Răsfăţul lui Răzvan

Buga îl acuză pe Copos că nu vrea să-i dea drumul. Răzvan Lucescu tace. Coman îl ironizează pe patron după ce acesta i-a fixat preţul de transfer. Răzvan Lucescu tace. Mircea Lucescu îl sprijină într-un interviu în Sport Total pe Răzvan Lucescu şi analizează lucrurile de la Rapid. Şi Răzvan Lucescu tace.

vineri, 5 ianuarie 2007, 5:53

Buga îl acuză pe Copos că nu vrea să-i dea drumul. Răzvan Lucescu tace. Coman îl ironizează pe patron după ce acesta i-a fixat preţul de transfer. Răzvan Lucescu tace. Mircea Lucescu îl sprijină într-un interviu în Sport Total pe Răzvan Lucescu şi analizează lucrurile de la Rapid. Şi Răzvan Lucescu tace.

De cîteva luni, Rapid e în fierbere. Se pun la cale transferuri, debarcări, suporterii sînt nedumeriţi sau doar intrigaţi, speră că vor prinde locul doi şi Liga, iar antrenorul răsfăţat de toată lumea se ţine departe. De prin noiembrie el a intrat într-un refuz al realităţii.

Nu există în fotbalul românesc un personaj care să fi fost înconjurat cu mai multă afecţiune şi care să fi întors mai multă tăcere decît Răzvan Lucescu. Nici cînd a pierdut calificarea după meciul cu Irlanda de Nord, tatăl său nu părea atît de dezgustat, aşa cum pozează acum Răzvan, cel care a rămas antrenor pentru că:

1. Suporterii şi media l-au susţinut.
2. Jucătorii l-au încurajat.
3. Nu şi-a găsit un alt angajament rezonabil.
Ar mai fi punctul „4. Pentru că aşa a vrut el”, dar asta nu e clar deloc, de vreme ce afişează o atitudine îngreţoşată, ca şi cum ar fi fost pus de un tribunal să mai stea la Rapid, pe bancă şi, în general, în fotbal.

A făcut lucruri excelente, dar şi mari greşeli. A cîştigat şi a pierdut. OK, acum s-a plictisit sau ce? Pentru că Lucescu jr e pur şi simplu de neînţeles!

Se lucrează greu cu Copos. Dar, deocamdată, cel care duce greul pîrtiilor, al declaraţiilor, al negocierilor şi cel care ia pumni virtuali de la jucători este Copos, asta în timp ce antrenorul îşi afişează dezgustul de la distanţă. E în această neimplicare şi o şmecherie, „vedeţi, eu n-am nici un amestec, dacă iese rău Copos e de vină!”. Semnează Răzvan Lucescu. Vorba presei britanice. Mourinho din Est. Mai puţin rezultatele. Pentru că în timp ce portughezul este un fanatic al victoriilor,  Răzvan s-a profilat pe angoase.

ULTIMA ORĂ: Am recitit articolul şi îmi cer scuze lui Răzvan Lucescu! Textul era justificat dacă el mai era antrenorul Rapidului. Dar toate semnele arată că nu mai e, de aceea îmi retrag observaţiile.

Comentarii (465)Adaugă comentariu

HINGHERU  •  6 ianuarie 2007, 2:09

noapte buna baieti,vorbim maine sau cand oi avea timp

gargalie  •  6 ianuarie 2007, 2:30

asa tolontane, pregateste terenul!

a ramas antrenor la rapid pt. ca nu a avut alt angajament si mai ales pentru ca nu are personalitate, la fel ca rednic. Dupa ce cocos numai ca nu i-a tras un picior in cur ca sa plece, asta, ca un caine loial statea cu botu’ pe labe si cu ochii umezi asteptand sa mai ia un bocanc in spate.
la fel a facut rednic si mai ales hizo.
mi-e scarba de astfel de oameni

Ken  •  6 ianuarie 2007, 2:32

Domnu; TOLO am pus aici acest msg pt ca nu am gasit unde sal pun altundeva 🙂
dar sper sal bagati in seama .
Deci toata lumea fericita ca am intrat in EU fotbalisti vor pleca mai usor , vor veni alti la noi mai usor etc… … fratilor trezitiva in romania sunt prea multii care vor doar sa traga si ei un ban sa traiasca si cand pot sar vinde si pe coj de paine…. GG pt jiji ca tine la jucatori si daca ai vinde ia bani buni pe ei ,copos ?????????? hmmm un comunist care incearca sa-si faca bugetul propiu cat mai mare de parca nui ajunge ……. Dinamo ?????????/ un sat fara caini cu toate ca pe acolo umbla numai lupii ( borcea , turcu , si ceilaltii ) nu cred ca vor face echipa !! 1 . Niculescu 5 lovituri libere un gol din bulan si e mare vedeta ? ati uitat acum un an sau 2 cum juca? acum toti mama mama cine e asta si cum joaca? cum joaca frate e cumva zidan ? si nu vad eu ??
2. Danciulescu ? mare dinamovist ? a-ti uitat cand dadea gol pt steaua cum i-si baga in gura noastra? ( dinamovistilor )
3.fostul Ganea ? persoana ff ciudata dumnezeu sa te inteleaga omule!!!RIP!
4.Catalin munteanu… e ceva cei trebuia echipei un mijlocas de care sa dea pasa dar nul vad facand fata in cupele europene .
5. Margaritescul i-si da sufletul i-si da sufletul pe teren un jucator pe care trebuie sdal respectam pt felul in care sa ridicat la dinamo si cum joaca in fiecare meci cu toate ca ai mai trebuie experientza in joc..
6.Ze kalaga al vad un jucator profesionist ( e strain si are alta mentalitate sper sa nul strice astia cu manelele lor dar am inteles ca al da dinamo .. sunt ratatii 🙁 avem si noi un juactor bun si al dau )
7. Radu stefan un jucator tanar care ar putea sa se ridice ff mult in viitor dar acum depinde de el ce alege o viata profesionista sau manelele de la noi 🙁
8.Moti ok cu toate ca trebuie sa se mai maturizeze…………
9.portar???????? avem portar??????????? hmmmmmm se intoarce Prunea ? hmmm posibil ca nu mai scapse demult nimeni mingea in poarta 🙁 no offece steaua voi a-ti scapat de carlios :))
10.Hey toti ceilalti trezitiva si jucat footbal findca acest sport se extinde la alt nivel nu se joaca doar cu ceahlaul , bacau , si alte echipe blatiste a-ti batut 5 echipe in europa ?????? wow am avut cel mai bun an din fotbalul romanesc mama mamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hey a-ti uitat de umiltintza stelei cu 4 la 2 in semifinale ? dar cu realul acasa? dar cu lion acasa?
de echipa nationala nu mai comentez nimic momentan 🙁 trebuie sama documentez mai bine 😀

gargalie  •  6 ianuarie 2007, 3:06

ken

si n-ar strica si niste lectii de gramatica, macar baza. Pe bune.

Fanbuzarin  •  6 ianuarie 2007, 3:34

Foarte corect articolul d-le Tolontan. Am totusi o intrebare: ati putea sa ne lamuriti de ce Razvan a fost (si este si in continuare) favorizat de presa? Ard de curiozitate sa aflu.

MIHAIRAPIDU  •  6 ianuarie 2007, 3:55

bravo ken catzelusule
shezi frumos.pe burta acuma si da din coada

MDa  •  6 ianuarie 2007, 3:58

RATATILORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR ma pis pe fotbalul vostru

walter  •  6 ianuarie 2007, 4:05

Mda,fotbal ca fotbal,comentariile pe blog ne omoara!!!Unul mai „dastept”ca altul!!!Mai ales pleava ala de isi zice hingheru,mai rar asa incult plin de fite!!!

walter  •  6 ianuarie 2007, 4:11

gargalie
Nu e examen,e talent nativ!In stare pura,nealterat de lectiile pe care oricine le serveste obligatoriu(legea,de)pana in clasa a-nspe-a,cica!

walter  •  6 ianuarie 2007, 4:16

„Talent nativ” e intentionat pus!Ptr. unul Enzo,o valoare ce a studiat pe Mehadia,colt cu Giulesti ,cartile de tarot:)))alaturi de muza lui:)

ioan plischi  •  6 ianuarie 2007, 6:50

daca va place logoreea, il aveti pe beeehcali et co., pe borcea et co., pe mititelu, pe mitica, pe iancu si mai sunt destui. razvan nu vorbeste mai putin decit dorinel munteana, zum beispiel, dar nimeni nu-l calca pe laringe. nu mai au oamenii voie nici sa taca?!

gigi.zugravu  •  6 ianuarie 2007, 8:45

Tolontane ai terminat concediul? Scarba mi-e de tine …

peter  •  6 ianuarie 2007, 9:11

razvan lucescu!
n am sa te uit in viata mea cand ai fost portar la sportul studentesc si ati facut un egal cu steaua ca sa l favorizezi,firesc de altfel,pe mircea lucescu,antrenor al rapidului la acea vreme,care se afla in lupta pt titlu in duel cu steaua!
dupa meci,ai declarat asa dedic aceasta victorie*desi ati facut egal* tuturor antistelistilor din romania
razvan lucescu esti o mizerie cu 3 fetze

rosso nerro forza milan  •  6 ianuarie 2007, 9:36

foarte reusit articolul dvs domule tolontan si faza cu ultima oara a fost ceva genial. BV BV BV dar pe viitor vas ruga sa pastrati aceiasi constanta in articole si sa nu alegeti calea sinusoidala intrun mod intentionat sau nu.Ultima ora: imi retrag ultimele observatii tocmai il vad pe voiculesc in redactie…!! o zi perfecta in continuare

Ovy_Sb  •  6 ianuarie 2007, 9:58

RAZVAN trebuie sa-si ragaseasca bucuria de-a fi antrenor. S-o faca din nou de placere. Ai observat bine: parca ar fi o femeie obligata sa se prostitueze si care e scarbita de lucrul asta (am precizat asta pentru ca am auzit ca ar fi si femei cere o fac de “placere”).
Un lucru e sigur: Razvan iubeste Rapid-ul (ar trebui sa-i multumim lui Dumnezeu pentru asta toti rapidisti), la fel de sigur e si ca uraste de moarte steaua, despre dinamo… cred ca ii nu ii sunt prea simpatici nici ei…
RAZVAN e un personaj aparte in fotbalul romanesc. Cand a gresit si cand a facut bine Razvan? Cand a plecat “de nebun” pe podul Giulesti dupa ce a eliminat-o pe Fayenoord, neuitand sa-i arate degetul mijlociu lui Copos? Sau acum cand refuza sa se implice in scandalurile noastre mioritice. Copos crede ca joaca rol de motivator. Ca el l-a motivat pe Razvan s-o elimine pe Fayenoord. Poate e putin asa…. Razvan a spus ca strategia trebuie s-o faca cel care se pare ca va dainui vesnic la Rapid – Copos.
Copos s-a apucat de strategie si i l-a adus pe Ganea la echipa (ne vom lamuri de corectitudinea deciziei), vrea sa-i vanda doi dintre copii de suflet (Buga si Maldarasanu). Poate e o noua incarcare motivationala. Sa dea Dumnezeu sa mai avem parte de scena de dupa meciul cu Fayenoord, de o noua descarcare care bineinteles ca va avea loc in aceleasi circumstante fericite si totodata istorice pentru RAPID.
Poate castigarea campionatului. E un gand nebun acum, dar nu imposibil. Sau macar locul doi dublat de o calificare in Liga Campionilor.
Hai Razvane! Fa cumva sa mai ajungem inca odata acolo la momentele alea de fericire de asta-primavara, si poti sa-i arati atunci cu amandoua mainile. De fapt sigur o sa fie mai multe maini care i-ar arata asta lui Copos… jucatorii ar flutura si ei putin mainile in aer… Suporterii visinii i-ar si canta putin “sponsorului” de la ana electronic… asa ca pe vremuri…
Poate fi un moment de rascruce, de maturizare pentru Razvan.

Ion  •  6 ianuarie 2007, 10:44

Vezi ca Razvan tocmai a dat un megainterviu in ProSport.

maryusdv8  •  6 ianuarie 2007, 10:48

tolo(mac), a presupune, poate orice retardat… ceea ce este in „mijlocul” suporterilor habar nu ai, ceea ce este in „interiorul” jucatorilor, care acum mai mult ca oricand, datorita lui Razvan, sunt o ECHIPA si in afara stadionului, cu atat mai putin stii.
Daca suporterii si media l-au incurajat, au facut-o pt. ca a meritat; jucatorii au facut-o tocmai pt. ca stiu cel mai bine ce fel de antrenor si om este… in ceea e priveste gasirea unui „alt angajament”… de unde stii tu ca nu a avut oferte?… presupuneri de om frustrat, care nu-si poate pastra impartialitatea ce o presupune meseria pe care o practici.

maryusdv8  •  6 ianuarie 2007, 10:49

Uita-te in toata istoria RAPIDULUI si vei vedea ca cele mai bune rezultate pe plan extern, sunt obtinute cu acest antrenor „neinteles” de cei ca tine, uita-te la nr. de meciuri jucate in campionat si cupa, iar dc. capacitatea intelectuala iti permite sa faci cateva operatii matematice, vei ajunge la o alta concluzie vis-a-vis de Razvan si echipa RAPID, in special… ca pana la urma, impresia ce o lasi este aceea ca tu ai ceva cu RAPID si RAPIDISTII.
Iti vand un pont: pe ce loc se afla RAPID, in ierarhia mondiala a cluburilor?… cum se intocmeste aceasta ierarhie?… cumva pe baza rezultatelor interne si externe?… cine este antrenorul RAPIDULUI care a „adus” echipa in primele locuri ale clasamentului?… sunt intrebari retorice…

marius  •  6 ianuarie 2007, 11:04

Tolo du-te si da-ti demisia din functia de gazetar ca nu ai nici o treaba cu fenomenul fotbalistic……vezi-ti tu de ale tale si lasa-ne…

Laurian_SDK  •  6 ianuarie 2007, 11:09

cum adik nu mai e?
Sunt un rapidist. Vreau rapid detalii. Cataline, tu stii ceva si nu vrei sa ne spui?

Ion  •  6 ianuarie 2007, 11:14

N-ai inteles nimic Lauriane, nu mai e antrenorul Rapidului pentru el. Pentru ca vorbeste cu aia de la ProSport si nu vorbeste si cu ei. De aia…

ff  •  6 ianuarie 2007, 11:30

——> http://www.danutcoman.ro

Johnny  •  6 ianuarie 2007, 11:33

Treaba sta cam asa, tot in 4 puncte:

1) Razvan nu a ramas la Rapid din incapatanare, sau pt ca nu avea oferte, a ramas pt ca a construit un grup deosebit acolo si trebuie ca omogenitatea sa se pastreze, iar el este garantul acestui lucru.
2) Daca Razvan se tine deoparte este cel mai elegant lucru pe care il poate face, nu da replici, cum fac mult mai spurcatii la gura Olaroiu si Rednic, se afla mereu in postura de a vorbi pe teren, si o face excelent.
3) Razvan nu este Mourinho al Romaniei, oricata bascalie ai vrea sa faci, d-le Tolontan; cand cei din presa occidentala au spus la modul serios acest lucru, voi, GSP-isti nu mai nimereati sa-l laudati pe „Oli” dupa „succesul” de la Midddlesbrough, uitand sa felicitati si conducerea tehnica a giulestenilor, careia si acum ii purtati sambetele…
4) si acum ati spune dvs. „este si un punct 4”, aici mai pot spune ca azi-noapte, cand lumea dormea, dvs. GSP-istii cautati in lada cu zvonuri, si ati gasit tocmai asta cu demiterea/demisionarea lui Razvan, ma intreb a cata presupunere este…mai bine nu publicati acest articol, nu va face cinste si arata de fapt cine sunteti d-le Tolontan…
Hai ROMANIA

HINGHERU  •  6 ianuarie 2007, 11:34

@walter iti raspund o singura data ca am treaba,nu pot sa stau la taclale cu tine,esti dus amice vrei sa faci pe superiorul cred ca l-ai citit prea mult pe wlm.a devenit un fel de idol pentru voi,pacat ca nu ai cap sa gandesti singur,cand iti iei anunta si tu pe cineva

penny  •  6 ianuarie 2007, 11:44

Tolo, de data asta ai dreptate. Numai inconstientii il mai apara pe Razvan.

geo  •  6 ianuarie 2007, 11:47

poate sa vina si ……..capello cu copos nu se face treaba

ANTI-JOC  •  6 ianuarie 2007, 11:59

Ce m-as bucura sa-i urmeze exemplul si alti antrenori din prima liga si sa nu scrieti decat de steaua in ziar ca doar nu-i nici o pierdere 99,99% din romani sunt stelisti.
S-o fi saturat sa citeasca numai de gigi si mm in ziar si a decis sa nu mai dea declaratii la gs(teaua)p.

Crishti  •  6 ianuarie 2007, 12:00

@Johnny, frate, n-ai inteles nici un rand din articol…
Se pare ca s-au solidarizat rapidistii si i-au sarit in aparare saracutului si mult-prea-incercatului Razvan. Nu intelegeti? Chiar asta e treaba…Tot timpul cineva(de regula taica-sau) trebuie sa sara sa-i ia apararea, tot timpul altcineva e de vina, nu el… Atunci cand un ziarist scrie lucruri reale si demonstrate, asta nu e un atac, iar alegerea lui Lucescu jr. de a nu „intra in jocul declaratiilor” nu mai e buna-cuviinta, ci doar fudulie prosteasca. Mai ales ca, uneori, antrenorul trebuie sa mai ia apararea echipei si a jucatorilor, nu invers. Despre asta vorbeste Tolontan si tocmai de-asta spune ca Razvan nu mai e antrenor la Rapid.

maryusdv8  •  6 ianuarie 2007, 12:22

Crishti, fa diferenta dintre a-i sari in aparare lui Razvan si a-si spune fiecare punctul de vedere… eu, ca rapidist, am de la echipa si Razvan, rezultate destul de bune, dar mai presus de orice AVEM UN SPIRIT DEOSEBIT in „lumea nostra”, consolidat in mare masura si de Razvan, spirit pe care voi, cei din afara, nu aveti cum sa il simtiti, ci doar sa il invidiati… noi suntem cei care ii alergam pe sinele de tren, cum tot noi suntem cei care ii „luam in brate”… este normal ca rapidistii sa ii „apere” pe cei pe care-i iubesc, si care au rezultate bune.
Porbabil deranjeaza si faptul ca Razvan stie sa vorbeasca, dar si sa taca… nu ca maj. celor de la alte echipe, care in afara de: „speram sa facem o figura frumoasa”, nu sunt in stare sa lege 5 cuvinte…

Care este  •  6 ianuarie 2007, 12:27

Si cica am intrat in Heuropa, care este, si Razvan tace, si nu mai sunt declaratii incendiare si nu mai are GSP ce scrie…..OMFG ce tragedie. Se intelege ca v-ati obisnuit cu scandaluri dar mai lasati draq oamenii in pace, daca vreti subiect senzational spuneti lui Becali ca l-a injurat Borcea. Esti asa „informat” ma tolo ca parca ai fi actionar la Rapid…lasa-ne lasa-ne.

damaris  •  6 ianuarie 2007, 12:36

razvan trebuie sa ia atitudine
asa nu se mai poate
sa faca ceva sa zica ceva deoarece starea asta nu multumeste pe nimeni si nu e in beneficiul nimanui

pink pig  •  6 ianuarie 2007, 12:41

Fara tat-su e zero. Are curaj cineva sa afirme ca daca nu era relatia dintre Il Muce si Copos mai ajungea el, portar mediocru, de duzina acolo unde a ajuns? Plus ca are, la moment, cel mai valoros lot din tara cu jucatori tehnici si de viteza si nu face nimic decit sa plinga si sa dea vina pe altii – are de la cine invata, ca haholii fac tot timpul misto de tat-su.

maryusdv8  •  6 ianuarie 2007, 12:50

pink pig… iti meriti nick-ul… no other comment

Marius-Pitesti  •  6 ianuarie 2007, 12:54

Nu inteleg ce aveti toti cu acest om!!!Nu uitati ca este omul care a adus performanta de varf a Rapidului…Avea dreptate Razvan:”Cine azi te simpatizeaza, maine te umileste”

Alexander  •  6 ianuarie 2007, 13:30

Razvan nu este un antrenor bun, ci doar un antrenor norocos.

ursu  •  6 ianuarie 2007, 13:32

eu cred ca cel mai bine pentru Rapid ar fi sa fie liniste,Razvan poate nu face chiar ca la carte totul,dar de fapt care este cartea….Noi cei care iubim aceasta echipa nebuna,Rapid,si cei asemenea mie stiu despre ce vorbesc,credem ca nimic nu trebuie schimbat,prin aceste articole de fapt se incearca sa se strice linistea fara de care nici o echipa mare nu poate reusi.Eu unul spun sincer Hai Rapiiiid!Razvan Noi cei tacuti te sprijinim,si daca vreodata crezi ca nu suntem acolo uitate la cei care nu ies in fata,sunt adevaratii rapidisti,oameni de bun simt,oameni care fac mai mult decit spun,pentru noi Rapid este o familie fara de care nu am fi niciodata,la fel.
Am tinut cu Rapid cind a pierdut cu 8-0,cind era in B,tin cu Rapid acum,cind toti imi arata ca avem 15 pct mai putin,tin cu Rapid si cred in Razvan,cred in baieti,nu ma necajesc pe Karamian,cred ca daca vom avea rabdare[doamne multa rabdare]vom triumfa,victoria va fi al dracului de dulce.
Foooooorta Rapid.
si daca doriti postati adresa de mail,toate mizeriile care doresc alti suporteri sa le arunce nu fac decit sa ne intareasca,e o vorba ‘ce nu te omoara te face mai puternic’.

wlm shkspr  •  6 ianuarie 2007, 14:18

necula Says:

January 5th, 2007 at 10:47 pm
termina-te ma, ca acu a anulat unul pe bune, (celalalt nu era nici pe departe gol) dar anul trecut alt arbitru ne-a refuzat penalti clar cu boro, iar alt arbitru a anulat gol perfect valabil cu croncaneii, ai uitat? in europa se greseste, dar nu se face cu intentie si pe lovele grele ca la noi
===============================

Ia uite cine se victimizeaza caraghios!? Stirpea lui Salomir, combinata cu vina lui Augustus Constantin sau Bebe Helesteanu!? Te-apuca risul, d-le! 🙁

D-lor moderatori va rog sa incercati sa banati IP-urile care preiau nick-urile noastre si care deverseaza mascari si venin prin diversiuni demne de Poiana Mare! Nu agreez sub nici o forma cenzura, dar parerile si manifestarile schizoide necenzurate pot dauna grav sanatatii mentale a poporului roman in ansamblul sau! 👿

Nu pot emite nici o judecata de valoare pe un blog care nu constituie razboiul meu. Cu atit mai putin al lui Catalin Tolontan cu lumea alb-visinie. Probabail ca seceta fotbalisica profunda e cauza aparitiei acestui blog … 😉

Va multumesc anticipat!

Crishti  •  6 ianuarie 2007, 14:39

@maryusdv8, nu cred ca ce am spus eu contrazice spusele tale. Nu, nu suntem invidiosi pe asa-zisa „atmosfera” din echipa voastra, nu sunt de acord ca e cel mai inteligent si doar el poate sa scoata mai mult de 5 vorbe in fotbalul nostru. Am spus doar ca uneori e cazul sa mai ia si el apararea echipei, nu invers, cum se intampla de obicei, sa vorbeasca atunci cand este cazul si sa nu se ascunda in spatele mastii de „imaculat” pentru ca nu il prinde. In fond si la urma urmei, e antrenorul Rapidului, iar cine e mai indreptatit sa vorbeasca despre o echipa decat antrenorul? La Chelsea, nu Abramovici isi spune parerea, ci Mourinho(chiar daca de obicei spune prostii), la Real, Capello vorbeste despre ce se intampla la echipa, doar la noi se gasesc tot felul de actionari gen Valvis, Borcea, Turcu etc. sa-si verse efuziunile lirice pe posturile de televiziune.
In primul si in primul rand, cel care vorbeste despre echipa e antrenorul, la bine sau la rau! Asta trebuie sa invete „baiatul tatii”.

oana  •  6 ianuarie 2007, 15:00

dl tolontan, probabilitatea ca dvs sa cititi si mesajul meu este destul de mica(stiu foarte bine acest lucru).totusi, ma incumet sa scriu mai departe.tot ce va pot spune este ca…m-ati dezamagit!dvs ati fost unul dintre jurnalistii care m-au facut sa realizez ca meseria ideala pt mine ar fi cea de jurnalista in domeniul sportiv.iar din acest motiv va voi pastra o amintire placuta in mintea mea.insa articolul referitor la razvan lucescu nu va face cinste!stiu ca dvs puteti realiza articole de n ori mai reusite;sunt convinsa de acest lucru!inchei prin a va promite un lucru:cand voi reusi sa imi implinesc visul (acela de a deveni o jurnalista de valoare),pt ca sunt sigura ca voi reusi, va promit solemn ca nu voi scrie niciodata un articol atat de lipsit de echidistanta.

sebu  •  6 ianuarie 2007, 15:51

forta rapid. nu va mai luati de copos, de ani de zile asigura cele mai tari transferuri. nu te lasa nea george, da-le in cap fraierilor. sa-l vad eu pe ala ,mare rapidist, care da bani in disperare fara sa ceara nimic. razvan este bun pentru rapid, sa se inhame serios la munca si va avea din nou rezultate. sa nu uite ca nici tatal sau nu cred ca a fost atat de iubit in giulesti, are creditul suporterilor pana la sfarsit si asta cred ca inseamna mult… multa bafta…forta rapid

cata  •  6 ianuarie 2007, 15:55

pentru PINK PIG : stelist imputit, becalian ordinar, retardat, pusti maozari, habar n-aveti nimic despre fotbal, stiti doar sa distrugeti si sa jigniti… multa m… cu sare de lamaie. boule

kakao  •  6 ianuarie 2007, 16:00

Former Barcelona and Celtic striker Henrik Larsson is one new recruit set to make his debut against Aston Villa in the FA Cup after arriving on loan from Helsingborg.

papagigli  •  6 ianuarie 2007, 16:28

Oana,
nu te mai imbata cu apa rece. cind vei ajunge jurnalista vei fi exact ca ei. „geniali” neintelesi. Ca si in politica, de altfel, daca vrei sa ai succes trebuie sa renunti de buna voie la coloana vertebrala. ca daca nu ti-o vor rupe ei, oricum.

oana  •  6 ianuarie 2007, 17:11

chiar daca nu imi place sa raspund provocarilor,voi face acest lucru.eu incerc sa devin nu o jurnalista de succes, ci o jurnalista de valoare, asa ca nu imi fac probleme ca voi fi considerata ” o geniala neinteleasa”.in orice caz,multumesc pt ca ti-ai exprimat parerea,”papagigli”

papagigli  •  6 ianuarie 2007, 17:19

Oana,
succesul e masura valorii, iar parerea a fost doar un sfat pe care nu trebuie sa-l iei in considerare daca-l consideri lipsit de valoare

papagigli  •  6 ianuarie 2007, 17:23

scuzati repetitia, e clar ca nu am veleitati de jurnalist.

orion  •  6 ianuarie 2007, 17:33

wlm shkspr,tu de fapt esti corpodean sau altmayer?

wlm shkspr  •  6 ianuarie 2007, 17:39

orion Says:

January 6th, 2007 at 5:33 pm
wlm shkspr,tu de fapt esti corpodean sau altmayer?
==============================

Eu sunt unul din milioanele de suporteri care au sesizat modul in care furati voi de doi ani de zile campionatul Romaniei, ca niste hoti ordinari! Cu ajutorul arbitrilor numiti mai sus, dear… :mrgreen:

kakao  •  6 ianuarie 2007, 17:42

Arsenal manager Arsene Wenger has launched a scathing attack on deliberate foul play in the English game and blamed referees for failing to protect talented players.

Wenger said he was a great admirer of the bravery and physical contact that was part of the English style of play, but said that some players and teams deliberately kicked opponents and escaped punishment.

‘I don’t blame the other managers, or the players – if they are asked to give 100 per cent, then of course, they do – but it is the referees who have to decide how far they can go,’ Wenger told reporters.

‘We have a young team and they are kicked and punched. And in the end, you are still supposed to say ‘sorry, I am not strong enough?’ That is difficult to take, frankly.

‘I don’t feel it is right to punch people in the stomach and afterwards to say ‘ok, they are just babies crying’. It is not the way I see the game.’

He said deliberate foul play could hold the English national team back in international tournaments like the World Cup finals.

‘And I feel sometimes, if that is football, that’s the way we go then it doesn’t progress English football. And I am sorry because if you go to the World Cup you cannot say you behave like that – because you go nowhere,’ he said.

Wenger also said he had video evidence of well-known players and managers swearing freely at referees and not being punished, despite foul and abusive language being a dismissible offence.

Prompted to confirm that Manchester United striker Wayne Rooney was one of the swearing players, Wenger said: ‘He is not the only one.’

Wenger said he did not swear at referees and believed players and managers should not do so at all.

orion  •  6 ianuarie 2007, 17:57

„furati voi”,”hoti ordinari”-sunt cuvinte care se potrivesc de minune echipei care timp de 17 ani nu a stiut unde este Europa.”Mister”daca Steaua fura nu ajungea sa aiba 4 prezente in grupele CL,3 prezente consecutive in primavara europeana(pentru tine,adica una dupa alta,chiar daca te crezi wlm shkspr!),nu poti fii gloaba in camp.romanesc si pur sange in cupele europene,exista o stransa legatura intre ele.Nu intru in amanunte pentru ca nu poti intelege,esti prea frustrat,furia si oftica te orbeste.Voi recunoaste intodeauna,dinamo dupa 1966 a avut 2 varfuri,echipa din anii 82-84,89-90.Apoi a avut o echipa buna,in aceea cu Mutu,care cred ca merita mai mult.Cea de astazi este mult sub aceasta.

Comentează