Primarul Băluță spune că Goleac nu mai e din februarie la ADP, însă Goleac apărea ca șef ADP în martie la televiziuni, explicând cum a infectat omul său Spitalul Gerota

Marian Goleac, mâna dreaptă a primarului de la sectorul 4, este cel care vorbea la Digi24 și în Libertatea despre cazurile de coronavirus de la ADP S4 și despre fostul polițist Nelu Lupu, subalternul său de la ADP, considerat pacientul zero din focarul de la Spitalul MAI Gerota

marți, 7 iulie 2020, 4:02

de Adina Florea, Răzvan Luțac și Cătălin Tolontan

UPDATE: Primarul Daniel Băluță a trimis un document al ADP Sector 4 prin care arată că el nu a mințit și că pe 25 februarie adunarea generală a aprobat suspendare din funcție a lui Marian Goleac. ”Probabil că Goleac a apărut în martie la televiziuni pentru că știa despre ce e vorba în cazul subalternului său internat la Gerota și televiziunile au subtitrat știindu-l director, dar nu mai era”, a explicat cineva din primărie, în numele edilului. Documentul la finalul articolului.

Într-un interviu acordat ziarului Libertatea, Daniel Băluță a recunoscut că a fost de mai multe ori în insula Eghina din Grecia, însă a refuzat să spună dacă a mers alături de șeful ADP S4 din ultimii 12 ani, Marian Goleac.

Libertatea l-a găsit pe Goleac pe insula Eghina, la o casă în construcție, unde o dubă Rosal descărca materiale identice cu cele folosite în sectorul 4.

Iată ce a spus Daniel Băluță despre subiectul Goleac:

– Să știți că domnul Goleac nu mai lucrează la ADP Sector 4.

– De când?
– Din februarie 2020.

– De ce?
– Știți foarte bine de ce.

– Nu vă supărați: de ce nu mai lucrează?
– A dat și DNA un comunicat. A apărut procesul legat de diplomă.

– Dar comunicatul DNA a apărut acum, în iunie, și spuneți că Marian Goleac nu mai e acolo din februarie.
– E adevărat, însă vă dați seama că au fost comunicări legate de caz cu instituția. Și domnul Goleac a decis să nu mai lucreze la societatea ADP până când lucrurile se vor lămuri.

“Director general la ADP Sector 4”

Goleac era cel care, în martie, după data la care Băluță îl dădea plecat, ieșea în presă cu detalii legate de criza coronavirus.

Pentru că la ADP au fost probleme încă din luna martie, fiind societatea la care lucra Nelu Lupu, pensionar MAI, care a dat chiar mărțișoare colegelor după ce se întorsese dintr-un pelerinaj în Israel.

10 martie 2020: Marian Goleac vorbește, la Digi24, despre escaladarea situației coronavirus la ADP. E prezentat “director general al ADP Sector 4”. Goleac spunea că 120 de persoane au intrat în contact cu Nelu Lupu.

21 martie 2020: Goleac vorbește și pentru Libertatea și confirmă că doi dintre angajații care au intrat în contact direct cu Nelu Lupu s-au vindecat și au fost externați. Alți 5 angajați rămâneau internați.

Documentul trimis de primarul Daniel Băluță:

Comentarii (6)Adaugă comentariu

Andrei F  •  7 iulie 2020, 23:07

Adica e ceva greșit că un post tv. in martie spunea că Golesc este director ADP dar marele ziar de răsunet mondial și cel mai tare ziarist de investigație din galerie spune că Golesc este șef ADP in iulie2020?!?!? Adica cineva chiar tine să se facă de râs?!?!?Atunci ,,succesuri,,!!!!!!

Andreea F  •  8 iulie 2020, 7:55

@Andrei F, esti peste tot, in toate articolele, cu comentarii interminabile si primu daca se poate, esti ca riia. Chiar n ai altceva de facut? Esti pe salariu, la norma, sau cum? vezi ca e vacanta afara, mai rasfira-te

Coman  •  8 iulie 2020, 8:17

Hai ca incepe prost pt noi (o simpla dezicere) si o sa se termine si mai prost pt stat: nicio proprietate pe numele lu Goleac de confiscat pe nicaieri si primarele Baluta Salaninuta, grataragiul interlopilor, se alege iar si o sa si aiba bugete si mai mari pe mina de cumparat insule intregi in Grecia. Statule, trezeste te odata!

Andrei F  •  8 iulie 2020, 11:57

@Andreea F • 8 iulie 2020, 7:55... Cineva isi schimba indentitatea!!!....,,mai rasfira-te,,....-naravul a ramas!

Nita  •  25 august 2020, 10:48

Buna ziua Va dau un pont Recent Marian Goleac si a terminat noua vila pe terenul dat de Piedone in schimbul unei datorii mai vechi , vila se afla pe strada Sipetului, langa vila lui Pidone Bragadiru , Ilfov, verificati

nita  •  25 august 2020, 11:01

Buna ziua Alt pont, Verificati ca toate proprietatile escrocului asta au fost pe numele soacrei acestuia Cristea si socrului Cristea Marin fosta vila de la Moeciu si multe altele acestia fiind pensionari si pe numele de Vaduva Georgiana fiind sora sotiei lui, Goleac Nicoleta , sotul cumnatei lucreaza in continuare la ADP sector 4 . Verificati

Comentează