Să nu ne amăgim!

Să refuzi jocul face parte din joc. Olăroiu a învăţat din erorile altora. De pildă, a lui Boloni, care a forţat în faţa Italiei şi a pierdut din primele minute. La fel i s-a întîmplat şi lui Piţurcă, amintiţi-vă de felul în care ne-a copleşit Olanda în „Giuleşti”!

marți, 26 septembrie 2006, 11:18

Să refuzi jocul face parte din joc. Olăroiu a învăţat din erorile altora. De pildă, a lui Boloni, care a forţat în faţa Italiei şi a pierdut din primele minute. La fel i s-a întîmplat şi lui Piţurcă, amintiţi-vă de felul în care ne-a copleşit Olanda în „Giuleşti”!

Steaua a ales să se apere. Să lupte pentru fiecare minge, cu doi-trei jucători în jurul francezului care avea balonul. Nici măcar aşa, ciorchinele de români nu ajungea la jumătate din preţul adversarului, pe piaţa fotbalistică. Atît am putut. Banal şi adevărat. Iar meciul l-am privit cu plăcere amestecată cu oftică. Plăcere pentru că exista pe teren o mare echipă, necaz că nu era a noastră.

Pe de altă parte, nu e corect faţă de Carlos să-i punem înfrîngerea în cîrcă. Într-adevăr, în momentul în care a încercat să prindă de sus în jos mingea, a scris pe ea m-am-apucat-tîrziu-de-fotbal.

Dar şansele ca Steaua să fi remizat aseară erau oricum infime. Pur şi simplu, Lyon a dovedit o forţă inumană. Teoria lui „Dacă intram cu 0-0 la pauză…” sună bine, însă e o iluzie.

Comentarii (642)Adaugă comentariu

steau0-RAPI2  •  27 septembrie 2006, 5:10

am zis, steaua in primvara europeana la tv :))

steau0-RAPI2  •  27 septembrie 2006, 5:18

dezamagire!
acum se reda meciul pe protv si, culmea, nici in pauza asta jiji nu a facut nimic.
de, nu toti se numesc salomir! 🙂

listerine  •  27 septembrie 2006, 5:59

bah astia chiar sint frustrati rau de tot, nu au somn de grija Stelei. macar sa ajungeti voi pina aici

ioan plischi  •  27 septembrie 2006, 6:19

imbatati-va cu odilyon! ii ridicam in slava pe francezi, ca sa-i gasim stelei scuze pentru prestatia PATETIC DE PENIBILA. Am vazut partide mai acatarii disputate intre jiul si fc vaslui. pina la golul doi, „cea mai tare echipa din lume” nu a jucat nimic, iar adversara ei cu kk in pantaloni de-a lungul intregii susanele, nu a jucat nici macar nimic. Dupa ce tiago a mai virit o balega in templul lui beeehcali am trecut la lucruri mai serioase decit pseudosoul lu’ sampionlig.

ioan plischi  •  27 septembrie 2006, 6:22

ps notre respect pentru suporteri, sunt cu doua clase deasupra echipei, si foarte aproape de ce se cere in aceasta competitie prea laudata.

vivi  •  27 septembrie 2006, 7:20

păcat, schimbaţi rapid portarul şi cred că vă rezolvaţi o mare problemă păcat de neşu un adevărat stelist. Ca dinamovist temperat î-mi pare rou de steaua

ZORRO  •  27 septembrie 2006, 7:48

Rusinicaaaaaaaaaaaaaaa! V-am spus de acum trei saptamani sa nu intoarceti foaia incepand de la meciul cu Lyon! Pana acum trei zile Carlos era in forma maxima, portar de superclasa, etc.
V-au furat arbitrii, ati avut 5 lovituri de la 11m refuzate, trebuiau sa fie eliminati 4 jucatori si…………………tot degeaba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Trebuiesc luate masuri rapide, atunci cand o echipa in frunte cu conducerea este supernervoasa, nu le merge jocul, iar la Steaua jocul nu mai merge de cand au intrat in grupe, pentru ca banii luati i-au zapacit si din acel moment nu s-au mai gandit decat la castigarea campionatului cu orice pret (la propriu nu la figurat!) pentru a ajunge din nou la acesti bani.
Cu MM si Carlos nu aveti cum sa ajungeti SUS!
La asa conducatori, alte rezultate nu se pot obtine.
Noroc ca am gasit in Kiev una mai slaba ca noi.
GATA, PANA LA URMATORUL MECI, ARE CUVANTUL D-UL MM CARE VA ACUZA TOT FOTBALUL ROMANESC CARE NU-L LASA SA CREEZE!
ZORRO

un Stelist  •  27 septembrie 2006, 8:01

Nu pot sa imi dau seama cate greseli trebuie sa mai faca acest om care incearca sa faca pe portarul ca sa il trimita cineva acolo unde ii este locul.
Nu inteleg cum il pacaleste de atata timp pe Olaroiu……………..e un mister pt mine, iar berbecali il critica pe Bostina………………..interesanta gandire…….

Paul  •  27 septembrie 2006, 8:14

OL a jucat relaxat ma baieti, daca juca serios va dadea 6-7 🙂

In campionat sunteti varza, in UCL la fel, marele noroc ca nu’sh cum naiba Kiev-ul e si mai varza ca voi si asa veti ajunge si voi tot in uefa ca de UCL n-aveti fata.

un Stelist  •  27 septembrie 2006, 8:27

Atat stiti atat puteti face sa dati cu ciocul dar pentru ca este asa de mare ciocul vostru nu vedeti ca va chinuiti cu o echipa necunoscuta sa intrati in grupele UEFA o sa vedem ce o sa faceti maine inaripatelor……………

CristiP  •  27 septembrie 2006, 8:31

Da, Cataline! Taie-mi dreptul de a posta din nou mesaje pentru ca am scris ca Carlos nu are ce cauta in poarta Stelei!
Nu inteleg cine poate fi sponsorul tau de il tot sustii… cind atit de multi ne-jurnalisti profesionisti vad ce e de vazut.
Pacat de toate articolele de neinteles unde tot l-ai sustinut pe Carlos. Pierdere de vreme si valoare intelectuala…
Hai! Scoate-ma din nou de pe blog! Cine stie? Poate s-a nascut un nou dictator si noi nu stiam…
Am sa sufar imens…
Pe acest site poate oricine spune prostii, injura, jigni dar nu poate sa fie in dezacord cu Catalin Tolontan care le stie pe toate ca Dumnezeu insusi.
Hai Carlos, Cataline,
Sa ne facem de rusine!

ciprianlex  •  27 septembrie 2006, 8:34

Mai frustratilor de dinamovisti si rapidisti… singura echipa cu rezultate in europa este STEAUA, singura echipa care a jucat si joaca MIERCUREA sau martea este .. STEAUA, va rog frumos voi uitati-va la meci JOIA, atunci joaca scursura fotbalului, si de asemenea nu faceti aprecieri la jocul STELEI, ca voi nu intelegeti fotbalul EUROPEAN, voi intelegeti fotbalul cu echipe de talia lu 17 mentori, si nacional din purtugal, adica matineu!!!hehehe FORTZA STEAUA

Jack Red  •  27 septembrie 2006, 8:40

Buna dimineata, dragi microbisti. Cum ati dormit azinoapte? Rau?! Imi pare rau… Eu, bine, chiar foarte bine! Dupa cum spuneam ieri, am pariat 50 RON pe 2 pauza 2 final si 100 RON pe Handicap 2. Deci, azi ma umplu de bani, pe care o sa-i bag pe Dinamo, victorie handicap!!!
Multumesc din inima Stelei ca nu mi-a sabotat pariul. Sper ca Real Madrid sa aiba in Ghencea cote la fel de generoase ca si Lyon.

Evident, dincolo de banii pe care o sa-i incasez azi, cel mai mult ma bukura insuccesul Stelei. Daca as fi avut banii lui Cristi Borcea, aseara mi-as fi chemat prietenii la un chef monstru. Cred totusi ca nu ar fi venit, intrucat ei este stelisti! Eu le spusesem inca de ieri> O sa luati cel putin patru. M-am inselat cu un gol! Daca era mai atent, Goian putea realiza un autogol de toata frumusetea! Pacat, nu?

Jack Red  •  27 septembrie 2006, 8:41

Ciprianlex> Ba, da prost esti! Ma-ta nu are remuscari de constiinta cind te vede?

ROSIN  •  27 septembrie 2006, 8:42

Mi-e mila de tine Tolontane!Cine te crezi , in afara de fiu de militian , Vanea Chirila cumva?Esti in stare sa faci o radografie exacta , si nu ma refer doar la fotbal?S-au inselat „taticii” tai, Dragomir si Ioanitoaia , cand ti-au dat o paine de mancat.N-o meriti!

ciprianlex  •  27 septembrie 2006, 8:46

Jack Red ….BOULE, uite iti dau 2 raspunsuri..
unul de om normal…Mai omule, daca ceva nu iti convine din ce am scris, esti liber sa ma contrazici cu argumente, nu te repezi la injuraturi.
al doilea …. tot de om normal.. acum te-ai fi asteptat sa te injur, sa folosesc acelasi vocabular dinamovisto-rapidist ca al tau…nu.. o sa subliniez doar ca sunteti paria societatii si o sa muriti de frustrare….hehehe

ciprianlex  •  27 septembrie 2006, 8:49

toto pt jack red..
ce inseamna remuscari de constiinta??? ai tu vreun dex pe acasa care inca nu s-a tiparit??? mai prostuti mici, voi invatati limba romana, si apoi sunteti liberi sa scrieti unde vreiti voi…. te-a remuscat vreun caine??? sau te remusca vreo cioara??? hehehe fiecare din voi e o rusine mica pentru echipa voastra.. rusine cu rusine se face rusinea mare!!!hehehe…

mr. :)  •  27 septembrie 2006, 8:58

in primul rand steaua este net inferioara lui olympique la capitolul conditie fizica. jucatorii francezi aratau ca niste culturisti.
ASTA INSEAMNA ANTRENAMENTE SERIOASE. nu ca la noi unde stam in sistemul invechit.

catalin  •  27 septembrie 2006, 9:07

sunt dinamovist si nu sunt frustrat de absolut nimic.
ma supar cand pierde echipa mea si ma bucur cand castiga. asa ca terminati cu frustratii si alte cuvinte pe care nu le intelegeti pentru ca deja folositi acest cuvant pentru a ascunde frustrarea voastra de fapt. motivele sunt simple: 1 steaua nu joaca nimic si ce castiga castiga la ciupeala. 2 conducatorii vostrii sunt de rusine (toti stelistii cu care vorbesc spun ca nu ii inereseaza decat echipa).
sa trecem la subiect. steaua dupa ce ca are multe absente si joaca prost isi facea sperante desarte in privinta jocului de aseara. dar logica ne sspunea ca diferenta intre ei si lyon era ca si diferenta intre alb si negru. cred ca stelistii nu au vazut nici un meci cu francezii pana acum. ei erau atleti ai nostri parca mananca numai frunze. duelurile fizice erau pierdute dinainte. juninho sarea la cap cu fundasii romani si reusea sa le ia mingea. si are 1metru si ceva. tehnic nu are rost sa discutam. romanii parca erau tractoare. am vazut ceva care mi-a rewamintit de dinamo cu manchester utd. francezii au jucat cat era necesar. fara a forta nimic, doar pentru a castiga fara emotii. si daca intrau la pauza cu 0-0 era acelasi lucru. echipele mari se joaca cu echipe gen steaua, kiev,etc. si joaca cu cele de acelasi calibru. carlos nu este asa de vinovat cum pare. daca lua ungol din suturile pe care le-a scos si nu scapa mingea aia care era diferenta? un portar e suficient sa greseasca o data si gata meciul. fundasul trebuie sa protejeze portarul oricat de simpla este o minge si nu sa se fereasca din calea lui, mai ales ca in careu era un francez. la ultimul gol au fost devina toti fundasii stelei. jucatorul francez era de 15 secunde acolo in careu, iar cei doi francezi care au combinat s-au balbait vreo 3-4 secunde timp in care nu i-a atacat nimeni. oricum olaroiu a bagat iar toata echipa in poarta si s-a rugat sa iasa ceva.
una peste alta nu este un capat de tara si viata merge mai departe.
mai este ceva. tot o dati in sus cu puternicul campionat francez. in afara de ol ceilalti nu sunt chiar asa de zmei cu se spune. anul trecut romanii au cam facut legea cu francezii, chiar daca cfr si dinamo au pierdut cate un meci cu ei. daca va uitati in toate campionatele mari sunt 1-2 max 3 echipe care joaca fantastic si restul sunt la nivelul mediu. si asta se vede in rezultatele pe care le au echipele din romania. uitati-va ca in CL sunt aceleasi echipe mari care deja au abonament acolo (vreo 10-12) si in rest cine are noroc sa prinda un culoar bun. asa ca multumiti-va cu ce ati obtinut ca mai mult este de nivelul fantasticului. bafta in continuare.

Armata Ultra  •  27 septembrie 2006, 9:09

Lyon este o echipa normala de fotbal. Atata tot ca joaca ca o echipa de mai multa vreme. 5 ani de succese in linie inseamna VOINTA, PUTERE DE LUPTA. Inseamna MENTALITATE DE INVINGATOR. Ceea ce noua romanilor ne lipseste deocamdata.
Avem sansa noastra cu Real, trebuie sa o jucam pana la capat. pana sunt sanse matematice trebuie pus osul la treaba. Pe urma ii lasam pe frustratii de la dinamo si rapid sa analizeze meciurile.

Jack Red  •  27 septembrie 2006, 9:12

Ciprianlex. Ma, zurliule, te-am facut prost din simpatie! Suparat as fi fost daca erai stelist si nu erai prost. Sau invers.

JohnnyPitesti  •  27 septembrie 2006, 9:20

Io zic sa faceti memoriu la UEFA, se vede clar ca a fost blat. Portarul stelei (cred ca de fapt era portarul care rupe bilete la intrare) a fost obligat de arbitru sa scape mingea, asa ceva nu e posibil domne. Eu zic ca la meciul cu REALUL sa scoateti echipa de pe teren. Sa ziceti ca e in semn de protest, noi insa stim ca va fii din neputinta. Pai mai stelisti amarati, voi ati avut nevoie de relatii sa bateti argesul si vasluiul si vreti sa iesiti din grupele CL??? Da chiar asa toti sunteti cu capul in nori???? Nu aveti valoare si gata. Luati clasamentul si vedeti unde sunteti, analizati ultimele etape si vedeti cum ati castigat. CONDOLEANTE.

catalin  •  27 septembrie 2006, 9:21

ciprianlex tu ce ai inteles din fotbalul european practicat de steaua in aparare in ultimele 5-6 meciuri in liga 1 si CL. daca ala ii joc european iti sugerez sa te uiti la mai multe meciuri si la alte echipe. ati jucat un meci cu kievul si deja jucati european. kievul este varza. ati tremurat cu liege si jucati european. revino cu picioarele pe pamant tata ca bati campii.

Jack Red  •  27 septembrie 2006, 9:22

ARMATA ULTRA. Ba, sunteti hipnotizati! A inceput dinamo si acum Lyon. Sunteti varza, aveti temperatura, delirati, delirati, delirati… Behaiti, behaiti, behaiti, ciobanilor

Hai succes cu Real> 0-5

1 stelist  •  27 septembrie 2006, 9:28

multumim Stelei ca ne-a adus din nou in lumea fotbalului bun . se intampla si la case mai mari sa iei bataie , dar spun eu ca nici printr-o minune nu reuseam sa dam un gol si s-a vazut asta tinand cont ca francezii au avut posesia tot timpul . Lyon este o echipa mare , si cred ca cei care vor spune acum ca Steaua nu stie fotbal ,argumentand cu infrangerea de aseara, nu au habar de fotbal .
Jucatorii Lyonului sunt completi : viteza , determinare , forta , dribling , precizie in executii , e o echipa de vis .
sanse de a merge mai departe in champions league in dauna spaniolilor sunt reale ( 50%-50%) , sa continuam in uefa sunt infinit mai mari , dar parca mai frumos e in champions league .
Aici ne este locul .

dan  •  27 septembrie 2006, 9:33

NU FITI DEZAMAGITI …..ASTA ESTE VALOAREA ECHIPEI STEAUA…….NU VA MIRATI, IN CAMPIONAT AU ARBITRII DE PARTEA LOR……..AICI S-A TERMINAT CU ARANJAMENTELE……….PLECATI DRACU DIN COMPETITIE CA NE FACETI DE RAS………

StelistMareDeMic  •  27 septembrie 2006, 9:38

Sa recunoastem ca Steaua a jucat pentru prima data cu o echipa de Champions League si asta s-a vazut. Pana acum toate echipele cu care au jucat erau de nivel Cupa UEFA.
Pentru dinamovisti si rapidisti: Comentati si voi pe bloguri ca sa simtiti si voi ca faceti parte din magia Champions League. Frustratilor!

CristiP  •  27 septembrie 2006, 9:38

Pe de alta parte, dar legat de subiect:
La conferinta de presa de dupa meci, cine a fost agramata de translatore? Chiar asa? Nu sint romani care stiu si franceza? Pina si antrenorul francez s-a inrosit de incompetenta ei.
Iar Olaroiu… cum a putut debita asa prostii in fata Lumii intregi? Plus ca taranoiul nu a inteles ca inainte ca el sa raspunda trebuie tradusa intrebarea in franceza… Fara cuvinte si totusi: Ce taranoi imputit e Olaroiu! A ramas inregistrat… Nu ma condamnati pe mine ci doar uitati-va in oglinda! Ce vedeti?
Din nou se demonstreaza ca romanii nu au fata de Europa, si cu atit mai putin de Mapamond!

laur  •  27 septembrie 2006, 9:38

Am jucat cu viitoarea castigatoare a C L .
Am dat dovada de realism si civilizatie cand, la 0-3, un intreg stadion ii aplauda pe „francezi” .
————————————-
Tineti minte ca acum cativa ani, pe vremea cand antrena rrapid-ul, Rednic avea un caine maidanez pe care-l striga BORCICA? Oare acum il striga CRISTI?

florin  •  27 septembrie 2006, 9:39

problema e alta la noi….e una de mentalitate, de frica de nume; prea ne speriem cand auzim Real, Milan sau Lyon!Nu am vazut pic de rautate aseara in jocul Stelei!La 1 sau 2-0 nu mai ai ce pierde, puctele sunt deja pierdute; din acel moment trebuiau sa isi dea viata pe teren insa nu au mai avut aceeasi rautate ca in meciul cu Kievul.

steau0-RAPI2  •  27 septembrie 2006, 9:41

ce scuze tampe!

MIHU  •  27 septembrie 2006, 9:44

Corect, sa nu n amagim d aceste meci! Ingrijorati putem fi doar d jocul nostru. Eu nu stiu d c nimeni nu vb despre jocurile cu Rapid si Dinamo, in care cele 2 echipe au fost cu 2 clase peste noi! S vede clar k dupa meciul d la Kiev, stelistii s-au culcat p o ureche! Tipic romanesc .. Nu inteleg totusi d c Gigi l da bani dupa fiecare meci, eu as propune cu totul si cu totul alt sistem d premiere: l dadeam 200.000 euro pt calificare in optimi, 50.000 pt locul 3 si nici un leu pt ultimul loc in grupa. Eu sincer cred k Olaroiu trebuie sa dea un impuls echipei, fiindca e clar STEAUA d aseara nu a fost STEAUA noastra! Degeaba spuneti k Lyon e echipa cea mai buna din Europa k nu e. Barca, Arsenal, Chelsea si Milan sunt clar peste Lyon. Lyon era o echipa d batut aseara, dar Steaua a fost f timorata si jucatorii au fost k niste trantori dupa portia d miere primita d la patron. Sper k revenirea lui Radoi la antrenament si aceasta lectie primita sa ii faca p stelisti sa revina cu picioarele p pamant. In legatura cu portarul Stelei, cred k acesta nu ar trebui vandut dupa acest sezon, ci pastrat. Ar trebui adus un portar tanar si f bun, gen Rybka de la Dinamo Kiev, care parerea mea este la nivelul lui Akinfeev de la CSKA Moscova. P Rybka l-am urmarit si la Europeanul d juniori si este un portar fenomenal! Ar merita jumatate din banii kre vor fi luati p Dica. Sa nu il uitam si p tanarul portar d rezerva al Stelei kre este mai bun decat Cernea. Cernea nu are fata d Steaua, dar totusi kred k Fernandes ar mai trebui pastrat un sezon, sa apere mai mult in campionat, deoarece a facut progrese vizibile. Nu s stie niciodata! Steaua ar trebui sa s debaraseze d jucatori precum Nesu, Cernea, Lovin, Petre Marin, Gigel Coman, Baciu, Cristocea, Saban. Sunt jucatori kre s vad d la o posta k nu au valoare d CL, nici macar d un derby autohton. Nu am inteles niciodata d c Jiji l-a dat p Ogararu care era un jucator reprezentativ pt Steaua pt un pret destul d mic, d c nu l-a luat p Sapunaru k rezerva pt acesta, d c nu am gasit un fundas stanga gen ‘Emeghara’, un portar negafeur sau un mijlocas stanga bun. Bostina alterneaza inca momentele faste cu cele nefaste, la fel k Dica si nu e in stare sa dea o centrare cu dreptul. Becali ar putea sa faca din Steaua din nou o super forta prin pastrarea talentelor k va asigur k avem destule si multe vin din urma si vanzarea acestor ‘umpluturi’. Steaua a fost cineva in Europa si e clar k vor tot aparea talente. Dar din pacate, nus kt d destept e Gigi kre nu intelege k trebuiau adusi si ceva jucatori seriosipt liga, chiar dc romani. Pt un om destept e f usor sa cladeasca o echipa competitiva si sa poata chiar face profit cu ea: gen Aulas d la Lyon care in 20 d ani a adus p Lyon din Liga a 2-a unde e acuma. In fine .. Steaua nu are portar, mijlocas stang si fundasi laterali, dar totusi dc jucam cu inima si n trezim la timp putem trece d grupa!

xxl  •  27 septembrie 2006, 9:44

Cataline, mars la cotet!!!
Caine spurcat, vad ca ai mai pus mana pe gramatica si ai inceput sa scrii corect! Bravo tarane! Bucura-te ca a luat Steaua bataie si roaga-te sa nu terminam pe locul 3, ca venim in UEFA si va scoatem pe rand (asta in cazul in care va mai gasim pe acolo)! Jegos spurcat ce esti!

Jack Red  •  27 septembrie 2006, 9:45

Cristi P. Da, ma, aia era varza. Cred ca era vreo vara de gradul III a lu Becali, crescuta la marginea satului, la 100 de metri de stina unde era cantonat Jiji

steau0-RAPI2  •  27 septembrie 2006, 9:46

stelistii sunt ca si finantatorul gruparii, sinapse putine si proaste.
e totusi o diferenta de genul…el are cat nu au toti stelistii…evident euro.
dar toti va mandriti cu istorie prea patata din toate timpurile.
si iarasi stim prea bine ca steaua ar fi trebuit (cu un arbitraj fara ‘greseli’) sa aiba cel mult 14 puncte din 9 etapeeeeeeebeeeeeee

nekunoskutu  •  27 septembrie 2006, 9:50

ma nene voi chiar nu ganditi???in plm vorbiti ca a maturat lyon cu steaua pe jos si ca urmeaza realu…de acord cu voi….nu am ajuns sa fim in stare sa jucam de la egal la egal cu real…dar am o mica intrabare…daca in lucul stelei era dinamo sau rapid(sa excludem faptul ca nici una nici alta nu au avut valoare sa ajunga aici) care era scorul final???3-0??4-0??5-0??sau mai bne 10-0???

MOMO  •  27 septembrie 2006, 9:54

Bine ca nu a arbitrat Corpodean, ca ar fi dat vreo trei cartonase rosii!
Cati arbitrii romani au arbitrat aseara in CL?
De ce nu comenteaza nimeni arbitrajul? Poate pentru ca a fost nepartinitor, chiar daca s-a mai gresit pe ici pe colo…
OL va castiga probabil anul viitor CL. Sincer, i-au nimicit pe Real; nu-mi puneam sperante prea mari in acest meci. In rest, atmosfera europeana, public european. De laudat aplauzele adresate OL la 0-3

Galateanu’  •  27 septembrie 2006, 9:57

Competitia asta in care s-a nimerit sa joace si Steaua nu e Maglavitul,acolo unde mergi si astepti numai minuni,fiindca daca doar „printr-o minune” astepti sa castigi inseamna ca in mod clar ai gresit adresa.

Munteanu Ionut Laurentiu  •  27 septembrie 2006, 10:01

Sincer , ma asteptam ca dl. Olaroiu sa aiba mai mult ”tupeu” sa joace macar ca la Kiev (sigur, adversarul era mult,mult peste ), am sperat sa-l foloseasca pe Cristocea la mijloc , din moment ce Paraschiv a fost ”mana moarta”. Pe de alta parte lumea fotbalistica ar trebui sa gaseasca un alt atribut , ceva peste ”extraterestri , galactici” deoarece am vazut aseara o ECHIPA franceza ce a jucat perfect in toate compartimentele , cu calm , seriozitate , ce a venit la Bucuresti cu temele facute . Felicitari suporterilor( imi pare rau ca , dupa un an ,e primul meci la care nu am fost pe stadion ) , numai la marile echipe gasesti o asemenea atitudine in tribune. Urez Stelei sa mai prinda macar o zi de exceptie cum a fost cea de 13 sept. in actuala campanie . Ma uit pe forum si vad fel de fel de discutii ”aprinse” , jigniri , etc. , domnilor aceasta violenta o duceti si pe stadioane si din cauza voastra vor suferi echipele , implicit suporterii din toata tara . Succes deseara dinamovistilor si rapidistilor in cupa U.E.F.A. Laur Munteanu – Constanta

steau0-RAPI2  •  27 septembrie 2006, 10:01

ba, corpodean si cel de aseara e singurul care nu va favorizat.
dar de la inaltimea istoriei de toata diareea

bogdan  •  27 septembrie 2006, 10:04

ma bucur enorm ca aceasta echipa de 2 lei a fost pusa cu botul pe labe.sunt de acord ca si dinamo si rapid o luau la fel, dar nu ar fi declarat copos sau badea ca ii bat pe franceyii aia in fata lu chirac da yiua francofoniei aia.iar suporterii nu ar fi votat ca boii echipa romana favorita pe toate forumurile.cu real acasa teaua o sa ia cel putin 3-4 dar va marca 1 gol.la lyon ia 4 iar in spania iar 3.cu kiev ori o fura ori face egal.

Rummy  •  27 septembrie 2006, 10:13

Sa m0ai facut dreptate … bine ca nu ati avut fundurile mai mari sa acoperiti mai bine poarta ca daca o luati la un alt scor mai rezonabil si nu l-a unul de neprezentare… iar mancati rahat 2 saptamani … Si mai terminati-va cu „am jucat pt Romania”, de parca supoterii lui Real se bucura cand i-a Barca liga sau invers. Improscati cu mizerii prin campionat si tot voi sunteti aia cinstiti, ati luat campionatul fara sa castigati un derby si anul asta la fel. si prin afara ati avut noroc de cateva echipe mai cu nume care erau in cele mai proaste momente (valencia care avea un sezon penibil, betis care se lupta la retrogradare, dinamo kiev…ca restu nu sunt de mentionat ca sunt de mana a saptea) si v-ati luat-o in cap ca sunteti gloriosi ca voi tineti stindardul fotbalul romanesc. un mare apa de ploie cu care va imbata beehehcali. Numai spume si atat ,si astia de prin ziare si tv va pupa in cur. Se vinde marca Steaua cum se vinde si maneau si telenoveaua . V-au mai facut si martirii cand v-au batut jandarmi cu cainii in stefan cel mare , si aia la constanta au fost huligani nu martiri ca voi pe care va bate si mm in tribuna.

Cipper  •  27 septembrie 2006, 10:15

Blogurile scrise in urma unei infrangeri a Stelei au mai multe raspunsuri decat in urma unei victorii a celor de la dinamo sau rapid. Deci ce concluzie tragem? dinamo si rapid au suporteri, dar au suporteri de conjunctura care se bucura mai mult cand o ia Steaua decat cand castiga ei. Tot comunisti ati ramas ma, si tot capra vecinului va atrage!
Dinamovistilor, frustratilor, daca luati campionatul anul asta jucati direct in CL pe munca nostra, si partial a rapidului…
Asha ca ciocu’ mic si joc(uri de culise).

DINAMOOOOOOO  •  27 septembrie 2006, 10:20

STEAUA IN UEFA
STEAUA BUCURESTI ARE VALOARE DOAR PENTRU CUPA UEFA SI VA AJUNGE IN SEMIFINALE DIN NOU DAR VA FI INVINSA DE DINAMO.
CHAMPIONS LEAGUE NU ESTE PENTRU NULITATI CA STELISTII.
REALUL CASTIGA CU 3-1 IN PRIMUL MECI.
LA FINAL GRUPA VA FI ASA
1. O.L.
2. REAL
3. STEAUA
4. KIEV

SIMPLU NU?

Jack_Red  •  27 septembrie 2006, 10:26

Bai imi cer scuze da’ sunt prost, latru si io la luna ca imi doresc ca echipa de kkt pe care o sustin si al carei suporter inflocat sunt sa ajunga macar pana in grupe cu toate ca recunosc in sinea mea ca e greu da’ mai stii?
Inca o data imi cer scuze ca sunt prost si v-am importunat cu mesajul meu de mai sus.

PROST PANA LA MOARTE !!!

cosmin  •  27 septembrie 2006, 10:26

cataline,
o iluzie e si carlos pt ca nu conteaza daca intram sa nu la cabine cu 0-0 dar un portar de prin liga nu face asemenea greseli. Penibil portar are steaua si dupa mine cel mai slab din liga 1. Nu putem spune ca faceam egal dar lionul nu a avut mari ocazi de gol pana maimutoiu ala nu le-a dat mingiea sa o bage in poarta. Steaua sa-si cumpere un portar( dar de data asta sa fie portar nu mijlocasi) si sa astepte liga cand se va mai califica sa-si incerce sansele atunci nu cu lyon si real ca nu ne putem compare cu ei nici la degetul mic.

valentin  •  27 septembrie 2006, 10:29

Uite Meme care e Liga.Nu locul 2 din Ucraina.
Turbaseti dupa meciul de la Kiev.Va credeati dracul in persoana.
Ati dat-o toata saptamana cu declaratii care sa va scuze o eventuala umilinta(ceea ce s-a intamplat): ca Lyon e cea mai buna echipa din Europa,masina de fotbal etc.
Fac pariu cu oricine ca nu trece de sferturi.

Si chiar daca erau cei mai buni tot nu scuza faptul ca nu ati trecut centrul terenului decat de la 2-0.
Ati fost jalnici.
Asa ca ciocul mic. Mai lasati declaratii de genul ca doar voi meritati in C.L. si ca altii va bat numai cu arbitrii.Apropo si aseara ati fost furati? A fost cea mai mare hotie din istoria Ligii.
Dar nu ma mira cand baciul vostru declara ca arbitrul care v-a arbitrat cu Gloria a fost corect.
Normal ca daca consideri corect un arbitru care iti da 11 m gratis si nu elimina pe nimeni de la voi (chiar daca merita),
atunci cand vezi o greseala impotriva ta urli ca e cea mai mare hotie.

Acum vreau sa vad pe cineva de la Steaua ca spune am facut de ras Romania asa cum au facut dupa meciul cu Dinamo Kiev de urlau toti ca ei inseamna Romania si daca nu erau ei numai juca nimeni in cupele europene.

Oli m-ai fa si tu cursul de antrenori si invata si tu cum sa ataci.
Sau invata inca un lucru: cand ai de recuperat 2 goluri se fac schimbari ofensive mai devreme nu in minutul 80.

Si mai scoate autobuzul ala din poarta.
Atat stiti.Tot ce a castigat Steaua in cupele europene de cand e Oli a fost numai pe contraatac.
Daca ii pui sa atace sunt varza.

Nu toate echipele se numesc Farul,UTA,Vaslui si nu pe toti arbitrii ii cheama Salomir,Balaj sau Tandru

CristiP  •  27 septembrie 2006, 10:29

Ctre: Jack Red>
Nu stiu cum de Media nu s-a sesizat pina acum de minunata translatoare! Ma intreb si eu ca „prostu’ „…
Chiar vrem sa ne aratam inculti pe toate ecranele din lume?
Maaare Victorie!

orre  •  27 septembrie 2006, 10:32

Bravo forzta steaua, ai scapat doar cu trei. Acum vorbind serios, nu ai cum sa joci in Europa, in conditiile in care in Romania aranjezi 75% din meciuri, deci nu ai meciuri in picioare. Vezi ultimul meci cu Bistrita. Unul din “odihniti” CLOVNUL CARLOS, ca doar meciul a fost aranjat. Nu stiu de ce se spune, exagerat “masina de fotbal”, caci turma a jucat la fel de jalnic, in ultimele trei partide, si atentie in campionatul Romaniei.
Si ca sa adaug , Lyonul, cati jucatori a odihnit inainte de acest meci? Lyonul cate partide “de casa” are in campionatul intern. Raspuns “zero”. Pai aici este problema mai stelistilor
Tot vad ca se spune de niste „vai de steaua lor” , „noi am cazut de pe un cal mare”, „nu mi rusine ca am pierdut”, „noi jucam in CL”. Pai fratilor, care cal mare? , ce merite aveti asa mari, aceleasi performante le faceau si Dinamo si Rapid, si CFR. Incredibil cum vedeti voi o performata cand o iei in freza acasa cu 0-3, ce scor trebuia sa nu fie performanta? 0-10? Nu ajungeti oare , si asta daca aveti noroc, tot in UEFA, acolo unde sunt si Rapid si Dinamo? Deci veti ajunge in cel mai bun caz langa Dinamo si Rapid, care foarte recent v-au aratat „adevarata valoare pe care o aveti”. Mai vedeti realitatea „nu jucati nimic”, cu toata logorea lui mm si jiji, cu toate sfinteniile , o chestie iarasi jalnica.

focus tour  •  27 septembrie 2006, 10:32

steaua mai are mult de muncit. s-a crezut ca prin aducere a 2-3 jucatori se pot obtine 9 puncte din 9 la inceput ..nu se poate chiar asa- sa fim totusi un pic realisti. dupa victoria de la kiev steaua nu a mai aratat nimic si totusi aseara toti speram la o victorie dar cum sa obtii o victori cand tu din primul minut te-ai postat cu toata echipa in fata careului si speri sa treaca cele 90 minute cat mai repede ca sa iei macar un punct.steaua aseara din pacate nu a aratat nimic( nici agresivitate, nici posesie, nici pase, nici constructie).

Comentează