Aminare de doua saptamini in „dosarul Steaua”. Comentati!

Cum vi se pare aminarea cazului de catre Comisia de Disciplina?

joi, 26 octombrie 2006, 4:56

Cum vi se pare aminarea cazului de catre Comisia de Disciplina?

Comentarii (196)Adaugă comentariu

Adrian Oprea  •  26 octombrie 2006, 17:17

Aceasta amanare este clar in defavoarea Stelei … Oare cum se mai pot concentra jucatorii gandindu-se ca pot sa fie depunctati???
Asta e tara in care traim … in care presedintele Ligii, Becali si multi altii folosesc un limbaj adesea demn de mahala …
Oricum, vestea buna este ca meciul de la Arad de Sambata va fi arbitrat de Corpodean … de ce ma bucur? Hmmm … nu stiu … poate ca vreau sa-l vad de mai aproape pe arbitrul nr. 1 al Romaniei … 🙂

DUDU  •  26 octombrie 2006, 17:17

„Am asa niste emotii ca pe data de 9 noiembrie Steaua va fi suspendata…..Nu mai pot de emotii….” Poate ele vine ideea ca pe 9 noiembrie sa amane decizia inca vreao doua saptamani si sa se ajunga ca steaua sa fie depunctata la sfirsitul campionatului, cand, eventual, pedeapsa va avea acelasi efect ca si o amenda de 5 milioane!

Anti-Steaua  •  26 octombrie 2006, 17:17

@razvan: doar mama ta.

Cristi  •  26 octombrie 2006, 17:17

Sunt stelist dar ar cam fi timpul ca cineva sa-i inchida gura lui Becali. Daca numai prin depunctare se poate as fi multumit.Omul trebuie sa inteleaga ca trebuie sa termine cu porcariile pe care le debiteaza pana nu e prea tarziu.Sunt perfect de acord cu depunctarea.Cat priveste amanarea mi se pare lispa de curaj din partea comisiilor.Daca era vb despre Vaslui sau Jiul ii rupea deja. Soarta, asta e Romania. Cei care ma vor injura sa citeasca de doua ori ca sa fie siguri ca mi-au inteles mesajul.

horias  •  26 octombrie 2006, 17:18

made in Romania

burcea andrei  •  26 octombrie 2006, 17:18

deci observ cu degustare cum foarte multa lume ( aici ma refer numai la cei din gazeta) omit sa spuna si de ce s-a ajuns ca cei de la steaua sa sustina ( sa strige cine stei ce ca ala e nu stiu ca face nu stiu ce etc)
Hai sa incercam s ane amintim cu toti ca s-a ajuns la toate acestea datorita ultimelor 4-5 arbitraje de la meciurile stelei.
Bun au gresit si in fovoarea sa ( rapid, Arges ), dar cat au gresit si in potriva lor?
De ce nici un cap din fotbalul romanesc nu a facut pana acuma ceva ( raspunsul este foarte simpul , pentru ca toti sunt MURDARI).

Rog suporteri dinamovisti, rapidisti sa vin si sa zica daca au curajul cate blaturi au facut echipele lor sa vedem este vreunl care are acest curaj

CAt despre Gazeta am un respect imens dar din pacate suntetzi cativa care trageti in joc mult rau de tot ziarul.
Domnule Tolntan am o intrebare de ce nu judecati toate aspectele problemei aici ma refer la FAPTUL CUM S-A ajuns in a vi Steaua depunctat, ( Rapidul nu ar trebuie si ea la randui depunctata, amintitzi-va behaiturile Domnului presedinte Dinu Gheorghe .

va multumesc!

Alexandru  •  26 octombrie 2006, 17:19

De parca Becali ar fi singurul rau din fotbal. Sincer am mai multa incredere in acest cioban decat in restul „oamenilor de forbal”.

clujeanul73  •  26 octombrie 2006, 17:19

foarte bun domnul acesta …. dorin chiotea ….
ca si parlamentarii romani ….
nu e important ce pot face ei ….
ci …. ce nu fac ceilalti !!!
bravo !!!
sunt sigur ca sunteti numarul 1 !!!
sunteti odihnit, aveti timp, resurse ….
incepe campania de porumb !!!
nu vreti sa ne dovediti ca sunteti cel mai bun ?
sincer eu as aprecia asta …

Dumi-BV  •  26 octombrie 2006, 17:19

La cei care imi spuneau ca nu mai sunt stelisti destepti pt ca a plecat Gainusa le-am raspuns,cum sa nu, mai e Tolontan 😛

Cipri  •  26 octombrie 2006, 17:19

nu au luat nicio decizie pentru ca nici macar nu stiu care e problema…a vb urat becali despre corpodean & nagy & muresan etc, dar ca el au mai vb alte cateva milioane de suporteri…daca o depuncteaza pe Steaua dupa acest algoritm , la sf campionatului probabil va avea un pasiv cu 3 cifre (ceva de genul – 100 puncte)

in alta ordine de idei, e regretabila atmosfera din Liga I, dar…asa cum fiecare popor are conducatorii pe care ii merita, asa si fotbalul are oamenii pe care ii merita! oricum ei nu ne merita pe noi, suporterii!

oma  •  26 octombrie 2006, 17:20

Motivul ?….. DIN DRAGOSTE cu LPF si FRF 🙂

gm  •  26 octombrie 2006, 17:20

O MARE RUSINE TIPIC FRF!!!!!!!!
MARLANIA,NESIMTIREA SI JIGODISMUL AU TRIUMFAT DIN NOU IN ROMANIA, DIN PACATE.

marius oprea  •  26 octombrie 2006, 17:20

Lingaii de la comisii sant prea fricosi sa ia o decizie,doar justitia poate sa-l potoleasca pe oier. Cu astfel de hahalere nu avem ce cauta in UE. Mai bine isi taia jiji gatul si se facea frate de cruce cu dracu nu cu ala de la REAL. RUSINEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!

ovi  •  26 octombrie 2006, 17:20

ha ha. ce v-am zis? nu o sa se intample nimic. chiar credeati ca o sa se ia o asemnea masura. astia nu se inteapa intre ei

boss_micutu  •  26 octombrie 2006, 17:21

@burcea : Vama nu mai e presedinte la Rapid, iar legea dupa care sr treb depunctata steaua a intrat in vigoare aqm 2 sapt. si nu se aplica retroactiv

Vlad  •  26 octombrie 2006, 17:21

Toata lumea e spurcata…suntem o tara de cacao.
E ca pe vremea lu Ceausescu nu ai voie sa te iei de steaua.

Anti-Steaua  •  26 octombrie 2006, 17:22

Macar Borcea nu s-a umilit sa alerge pe strada dupa jucatori cu o sacosa de lovele. Penibil acest jiji…il vedeti voi ca viitor Presedinte al Romaniei?

ONLYJOINT  •  26 octombrie 2006, 17:23

POATE CA MERITA DEPUNCTATA, DAR NU CRED CA VA FI ASA.
TREBUIE FACUT CEVA CU ACESTI CONDUCATORI CARE AU UN COMPORTAMENT CARE NU AR TREBUI SA IL AIBE UN CONDUCATOR DE CLUB.

vladut  •  26 octombrie 2006, 17:23

esti o fantoma pt stelisti bai tolontane!nu iti mai da tu cu parerea despre Steaua ca nu ai calitatea morala sa o faci!numai cand te privesc imi vine rau!nu-ti mai ramane decat sa te pocaiesti!poate asa iti vine mintea la cap!

mircea  •  26 octombrie 2006, 17:23

Daca Dinamo o sa piarda puncte pana atunci ii depuncteaza daca nu …nu.
Parerea mea e ca steaua trebuie depunctata ,legea e aceeasi pentru toti iar modul in care becali jicneste e stiut si nimeni nu a luat nici o masura ,daca eram in Germania era inchis de mult timp.Oricum ca dinamovist nu vreau ca sa se spuna ca Dinamo castiga campionatul cu ajutorul comisiilor FRF sau de la Liga .Pacat de clubul steaua ca a ajuns pe mana unui analfabet cu bani care a facut din steaua un club al mafiei ca asa se poarta dragii lor conducatori ….si mai vrea sa fie si presedinte ….ha ha ha …imi este mila de oamenii saraci care sunt amagiti de incultul acesta …dar probabil pentru el e o investitie buna,baga cateva milioane de euro dupa care ajunge in guvern pe spatele oamenilor fortati sa ramana in mediocritare pe timpul comunismului si care nu au fost invatati sa-si poarte de grija singuri ci doar sa astepte de la stat si castiga apoi cateva miliarde de euro ….afacere buna nu!!!…suntem un popor fortat sa ramana incult dar o sa vina si vremea cand domnul jiji o sa se gandeasca de cateva ori inainte sa faca pe cinva „hahalera” ca nu cumva sa ajunga sa curete cartofi prin puscarie .

multumesc,

UN CAINE PANA LA MOARTE „INCULT”

cedry2k  •  26 octombrie 2006, 17:24

cand e vorba sa propunem legi toti suntem priceputi…dar knd e vorba sa le aplicam suntem incapabili….demisia frf si lpf

mircea  •  26 octombrie 2006, 17:25

Oare mai conteaza ? De ce atata isterie pentru fotbalul romanesc ? Merita o federatie subiectiva si corupta si cluburile din prima liga atentia noastra ? Priviti snooker pe Eurosport sau orice alt sport si veti regasi bucuria de a privi cu placere si fara patima tembela si stupida un joc in care invinsii sunt invingatori si invers. Am invatat sa apreciez JOCUL si nicidecum mandria si orgoliul unor impotenti intelectuali.

rhadoos  •  26 octombrie 2006, 17:25

Pacat ca se gandesc sa depuncteze STEAUA, „depunctati” ar trebui sa fie, exclusiv, cei care fac declaratii. Chiar nu se poate gasi nicio solutie ?!? Nu cred.

ONLYJOINT  •  26 octombrie 2006, 17:27

NU CRED CA ACEASTA DECIZIE ESTE SA FAVORIZEZE PE DINAMO CUM SPUN UNI. IN ULTIMUL TIMP STEAUA SE PLANGE DE ARBITRI DAR AU AVUT FOARTE MULTE LOVITURI DE LA 11 METRI….. AR TREBUI SA ISI REZOLVE PROBLEMELE SI DUPA ACEEA SA ACUZE. CARLOS SE DISTREAZA PRIN DISCOTECI CU UNII DIN COLEGI SI EI ACUZA PE TOATA LUMEA.

vlad tepes  •  26 octombrie 2006, 17:27

am fost un mare impatimit de fotbal romanesc,tin cu Steaua si tineam cu mare emotie orice echipa romaneasca,in confruntarile din cupele europene,dar de azi,la cita rautate vad din partea dinamovistilor si a rapidistilor,ma voi ruga la fiecare meci al lor,sa piarda..indiferent cu cine joaca…si abia i-mi trecuse mirlania aia de..THANK YOU BORO….chiar i-mi doresc sa fim depunctati…sa fiti fericiti, canaliilor….doamne, da sa bata Besiktas aici ,sa fiti umiliti de Tothenham,sa mature cu voi Bayer..le voi tine pumnii,jegosiilor..de acum sunt STELIST SI NU ROMAN…voi suporta orice depunctare,orice furaciune a unui arbitru,numai sa va vad presuri de sters noroiul in Europa

kamceatka  •  26 octombrie 2006, 17:28

MAFIA E MARE SI SE VEDE CA NU AU CURAJUL SA IA O DECIZIE IMPORTANTA PT. CA CINE STIE CE S-AR PUTEA INTAMPLA… POATE O REVOLUTIE… cert este faptul ca daca steaua ia 1 punct suspendare nu va cadea cerul pe pamant, iar daca nu se va lua aceasta masura(necesara), atunci sa vedeti ce se va inatampla de acum incolo… CIRCUS GLOBUS!!!

Cristi  •  26 octombrie 2006, 17:29

Vladut: nu prea inteleg:) Tolontan nu are calitatea morala de a-si da cu parerea? Dar ce e Steaua ma fratele meu? E un club de fotbal ca toate celelalte cu singura diferenta ca are nishte performante in spate.Tolontan ca ziarist sportiv are dreptul sa-si dea cu parerea despre ce vrea muschiul lui, nu? Daca tie iti place sau nu ce scrie asta e treaba ta.Dar omul are tot dreptul sa scrie. E adevarat ca gazetarii sportivi din Romania au talentul de a exagera si de a cauta peste tot si cu orice mijloace senzationalul.Uitati-va numai la stirile sportive de la pro tv seara la 8.Cate stiri pur sportive sunt? Sunt de parere ca aici incepe toata tensiunea din fotbalul nostru, o tensiune intretinuta artificial. Sunt o gramada de spus….

forever_steaua  •  26 octombrie 2006, 17:30

Este anormal sa fie depunctata Steaua. Si nu e Becali singurul care jigneste vreun arbitru, dar n-am auzit niciodata de astfel de sanctiuni impotriva vreunui club. Sau v-ati gandit sa incepeti cu Steaua ca sa fie siguri dinamovistii de campionat? Pentru ca din punctul meu de vedere campionatul nu e jucat. Poate doar turul.
Moldovan & co au primit vreo sanctiune cand nesimtitul ala a jignit neamul romanesc? „Tara de rahat” parca ne-a numit, nu? Sau e mai grava jignirea unui singur om decat cea a intregii natii? Si asta a venit din partea unui jucator, nu a unui conducator de club.

marip  •  26 octombrie 2006, 17:31

inca o data s-a dovedit ca BANII DICTEAZAZ PRETUNTIDENI IN TARA ASTA
SA EMIGRAM FRATILOR, VOM FI O TARA DE OIERI

marius oprea  •  26 octombrie 2006, 17:31

MA CAC PE STEAUA VOASTRA.GATA. SANT SATUL DE VOI. NU ATI VREA SA CASTIGATI TOT IN URMATORII 10ANI? CE AS VREA SA TERMINATI PE 6 ANUL ASTA.

G.Man  •  26 octombrie 2006, 17:32

Daca arbitrul corpodean era exclus din arbitraj pentru cat rau a facut unor echipe printre care si Steaua,atunci era normal sa fie pedepsiti si cei din conducerea Stelei care l-au jignit.Cand insa se lucreaza incorect si nu se recunosc „greselile”evidente de altfel ale lui corpodean,ba mai mult este trecut primul pe lista arbitrilor FIFA,ce denota asta ? Se incearca a arata ca indiferent de pozitia celor care au investit si investesc in fotbal,FRF este superputerea,ei au si primul si ultimul cuvant,ei care sunt platiti din banii de la cluburi.In aceste conditii reactia conducerii Stelei imi apare justificata,corecta si de aparare.Amanarea verdictului este binevenit iar acesta nu poate fi luat disparat de marile greseli din arbitrajul romanesc,de ifosele celor din FRF si neregulile din munca acestora.Daca vor sa fie respectati,sa invete intai ei sa respecte !…

Cristi  •  26 octombrie 2006, 17:32

marip: inainte sa fim o tara de oieri suntem o tara de inculti .Uita-te ce mesaje sunt pe blog. Iti plac?

Cristi  •  26 octombrie 2006, 17:34

si o mica completare: suntem si o tara de subiectivi.Nu aveti nici unul curajul sa fiti obiectivi.Sunteti prea plini de ura. Voi sunteti motivul pt care stadioanele noastre sunt teatre de razboi. Sunt satul de voi

mircea24  •  26 octombrie 2006, 17:34

Draga Vlad Tepes ,atata timp cat ca stelist esti mandru ca te conduce un analfabet si un mafiot doar pentru ca baga bani la steaua vei fi vazut ca si contucatorul tau.
Jucatorii stelei nu merita sa fie depunctati ….dar atunci cand jiji jigneste zambiti si nu va ganditi la persoana care e jignita ,persoana care are si ea drepturi si care nu poate sa fie calcata in picioare de niste oameni care ar trebuii sa fie expulzati in coreea de nord …apropo nu meriti sa-ti pui nick-ul Vlad Tepes -a fost o personalitate prea mare pentru voi stelistii care stiti doar de jiji si meme…pacat .
UN CAINE PANA LA MOARTE „INCULT’

luisito  •  26 octombrie 2006, 17:35

E PENIBIL CEEA CE SE INTAMPLA!! STELEI I S/A CERUT SA PROBEZE CA GIGI BECALI E OFICIAL AL CLUBULUI!!!! CE INTERES AR AVEA STEAUA SA CONFIRME ACEST LUCRU??? DACA S/AR INTAMPLA ASTA, AUTOMAT AR FI DEPUNCTATA!!! E UN CERC VICIOS!!!! SE URMARESTE CA STEAUA SA NU FIE DEPUNCTATA, DESI MERITA CU PRISOSINTA!!! NICIODATA IN ROMANIA NU VOR FI LUATE MASURI RADICALE IMPOTRIVA GRANZILOR, SI CU ATAT MAI MULT A STELEI.

Cristi  •  26 octombrie 2006, 17:36

Cred ca cel mai bine ar fi sa se joace 1 AN fara spectatori .Atunci v-ati linisti voi toti , si s-ar linisti si mafiotii din fruntea cluburilor.

NarKotic  •  26 octombrie 2006, 17:38

Amanarea este de forma oricum Steaua nu va fi depunctata ca de obicei. Orice ar face Becali sau suporteri Stelei nu vor pati nimic pt ca Becali este o persoana foarte influenta. PACAT, MACAR 1 DATA SA SUFERE SI STEAUA, sa nu se mai ascunda de raspundere

marip  •  26 octombrie 2006, 17:39

Cristi cu incultura ai dreptate doar partial, mai sunt si oameni culti in tara asta, dar nu cred ca la Steaua, poate doar Argaseala, ca Becali si cu MM sunt dovada clara de INCULTURA

mihai  •  26 octombrie 2006, 17:41

De ce sa fim depunctati?nu va ajunge cainilor 12 puncte vreti sa ne nenoriciti detot?nenorociti!!

David  •  26 octombrie 2006, 17:41

HAI BAI TOTI DE LA FRF SUNT NEBUNI! SI LA POLI AMINA SI ACUM! NU SE POATE! SA SPERAM CA STEAUA SA FIE DEPUNCTATA!! FORZZZZZZZZZZZZZA DINAMO!!!!! PANA LA MOARTE! M U I E STEAUA

dragos  •  26 octombrie 2006, 17:42

steaua – echipa fanion ete floci
de cacao sunt stelistii astia se lauda se lauda si pe unde se duc o furape 9 n-o sa se intample nimic pentru ca caracatita (scuzati) are tentaculele prea mari
sa va f..

martin_dinca  •  26 octombrie 2006, 17:42

Tolontan, ar trebui sa comentezi tu si altii care au un cuvant greu de spus in media…Noi comentam aiurea aici. Ei stiu ca noi gandim la fel , ca sunt niste nenorociti..etc .Chiar si dintre ei unii gandesc tot asa ,despre ei insisi , in putinele momente de sinceritate .
Problema e ce faceti VOI ca sa fie mai bine ??????????

Andrei  •  26 octombrie 2006, 17:42

Asta e diferenta intre o tara care sta cu mana-ntinsa sa fie primita in UE (acolo unde chiar nu avem ce cauta!!!!!) si una care este o forta in Europa…asta e diferenta intre Liga lu’ Mitica si Serie A…asta e diferenta intre fotbalul adevarat practicat in vest si miuta noastra patetica de sapatamana cu saptamana…asta e diferenta intre ‘celebra’ bere Noroc si o ‘amarata’ de Heiniken…
Italienii au amanat verdictul in cazul JUVENTUS o vara-ntreaga, iar in cele din urma au trimis CAMPIOANA EN-TITRE A ITALIEI in serie B + penalizare (curaj sau justitie?!?)…la noi, asa-zisei campioane a Romaniei nu i se pot lua puncte pentru ca mai este nevoie de probe!!!!! Eu as propune mai marilor din fotbalul nostru sa-i dea Stelei un bonus de…sa zicem…12p. pentru participarea, cu atata succes, in UCL!!!!!
Mie, fotbalul romanesc imi provoaca O SCARBA PROFUNDA de ani de zile!!!!!
Iar acum nea Jiji ne poti injura linistit pe toti, ca ‘ti-a dat’ astia voie!!!!!

ClAuS7  •  26 octombrie 2006, 17:42

eu nu inteleg ceva…de ce sa depuncteze pe steaua ptr ceva ce a zis Becali?asa vrea dinamo sa castige campionatul?ar fi cea mai patetica situatie ptr dinamo…acu sa`i ajute si FRF ca borcea nu mai are bani in cont ptr spaga sau ce?

red_dog_rahova  •  26 octombrie 2006, 17:44

si care este cauza amanarii????

marip  •  26 octombrie 2006, 17:47

DOMNULE TOLONTAN:
CE DECIZIE POATE SA IL FACA PE DOMNUL BECALI SA FIE MAI CIZELAT CA PRIN TOATE DISCURSURILE CARE LE ARE IN MASS MEDIA DOVEDESTE DOAR PROSTIE SI GRANDOMANIE….
PROBLEMA CEA MAI GRAVA IN OPINIA MEA E CA VREA SI PRESEDENTIE
dar nu vrea sa respecte regulamente si legi

razvanescu79  •  26 octombrie 2006, 17:50

Mi se pare ilogic si incorect sa depunctezi clubul Steaua pentru ceea ce a declarat (nu sunt la curent) presedintele sau mai stiu eu cine.
In fond e vorba de efortul jucatorilor care reprezinta Romania in Champions League si in anii precedenti au reprezentat Romania si au facut performanta in cupa UEFA..nu-i asa?
Corect ar fi sa fie drastic amendati cei ce declara asemenea lucruri nu sa se ia din munca jucatorilor

costel  •  26 octombrie 2006, 17:54

asa cum pe jucatori ii suspenda pt injurii si cartonase rosii primite in meciuri,asa si pe conducatori sa-i suspende pe 6,12,24 de luni sa nu mai intre pe nici un teren din Romania,nici macar de divizia C.si nici la tv sa nu mai apara.poate asa ii uitam o perioada de timp,pe ei si prostia lor ingamfata

Paki  •  26 octombrie 2006, 17:54

sa fie depunctata steaua????….. trebuie curaj sa te pui cu jiji.!!! cu palavragiul ala. ” ca ca ca nnnn-au iiiiiei curaj ssssa se puna cu mine…”

dragos  •  26 octombrie 2006, 17:54

sin gura decizie pentru ca jijel sa fie si el om e sa se depuncteze steaua
altfel…
dar, pe de alta parte ce pretentii avem noi la becali – in fond, un analfabet – sa vorbeasca si sa se comporte civilizat cand presedintele tarii vorbeste ca ultimul golan si ii face pe ziaristi GAOZARI #:-S

Comentează