Cum au devenit interlopii lui Bebino membri PSD ai lui Băluță și apoi polițiști locali!

Acum două zile, primarul PSD Daniel Băluță a comunicat că Sectorul 4 este singurul din București unde ”scăderea criminalității e o realitate”. Reacția edilului a venit după ce Libertatea a arătat cum șefii poliției locale petrec pe domeniile de lux ale șefilor de clan. Astăzi, ziarul arată, cu imagini și exemple concrete, personaje în triplă postură: interlopi - membri PSD - polițiști

marți, 23 iunie 2020, 4:59

de Răzvan Luțac și Cătălin Tolontan

Alexandru Năstase este unul din polițiștii locali de elită ai Sectorului 4, cei care lucrează la intervenție.

În același timp, Năstase este parte a găștilor din Berceni, potrivit mărturiilor culese de ziar și fotografiilor în care el apare în mod constant.

Una dintre imagini îl arată pe Năstase împreună cu mai mulți șefi ai Clanului Sportivilor. Primul din dreapta jos este cunoscutul Bebino, care a fost implicat într-un conflict sângeros de stradă chiar la începutul anului.

CRIMA ORGANIZATĂ ÎN AUTORITATEA ȘI POLITICA SECTORULUI 4: Alexandru Năstase și Dragoș Niculae Hariga în triplă postură: poze de interlopi, membri PSD și polițiști. În ”cadranul” interlopilor apare și liderul de clan Bebino, autorul unei recente lupte sângeroase de stradă.

Bebino și rivalii s-au tăiat reciproc cu săbiile, în mai multe runde de lupte de stradă, înainte de a fi arestați de poliția națională. Acestea sunt legăturile polițistului local Alexandru Năstase. Dar nu sunt singurele. Ca și alți oameni din găști, el a devenit polițist după ce a intrat în politică. În TSD

Clanul Goleac și Clanul Sportivilor, afilieri la PSD

”Condiția ca să ajungi polițist local e să fii loial nu doar clanurilor, ci și partidului”, explică unul dintre angajații primăriei Sectorului 4.

Angajații au asistat la ceea ce ei numesc ”infiltrarea clanurilor”, încă de cu mulți ani în urmă, ”de pe vremea lui Piedone”. O recentă investigație RISE trece în revistă harta clanurilor și a complicităților politicienilor și a poliției cu mafia din sudul orașului.

Încă de pe vremea primarului Piedone, Marian Goleac, un vechi amic cu ”Sportivii”, era șef al ADP Sector 4. Marian Goleac este el însuși fidel PSD.

„Puterea lui Marian Goleac și a clanurilor a crescut pe vremea primarului Băluță. Goleac e cunoscut drept omul-șacoșă, omul băgat în toate combinațiile. Când fiul lui, Antonio Goleac, a ajuns șef la poliția locală, a fost semnalul că puterea e integral a clanurilor. Năstase și mulți ca el au apărut în uniforme de polițiști”Angajat al Primăriei Sectorului 4

Pozele cu interlopii deveniți activiști sunt postate chiar de organizația TSD Sector 4

Traseul clasic, spun angajații primăriei, este:

  1. Lumea interlopă.
  2. Înscriere în PSD și participarea la acțiuni politice, în general la TSD, tineretul social-democrat.
  3. Angajare la poliția locală.

Iar polițistul de intervenții Alexandru Năstase, cel care apare alături de șeful de clan Bebino, e prezent și la acțiunile TSD, conform chiar pozelor de pe conturile tinerilor social-democrați.

Năstase nu e singurul care apare în triplă postură: interlop – membru PSD – polițist local.

Dragoș Niculae Hariga, un alt angajat al primăriei, apare întâi cu sabie, apoi în pozele TSD și în final e pozat în uniformă de polițist, chiar alături de Năstase.

Mână în mână cu crima organizată

Libertatea a aflat că primarul Daniel Băluță a fost sfătuit de consilierii săi, îngrijorați de semnalele de coabitare cu crima organizată, să dea un semnal.

Consilierii i-a descoperit o statistică a poliției naționale, favorabilă Sectorului 4. Comunicatul emis de Daniel Băluță a fost preluat de mai multe organizații de presă, care, potrivit Pagina de Media, nu au precizat care este contextul.


„Este clar că suntem pe drumul cel bun”, a scris primarul Băluță în mesajul de pe Facebook care a însoțit graficul

În graficul prezentat de Băluță, în timp ce infracționalitatea crește în toate celelalte sectoare, în sectorul lui în perioada 2015-2020 aceasta a scăzut cu 17%.

Comentarii (7)Adaugă comentariu

you  •  23 iunie 2020, 18:02

Si mie mi-a clasat politia un caz de furt de identitate pentru un motiv fals. Se mai si semnase 'comisar sef'. Nu am avut timp sa ma duc la ei sa fac contestatie, si acum statistica lor arata "foarte bine".

Natafletz  •  23 iunie 2020, 21:26

Da, am trecut doar ca să te anunț că încă n'am uitat că urmează să răspunzi. Văd că în continuare te ocupi de interlopi mărunți și conexiunile lor cu PSD. ... în vreme ce în spitalele românești (de fapt în afara lor care sunt goale) MOR OAMENI! și tot în continuare ești în paradigma Colectiv+PSD... Ti'am spus Tolontane: NU SCAPI (și ca să previn dinainte cenzura pe motiv de amenințare, re-precizez: NU SCAPI DE RĂSPUNSURILE PE CARE LE AI DE DAT... adică te ameninț cu dreptatea.)

bg  •  24 iunie 2020, 6:13

Evrika! Primarul Baluta a gasit SOLUTIA diminuarii infractionalitatii prin disolutia autoritatii statului roman. El a experimentat o metoda inedita si "geniala" de reducere a criminalitatii in propriul sector prin inglobarea interlopilor, a crimei organizate in politia locala. Acest lucru este sustinut prin prezentarea manipulatorie a datelor dintr-o statistica a Politiei Nationale . Statisticile sunt orientative si nu intotdeauna reflecta cu fidelitate realitatea din teren. Dansul ne spune: " Suntem pe drumul cel bun"...IATA CALEA, urmati-ne! Mergand mai departe, ne putem gandi ca acest primar {cu mentalitate de infractor} incearca se demostreze cu tupeu si obstinatie ca o POLITIE LOCALA formata din interlopi, infractori si batausi inscrisi in partid este eficienta si poate furniza SIGURANTA SI INCREDERE...Pe bune? Dupa modificarea legilor justitiei in favoarea infractorilor, ce mai urmeaza...? Poate o initiativa legislativa care sa prevada inlocuirea Politiei Nationale si asa "ineficienta, abuziva, costisitoare" cu garzi civile {dupa model american} formate din membrii clanurilor interlope si fosti politisti corupti? Nu m-ar mira atata timp cat suntem tara tuturor posibilitatilor...Suntem intr-un film HOROR...si s-ar putea sa ne trezim PREA TARZIU...ca de fiecare data.

Stat infractional organizat  •  24 iunie 2020, 12:05

Pai normal ca scade criminalitatea daca sutii de autobuz nu mai fura portofele in autobuz, ci "opereaza" la bugetul local. Sau foste centuriste "lucreaza" acum la birou. In politica romaneasca e plin de astfel de exemple. Baronul Oprisan era cunoscut drept "Portofel". Baronul Badalau fura saci cu grau si vrea sa fie seful Curtii de Conturi. In statul roman exista clanuri de zeci de ani, care-i problema ca unii sunt interlopi - interlopii nu e oameni si ei? Tudorel Toader si neamul lui nu e tot un clan? Clanul Teleormanenilor nu e tot un clan? Petrov care si-a uns fetita *** europarlamentar si se tinea de gat cu Bercea Mondialul nu e tot un clan? Eu abia astept sa vad momentul in care personaje ca cele din articol vor preda copiilor in scoli. Doar bine a spus Presedintele Petrov, ca "scoala romaneasca scoate numai ***". Pentru ca numai intr-o tara de "***" este posibil sa fie condusa de "***". Si am sa va rog sa nu cenzurati cuvantul "***", daca intaiul om al tarii a avut dreptul sa spuna la televizor asa ceva, fara sa fie sanctionat, inseamna ca nu este un cuvant urat. Si am sa va mai spun ceva: statul roman nu este altceva decat o retea de clanuri, angajati pe spaga si nepotism. Iar el nu lucreaza pentru cetateni, ci pentru clanuri. Sa nu ne mai miram atat: Romania e o tara de ***, condusa de ***. Oameni de nimic. Cine se aseamana se aduna.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Stat infractional organizat  •  24 iunie 2020, 12:37

Moderatorul blogului este un om slab informat daca cenzureaza un fapt juridic, o sentinta definitiva. Cautati pe internet. Baronul Badalau a fost condamnat definitiv pentru furt in 1988. Fura saci cu grau. Mai cititi inainte de a face abuz de cenzura. Si nu trebuia sa cenzurati ce a spus Presedintele Romaniei. Sper sa nu cenzurati si "slab informat" sau "sentinta definitiva". Ar fi o culme a inculturii politienesti.

Luca  •  24 iunie 2020, 13:56

Va dati seama care este situatia in orasele mici ? Fara presa , fara control , fara nimic ?!

JohnDowe  •  10 iulie 2020, 9:36

Deci baiatul asta Hanga cu maceta pe umar era azi dimineata 10iulie2020 la paza la intrare in Oraseul Copiilor in sect4. Bai, deci e incredibil cum toti tatuatii de care s-ar speria orice copil, sa il pui la intrare in Oraselul Copiilor de PAZA!!!. Macar o camasa cu maneca lunga sa isi puna pe el, sa nu i se vada toate tatuajele.

Comentează