Imagini adevărate! Polițiștii acuzați de soția politicianului PNL asociat cu clanurile interlope că ”Intră și ne omoară!” au vorbit în șoaptă cu copiii și s-au jucat cu câinele băiețelului

De câteva zile, ”mascații” au ajuns ținta ironiilor și indignării publice, după ce, inițial televiziunea Brașov TV, a politicianului local Andrei Kadas, și apoi și alte canale TV, au prezentat declarațiile soției politicianului și ale acestuia, în care spuneau că au intrat greșit în casa lor și le-au terorizat copiii. Libertatea a intrat în posesia imaginilor descinderii

luni, 17 februarie 2020, 7:44

De Bogdan Păcurar, Cătălin Tolontan

Casa unde locuiesc soția și cei doi copii ai consilierul județean din Brașov Andrei Kadas a fost percheziționată joi, 13 februarie. Politicianul a spus că, din cauza intervenției în forță, familia i-a fost înspăimântată, ”copii s-au refugiat într-o cameră” și unul dintre minori a ajuns la spital.

Andrei Kadas este una dintre stelele în creștere ale PNL Brașov, consilier județean, șef la Protecția Copilului și membru în administrația mai multor spitale din Brașov. Despre el, Libertatea a aflat că a fost asociat în 6 firme cu doi dintre frații Alexa, șefii clanului cu același nume, cei urmăriți în acțiunile respective.

Soția lui Kadas a declarat și ea că acțiunea a fost înspăimîntătoare.  ”Nu au ascultat nimic”, a spus femeia despre polițiști.

„Cei mici erau foarte speriați. Am chemat Ambulanța, au făcut atac de panică. Nu sunt absurdă, înțeleg urgența, dar totuși, ce Dumnezeu, suntem oameni… intră și ne omoară, iar apoi își cer scuze” Mama celor doi copii

Deși conducerea poliției nu a dorit să facă public filmul acțiunii, polițiști din IGPR l-au văzut și l-au furnizat Libertății.

În imaginile descinderii se vede cum mascații intră în casa a cărei ușă era deschisă. Bărbații strigă ”Poliția, Poliția!”, deschid o ușă de unde apare o femeie. În penumbră, era ora 7, iar soarele răsărea la 7:20, ei nu văd exact cine vine spre ei și strigă ”Culcat!”, dar își opresc fraza, căci își dau seama că e doar o femeie care întinde mâinile către ei și le spune că sus sunt copiii.

Femeia: Îmi cunosc drepturile!
Polițist: Da, doamnă, asta-i procedura. Stați liniștită, cine mai e în casă?

Femeia le spune să nu tragă de ea, dar nimeni n-o atinge. Pe tot parcursul descinderii, mascații nu ating nici una dintre persoanele din casă. Singurul atins e un câine mic, al copiilor, cu care unul dintre mascați se joacă la un moment dat.

Polițiștii urcă și intră intră în camera băiatului de 12 ani și-i spun ”Bună dimineața”

Băiatul: Bună dimineața.
Polițist: Ce faci, cu cine mai ești?

Un mascat caută în dulap. Cade umerașul care era sprijinit de ușă, și polițistul, în mișcare ca să continue căutarea, îl roagă pe copil: ”Ridică tu umerașul ăla, te rog”. Băiatul ridică umerașul.

Polițiștii intră apoi în camera fetei de 10 ani: ”Bună dimineața. Cu cine mai ești acasă?”.

Fata: Cu mama.
Polițistul: Atât?

Fata: Da.
Apare mama care vine și ea la etaj: Nu e nici o problemă.

Polițistul:
Da, nu e nici o problemă, stai liniștită.
Femeia începe să le reproșeze polițiștilor: Faceți scandal la 7 dimineața.

Polițiștii:
Nu face nimeni scandal. (Coboară) Hai că e gata, e totul OK.

Comentează