La bilanțul de final de 2019 al PNL Brașov, Scripcaru și Veștea l-au premiat pe colegul de partid Dragomir, președintele de la Corona care a băgat clubul în scandalul de dopaj!

Aseară, organizația PNL Brașov s-a reunit la hotelul Aro Palace din Oraș, iar membrii conducerii locale a partidului au primit diplome. Printre ei s-a numărat și Liviu Dragomir, președintele Coronei în cel mai grav caz de doping din România din ultimul deceniu.

vineri, 13 decembrie 2019, 3:38

de Răzvan Luțac, Cătălin Tolontan

Liviu Dragomir este vicepreședinte pe probleme de politici sociale al PNL Brașov și, până acum două zile, a fost președintele clubului Corona.

El și-a dat demisia de la Corona Brașov în urma cazului de doping de la echipa de handbal, care a fost retrogradată, exclusă din cupele europene și n-a mai putut da jucătoare la Mondialul din Japonia. Ieri, președintele Liviu Dragomir a apărut pentru prima oară în public de la începutul dosarului de dopaj.
.
Dragomir a fost prezent la petrecerea de final de an a PNL Brașov, în care organizația condusă de Adrian Veștea, în același timp președinte CJ Brașov, a celebrat și victoria de la prezidențiale.

Mai mult, într-o imagine în care apare și primarul orașului de sub Tâmpa, George Scripcaru, Dragomir ține în mână o diplomă, alături de alți colegi de partid.


Liviu Dragomir, la petrecerea în cadrul căreia a fost premiat

“Era o diplomă cu Brătianu, nu scria ceva pe ea”

Contactat de Libertatea, Dragomir a recunoscut momentul, dar a negat că ar fi vorba de vreun premiu și n-a dorit să spună ce scria pe diploma din imagine.

N-a fost vorba de niciun premiu. Pe diplomă nu scria nimic, era ceva cu Brătianu. Ne-am întâlnit la evenimentul de final de an al organizației județene PNL Brașov.
Liviu Dragomir

El și-a dat demisia marți, 10 decembrie. “Faptul că fetele au recurs la o procedură aflată pe lista de interzisă nu este echivalent cu dopingul, dar îmi voi da demisia, pentru că așa este firesc să fac”, a spus Dragomir.

Ultima lui declarație ca președinte de club este în total dezacord cu regulamentele românești și cele ale WADA. ”Procedura de pe lista interzisă” înseamnă doping.

Cazul a devenit public după ce Gazeta Sporturilor a dezvăluit că mai multe handbaliste, inclusiv de lot național, s-au dopat la o clinică privată din Brașov, trimise la o terapie interzisă, despre care ele n-au știut că e interzisă.

Numai că, potrivit regulamentelor sportive, sportivul este responsabil pentru tot ceea ce i se administrează. Din cauza gravității dopajului, acesta a căpătat în legsilația internațională și aspect penal, ceea ce s-a întâmplat și în cazul Corona.

Comentarii (4)Adaugă comentariu

‘vangheaua  •  13 decembrie 2019, 23:31

Când zici că e cazul la politie, parca ar fi la Sfinții Arhangheli! Așa, și? Și? Ce o să facă poliția, de fapt parchetul? "Cercetează", oh, da, dormiți liniștiți, poliția veghează pentru dumneavoastră...A se scuti...

Soimu’  •  14 decembrie 2019, 12:39

În China au rezolvat simplu problema cu urmăritul și interceptatul, au aplicații cu prieteni virtuali, pentru cei singuri, de la câțiva yuani, până la câteva mii de yuani. Deci gavaresti singur/a, de bunăvoie și nesilit de nimeni, ba îi mai și plătești, nu cheltuie aiuristic fonduri de la buget nimeni. Gata cu toate celelalte metode securistice inutile și elimină din start a doua mana, relatezi tu cu cuvintele tale direct. Simplu și curat, plus că folosești tehnologia nouă, rămâi "conectat". Cu timpurile adică. În alte părți ale lumii, se pune problema de taxi aerian electric, vă dați seama ce probleme grave au de acum, se gândesc la trasee și nivel de zgomot. România: nici nu știu cu ce să încep! Draci, laci și alti carcalaci pe pereți. Primitivism cât cuprinde în multe locuri și domenii. Când citesc ce făceau ăștia la Bv și văd că încă sunt liberi și "cercetează" organu' cu emfază... Cândva, demult, în vremuri imemoriale pe când m-am apucat eu să scriu "instituțiilor" statului, mi-a zis un lucrător de ăsta important după standardele românești, că nu voi realiza nimic și lanțul bicicletei va merge înainte. Acum părți din sufletul meu se mută în altă țară. Curând o să-i urmez și eu, stau să sting lumina. Le transmit "bicicliștilor" cu *** să aibă grija la hârtoape pe întuneric. Ceaușescu a avut parte de un proces înscenat, așa cum le-a făcut el altora. Ăștia de vă credeți speciali, de ce credeți că o să aveți parte? Cred că de aia 500 de lei, mereu, totul, se învârtea la câte o șpagă de 500 de lei pe care și-o dădeau între ei să mai îngroape vreo cerere. Grijă la numărat pe bicicletă în întuneric.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Soimu’  •  14 decembrie 2019, 13:29

Adresez rugămintea moderatorului să elimine steluțele din dreptul cuvântului "***", întrucât este o denumire populară a tonfei/bastonului de cauciuc din dotarea poliției, regăsită exact așa pe Wikipedia (baston de cauciuc este criteriul de căutare) și este explicat și în DEX online, nu am folosit o înjurătură.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Mihai  •  15 decembrie 2019, 20:55

De asemenea, tot Gazeta Sporturilor a dezvaluit ca si la sectia de hochei au fost 19 cazuri de dopaj. Ce se mai aude despre caz?! Nimic. De ce? Pt ca e neadevarat. Publicam dezmintiri? Sigur nu. PS: nationala de hochei tocmai a trecut de grupa de pre-calificari la Jocurile Olimpice, vor mai avea un pas in februarie. Dar asta nu e o stire demna de luat in seama.

Comentează