Pentru toţi cei care …

O recomandare pentru toţi cei care au înjurat azi jurnaliştii sau consideră că pot face mai bine această profesie. O recomandare pentru toţi cei care fac dovada unui refuz de cunoaştere în cazul Mutu.

vineri, 8 septembrie 2006, 11:39

O recomandare pentru toţi cei care au înjurat azi jurnaliştii sau consideră că pot face mai bine această profesie. O recomandare pentru toţi cei care fac dovada unui refuz de cunoaştere în cazul Mutu.

Uitaţi-vă chiar acum pe Antena 1 la filmul „Insider” pentru a vedea cît de usoară, frivolă şi neserioasă este această profesie 🙂

Comentarii (69)Adaugă comentariu

Robey  •  8 septembrie 2006, 23:50

Cataline. Io sunt specialist in automatica si ma bufnest rasul cand vad vre-un film in care se bate campii despre domeniul meu de activitate , si cand il vad pe unul serios cum inshira gogosi cu teorii cretine inventate de scenarishti . Pe tine nu e bufneshte rasul cand vezi „The insider” ?

dragomir dan  •  8 septembrie 2006, 23:51

Prin creearea acestor blog-uri v-ati expus refularilor unor indivizi cu diverse „apasari” ….E ca pe stadion, unii se comporta civilizat, altii injura, tipa si se ocupa de familiile altora. Cred totusi ca la voi e painea si cutitul, cine nu e in stare sa-si sustina punctul de vedere intr-un mod decent poate fi foarte usor exclus din dialog.Ban….si lupu’ cade!

Robey  •  8 septembrie 2006, 23:54

dragomir. Pai atunci sa se zica iar ca gsp e stelista pt ca toti revarsatii de pe dinamomania si-ar lua ban pt limbaj neadecvat. Cum ai da-o tot nu e bine .

Steaua  •  8 septembrie 2006, 23:54

Ne trimiteti la film ca sa nu vedem ca Farul a mai facut un blat (sic!). De fapt am uitat, numai infrangerile la Steaua sunt considerate blat.

Bogdan  •  8 septembrie 2006, 23:54

vreun se scrie impreuna, se vede ca esti specialist in automatica. am vazut post-ul pe gsp.ro, ca majoritatea oamenilor intru prima oara acolo de unde sunt directionat catre aceste nise, gsp devenind un fel de intersectie fara valoare, aproape toate articolele sunt postate pe altundeva, dar, surpriza, reclama bergenbier nu ma lasa sa dau click…dupa numeroase refresh-uri si cateva minute de asteptare, am decis sa intru direct aici.

Hai Romania!  •  8 septembrie 2006, 23:55

Nu stii vreun site de unde putem downloada GRATIS filmul? 😀

Hai Romania!  •  8 septembrie 2006, 23:56

@Bogdan: vezi ca are un X mic in coltul din dreapta sus. dai click pe ala si dispare enervanta reclama… apoi trebuie doar sa fii atent pe unde umbli cu mouse-ul 😉

Adi  •  8 septembrie 2006, 23:57

Da, dragut film.
Ia zi, filme in care se vorbeste despre ziaristi care iau bani pentru a scrie favorabil despre o companie, un meci, o licitatie, ceva ,etii vreunul sa ne recomanzi?
Din pacate, nu sunt multi jurnalisti ca tine si ca Vochin. Sunteti singurii pe care chiar ii citesc cu convingerea ca scriu nemanati de interese.
Tu esti destul de obiectiv, ceea ce crezi , aia scrii, iar Vochin e SINGURUL care are atat respect pt. meseria asta incat vrea sa exploateze partea cea mai frumoasa a ei:aceea de a expune ratiuni tactice ale unui meci, in loc de can-canurile astea care va plac voua acum.
Apropos, misto sanii aia de pe home-page-ul vostru.
Cand ati plecat de la Ringier, ati zis ca se transformase in tabloid, concursurile astea de Miss cum afecteaza linia pe care vreti sa mergeti cu ziarul?
Inca o data, misto sanii, dar cred ca as vrea totusi sa-i gasesc pe site-urile specializate. Ce-ar fi ca in loc de sani, sa faceti fiecare o expunere dpdv tactic al unui meci, iar la pagina de editorial sa va expuneti parerile pro/contra expunerii altui coleg.
Sunt sigur ca tu vei privi cum trebuie aceasta provocare, cum sunt sigur ca , atunci cand esti singur si nu trebuie sa te gandesti la profit, iti dai seama ca ai ales linia gresita pt ziarul pe care il conduci.
Deh, asta-i marketingul: sexul, la fel ca si caterinca, VINDE!!!

Bogdan  •  8 septembrie 2006, 23:57

stiu cum sa o inchid dar dupa oricum nu poti da click pana nu-si face treaba si te lasa ea…e similara unui roll-over, am vazut si pe apropo.ro, n-ai ce sa-i faci, chiar daca o inchizi, nu poti click-ui pe ce este sub ea

dragomir dan  •  8 septembrie 2006, 23:59

Robey, sa nu generalizam…am vazut si stelisti uschiti rau de tot. Eu sint stelist dar trebuie sa recunosc chestia asta.

Victor  •  8 septembrie 2006, 23:59

singuri ati facut blog-urile si acum tre sa faceti fata la toate mesajele pe care le primiti…sa inteleg ca nervii sunt intinsi la maxim? pt toti cei care….???
Imi aduce aminte de melodia de la BUG Mafia – Limbaj de cartier….in care se folosesc f des cuvintele: Pt. toti cei care…
hmmmm

Robey  •  9 septembrie 2006, 0:00

Bogdan ma crezi ca numai pe gsp scriu texte in romana mai mare de 10 cuvinte, iar cu pixul scriu o data sau de doua ori pe an? 😀 In rest ce mai scriu sunt nevoit sa scriu in engleza desi lucrez in Romania . Problema e ca nu o sa-mi mai pot corecta carentele din gramatca toata viatza pt ca sunt nevoit sa cunosc cat de cat gramaticile a 3 limbi straine. Da oricum … asta nu e discutie de blog sportiv. 🙂

Robey  •  9 septembrie 2006, 0:02

dragomir . Desigur ca sunt. Dar fatza de cati stelisti sunt in total e o cantitate infima. Probabil ca se observa mai repede la dinamovisti pt ca desi sunt mai putini … procentul de nesimtiti e mai mare.

Criss  •  9 septembrie 2006, 0:03

De cate ori ati vazut filmul asta? Stiam ca se numara printre preferintele dumneavoastra. Nu e prima oara cand vorbiti de el.

Bogdan  •  9 septembrie 2006, 0:06

vorbesti de dinamovisti nesimtiti si 2 oameni care reprezinta steaua la cel mai inalt nivel se intrec in aberatii pe care si le expun pe toate posturile. cei 2, in special ciobanul sef, sunt modele pentru sute, poate mii, de stelisti.

zenit  •  9 septembrie 2006, 0:06

Nu credeti ca hiperbolizati? Cum adica „l-a batut cu ranga…?” Ce? suntem in mezozoic? Si chiar daca s-ar fi intamplat asa, respectivul n-ar trebui sa aiba urme? Sa nu credeti ca-i iau apararea lui Mutu, ba din contra.
Insa, in situatia de fata, se exagereaza grosolan!

Cristi  •  9 septembrie 2006, 0:09

Dreptul cititorului de a sti adevarul; hai sa fim seriosi.
De ce editorii si ziaristii nu sunt (dar cum ar putea fi) onesti si sa recunoasca faptul ca ziarele pe care le editeaza si articolele pe care le scriu sunt destinate in primul rand vanzarii si pe cale de consecinta realizarii profitului iar abia apoi (si in subsidiar) transmiterii informatiilor.
De mult, d-lor., nu mai sunteti un ziar de sport. De orice altceva dar nu de sport.
Si, d-le. Tolontan, lasati-o mai moale cu “Insider”, mai aveti mult pana departe iar mai multa modestie nu cred ca v-ar face rau.
Cu mai putina stima.

Cata  •  9 septembrie 2006, 0:10

Daca n-ar fi de plans, ar fi de ras cu siguranta! Sincer, sa fi fost in locul lor regizam o chestiune de genul asta. Si cand v-ati fi aflat in culmea extazului v-as fi tras presul de sub picioare. De ce? Dar e foarte simplu: va pretindeti ceea ce nu sunteti.
Ce tare suntei dle Tolontan: ” pentru toti cei care azi au injurat jurnalisti”. Nu va injura nimeni pe voi. Voi culegeti doar ce semanati. Cand veti fi realizat acest lucru probabil va fi un pas inainte pt presa romaneasca.
PS Au fugit prezentatorii de programe de la Antena 1 si te-ai angajat cu jumate de norma acolo? Cotele apelor, la ce ora incepe? Dar in pat cu Laura? Hai ca doar pe asta v-ati specializat…

Robey  •  9 septembrie 2006, 0:11

Bogdan . Cei doi nu sunt modele pt stelishtii care au prins perioada lui Ceashca si finala din 86. Pentru altfel de stelisti sunt cei doi modele de comporament. In schimb ar trebui sa devina modele de manageri din punct de vedere profesional pt toate cluburile din tzara .

PS: Nu toti Stelistii confunda Steaua cu Jey Jey … cum nu toti stelistii stiu echipa acuala pe de rost. 🙂

Cata  •  9 septembrie 2006, 0:13

Apropo, eu m-as simti nedemn sa citez din Dragomir un lucru care sa ma caracterizeze. Ce sa inelegem din fraza de mai sus, ca sunteti mai periculos decat un caine turbat?

ultimatum  •  9 septembrie 2006, 0:13

dle tolontan…ideea e simpla….principiul de blog functioneaza pe sistem asemanator celui de forum…inevitabil tb sa injure cineva…ar fi ciudat si total necaracteristic unei mase de oameni ca toti sa se comporte in limitele moralitatii, bunului simt sau a inteligentei….a accepta faptul ca se intampla si astfel de lucruri e dovada umanitatii si testul de acceptiune fata de conditiile de trai, respectiv la nivel de societate in astfel de conditii….

recomandarea e buna 🙂

inca o treaba…ideea de concurentza deranjeaza inca in romania…iar shansele de a concura ale unora care au calitatile de a demostra ca pot fi mai buni ca altii sunt relativ mici fata de un normal logic al firii orientate spre evolutia calitatii….nu puteti baga mana in foc ca toti cei care injura sunt sub un anumit nivel…o mica provocare si s-ar putea sa fiti surprins….e adevarat, nu multi din ei dar poate unii….

eu vad in blogurile astea libertatea de exprimare si totodata posibilitatea de a aparea de ce nu, unul mai bun ca tolontan, andries sau georgescu….

e doar o parere, nu o critica 🙂

Nobody  •  9 septembrie 2006, 0:14

Pentru toti cei care …. ma irita (adica marea majoritate a ziaristilor) gura mica. Cataline stii foarte bine ca ca 95% din ziaristi sunt petarde nu au nici o treaba cu meseria. Pai sa iti spun eu una sa imi spui ca parere ai. Lucrez in domeniul IT. Si iau parte la destul de multe meetinguri si conferinte in domeniu. De foarte multe ori am observat ca locurile rezervate presei scrise raman in procent de peste 90% libere. Nici o problema pana aici. Dupa ce conferinta se termina insa vin si ceilalti 90% si incep sa copieze pe carnetele ce si-au notat cei ce au venit in timp util. Poate o sa imi spui ca au si alte interviuri bla bla insa nu ti se pare ciudat sa scrii despre un eveniment la care nu ai participat? Si ne mai miram ca in multe reportaje atat scrise dar si vizuale apar greseli crase. E o realitate care nu convine multora insa e una reala. Si de ce nu spui despre INCALIFICABILA gresala a celor de la antena3 care au anuntat decesul lui Silviu Brucan. Dumnezeu sa ii dea sanatate si sa se puna pe picioare cat mai curand. Vezi Cataline se pare ca lucrurile nu stau tocmai roz.

Bogdan  •  9 septembrie 2006, 0:14

modelele alea de manageri au datorii de miliarde la stat si isi platesc fotbalistii prin donatii pentru a insela statul. in plus, jj castiga procesul cu fiscul si gaura pe care a facut-o se plateste de la…buget. adica de toti.

eu  •  9 septembrie 2006, 0:19

Domnule Tolontan aveam o parere buna despre dumnevoastra dar cu toata chestia asta cu Mutu… de ce nu lasati omul in pace. Problema la Mutu ca este ca voi presa ii dati prea multa importanta… Acum eu nu cred ca a lovit omul ala cu ranga sa fim seriosi…. sunteti om in toata varsta si daca cineva loveste cu o ranga de fier si acoperita sa fie ea ii lasa rani grave celui pe care l-a atacat asa ca hai sa terminam odata cu prostiile astea…tre sa recunoastem ca avem nevoie de un grup unit la nationala si cu articole de genul mutu minte piti spune ca mai stiu eu ce nu vom reusi sa ne calificam…si asa jocul scartaie si daca mai apar tensiuni in lot nu o sa mai avem nici o sansa de calificare asa ca Cataline gasete si tu sa scrii ceva mai interesant si mai realist decat prostii din astea…

Dan  •  9 septembrie 2006, 0:20

Uitati-va la film si lasati comentariile „destepte”… va asigur ca veti avea multe de inteles din el…

Nobody  •  9 septembrie 2006, 0:21

Si inca ceva stiu ca nu te deranjeaza 1000 de injuraturi si critici – adresate nu numai tie ci presei in general – atata timp cat creste ratingul nu :). Sa stii ca romanii au mintea mai deschisa si au prins diversiunile astea. Ca nu mai spun ca zilele trecute am intrat pe un link de pe gsp am fost redirectat pe stelisti.ro si aici am gasit acelasi link care m-a directat pe gsp si in sfarsit am reusit sa citesc stirea. Punct ochit punct lovit. doua clickuri pe gsp unu pe stelisti.ro. Cunoscatorii stiu de ce.

ultimatum  •  9 septembrie 2006, 0:22

PS: si acum critic putin dpdv personal…

propagarea vulgarului incepe de la cultivarea inclinatiei respective a consumatorului (cititor in cazul de fatza)…faptul ca apar gagici goale desi exista alte publicatii cu specific, sau shtiri de natura mondena, e unul din semnele cultivarii vulgaritatii si a spiritului alienat….critica e limitabila, pt ca e nevoie de bani, deci de consumatori, in conditiile in care nu poti pretinde inteligentza sau decentza integral din partea unei mase de oameni….limitabila prin faptul ca inevitabil aparand astfel de articole cineva sa va uita….pe principiul de e frumos si lui d-zeu ii place….ramane insa ideea ca intr-o tara in care vulgarul a luat amploare majoritara, asa ceva fie tb limitat, fie functia motivatiei apelului la lipsa indecentzei tb masurat in raport cu calitatea consumatorilor de presa, respectiv gsp

Bogdan  •  9 septembrie 2006, 0:22

l-am mai vazut, nu mai posta ca pierzi secvente importante

mdap  •  9 septembrie 2006, 0:22

mdap, a 3-a si ultima oara…

GSP a coborat in strada. Pana acum 3 saptamani imi doream sa devin ziarist. Sa adun Striri explozive, sa fiu unul dintre cei mai renumitzi jurnalisti. Am inteles insa, cu timpul ca totul este o MASSCARADA. GSP a inceput frumos, s-a dezvoltat frumos, un produs de MArketing nota 10, insa a devenit LACOM. Intai putin cate putin a fost acaparat site-ul de RECLAME, continuand cu stelisti, rapidisti, dinamovisti.ro si terminand cu aceste bloguri. 98% dintre romani sunt CARNACIORI. Dap, ma numar si eu printre ei, toti suntem niste specialisti. Acum legat de filmul pe care l=ati recomandat. Cati oameni aveti dvs convingerea ca pot ajunge la nivelul lui Al Pacino din acel film. Mai exista domnule Tolontan oameni de onoare? Va recomand si eu 2 filme. Unul deja il banuiti, iar al doilea este AND JUSTICE FOR ALL. Sa nu publicati acest post, si asa la cat se scrie, parca nimic nu mai surprinde. A. M.

Robey  •  9 septembrie 2006, 0:24

1.Managerii aia nu au datorii pt ca altfel ar fi dupa gratii. 2.Probabil ca tu ai alte legi decat cele romanesti. Infractor e ala condamnat nu ala despre care se da cu presupusu.

3.Nu e nimic ilegal sa-ti platesti fotbalistii din donatii. Asta nu se cheama a inshela statul pt ca altminteri cel ce ar face asta ar fi dupa gratii.
4. Daca JJ a cashtigat procesul cu fiscul inseamna ca nu a facut el gaura.

5. Steaua de acu nu are datorii pt ca altfel ar fi pusa sub sechestru.
6. Societatea care avea datorii e fosta societate care a aprtinut lui Paunescu dupa cum a zis insusi Bodu.
7. Pana acu au fost sterse de cateva ori datoriile multor cluburi de fotbal inclusiv Dinamo si Rapidpt ca legea o permitea .
8. Dinamo , Rapid si alte societati au datorii aproape cat fosta societate AFC Steaua.
9. Nu confunda un club de fotbal cu o societate comerciala. Steaua nu are datorii.

fallout  •  9 septembrie 2006, 0:25

nu va mai victimizati atita. in tara asta numarul ziaristilor care si-o iau in bot e de o suta de ori mai mic decit al acelora care isi iau spaga. faptul ca un fotoreporter isi ia doua labe peste aparat de la un fotbalist va vinde voua ziarul si va umple buzunarele. ce incerci sa faci acum e o fandoseala ieftina. o, vai voua, martirilor, jurnalisti ce sunteti gata sa va jertfiti pe altarul dreptatii, maestrilor boanchis si cartianu, chiar daca o faceti printre cioburi de pahare! ce sa-ti mai povestesc…

Bogdan  •  9 septembrie 2006, 0:28

pai gigi a preluat de la societatea aia TOT in afara de datorii. nu e legal sa platesti prin donatii altfel AR PLATI TOATA LUMEA ASA. legal e sa platesti impozite statului cand platesti un salariu, donatia fiind un ajutor care se ofera cuiva…nu e cazul unui fotbalist care castiga milioane.

Andy  •  9 septembrie 2006, 0:38

Doamneeeee, nu era de ajuns cata reclama faceti la stirile sportive de la antena 1, acuma ati inceput sa promovati si filmele lor…

Dan  •  9 septembrie 2006, 0:40

Invatati sa va depasiti toate acele imature patimase reactii, in loc sa va erijati in aparatori ai moralitatii lui Mutu in conditiile in care nici unul din voi nu il cunoaste personal… mai bine informati-va din mai multe surse despre acuzele aduse si la sfarsit trageti o concluzie personala bazata pe informatii nu pe emotii, nu mai fiti atat de usor de manipulat… SI NU UITATI ” NU IESE FUM FARA FOC”… 😀

Bogdan  •  9 septembrie 2006, 0:42

tolontan probabil ca se uita la film. cand scrie, se semneaza cu numele real.

Toto  •  9 septembrie 2006, 0:43

Domnule Tolontan ati inceput sa faceti tot felul de comentarii referitoare la meseria de ziarist recomandandu-ne tot felul de filme………nu fiti impertinent domnule!!…………ziaristi sunt d’alde Cristoiu si CTP…………d’alde Chirila in domeniul vostru sportiv………oameni care au citit (si scris) carti si care nu se periau atat pe sine ca au ajuns ei sa scrie la gazeta. Si daca societatea refuza sa fie interesata cu cine s-a mai injurat Mutu aseara inseamna ca este una sanatoasa asa ca lasati-o asa……….admiteti ca mai si gresiti (si nu in zeflemea)……..si poate asa candva o sa ajungeti si dumneavoastra sa fiti memorati intr-o lista ca cea de mai sus. Si da meseria de ziarist este grea dar cred ca e grea atunci cand te duci in zone de conflict si scrii despre chestii despre care ar trebui sa taci……………

ZIZOU  •  9 septembrie 2006, 0:54

Cataline ca cititor al Gazetei nu pot decat sa-ti spun ca ziarul la care esti redactor sef e cam de toata jena. Nu mai aveti stiri, alte sporturi nu mai exista in afara fotbalului si atatia specialisti in editoriale nu am mai vazut de cand sunt eu. Pai subiectul zilei il comentati voi intr-o mie de pareri, culmea isi mai da cu ideea si „geniala” sau cum o numiti voi pe andries. Pai de la fatuca aia ce sa inveti cand ea bate campii mai rau decat noi forumistii?
Acuma trecand la lucruri mai serioase, nu va dau mai mult de doi ani pana cand o sa patiti ca cei de la Kicker sau Totalsport. Nu mai aveti calitate in materiale si pune-ti prea mult accent pe scandal. Va laudati ca sunteti cei mai buni, insa lumea s-a obisnuit cu voi, dar nu se stie pana cand va merge figura.. Deja vine o generatie noua de tineri si o sa va cam imprastiati voi cei de la GSP.

Wholigan  •  9 septembrie 2006, 0:56

Inca un scandal pe care v-ati chinuit sa il realizati. Treaba lui Mutu ce scandaluri are. Daca eu am ceva de impartit cu vecinul si ii dau doua nu ma intreaba luni seful la serviciu daca am fost cuminte in weekend. Incetati sa mai faceti articole cu „Ce telefon mai are Mutu”, „Ce masini mai are Mutu”, „Cu ce femei mai umbla Mutu” si da, si „Cu cine mai are conflicte Mutu…”.
O sa ziceti ca nu voi sunteti aia care fac din Mutu subiectul nr.1, ca e tabloidul nr.1 al tzarii responsabil de asa ceva, dar acum exagerati aiurea, si mi-e lehamite.
Am deschis site-ul fiindca e homepage pe un browser mai rar folosit, si mi s-a facut scarba sa vad atat vorba despre nimic.

MirceaSt  •  9 septembrie 2006, 1:02

Draga domnule Tolontan, oare de ce nu respectati cititorii?

Prima pagina a ziarului este o porcarie (vorbesc de jumatatea superioara a paginii).

Mutu putea sa faca si o crima, putea sa-l si omoare pe acel om, dar sa publicati asa ceva pe prima pagina a ziarului…. mi se pare o crunta lipsa de respect pentru toti cei care…..
– nu injura ziaristii;
– nu considera ca pot face aceasta meserie mai bine ca dumneavoastra;
– vor sa citeasca un ziar de sport decent.

De ce sunt obligat sa suport o mojicie? Chiar nu pot capata atentia dumneavoastra decat cei ce va injura? Ati inceput sa lansati tot felul de provocari pe blog? Este evident ca este doar o lovitura de orgoliu contra celor care v-au contestat si nu v-au dat dreptate… dar ce faceti cu ceilalti? Cei care va apreciaza (cine naiba sa te mai aprecieze dupa asemenea gest??) sau cei care doreau sa sarbatoreasca alaturi de echipa de polo. Creati o sectiune pe site in care sa aratati porcos ce doriti sa faceti celor care (sau nevestelor sau mamelor lor) va injura, dar nu pangariti prima pagina.

Spun toate astea pentru ca este o noua minciuna a gsp… cel care ridica degetul spre cititori nu este Adrian Mutu (oricat de drogat, violator sau criminal ar fi), ci este manifestarea lui golano-tolontan catre cei care nu l-au crezut. Poate ar trebui sa impartiti Romania in cei care va injura si nu sunt de acord cu ce scrieti (si sa va dezbracati posteriorul pe prima pagina toata redactia) si sa aveti si o a doua editie adresata celorlalti cititori; nu sa va reglati conturile personale cu intregul public.

Rusine!
Rusine!
Rusine!

Mutu a luat-o razna din cauza banilor si a faimei.

Tolontan a luat-o razna doar datorita faimei (si e mai grav, pentru ca il credeam superior fotbalistilor). Asta inseamna noua si viitoarea generatie de jurnalisti? Se vede ca Ioanitoaia si-a pierdut cuvantul de decizie in redactie si se indreapta vertiginos catre Chirila (in ceruri), lasand locul marelui jurnalist modern golano-tolontan.

Imi pare rau ca va zic asta, dar nu credeam ca voi ajunge sa imi fie jena sa citesc un ziar de sport alaturi de un copil in autobuz, in scoala sau in familie.

Rusine, nenea tolontan!!!

Mad Max  •  9 septembrie 2006, 1:08

Recomandarea e excelenta.E a 10-a oara cand vad filmul si pot spune ca tu nu te regasesti in rolul lui Al Pacino.Si ca sa te trezesc la realitate sa sti ca emisiunea 60 minutes are ca target de audienta persoane cu inteligenta ridicata spre deosebire de ziarul vostru…Incerci sa o scoti la capat prin dovedirea faptului ca Mutu e cu adevarat vinovat insa nu observi adevaratele reprosuri pe care ti le aduc cititorii cu acces la internet – si anume – ziarul este condus prost iar evenimentul Mutu e o alta modalitate de a promova scandalul si de a spori vanzarea….Daca tot ne recomanzi sa vedem filmul „The Insider” poate ma lasi si pe mine sa mai fac o ultima precizare…stirile voastre de scandal se aseamana cu nicotina iar tu si ceilalti din redactie care va ganditi numai la vanzari si rating nu vreti sa recunoasteti ca vindeti ceva ce dauneaza cititorului educat.

moxx  •  9 septembrie 2006, 1:14

si voi de la gsp uitati-va acum pe motors si luati cu dedicatie.

TOLO-BOLO  •  9 septembrie 2006, 1:18

Tolontane, esti cel mai handicapat ziarist, goana dupa rating va innebuneste, ati luat-o toti razna. Ar trebui sa va mutati la ATAC sau alte ziare de genul asta. Sincer mie mi se rupe ce face Mutu in afara stadionului, poate sa traga COKE pe nas pana ii raman cuburile de gheatza pe nari, important e ce face pe teren. Iar tu, sincer, nu ai nici in clin nici in maneca cu meseria de ziarist sportiv, esti bun de bagat la barfe si can-can-uri.
P.S. La televizor sper sa mai apari doar pe la „Teo”.
P.S 2 Daca ai inceput sa faci reclama si la filme pe Antena 1, ar trebui sa iti faca Voiculescu o marire de salariu, nu fi fraier, cere-o , publicitate moca nu iti mai face nimeni in ziua de azi……..

Gabi  •  9 septembrie 2006, 1:21

mai Cataline, tu esti un om serios, in toata firea, banuiesc ca si cu studii, da? tu ca om inteligent poti crede declaratia unui frustrat? oricine poate declara asa ceva…ma mir ca nu a zis ca l-a violat mutu ca si asa a declarat ca „m-a lovit un obiect dur” :)))) ce dracu’ omule…lol…si chiar si asa, inafara de GSP si EVZ-ul de maine….ati vazut vreun ziar serios sa trateze acest subiect? lol….onlinesport i-a misto toata povestea iar Pro Sport pur si simplu ignora subiectu’ ..numai GSP o tine tango….nici macar nu e un caz inregistrat la politie…dar voi insistati….serios..chiar as vrea sa stiu parerea ta vis-a-vis de ce am zis eu….e-mail-ul meu e valid. noroc.

Constantin C.  •  9 septembrie 2006, 1:46

NU Cataline

1.Ranga nu apartine niciunui sport
2.Ai cititorii (si comentatorii) pe care ii meriti
3.Nu ti-ai cerut scuze publice pentru acel articol, mai mult ai alocat pe prima pagina a ziarului JUMATATE de pagina cu poza lui mutu(si ce poza!).

am inteles semnalul pe care GSP ni-l adreseaza noua, romanilor, prin vedeta lui inconfundabila. Va multumim pentru flexibilitatea de care ati dat dovada.

nimeni n-a observat lucrul asta, insa BLOGUL ti-a dat sansa sa vezi un SONDAJ AUTENTIC DE OPINIE, pe un esantion de cel putin 300 de comentatori unici.
Care ti-au transmis in 95% din cazuri urmatoarele mesaje:

1. articolul nu ne intereseaza, asa cum NU dam 2 bani pe:
-ce nr poarta mutu la chiloti
-cu cine s-a mai culcat cine stie ce fotbalist
-ce a mancat si ce a avut la desert jucatorul x sau y
-etc

2. urmatoarea editie ar fi trebuit sa fie dedicat POLO-ului, NU o jumatate de pagina cu trimitere la pag 14-15!
(imagineaza-ti ca ai juca fotbal si ai iesi pe locul 4 intr-o tara iubitoare de ping pong, si ca, in loc sa discute de tine, editorul sef al gazetei de sport nationale ar discuta de descoperirea chilotilor murdari al capitanului echipei de ping pong in cosul de gunoi al unui hotel-in situatia in care ping-pong-istii se fac de ras in competitiile externe)- cum te-ai simti, cataline?

3. scuze publice demne de un om vertical

nu inteleg de ce continui acest subiect, cat timp reactiile cititorilor ti-au transmis un mesaj atat de clar.

Fireste, injuriile tradeaza carenta calitatilor intelectuale ale unora dintre noi si nu aduc nimic constructiv. Padure fara uscaturi nu exista. Nu-si au locul intr-un blog sportiv.

Tot asa cum nu-si au locul aceste articole senzationale si fade pe care le incurajati.

Un suporter al sportului

vlad nanca  •  9 septembrie 2006, 1:48

Fotablul Romanesc este o adunatura de cocalari… bine ca mai ajunge cate-un francez, un australian sau un tzigan adevarat ca Banel sa-i inevete pe derbedeii ca Mutu ce inseamna sa fii un om misto.

Constantin C.  •  9 septembrie 2006, 1:48

erata „urmatoarea editie ar fi trebuit sa fie dedicatA”

errare humanum est

vir  •  9 septembrie 2006, 1:49

nu ti-a iesit 🙂

radu gabriel  •  9 septembrie 2006, 1:58

in loc sa sustineti fotbalul romanesc ,va tineti de scandaluri (azi cazul Mutu maine cazul Chivu).Lasati draq vorbele aruncate aiurea si scrieti despre fotbal……..doar despre fotbal

anghelescu madalin  •  9 septembrie 2006, 2:04

Mai oameni buni , eu nu inteleg de unde avea mutu ranga!!!!Doarme cu ea in fiecare seara???Daca e adevarat ce spune individul care a incasat-o de la Mutu de ce nu s-a dus imediat la politie??O fi ramas fara bani de tigari???Hai ca e culmea cat tamtam se face dupa acest caz domnule Tolontan!!!!! Cred ca toata lumea e plictisita sa citeasca intr-un ziar de sport cu cine s-a culcat Mutu, ce haine poarta Mutu , cu ce viteza la prins politia pe Mutu , ce gagica si-a mai facut nu stiu ce fotbalist , ce masina a mai lovit Becali etc etc ….Sa va fie rusine.
P.S Mai bine scrieti de bulgarii aia care ne-au facut tigani si reclamatii la uefa.

jmekeru  •  9 septembrie 2006, 2:11

tolontane daca era pe tvr mai ziceai ceva?

Comentează