Jurnaliștii de la Știrile TVR au primit vestea că ”vocile și fețele care intră pe post vor fi aprobate de Nicolae Melinescu”! Reacția lor: ”Așteptăm să se întoarcă și Postelnicu!”

Unul dintre cei mai cunoscuți crainici de pe vremea lui Ceaușescu a fost anunțat în fața ziariștilor ca urmând să preia un rol extrem de important în canalul public de televiziune!

vineri, 5 octombrie 2018, 8:56

Ștefan Pană scrie azi în Libertatea că Nicolae Melinescu, vestitul crainic de pe vremea lui Nicolae Ceaușescu, a fost anunțat drept consilier în televiziunea publică.

Mișcarea îi aparține Mădălinei Rădulescu, numită recent șefă a Știrilor TVR.

”Există un plan în care expertiza dumnealui să fie benefică într-un curs de pregătire, într-un curs de perfecţionare. Dar nu astăzi”, spune Mădălina Rădulescu pentru Libertatea.

În fața propriilor oameni, noul director al Știrilor TVR a fost mult mai puțin ambiguu, susțin ziariștii. ”Conducerea ne-a anunțat clar că, de acum înainte vocile și fețele care vor intra pe post vor fi validate și aprobate de Nicolae Melinescu! El va fi expertul și filtrul!”, povestește unul dintre martorii oculari, un jurnalist al postului public.

”Avem un sentiment incredibil, de revenire în timp! Chiar vorbim între noi că mai e puțin și ne așteptăm să se întoarcă și Postelnicu, fostul ministru de interne al lui Ceaușescu. Oricum ai lua-o, au trecut aproape 30 de ani de la Revoluție și revin la decizie oameni care și-au petrecut majoritatea carierei într-o televiziune condusă de Partidul Comunist!”, a continuat ziaristul.

Poziția pe care a fost anunțat Melinescu este cu atât mai importantă cu cât cei care decid ce ”voci și fețe intră pe post” au un rol vital într-o televiziune, pentru că ei hotărăsc standardul profesional al celor cu care intră în contact telespectatorii, începând de la reporterii de teren și până la prezentatorii jurnalelor de știri.

Comentarii (39)Adaugă comentariu

robertino2  •  5 octombrie 2018, 9:05

Avand in vedere in ce hal au ajuns televiziunile si ziarele, e un lucru bun. Oamenii aia chiar aveau educatie si erau profesionisti. E ca le referendum, votam "da" pentru ca ne-am saturat de "progresisti" si de intoxicarile si manipularile lor.

Ciprian  •  5 octombrie 2018, 9:30

Citind acest articol, pot spune că nu mă surprinde cu absolut nimic, era sau este ceva normal pentru TVR. Un post aflat în vrie de mulți ani, un post ce nu mai prezintă interes aproape pentru nimeni, o „gaură neagră” care doar consumă fără a produce nimic de calitate, un adevărat paradis al cumetriilor, nepotismelor și al celui mai jalnic clientelism politic, așa arată în momentul de față televiziunea publică. O televiziune, care la cum arată, nu-și mai are rostul, meritând să fie desfințată. În locul jurnaliștilor, mi-aș prezenta demisia, lucru ce ar trebui făcut de întreaga echipă, însă mă îndoiesc de acest fapt. Vă mai surprinde ceva când vine vorba despre TVR? mai ales când este discuția despre ceva negativ... În mod normal, nu. Însăși existența acesteia, să fim serioși, la cum arată, este o veste neplăcută; după cum am spus, un imens „hău” care înghite resurse de la bugetul statului, fără a se achita de atribuțiile deservirii interesului public, este adevărat, servește interesele puterii, aspect cu at ât mai grav! Dacă tot se apelează la distinsul domn, nu pot fi reîncadrate recunoscutele voci de aur, care prezentau opiniei publice mărețele realizări ale partidului? Ar fi o pată de culoare, care i-ar bucura pe nostalgici... Ce glumă de televiziune, ce glumă de management, ce glumă de valori etice avute în vedere, ce glumă de umor sinistru servit celor ce mai cred în revitalizarea acestui post!!!

Cătălin Tolontan  •  5 octombrie 2018, 9:31

@Ciprian: da, aveti dreptate, dar este in observatiile dumneavoastra, de fapt, foarte mult regret si pasiune pentru ca TVR nu a ceea ce ar putea fi. Gresec?

Fane  •  5 octombrie 2018, 9:45

Dupa 29 de ani neprofesionistii,pseudo-ziaristii inca isi gasesc "salvarea" incapacitatii lor in mostenirea comunista. Majoritatea dintre ei nu erau nascuti sau erau la gradinita,dar nu e asa ca e mai usor tot altul sa fie vinovat pentru incompetenta lor? Cine ii opreste azi sa nu fie obedienti si can-can-isti? Asa cum s-a luptat efectiv pentru distrugerea economiei indiferent de cat de performante erau anumite sectoare (din motive stiute foarte bine : imbogatirea rapida a unora,inlaturarea concurentei pentru unii de afara etc.),la fel si o mare parte din nantelesi s-au zbatut si se zbat sa inlature profesionisti pentru a nu se vedea micimea lor.

gabriel valeriu  •  5 octombrie 2018, 9:49

Se numeste restauratie si are loc in mai toate domeniile controlate de stat. Oamenii astia, oamenii sistemului, n-au plecat niciodata de acolo, din maruntaiele aparatului de stat, doar au fost siliti sa pastreze aparentele democratice, europene si sa stea in spate. Acum au inteles care e noua orientare, directia catre inapoi. Si nu se mai feresc! Ies de peste tot, din toate cotloanele si ungherele in care si-au rontait pensiile speciale si dau ordine, ataca si pun obstacole democratiei si europenizarii, fenomene care pentru ei sunt periculoase, inamice de-a dreptul!

Valentin Iliu  •  5 octombrie 2018, 9:56

Lui robertino2, cel care s-a saturat de progresisti: mai bine te muti dumneata in Belarus sau Transnistria.

alt sorin  •  5 octombrie 2018, 9:59

Domnule Tolontan , respectivul personaj a fost in mod sigur un profesionist daca a rezistat facand slalom printre adevar si manipulare inainte de 89. Actualii prestatori din TVR , cu rare exceptii ,nu pot fi banuiti de asemenea deprinderi. In acest context constat ca in ultima perioada ati inceput o campanie impotriva profesionistilor gen Sorokin ( by the way dupa ce l-ati scos din programul IAA nu ne-ati mai furnizat deloc feedback) sau Melinescu intr-un mod care aminteste modul in care comunistii au inlocuit in anii 1946- 1950 profesionistii din functiile de conducere cu *** care aveau un singur merit - fidelitatea pentru doctrina.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Andrei F  •  5 octombrie 2018, 10:01

Desigur! Epoca comunista a dat doar magistrati buni! Aia de trebuie tinuti in lanturi in asa fel incat nu trebuie cumva sa fie pensionati! Nu conteaza nici ca au fost,,penetrati ,,de serviciile secrete! Tot cu apucaturi comuniste si astea daca trebuie sa faca pe magistratii.Deci in Romania cineva este vinovat inainte sa faca ceva! Ba,suntem tot in comunism? Multumesc... pentru zambetul zilnic...!

SILe  •  5 octombrie 2018, 10:02

Un lucru bun, Melinescu e profesionist. Zece clase peste esca sau alți *** care se produc astazi pe micile ecrane. Deicizie f bună a tvr, pe scurt.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

dan65  •  5 octombrie 2018, 10:05

ar trebui sa-i verifice putin si pe cameramani,ca din astia intr-o ureche pot fi si pe acolo si or mai fi si profesionisti fara iubire *** sau securisti pe lumea asta.HAI LA REFERENDUM SA MOARA SOROSISTII DE CIUDA !

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

la un clik distanta  •  5 octombrie 2018, 10:16

Pai la cum pui tu "problema", sa se retraga si Ovidiu Ioanițoaia, au aceiasi varsta. PS„Cine nu are bătrâni să-şi cumpere“?

Cătălin Tolontan  •  5 octombrie 2018, 10:17

@la un clik distanta: e o mare diferenta. Pe vremea lui Ceausescu, Ioanitoaia, care era ziarist sportiv, a fost interzis in presa si trimis sa rupa bilete la cinematograf pentru ca s-a casatorit cu un cetatean strain.

marc  •  5 octombrie 2018, 10:25

Foarte bine. Vorbim totuși de postul public, e nevoie de puțină decență. Nu poți face televiziune cu ,,fețe” ca Oana Stănciulescu, Cartianu, Rareș Bogdan,etc. Asta își pot permite televiziunile particulare,pe banii patronilor. Așa că nu văd nicio cenzură , niciun ,,postelnicism”. Uitați-vă la denise rifai cât de disgrațioasă e cu părul ăla slinos și dezordonat. Nu mai vorbesc de gestica de mahalagioaică. Cum să bagi pe postul public așa ceva? Totuși, cred că vina principală e a TVR, căci acest filtru ar trebui să funcționeze la angajare. Adică, nu-l angajezi pe om și apoi îi spui că nu corespunde pt a apărea pe post. Căci astfel îl pui și pe el într-o poziție jenantă, umilitoare

ciuche  •  5 octombrie 2018, 10:34

Tolo esti invadat permanent de ,,Armata Spalatilor pe Creier" care vor sa te opreasca.Numarul lor arata ca ai devenit deranjant asa ca ai parte de un tratament special.Dar nu te descuraja, *** *** *** *** din societatea romaneasca.Cel putin la fel de multi suntem cu tine.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

la un clik distanta  •  5 octombrie 2018, 10:35

@Cătălin Tolontan: aici am vorbit de experienta omului. sa inteleg ca daca si el rupea bilete la cinematograf si nu era "Crainicul lui Ceausescu", (stiu ca titlul face clikul) era bine venit?! CV ul lui cam face diferenta printre asa zisi jurnalisti ai vremurilor noastre. Totusi, sa fi corespondent asociat CNN cam spune ceva. In sfarsit, fiecare cu parerile lui.

bozo  •  5 octombrie 2018, 10:50

O decizie foarte buna, Melinescu este un om pregatit, un profesionist, are un CV cu care nu stiu ce redactor actual de stiri se poate lauda http://dsiic.ro/wp-content/uploads/2016/05/CV-EUROPASS-NICOLAE-MELINESCU.pdf Omul are facultate facuta "pe bune", a predat la universitatile din Bucuresti si Cluj, a fost redactor de stiri si reporter de teren inclusiv in zonele de conflict, are o experienta jurnalistica incomparabil mai mare fata de toti neica nimeni de acum. Faptul ca a redactat si prezentat stiri in comunism nu inseamna ca nu e bun. Sa lasam ipocrizia deoparte si mai ales sa incercam sa judecam lumea in mod echilibrat si nuu partizan. De ex. dna Macovei, fost procuror comunist, este considerata astazi de multi o campioana a statului de drept si libertatii justitiei. Din punctul asta de vedere trecutul lui Melinescu este cu mult mai frecventabil. Iar mafia teverista sa ne mai lase. Un grup de interese dominat de familii in adevaratul sens al cuvantului. Au personal de 10 ori mai numeros decat televiziunile private si produc de 5 ori mai prost si mai putin. Protestatarii astia de serviciu din TVR sunt liberi sa plece "la privat" daca ii ia cineva. TVR ar trebui sa poata functiona foarte bine si cu jumatate din personalul actual. O institutie finantata generos din banii contribuabililor dar inglodata in datorii. Si asta ca un paradox, pentru ca daca analizati productiile TVR o sa vedeti ca nu ar trebui sa fie mai costisitoare decat multe dintre cele de pe la televiziuni private de stiri....o tema de dezbatere cu ceva invitati, emisiuni de autor (unele discutabile precum cea de cancanuri istorice dupa ureche a lui Cioroianu), stiri, programe pentru minoritati si din studiourile regionale care nu depasesc cu mult coordonatele celor din studioul central samd. In ultimul timp macar au inceput sa mai dea ceva filme din mileniul asta. Foarte putine documentare bine facute, nexam teatru televizat sau productie proprie de filme si seriale. Iar audienta e ridicola. Deci unde se duc banii, oare cei de acolo sunt niste profesionisti desavarsiti, peste nivelul lui Melinescu?

Florea  •  5 octombrie 2018, 11:14

Din ciclul "daca doriti sa revedeti - amintiri din epoca de aur". Acum sincer, vi se pare ca Romania incepe sa semene cu cea din anii '90 (plus internet)? Vreau sa incep un sondaj: credeti ca Romania se indreapta cu pasi repezi spre Romania anilor '80?

macs  •  5 octombrie 2018, 12:01

Televiziunea publica apartine politicului , nu publicului. Va dam bani, insa dansati cum cantam noi..Cine ar trebui sa regleze anomaliile astea?Nu se mai baga nimeni sa faca dreptate, fiindca cei care fac legi ameninta pe cei care impart dreptatea.

cn  •  5 octombrie 2018, 12:22

Un comment la replica lui Tolontan privindu-l pe Ioanitoaia: Ioanitoaia era pe vremea aia, ca si acum, moartea pasiunii sportive, si toti chibitzii, printre care ma numaram, s-au bucurat cand a disparut de pe ecran (bine, am ramas cu Coca-Cosma....) la fel de mult cum am regretat disparitia lui Topescu (pentru, nota bene, cu totul altceva decat casatoria cu un cetatean strain...).

Paul S  •  5 octombrie 2018, 12:22

Cu ce cetatean strain s-a casatorit Ioanitoaia? Eu credeam ca doctorita mea pediatra de la policlina Baba Novac era nevasta-sa. Cetateanul strain, sotul, ce gen avea? Ca pentru tine e totuna si nu se-ntelege. Era o femeie superba doctorita Ioanitoaia.

Satul de „manele”  •  5 octombrie 2018, 12:48

@Catalin Tolontan: si daca nu se casatorea cu un cetatean strain ci pur si simplu isi gasea o romanca, Ioanitoaia ar fi fost judecat azi exact cum il judeci tu pe Melinescu.

Mircea  •  5 octombrie 2018, 13:11

Parca mai e un Melinescu la TVR. Fiul sau nepotul!! Ce sa ne mai miram!!! Pile, Cunostinte si Relatii sa traiasca !!!

Un prost  •  5 octombrie 2018, 13:22

Off topic Cum se explica aparitia in gsp.ro, unul dintre campionii corectitudinii politice expresii de genul "Clovnul cu manusi" , titluri de articole (click bite-uri) care contin cuvinte care de cele mai multe ori nu au legatura cu textul (de tipul lui "inteapa"). La fel cum se impaca corectitudinea politica cu fetele dezbracate care apar pe site. De ce declaratia lui M. Nesu ref Referendum este "controversata". Nu ar fi spus asa? Sau subiectul trebuie scos la stalpul infamiei. Intr-un schimb de mesaje pe mail avut cu tine acum ceva timp spuneai ceva de genul ca ai citit din Sfintii Parinti. Cum se impaca asta cu politica site-ului.? Sper ca am respectat "regulile comunitatii". Cu respect

pacific ionel  •  5 octombrie 2018, 13:38

Cred că informația pe care ne-o furnizați nu este completă și consider că așa cum ați mai procedat și la alte articole, scopul știrii dumneavoastră de ''senzație'' (pusă în contextul care vă convine) este cu totul altul. Sunt convins că există mulți cetățeni care au fost școliți pe vremea răposatului și au fost și sunt suficient de cerebrali și buni profesioniști, iar profesionalismul lor nu are nicio legătură cu faptul că sunt născuți mai devreme decât alții. Ca și altă dată, dumneavoastră '' băgați bățul prin gard'' și așteptați reacții. Ceea ce găsesc cel mai dureros în toată această ''joacă '' cinică este cât de mulți indivizi pică în ''capcană'' .

zuzu  •  5 octombrie 2018, 13:48

Da ce atata interes de situatia TVR. Ca si inainte sa fie data afara fata lui ioanitoaia erau neregului ( da dragi cititori fata lui ioanitoaia era angajata TVR ), dar atunci nu erati asa vocali. Cred ca am citit vreo 10 - 15 articole despre TVR in ultimul timp. De ce nu scrieti despre Bechtel ( ca aia au mancat 2 mld. din buget) , despre grupurile de lobby care ne dicteaza politicile, despre contractele de armament expirat care le facem cu americanii. Propun sa facem un referendum si sa desfintam TVR , ca oricum nu-si face treaba de mult si ca sa te ocupi apoi de niste investigatii mai serioase pe alte domenii.

Normal  •  5 octombrie 2018, 13:58

Cineva zicea ca aia dinainte aveau educatie. Sigur ca aveau o anumita educatie care ne-a dus la dezastru. Acum ce vrem sa ne afundam si mai tare apeland la asemenea persoane ?

calu lu fat-frumos  •  5 octombrie 2018, 14:02

Bre, astia vorbeau corect romaneste si citeau corect macar, chiar daca nu aveau voie sa iasa din text. Ramaneti cu Cristache si cu ailalti care sunt mult mai...da ma opresc ca incepe moderarea :))))

a dica  •  5 octombrie 2018, 14:15

Un profesionist desavarsit, ca si Ioanitoaia. Nu gasesti in generatia voastra unul care sa-i fie egal. Ca si multi alti oameni de inalta tinuta care au activat si in comunism, caci nu puteau fugi toti afara... Opinia celor care se tem de "venirea lui Postelnicu (?)" este sinonima cu teama ca incompetenta le va fi demonstrata. Si atunci, in loc de valoare, reclama ca si criteriu epoca in care a trait unul sau altul. Din pacate pentru tara asta, faptele dovedesc ca in comunism (paradoxal, nu?) s-au format oameni valorosi, greu de egalat de cei scoliti in perioada post. Numai ca e greu de recunoscut si de respectat. Burta pe carte, baieti, si apoi ridicati capul!

Urod  •  5 octombrie 2018, 14:29

@Cătălin Tolontan...ca sa căsătorit Ovidiu Ioanitoia cu un cetățean străin, nu-l face nemuritor in presă...important este meseria care o stii s-o faci..Eu cred ca este corect sa asteptam rezultatele lui Nicolae Melinescu si pe urma putem comenta. După cum stau lucrurile in toate domeniile după 28 de ani , mai ales în Televiziune , unde prostituția este prezentă peste tot , asistente TV care-și negociau tariful pt prestatii sexuale in Mall-uri , emisiuni de bârfe dimineața la prânz si seara ...etc, poate cu această numire se mai schimbă ceva spre normalitate. Să asteptam si pe urma comentam , ca până la urmă și cei care am trăit în vremurile alea , avem dreptul sa muncim . Parerea celor care zic ca ne întoarcem în timp cu această numire, nu este de fapt decât discriminare pură... dupa aceata logica de-ai zice Catalin sa-l interzicem si pe Mircea Lucescu , iar de Generația de Aur sa nu mai vorbim , ca doar s- a nascut , crescut si educat în comunism. Să nu-mi spui ca a lucrat la departamentul de știri Melinescu si ca asta este un argument solid...iti pun o intrebare , daca Melinescu a facut ce a facut , Badea cu Gadea , ce fac acum ?

Maxentiu  •  5 octombrie 2018, 14:47

N-am inteles ce-i reprosati mai exact d-lui Melinescu. Ca citea stirile pe timpul lui Ceausescu? Hai sa venim si cu niste argumente mai consistente, ca am impresia ca ati inceput sa ne luati de prosti de cind v-au cumparat "elvetienii". Sorokin e "homofob" si "omul lui Putin" deci n-are ce cauta in Romania, Melinescu citea stiri cu Ceausescu acum 30 de ani deci n-are ce cauta la TVR... ce urmeaza? Pe cine mai epuram? As paria ca urmatorul pas va fi o cenzura mai stricta a comentariilor, ca prea ne-am luat-o in cap, asa-i?

Ion de la Vaslui  •  5 octombrie 2018, 16:23

Daca sa-ar fi făcut 10% din ce s-a făcut în comunism in ultimii 28 de ani , am fi putut arunca cu pietre in aceea perioada , până atunci gura mica . Vb acum de libertatea presei dar 99% din ea urmează anumite interese. Vb de libertatea cetățeanului dar 30 % sunt plecați din considerente economice.

Alecsandru  •  5 octombrie 2018, 17:32

Nu este o idee rea. Sunt multe, mut prea multe fețe și voci care nu au ce căuta pe ecran. De mult prea multe ori a trebuit să trec de pe un post pe altul din cauza asta. Vă place sau nu, în televiziune, "ambalajul" contează foarte mult. Televiziunea publică a ajuns atât de jos pentru că a fost transformată într-o unealtă, într-o portavoce a puterii, fie ea de stânga, de dreapta, de centru.

octavian  •  5 octombrie 2018, 17:54

Sub nici o forma nu este benefica reintoarcerea lui Melinescu. Este o sfidare pentru sutele de tineri inteligenti care nu au loc in televiziune din cauza pilelor si a apartenentelor la diferite clanuri. Cit priveste motivarea pentru d-l ioanitoaia e foarte slaba.

nica fara frica !  •  5 octombrie 2018, 21:57

asa ar trebui aprobate si articolele care apar in gsp si media scrisa !!!!.......nu mai ai ce sa citesti ca apar numai dobitocisme !!!!!..In gsp totul e "socant" , "imens" , "urias" , "incredibil" , "inimaginabil , "cutremurator" , "horror" , "istoric" si alte "sabloane" de te apuca sila !!!!!!!!

nica fara frica !  •  5 octombrie 2018, 22:02

Cătălin Tolontan • 5 octombrie 2018, 9:31 @Ciprian: da, aveti dreptate, dar este in observatiile dumneavoastra, de fapt, foarte mult regret si pasiune pentru ca TVR nu a ceea ce ar putea fi. Gresec? Tolontane , eu mare regret ca ....gsp nu e ceea ce ar putea fi si e totul numai can can !!!!!

nica fara frica !  •  6 octombrie 2018, 5:02

Cătălin Tolontan • 5 octombrie 2018, 10:17 @la un clik distanta: e o mare diferenta. Pe vremea lui Ceausescu, Ioanitoaia, care era ziarist sportiv, a fost interzis in presa si trimis sa rupa bilete la cinematograf pentru ca s-a casatorit cu un cetatean strain. tolontaner astea sunt gogosi mari pe care le spui !!!!!.....si eu m-am casatorit in `87 cu cetateanca straina si n-am mai rupt bilete la cinematograf !!!!....iar ioanitoaia mai bine ramanea sa rupa bilete pana la pensie ca n-are nicio treaba cu jurnalismul !!!!....citeste-l pe Ioana Chirila si pe urma citeste-l pe Ioanitoaia si fa diferenta !!!!!!....pe Chirila nu-l lasi din mana iar cu ce scrie Ioanitoaia impachetezi pestele !!!

Obiectiv  •  6 octombrie 2018, 8:41

Pe vremuri, cei care activau in televiziune erau profesionisti, chiar daca stirile erau trunchiate si cenzurate! Ce oameni de televiziuni din prezent se pot compara cu Melinescu, de exemplu? O.

r adu  •  7 octombrie 2018, 6:43

Conform CV-ului domnului Melinescu, acesta a lucrat în televiziune cam 18 ani înainte de 89, și spoi 29 de ani. Cred 18 e mult mai mic decât 29. Ce este adevărat e că omul are 70 de ani. Mulți oameni se retrag la pensie, legal, uneori chiar meritoriu, până la această vârstă, că ......... dacă nu a ajuns mare până acum, nu mai are când, vorba lui I. Creangă. Să fie cooptat ca și consultant personal, sau consilier personal, ..... mi se părea suficient de meritoriu la vârsta sa ....... dar să nu decidă, pentru că decidentul trebuie să fie personajul angajat la TVR la care este numit consilier. Cred că funcțiile de decident, consilier și consultant trebuie să fie ocupate de o persoană ceva ma tânără doar pentru a putea fi responsabilă de deciziile sale prin participarea în timp la beneficiile deciziilor luate în timp, dar și să poată răspunde de greșelile făcute, în timp, la un moment dat.

Pacientuedevină  •  7 octombrie 2018, 20:34

Si aici se vede cine se preface (si încercă să prostească pe altii) si cei care semnalează problemele reale. În mod foarte corect, o echipă de investigatii jurnalistice subliniază faptul că pe bani publici, în serviciile publice (fie ele de tv., medicale, de justitie, de administratie etc.) NU trebuie să existe dumnezei (de jurnalism, medicali, ai magistraturii, ministeriali etc.), adică dictatori, discretionari, abuzivi, niste matrioska având deprinderi comuniste. În realitate, acesti „dumnezei” sunt servitorii nostri, ai cetătenilor contribuabili, cărora au obligatia de a presta un serviciu public. Dar au un sistem mafiot de a ne manipula, de a ascunde această realitate, de a ne tine subjugati lor. E o mentalitate păguboasă, fanarioti, de care au scăpat până si albanezii. Iar echipa de jurnalisti se luptă pentru a ne scoate din acest marasm, ceea ce nu convine „dumnezeilor” si camarilelor lor, care sar cu tot felul de petarde, încercând să ne smintească în continuare. Si încearcă să discrediteze sau să bagatelizeze lupta jurnalistilor. Toate se văd foarte clar, oricâte prefăcătorii de Oscar se vântură. Petarde și gogorite precum „profesionalismul” etc. Calitatea serviciilor publice nu se realizează prin dumnezei, ci prin controlul efectiv si transparent al beneficiarilor contribuabili si al presei libere. Dar tocmai acest lucru încearcă să împiedice cu disperare diversii dumnezei înstăpâniti fraudulos în cârca noastră

Comentează