Există înregistrări în care conducerea TVR îi insultă pe jurnaliștii de la Știri pentru că sunt critici la adresa Puterii! Cum le va difuza Dragoș Pătraru?

Dezvăluiri bombă sunt pregătite pentru joi, chiar de Ziua internațională a libertății de exprimare

miercuri, 2 mai 2018, 6:53

Conflictul dintre conducerea televiziunii publice și Dragoș Pătraru se accentuează.

Echipa de la ”Starea nației”, cea mai audiată emisiune a postului, a intrat în posesia unor înregistrări audio, realizate chiar de către oameni din TVR.

În ele se aude clar cum Doina Gradea îi insultă pe oamenii redacției de știri, referindu-se la ei în termeni vulgari, pentru că ziariștii încearcă să păstreze o distanță critică față de partidul aflat la putere.

Nu e vorba doar despre încercarea conducerii de a proteja PSD. Ci de a proteja pe oricine e la Putere.

Actualii șefi ai TVR sunt furioși pentru că, în ultimii ani, reporterii și editorii de la știri și-au propus să acționeze sceptic față de PD-L sau PNL, ”iar acum față de PSD”.

Practic, din înregistrări reiese că Doina Gradea este supărată că ziariștii încearcă să nu țină cont de cine e la guvernare!

”Ceea ce la orice canal public de televiziune din Europa apare în fișa postului, obligația de a fi în slujba cetățeanului, nu a Puterii, la TVR a ajuns un motiv pentru care să fii jignit”, spune unul dintre ziariștii de la ”Starea nației”.

”Nu e vorba de vreun interes al nostru, că majoritatea înregistrărilor nu sunt despre noi, ci despre colegii de la știrile TVR, ei sunt insultați! Oricum, starea libertății de exprimare în televiziune este deplorabilă, nu se mai poate așa!”.

Există și dialoguri despre un reporter, o fată, care îi pusese întrebări socotite agresive Gabrielei Firea, în timp ce directorii TVR considerau că primarul trebuia elogiat!

Ce așteptați de la aceste înregistrări?

”Sperăm ca Parlamentul să reacționeze. Aici nu mai e vorba de Putere sau Opoziție, ci de ceva la fel de important ca înfruntarea politică democratică: e vorba despre libertatea de exprimare într-un loc unde românii au dreptul să fie corect informați. Un loc unde noi am venit cu inima deschisă”, spun ziariștii.

”Nimeni, nici Liviu Dragnea și nici președintele Klaus Iohannis, nu are nimic de câștigat din ceea ce se întâmplă la TVR și sperăm într-o acțiune a bunului-simț” Ziarist din echipa ”Starea națieiei”

Cum vor fi ele difuzate?

Dragoș Pătraru a promis, pe post, că nu-și va încălca înțelegerea cu TVR, deși, fiind înregistrări de interes public, echipa consideră că ar avea toată justificarea de a o face.

Conform jurnaliștilor de la ”Starea nației”, înregistrările vor fi difuzate joi, 3 mai 2018, pe blogul realizatorului, patraru.ro, ”astfel încât oricine vrea să le preia, să o poată face”.

Comentarii (44)Adaugă comentariu

Ion Vasile  •  2 mai 2018, 7:42

In orice televiziune privata, aceste tipuri de ingerinte editoriale nu s-ar numi cenzura ci politica editoriala. Lui Dragos Patraru ii expira contractul in curand si pentru ca i-a scazut dramatic audienta se victimizeaza cu ajutorul acestor inregistrari, despre care eu anticipez ca nu vor dovedi mare lucru. Nu uitati ca patraru a fost adus in tvr de irina radu, careia i-a servit interesele atunci cand a avut nevoie. Iar Horia Cazan este in continuare pe baricade si animeaza lucrurile din culise. Nu uitati ca patraru a servit intereselor psd in timpul protestelor impotriva guvernului psd. Eu zic ca echipa lui nu are alt interes decat sa aiba un loc bun de unde sa isi castige banii din barfe. Ce face patraru acum nu are nicio legatura cu libertatea de exprimare, cu jurnalismul de investigatie etalon al echipei gsp. Eu zic ca e o alta piesa de teatru prost pusa in scena de un actor slab. Pe de alta parte, tvr1 arata jalnic, tocmai din cauza politicului. Dar daca nu are fi intervenit politicul, nici patraru nu ar fi avut emisiune la televiziunea piblica, din cauza aspectului pur comercial al emisiunii. Deci sa nu ne ambalam prea tare cu fum si umbre, draga Tolo.

Cătălin Tolontan  •  2 mai 2018, 7:43

@Ion Vasile: dupa cum a spus si Dragos Patraru, contractul i se prelungeste automat pina la finalul anului pentru ca si-au indeplinit targeturile de audienta. Deci nu are nici o presiune. Dar problema reala pe care o deschideti dvs este alta: considerati ca ingerintele editoriale sunt "politica editoriala". Nu sunt, decat intr-o tara unde satisfacerea intereselor de clan se numeste guvernare.

daniel  •  2 mai 2018, 8:01

pai e simplu: ne-am intors in anii '90 cu feseneul neocomunist la putere....Patraru e bun, dar, ori actioneaza in forta aparandu-si emisiunea critica la adresa psd-tvr, ori protejeaza tvr locul sau de munca, acceptand ceva caldut..doina gradea e o muiereta din seria: firea, grapini, dancila, vasilescu...

Amelia  •  2 mai 2018, 8:07

Asemenea lucruri se intampla si in alte locuri, la Telekom Sport de exemplu angajatii sunt insultati si umiliti de Alexandru Sabau si amenintati ca sunt dati afara ca sa isi puna el prietenii in functii gen editor. Multi au plecat din cauza lui si nimeni nu ia masuri.

Alex One  •  2 mai 2018, 8:22

Acum ceva timp Dragos Patraru spunea intr-o emisiune doua chestii foarte interesante si foarte grave. Prima, ca in TVR circa o mie de angajati, din totalul de trei mii, au alte joburi si nici nu dau pe la servici dar apar pe genericul unor emisiuni si sunt remunerati desi n-au vut nicio legatura cu acestea si a doua ca Presedintele KWI a refuzat sa acorde un interviu TVR pana cand nu a fost angajata la postul public o anumita doamna. L-am intrebat in Catavencii unde marele curajos avea o colaborare saptamanala daca poate sa ofere cateva nume din cei o mie de absenti si cine este persoana care a fost angajata ca urmare a augustei interventii ? Raspunsul a fost o tacere deplina.Oricum in TVR,spre deosebire de celelalte posturI, nu exista o politica editoriala coerenta, cum promitea d-na Gradea la inceput. Aici foate multi isi fac propria politica dupa simpatii si interese personale extrem de vizibile. Toti sunt curajosi si se considera profesionisti si independenti daca lovesc in putere fie ca e e cazul fie ca nu, pe principiul "luati sipci din gard si veniti in Piata " !

Coman  •  2 mai 2018, 8:34

Faceti o investigatie la telekom sport si veti afla lucruri grave. Cum urla si insulta Alexandru Sabau colegii si cum rade ca nu pateste nimic ca il apara Vlad Enachescu. Au fost oameni fortati sa isi dea demisiile ca sa isi puna fetele preferate pe post

FLynt  •  2 mai 2018, 8:40

Bravo Ion Vasile, ai bifat toate tehnicile de manipulare prin comentariul de mai sus. Un adevarat profesionist.

Alina Din TVR  •  2 mai 2018, 8:42

Spectacol ieftin. Haideti sa apelam la memorie. Pe cand starea natiei era produsa la Romania TV si difuzata tot acolo, comediantul nu a zis niciodata nimic despre cenzura, pardon, politica editoriala a acelui post si nici de dictarile lui Ghita din emisiune. Apoi, cand starea natiei era produsa la RTV si difuzata la TVR, comediantul a jignit jurnalisti, editori, monteuri, propriul producator delegat, fara sa aiba habar de ce zice, ca mai apoi, la un an de zile diferenta, sa isi ceara scuze de complezenta. In plus, pacalea TVR ca isi produce emisiunea la un studio de productie, cand defapt el si-o facea la un post concurent. Apoi de la TVR a plecat luptandu-se cu “mafia” reprezentata atunci doar de Stelian Tanase, pnl-ist, pentru ca sub el erau aceeasi papusari care sunt si acum. La Digi24 s-a victimizat ca il cenzureaza, ca sa constate ca echipa lui nu a livrat emisiunea corect tehnic, iar a doua oara cand nu i-a fost difuzata pe post, a fost transmis discursul presedintelui la summitul NATO. A plecat amenintand ca va deconspira acoperiti si nu a facut nimic. S-a intors la TVR, care era si este complet psd-izat, i s-au facut elogii in emisiuni de catre trambitele de casa ale psd-ului in TVR si nu a avut nicio problema. Nu a avut probleme cu politica editoriala sau cu cenzura atat timp cat era Irina Radu presedinte. Sa nu uitam cum a facut jocurile psd in timpul manifestatiilor sfatuindu-si publicul sa nu mearga la proteste si cum s-a luat de Malin Bot. Deci si Patraru impreuna cu echipa starea natiei servesc interesele unei factiuni, a unei aripi din PSD si actioneaza acum din interes. Teatru pe toate fronturile. Apropo, in curand ii expira contractul si ratingul e mic si sponsorii cam dau sa plece. Ce sa faca: plange ca e cenzurat si pretinde ca ia partea unor jurnalisti. Marketing.

MMA  •  2 mai 2018, 8:43

IOn Vasile, comparatia cu posturile private este fortata. TVR NU este un post privat. Este sustinut financiar inclusiv de mine. Iar in ceea ce priveste acele inregistrari, frumos si moral ar fi sa le comentam si sa emitem judecati DUPA ce le ascultam.

john  •  2 mai 2018, 8:51

@Ion Vasile: Daca urmaresti cu atentie emisiunile lui, o sa vezi ca nu e un om care sa raspunda la comanda. E un om extrem de impartial, critica pe oricine, motiv pt care s-a tot mutat de la un post tv la altul. Cat despre politica editoriala, cauta te rog niste definitii online ca sa intelegi cat de groasa e linia rosie dintre politica editoriala si cenzura. Chiar si daca tu consideri ca a interzice critica la adresa unei parti poate fi numita politica editoriala, acest lucru l-ar impune redactorul-sef, nu directorul sau finantatorul. Sa ascultam inregistrarile ca sa ne putem pronunta. Inchei prin a te contrazice si in ce priveste emisiunea lui, care e de calitate si contribuie la spalarea imaginii jalnice a TVR. Vreau o emisiune de satira si vreau una in care sa fie luati la misto toti, inclusiv cei cu care tin eu. Daca vrei exemplu de "asa nu", vezi cateva din emisiunile lui Cristache, ***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Mihai  •  2 mai 2018, 9:00

Toata presa din Romania, nu doar televiziunile, sunt controlate politic si de servicii, lucru asta e extrem de evident pt oricine nu e partizan politic sau nu are epoleti - daca a3,rtv si tvr sunt controlate de psd, digi, realitatea, hotnews sunt controlate de servicii.

sir  •  2 mai 2018, 9:08

@Alina din TVR: Daca tu consideri ca faptul ca l-a criticat pe Malin Bot inseamna ca e pro PSD....Dude, sunteti dusi cu capul, iesiti din extremele astea. Am fost la fiecare protest, inclusiv in seara in care s-a dat OUG13, si cunosc multi ca mine care nu vad in acest Malin Bot un stindard al rezistentei. Protestele astea, rezistenta, nu se rezuma la niste papagali agresivi pe care sta reflectorul cand sunt incomozi pentru sistem. Sa faci misto de niste agramati nu inseamna sa te pui cu sistemul. Sa te pui cu sistemul inseamna sa nu mai dai spaga, sa nu mai accepti abuzuri din partea statului, sa dai in judecata functionarul public cand incalca legea, sa protestezi pentru ce crezi, sa iti cresti copilul cu valori morale si sa-i explici ca in Romania scolile n-o sa ii dea asta.

gin  •  2 mai 2018, 9:11

Se face o confuzie. Telekom Sport nu este platit din banii contribuabililor.

Alina  •  2 mai 2018, 9:18

Cand citesc comentarii cum e si cel al domnului Ion Vasile, imi este clar ca traim in realitati paralele. Il urmatesc pe Dragos Patraru la Starea Natiei si mi se pare ca e unul dintre cei mai echidistanti jurnalisti. Am fost la proteste impotriva guvernarii actuale si impotriva coruptilor tarii, imi amintesc emisiunile lui Patraru din perioada respectiva. Nu erau Pro PSD, nici impotriva PSD, "taxau"ce era de taxat. Ce interese ale lui Patraru? Omu' vrea sa fie lasat sa isi faca emisiunea, fara sa ii fie date niste" directii". In legatura cu cifrele de audienta ale emisiunii, fiti pe pace, sunt in regula. Verificati, va rog, inainte sa scrieti!

fane  •  2 mai 2018, 9:23

OK super dar astea sunt mizilicuri ..... exemplu din viata reala, locul actiunii: un spital judetean de urgenta din sudul tarii, actori medici ce au prins Epoca de Aur (adica profesau in 1989...), acestor sa-i numim medici li s-au marit salariile de exemplu este unul care castiga net 30000RON/luna adica 6400 euro/luna aproximativ ..... dar medicul asta continua sa ia mita, de exemplu o banala operatie de apendicita e taxata cu 1500RON ..... deci personajul asta *** mai "castiga" minimum 15-20000RON/luna din mita !!!! si am spus minimum ..... adica inca 4300 euro/luna aproximativ .... total venituri 6400+4300=10700euro/luna ..... ati zice ca se opreste aici .... nu nene mai au si cabinete particulare unde tot ce este consumabil manusi, catetere, seringi,dezifectanti in majoritate se fura din spitale si se adauga la veniturile proprii .... deci omul castiga aproximativ 15-16000 euro/luna ..... deci unul din motivele maririi salariale a fost pe langa cel de a nu pleca din tara in afara acela ca doctorii SA NU MAI CEARA MITA ...... dar vorba unui tip din sistem "la doctori poti sa le dai oricat de mult salariu, nu vor renunta niciodata la sfanta mita....." asta in principal pentru doctorii activi in 1989 ..... Concluzii: 1. doctorii percep in continuare MITA (se poate verifica usor, fiecare spital are tarifele lui...), cine apara populatia de flagelul asta ???? 2. doctorii mai in varsta blocheaza accesul doctorilor tineri si talentati (se poate verifica usor.....) 3. se sifoneaza materiale din spitale catre cabinetele particulare (se poate verifica usor ..... verificati cheltuielile comparativ primele 3 luni din 2017 cu primele 3 luni din 2018 la celasi numar de bolnavi si afectiuni cheltuielile s-au dublat !!!!???? 4. spitalele judetene au devenit un refugiu de amante, "prietene", cunostinte ale celor din Consiliile Judetene, problema ca pentru ele trebuie sa munceasca altcineva in plus pentru ca sunt prinse in schema, probabil 30% din personal sunt smecheri si inutili..... iarasi e usor de verificat .... 5. incompetenta e din ce in ce mai mare, asta si datorita celor de mai sus, probabil vor muri oameni nevinovati din ce in ce mai mult.....

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Andrei F  •  2 mai 2018, 9:24

Deja articolul este partinitor...De ce? Cand TVR a fost o tribuna libera si mai ales de ce la TVR se pleaca de la premisa ca trebuie sa faca si ea politica?TVR ar trebui sa fie vazuta ca si Politia,Sindicatele,Armata,Serviciile...Sa fie cu adevarat in slujba cetatenilor ,a tuturor cetatenilor si nu a impartirii lor in tabere politice.Uite,de politica se ocupa si un ziar de sport,deci politica are unde se produce!!Cine se produce mai mereu la TVR ? Desigur marii oameni de dreapta!!! Nu va place? Numiti macar un singur om cu gandire de stanga care sa fie invitat...Si sa nu mai reiau cate potlogarii s- a facut la TVR in spiritul libertatii de exprimare,de la emisiuni amendate de CNA pentru ca au fost comandate de politicieni,la interceptari amendate in Justitie sau retinerea unora fix la orele de mare auditie...Totusi cand angajatul TVR s- a aruncat de la balcon nu a rezonat nimeni,nu este asa domnule Tolontan? Si daca va deranjati cum vine asta,,intrebari socotite agresive cu Firea?,,...Cu cine ati mai fost de exemplu dumneavoastra nu agresiv ci foarte incisiv daca nu cu Firea si Dragnea? Vreti sa indexam toate articolele scrise aici si sa contabilizam? Ca sa vedem cum razbate independenta politica ,editoriala...!?Oare ...?!Se poate compara ,,legaturi cu palatul Cotroceni,, cu Dragnea bagat in toate alegerile din fotbal? Credeti- ma,puteti scrie Basescu si nu palatul Cotroceni...

Cătălin Tolontan  •  2 mai 2018, 9:25

@Andrei F: cineva din Costa Rica v-ar contrazice in legatura cu cine am fost noi incisivi :-)

sundance kid  •  2 mai 2018, 9:26

Voi nu mai sunteti o tzara suverana de multa vreme . Kovesi e manipulata de VEST vezi EADS , Microsoft, etc . Televiziunile sunt controlate tot de ei prin DNA . Politica la fel , Johannis nu are curajul sa ridice " pliscul" pentru ca familia are un dosar greu . Restul ? Pai restul e LIRU LIRU CROCODILU...Citeva sute de mii dr romani traiesc ca " in sinul lui avram " , restul de 18 milioane cit au mai ramas in Romania traiesc de la o zi la alta . Asta e important .

Emil  •  2 mai 2018, 9:40

Atit Ion Vasile cit si Alina din TVR nu sint altceva decit trompetele PSD din TVR. Comentarii cu o aura de competenta dar care arata ca ambele personaje traiesc intr-o realitate paralela. Paralela cu bunul simt si realitatea.

Venom  •  2 mai 2018, 9:42

Culmea cenzurii aplicată politiccorect; să îți ștergi și propriile cuvinte când îi tai pe alții.

jijrinovschi  •  2 mai 2018, 9:57

bai hahalerelor ca sunteti hahalere daca stindardul revolutiei ,adica bilbiitul de dinescu a devenit pesedist sadea ,fiindca si-a facut safteaua cu astia,ce pretentii mai poti avea de la restul robilor din tvr,urmeaza iexemplul gurului.

bong  •  2 mai 2018, 10:14

vai, dar ce mirare, o nulitate care a stat la dreapta lui sirbu (si probabil a luat si decizii care o depaseau), unsa acum de PSD director la TVR se poarta ca la mahala. sunt atit de uimit ca se ajunge la asta...

Venom  •  2 mai 2018, 10:20

@Tolo: Ce-ți mai place Pătraru, Tolontane! :) Chiar după ce anunța din emisiunea recentă o anchetă din interiorul TVR, publicată pe internet, mă gândeam că va fi un material și pe tolo.ro. Deocamdată, girezi un "Pac, la Razboiu'" dar na, sunteți prieteni :) PS Mă gândeam că vei lua atitudine și împotriva abuzului de la Ministerul Discriminării vs. timesnewroman.ro, dar uite că mă mai înșel și eu! :)

Andrei F  •  2 mai 2018, 10:25

@ Tolontan Desigur...Placa cu Udrea,Ritzi si Patinoarul care s- a pierdut...Se compara asta cu cele 47 de informari- sper sa nu gresesc- cerute de DNA numai de la Primaria lui Firea pentru doi anisori? De exemplu pentru ca o amintiti pe Udrea intr- un articol despre TVR ati luat pozitie cand Udrea a aparut la TVR in emisiune folclorica ? Conform CNA emisiunea era o coproductie cu PDL si in plus se realiza din banii Guvernului!!! Asta ce este??? Si pe fata ,nu???TVR a fost bine pana la numirea doamnei de la Pro Tv? Deci TVR ar fi bine daca ar mai scapa din angajatii care au permis asa ceva si ar fi exelent daca se intoarce la cetateni,adica la emisiunea folclorica care era foarte indragita cu Murariu- altcineva acum...-Telecinemateca sau chiar emisiunea tematica,,Raspundem telespectatorilor,,... TVR numai daca- si foloseste inregistrarile cu emisiunile vechi pe care le detine si deci nu ar mai plati nimic ar recastiga din audienta si ar mai scapa de pierderi...Dar unde sa plece oamenii de dreapta? Si mai ales sa plece de la stat?!?!? Si va rog...scrieti Basescu si o saptamana tac!Sa nu fi produs Basescu nici un scandal pe temele dumneavoastra dragi? Sanatate? Nu a inchis spitale,nu a trimis doctorii afara?Parlament,legi...? Nu a propus iertarea coruptiei electorale ...???Servicii,Justitie? Pai nu Basescu a facut numirile?Nu in timpul lui Basescu a fost cazurile Shanghai sau Hexi?...Invatamant? Pai scolile nu produc bip,bip?Fotbal? Cumva Burleanu era consilierul...? Si ,,legaturi cu Palatul Cotroceni?Chiar vi se pare acelasi lucru? Poate putina lume stie dar cine este politicianul care public a facut acuzatii la adresa dv.? Firea,Dragnea...? Fiecare om este liber dupa cata libertate isi doreste...++++ Si sa nu uit ,poate nu ati aflat,s- a realizat si al doilea transplant de plamani!!! Prietenul Voiculescu o drege cu acreditarea nu ca spitalul...

Venom  •  2 mai 2018, 11:11

@Ion Vasile "In orice televiziune privata, aceste tipuri de ingerinte editoriale nu s-ar numi cenzura ci politica editoriala." Profesorii de la Ștefan Gheorghiu ar fi mândri. Nu, tovarășe, ziariștii trebuie lăsați să lucreze cf. propriei conștiințe fiindcă și dvs, ca cititor universal, trebuie să aflați adevărul despre un eveniment indiferent de finanțarea organului de presă îl parcurgeți. Că tindem spre libertatea de expresie și mass media profesionistă, nu spre cenzură și condiționare de la superiori ierarhic a materialelor. Dacă credeți că e normal să te taie șeful sau să te șantajeze patronul cu jobul, că doar te plătește, sper să stați - să fiți - cât mai departe de presă.

Ion Vasile  •  2 mai 2018, 11:18

@tolontan Domnule Tolontan eu v-am spus ce se intampla in toate televiziunile private din Romania. Acolo nu exista cuvantul cenzura pentru informatii care deranjeaza. Avolo exista politica editoriala care serveste intereselor patronului si postului. Doar la tvr mai poate aparea o astfel de discutie despre cenzura si ingerinte editoriale ale conducerii, acolo unde jurnalistii au coloana vertebrala. In rest, este cum ati spus dumneavoastra: clan. Cat despre Patraru, comendiantulnu aduce nimic nou pe piata, la fel ca in fiecare emisiune a lui, doar barfe si multa prostie. Mai tare e Mircea Morariu in ceea ce spune despre tvr.

Cătălin Tolontan  •  2 mai 2018, 11:19

@Ion Vasile: cand generalizam pierdem esenta. Nu spuneti "la toate televiziunile nu e libertate" pentru ca simplificati si stiti asta. Exista sute de oameni care isi fac meseria si fac subiecte bune, in conditii de libertate, la multe televiziuni. Nu e, in nici un caz, TVR singura televiziune din Romania unde exista libertate editoriala.

cristyian  •  2 mai 2018, 11:27

Eu nu am mai fost la vot de vreo opt ani si nici nu voi mai calca in veci pe la urne , mie imi place Dragos Patraru pentru ca are niste critici pertinente la adresa puterii si a opozitiei ,este echilibrat in critici ,nu critica puterea non stop cum ar vrea unii pedelisti , o face cum crede el de cuviinta iar mie imi place acest lucru . Trebuie sa existe o persoana echidistanta care sa critice puterea si opozitia iar eu cred ca Dragos Patraru este persoana potrivita cu emisiunea potrivita .

Gramm  •  2 mai 2018, 11:39

@ion vasile Urata fiinta esti. Si mai si comentezi! Pari a lucra chiar in TVR si te cam roade grija de Dragos.

UM TVR  •  2 mai 2018, 11:41

Mie nu imi place Dragos Patraru. Mi se pare ca are niste glumite expirate si lesinate. Aceeasi bascalie-barfa cu teme politice care se face de 28 de ani si nu schimba nimic de 28 de ani. Dar aste e o chestiune de gust. Cat despre victimizarea sa mi se pare ceva la fel de ieftin. Daca ii placea libertatea de expresie nu lucra la TVR. Simplu. In momentul in care alegi sa faci parte dintr-o unitate militara din care mai fac parte civili ca Horia Moculescu, Maria Almasan sau Mircea Dinescu Poetul... ar trebui sa te astepti si la astfel de masuri "in spiritul" Libertatii de Expresie. Cat a facut bani frumosi cu dubiosii din TVR a mers bine treaba. Daca tot are ratingul cel mai mare de ce nu pleaca la alta televiziune sa faca si de acolo acelasi rating? Probabil pentru ca este mai mult vorba despre bani si mai putin despre Sfanta Libertate de Expresie? :)

robert bardita  •  2 mai 2018, 11:43

ma oameni buni , ce treaba are ca la televiziuni private se chema politica editoriala , tvr nu e privat ci public deci ... presupun echidistant .... *** aia e vinovata demisia in masa .. punct

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Andrei  •  2 mai 2018, 11:50

@Catalin sa vezi ce distratie e la Radio Romania. Domnul PDG, marele Georgica Severin se comporta ca pe mosia lui de la Campina si chiar l-a intrecut pe Ovidiu Miculescu la numarul de deplasari, ultima in Coreea de Sud, de ziua dumnealui. PSD-ul a pus laba pe TVR si SRR si pregatesc campania electorala, spaland prin diverse reportaje oamenii politici. In Radio Romania, oameni de la marketing au ajuns sa fie numiti realizatori la emisiunile conduse de oameni din CA, iar muzicienii de la Orchestre au ajuns sa canstige peste 6000 de lei in timp de jurnalistii sunt tinuti pe 2000 - 2500 de lei. Toate aceste lucruri se intampla sub domnia baronului PSD. Nu ne mai mira nimic in tara asta.

Pitc  •  2 mai 2018, 12:03

Eu nu stiu vreodata, ca televiziunile - inclusiv TVR, excluzand A3 -, sa fi avut vreo atitudine pozitiva fata de PSD, fie ca a fost la putere, fie ca a fost in opozitie. Nici macar pe vremea FSN: dadea Rodica Berecleanu o stire de 1 min cu Iliescu, se ridicau 1000 de proteste; aveau Iosif Sava, Marina Almasan sau Lucia Hossu ore multe de emisiuni anti-FSN (asa deveneau educatia muzicala, divertismentul si documentarele), nu observa nimeni. In acelasi timp, adversarii PSD au fost sustinuti mediatic din greu, de foarte multe ori pe fata. Stiu, sustin asa ceva pe blogul nepotrivit, dar cand vad felul incorect in care este executata conducerea actuala a TVR, nu ma pot abtine.

Mihai  •  2 mai 2018, 13:00

Dragos Patraru e singurul ziarist corect din Romania - el ii critica pe toti psd, opozitie si iohanis. Ceilalti toti sunt partizani politici inclusiv tolontan care se tine ca mare independent pt ca din 100 de articole - 90 sunt impotriva psd, firea, dragnea si 10 impotriva fostei gunernari pdl, despre iohanis sau pnl nimic - totul e doar lapte si miere.

Ion Ion  •  2 mai 2018, 13:56

Pătraru ,un jurnalist care a avut și are mult necaz din partea puterii, datorită atitundinii lui, nu-i pasă.El nu a uitat cât a suferit pe vremea lui Năstase când conducea revista ”Altfel” din Ploiești, lucruri care ar putea influiența atitundinea față de PSD, o atitundine revarșadă, dar el are o atitundine carectă și critică ce e de criticat.

max  •  2 mai 2018, 14:01

dragos e doar un asa zis ziarist,care-si vinde pe banii fraierilor glumitele expirate, iar cind se prinde lumea hop cenzura pe gura' lu dragos *** ***!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Romulus65  •  2 mai 2018, 14:03

Cum puteti comenta niste interceptari care nu au fost difuzate inca?

ion  •  2 mai 2018, 15:00

Oare toți postacii și trollii ăștia care comentează pe tolo.ro (și nu numai) au impresia că administratorii site-ului și echipa de jurnaliști sunt proști? Că nu verifică ip-urile dubioase, chiar daca sunt mascate? Că nu există un tipar al comentariilor postate sau mesaje repetate de pe aceleași ip-uri? Plus alte metode de securitate și verificare specifice activității online.

Mamutul cu premeditare  •  2 mai 2018, 16:51

Miroase a manipulare. Manipulare deontologică desigur. Nu avem înregistrările, dar deja știm ce să înțelegem din ele. Deja suntem revoltați. Deja se dezbate cât de grave sunt lucrurile spuse în înregistrările pe care nu le-a auzit nimeni.

pop ion  •  2 mai 2018, 17:03

In ciuda unei pretinse echidistante, patraru este clar impotriva psd, la fel ca si multi dintre redactorii si prezentatorii de la tvr. Practic, este o chestiune de saptamani sau chiar de zile pana i se va lua de sub control o emisiune care devenise mai mult decat penibila. Prin urmarem, la pensie, patrarule, sau du-te la digi 24, realitatea tv, protv, B1 tv etc, ca astea-s pentru tine.

flv  •  3 mai 2018, 2:54

nu sa postat nimic pe 3 mai

Venom  •  3 mai 2018, 11:35

@ion pop Dumneavoastră păreți a fi o ***ă PSD.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Scarbici TVR  •  11 mai 2018, 7:47

Am vazut pomenit aici intr-un comentariu numele deHoria Cazan, director tehnic in tvr, omul care a schimbat vreo 4-5 presedinti, sustinut mult timp de cine oare?Nu are nici o coerenta in achizitii..Daca s-ar lua la puricat achizitiile tehnice din tvr, of doamne. ce subiect ar mai fi....si nu numai. Un simplu exemplu, in tvr, de ani de zile, se prefera tot pe ce scrie Sony, sub scuza ca am luat Sony si asa trebuie sa luam in continuare..si multe multe altele..ca sa nu mai spunem de alte subiecte, mult mai ,,grase”, TVR este o mocirla ,,calduta” in care se balacesc angajatii si conducerile puse politic. Toti se complac in aceasta mocirla, de fapt angajatilor cred ca le convine schimbarea ata de deasa a conducerii, nu le-ar conveni sa cina cineva sa puna ordine cu adevarat. O institutie corupta pana in maduva oaselor, toti sunt rude, prieteni, cunostinte, pilosi, cu mici exceptii.Iar cand foarte rar, cineva doreste sa faca ordine cat de cat, se urla ca din gura de sarpe, ei sunt jurnalisti liberi omul rau cu interesevrea politizarea, etc. Mi-e scarba.....Din pacate, TVR este o ***, in care se impletesc diverse interese, ale tuturor...

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Scarbici TVR  •  11 mai 2018, 8:10

Si mai vreti? Contracte de zeci de mii de euro cu case de avocatura, pseudo vedete platite cu mii sau zeci de mii pe luna, bani cu nemiluita aruncati pe deplasari, echipamente de milioane cumparate si nefolosite, care zac de ani prin subsoluri, oameni care sunt doar pe statul de plata fara a veni la muncacosturi de productie inimaginabile, cumparari de filme la preturi imense, etc, etc, etc, etc, etc! Cam asta inseamna TVR, si fiti sigur ca toata lumea de acolo stie lucrurile astea....dar le e bine...tipa doar cand le este primejduit locul caldut de munca...

Comentează