Aminare de doua saptamini in „dosarul Steaua”. Comentati!

Cum vi se pare aminarea cazului de catre Comisia de Disciplina?

joi, 26 octombrie 2006, 4:56

Cum vi se pare aminarea cazului de catre Comisia de Disciplina?

Comentarii (196)Adaugă comentariu

zp  •  26 octombrie 2006, 17:08

bine ca sa amanat ,pe corpodean sa’l trimita in divizia c nu sa depuncteze STEAUA ,

alexutzuu  •  26 octombrie 2006, 17:08

Este strigator la cer, poate pana pe 9 noiembrie mai pierde Dinamo sau Rapid niste puncte in campionat sa se vada mai clar care e situatia stelei, shi… cine shtie, poate ii aduga vreo 4-5 puncte si le depuncteaza pe celelalte doua.Nu numai Steaua e in acest campionat, sunt sigur ca daca acest lucru se intampla cu o alta echipa aceasta era depunctata. Pacat ca atunci cand e vorba de Steaua niciodata nu se respecta legea.

bad_valy  •  26 octombrie 2006, 17:08

Amanarea asta seamana a…….santaj.
De ce? Pentru ca se mizeaza pe continuarea perioadei proaste a STELEI si nu mai necesara depunctarea. Daca Steaua isi revine, vom vedea multe argumente care sa „motiveze” depunctarea. Doar frf (cu litere mici) e fieful clicii borcisto-dihaMUISTE. Cum sa piarda ei, care au invins pe Steaua,care juca in 9, abia in prelungiri?
Oare, jigodiilor nu le ajung cele 3 punte furate cu arbitrii? Mai vor 3? Sa-i vedem acum ce fac, in Cupa UEFA. Arbitreaza cORPODEAN sau sEREA? Daca da, vor castiga, altfel……..nu cred! Acolo nu-s javre cu covrigi in coada!

dudu  •  26 octombrie 2006, 17:08

Bai, nepriceputilor, acolo se dezbat chestiuni serioase, ce va dati voi cu parerea despre amanare? Sint chestiuni de procedura, de natura juridica…HAHAHAHA!!! Serios, acum…asteapta baietii sa vada ce face steaua la Madrid…daca „mandria fotbalului romanesc” (bleah) va scoate macar un punct la Madrid, iar imediat JJ, MM si Olaraoa vor iesi pe toate tv. posibile atunci probabil ii vor da Jijiului un ultim avertisment si pun batista pe tambal…Daca pierd…se complica treaba…tre sa se faca frati de cruce si cu baietii din comisie…Hai ca nu e asa greu…ce mai conteaza citeva mii de metri patrati la atatea sute de hectare?????

Dumi-BV  •  26 octombrie 2006, 17:09

In Romania toate se amana pana se uita…
Base amana alegerile pt posturile de europarlamentari,ii e frica ca la alegeri s-ar vedea ca el si alianta sa nu mai sunt asa populari, si bulgarii au ales deja, ca de obicei noi suntem ultimii
Si comisiile asteapta probabil sa vada cine da mai mult
Raman la parerea ca Steaua nu trebuie depunctata si decizia trebuia luata azi nu amanata

asdf  •  26 octombrie 2006, 17:09

se asteapta sa se vada cat mai au cainii avans atunci si in functie de situatie se hotaraste………………….

adiprene  •  26 octombrie 2006, 17:09

:)))))) era de asteptat, ca sa mai treaca se mai uita si se va da o amenda si cu asta basta….

alex  •  26 octombrie 2006, 17:09

TIPIC FRF!becali o sa platesca in plus ceva bani care or sa intre in contul frf uli si astfel toata lumea e multumita!!steaua fara penalizare frf ul cu contul mai gras!WELCOME TO ROMANIA!!!!!!!

hai dinamo  •  26 octombrie 2006, 17:09

Domnule Tolontan…..considerati ca diferenta de puncte din campionat reflecta..realitatea..si diferenta de valoare?

someone  •  26 octombrie 2006, 17:09

Am o intrebare, domnule Tolontan. Nu neg faptul ca Gigi Becali ar trebui stopat intr-un fel. Nu sunt nici stelist, nici dinamovist, nici rapidist, n-am nici o „culoare fotbalistica”. Dar nu pot sa nu ma intreb in ce calitate este judecat Becali si pentru ce poate primi Steaua depunctare? Din ce stiu eu, Gigi Becali NU mai figureaza in acte la FC Steaua. Si atunci ORICINE face declaratii sau jigneste DIN PARTEA Stelei poate aduce o depunctare in clasament echipei din Ghencea?

hahahaha  •  26 octombrie 2006, 17:09

varza!!!! federatia e de tot rasul.. cum sa depunctezi Steaua cu 3 puncte cand Becali nici macar nu apartine IN ACTE de clubul Steaua… manevre securisto-comuniste domnule… :)) numai hahalere… Steaua is the best.. so f..k the rest (dINAMO si cRAPID)

daniel nelu ungureanu  •  26 octombrie 2006, 17:10

e marfaaaaaaa…………suntem cei mai tari….si eu cand am ceva de spus si stiu ca voi avea de suferit daca spun….aman…..asta e…..sunt si eu penibil precum toti din comisie..lol

acelasi  •  26 octombrie 2006, 17:10

era evident ca asa va fi…pentru abioudun si australian au amanat de 3 ori decizia…asa o sa faca si cu steaua pana nu o sa mai ia nici o (imi cer scuze, dar nu ma lasa mana sa scriu „nicio”) decizie. toate se amana pana se musamalizeaza

DORIN CHIOTEA  •  26 octombrie 2006, 17:10

VA ASTEPTAM PE SITE-UL PRO SPORT ESTE MULT MAI CAPTIVANT FATA DE gsp SUBIECTE INCENDIARE SI LA SUBIECT ,NU ABERAM CA CEI DE LA gsp, VA MULTUMESC

uta  •  26 octombrie 2006, 17:10

Normal.Vor sa astepte sa vada la cate puncte va fi Steaua de Dinamo si la cate puncte va avea Steaua in fata Rapidului.Rusine

boss_micutu  •  26 octombrie 2006, 17:10

jiji ceti mai fac oile? dute la camp q ele draq ca vb ta: „internetu e o chestie diavoliceasca”
asa k MARS LA CAMP

Hermanos de Sangre  •  26 octombrie 2006, 17:10

Nu e nimic de mirare, Becali a aratat si cu alta ocazie ca e intangibil in fata justitiei de orice fel. Bodu a fost imblanzit de Basescu, judecatorii inchid ochii la dosarele lui penale, televiziunile il imping in fata. Imun la lege si la bunul-simt.

bulangiii de FRF  •  26 octombrie 2006, 17:11

panarame..adi_6…ia mai taci tu..stelistule…shhhtttttt… steOAIA suntetz varza:))))) FORZA DINAMO

GIGI BECALI  •  26 octombrie 2006, 17:11

ggggggggggggggggggggggggggg

someone  •  26 octombrie 2006, 17:11

Am o intrebare, domnule Tolontan. Nu neg faptul ca Gigi Becali ar trebui stopat intr-un fel. Nu sunt nici stelist, nici dinamovist, nici rapidist, n-am nici o “culoare fotbalistica”. Dar nu pot sa nu ma intreb in ce calitate este judecat Becali si pentru ce poate primi Steaua depunctare? Din ce stiu eu, Gigi Becali NU mai figureaza in acte la FC Steaua. Si atunci ORICINE face declaratii sau jigneste DIN PARTEA Stelei poate aduce o depunctare in clasament echipei din Ghencea?

GIGI BECALI  •  26 octombrie 2006, 17:11

jijijijijijijijijijijijijijijijikjijk

Cătălin Tolontan  •  26 octombrie 2006, 17:11

Hermanos de Sangre: Da, comisia s-a speriat, dar nu numai de Becali. De consecinte!

danuztu  •  26 octombrie 2006, 17:11

cum a zis becali:”au curaj sa-mi faca mie ceva?”…rasp. este NU

SvX  •  26 octombrie 2006, 17:12

aaa..pai sa ne intelegem..deci admitem…becali nu are juridic nici un raport cu steaua…il putem considera fan deci..iar ptr fani..o sesizare la jandarmerie..cu o caseta kre s sustina sesizarea..si dk se respecta legea..ii interzice accesu pe stadion..ar fi…o masura excelenta

Plumberboy  •  26 octombrie 2006, 17:12

„…Cînd a plecat din sediul Ligii, Doru Neagu a fost însoţit de Viorel Roş, preşedintele Comisiei de Disciplină, care a coborît şi el pentru a-şi lua ceva din maşină”…no comment!

clujeanul73  •  26 octombrie 2006, 17:12

Sper sa avem in acest an un campionat care sa dea o campioana in urma jocurilor de pe teren !!! Asa este normal ! Aceste penalizari la „masa verde” nu trebuie sa afecteze rezultatele echipelor …

CaddY  •  26 octombrie 2006, 17:12

din pacate s`a amanat.. am asteptam ori la depunctare ori la amanare..
insa sigur ii va depuncta.
FORZA OTELUL

DORIN CHIOTEA  •  26 octombrie 2006, 17:12

PRO SPORT E ALATURI DE VOI ,VA ASTEPTAM PE SITE-UL NOSTRU

GIGI BECALI  •  26 octombrie 2006, 17:12

sa inteleg tolontane ca esti turbat??????????????????????????????

Topescu  •  26 octombrie 2006, 17:12

Oameni buni, amintiti-va de cercurile olimpice…GLORIE INVINGATORILOR, ONOARE INVINSILOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!

vlad tepes  •  26 octombrie 2006, 17:12

de ce sa aminat..??..simplu,ca sa aiba presa ce comenta in perioada asta…si ca sa fie,cu adevarat o decizie de forta,pentru ai distruge de tot,era normal sa ia decizia atunci..doar e in preajma meciului cu Dinamo Kiev..si ce poate fi mai placut decit sa ii strivesti pe stelisti,sa nu se califice nici in primavara in U.E.F.A…DESTEPTI..!!!!

Dumi-BV  •  26 octombrie 2006, 17:12

Azi am auzit o vorba:
un singur stelist destept a fost in Romania,acum nu mai e,Misu Gainusa a plecat in SUA…
nu va suparati pe mine eu doar am auzit asta, nu o cred 🙂

tomoxan  •  26 octombrie 2006, 17:13

nu cred ca e normal ca o echipa ca steaua si un patron de club ca Gigi Becali sa ajunga sa fie haituiti de oamenii de nimic din footbalul romanesc. Unde era muresean de la Cluj acum cativa ani cand Becali a ridicat efectiv pana pe linia de plutire footbalul la nivel de club din Romania. Cine acuza echipa cu cele mai bune si constante evolutii pe plan european din Romania? corpodean un arbitru in jurul caruia a planat intotdeauna suspiciunea. Dar ce mai e normal in tara asta? Apropo suporteri ai echipei Dinamo,inainte sa mai radeti de ‘cioban’ ar trebui sa-i multumiti ca a ridicat stacheta in footbalul Romanesc ca altfel va uitati iar cum Borcea vinde 15-20 de jucatori pe an.

vladutz  •  26 octombrie 2006, 17:13

Cred ca s-a ajuns prea departe.Pentru a-si pastra functiile Lupescu&Prunea cei 2 mari fotbalisti ai Romaniei sunt capabili de orice.Apropo daca tot au inceput sa-si aduca nasii,finii,verii,cumnatii,Prunea sa o aduca si pe nevasta-sa ca poate asa mai sta si ea pe acasa si nu mai umbla creanga.

vasile  •  26 octombrie 2006, 17:13

eram sigur ca va fi o decizie aiurea.ce dovezi mai trebuiau prezentate pentru a se arata ca steua trebuie depunctata.solutia era clara atita vreme cit dumitru dragomir a declarat ca steaua nu va fi depunctata.sa creat precedentul.cei cu pile la federatie si liga pot spune orice.alede becali/mititelu/copos(sunt rapidist)/borcea,mm stoica vor fi iertati pentru ca au banii negri in buzunare si coruptia la federatie este mare.
sanctiunea oricum ar fi fost anulata de comisia de apel asa cum a facut si in cazul lui olaroiu „mare”antrenor dar de o prostie crasa.ar face bine ca la interviuri sa nu mai faca pauze in vorbire dind senzatia ca gindeste.

GIGI BECALI  •  26 octombrie 2006, 17:13

bah chiotea si aici vrei sa sabotezi concurenta????????????

Marcel  •  26 octombrie 2006, 17:13

Poate se amina pina inaintea ultimului meci din retur LOL!!!!
De fapt nu ar fii exclus sa tina asa de milt precum cazul cecor 2 baieti de la NATIONAL.

adi  •  26 octombrie 2006, 17:13

AR TREBUI SA-SI VADA FIECARE DE TREABA LUI…DOMNUL CORPODEAN CARE VREA SA FIE ARBITRU DAR NU VA FI NICIODATA ASA CEVA SA-SI VADA DE ARBITRAT SI SA MAI INVETE IAR DOMNUL MURESAN SA-SI VADA DE PRESEDENTIE LA CFR CLUJ…ACUM 3 ANI CAND CFR A PROMOVAT NIMENI DE LA CFR NU ZICEA NIMIK DAR SE VEDE TREABA CA PE MASURA CE INAINTEZI IN EXPERIENTA TE CREZI MAI IN MASURA SA ATACI IN LOC SA TE APERI ATUNCI CAND ESTI ATACAT…ASTA NE TREBUIE NOUA…MAI MULTE FAPTE SI MAI PUTINE VORBE…O SA VEDETI CA SI PE BECALI DACA NU-L MAI BAGA NIMENI IN SEAMA SE LINISTESTE…ASTA E…MAI MULT FOTBAL DECAT VORBARIE NE TREBUIE PENTRU CA ALTFEL RAMANEM LA ACELASI NIVEL…MEDIOCRU!!!

razvan  •  26 octombrie 2006, 17:14

mai e cineva aici care are senzatia de voma cand il vede sau aude pe lupescu vorbind ?

boss_micutu  •  26 octombrie 2006, 17:14

jiji nai plekt la camp sa pasti oile?

DORIN CHIOTEA  •  26 octombrie 2006, 17:14

PRO SPORT NR.1 ROMANIA IN PRESA SPORTIVA

R  •  26 octombrie 2006, 17:14

Tipic FRF, tipic romaneste… romanii nu au c***e

dan paul  •  26 octombrie 2006, 17:14

„pentru toti cei care ma irita, am o vorba sa va spun, GURA MICA” nu pot sa depuncteze STEAUA pentru ca jiji nu are ncici o functie la Steaua.

GHEORGHE  •  26 octombrie 2006, 17:15

DRAGII MOSULUI … DEGEABA DATI DIN COADA PE AICI PE FORUMURILE ASTEA SUNT PROBLEME FOARTE GRAVE DE MORALITATE IN CAZUL PERSOANELOR DIN FORBAL SI DE OBICEI CINE PLATESTE COMANDA MUZICA LAUTARILOR ASA CA … DINAMO E LA RAND SA IA CAMPIONATU STEAUA TERMINA PE 2 LA RAPID IAR SE BAGA COPOS CA SA DEGREVAT DE FUNCTIILE DIN GUVERN DECI TERMINA PE 5 6 SI PAOTE SACOSA LU IANCU DA REZULTATE SI TERMINA PE 3 CA DEAIA SIA LUAT CONSILIER PE NENEA „CHIVORCHIAN” ….

adriSteaua  •  26 octombrie 2006, 17:16

De tot rahatul… Astept sa vad declaratii si pozitii oficiale. Cand avem de-a face cu oameni manjiti si coruptibili consecinta normala este ca se intampla astfel. Daca se va lua decizia depunctarii (daca nu ma insel, masura aplicata retroactiv in cazul tusierului – sa nu uitam minunatele perle ale dlui Iancu.. oare daca se va depune memoriu se va lua aceeasi masura), va avea de suferit echipa, din pacate…
In fine, cu asa comisii, asa decizii de amanara. Lehamite!
Daca vreti sa aplicati regulamente, incepeti cu dl. Dragomir ca si dansul este implicat in fotbal si aplicati-le pana la capat! Fara amanari, fara a tine cont de blazonul cluburilor sau interesele care se invart in jurul fiecarui club! Cat despre Prunea si Lupescu – veti pierde tot capitalul de imagine acumulat fie ca jucatori (mai ales in cazul lui Lupescu), fie ca sindicalisti (Prunea).
A bon entendeur si la cat mai putine dambovitenisme!!!

clujeanul73  •  26 octombrie 2006, 17:16

pe cand o comisie formata din liderii fiecarei echipe din prima liga …
sa decida ei pedepsele pentru arbitrii si conducatori …
nu sa plateasca …

F U DINAMO  •  26 octombrie 2006, 17:16

CATE PROSTIME POATE FI IN ROMANIA!!!!!

Mda  •  26 octombrie 2006, 17:16

Pai, sigur ca s-a amanat. Sa vedem cate puncte va avea steaua in data de 19 noiembrie si in functie de asta vedem daca depunctam sau nu …

Hai Romania! Bleaaaaaaaaaaah!

Anti-Steaua  •  26 octombrie 2006, 17:16

Si care-i motivul?

Georgero  •  26 octombrie 2006, 17:16

@R

ba da, au … numai ca atunci cand vorbesc deschis, li se depuncteaza echipele. libertatea de expresie e sfanta in lumea asta. dar tu traiesti probabil in alta lume

Comentează