EXCLUSIV | 7 noi cazuri de coronavirus la „Gerota” descoperite azi-noapte, unul grav. În total fostul șef de poliție a ajuns la 49 de oameni infectați: medici, pacienți și rude

 Crește numărul celor îmbolnăviți ”pentru că fostul polițist a mințit”, așa cum a spus azi dimineață un cadru medical care a dezvăluit noile îmbolnăviri pentru Libertatea

miercuri, 18 martie 2020, 8:45

de Mirela Neag și Cătălin Tolontan

Azi-noapte, 7 cazuri noi au fost confirmate și se adaugă la situația extremă a Spitalului MAI „Dimitrie Gerota”.

Fostul șef adjunct al Poliției Capitalei și șef la două sectoare din București n-a spus că a fost în Israel, mai exact în teritoriile ocupate, din Palestina, și internarea lui s-a transformat într-o sursă de infecție. Situația a fost agravată de faptul că managerul spitalului a fost ținut în Gerota deși se știa că e pozitiv, susțin surse din MAI pentru Libertatea.

Unul dintre cazurile de azi noapte are insuficiență respiratorie severă și a fost dus la spital cu CPAP-ul, aparat pentru suplinirea funcției respiratorii.

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii (2)Adaugă comentariu

bg  •  19 martie 2020, 11:32

Nu-mi mai spuneti mie de Sp. Gerota si Directia Medicala din pol. Kretzulescu din MI ca le stiu naravurile celor de acolo f. bine! Intr-un fel sunt tratati { atentie sporita, slugarnicie, prioritate, conditii, medicatie super, etc.} sefii si sefuletii din MI si pol. Capitalei si rudele lor { mame, tati, soacre, nurori} si cu totul altfel sunt tratati simpli angajati si fam. lor{ indiferenta, sila, apostrofari, programari si peste 2 luni la analize si investigatii, malpraxis}. De ce credeti ca managerul s-a infectat primul cu Covid 19? Pentru ca a stat la taclale si povesti cu acel personaj toxic. Spune-mi cu cine te insotesti, ca sa-ti spun cine esti! Acolo este o mlastina cu nisipuri miscatoare populata cu rapitori versati! Trebuie ras totul, arat si semanat din nou! Noua recolta trebuie sa fie ingrijita si ferita de buruieni, daunatori, putregai.

Nătăfletz  •  19 martie 2020, 19:24

Pacienții și popii vinovați, am înțeles. Dar sistemul? Cum merge sistemul?

Comentează