Trăiască Împăratul!

Trei fapte verificabile, după cele două ore și jumătate în care a vorbit Klaus Iohannis, cel care va deveni, cu mare probabilitate, președintele României.

miercuri, 20 noiembrie 2019, 11:45

Dar, ca să-l cităm chiar pe Klaus Iohannis când a fost întrebat despre tema educației, ”eu nu am dorit să discutăm chestiuni atât de grele și de importante în campania electorală”. A reușit. ”A rămas cineva nemicrofonat”?

PS: Neobișnuit să dialogheze ”pe bune”, președintele a fost total neatent și a răspuns pe lângă atunci când Cristian Pârvulescu l-a întrebat despre disparitățile sociale (șeful statului a mutat discuția pe gen) sau când o studentă i-a pus în față temerea, globală, a faptului că digitalizarea și Inteligența Artificială pot distruge și locurile de muncă înalt calificate. Iar Klaus Iohannis a răspuns că nu suntem suficient de digitalizați.

Comentarii (3)Adaugă comentariu

Voicu  •  20 noiembrie 2019, 13:16

O șezătoare pt proști !

Florea  •  20 noiembrie 2019, 13:43

Tolo voteaza Dancila! Va place tara in care traiti? Daca da, multumiti si presei, ei dau numai cifre concrete

mg  •  20 noiembrie 2019, 13:46

..duminică 10 noiembrie 2019, ora 9, undeva în provincie. Mă duc conştiincios să votez, la şcoala unde este arondat blocul în care locuiesc. Pe terenul de sport se lucrează febril la tapetarea cu o mochetă de un verde intens, care-ţi ia ochii. Bine că v-aţi gândit acum în pragul iernii, mormăi iritat că sunt luat de prost. După care, tot eu, împăciuitor, zic cu năduf : Las' să se bucure măcar copiii. Noroc cu alegerile astea. Ar trebui organizate mai des, dom'le. De aproape două săptămâni, trec zilnic pe lângă terenul de sport şi impecabil de frumoasa mochetă. Un lacăt mare nou-nouţ ucide orice speranţă. Câţiva copii au desenat resemnaţi un cerc (..cică pe 14 martie, de ziua PI, se mănâncă plăcinte..) şi câteva dreptunghiuri pentru şotron, pe alee, în timp ce alţii butonează smartphone-urile, înghesuiţi pe bănci. Câteva păsări constipate privesc buimace scena, cocoţate pe gardul de plasă înalt, care înconjoară terenul. Şi şcoala şi terenul sunt de pe vremea când eram pionieri. De dragul lui Năstase şi Ţiriac, băteam mingea de perete de-i sărea coşcoveala, iar pe terenul de handbal se încingeau miuţe. Hai c'am devenit nostalgic. Să vină dom'le mai repede turul doi.

Comentează