Site-ul lui Silviu Mănăstire apără clanurile din sectorul 4 și scrie articole cu titlul: “Daniel Băluță: Cu ajutorul artei urbane, sectorul nostru devine mai vesel și parcă mai tânăr”

Pe site-ul PS News, controlat de Silviu Mănăstire, nu Clanul Sportivilor și nu șefi precum Marian Goleac trimiși de DNA în judecată sunt problemele sectorului 4, ci jurnaliștii de investigație

sâmbătă, 27 iunie 2020, 12:27

de Răzvan Luțac, Cătălin Tolontan

Silviu Mănăstire consideră că investigațiile Libertatea și Rise Project despre mafia clanurilor și a administrației din sectorul 4 sunt ”pistol cu apă” și că interlopii prezentați în uniformă de polițiști locali nu sunt adevărații interlopi.

Site-ul PS News, al lui Silviu Mănăstire, a făcut propriile dezvăluiri jurnalistice despre sectorul 4:

21 iunie: Scăderea criminalității în sectorul 4 din Bucureşti, o realitate confirmată de Poliția națională

19 iunie: GALERIE FOTO ”Schimbarea la față” a sectorului 4. Daniel Băluță: ”Cu ajutorul artei urbane, sectorul nostru devine mai vesel și parcă mai tânăr”

Primarul sectorului 4, Daniel Băluță, a publicat pe pagina oficială de Facebook câteva imagini din sector, unde se poate observa cum pereții blocurilor, școli și garduri au fost decorate cu picturi 3D. ”Cu ajutorul artei urbane, sectorul nostru devine mai vesel și parcă mai tânăr”, spune acesta.

”Lucrurile inerte pot prinde viață. Viziunea unui artist poate însufleți chiar și cel mai neînsemnat obiect. Cu ajutorul artei urbane, sectorul nostru devine mai vesel și parcă mai tânăr. #haicasepoate #totulpentruoameni #danielbaluta”, scrie Daniel Băluță pe Facebook.

Acesta este tot articolul PS News din 19 iunie, semnat de redactorul-șef Marinela Angheluș.

10 iunie. Candidații la alegerile locale 2020 din sectorul 4 al Capitalei. Ce s-a schimbat după Colectiv și Piedone

”În cei patru ani la Primărie, Daniel Băluță s-a remarcat cu proiecte ambițioase”.

”În timpul mandatului lui Daniel Băluță, sectorul 4 a cunoscut o dezvoltare economică foarte rapidă, cu multe investiții ale Primăriei, prin care s-a încercat schimbarea imaginii sectorului, chiar dacă rămân în continuare multe alte probleme, cum ar fi nivelul de sărăcie”

”Daniel Băluță a primit premiul de «primarul anului 2019»”.

3 iunie. Copiii din sectorul 4 au revenit la școală. Primarul Daniel Băluță: ”Sălile sunt igienizate și pregătite”

26 martie. Primăria sectorului 4: Sprijin financiar pentru persoanele rămase fără venituri în urma crizei de COVID-19

18 noiembrie: Daniel Băluță, primarul sectorului 4, lider pe rețelele de socializare: Impact de peste 1.600.000 de persoane la o postare pe Facebook

26 iulie. Daniel Băluță: ”Este important să preluăm modele de succes, precum Amsterdam, Copenhaga, Washington DC”.

În perioada iunie 2019 – iunie 2020, PS News a scris 42 de articole despre realizările primarului Daniel Băluță, toate după modelul de mai sus. Nici unul dintre articole nu e marcat cu publicitate.

Comentarii (5)Adaugă comentariu

Paul S  •  27 iunie 2020, 0:40

Site-ul tău apară ***, asa cum le numește și *** și orice ***, în ciuda ta și a celorlalți neomarxisti sorosisti. Site-ul tău ***. Și ești un penibil jalnic care se ascunde mereu în spatele cenzurii plina de lasitate cu "acuzații grave nedovedite" și ce *** mai scrieți voi. ***!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Adi  •  27 iunie 2020, 6:40

Tolo, si tu si Manastire ametiti( ca sa nu spun altfel ptr ca ma cenzurezi) lumea cu balivernele voastre. 1. In acest moment,primarul Baluta este anchetat / inculpat de catre procurori ?Da sau Nu, legal Tolo. 2. Cat despre cum administreaza , ce a facut Baluta ptr sect 4 , este treaba celor care traiesc acolo.Ei l-au votat , ei sa-l judece. Daca locuitorii sect.4 considera ca Baluta este " best of the best" atunci sa-l voteze , daca nu , atunci sa-si caute alt primar.Asa functioneaza democratia. De coruptie , abuzuri etc, se ocupa procurorii, ptr ca asa functioneaza justitia in democratie. Ce apare in presa acum , este opinia ta vs opinia lui Manastire. Tolo , vrem fapte de la voi, de la jurnalistii, nu barfe si fotografii de can-can de pe facebook. Mergi , la DNA ,la DIICOT , si intreaba daca exista oficial o ancheta la adresa acestor personaje, daca da atunci publica tot.Vezi ca toate paginile sa aibe semnatura procutorului si stampila institutiei.

Andrei F  •  27 iunie 2020, 9:40

Curios,tare curios!!! Își amintește domnul Tolontan când ne povestea cat de meseriașă era UTI când administra Stadionul National??? Fix atunci UTI avea probleme cu procuratura pentru,,întâmplări,,de la Aeroportul Otopeni!!!Când ești atent la alții și te crezi cel mai ce....ce contează ce scria restul presei???!!! Când va atrăgeam atenția cu ,,publicitate UTI,,ați devenit atunci Leu- Paraleu!!!---- Daca nu sunt cenzurat va povestesc întâmplări mult mai puternice din parohia unor primari liberali...Robu este campion la boacăne - supe Parchetul!!!-dar Tolontan nu- și găsește timp pentru el...Apoi Florea...fostul Falcă...Firea,Băluță am înțeles stimate domn că sunt răi din atâtea articole despre ei,puteți să treceți și la alți primari macar cu un articol asta pentru așa zisa independența jurnalistică?Nu de alta dar vin alegerile și poate Robu nu o să mai fie primar și dv. o să pierdeți momentul sa- l pomeniți....La fel cum s- a întâmplat cu Falcă acum europarlamentar.....

Ilie  •  27 iunie 2020, 14:26

La b1 totul e de vânzare, mai puțin ***ărnicia față de Traian Băsescu și Rareș Bogdan. Într-o emisiune de la ora 20 cu băiatul ăla cu părul alb a fost prezent șeful Huawei România care a făcut o campanie grosolană pentru a implementa 5G în România. Emisiunea nu a avut semn de advertorial. Firea e prezentată în culori pastelate. Dar de la o televiziune făcută de George Constantin Păunescu la ce te aștepți? Mănăstire a venit în București de la Cluj odată cu Rareș Bogdan, aduși de Gușă, cel care a furat 320 milioane de lei de la stat prin defuncte Realitatea tv, același care l-a lăsat pe Dragnea să își facă PR pe noul său post tv. Doi lingăi care mureau de foame în Cluj. Ajunși în București, fac orice pentru un os de ros. Dar tu nu ai voie să te plângi după ce ai susține Roșia Montană Gold Corporation tot pentru bani.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Robertinio  •  8 iulie 2021, 23:55

Ma Tolontane cit ai fost plătit să îl faci pe Baluță?mai nenorocit mai ești.

Comentează