Pentru toţi cei care …

O recomandare pentru toţi cei care au înjurat azi jurnaliştii sau consideră că pot face mai bine această profesie. O recomandare pentru toţi cei care fac dovada unui refuz de cunoaştere în cazul Mutu.

vineri, 8 septembrie 2006, 11:39

O recomandare pentru toţi cei care au înjurat azi jurnaliştii sau consideră că pot face mai bine această profesie. O recomandare pentru toţi cei care fac dovada unui refuz de cunoaştere în cazul Mutu.

Uitaţi-vă chiar acum pe Antena 1 la filmul „Insider” pentru a vedea cît de usoară, frivolă şi neserioasă este această profesie 🙂

Comentarii (69)Adaugă comentariu

bart  •  9 septembrie 2006, 2:12

Asa e 🙂 Desi faceti cu totii pe moralistii sunteti la fel de balcanici ca si publicul al carui nevoie de balci o satisfaceti. Gazeta e la fel ca Romania in prima repriza din Albania. Jucatori buni, realizari putine scufundate in mediocritatea intregului. Ati ales calea simpla catre audienta. Sunteti un Pocitan ben Pehlivan…

Despre cazul Mutu…e prima oara cand exista un caz Mutu ? Ne indoim cumva ca nu va fi ultima oara ? Avem nevoie de gentlemani care sa conduca destinul fotbalului romanesc, nu de bisnitari, jucatori de barbut sau alba neagra, narcomani, borfasi, batausi, golani. Avem nevoie de un Ienei cu autoritatea lui Mourinho. Cel mai grav nu cred ca e ca l-a batut Mutu pe chelnerul ala daca este adevarata povestea din ziar ci ca si-a permis sa foloseasca un limbaj suburban in prezenta selectionerului si a colegilor.

mihai11  •  9 septembrie 2006, 2:16

Pt cine se plinge de reclame nu are decit sa folosesca ca browser firefox in loc de explorer si apoi sa instaleze o extensie cu numele no script si asa se termina orice reclama bagata pe site-ul vizitat.Daca pe unele pagini sint probleme nu aveti decit sa permiteti scriptele pentru pagina respectiva.

Robey  •  9 septembrie 2006, 2:18

Bogdan. Legal e ce spune legea ca e legal. Moralitatea e altceva. Atata timp cat nici eu insu-mi nu stiu ce ash face cu atata putere financiara … nu cred ca pot judeca pe cineva din punct de vedere moral.

TM  •  9 septembrie 2006, 2:25

Sunt timisorean si daca am respect pt un ziarist, atunci acela e Andrei Vochin. Dl. Vochin face un alt fel de presa sportiva. Sau cel putin incearca. Incearca sa nu arate doar intriga din minutele 130-150 si incearca sa explice ce se intampla in teren. Nu am mai vazut asta la un ziarist pana in prezent. Un ziarist de sport este pana la Vochin fie un comentator , fie se rezuma sa spuna ca au jucat jalnic.
D le tantalan asta… a… Tolontan, recunoasteti ! gsp traieste din scandal. Fara scandal, hartia are prea putina valoare intr o tara in care maneaua si telenovela se vinde mai bine decat sapunul.

mau  •  9 septembrie 2006, 2:37

Pana la urma ce ne consumam noi atata pentru niste drogati,barbugii si golani? Astia sunt,astia suntem,traim in Romania si dupa cum merg toate in tara asta,hai s-o lasam asa cum e si pe asta.Mutu scapa cu fata curata ca agresatul nu va depune plangere de frica si gata scandalul…oricum nu avem noi puterea decat de a-i blama si care e rostul pana la urma,nu poti sa inveti un caine batran cu trucuri noi,tot asa va fi pana la sfarsitul lumii.

sevraji  •  9 septembrie 2006, 2:37

pt constantin….din stiri-le prezenta-te de tine… sant lipsa personaj-e cheie

borcea zis” butelie”
turcul sau „tatarul”
ganezul „ciupanezul”

de ce oare?

Laurentiu  •  9 septembrie 2006, 9:56

Cataline mai lasa gargara. Atitudinea celor din breasla ta incepe sa oboseasca lumea. Va purtati de parca ati fi cel mai important domeniu. Chiar daca aveti un moment favorabil al istoriei si puteti fi bagati ceva mai mult in seama va recomand putina luciditate. Lumea se va satura de voi si veti incepe sa pierdeti teren…. chiar citeam cu placere articolele voastre, ati dat-o in manelismul national. SICTIR.

P.S. Imi cer scuze pentru cei care au fost nevoiti sa citeasca aceste randuri.

Racul  •  9 septembrie 2006, 10:01

Tolontan are dreptate. In orice ziar de sport serios din lume, subiectul asta ar fi fost tratat in acelasi fel. Exemple sunt nenumarate. Presa trebuie sa informeze.

N-aveti decat sa cititi ziarele de sport de pe-afara ca sa va convingeti.

http://www.lequipe.fr
http://www.gazzetta.it
http://www.sportsnews.com
http://www.marca.com

Imi spuneti si mie peste o luna cum vi se pare.

ben ben  •  9 septembrie 2006, 10:10

…imi pare rau domnule catalin,pt ca eu va stiu un om de treaba,,,dar cu tot tam tam-ul asta v-ati dat cu firma in cap,,,sincer,,,pierdeti multi cititori,nu mai de dragul de a vinde ziare!..pai cui sa le vindeti daca treptat ii pierdeti?…inteleg ca trebuie sa va faceti meseria de ziarist…dar nu pe ceva de care nu sunteti sigur100%,una spune politia,una spune chelnerul,una spune mutu…poate ca era mai bine spus..” posibil k mutu sa fi facut”,dar nu ca” Mutu a batutu cu ranga un chelner”,ati fost akolo sa vedeti d-voastra?!! eu va apreciez pt articolele ce le scrieti,dar pt problema asta din pakate nu pot fi deacord cu d-voastra,dar aveti dreptul la opinie,,nuami k ,,ati scazut in ochii nostrii…daca ne luptam noi impotriva noastra,,,nu vom avea niciodata rezultate…si cum spunea Mitica de la Liga,si daca l-a batut bine a facut!!!el era la masa!!manca,,si nu avea voie sa il faca drogat!!!!!!ce..noi nu gresim altfel numai el?! fiecare gresim k suntem oameni!!!niu nu ii iertam,,pe cei ce gresesc,dar cu noi suntem f ingaduitori!!ne iarta Dumnezeu si noi nu iertam!!! o zi buna sa aveti,…
PS: sa stiti ca in alte ziare,nu s-a facut atata tam tam pe problema asta!!!

dragomir dan  •  9 septembrie 2006, 10:56

Mare artist Al Pacino! Ca personaj de film, Mutu i-ar oferi prilejul unui rol de exceptie, asa cum ii place lui mai mult, mafie, droguri, gagici, razbunari…Iar in rolul lui Gheara ar fi Joe Pesci.

body  •  9 septembrie 2006, 12:20

pt mine e greu de conceput atat inconsecventa noaastra, a suporterilor-la modul general- cat si ceea a jurnalistilor.ba e bun mutu, ba e nebun. personal nu am vazut nici o suita de meciuri ale nationalei in care soarta acesteia sa depinda totalmente de mutu…ca au mai fost jocuri bune ale acestuia, nu contest, dar, repet, cariera fotbalistica a lui mutu e doar fitilul adevaratei lui vocatii, aceea de petrecaret de cartier, fratele manelistilor si figurantul soselelor si al cluburilor. m-am cam saturat de mutu si de subiectul asta…daca il vad ca da un gol prin italia mi se face rau pt ca vreo 2 zile dupa toata mass media exulta cat de mare fotbalist e mutu. daca da la nationala, cele de mai sus se repeta, timpul crescand la o saptamana. sper sa dispara mutu de la nationala, sa dispara si chivu, si lobont, sa se reinceapa de la 0 pt ca am avut nesansa unui start gresit cu aceasta vesnic tanara speranta care se numeste „Romania” ultimilor ani. spre asta ar trebui orientata campania asta, dle tolontan. spre asumarea unei echpe fara mutu, si fara vedete pe cat se poate.

Bogdan  •  9 septembrie 2006, 13:12

off-topic dar e prea tare…deci, link-ul este: http://www.gsp.ro/index.php?a=55211&shift=1 iar fraza memorabila: Rapidul încearcă să-şi revină după startul mai slab de sezon, iar ajutorul lui Răzvan Lucescu, Marian Rada, se pregăteşte pentru o nouă confruntare cu marile rivale ale giuleştenilor, Steaua şi Rapid. Nici reclama nu stiti sa va faceti.

pawn  •  9 septembrie 2006, 13:40

Personajul lui Al Pacino din „The Insider” era un elev al lui Adorno (sau Fromm,nu mai stiu) si sunt convins ca asa stau lucrurile si in realitate. In America. Atunci cand jurnalistii romani (si nu vorbesc despre tine, Cataline, si nici despre cei din redactia voastra) vor fi in stare sa compuna texte acceptabile (macar in limba romana), sa vorbeasca fluent si coerent (again, cel putin in lb.romana) si sa aiba standardele morale ale ziaristului din film…atunci o sa aiba si respectul meu (un simplu economist, care nu sta bine cu asezarea cuvintelor 🙂

bart  •  9 septembrie 2006, 17:03

Iata inca un exemplu de amatorism al gsp.ro: Pe prima pagina ati pus stiri precum: Alberto Gilardino, idolul homosexualilor, Torrie Wilson, cea mai sexy
luptătoare de wrestling, dar si Mutu pe San Siro! Sunteti atat de boi ? Etapa in Italia e cunoscuta de cateva saptamani si se stie clar ca Fiorentina joaca acasa pe Artemio Franchi impotriva lui Inter. Voi insa printre tzatzele aleia si homosexualii ce il aduleaza pe Gilardino ati mutat si meciul de la Firenze la Milano :))) Si nu e prima gafa de genul asta nici pe departe.

Don’t R.T.F. GSP  •  9 septembrie 2006, 17:29

Într-o zi am deschis calculatorul, am căutat pe Google ceva din sport. Am găsit din întamplare adresa gazetei….pfuai … mi-am dat seama ca am luat o decizie greşită. Alege-ţi ce vrei să citeşti! Nu da click-uri aiurea!

O dedicaţie specială:
http://www.badongo.com/pic/282280

corneliu  •  10 septembrie 2006, 10:50

http://www.youtube.com/watch?v=I3-g0KW3j4M

ati vazut asta?
extraordinar!!! totusi cel mai spectaculos lucru e numarul de dacii care apar pe fundal in clipul asta. must see!

UN dinamovist  •  10 septembrie 2006, 16:08

@robey
Apropo filmul e inspirat din realitate si a dus la cel mai mare despagubire , sau ala pentru vanzatorii de armament a fost cel mai mare.asta nu o mai stiu, dar ziaristul ala chiar exista si chiar e foarte apreciat, tot despre jurnalisti care se lupta cu sistemul „good night, and good luck” din pacate ala e mult mai trist , pentru ca arata ca poti dar tu ca individ ai la fel de mult de pierdut.

gigi  •  12 septembrie 2006, 12:59

Echipa Stelei are 4 „gauri” DOMNU’ TOLONTAN:
1. Stancu pe dreapta. Nici nu se intelege cu ceilalti jucatori din apararea stelei (nici n-ar avea cum), nici nu stiu daca o sa faca fata direct unui joc de liga campionilor. Aaa, si apropo cititi echipa lui Dinamo Kiev sa vedeti pe cine o sa pazeasca stancu miercuri, pe partea stanga a atacului lui dinamo.
2. Nesu, fara forta si (scuze), fara minte. O sa vedeti de cate ori e surprins de catre urcarile mijlocasului dreapta de la Kiev, de cate ori o sa -l uite pe acesta in spatele lui. Plus ca ia foarte usor cartonas galben. Miercuri seara o sa ia sigur cel putin unu. Intotdeauna e „favoritul” meu la „posibili eliminati”.
3. Lovin, cu el la mijloc paraschiv joaca singur. Nu poate sa deposedeze decat prin FAULT. Te rog (daca chiar citesti ce am scris aici), sa ii numeri lui Lovin deposedarile corecte (regulamentare). Intr-un meci ca asta o sa se vada cat conteaza lipsa lui radoi. Lovin e in minus. Oli o sa greseasca cu el. Pacat ca nici Ov. Petre n-are jocuri in picioare, are trei clase peste Lovin.
4. Thereau, de ce improvizeaza tocmai acum nu stiu. Aici cred ca Oli greseste dinnou. Eu (daca eram antrenor) as fi profitat de ascendentul moral al lui Vali Badea si as fi inceput tot cu el. In cazuri ca acestea trebuie sa profiti si sa incerci sa scoti cat mai mult de la un jucator ca el. A marcat de 2 ori cu standard, are moral, se intelege categoric mai bine cu Dica, si ar putea fi iarasi decisiv. Cred ca daca Thereau chiar va fi titular va fi un „anonim” in teren si va fi schimbat la pauza tot cu vali badea, desigur. Numai ca a pierdut o schimbare. Thereau n-are cum sa joace bine tocmai miercuri. Cred ca isi supraestimeaza transferul. Vrea sa ne demonstreze ce jucator valoros au adus si o sa graseasca. Thereau va fi inexistent.
MA ASTEPT SA IEI ACEST MESAJ IN CONSIDERARE DUPA MECI, CAND NESU VA LUA CARTONAS ROSU, CAND STANCU VA FI FACUT PRAF DE OMUL LUI DE MARCAJ, CAND BATALIA DE LA MIJLOCUL TERENULUI CU OAIA RATACITA (LOVIN) VA FI PIERDUTA, SI CAND THEREAU NU VA FI ATINS DE MAI MULT DE 3-4 ORI MINGEA IN PRIMELE 45 DE MINUTE.
CAND AI SA-L CRITICI DUPA MECI PE OLI PENTRU MODIFICARILE NEINSPIRATE SA ITI ADUCI AMINTE DE ACEST MESAJ. CIAO TOLONTANE

Antipaste  •  24 noiembrie 2006, 22:01

Iti recomand si eu o carte … vorba unor clasici in viata 🙂 Hai doua sa nu fiu rau.

1) Prima scrisa de un sociolog adevarat (Brohm):
———————————————————–
Le football, une peste émotionnelle
Jean-Marie Brohm, Marc Perelman

http://www4.fnac.com/Shelf/Article.aspx?PRID=1817984
————————————————————

2) Si inca una de un geo-politician adevarat (Pascal Boniface):
————————————————————–
Football et mondialisation

http://www4.fnac.com/shelf/article.aspx?PRID=1811231&SID=5c5a9a7b-a948-3382-3d2f-5d8e164480d9&UID=04433F3C2-8DB9-59AE-2D70-739194BB86F4&Origin=FnacAff&OrderInSession=1&TTL=251120062055&Fr=20&To=0&Ra=-1

MERITA!

Comentează