ca trebuie schimbat? Macar sa-l fi lasat acolo daca miza pe experienta lui si-i trebuia inca un gol.

Marius  •  30 aprilie 2018, 11:09

Felicitari Catalin!foarte bun articolul.

Carol K  •  30 aprilie 2018, 11:12

Eu tin mult la Dica dar aseara "inspiratia" lui a fost ca nu l-a scos Dan pe Deac din prima repriza si asa s-a mai echilibrat jocul, mai mult, decarul clujean i-a facut si faza contraatacului de unde le-a iesit egalarea.

Domu Micrea Bezghereanu  •  30 aprilie 2018, 11:15

Domu Gigi Becali e clar mai bun antrenor decat ala grasu de la Steaua. Ala grasu de la Steaua a inchiriat un stadion de 50 de mii de locuri ca sa vada o tara intreaga cum se fac juniorii lui de ras la meciul cu Rapid. Deci un Rapid de stransura, adunat peste noapte de la pensie, l-a demolat pe ala grasu de la Steaua cu tot cu salariile lui mari si cu jucatorii lui "de perspectiva" alesi dupa nepriceperea dumisale. Daca domu Gigi ar accepta sa antreneze la Steaua ar promova clar de 3 ori la rand si pe urma fuzioneaza cele 2 ecipe si gata, are si emblemna si stadion nou.

c  •  30 aprilie 2018, 11:22

Ce bine ca mai scrie cineva simplu si la obiect. Fara invartirea in jurul cozii specifica 'maestrului', si fara avalansa de glumitze de liceeni din proza mariei si a inginerului. Respect Tolo pentru presa sportiva la obiect so presa civica viguroasa.

Liviu  •  30 aprilie 2018, 12:03

Salut, Catalin. Am si eu o observatie. Nu stiu daca e coincidenta sau nu, dar de fiecare data modificarile pe care le facea Dica erau exact aceleasi cu "ideile, sfaturile, parerile" lui Ilie Dumitrescu la Digisport, in pauza meciului. Urmariti cu atentie. La pauza meciurilor, Ilie Dumitrecu face o analiza a primei reprize. Plusuri si minusuri, posibile schimbari...Dupa pauza, ce sa vezi, fix aceleasi modificari. Asta s-a intamplat de foarte multe ori. E coincidenta? Ma gandeam la inceput ca da. Dar aseara, cand Becali era la stadion si Ilie nu era in studioul Digisport, a fost singura data cand Dica nu a mai facut doua mutari la pauza, desi o tara intreaga vedea ca echipa are nevoie de schimbari. Oare Gigi urmareste parerea expertilor, o insuseste si o da mai departe? Tu ce zici? Stiu ca urmareste ce spun cei din platou. De fiecare data suna/e sunat, imediat dupa meci si confirma ce au spus acestia. Deci, din punctul meu de vedere e plauzibil. Ca sa fiu rautacios, mi se pare deplorabil si foarte urat ce face acest personaj nepriceput. Pacat ca nu va axati mai mult pe descurajarea acestor practici si scoaterea lui din planul public. El nu are functii, are doar pareri si contradictii. Vrea fotbal doar pe teren, dar a vrut sa fure titlul viitorului la T.A.S. anul trecut. Ce sa mai vorbesc de misoginism, nationalism...Lasati-l pe Dan Petrescu, faceti o campanie impotriva acestui personaj. Ar fi mai bine pentru noi sa nu avem asemenea derapaje si asemenea personaje. Cu respect, Liviu Popa

maistor kokir  •  30 aprilie 2018, 12:10

Golul cfr-ului a fost un gol senzational, numai asa putea marca in fatza unui fcsb cantonat in aparare. E rushinos ca o echipa si un lot cum e cel al fcsb-ului, de departe cel mai bun din campionat, sa joci la egal pe teren propiu, in fatza unui astfel de public , pe undeva dica (sau patronul, nu stiu cine a ales tactica asta lasha si rushinoasa) merita sa fie pedepsit.

JohnnyBlade  •  30 aprilie 2018, 12:48

@Horace Perfect de acord cu tine in ceea ce-l priveste pe Dica. Doar ca Dica nu a fost pus in functie de papusarul sef precum Viorica de la guvern. Dica a aparut in peisaj doar datorita tesatoresei de intrigi sau doamnei cu bicicleta (i.e., personajul tenebros cu pretentii nefondate de director sportiv). Nici macar politica romaneasca nu e suficient de josnica sa produca un astfel de personaj odios. @Mihai FCSB este Steaua. UEFA o stie, Tolontan o stie, Gradinescu o stie, tot mapamondul o stie (evident, cu exceptia infantililor de la "Sud").

ovidiu_3003  •  30 aprilie 2018, 12:51

...Jiji n are bani ...asteapta la pomana...

Urod  •  30 aprilie 2018, 12:52

E si normal sa fie confuz tot fotbalul de la noi.. .. Totul este confuz.... Patroni care sunt si antrenori, președinți de FRF care sa nu fi avut treaba cu fotbalul, bani nu sunt... Etc... Cand lucrurile se vor așeza in ordinea fireasca, adica antrenori care să fie antrenori, patroni care sa aiba putere financiara și sa nu depinda de banii de la UEFA...!!!... Presedinte de Federatie care sa nu fie conțopist politic și care sa ocupe locul pe care nu-l merită... Etc.. Doar atunci o sa avem normalitate in fotbal... Cum crezi ca poate sa fie un fotbal care a ajuns la mana unui singur om si care o spune pe șleau, ca el face bani pt familia lui...?!!!... Ai mai auzit pe undeva așa ceva...?!!!... Apropo... Cum vrei să mai existe termenul de Fair Play in fotbal, cand vine un individ școlit in școli de plimbat aerul prin gură, care-ti da o diploma fara sa faci nimic și câștigă alegerile in modul in care poate el...?!!!... Aici cred ca fost singurul moment de sinceritate a lui Burleanu, a câștigat alegerile doar in felul in care a putut el... Prin golanie...!!!!... El n-a existat in fotbal, se vede cu ochiul liber ca este străin de fenomen... Cum crezi ca poate sa arate fotbalul românesc la momentul asta,date fiind conditiile de mai sus exprimate...?!!!!

Cris  •  30 aprilie 2018, 13:10

Din meciul de aseara, ca si din derularea intregului campionat, cred ca se poate extrage o singura intrebare si o concluzie? Intrebarea: cum e posibil ca o echipa (in speta fcsb) sa investeasca dublu fata de toate celelalte la un loc, mai mult sa cumpere nucleele contracandidatelor, chiar cei mai buni fotbalisti ai ultimelor doua campioane (practic fcsb este o compilatie a astrei si viitorului), si sa nu reuseasca sa defileze prin campionat, sa nu reuseasca sa invinga macar o data contracandidata, ba chiar sa fie dominata de aceasta pe durata campionatului (cfr a ocupat mai mult timp locul 1 pe durata intregului campionat)? Concluzia: Avand in vedere valoarea lotului net superioara tuturor celorlalte combatante la un loc, investitiile incomparabile, salariile, conditiile etc., FCSB este marea perdanta a acestui campionat. Motivele? Strategie proasta, antrenorat incompetent, management haiducesc, lipsit de valoare (MM, Becali si altii de prin conducerea FCSB sunt doar niste parveniti in fotbal, este atat de ilar sa spui despre acestia ca se pricep la fotbal! ...sau poate ca sunt nitel mai priceputi decat altii total incompetenti, dar asta nu i face deloc valorosi pe cei de la FCSB, dimpotriva, lipsa rezultatelor -cele mai multe investitii si cel mai bun lot constant in ultimii 3 ani si niciun trofeu - le probeaza incompetenta).

Tudor  •  30 aprilie 2018, 13:17

Văd că deja am fost dresați bine, și la fotbal, ca tot ce-i românesc nu e bun; vorbesc de Deac unul din cei 3 români de pe teren de la CFR. Ce au adus bun pt fotbalul de la noi jucătorii străini? Misiunea lui Burleanu, dată de cei ce l-au pus, este, după model englez și francez, mai nou german, de „naturalizare” a cît mai mulți fotbaliști nealbi. Faza cu antrenorul străin nu le-a ieșit deloc, însă n-are-a face, vor reveni, ordinul e ordin.

Cosu  •  30 aprilie 2018, 13:31

Bacali antrenorul a fost in primavara Europeana , din nou . Becali antrenorul este pe primul loc .

Cris  •  30 aprilie 2018, 13:32

Strain nu inseamna de plano nealb. Valoarea nu are legatuta cu apartenenta nationala sau rasiala. As putea spune ca atitudinea asta critica la adresa ideii de cautare a valorilor in afara granitelor are (constient sau inconstient) o puternica conotatie xenofoba. In rest, de acord ca Burleanu insusi este un experiment esuat.

gio  •  30 aprilie 2018, 13:41

Dl Geambasu, dvs si colegii dvs sunteti intr-o confuzie continua, nu avea cum sa egaleze "steaua" atata vreme cat aseara a jucat Fotbal Club FCSB Bucuresti. Sigur, va puteti alinta favoritii FCSB cum vreti, doar ca daca ii alintati "steaua" vedeti ca exista o alta echipa care poarta numele de steaua bucuresti si are toate drepturile pt el. Ca dvs faceti voit sau din nestiinta aceasta confuzie mai inteleg, nu inteleg de ce Steaua Bucuresti nu va da in judecata pentru atingerea imaginii, nu e permis sa va referiti cu numele lor la alta echipa.

qytzuEu  •  30 aprilie 2018, 13:49

Afla Johny Blade (de ce ti-oi fi spunand asa numai tu stii!) ca fc fcsb , NU E STEAUA, JUSTITIA ROMANEASCA STIE si poporul fc fcsb-ist NU ! pe de alta parte Adevaratul antrenor, asa cum de altfel si Catalin a remarcat, e gb. El face si desface orice la fc fcsb-ul lui ! STEAUA e, din pacate, in a 4a Liga din cauza incompetentei unor "politicieni" si a unor fosti jucatori ! Actuala fc fcsb e o fosta sectie de FOTBAL a CLUBULUI SPORTIV AL ARMATEI STEAUA BUCURESTI care nu si-a primit CHIRIA pentru NUME si a renuntat la CHIRIAS dar inca multi jurnalisti NU STIU ASTA si MULT mai multi CITITORI, indusi in EROARE , de jurnalistii respectivi sunt foarte AGRESIVI, moral si COMPORTAMENTAL, vis a vis de ASPECTUL LEGISLATIV AL DENUMIRII RESPECTIVE !!! Va rog sa va conformati HOTARARII INSTANTELOR DE JUDECATA si sa denumiti CORECT ECHIPA si JUCATORII ei ! Altfel cuvantul legii este ca va situati , ca ziar, in afara LEGII !!!

Eugen Qy  •  30 aprilie 2018, 13:55

Draga Cris, daca macar 1/25 dintre asa-zisii cunoscatori in ale fenomenului fotbalistic romanesc ar fi la 1/2 din valoarea ta, FOTBALUL tarii noastre ar lupta la TITLUL MONDIAL ! Esti singurul/singura care au remarcat aspecte despre care extrem de putini s-au prins ! TE FELICIT !

Marolt  •  30 aprilie 2018, 14:17

Pentru Mihai, gio si altii... Sunteti foarte atenti ca FCSB sa nu fie denumita Steaua. E ok, dar cam grea obsesia. Nimeni nu protesteaza ca Academia Rapid e "alintata" Rapid, desi mai sunt vreo 4 echipe cu numele asta. De Poli Timisoara nu mai vorbim. Pe de alta parte va distreaza "alintul" ***. Sau altele. Da, cei de la FCSB nu au voie sa foloseasca numele Steaua. Dar daca eu le zic asa ma amendeaza cineva?

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

JohnnyBlade  •  30 aprilie 2018, 14:29

@qytzuEu Probabil iti scapa faptul ca toti avem dreptul constitutional la libera exprimare! O hotarare judecatoreasca (de altfel aberanta, precum multe altele date de ICCJ) nu poate impiedica niciodata oameni liberi si rationali (suporteri sau ziaristi) sa se exprime si sa simta asa cum le dicteaza propria constiinta!

Tudor  •  30 aprilie 2018, 14:30

Alt dresaj, și ăsta ieșit bine; adică dacă ții, firesc, la neamul tău, la rasa ta, fără a avea ceva cu alții, ești pus în oala xenofobă, rasistă. Cum poate cineva, dacă are suflet curat, să-și sucească mintea într-atîta, cum vine asta? După facultăți, desigur.

Luca  •  30 aprilie 2018, 14:58

Nu imi aduc aminte ca Planici "sa fi pierdut increderea" lui Becali ... Lumea fotbalului fiind complicata , patronul trebuie sa stie cand sa intervina si cum . Becali nu prea stie , dar , daca nu proceda chiar si in felul lui , Steaua ajungea ca Rapid sau Dinamo . Iar Dica , influentabil , mai are multe de invatat . Trebuia sa inceapa ca secund in Liga 1 .

Cris  •  30 aprilie 2018, 15:25

Tudor, este mai grav atunci cand nu ai reprezentarea ideilor sau a mesajelor transmise prin propriile opinii. Autoevalueaza ti afirmatiile si o sa vezi ca, acum stim ca in mod inconstient, transmiti ideea nefirescului acceptarii strainilor in fotbalul national (jucatori si antrenori) si al naturalizarii strainilor nealbi (aici incerci voluntar, prin inlocuirea cuvantului negrii cu nealbi, sa ocolesti mesajul rasist, dar acesta este evident). Iar asta se cheam tot xenofobie. Nu doar ca nu este gresit, dar este chiar demn sa ti iubesti natia si sa incerci sa i promovezi calitatile, insa fara sa lansezi, simultan (per a comparatio), teorii critice la adresa strainilor, potrivnice accesului lor in fotbalul national, inclusiv prin naturalizare a raselor diferite (nealbe cum le spui tu). Asta tine tot de xenofobie, sa stii! Pe de alta parte, analizeaza ti si tu opiniile prin prisma mecanismului inversarii situatiilor si imagineaza ti ce dezavantaje ar avea, mai multe decat toti ceilalti, romanii (fotbalisti sau profesionisti in orice domeniu al vietii sociale), daca natiile in care ai nostrii merg sa si faca un rost ar avea o atitudine similara cu a ta, care sa le puna in discutie accesul in interiorul lor. Gandeste te cum ar fi daca tarile unde activeaza fotbalistii si antrenorii nostrii (sau in genere unde lucreaza romanii, poate chiar tu sau rudele tale, acum sau in viitor) s-ar tot intreba ce aduc bun romanii in societatile lor, lasand sa se inteleaga ca este inoportuna acceptarea acestora. Ideea este sa fim rationali, echilibrati in afirmatii si atenti in mesajele transmise, sa ne iubim natia si sa ne exprimam ca atare, dar simultan sa fim toleranti fata de ceilalti (mai ales ca suntem cel putin in aceeasi situatie cu ei), caci ierarhia valorilor nu se stabileste in functie de nationalitate sau rasa. Iar de cele mai multe ori multiculturalitate (in ansamblul ei) imbogateste o societate, o educa si ii dezvolta spiritul democratic, umanitar si fratern. Astea nu sunt vorbe goale, trebuie doar sa cugetam si aprofundam asupra subiectului (implicand autoevaluarea proprie si inversarea situatiilor). In rest, echilibru si toleranta! Eugen Qy, mersi pt aprecieri! Sunt convins ca si tu (si altii gandesc la fel)...si sunt si mai convins ca suntem multi de calitate (si aici si in strainatate). Numai ideile si felul in care le aplicam practic ne diferentiaza.

Cris  •  30 aprilie 2018, 15:29

ai nostri, scuze!

Durden  •  30 aprilie 2018, 15:55

Intr-adevar, mare jurnalist Tolontan asta. In vreme ce colegii lui de breasla scriu despre becali si alti finantatori de club, el...aaa stai asa... =)))

Codin  •  30 aprilie 2018, 18:05

Tolo, vrei sa zici ceva? Vezi daca nu te mai ocupi de sport cum scrii prostii. Acopera-te mai bine caci seara e totusi rece.

ballack505  •  30 aprilie 2018, 19:50

Catalin, articolele tale sint in general interesante, dar foarte dificil de citit. Doua probleme: 1) prea multe rinduri (paragrafe) cu 1-2 propozitii, si 2) De multe ori ideile tale nu se 'inlantuie'... Nu cred ca acest stil pe care stiu ca il ai de ani de zile iti favorizeaza articolele (din nici un punct de vedere). Iti scriu in cunostinta de cauza, in meseria mea scriu frecvent (si cu succes), dar nu in Romania. Incearca un stil mai clasic (asa cum fac colegii tai) si vezi daca cititorii apreciaza...

Bagheera  •  30 aprilie 2018, 19:56

Te rog sa te uiti la ce se strigat la Sf. Gheorghe ***. Ziaristii romani se fac ca ploua. Si TU?

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

LEFTER POPESCU  •  30 aprilie 2018, 20:02

Domnule Tolontan , cand il pomeniti pe Dica spuneti despre el ca-i antrenor secund - ca "principalul" e altul, PE UNDEVA ascuns banca de rezerve ; ca fecesebistii incalca Regulamentul (a cata oara ?) CU ACEST ANTRENOR SECUND(care se bucura cand i-a fost injumatatit salariul ca secund Radoi) iar LIGA si FRF merg pe blat de teama de a nu intra in gura lui GIGI VALIZA . Dar cine are curaj in fata lui ? El domina campionatul, el face barcile , el spune ce trebuie facut si cine trebuie sa arbitreze. Chiar daca e suspendat (ultima data 6 luni) aceasta ramane doar pe hartie. Pentru EL nu conteaza nimic ci doar profitul lui indiferent cum il obtine . Cu declaratia penala facuta la adresa ungurilor ceferisti care nu trebuie lasati sa castige titlul in anul centenarului unirilor , dar sa-i fie permis sa-l ia EL a demonstrat ca joaca pe degete aceasta intrecere dupa propriile interese. Comisiile de disciplina amana la nesfarsit o decizie simpla - penalizarea fecesbistilor cu 3-4-5-6 pcte, dupa repetalele derapaje ale "credinciosului" GIGI VALIZA..- oare in ce crede ?................ Ati nimerit-o bine , domnule Tolontan, cu experienta superioara a lui Teixeira in fata secundului Dica. Cat priveste meciul , pe cei care-l critica chiar nu-i inteleg . Miza era uriasa , titlul era la mijloc si doar rezultatul conteaza. CFR-ul a demonstrat ca este o echipa puternica , compacta, care tactic nu poate fi depasita si astfel e foarte greu de invins . Fecesebistii, insa, au fost niste "urechisti" , jucand fiecare ce stie si cum il taie capul. Doar GRESEALA lui Deac, care dupa piederea mingii nu l-a tras de tricoul pe fcsebist, cat si sansa proverbiala i-au ajutat (a cata oara ?) sa obtina iar un egal in extremis . Scaldatoarea din Uniunea Sovietica, in care a fost plamadita aceasta echipa, inca ii poarta noroc iar fluierasii ii fac treaba si traista lui GIGI VALIZA.

Andi  •  30 aprilie 2018, 20:37

La FCSB Becali e patron și antrenor Dica e doar o marioneta nici nu știe sa se exprime și unii așa ziși Ziariști sa nu mai spună "echipa lui Dica"pentru ca este a lui Becali!

Observator  •  30 aprilie 2018, 20:40

Din nou fara legatura cu subiectul:s ar fi intamplat al doilea transplant pulmonar la Sfanta Maria,dar primitorul n a fost compatibil(in noaptea asta)

Che Guevara  •  30 aprilie 2018, 22:00

Nu am inteles cine e domnul imbracat in tabla de sah. Si, nu stiu de ce, mi se pare ca lipseste o matura din fotografie. Ati scos-o cu Photoshop ?

Bagheera  •  30 aprilie 2018, 22:52

Catalin, este ULTIMA mea postare aici, nu vad nici un motiv sa mai fac trafic pe site. Este clar ca SELECTATI, la COMANDA, subiectele care CONVIN. Ce continea measajul meu referitor la ceea ce a fost la Sepsi-Dinamo, de trebuia moderat? Ca au salutat ungurii cu mana intinsa? Ca au strigat ce au strigat si a auzit o tara intreaga? Te-am rugat DOAR sa tratezi EGAL porcariile de la Voluntari cu cele de la Sf. Gheorghe. Asta este PRESA corecta intr-o democratie. Nu avem nici una, nici alta.

patrutreitrei  •  30 aprilie 2018, 23:38

”...să marchezi doar pe o execuţie de excepţie a lui Djokovic – parcă a fost un cross perfect plasat, ba nu, un backspin al tizului său din tenis...” (Ivanovici, Fanatik.ro) :)))

Aciduzzu  •  30 aprilie 2018, 23:41

oare de ce-or fi crezând haterii ca ne poate impune o hârtie cine sa credem ca e Steaua (îl includ aici și pe Tolo)

olandezu  •  1 mai 2018, 0:12

BAGHERA>>>BRAVO...BRAVO....BRAVO,dar acesti asazisi jurnalisti o fac pe surzii.n-au sange in instalatie.Natia romana se prabuseste ireversibil...! PACAT !

nica fara frica !  •  1 mai 2018, 0:34

tolontane asta e de departe cel mai prost articol al tau !!! "Fiecare dintre fotbaliștii de pe acest traseu al ultimei speranțe a pierdut încrederea lui Becali de multe ori."......in afara de Alibec , Becali nu s-a luat de niciun alt jucator de pe traseul amintit !!!! "Titlul nu e nici pe departe adjudecat, cum crede patronul."....patronul n-a spus ca titlul e adjudecat ci a spus ca acum Steaua are 70% sanse sa castige campionatul !!!!!!! Ai mare noroc tolontane ca traiesti in Romania caci cu astfel de articole nu te-ar angaja nicio alta publicatie de sport din Europa , nici macar sa le....ascuti creioanele !!!!

Jean Claudiu Iuncher  •  1 mai 2018, 0:40

Tolontan, nu *** scrii de Alfie Evans? Hai ca e cu sanatate si progressism occidental. Hai cu niste lectii superioare, sa invatam de la vest valoarea vietii. ***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Valentin  •  1 mai 2018, 6:15

Nu ne încălzește cu nimic faptul că sunteți singurul ziar printat pe hârtie. Faptul că sunteți total pro-PSD, care nu a înțeles niciodată că furtul nu ar trebui să facă parte din viața noastră, și că sportul trebuie făcut masiv, nu doar de cei din Liga 1, Z, Ț. Vă descalifică. Cred, oricum, dacă ar mai exista acest ziar de sport, ca domnul Ioanițoaia să-și dea demisia din funcția de Director, și să faceți cumva, inclusiv de la PSD, dacă nu de la UE, să trimiteți niște jurnaliști în teritoriu.

Instafit Daddy  •  2 mai 2018, 15:20

Cu voia lui Burleanu si ajutorul lui Baluta, titlul nu va ajunge la fcsb.

Comentează