Să nu ne amăgim!

Să refuzi jocul face parte din joc. Olăroiu a învăţat din erorile altora. De pildă, a lui Boloni, care a forţat în faţa Italiei şi a pierdut din primele minute. La fel i s-a întîmplat şi lui Piţurcă, amintiţi-vă de felul în care ne-a copleşit Olanda în „Giuleşti”!

marți, 26 septembrie 2006, 11:18

Să refuzi jocul face parte din joc. Olăroiu a învăţat din erorile altora. De pildă, a lui Boloni, care a forţat în faţa Italiei şi a pierdut din primele minute. La fel i s-a întîmplat şi lui Piţurcă, amintiţi-vă de felul în care ne-a copleşit Olanda în „Giuleşti”!

Steaua a ales să se apere. Să lupte pentru fiecare minge, cu doi-trei jucători în jurul francezului care avea balonul. Nici măcar aşa, ciorchinele de români nu ajungea la jumătate din preţul adversarului, pe piaţa fotbalistică. Atît am putut. Banal şi adevărat. Iar meciul l-am privit cu plăcere amestecată cu oftică. Plăcere pentru că exista pe teren o mare echipă, necaz că nu era a noastră.

Pe de altă parte, nu e corect faţă de Carlos să-i punem înfrîngerea în cîrcă. Într-adevăr, în momentul în care a încercat să prindă de sus în jos mingea, a scris pe ea m-am-apucat-tîrziu-de-fotbal.

Dar şansele ca Steaua să fi remizat aseară erau oricum infime. Pur şi simplu, Lyon a dovedit o forţă inumană. Teoria lui „Dacă intram cu 0-0 la pauză…” sună bine, însă e o iluzie.

Comentarii (642)Adaugă comentariu

Paul  •  27 septembrie 2006, 10:33

intr-adevar lyon a demonstrat aseara ca este o forta in europa…am primit o lectie de fotbal dar nu inteleg de ce se baga dinamovistii si rapidistii sa critice echipa steaua.DE CE NU AU AJUNS EI IN GRUPE SA JOACE CU LYON SI SA-I BATA.ACEST LUCRU NU-L INTELEG.CRED CA TOTI DINAMOVISTII SI RAPIDISTII S-AU BUCURAT ASEARA CAND STEAUA A FOS INVINSA…dar astia suntem noi…va salut si sa faceti treaba in continuare cu situ asta…NOROC

MMA  •  27 septembrie 2006, 10:34

EU zic ca a jucat corect Steaua. Exista o diferenta mare intre ea si Lyon iar aseara a iesit in evindenta acest lucru. Steaua a fost asezata in teren f. bine de Olaroiu dar valoarea individuala a facut diferenta. Culmea, Nesu a fost poate singurul jucator care a castigat mai multe dueluri individuale decat a pierdut. Badea este cu 1 clasa peste Dica pt. simplul motiv ca lupta pt. mingi, are o tehnica f. buna in regim de viteza si joaca 90 min. Dica aseara a inotat pe uscat, n-a avut pic de clarviziune in joc si cred ca daca manca seminte ar fi avut aceeasi contributie la joc.
Ma uitam aseara la finalul meciului, cand Steaua a iesit mai mult la joc. Efectiv Lyon nu a avut nici o greata. Sub presingul Stelei pasau ca la antrenament cu o precizie chirurgicala. Aici ar trebui sa lucreze mult si romanii, la pase. Am vazut pase perfecte atat ca tinta cat si ca putere date din incheietura gleznei. Pai ai nostri trebuie sa se dea 2 pasi inapoi, sa-si ia elan si dupa sa paseze. Sau daca paseaza din prima mingea merge telefonat si previzibil pt. niste adversaro doctori in fotbal.

dinamo_forever  •  27 septembrie 2006, 10:36

mi-a placut meciul de aseara dar mai ales rezultatul……..ii doresc stelei cat mai multe meciuri pierdute daca se poate si dumineca la iasi….pregatiti-va ca vine madridul in mare forma si ganditi-va cum ii blocati pe ronaldo ,nistelrooy , reyes, guti si raul:))))))))))
vai de voi!!!!!!!! ce va incarca aia

Iancu Vladi  •  27 septembrie 2006, 10:41

Rummy, suporterii lui Real nu se bucura cand Barca ia campionatul pentru ca au destule echipe super bune, puternice ca sa faca acelasi lucru, ori la noi nu. In ultima vreme Steaua si Rapid au adus puncte. Dinamo….ciuciu…aceeasi poveste de zeci de ani incoace!
Cat despre meci ca despre asta se vorbeste acum, parerea mea este ca ‘omul meciului’ a fost antrenorul lui Lyon. Parerea mea. El a fost omul care a citit perfect jocul Stelei si care a stiut la fel de bine sa fructifice punctele noastre slabe. O teorie mult mai interesanta ar fi: ” ce s-ar fi intamplat daca primul nostru meci era cu Lyon?”. Nu ar mai fi avut ocazia sa vada ce am facut cu Kiev. EI au facut exact acelasi lucru care l-a facut Steaua acolo.
Bineinteles, pe langa antrenor au avut si jucatori care sa indeplineasca ordinele cu brio. Si ce jucatori…o echipa frumoasa zic eu, mandru ca a jucat aici, pe Ghencea si careia ii urez succes in indeplinirea obiectivului, acela de castigare a Ligii Campionilor.

orre  •  27 septembrie 2006, 10:42

dinamo_forever , hai ca esti simpatic, Realul cred ca le da 10 -0 , daca vor, cine dracu sa opreasca jucatorii amintiti de tine de la Real? Nesu? Il ia vantul pe saracul baiat

Armando Laszlo  •  27 septembrie 2006, 10:43

olaroiu se pare ca are o oarecare slabiciune pentru nesu, copilul de intimidare al echipei. insa, contrar asteptarilor lui olaroiu (rinocerul) nesu a clacat in fata echipei franceze. surprinzator, draga oli..

Pat[RZ]  •  27 septembrie 2006, 10:44

@@@ dinamo_forever
el vrea si DUMINECĂ :))) analfabet ? 🙂 cred ca da …

foarte frumos meciul … chiar mi-a plăcut şi nu pot să le reproşez ceva 😀
baftă în continuare 😀

dinamo_forever  •  27 septembrie 2006, 10:47

pt orre: ar fi o solutie sa il bage olaroiu pe MM stoica sa il marcheze si pe ronaldo si pe nistelrooy ca stoica odata intra ii plesneste si iese!!!!!!!!!!

crissy  •  27 septembrie 2006, 10:49

steaua are probleme si s-a vazut la meciul cu Dinamo; daca jocul lor de pase nu a functionat cu o echipa romaneasca fie ea si dinamo ce pretentii aveau cu o echipa ca Lyonul? pentru cei care au crezut ca bafta o sa-i ajute pe stelisti la nesfarsit iata ca a venit momentul adevarului; le era frica sa nu ajunga dinamo in CL si sa se faca de ras dar trebuiau intai sa aiba grija ei sa nu viseze prea mult iar 3-0 e scor de neprezentare
forza DINAMO

dinamo_forever  •  27 septembrie 2006, 10:52

de ce jignesti steaua crissy 0-3 e scor de echipa mare nu de neprezentare? :)))))))))))))

leonard pop  •  27 septembrie 2006, 10:55

nu stiu de ce se agita lumea atit…steaua a jucat cu cea mai buna echipa din grupa si cu cea mai slaba…rezultatele si jocurile in sine arata asta…nu am auzit nici o declaratie din partea stelistilor ca ar fii cei mai buni ci doar ca vor incerca sa se califice in primavara ceea ce inseamna si locul 3 perfect accesibil…restul sint rautati si prostii ale unor inculti anti-steaua care mai au mult pina sa se civilizeze si sa-si sustina propria echipa fara sa atace alta mai ales in momentul de fata cind nu au nici o legatura cu problema/vezi rapidistii, dinamovistii si altii…

orre  •  27 septembrie 2006, 10:59

dinamo_forever , hai sa fim seriosi, atat Dinamo catsi Rapid faceau fata la Lyon si Real mult mai bine, dar ce sa-i faci daca 75% din meciurile din campionat le aranjeaza, nu au meciuri in picioare

eu  •  27 septembrie 2006, 11:01

Steaua a pierdut un meci in Liga Campionilor.

v-ati prins?

dinamo_forever  •  27 septembrie 2006, 11:02

da ai dreptate……….trebuia ca meciul sa fie arbitrat de orlando trandu sau de salomir si in poarta lui lyon sa fie curca de la farul……si asa mai mergea poate..

orre  •  27 septembrie 2006, 11:03

leonard pop, pai din ce spui tu steluta maxim ajunge la nivelul lui Dinamo si Rapid, adica in UEFA, DAR TARE IMI ESTE CA TERMINA PE ULTIMUL LOC IN GRUPA SI O SA FACA SARBATORILE IN LINISTE

1 stelist  •  27 septembrie 2006, 11:04

chiar daca unii sunt atat de increzuti in propriile convingeri incat sa continue sa afirme ca Steaua a jucat aseara execrabil , nu ca Lyon a jucat bine ….eu raman la parerea mea : pentru inca cativa ani acesta este nivelul fotbalului romanesc si cred ca nici o echipa din Romania nu putea scoate un rezultat bun cu Lyon . Cultura fotbalistica ii depaseste pe unii si de aceea se ajunge la ceea ce se poate citi in unele mesaje de pe blog .
Cand o sa ajungeti si voi sa aplaudati ( implicit sa recunoasteti ) ca o echipa e mai buna decat voi ? Poate niciodata .
Succes celor care joaca in UEFA .

Radu Tanase  •  27 septembrie 2006, 11:06

Putere si onoare…asta ar fi trebuit sa ramana in urma meciului de aseara…nu trei puncte,nici macar unul-pentru mine si probabil pentru multi altii meciul de aseara a fost mai mult un meci pentru onoare.Rareori se intampla ca in pilda lui David si Goliat…iar in Champions League cu atat mai rar.Poate Carlos a gafat impardonabil…aproape de penibil,dar mai penibil este sa spui ca din cauza lui am alunecat spre infrangere.Nu,Steaua a plecat infranta din start,infranta de anii in care doar am asistat,de anii in care am fost mai preocupati de namolul Ligii lui Mitica decat de stralucirea din Champions League.Desigur ca am sperat,am sperat intr-o minune,dar dupa primele 10 minute mi-am dat seama ca nu meritam aceel miracol.De ce?Pentru ca spre deosebire de meciul de la Kiev,acum ne-a lipsit curajul,ne-a lipsit tupeul acela atat de necesar si cand te bati cu unul mai mare ca tine in scoala,cand desi esti cu un cap mai mic ca el ,curajul te impinge sa incerci…si poate inconstienta…am vazut o urma din acel curaj la unele iesiri din aparare-cu mingea la picior si cu fente savuroase.Am vazut acelasi tupeu si la incursiunea lui Ghionea si la svacnirile lui Badea.Dar atat,nu toti,nu intr-un suflet,nu mereu…doar uneori,rar…nu ca la Kiev.E trist ca am pierdut la scor,ca cei care nu au vazut meciul vor putea spune ca asta ne este valoarea de fapt-dar asa este.Cum spunea si Becali in cel mai pertinent si coerent discurs pe care l-am auzit vreodata de la el (probabil trezit din betia de razboinic-aruncat in realitate cand si-a vazut echipa dezarmata si pusa in fata plutonului Lyon) – „nici daca jucam o suta de ani nu ii bateam”.Nu a ramas putere in urma meciului din Ghenecea – doar o veritabila fresca a slabiciunilor noastre.Nu a ramas nici prea multa onoare – desi ne-am dat sufletul intr-un mod deloc jenant.
In incheiere mai trebuie ceva spus: „Multumim din suflet!” – unor suporteri incredibili care m-au facut sa ma simt mandru ca sunt roman (aplauze la golul adversarului si incurajari chiar si cand „jucam in afara jocului”,probabil chiar are un alt aer competitia asta si ii afecteaza si pe romani) – si unor jucatori care au luptat pentru Romania,dar au pierdut.Atat.Cu respect…pentru Steaua.
Bafta Rapid,bafta Dinamo!

dinamo_forever  •  27 septembrie 2006, 11:06

s-a vazut clar in campionat ca atunci cand joaca cu dinamo sau rapid orice echipa moare pe teren in schimb cand joaca cu steaua numai stau nici nu fug pe teren…..si mai mult vezi meciul cu vaslui de sezonul asta cand observatorul igna le-a spus vasluienilor sa nu intre tare………….

orre  •  27 septembrie 2006, 11:14

poate ca daca arbitra Salomir se anulau golurile pe motiv de „joc prea bun al francezilor” si primeau un 11 m, la singura intrare in careul advers

daniel  •  27 septembrie 2006, 11:24

nene tolontane , lasa-ne frate ca indiferent de ce a aratat OL aseara ( si fie vb intre noi , am avut ce vedea ), ‘ stoia ‘ a continuat acelasi stil de joc ‘nul’ din ultimele partide cu rapid si dinamo cu diferenta ca aseara din cauza valorii adversarului au parut pe tot parcursul meciului, 90min , locatari ai cimitirului ce da numele arenei pe care i-si disputa meciurile ‘stoia’ …….. MORTI dehhh fara nea marian , fara berbecaru pe care nu stiu cine si de ce la plasat in categoria arbitrilor ‘neafiliati ‘ cand el are acasa, in sufragerie , un altar inchinat ‘stoiei’, fara augustus ( un mare fripturist ), fara toti sclavii astia au fost MORTI , GHENCEILOR ASTEPTAM REAL SA MAI FACEM UN BANUT SI NOI

costel  •  27 septembrie 2006, 11:25

tibby esti un dobitoc si un frustrat.
Tare as vrea sa vad ce face dinamo in grupele cupei uefa ca in cl o sa ia cite o caruta pe meci DACA ajunge acolo in urmatorii 10 ani.
Macar Steaua nu s-a facut de ris ca altii(nici macar aseara).

Kosmo  •  27 septembrie 2006, 11:26

Trist…revenim obsedant la capra vecinului…Bine ca a pierdut Steaua, Dinamo facea si dregea, Rapid rezista muuult mai bine…Daca si cu parca…Evoluati si voi in gandire, nu reluati la infinit aceeasi atitudine de 2 lei.Vechi. Nu sunt fan Steaua, nici Dinamo sau Rapid. In Europa tin cu Romania. Orre, Dinamo_forever…chiar sunteti jenanti.

orre  •  27 septembrie 2006, 11:31

Kosmo, daca eram stelist „nu mai eram jenatat”? , CRED CA JENANT ESTI TU SI TOATA TURMA

costel  •  27 septembrie 2006, 11:33

Orre esti pa. Hai sa mai vb dupa primul meci al lui Dinamo in grupele cupei uefa. Mare echipa Dinamo. A maturat cu Steaua in minutul 92 cu 2 oameni in plus. Mare echipa Dinamo. Ce rezultate a avut Dinamo in ultimii 15 ani in cupele europene???????
Eu nu am auzit decit de Steaua, dar sunt convins ca o sa aud si de Dinamo , insa nu de bine. Mai vb dupa primul meci al lui Dinamo in grupele cupei uefa unde din pacate nu arbitreaza CORPODEAN. Dar ce credeai ca arbitreaza Corpo??????????

eu  •  27 septembrie 2006, 11:37

va rog spune-ti ca sunteti copii de 14 ani care chiulesc de la dirigentie. altfel nu se explica nimic. e o situatie trista.

OFFENSIVA  •  27 septembrie 2006, 11:37

Felicitari baietilor!Celor din teren si celor din tribuna.Nu stiu cine dirijeaza acum la Nord,dar cei de acolo s-au comportat admirabil.Inca o data BRAVO!FORZA RAGAZZI!

ANDRADA  •  27 septembrie 2006, 11:38

Aseara am fost pe stadion. Nu stiu cum s-a vazut la televizor, dar jucatorii LYON-ului erau ca niste armasari bine hraniti si odihniti pe langa jucatori nostri care nu se ridicau din punct de vedere fizic la conditia lor. Meciul a fost dificil si pentru ca nu avem experienta in a juca macar ocazional cu echipe de acest calibru. Intr-adevar, competita pentru cupa UEFA nu se compara cu CL. In plus, echipa nu a fost in cea mai buna forma. Steaua poate juca mai bine de atat! Daca nu va putea anul acesta, atunci la anul si pana la urma o sa ne facem si noi un loc printre ei, desi acum poate suntem ridiculizati. In primul rand e o mare performanta ca s-a ajuns pana aici. Sunt convinsa ca in retur o sa le aratam ca putem mai mult si mai bine. Bravo galeriei steliste pentru comportamentul ireprosabil , CIVILIZAT. La final s-a aplaudat si s-a scandat numele Stelei in ciuda scorului. Rar vezi asa ceva in Romania. Mai ales la alta echipa…

Pentru dinamovistii si rapidistii care trancanesc la adresa Stelei: suneti penibili!! Slava Domnului ca nu ati ajuns in CL si daca veti ajunge vreodata o sa ne faceti de ras cu nu doar prin echipa, cat si prin galeriile voastre batause formate din fosti-viitori someri si tot felul de ordinari adunati de la periferiile Bucurestiului. Intr-adevar, dc nu aveti ce face, comentati la adresa unei echipe net superioare si prin istorie, valoare, statut, suporteri, echipa, mentalitate, inteligenta…si lista poate continua. Nu va bucurati prea repede, ca mai e mult de jucat si demonstrat. Eu din principiu nu as comenta nimic la adresa unui articol scris pentru Steaua si citit de stelisti.
Va comportati ca saraciile de Copos si Borcea care isi rod unghiile de invidie si se bucura cand pierde o echipa romaneasca. HALAL!!!!

beitar  •  27 septembrie 2006, 11:39

orre esti penibil …. dar nu ma mai mira nimic

Cri  •  27 septembrie 2006, 11:40

Eu votez cu Kosmo, doar ca eu prefer pe Steaua.
Bafta Dinamo si Rapid in cupe!

eu  •  27 septembrie 2006, 11:40

ca si mine de altfel

cristianandrei  •  27 septembrie 2006, 11:44

…..cred ca aveti dreptate.Cu atat mai mult ,revazand asezarea in teren a lui Olaroiu ,atat in meciul cu Rapid….cat mai ales in cel cu Dinamo,cred ca Steaua a pregatit meciul cu Lyon pentru un rezulatat egal”0-0″.Daca am fi avut ocazia ca Steau sa joace in meciul cu Dinamo cu Nesu (eliminat in meciul cu Rapid) si Paraschiv ,aseara am fi vazut mult mai mult din gandirea lui Olaroiu.
Nu putea Steaua mai mult?NU!
Putea sa fie acea echipa mica ,impotriva careia nu poti sa-ti faci jocul de pase,fiinca il fragmenteaza in permanenta….fiindca se dubleaza bine pe flancuri ,iar in centru respinge tot.
Este gresit sa-l acuzam pe Nicolita de lipsa de forma,fata de anul trecut….Olaroiu ii cere sa joace altceva,neavind nici acum un fundas dreapta in locul lui Ogararu.
Este greu sa nu observam cat a crescut Nesu,si cat de lipsita este Steaua de un mijlocaj de banda stanga .
Agresit Goian la golul doi…sau Carlos si Dica au incurcut lucrurile intr-un careu in care era un singur jucator de la Lyon?
Putea Steaua sa scoata un 0-0?DA!…FIINDCA ASTA SI-A PROPUS!
Jocul Stelei in deplasare ,in general in cupele europene ,seamana cu cel al Lyonului….si rezultatele afara ,sunt pe masura…
Nu trebuie sa fim tristi,nu stiam cu ce se mananca in realitate acesta competitie CL….acum descoperim cu totii…spectatori,conducatori de club,jucatori ..oficiali…
A fost frumos ca jucatorii francezi au fost aplaudati..a fost frumos ca pe satdion s-a cantat pina in minutul 90….a fost o realizare tot ce s-a facut in complexul Steaua….scrieti despre asta!…lasati-l pe Olaroiu sa-si faac treaba….o face excelent!
p.s.
se sesizeaza cineva de cuvintele spuse de oficialul rapidist Dinu Gheorge pe aeroport ,la plecarea spre Portugalia:”….stelist jegos!”….apelativ adresat unui ziarist ?

Ovidiu, Cluj  •  27 septembrie 2006, 11:46

Sunt stelist
Tin cu STEAUA de circa 25 ani si cu toate acestea trebuie sa fiu obiectiv si sa recunosc ca OL au fost mai buni. Un lucru insa ma deranjeaza lasand la o parte gustul amar lasat de aceasta infrangere (la un scor cred eu cam exagerat) si anume: de ce suporterii si jucatorii echipelor adverse – si ma refer in primul rand la Rapid si Dinamo- au o asemenea aversiune fata de echipa nostra atunci cand evolueaza in Europa? Nu suntem toti romani si nu trebuie sa tinem cu toti ai nostri (Rapid, Dinamo, Steaua etc.) atunci cand ne reprezinta in cupele europene? Inteleg ca in intrecerile interne exista o concurenta directa, dar aici?!
Si un lucru mai am de adaugat: Voi toti suporterii si jucatorii lui Dinamo si Rapid chiar credeti ca faceati mai mult sau ca dadeati clasa celor de la OL? Sa fim totusi realisti. Sunteti hazlii daca credeti ca exista o diferenta mare intre Steaua si voi.

ANTI_STEAUA  •  27 septembrie 2006, 11:48

Cred ca JIJI e de vina. nu a stiu locul exact de unde sa-i smulga preotului firele de par. trebuia un pic,pic mai jos

Fan  •  27 septembrie 2006, 11:53

Accept ca dinamovistii au ceva la baza de fac mistouri, dar crapidistii ?, sper sa aveti chef de ironii si vineri…

MM  •  27 septembrie 2006, 12:01

Steaua penibila! macar un orlando trandu sau un salomir daca aveati 🙂

GxG*ULTRAS  •  27 septembrie 2006, 12:02

E uman sa gresesti. E inuman sa te bucuri de esecul altora. E uman sa suferi dupa o infrangere si inuman sa cauti vinovati. E uman sa aplauzi echipa adversa, mult superioara, e inuman sa dai 50 RON pe un bilet la peluza (MM spunea ca abonatii vor avea reducere in Europa, unde e reducerea???). Daca jocul va fi la fel si cu Real, nu cred ca suporterii vor veni pentru STEAUA. Mi-e teama ca se vor transforma in neutrii si vor aplauda iarasi adversarii. Si asta are o latura negativa. E mai bine sa vii pentru STEAUA, sa iti incurajezi propria echipa, ci nu sa te declari invins si sa aplauzi adversarii. Mi-e teama ca se va transforma intr-o stare de „gata, ajunge, am facut destul, suporterii sunt multumiti si atunci cand pierdem, ce rost mai are?” Daca scorul ar fi fost asta, dar jocul m-ar fi multumit, probabil n-as fi scris aceste lucruri, dar cand intrii precum un criminal in camera unde urmeaza sa i se aplice pedeapsa cu moartea, nu stiu cate sanse mai ai, probabil ele scad sub 0. E periculos sa abordam asa meciurile. Degeaba defilam in orice formula in campionat (cu exceptia derby-urilor, din pacate), daca in Europa, apararea mult laudata face greseala dupa greseala. De ce Carlos este gasit mereu vinovat? Ar fi bine sa analizati si relatia de joc intre el si Ghionea. De cate ori s-au dat cap in cap? De cate ori era ca Ghionea sa suteze in capul lui Carlos, acesta stand la pamant, pe minge? De cate ori se indreapta ambii spre aceeasi minge? E de vina Ghionea? Nu cred! (si n-are tenta ironica).

body  •  27 septembrie 2006, 12:04

ne lipseste si calitatea dar si mentalitatea.probabil ca dupa vreo 5 ani neintrerupti de champions league am avea si noi o atitudine mai…razboinica. asa , toti se lamenteaza ca vai, in fata carei prestigioase echipe am pierdut…pana la urma am mancat rahat..ca ni l-au dat ei sau dinamo, tot rahat se numeste. asa ca , atat timp cat steaua nu-si depaseste complexele o sa-l mancam in continuare. ce daca e olimpic lyon? ce daca e real madrid? ce are a face ca jucatorii alora costa nu stiu cat sau au un buget nu stiu de care? ai nostri sunt subnutriti? duc grija zilei de maine? le moare mama batrana sau nepotelul de foame? au 3 joburi iar fotbalul e o activitate recreativa? daca raspunsul la intrevbariel de mai sus ar fi afirmativ, atunci as fi inteles atat atitudinea lor cat si a celor care iau apararea stelei. s-a ajuns in fotbalul international la niste sume aiuritoare, lipsite de logica, mult deasupra luxului…asa ca nu trebuie raportata calitatea unui club la sumele pe care le invarte…real madridul sau chelsea sunt echipe care dovedesc ca nu e destul faza cu „fara numar”. mai trebuie si altele

1 stelist  •  27 septembrie 2006, 12:06

pentru Andrada :
NU cred ca ti se parea ca sunt dublii fata de jucatorii nostri ( din pacate la toate capitolele ) . Diferenta de pregatire intre cei din vest si Romania se vede clar . Jucatorii de la Lyon sunt un model pentru toti jucatorii din lume . De ce sa nu recunoastem ca la barca sunt eto’o si ronaldinho care de multe ori fac diferenta ,ajutati de puyol , deco si messi . La Lyon fiecare jucator in parte poate sa faca diferenta , cred ca e cea mai completa echipa din Europa . Cred ca ar merita sa castige champions league anu asta.

STELIST 1986  •  27 septembrie 2006, 12:08

Tolontane abia asteptai sa piarda steaua si sa incepi sa o critici.daca nu o comitea carlos cred ca puteam scoate o remiza chinuita,nu uita ca pana la prmul gol ,lyonul a dominat teritorial fara a avea mari ocazii de gol,cred ca steaua sa aparat bine pana atunci.cred ca mai bine ar cauta un portat de valoare pt a l tine pe carlos in priza,sau sa scapam de carlos,nu uita ca in meciurile importante a gafat nepermis.una peste alta scorul e exagerat,steaua a pierdut in fata lui lyon,nu in fata unor pescari sau albanezi.pacat totusi ca transferurile facute de steaua nu confirma.

ORRE  •  27 septembrie 2006, 12:24

si atunci ce pretentii au la CL? din pacate pentru ei, fac doar magarii, isi bat joc”verbal dar furturi” de celelalte echipe, dar nu se uita ca joaca jalnic. Cu mentalitatea asta o sa iasa din grupa cu un golaveraj astromic negativ

alex  •  27 septembrie 2006, 12:26

ce sa spun,sunt stelist dar nu imi este rusine,sa joace si altii la nivelul acesta si dupa aceea sa vb.si aviz Dinamo si Rapid:nu radetzi boala asta se cam ia,mai apoi una este lyon sau real si alta xanti sau nacional nu???????

theo  •  27 septembrie 2006, 12:31

Domnule Tolontan, cand castigam meciuri e pentru ca asa suntem noi, romanii, talentati, daruiti echipei, iubiti de suporteri… Cand pierdem (orice meci, nu neaparat cel de aseara) uitam sa ne mai uitam in ograda noastra si ne hiperbolizam adversarii. Nu noi am fost slabi, imobili, speriati, derutati, ci ei sunt „inumani”.
Continuati sa justificati neputinta si veti avea fotbalul pe care il meritati.

lili  •  27 septembrie 2006, 12:55

Ma dinamovistilor si rapidistilor, voua chiar nu va e rusine? cum puteti sa radeti de Steaua , voi credeti ca sunteti invincibili? credeti ca voua nu vi se poate intampla sa pierdeti, ati luat 3 goluri cu xanthi , ce va tot dati mari, o sa vina si vremea cand voi o sa pierdeti si atunci sa va aud. Eu sunt mandra de Steaua chiar daca mai are mult de munca si Oli cred ca cel mai mult trebuie sa lucreze la psihicul jucatorilor.Nu stiu de ce sunteti asa de rai,nu stiu de ce in loc sa ne bucuram ca romani ca avem o echipa in CL, noi incepem sa facem misto si sa stergem pe jos cu echipa respectiva? Steaua a pierdut o batalie nu tot razboiul si eu sunt comvinsa ca o sa mearga mai departe . Succes Dinamo si Rapid!!!

1 stelist  •  27 septembrie 2006, 13:07

bai steauafobilor , bafta in europa ;

Mircea  •  27 septembrie 2006, 13:11

Am scris acest comentariu cu 1 zi inainte de meci, la articolul din blogul d-lui Ioanitoaia: “Sa trimfe logica”…se pare ca logica a triumfat.

Mircea Says:

September 26th, 2006 at 1:40 am
Chestia cu umflatul in pene te costa la nivelul acesta; asa au facut si cei de la Dinamo Kiev, au tratat meciul prea usor.
Umflatul in pene e caracteristic fotbalului romanesc si microbistilor romani ajutati de declaratiile presedintilor de club, mass media, etc..
Pe de alta parte, avand in vedere ca anul trecut in CL, meciul Rosenborg-Lyon s-a incheiat cu 0-1, la cateva saptamani dupa ce Steaua a pierdut la Rosenborg in extremis calificarea, putem spera la un rezultat bun.
Mai grav este ca steaua n-a prea jucat mai nimic in ultimele partide in campionat, sau a fost dominata in primele 30 de min, cand au jucat cu efectivul complet.
Rezultatul spectaculos de la kiev este si conjunctura unui meci in care au iesit aproape toate: goluri rapide din greseli de aparare, aparare agresiva pe tot parcursul meciului, portar in mare forma, spre deosebire de portarul rus care a gresit grav la lovitura libera (vezi o lovitura asemanatoare in meciul cu bistrita). Kiev n-a fost chiar slaba, dar Stelei i-a iesit aprope totul in atac si s-a aparat excelent (punctul forte al echipei). Fazele lucrate la antrenamente, din care au iesit golurile, nu cred ca se mai pot repeta.
Totusi marele atu al Stelei in obtinerea unui rezultat bun il constituie apararea: in meciul cu dinamo au reusit totusi sa se apere in 10 oameni fara ca dinamo sa aibe mari ocazii. Insa Lyon e alta echipa.
Si totusi e greu de crezut, dupa 3 meciuri slabe in campionat, dar sa nu uitam anul trecut: Rosenborg-Lyon 0-1. Pana la urma ar fi ok sa joace totusi fotbal, indiferent de rezultat.
Cat despre Real Madrid…oare chiar asa de tari suntem? Ma indoiesc si mi-e teama si de Real si chiar de Dinamo Kiev in retur. Ar fi bun si locul 3 si un parcurs cat mai bun in UEFA.

dirk kuyt  •  27 septembrie 2006, 13:13

nimic despre meci!
10 pentru suporteri.

joe  •  27 septembrie 2006, 13:25

Nu se mai numeste Piata De Gaulle ci Trois Gaulle.
Si cand va veni Realul vai de mama lor de stelisti. Mai bine nu va faceti iluzii ca va spulbera Realul.

Abadon  •  27 septembrie 2006, 13:34

Steaua a pierdut pt. ca n-are mijloc. Banel e zero barat .N-a facut nimic si nu va face pt. ca valoarea unui alergator bezmetic e 0 in CL.

dragomir dan  •  27 septembrie 2006, 13:35

Ce-aveti bai, nu va e bine? Atit s-a putut aseara, care-i problema? Are cineva pretentia ca Steaua sa se bata pentru finala Champions League? Sa fim realisti, avem o echipa buna dar care mai are multe de imbunatatit, incepind cu aducerea unui portar care sa apere constant bine. Asta e ….voi sa vorbiti de Real cind o sa jucati cu ei…ati jucat un amical acum o suta paispe ani si s-au cam distrat cu voi, sau ati uitat?

Mircea  •  27 septembrie 2006, 13:40

Problema Stelei e alta: nu a jucat nimic nici cu Dinamo sau rapid in primele 30 de minute. Steaua nu poate avea scuza ca a jucat cu lyon, desi asta-i partea cea mai convenabila; cam la fel a jucat si cu dinamo si cu Rapid, deci e o problema…
Iar cand si apararea gafeaza…

Comentează