Ce-aţi face în locul lui Copos? Dar în locul lui Răzvan Lucescu?

Copos ezită să ia o decizie în privinţa antrenorului pentru că suporterii rapidişti, cel puţin cei care s-au expimat public, ar dori majoritar ca Răzvan Lucescu să rămînă în Giuleşti.

luni, 11 decembrie 2006, 1:58

Copos ezită să ia o decizie în privinţa antrenorului pentru că suporterii rapidişti, cel puţin cei care s-au expimat public, ar dori majoritar ca Răzvan Lucescu să rămînă în Giuleşti.

Dacă Rapid nu se califică în primăvara europeană, convenabil pentru Copos ar fi ca Răzvan să renunţe de bună voie. Deocamdată, ambii se menţin într-un soi de ambiguitate strategică. În cazul în care aţi fi în locul fiecaruia dintre cei doi, ce aţi face?

Comentarii (219)Adaugă comentariu

johnny_a32  •  11 decembrie 2006, 18:27

daca as fi razvan, probabil m-as orienta spre o esarfa,papion sau cravata alba cu picatele visinii pentru ca nu prea il mai ajuta fularul. 🙂

daca as fi copos i-as plati lui razvan esarfa, papionul sau cravata ca sa nu zica suporterii rapidisti ca din cauza banilor nu mai joaca nimic asa-zisii eurofantastici de anu’ trecut 🙂

anton si romica  •  11 decembrie 2006, 18:39

daca asi fi copos :
1.- asi aduce antrenor la echipa!
2.- toti care sunt acum pe acolo, incepand cu zotta acces interzis peste tot!
daca asi fi razvan lucescu:
1.- m-asi apuca de ceva ce asi fi in stare sa fac cu adevarat eu, nicidecum antrenor!
2. – asi race dreaq oadata din gura ca prea vorbeste a prost si aiurea…mereu vede alte meciuri!

anton si romica  •  11 decembrie 2006, 18:41

p.s.
tot copos daca asi fi pe r lucescu il numesc ofiter de presa…le are cu propaganda si atat!

Real Sport Romania  •  11 decembrie 2006, 18:43

“Etapa din Italia, rezumate video (58 minute)” numai la …

http://real-sport.blogspot.com/

rechinul  •  11 decembrie 2006, 19:20

razvan:m-as sacrifica si as pleca pentru ca la rapid e nevoie de o schimbare la orice nivel.daca tin asha de mult la jucatori si club as face acest gest pentru binele lor si al clubului.uneori e mai bine sa se sacrifice un om ptr ca o colectivitate sa prospere progresand
copos:l-as aduce pe mihai stoica antrenor(nu MM) un om harnic si priceput ce a muncit ptr viitorul rapidului la rapid 2.palmares locul 4 in b in sezonul 04/05 in fata petrolului,promovarea filierei armene karamian si apoula si a unor tineri la prima echipa ex grigore reciclat la satelit gigel ene postolache .i-as da timp as avea rabdare cu el(nu cum a fac pinalti) si i-as readuce pe banca pe zeciu si ene.

fiat  •  11 decembrie 2006, 19:30

in locul lui Razvan : as da repede telefon la dl. Iancu sa-l intreb daca mai este valabila propunerea din vara ! asta , in cazul in care nu vreau o perioada mai lunga de vacantza !

in locul lui Copos : mi-as pune toata abilitatea de convingator in discutia cu Boloni , asta in cazul in care mai vreau sa prind CL , daca nu ma pot gandi la Sabau , Zenga , etc

Gullit  •  11 decembrie 2006, 19:32

+++Anton – ai ziso „lucescu jr. ofiter de presa” ha, ha, ha ….. +++ pai dupa ce panarame de jucatori devin la RAPID mai ales cu Zicu ratangiu de ramai Perplex …. si Griffits … mai devii si eu stiu altceva.

+ Copos sa ne lase odata… noua ne trebuie INVESTITORI CA LUMEA si NU un utcist care a mirosit a VALUTA dupa ’89 si gata se da pe ZGARCITUL baganduse ca musa-n lapte in fotbal la RAPID …cu tot cu teatrele lui!!! +

PEACE !!!!

HAI RAPIDULETUUUU !!!

Nasu’  •  11 decembrie 2006, 20:17

Stimate domnule Tolontan,
acestea sunt sugestiile mele pentru cei doi „taurasi”.
Nu raspund la „ce ar face unul sau altul” dar le adresez parerile mele.
Sincer, nu am adresele de e-mail ca vroiam sa ma adresez lor, nu prin intermediul dvs.
Cu multumiri pentru intelegere.

Pentru Razvan
Razvan, sunt un suporter al rapidului. De fel sunt obiectiv si trebuie sa recunosc ca la un moment dat am crezut ca tu nu vrei sa joace echipa bine. Hamurile erau in mana ta. Atunci gandeam ca ai de gand sa te razbuni pe Copos folosind echipa. Te rog sa ma scuzi ca te-am judecat gresit. Intre timp am constatat ca dl. Copos face tot posibilul ca Rapid nu aibe rezultate bune punand presiune pe echipa prin comentariile lui de prost gust si deplasate, tot timpul acid cu toata lumea, suparat si atunci cand echipa invingea, … folosind to felul de trucuri doar ca sa nu plateasca primele jucatorilor.
Cu George Copos esti ,,prieten” doar daca nu are sa-ti dea bani. Singurul lui merit aici ( si trebuie sa recunosc cu mana pe inima) este ca a investit mult. Problema este ca vrea si rezultate foarte repede. El face parte din categoria investitorilor care dau bani astazi si vor profit incepand de ieri.
Cred ca nu este interesat de performanta fiindca ar trebui sa plateasca primele stabilite in R.O.I., regulament inventat doar de „mintea aia a lui plina de neuroni ascutiti”.
Zvonul cu transferurile de la Bistrita sunt concludente. Nu poti sa faci performanta cu jucatori de mijlocul clasamentului.
Razvan, Rapidul este sansa ta, si tu esti sansa Rapidului. Este ca nunta fara lautari sau ca sarbatorile de iarna fara cadouri. Ai construit un grup si o armonie in sanul echipei cu multi proprietari de cluburi ar dori sa aibe. Meritul este al tau. Ai caracter de invingator. Nu trebuie sa-i dai ocazia lui Copos sa se bucure. Nu o sa te demita. In spiritul sarbatorilor de iarna, cand toata lumea face cadouri bucurandu-si prietenii, tu informeaza-l ca nu pleci de la Rapid pana in 2010. Garantez ca-i strici Craciunul – o metita. Trebuie sa intelegi ca nu are curajul sa te demita. Stie el ce-l asteapta dupa aia.

Pentru Copos
Domnule Copos, cand ati gandit corect :
– atunci cand ati declarat ca Razvan este entrenor pe viata la Rapid ?
– sau atunci cand spuneti ca sunteti dezamagit de prestatia antrenorului ?
si exemplele pot continua fiindca am cu ce … .

Ma tem ca uitati prea repede binele facut, si va intuneca gandirea raul provocat de o infrangere. Sunteti un caracter mult prea vulcanic pentru un presedinte (proprietar) de club. Trebuie sa stiti sa iertati pentru a fi iertat.

Pentru amandoi
Am convingerea ca aceasta pauza competitionala va aduce liniste clubului si va asezati la masa tratativelor. Cearta si ambitiile voastre au afectat imaginea clubului. Toata lumea, asa cum arata si Razvan, ataca Rapidul. Trebuie sa fiti uniti. Sa nu spalati rufele in strada fiindca adversarii atat astepta (vezi jurnalistii pro Dinamo si Steaua). Cred in voi si in intelepciunea voastra, cred in iertare si cred in viitorul vostru comun la Rapid.
Sunt multe de spus, nu as putea cuprinde astea in doar cateva cuvinte, dar trebuie doar sa fiti mai iertatori. Doar cu armonie si „MULTI BANI” puteti face performata.
Sper ca bunul Dumnezeu sa va aduca linistea necesara in luarea deciziilor corecte. Nu pot decat sa va urez Sarbatori fericite, an nou plin de bucurii, implinirea tuturor dorintelor si sa va ajute Dumnezeu sa lucrati tot impreuna macar pana in 2010.

Cu consideratie,
M.B. – un suporter din Urziceni.

Red dog 5  •  11 decembrie 2006, 20:25

@Nasu’
Pacat de munca ta. Se vede ca esti informat, dar nu-ti fa probleme…Oricum n-o sa-ti raspunda nimeni aici, e o gulguta totala, asa ca :

HAI DINAMO !!!

tase  •  11 decembrie 2006, 20:27

In locul lui Razvan as pune mana de la mana cu Nea Mircea si as cumpara Rapidu.In locu lui Copos i las vinde lu razvan si lu nea Mircea

FairPlay  •  11 decembrie 2006, 21:19

In locul lui Copos: l-as demite pe Razvan dupa ce mi-as asigura spatele (adica necalificarea Rapidului in primavara europeana si as avea un alt antrenor la echipa). Sau daca nu l-as demite, atunci as profita de neindeplinirea obiectivelor ca sa mai tai din prime si din salarii si sa economisesc niste bani! 🙂
In locul lui Razvan: Nu prea am de ales – depinde de patron! Daca el ma da afara, asta e: viata merge inainte! As astepta sa vina o noua oferta si as lua-o de la capat in alta parte. Oricum as incerca sa-mi fac meseria cu demnitate si mai departe.
In locul jucatorilor: As sustine antrenorul in fata patronului si mi-as da sufletul pe teren ca sa-i demonstrez scirtzanului de Copos ca el greseste!

mihaitzacampina  •  11 decembrie 2006, 21:25

dak as fi in locul lui razvan as ramane si as demonstra k de fapt e o mare valoare si ca are in cap antrenorat doar k cateodata mai ai nevoie si de noroc. daca as fi copos as face multe ………dar nu sunt

The Coach  •  11 decembrie 2006, 21:41

O poveste naiva *

Privind prin gaura din perete, un soricel il vazu
pe fermier si pe sotia sa desfacand un pachet.
„Oare ce se afla acolo?” se intreba soricelul.
A fost ingrozit sa vada ca in pachet era o capcana pentru soareci.
Intorcandu-se la ferma, soricelul dadu de veste tuturor despre ceea
ce vazuse.
„Este o capcana pentru soricei in casa!
Este o capcana pentru soricei in casa!”
Gaina a cloncanit, si-a ridicat capul si a spus: „Domnule soarece,
iti pot spune doar atat. Inteleg ca este o problema grava pentru
dumneata dar nu are nici o consecinta asupra mea. Nu
pot fi deranjata de aceasta informatie”.
Apoi soricelul se duse la porc si ii spuse: „Este o capcana pentru
soricei in casa!”
Porcul a fost impresionat, dar a raspuns: „Regret, domnule
soarece,dar nu pot face nimic, poate doar sa ma rog pentru tine.
Poti sa fii sigur ca esti in rugaciunile mele viitoare”
Soricelul s-a dus apoi la vaca si i-a spus si ei: „Este o capcana pentru
soricei in casa!”
Vaca i-a raspuns: „Wow, domnule soricel, imi pare rau pentru tine
dar in ceea ce ma priveste pe mine aceasta capcana nu ma poate rani
in nici un fel”.
In cele din urma, soricelul s-a intors in casa foarte desnadajduit
si s-a decis sa infrunte de unul singur capcana. In acea noapte s-a
auzit un sunet care vestea ca ceva fusese prins in capcana.
Sotia fermierului se grabi sa vada despre ce este vorba, dar din
cauza intunericului nu a vazut ca in capcana era coada unui sarpe
mare si veninos. Asa ca acesta o musca.
Fermierul se grabi cu sotia sa la spital, apoi o aduse acasa cu
febra mare.
Toata lumea stie ca un bun remediu impotriva febrei este supa de
pui, asa ca fermierul se duse si sacrifica gaina.
Cu toate acestea, starea sotiei sale se inrautatea.
Prietenii si vecinii venisera sa stea cu ea, iar ca sa ii poata
hrani, fermierul taie si porcul.
Sotia fermierului nu se insanatosi si in cele din urma muri.
La inmormantare au venit atat de multe persoane incat fermierul a
sacrificat si vaca pentru a-i hrani pe toti.
Soricelul privea acum prin gaura din perete cu multa tristete…

*Morala** :* Toti suntem intr-o calatorie numita viata. Atunci cand auzi
ca are cineva o problema si crezi ca nu te priveste, adu-ti aminte
ca daca unul dintre noi este amenintat, noi toti suntem in pericol.

The Coach  •  11 decembrie 2006, 21:41

O poveste naiva *

Privind prin gaura din perete, un soricel il vazu pe fermier si pe
sotia sa desfacand un pachet.
„Oare ce se afla acolo?” se intreba soricelul. A fost ingrozit sa
vada ca in pachet era o capcana pentru soareci.
Intorcandu-se la ferma, soricelul dadu de veste tuturor despre ceea
ce vazuse.
„Este o capcana pentru soricei in casa! Este o capcana pentru
soricei in casa!”
Gaina a cloncanit, si-a ridicat capul si a spus: „Domnule soarece,
iti pot spune doar atat. Inteleg ca este o problema grava pentru
dumneata dar nu are nici o consecinta asupra mea. Nu
pot fi deranjata de aceasta informatie”.
Apoi soricelul se duse la porc si ii spuse: „Este o capcana pentru
soricei in casa!”
Porcul a fost impresionat, dar a raspuns: „Regret, domnule
soarece,dar nu pot face nimic, poate doar sa ma rog pentru tine.
Poti sa fii sigur ca esti in rugaciunile mele viitoare”
Soricelul s-a dus apoi la vaca si i-a spus si ei: „Este o capcana pentru
soricei in casa!”
Vaca i-a raspuns: „Wow, domnule soricel, imi pare rau pentru tine
dar in ceea ce ma priveste pe mine aceasta capcana nu ma poate rani
in nici un fel”.
In cele din urma, soricelul s-a intors in casa foarte desnadajduit
si s-a decis sa infrunte de unul singur capcana. In acea noapte s-a
auzit un sunet care vestea ca ceva fusese prins in capcana.
Sotia fermierului se grabi sa vada despre ce este vorba, dar din
cauza intunericului nu a vazut ca in capcana era coada unui sarpe
mare si veninos. Asa ca acesta o musca.
Fermierul se grabi cu sotia sa la spital, apoi o aduse acasa cu
febra mare.
Toata lumea stie ca un bun remediu impotriva febrei este supa de
pui, asa ca fermierul se duse si sacrifica gaina.
Cu toate acestea, starea sotiei sale se inrautatea.
Prietenii si vecinii venisera sa stea cu ea, iar ca sa ii poata
hrani, fermierul taie si porcul.
Sotia fermierului nu se insanatosi si in cele din urma muri.
La inmormantare au venit atat de multe persoane incat fermierul a
sacrificat si vaca pentru a-i hrani pe toti.
Soricelul privea acum prin gaura din perete cu multa tristete…

*Morala** :* Toti suntem intr-o calatorie numita viata. Atunci cand auzi
ca are cineva o problema si crezi ca nu te priveste, adu-ti aminte
ca daca unul dintre noi este amenintat, noi toti suntem in pericol.

riki_faq  •  11 decembrie 2006, 23:11

Sa-l pastreze pe Razvan si acesta sa renunte la sentimentalismele fata de anumiti jucatori.Spre deosebire de Steaua ,Rapidul joaca fotbal(in fiecare meci au avut 1 sau 2 ocazii cel putin ,monumentale)nu intru detalii-un stelist

iulian28iasi  •  12 decembrie 2006, 0:11

pentru @Nasu m.b. din urziceni:
deci esti in eroare
copos nu investeste in rapid, el doar scoate. ti-as recomanda de pe siteul gsp sectiunea cum au intrat in fotbal george copos.
multa bafta

Hai Vasluiu  •  12 decembrie 2006, 0:19

n-as face nimic pana nu as fi sigur ca gasesc un inlocuitor mai valoros.

Ronin  •  12 decembrie 2006, 0:27

1. get back Niculae, even if the price would be double what he got for him, not to talk about the wage.
2. make a 5 year contract for the coach, a good contract, with propper wage but propper penalties for leaving as well.
3. increase the size of the youth teams to at least 30 players per age bracket, buy a couple of inferior divizion teams to forge them in a propper environment.
4. hire some scouters in countries where soccer is one of the minor sports, like US, Australia, New Zeland.
5. sponsor and organize some soccer tournaments in countries of the third world – you’d be surprised how many rougth diamonds „rot” in the hungry dust of Africa and so.

cezar marcus  •  12 decembrie 2006, 8:46

In locul lui Razvan m-as duce unde-as vedea cu ochii.In locul lui Copos m-as duce la mormintul lui ,,Impuscatu”’ca sa-i cinsteasca memoria zi de zi si sa-l asigure ca a ramas un comunist de nadejde.
Razvan a fost cel mai ,,credul” om din lume cind a sperat ca un om cu 2 fete cum este Copos se va schimba.Pt Copos utc-istul jucatorii si antrenorii Rapidului sunt muncitori in fabricile lui care momentan nu ,,performeaza”.
In viata mea nu am vazut o JIGODIE mai mare ca acest domn Copos.Dupa ce a fost zburat din politica pe motive de coruptie acum ne tine lectii despre moralitate si performanta.
Te face sa versi.

Comentează