Descălecarea din Ferentari

Sînteţi uimiţi? Aşa se vede treaba. Televiziunile, oamenii politici, pînă şi primarul Vanghelie, un specialist în mesaje transmise la nivelul străzii, au rămas mască în faţa gestului lui Gigi Becali. Finanţatorul Stelei i-a băgat pe revoltaţi în case după ce le-a promis că le plăteşte curentul electric pe o lună. Aproximativ 400.000 de euro.

miercuri, 15 noiembrie 2006, 5:38

Sînteţi uimiţi? Aşa se vede treaba. Televiziunile, oamenii politici, pînă şi primarul Vanghelie, un specialist în mesaje transmise la nivelul străzii, au rămas mască în faţa gestului lui Gigi Becali. Finanţatorul Stelei i-a băgat pe revoltaţi în case după ce le-a promis că le plăteşte curentul electric pe o lună. Aproximativ 400.000 de euro.

E abia începutul. Credeţi-ne! Îl cunoaştem. În cinci ani, a răscolit fotbalul românesc. Gesturile sale merg de la ridicol la sensibil şi de la sfidarea legii la o generozitate fără limite.

Deja a ieşit din careul de 16 metri. A părăsit terenul, a trîntit uşa lojei lui de la stadionul „Ghencea” şi, ca un speculant profesionist, se caţără pe corzile sensibile ale oamenilor. Gigi Becali este cea mai mare palmă dată clasei politice din România. Şi tare ne e că o s-o tragă cu piciorul. Iar cei loviţi vom fi noi!

Comentarii (451)Adaugă comentariu

Badea Scartan  •  16 noiembrie 2006, 6:19

Daca iese Jiji presedinte sa vedeti atunci caderi de electricitate, Razboinicu’ Luminii va umbla cu o trena de prelungitoare si de prize arse- iar cei care ne injura, dorindu-l presedinte, sa-si zornaie un pic neuronii aia din scufiile de tabla, sa vada daca mai misca vreunul, daca mai palpaie vreun filament, ceva…
…nimic, nimic…?

VICTOR  •  16 noiembrie 2006, 6:32

Cand ma uit si vad cat de imbecili sunt unii care posteaza mesaje pe acest blog ma apuca durerea de cap…toata lumea stie ce este Becali, si la fel se stie de ce a facut gestul din Ferentari…dar, toata lumea a vazut la TV ca cei din zona aceea erau amarati, si vai de capul lor…hai sa nu-l mai criticam pe Becali ci sa ne uitam la cei ce puteau fi in teren si n-au fost…el macar a fost, si a stiut sa valorifice aceasta ocazie de a mai stoarce voturi…si nu va mai plangeti atat domnilor ca tara a fost condusa prost dupa revolutie ca voi i-ati ales…

Lleama  •  16 noiembrie 2006, 6:47

Becali nu este creatia presei cum spun atatia. De ce nu incercati sa ganditi mai adanc de-atat. Presa isi face datoria, e canalul prin care se scurge noroiul din Romania ca spunem asa, unde? In ochii cititorilor. Presa e la fel ca inainte… scrie depsre tot si mai ales despre ce se consuma mai mult. Iar ceea ce se consuma mai mult in romania este circul politic, sportiv, etc… si sa nu uitam manelele, asta ca sa va dati seama ce inseamna MAJORITATEA romanilor. Personaje atat de efervescente ca Becali nu a avut Romania de mult timp, se vinde bine… pentru ca se CONSUMA bine. Nu mai blamati presa ci pe cei care o citesc si-o cumpara din ce in ce mai des! Ce face Andreea de la Blondy? Care-i urmatoarea telenovela din Romania? Care-i amanta lui Basescu? Cand mai trece adrian copilu minune pe la ProTV? Ce-a facut Becali in Ferentari?
Daca veneam eu si le plateam la acei necajiti curentul pt o luna, nu scria nimeni despre mine… sau eu stiu poate se auzea ceva si apaream intr-un colt dintr-un ziar intr-un articol de 30 de cuvinte despre „Un roman din Anglia ajuta pe cei din ferentari… atat!”… dar vedeti voi? Becali e Becali si nu mai spuneti ca are sulfet. becali e om, la fel ca si ceilalti mai mult sau mai putin …doar ca si-a bagat nasul in politica… iar cand intri in politica TREBUIE sa influentezi cat mai mult ca sa castigi. Si cand nu suferi sa pierzi esti in stare de orice ca sa castigi. Mai vinzi un teren, mai cumperi un club de fotbal, vii pe la televizor… faci circ si dai cu pumnul in masa ca vrei binele Romaniei si urli ca sa te auda saracii din ultimul sat romanesc ca ai dat bani si ai ajutat in stanga si-n dreapta.
Imi este mila de ceea ce se intampla cu Romania si cu acei romani care si-acum inca mai spera la o democartie curata si la o viata mai buna in Romania. Becali urla si da cu pumnul in masa ca Hitler, zambeste mai frumos decat zambea Ceausescu. Becali e noul tip de „dictator modern”! Auzi la el: „Nu-mi place freza lui (Thereau) si daca nu-mi place trebuie sa fie cum vreau eu pentru ca doar eu sunt PATRONUL”
Desteapta-te Romane, bine mai zice imnul ala 🙁

Real Sport Romania  •  16 noiembrie 2006, 6:57

mai schimba titlul neica … e cam tildiu si …. veche stirea

spania-romania 0-1 … victorie asta e buna pentru moral … sa nu ne-o luam in cap … ca si cu Germania am facut 5-1, si ei au ajuns pe locul 3 la world cup, noi am facut clabuci in fata televizorului … he he he …

mai bine vezi ceva interesant la …

http://real-sport.blogspot.com/

Badea Scartan  •  16 noiembrie 2006, 6:58

Zice, dar zice degeaba, ca si pana acum…

Badea Scartan  •  16 noiembrie 2006, 7:04

„Zait Says:

November 16th, 2006 at 4:06 am
2 idioti care s-au trezit comentand aiurea….asta dupa ce s-au “ajuns” prin tari straine. Ce o sa faceti mai cretinilor cu banii pe care ii castigati acolo ? Ii trimiteti la fraierii care au ramas aici ? USA …. England…. stati naibii acolo si sa nu va prinda aia din Ferentari picioarele prin ROMANIA noastra…. NOASTRA daaaaaaaaa ??????????? E a noastra…. nu a celor ca voi !!!!!!! Iar despre Jiji Becali…. nevermind…. e omul momentului.”

Care „fraieri” au ramas acolo? :)) Daca e tara VOASTRA…atunci pastrati-o, vere, si-asa, cu FRAIERI ca tine…nu poate avea decat jupani ca Jiji la carma…:))) Cum e turcu’- si pistolu’…

ssavescu  •  16 noiembrie 2006, 7:05

Daca ne uita in urma, Becali a preluat Steaua, a promis ca o duce in Ch.Ligue, l-am crezut nebun si radeam de el. STEAU ESTE IN GRUPELE CH.LIGUE. (daca mi-aduc bine aminte zisese ca va aduce Real Madrid la Bucuresti – vis la acea vreme)

Apoi si-a dorit partid, l-a facut (ce-i mare scofala sa strangi cateva voturi), dar ia trecut prin minte sa fie presedinte. Iarasi radem de el si-l credem nebun, il criticam, dar urca in sondaje. G.BECALI ESTE PRESEDINTE – oare asta sa fie ? Am citit mai sus ca nu-l vom vota, dar va-ti gandit ca poate vom avea de ales intre VADIM si BECALI? (din acelasi motiv Vadim a mai pierdut o cursa in trecut).

Eu zic sa lasam timpul sa treaca, Becali sa mai faca gesturi caritabile la indemana si a altora – ba chiar poate de aceea – se vor trezi si ei, si atunci vom avea mai multi miliardari caritabili.

De la Revolutie tot votez opozitia (chiar daca a mai fost la putere) in speranta ca la cat fura sa faca si ceva pentru noi cei de rand. Pana acum niciunul nu a facut-o. Vrem sau nu aceasta este optica celor mai multi. Am ajuns sa ne dorim in fruntea tarii „hoti milostivi”.

ioan plischi  •  16 noiembrie 2006, 7:25

eu, care sunt ceva mai vechi, va spun doar atit: asa credeau masele si in ceausescu in 1965, cind eram sufocati de marele frate de la crivat. o avea si beeehcali linga el vreo mare savanta in stadiu de embrion?!

irinelu76  •  16 noiembrie 2006, 7:29

Eu nu cred ca acest gest al lui Gigi va aduce prea multe voturi pentru el.
Eu nu cred ca este un pericol.Poate ca o sa intre in parlament PNG-ul dar de ajuns la guvernare sau presedinte cred ca este imposibil.Cred ca in Romania sunt destui oameni care nu mai pot fi pacaliti cu astfel de gesturi.
In cel mai rau caz a cistigat votul unor oameni care nu stiu citi din ei vor putea vota.

Tytto  •  16 noiembrie 2006, 7:39

Hai sa fim seriosi……..ca a dat bani …treaba lui sunt banii lui da nu cred ca a gasit persoanele potrivite , atat timp cat aia sunt conectati ilegal la electrica si nu au platit in viata lor lumina …nici macar nu au contracte …..nu cred ca meritau acest privilegiu de a le fii platite „datorile” care defapt banuiesc ca sunt amenzile de la electrica , pt ca oricum …tot cu furatul o sa ramana…….nu cred ca vor platii vreodata abonamentul la electrica ………….DL BECALII DACA VREITI SA AJUTATI PE CINEVA AJUTATI PE CINE MERITA …….daca dv sunteti ala cinstit cum puteti „sponsozriza” pe cineva care fura ?????

mario-buc  •  16 noiembrie 2006, 8:17

teminati ma „desteptilor ” mam cam saturat de voi sifigurile voastre va-ti gandit vreun pic cum se face ca statul nu a ajutat pina acum tiganii? parca suntem in america pe vremea cand negrii erau discrimianti , puneti-va intrebarea care patron sau director angajeaza tigani iar tu tolontane esti dus frate cu pluta

OmenTau  •  16 noiembrie 2006, 8:18

Becali e dintr’o specie periculoasa de politicieni: manipulatorii de mase. Cu precizarea ca nu’l ajuta oratoria cat il ajuta banii. Ca orice politician roman, e in cautare de electorat. Macar omul da un ban pt fiecare vot primit, nu se multumeste sa pacaleasca romanul in campanii electorale prin texte dinozaurice.

ANTI-JOC  •  16 noiembrie 2006, 8:20

ASTA IL COPIAZA PE VADIM
ALA RIDICA STATUI EVREILOR SI ASTA DA BANI SI RIDICA BISERICI
LA CAT DE PROST E CREDE CA-SI POATE CUMPARA UN LOC IN RAI SI VOTURI.
VOTURI POATE DAR CU DUMNEZEU…..E MAI GREU DE PACALIT.
POPOR DE DOBITOCI.

lupu-focsani  •  16 noiembrie 2006, 8:21

ba fratilor terminativa…daca ajunge becali la putere,romania se va ridica mult…cine mai face gesturile lui….nimeni n-a dat un fir de ata pentru romania….lui nu-i trebuie avere ci doar faima….si cu ce va deranjeaza pe voi ca devine el faimos….fortza becali….Doamne ajuta sa devina el presedinte

lupu-focsani  •  16 noiembrie 2006, 8:25

daca el nu platea factura la electrica,puterea din ziua de azi nu faceau nimic si ramaneau aia fara curent electric….daca nu construia case la sinistrati,cine le construia?,unde stateau aia acum?….si astea sunt doar 2 fapte din sutele sau miile pe care le-a facut el….sunte-ti dusi toti care il criticati

KLAWSS  •  16 noiembrie 2006, 8:29

S-o iau cu inceputul:d-voastra domnule Tolontan, (probabil ca nu veti citi acest mesaj, fiidca n-ati facut altceva decit sa vindeti ziarul si-apoi v-ati dus la somn) ar trebui sa va fie rusine.si sper din tot sufletul sa va uitati intr-o zi in oglinda si sa va ginditi: „Doamne, ce monstru am creat din dorinta de a vinde un ziar de sport”. Raul poate fi reparat? Cine stie?
Pentru restul…e prima data cind scriu aici, si cu siguranta si ultima.uitati-va in urma si amintiti-va cum a fost cind ne-a condus un cizmar….dar probabil jumate’ din votantii d-lui Becali n-au virsta necesara ca sa stie lucrul asta.Stiu o groaza de amariti care nu pot sa-si plateasca intretinerea….si totusi lunar merg cu banii in batista , si prefera sa nu ia bomboane la nepoti decit sa ramina datori. Aici insa erau multi, unii dintre ei cu adevarat nevoiasi, dar asta nu-i o scuza sa incurajezi hotia…..momentul pentru „vrajeala electorala” era ideal.
intrebare pentru suporterii stelei: chiar il vreti prea preaiubitul si preaslavitul in fruntea tarii? poate ar trebui si Abramovici sa candideze pentru preluarea puterii in anglia?

observator neutru  •  16 noiembrie 2006, 8:33

ma umfla risul…..toata lumea se plinge ca gsp devine tot mai insipid, inodor, incolor..etc. de ce mai postati atunci?? ia sa nu mai comenteze nimeni, nimic o zi, doo, trei….sa vezi cum revin „scriitorii” la „ale sportului”. tacerea ar fi o arma buna contra deviatiilor de la subiectul principal al ziarului.

nerusinatul  •  16 noiembrie 2006, 8:38

Cineva tremura de frica!Tolo,chiar crezi ca Becali va fi presedinte?Eu cred ca ti-e teama de asta si ai iesit la atac.Cam devreme!Daca iti pasa un pic trebuia sa faci asta si in 2004,dar marinerii nu sunt domeniul tau,nu?

tjonut  •  16 noiembrie 2006, 8:41

Domnule becali, bunic mea vrea sa va intrebe cand treceti prin Zalau ca sa iasa in strada, ca nu poate din pensie sasi plateasca utilitatile nu numai curentul. Sau sa iasa si apoi veniti. Gestul domnului Becali nu a fost deloc fairplay ( UITATIVA la acest comentariu un sigur cuvant in aceasta propozitie care are legatura cu sportul analog cu stirile care le vedem rpin cotidianele de sport si mai ales stirile de sport de al PROTV si ANTENA1 ) !!

florin-cluj  •  16 noiembrie 2006, 8:41

referitor la articolul lui dl Tolontan…..Problema este simpla…dincolo de scop..este gestul…unul nobil..in fata caruia paleste efortul statului roman…de-a dreptul..incredibil de ..jenant..sincer ..ne mai trebuie inca vreo 5 de becali..si ..putina schimbare de mentalitate…pt ca luna viitoare, factura de curent va fi putin mai mare..deh..intra penalitatile..eu le propun celor de la electrica sa treaca pe PAUSAL….poate asa scapa de ..manifestari..suburbane..dar dincolo de toate acestea..cu durere ..inca primeaza scopuri meschine…va mai amintitzi de cuvantul magic..interes national…deocamdata vindem..nu revigoram infrastructura..pacat..mare pacat..in loc sa revitalizezi..distrugi, vinzi..si vina e a noastra..a tuturor..brucane..mai pune odata ceasul ala…dar sa fie elvetian.va salut cu respect!

Attila  •  16 noiembrie 2006, 8:47

Aceasta creatura este rezultatul PRO TV-ului, PRO SPORT-ului si in general PRO-stiei mass media romanesti… Toate aberatiile sunt postate in prime time de media romaneasca, cu o frenezie debila… Orice spune, face, gandeste acest personaj este stire…
Jalnic. La fel de jalnic este faptul, ca are priza la publicul romanesc… D-voastra aveti o responsabilitate imensa in educarea publicului romanesc… Poate privim responsabilitatea presei din unghiuri diferite… Cu stima, Attila, Timisoara

florin-cluj  •  16 noiembrie 2006, 8:49

PS…in 89..vistieria tarii era de 3 milarde de dolari..acum..dupa 17 ani..suntem pe minus 30 milarde de euro..da…ase justifica..avem 3 autostrazi..cu 4 benzi, am pus in functiune reactorul 4 de la cernavoda, am pus industria pe picioare..exportam…la turatie maxima..agricultura..e ..in voga…ne mandrim cu Petrom..investitii domnule…aa..am uitat de capsunari…da..ei sunt mandria tarii! asta e realitatea.

Crishu  •  16 noiembrie 2006, 8:50

florin-cluj, vezi ca esti total pe dinafara subiectului tata….incearca la Libertatea

Pau_Gasol  •  16 noiembrie 2006, 8:51

@Atilla…la voi in Ungaria exista vreun personaj d’asta???? De ce nu te-ai dus tu la electrica cu 4000.000 Euro …sa platesti…sa nu il mai vezi pe Becali…Taci draq din gura ca numai prostii debitezi…Ungur prost

katalin  •  16 noiembrie 2006, 8:57

mai bine scriai de cei 3 milioane(!!!!!!!)de euro,pe care guvernul are de gand sa-i cheltuiasca odata cu aderarea la uniunea morztii masii.cred(de fapt sunt convins)ca acei bani puteau ajuta nu un intreg cartier ferentari,ci vreo 2 orase ca bucurestiul.si chiar daca primim o palma de la unul ca becali,ar trebui sa intoarcem si obrazul celalalt.criticam tot domnule tolontan si stii cum se spune…facerea de bine f.t..e de mama.

om_simplu  •  16 noiembrie 2006, 9:00

lupu -focsani. cate clase ai? pe bune si fara suparare! lasa ca iti spun eu. zero. esti o varza de om ca majoritatea din tara asta. nu iti dai seama ce vorbesti si ce gandesti ? n-ai pic de rationament in capul ala al tau?
Legat de politicieni …raspunsul problemelor ar fi boicotarea alegerilor sa vada domnii politicieni ca si pe noi ne doare undeva de ei chiar mai mult de cat ii doare pe ei de noi! Hoti si corupti toti in tara asta. sincer nu stiu in ce directie ne indreptam…nu stiu cat de greu ar fi sa nu mai apara jiji prin ziare mai ales prin cele care cu stupoare constata „actiunile” lui jiji! nu mai scrieti tata despre el si cu speranta se va stinge incet …

danniel  •  16 noiembrie 2006, 9:01

sper din tot sufletul ca jiji sa nu obtina la alegeri toate voturile celor pe care ii ”cumpara”(ajuta)……nu stiu cati dintre ei s-ar gandi daca e sau nu un bun ”Mihai Viteazu”

soca  •  16 noiembrie 2006, 9:01

oare cam cat valoreaza in ochii acestui om postul de presedinte???? sa ne fereasca cel de sus sa ajunga asta presedinte ca sa vedeti voi ce pokere incinge pe la cotroceni…

om_simplu  •  16 noiembrie 2006, 9:19

Pau_Gasol….ciocu mic si tu si sari in butoiul cu muraturi ca e loc destul…roman prost!

SeBaN  •  16 noiembrie 2006, 9:19

Cataline tu ce kkt ai facut ma pt Romania ???
ia scrie ma si despre seful tau ceva sa vedem ai tupeu! LINBAULe

SeBaN  •  16 noiembrie 2006, 9:24

aaaa apropo :
stiam ca Gazeta sporturilor e un ziar sau cum vreti voi sa i spuneti :)) de sport dar se pare ca pe tine nu te duce bostanu’ ala mare sa scrii despre sport dute ba si scrie pe la Romania Libera iate de mana cu ‘MEDICAMENTE’ ala .
Lasa ne ma !

Marian  •  16 noiembrie 2006, 9:25

Vad ca subiectul principal al articolelor tale in ultimul timp este Gigi Becali, si nu scrieti decat de rau, de parca el ar fi demon si ceilalti din viata politica si din fotbal ar fi ingeri. Are cumva legatura intre ceea ce scrieti si trustul de presa Intact? Sunteti sub presiune?

on_simplu  •  16 noiembrie 2006, 9:29

Zait Says:
November 16th, 2006 at 4:06 am

2 idioti care s-au trezit comentand aiurea….asta dupa ce s-au “ajuns” prin tari straine. Ce o sa faceti mai cretinilor cu banii pe care ii castigati acolo ? Ii trimiteti la fraierii care au ramas aici ? USA …. England…. stati naibii acolo si sa nu va prinda aia din Ferentari picioarele prin ROMANIA noastra…. NOASTRA daaaaaaaaa ??????????? E a noastra…. nu a celor ca voi !!!!!!! Iar despre Jiji Becali…. nevermind…. e omul momentului.

Ii a ta Romania? sa mor io imi cer scuze…da un act de proprietate ai? ca altfel io zic ce e a mea si ii primesc si pe Usa si pe England cu bratele deschise!

on_simplu  •  16 noiembrie 2006, 9:32

SeBaN Says:
November 16th, 2006 at 9:19 am

Cataline tu ce kkt ai facut ma pt Romania ???
ia scrie ma si despre seful tau ceva sa vedem ai tupeu! LINBAULe

Sebane tata, tu treci prin viata ca berbecu prin lanu’ de porumb.

PAli  •  16 noiembrie 2006, 9:35

Cred ca astfel de gesturi populiste sunt posibile doar la noi. jiji a mai castigat ceva simpatie prin tara asta pentru ca noi consideram gestul lui jiji un gest nobil, dar ganditi-va fratilor ca VOUA NU VA PLATESTE NIMENI FACTURILE, de ce lor le-a facut-o? Unde este dreptatea lui jiji care sa da el marele corect din tara asta.

Cu respect.

florin-cluj  •  16 noiembrie 2006, 9:45

Aceasta este calitatea romanului..slaba…furam curent si asteptam mila,clementa….ca apoi sa o luam de la inceput, injuram ,blamam la un articol ,nu avem bun simt si respect pt opinia celuilalt..stam si ne injuram unii pe altii.si tzara se dezvolta…se integreaza…stitzi ce e intereseant> suntem fini si buni observatori,avem minte brici…dar..cand e vb de fapte,de initiativa..suntem delasatori…uitati-va si la nationala noastra..e plina de talent..dar cateodata lipseste motivatia.ca si la meciul real-steaua..ne place sa ne ploconim,sa vanam tricoul..x si ..uitam ca avem un trecut, o istorie, o cupa de C.L..vb lui Gica Popescu…intr-un articol de ziar..fratilor…intai sa ne respectam pe noi, sa ne sprijinim, sa ne ajutam..si apoi integrarea vine de la sine….

stefan  •  16 noiembrie 2006, 9:47

dar hai sa-l mai lasam si pe gigi in pace….nu vedeti ca omul e ocupat? Pe oricine face un gest de caritate il suspectati de ceva. Poate asa e el, poate ii place sa faca bine, poate nu vrea sa uite de oamenii de langa el. Nu-i iau apararea si nici nu sunt un fan al lui, dar cred ca in fata unor gesturi ca acestea ar trebui sa ne scoatem palaria iar alti zgarciti precum Tiriac, Copos etc sa plece capul in fata lui. Pana la urma nu conteaza de ce a facut-o, ci ca a facut-o.

florin-cluj  •  16 noiembrie 2006, 10:00

sincer..nu imi place de becali..dar admir gestul lui..pt oameni..face case oamenilor…acolo unde statul s-a dovedit impotent..rezolva problema din ferentari..acolo unde statul..la fel..varza..are fapte..si ele..vb de la sine fratilor..stiti ce face becali> ne face sa ne simtzim slabi, fara putere, fara capacitatea de a rezolva si gestiona o situatie de criza..si el poate..asa cum e ..cioban si badaran uneori, incult si greu in exprimare…cu scopuri pur electorale..dar STATUL ROMAN unde este? de ce nu se implica? gigi..nu are rost sa mai sari cu banul…totul e in van…ne lipseste..mentalitatea, educatia si lupta..unde e SINDICATUL de alta data? stam si asteptam…ca altii sa ne domine, sa ne cumpere, sa ne integreze, sa ne fure bogatiile tarii..si asa..saraca…domnule..nu am vazut pe unul sa vrea sa revitalizeze..un sector ..ca industria, sau…agricultura, sa faca cu adev ceva, autostrazi..nu povesti si penalitazti catre Bechtel(asta se intampla acum..platim penalitatzi in loc sa facem autostrazi)…si noi stam si inghitim tot, nu ne pasa..lasam tara asta de rapa…de parca nu stam in ea..de parca nu facem parte din ea..dar ne place sa comentam, sa fim buni observatori, ne place sa aruncam cu rahat.in celalalt..in fapt..ne dam arama pe fatza..gigi draga ..in loc sa arunci cu bani, mai bine investeste-i in ceva pt tara asta, care nu e in stare nici sa pastreze ce mai are..

iceberg  •  16 noiembrie 2006, 10:01

F bine …Vantu are o avere estimata la nu stiu cate MII de miliade de lei …si eram in spatele lui cu masina ..cand a venit unu fara maini ..si nu ia dat 1 leu …pe cand gigi …la inundatii a construit 180 de case, a dat bani la nu stiu cate manastiri si case de copii,electrica si multe altele. ASA ca MERITA TOT RESPECTUL pentru ca parlamentarii nostrii sau presedintele …nu au facut nimik …parlamentarii stau si dorm ca porcii in parlament si nu ii intereseaza nici cat negru sub unghie de populatie si presedintele in loc sa gratieze cele 2 femei care au furat o paine …gratiaza violatori,criminali sau alte astfel de genuri …ASTA E TARA Noastra …si cand il aud pe ala de mai sus ca daca iese becali el emigreaza in congo …parerea mea …e ca trebuia sa faca asta de foarte multa vreme!

UltraMihai  •  16 noiembrie 2006, 10:12

ha hah ha .. ce generozitate mah prostilor…asta nu face nimica fara sa aiba de castigat..a facut-o ptr imagine !!!!!! credeti ca poate prosti pe toata lumea asa?
si tolontane …asta e…semeni vant culegi furtuna.. cine dreq v-a pus sa il mediatizati atata..sunteti principalii vinovati….acum te plangi..stai sa vezi ca o sa fie si mai rau!!

florin-cluj  •  16 noiembrie 2006, 10:15

adev e ca rar vedetzi un ardelean sa se aprinda..dar .pur si simplu…s-a umplut paharul….va spun eu..gigi nu va muri de moarte buna..pt ca deranjeaza…acest personaj care a aparut pe scena pt ca l-am adus noi..am vrut sa-l avem…ca o replica la tot ce s-a facut pana acuma..dar ..problema e ca ramanem doar cu el…ca tziriac, netoiu, copos, C-tin Dragan..si toti cei din TOP 300 sunt ocupatzi, au treaba..au de dat tzepe…si de adunat..nu de dat…vremea lor nu a venit inca..nici nu cred ca va veni..bine ca avem Golden Blitz, matusi ca Tamara…macar de era Buciuceanu Botez…..dar nu avem un stadion modern..spitale moderne, scoli si …fabrici cotate la bursa ( pardon..fabrici avem..dar nu este cine sa le duca la Remat..macar sa recuperam fierul).macar de am avea credinta…cu adev…si ce daca cei din ferentari au furat curent? daca meseria asta o stim..si ne mandrim cu ea peste tot…sincer imi pare rau ca a venit gigi sa plateasca..ASTEPTAM ca STATUL ROMAN sa se implice..si sa vina cu niste masuri …care sa impiedice pe viitor..hotia..gigi draga..stii ce ai facut???? ai astupat doar rahatul..dar el a ramas acolo..problema nu -s-a rezolvat..raul trebuie taiat de la radacina…unde ne sunt alesii ..ca din 89 incoace ..doar …au trecut …si ei..prin …lefe..si atat.gata..nu mai intervin..azi a fost prima si ultima data..sper doar a adevaratii romani sa nu stea doar sa criitice, ci sa punem osu, sa ridicam tzara asta..si sa ne putem mandrii cu ea..Doamne ajuta!

andrei burcea  •  16 noiembrie 2006, 10:18

deci domnule Tolontan din pacat nu pot sa citesc ceea ce scrieti dumneavoastra, pentru ca nu faceti altceva decat sa mintziti.
D-le de ce nu le platesti dumneata acelor oameni factura, de ce nu faci si tu 200 de case sau cate o fii facut , nu sunt fan becali dar sunt fan omenie si asta conteaza cel mai mult, pe tine nu are cum sa te intereseze pentru ca ai un salariu de zic eu minim 5000 de euro pe luna si te cam doare la basca , ( scuza-mi expresia) dar asta e adevarul.
MAI ZI-MI SI MIE INCA O PErsoana din Romania care a facut macar pe jumatate din cat a facut el .
INTREBARE pentru domnul Tolontan daca veti un om sarac care cerseste pe strada ii dati macar 10.000. lei vechi , eu zic ca nu pt simplu fapt ca sunteti avar.
va multumesc!

UltraMihai  •  16 noiembrie 2006, 10:21

la munca nu la intins mana !!!!!!

Sandor George  •  16 noiembrie 2006, 10:30

Exista o zicala. Cand unui om ii este foame nu-i da peste, ci da-i o undita. Asa ar fi trebuit sa procedeze si domnul Gigi ca sa rezolve permanent problema aceasta.

http://www.anime-mania.ro

zack  •  16 noiembrie 2006, 10:35

totul e spus bine… dar nu inteleg sfarsitul : „iar cei loviti vom fi noi” . la ce anume va referiti?

x_man  •  16 noiembrie 2006, 10:36

Cataline, daca ar fi cate un Gigi (chiar si asa nebun…) in fiecare judet, care sa faca, macar, ce a facut el… ia gandeste-te si da un raspuns realist, lucid, fara resentimente la intrebarea: le-ar fi mai bine romanilor (nu la toti, dar macar unorca carora le e intr-adevar rau)? Gigi e unic in felul lui… are o nebunie… dar frumoasa. Nu cred ca a facut rau la nimeni. Mai rau face gura lui, care, de multe ori, e tare spurcata…
Daca un Tiriac, sa zicem (un tip care are un speech si o imagine excelenta) ar fi facut ce a facut Gigi, toata lumea ar fi fost la picioarele lui. Dar la Gigi gura bate fundul: azi face un gest superb, maine isi da cu stangul in dreptul bolborosind te miri ce prostioare. Asta e Gigi…

ronnie  •  16 noiembrie 2006, 10:44

As putea pune pariu ca celor care au scris ca emigreaza in congo daca iese becali presedinte, le-ati blocat accesul la blog-uri. Nu-i asa tolo??? 🙂

oaie fecali  •  16 noiembrie 2006, 10:53

toata treaba asta este de maniera politica pentru ca marele mancator de fecale..FEKALI.. a vazut el ca tiganii „este” multi si a decis sa faca orice ca astia sa-l voteze..dar dupa cum se vede nu prea i-a iesit..apropo..sunt meciuri internationale, foarte multe dintre ele sunt amicale e adevarat dar joaca Romania..nu credeti ca ar fi cazul sa nu mai mancati fecale de oaie spurcata sa nu-l mai pupati in g*oz atata si sa scrieti despre sport? Nationala de handbal feminin joaca foarte bine..in cupa cupelor la handbal masculin au picat Dinamo Baumit cu Hcm Constanta..astea sunt subiecte adevarate..stiu ca va pleteste oaie fecali cu bani grasi dar ar fi cazul sa nu mai fie 60% din stiri numai despre el.. nu credeti?

Georgero  •  16 noiembrie 2006, 11:01

@Jos_Cenzura

„Unde zice ca orice persoana trebuie sa-si plateasca singura factura? Asta e cea mai mare ineptie – de ce sa nu i-o poata plati altcineva?”

Nu trebuie sa „zica” neaparat undeva. Bineinteles ca i-o poate plati altcineva. E insa o chestie de onoare…

lazar dan  •  16 noiembrie 2006, 11:08

si care e problema .Nu sunt un sustinator al acestui GIgi BECALI,dar cea ce face este demn de lauda. De la revolutie incoace l-am avut pe ILIESCU,acum aud ca este implicat pana in gat in niste lucruri murdare si are tupeul sa vina sa spuna ca cine are dreptul sa-l traga la raspundere,l-am avut pe CONSTANTINESCU care a plecat asa cum a plecat iar acum are tupeul sa iasa pe la tv. sa- acuze bla bla.Acum il avem pe BASE care isi bate joc de noi,cea mai recenta dovada scumpirea gazului romanesc in prag de iarna. Si in plus mai bine sa-ti faci campanie electorala construind case si ajutand oamenii decat cu afise de toata jena ,mici si bere cum au facut predecesorii.

Comentează