Reacția unui regizor tânăr, indignat că numele său e folosit politic: „Nu am semnat scrisoarea de sprijin pentru Gabriela Firea, scoateți-mă de pe listă! Nu primarul, ci Primăria finanțează cultura, din bani publici!”

Chris Simion, una dintre ”semnatarele” mesajului de sprijin pentru primarul Capitalei, spune că a fost introdusă pe listă fără știința sa

marți, 11 septembrie 2018, 3:04

Chris Simion – Mercurian, regizor și autor, una dintre prezențele valului tânăr de artiști români care evoluează exclusiv în zona privată, reacționează după ce numele ei apare pe lista de susținători ai Gabrielei Firea.

Câteva zeci de oameni de sport și de cultură au făcut publică, zilele trecute, o scrisoare prin care elogiază activitatea la Primăria Capitalei a Gabrielei Firea.

Numele Chris Simion e și el pe listă.

”Suntem o echipă şi împreună am pus bazele multor proiecte importante pentru bucureşteni. Acest lucru a fost posibil datorită faptului că am avut lângă noi un om care apreciază la adevărata valoare munca noastră. Doamna Gabriela Firea a avut încă din primele zile de mandat o viziune clară în ceea ce priveşte viaţa culturală şi sportivă a Capitalei”, scriu autorii mesajului.

Chris Simion i-a trimis un mesaj Monicăi Capatos, consiliera pe cultură a primarului Gabriela Firea.

”Nu am semnat acest mesaj, vă rog să mă scoateți de pe această listă!”, i-a scris Chris Simion consilierei.

Pe pagina de facebook a actorului Marius Manole, care a și apărut în unele dintre piesele regizate de Chris Simion, ea a detaliat: ”Nu numai că nu am semnat, dar am citit această scrisoare acum câteva ore pe net, fiind în vacanță. Singura mea legătură cu Primăria Capitalei a fost și este festivalul Undercloud (repet, finanțat din bani publici, nu de primar!). Să-mi arate și mie semnătura mea pe scrisoarea pe care sunt menționată. Căci eu o să vă arăt semnătura pe care mi-am dat-o pentru ”FĂRĂ PENALI”. Am cerut să fiu scoasă de pe acea listă!”.

Comentarii (35)Adaugă comentariu

DragosT  •  11 septembrie 2018, 15:42

"valului tânăr de artiști români care evoluează exclusiv în zona privată" + "Singura mea legătură cu Primăria Capitalei a fost și este festivalul UnderCLOUD (repet, finanțat de bani publici, nu de primar)" = BIG LOVE P.S. Festival independent, cu bilet la intrare, sponsorizat de catre Raiffeisen Bank si organziat cu bani publici. Fix Chirila Tudor Style.

Cătălin Tolontan  •  11 septembrie 2018, 15:43

@DragosT: teatrul independent are, mai peste tot, in lume, sprijin public sau privat.

la un clik distanta  •  11 septembrie 2018, 15:45

wow, you've pointed out something interesting ... si acum sa curga apostrofarile

Vlad  •  11 septembrie 2018, 16:08

Chris Simion asta in primul rand si in ultimul, vrea sa isi faca publicitate! Pentru liste de genul asta, se cere acordul, nu semnatura olografa, sa fim seriosi. Nu stie nimeni nici macar daca este barbat sau femeie, nu a auzit nimeni de artista(ul) vietii. Rusinos…

Cris  •  11 septembrie 2018, 17:06

Da, nu primarul Firea finanteaza cultura, ci primaria. Asa cum nu presedintele Johannis garanteaza statul de drept si sprijina lupta anticoruptie, ci institutia presedintelui Romaniei, prin actiuni din bani publici. In alta ordine de idei, persoana reprezentant legal al institutiei publice se confunda cu insasi persoana juridica de drept public pe care o conduce si o reprezinta. Actiunile conducatorului institutiei publice sunt actiunile institutiei publice. Deciziile conducatorului fac sa existe sau nu actiuni in anumite domenii ale vietii publice. Conducatorul institutiei publice prioritizeaza investitiile in domeniile vietii sociale. Tocmai din acest considerent gasim primari care au ca prioritate finantarea culturii, sportului etc, si altii care dau prioritate investitiilor in alte domenii. In concluzie, primaria nu este o entitate independenta de persoana primarului care o reprezinta legal, prioritatile institutiei circumscriindu-se deciziilor asumate ale edilului.

Andrei F  •  11 septembrie 2018, 17:30

Desigur...pesedisti rai...Totusi domnule mare jurnalist Tolontan,va informez ca la Timisoara chiar s-a deschis sali de scoala amenajate din containere,fix marea problema pe care o descriati cand se intampla la Bucuresti...Un articolas macar si despre Timisoara?Sau nu merge fara pesedistii cei rai?

liviu  •  11 septembrie 2018, 18:08

Ce mare personalitate este aceasta Cris Simion si ce mare gest a facut cu lista lui peste de a trebuit sa i se consacre un editorial?Sau trebuie sa-i facem si ei un pic de reclama sa o stie lumea mai bine?

Catalin  •  11 septembrie 2018, 18:19

Ca de ibicei, in loc sa luati esenta, va ascundeti dupa draperie. O simpla cautare pe Google v-ar spune cine este Chris Simion, asta pentru cei care merg la teatru la fel de des precum voteaza. Ideea este ca lista de sustinatori este o alta inventie. Nu mai luati de bun ce spun mincinosii si hoti astia ordinari, indiferent din ce tabara fac parte! Si mergeti la teatru!!!

dan65  •  11 septembrie 2018, 18:22

Nu primarul, ci Primăria finanțează cultura-nu trebuie aceasta tanara judecata pentru aceste vorbe.de-a lungul timpului am avut nenumarate cazuri de artisti(printre care unii cu adevarat mari) care nu au stiut sa-si exprime recunostinta,ba din contra.eu sunt nedumerit doar in privinta mesajului pe care s-a dorit a fi transmis de domnul jurnalist Tolontan.adica stim ca este infierarea cu mandrie proletara,dar a ce sau a cui?

Maxentiu  •  11 septembrie 2018, 18:52

@DragosT: excelenta observatia. E cea mai buna gluma din articolul lui Tolontan. Chris Simion e reprezentanta tipica a stingii "caviar", care face doar chestii "independente" si "underground" dar cu finantare din bani publici si de la marile corporatii. Dincolo de asta, nu-i ok ca i-au pus semnatura pe lista, dupa cum nu-i ok ca cei care o sustin pe Firea sa vina cu liste. As prefera sa se exprime fiecare, in felul lui, decit sa-si puna semnatura pe un document de PR.

jos_cenzura  •  11 septembrie 2018, 19:51

Daca accepta bani publici, inseamna ca implicit ca ii accepta si pe cei de la putere in momentul de fata. De cand oare este rolul guvernului sa finanteze teatre si "entertainment"? Am ramas in epoca stalinista cumva?

stelu  •  11 septembrie 2018, 20:04

aliooo maah andrei f.mah *** *** ,ai inviat?***?ma gandeam ca te ai dus intr o lume mai altfel ,dar vad ca nu te lasi.de as fi in locul lui tolontan numai cand ti as vedea semnatura odioasa ,te as scoate afara din formatie.dar nu ,tolontan urmeaza pilda lui francais aret,\*** pesedist lumea ,nu tu ilcunoaste drept voltaire\lupta pina la capat ca sa ti apere tampeniile tale.si atat.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

constantin  •  11 septembrie 2018, 21:19

1. Gabi Firea a luat-o pe un drum greşit. Îşi imaginează că dacă foloseşte retorica haştagRezist împotriva lui L.Dragnea , o să împuşte doi iepuri: haştagii şi pesediştii. N-o să împuşte niciunul. Se vor simţii cu toţii ***. 2. Eu m-am săturat de artiştii care nu mai pot cu PSD-ul.... Tinerii artişti... Când v-au tăiat salariile Băsescu, n-aţi spus nimic, aţi tăcut ca peştii. Acum s-a trezit spiritul civic în voi. Nu mai puteţi cu corupţii, cu ciuma roşie. VAI! Cu Băsescu era bine. Casa din Mihăileanu a luat-o corect, schimbul de terenuri cu Căşuneanu a fost aghiasmă pură. Oana Pelea şi Chirilă au devenit nişte guru, adormiţii de ieri, iar tânăra generaţie de artişti s-a încolonat regulamentar în spatele lor. M-a cuprins emoţia, îmi dau lacrimile şi nu mai văd tastatura...

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Adrian  •  11 septembrie 2018, 21:39

Doamna are perfecta dreptate ca PRIMARIA finanțează cultura din banii publici , ci nu PRIMARUL. Tolo, vezi tu asta este varianta ideală, si se intampla in statele democratice care se află mai la vest de noi. La noi mentalitatea de ev mediu primează: Vodă taie si spânzurat, el împarte si banii si justitia (cum spune romanul : "daca nu rezolv treaba cu funcționarul, las ca ma duc la Vodă "), iar boierul este boier și- n ***. Te rog sa-mi dai tu ex. de o primărie din țara asta unde primarul nu confundă bugetul primăriei cu bugetul personal si cu cel al partidului. Sa fim seriosi Tolo,primarii in Romania nu sunt aleși în funcție de proiectele pe care le vor sa faca ptr comunitățile lor ci in functie de numarul de pomeni si ajutoare sociale. Nu 20 de ani de democrație trebuie să treacă ca noi să scăpăm de ștampila de pe frunte pusă de Brucan " stupid people" ci de 200 de ani. PS.1.O rog public pe doamna Chris Simion sa nu-si mai faca inima rea si sa nu-si mai bată capul ,astfel de măgarii se vor face in continuare. Foarte bine ca a protestat public .Sincer nici eu nu m-as fi simti confortabil sa-mi vad numele pe aceeasi listă cu turnători la Securitate( tovarășul cu nume de cod "*** ***" ),sinecuristi de partid sau alte caractere îndoielnice. 2. Tolo, doamna Chris Simion a ieșit public și a protestat,dar ce ne facem cu " morții " lui Dragnea care au votat?Aia cum pot protesta față de acel abuz? Cum se spune mai nou, " mortul de la groapa nu se mai intoarce, dar votează "

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

constantin  •  11 septembrie 2018, 22:10

Scuzaţi-mă, exageraţi. Dar toată elita României a folosit cuvântul *** şi nu a cenzurat-o cineva. Şi mai este ceva, cu numele pe care îl port, nu pot fi acuzat de antiiudaism. Dacă eram, începeam prin a-mi schimba numele. Profit de ocazie ca să corectez o greşeală din postare: Când V-A tăiat salariile Băsescu, n-aţi spus nimic...

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Stefan  •  11 septembrie 2018, 23:25

Adrian, esti optimist. Nu 200 de ani, ci cateva bombe atomice, cutremure, uragane, etc. Eu nu mai cred, si singurul lucru care ma poate contrazice e un vot majoritar anti coruptie la urmatoarele 5 randuri de alegeri consecutive. Problema e, cu cine votezi ca sa ai o majoritate de 60%. Totul e intiparit in subconstientul oamenilor, oamenii chiar nu mai fac diferenta intre bine si rau, nu din rautate, ci din educatie si din ADN. Uita-te la opiniile unor colegi de discutie de aici si la opiniile prietenilor din viata reala. Toti suntem sfinti, da na, mai platim niste taxe cum putem, mai facem o smecherie sa rezolvam ceva, mai trimitem un plic, mai o dam pe coarda sensibila hai nene ca imi tre si mie permisu ma lasi somer, mai primim un cadou. Cu zambetul pe buze si natural. La teorie suntem asi.

Adrian  •  12 septembrie 2018, 2:00

Domnule Tolontan,de ce m-ai cenzurat si ai tăiat numele de cod al unui turnător notoriu? Nu ti-ai dat seama despre cine este vorba?U*** *** "***" si " ***", numele pe care le-ai cenzurat Tolo , afirmând că nu există dovezi. PS. Că sa nu mai stai sa-ti bati capul pe la CNSAS cu dosarele de turnător al acestui personaj, iti recomand o carte :"Operațiunile Melita si Eterul" de Mihai Pelin.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

cristi  •  12 septembrie 2018, 7:59

@jos_cenzura, cultura in general in europa este sustinuta de stat, guvern, prefecturi, primarii. Sa nu incurcam borcanele

pacientuedevina  •  12 septembrie 2018, 10:11

Pai banii nostri, ai pacientilor asigurati (ca urmare a platii CAS) finanteaza spitalele publice si nu ne-am dat acordul ca sefii de sectii din spitale sa isi puna numele pe tablele cu denumirile sectiilor, de parca ar fi firmele lor private. E plina tara de table de genul "Clinica neurologie I prof.dr. Icsulescu". Si se poarta ca atare, ca pe mosiile lor proprii si, cu infatuare si neobrazare iti si arunca in fata ca "nu ai citit ce scrie la intrarea in clinica"... Toate aceste sfidari si batjocoriri, pe banii nostri, pe fonduri publice. Asa se pun bazele sistemului mafiot din sanatate. Iar Ministerul Sanatatii permite in mod iresponsabil asemenea manifestari ilegale, nedispunand indepartarea imediata din spitalele publice a acestor inscriptii abuzive, contrare legii si provocatoare. Pentru ca nu se atinge de statul paralel medical, desi este un minister pe bani publici care ar trebui sa ne apere drepturile si intetesele noastre, ale cetatenilor pacienti si asigurati, sa lupte concret cu mafia medicala. Zero masuri normative si eficiente impotriva mafiei medicale

InvestigatorulDeLaPaginaDoiSiUnSfert  •  12 septembrie 2018, 12:43

Chris in romana e Cristina? Strangere de semnaturi pentru ceva gen #*** exista? Pt. maestrul Tolontan: "exclusiv" (la fel ca "sacru" si multe altele) nu inseamna ce credeti dvs. ca inseamna. Madam Pandele o sa ajunga un *** doi. Sper sa protestati impreuna in curand. #rezistati

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

InvestigatorulDeLaPaginaDoiSiUnSfert  •  12 septembrie 2018, 13:23

Eu v-am zis ca habar nu aveti ce inseamna sacru. Altfel nu se explica de ce libertarea aia de exprimare pe care maestrul chipurile o incurajeaza si o numeste sacra produce cenzura la cuvintele: "fara", " ***", "***", " ***". Serios d-le Tolontan, pentru unul care se bate cu pumnii in piept si e mare luptator pentru libertatea de exprimare, cenzura pe care o practicati e chiar rizibila...

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

lord belial  •  12 septembrie 2018, 13:47

chris simion nu mai e tanara de mult; nici ea, nici gianina carbunariu

ticbis  •  12 septembrie 2018, 13:51

In toate tarile din lume, invatamantul, sanatatea, apararea tarii, ordinea publica, cultura, sportul de masa si infrastructura sunt in sarcina institutiilor publice; aceste activitati sunt alimentate si sustinute din bugetele publice, locale sau de stat. Spitalele, scolile, teatrele, stadioanele, salile de sport, etc. sunt administrate de catre primarii si finantate de la bugetul local. Desigur, exista si institutii private in toate aceste domenii, ce functioneaza ca o alternativa, ca un debuseu economic si profesional la regula amintita mai sus, insa nu sunt 100% separate de circuitul public, macar pentru faptul ca sunt obligate sa functioneze in tandem sincron dupa aceleasi principii si aceleasi legi. De exemplu, spitalele si clinicile private sunt conectate la bugetul public de asigurari de sanatate, altfel n-ar avea pacienti; scolile private functioneaza dupa programa legala publica si sunt incluse in programele publice la nivel national, altfel n-ar avea elevi si studenti; teatrele particulare sunt parte a programului national de cultura, altfel n-ar avea spectatori in sali; actorii si regizorii pot functiona ca PFA, insa activeaza in ansamblul de spectacole si manifestari culturale finantate de la buget; Institutul Cultural Roman, organism de stat, finanteaza autori, artisti plastici, pictori, regizori, scriitori, actori, muzicieni, interpreti, etc, deopotriva angajati la stat, la privat sau independenti. Se face o mare confuzie; toate aceste activitati n-au cum functiona in afara circuitului organizaroric, administrativ si legislativ al autoritatilor publice, deci, intr-o masura mai mare sau mai mica, din bani publici. Sunt multi cei ce abereaza pe ideea ca stadionul X apartine clubului de fotbal respectiv. Fals, nu cunosc in lume o societate comerciala proprietara a unui club de fotbal si care, in acelasi timp, este si proprietara stadionului pe care joaca echipa! Este o mare confuzie aici, mai ales daca stadionul respectiv poarta numele clubului. In realitate, proprietarul stadionului este altul si clubul joaca acolo in baza unui contract comercial intre doua entitati comerciale diferite! Spre exemplu, Hagi este proprietarul clubului "Viitorul", dar nu este si proprietarul stadionul din Ovidiu; detine niste niste active in cadrul acestuia, insa stadionul nu e proprietatea lui!!! La fel sunt si situatiile de la Dinamo, Rapid, Cluj, Manchester, Liverpool, Madrid, Roma, Barcelona, Munchen, Amsterdam, Milano, Dortmund, Paris, Viena, Istambul, Torino, Hamburg, Eindhoven, Londra, Copenhaga, Skt Petersburg sau Moscova! Practic, nu exista echipa profesionista de fotbal din lume care sa detina in proprietate absoluta si stadionul pe care joaca, chiar daca ii poarta numele! Revenind la subiectul articolului, exista cultura si oameni de cultura independenti din punct de vedere al actului lor de creatie si care produc arta, in mare masura, finantati din surse private; insa, o parte mai mare sau mai mica a fondurilor vin de la bugetul public: o sala pusa la dispozitie, o promovare publica a spectacolului, un spatiu de expozitie, o bursa culturala, o expunere internationala la targurile de profil, o finantare a unui schimb cultural inter-tari, participarea la simpozioane, expozitii de arta, festivaluri de muzica, teatru, film, literatura, arta plastica, etc. Este absolut normal si asa se intampla in toate tarile, dar e aberant ca din acest motiv un politician/partid/primar oarecare sa-si permita sa vorbeasca in numele artistului respectiv si sa-l remorcheze la propaganda sa politica si electorala. Reactia regizoarei Chris Simion este absolut indreptatita in acest caz in care i se foloseste numele fara voia sa si pentru asta merita toata consideratia societatii civile romanesti. Nu ca ar fi ea prima personalitate din cultura, sport, stiinta, etc, careia PSD-ul ii confisca abuziv numele si renumele pentru a-si gira propaganda desantata si mincinoasa... :) Din punctul asta de vedere, nimic nou sub soare; practica asta e in adn-ul istoric al ciumei rosii, de cand a aparut aceasta pe pamant...

stefan  •  12 septembrie 2018, 16:00

Chris Simion si-a facut mai toate spectacolele in regim independent; pentru cei care comenteaza aici fara sa stie exact despre ce, teatrul independent inseamna o intreprindere artistica alternativa la formele institutionalizate (teatrele municipale, nationale, judetene, etc.); asta inseamna repertoriu decis de un om sau grup restrans de oameni (si nu consilii artistice, de administratie, etc.), inseamna management restrains, inseamna lipsa unor sali de la stat ba chiar lipsa unor sali oricum, inseamna lipsa personalului nonartistic (contabili, masinisti, garderobiere, plasatoare, femei de serviciu, secretariat artistic, etc.) si, inainte de toate, inseamna finantare pe baza de proiect si din surse diverse (nu doar de la stat), adica : vanzare de bilete, sponsorizari, fonduri publice alocate pentru acest tip de organizare (unde se castiga bani pe baza de selectie), fonduri de la institutii publice, repet pe baza de proiect si, evident, conform legilor in vigoare. . Cat priveste notorietatea artistei, da, o are, cel putin in Bucuresti. Varsta? Desigur, biologic, nu mai e atat de tanara, artistic insa, inca da. Cineva ii reprosa mai sus inclinatiile spre stanga ("caviar"), jenant. Nu-I poti reprosa unui artist (si nimanui pana la urma), gusturile in materie de politica & social. Faptul ca s-a dezis de scrisoare e un act de curaj, mai ales in Bucuresti, unde PSD a acaparat tot ce inseamna institutie culturala & bugete. Ca isi face publicitate cu asta? Haida de, e artist, cum sa nu profite?:)

jos_cenzura  •  12 septembrie 2018, 17:19

ticbis - aceste domenii nu sunt in sarcina institutiilor publice in toate tarile din lume, mai trebuie sa scoti capul un pic prin lume. Marxismul a reusit sa influenteze suficienti oameni incat sa puna mana statul pe anumite industrii (mai ales invatamantul, ca asa se propaga), dar nu a fost intotdeauna asa, si nu este nici acum asa in destule tari. Sportul e afacere particulara in foarte multe tari, sanatatea la fel, precum si cultura.

ticbis  •  12 septembrie 2018, 17:44

Pentru ca vad ca se perpetueaza aici polemica asupra "tineretii" regizoarei si artistei Chris Simion (desi nu asta era subiectul articolului), ma vad nevoit ca, cu riscul de a-mi fi refuzat comentariul, sa afirm ca la cei 41 de ani ai sai, Chris asta de care vorbim aici arata mult mai bine si mai feminin si este mult mai buna decat toate duamnele pe care le aduleaza poporul: Carmen Dan, Veorica Dancila, Gabi Firea, Olguta Vasilescu si... chiar Serena Williams :) Poate doar Bombonica sau Irina Tanase s-o intreaca, altfel, nu vad cine... :)

ticbis  •  12 septembrie 2018, 19:28

@jos_cenzura: Domeniile la care am facut referire (sanatatea, invatamantul, cultura, sportul de masa, infrastructura, apararea nationala si ordinea publica) sunt in sarcina institutiilor publice in toate tarile din lume si sunt finantate de la bugetul public. In toate aceste domenii coexista si latura privata, absolut necesara progresului, insa aceasta nu inseamna nimic mai mult decat un fel de parteneriat public-privat in folosul societatii. Cele mai prestigioase universitati din lume sunt private: Harvard, Oxford, Yale, Sorbona, Cambridge, Princeton, Stanford,etc. Toate astea au cercetarea finantata de la bugetul de stat. US Army, British Royal Force, NASA, NSA, MI5, Mossad, Legiunea Franceza, etc, sunt institutii de stat ce functioneaza utilate si dotate de catre firme private, astea fiind insa exclusiv (100%), finantate din bani publici, de la buget! Nu exista tanc, racheta, submarin sau avion din dotarea US Army produse de companii private ale caror costuri sa nu fie achitate 100% din bani publici, de la bugetul de stat. Despre asta vorbim! La fel si in spitale (sanatate si asigurari sociale), la fel si in sportul de masa, la fel si in cultura (de orce fel ar fi aceasta). Toate aceste domenii se fac cu bani publici, direct sau indirect. NU exista niciun laureat al premiului Nobel, indiferent domeniul (literatura, arta, cultura, matematica, biologie, chimie, fizica, etc), care sa fi obtinut aceasta distinctie fara ca munca lui de cercetare/creatie sa nu fi fost finantata (macar partial) din bugetul public. E limpede de ce; statul e cel mai puternic patron al unei tari si poate finanta oricat si orice i se pare demn de interes si in folosul sau. Desigur, asta nu se intampla in Romania, unde statul prefera sa plateasca pomeni electorale si sinecuri politice si sa-si imbuibe politicienii devotati si neamurile lor private.... Dar asta e altceva! Vorbim de tari normale, nu de cele defecte precum Romania!

jos_cenzura  •  13 septembrie 2018, 0:50

Apararea nationala si ordinea publica, da, sunt (in ziua de azi) activitati din domeniul public (desi in curand, este posibil ca cei din sfera particulara sa-si faca militii, ca cei din Brazilia terorizati de infractori, sau chiar armate - poate google sau amazon isi vor permite armament, pe o scara mai mica multe nave care calatoresc pe langa Somalia si Eritrea angajeaza forte de mercenari, totul pur privat). Sanatatea este inca semi particulara in anumite tari, precum Statele Unite, si a fost complet particulara pana s-a inflitrat marxismul in educatie in ultima suta de ani, la fel si cultura si sportul - sunt societati unde statul nu finanteaza (in mod direct) aceste activitati.

Ciprian  •  13 septembrie 2018, 8:11

Felicitări lui Cris Simion! Așa trebuie să reacționeze un om serios, profesionist și responsabil, care, întreaga carieră sau profesia dobândită, au fost obținute pe forțe proprii, cu efort și multă muncă. Dacă ai un dram de respect pentru tine, nu te lași „folosit” sau mânjit de astfel de apucături ale politicienilor, care, adeseori, afișează un comportament și un bagaj intelectual deplorabile. De astfel de persoane are nevoie societatea noastră pentru a se face cu adevărat bine! Astfel de persoane trebuie promovate și mediatizate excesiv, pentru ca oamenii simpli să aibă modele reale și de la care să învețe cum trebuie să acționezi și care sunt valorile și principiile sănătoase, ce iți pot atrage respectul celorlalți și statutul social dorit. Felicitările mele sincere, Cris Simion!!! Mult succes în carieră, să fie una prodigioasă!!!

Adrian Niculescu  •  13 septembrie 2018, 8:45

M-a dezamagit profund d-na Chris Simion.Cum adica :eu nu am finantare de la Primarul General,ci de la Primaria Generala.Ati mai auzit o asemenea aberatie.Dl.Tolontan n-a comentat aceasta absolut penibila zicere.II convine aspectul,pentru ca da in Gabi Firea si PSD.Acum ca a plecat de la "Varan",se desfasoara in voie.Oricum nu il mai citesc de multa vreme,iar ziarul "Libertatea" a iesit din preferintele mele,in special cand scrie dl.Tolontan.

chris norman  •  13 septembrie 2018, 8:49

Da chiar , ce vedeta lui paste prajit este si aceasta tanti Chris Simion – Mercurian????

ps  •  13 septembrie 2018, 16:18

Micul Oscar nu-si risipea timpul scriind si raspandind asemenea prostii pline de ura tolontanica. O cariera cat mai lunga, ***!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

gogu  •  14 septembrie 2018, 8:34

vezi ca paul stanescu tocmai i a dat 4 milioane de euro la ansvsa care i a dat mai departe la farmavet ia si tu urma banilor si vezi de la farmavet unde se intorc

Vera  •  17 septembrie 2018, 13:53

De zece ani stiu eu cum plange la usa comisiei de cultura de la cgmb dupa finantari... sa fim seriosi...

Marius  •  17 septembrie 2018, 14:05

Pentru Constantin: Basescu a fost un individ care a stricat toata politica, clar. Dar sa iti fie argumentul principalul argument ca astia ca alde Dragnea, Dancila, Olguta, ... merita sa fie in fata, e mult prea mult A da, tu ce crezi: aia care isi baga mana in buget si arunca peste tot sunt mai buni ca aia care au taiat tot, ....? Cat timp poate sa tine asta?

Comentează