Fanatik Show se muta la TeleSport

Emisiunea realizata de Horia Ivanovici pe OTV, la care colaboreaza si colegul meu Andrei Vochin, se muta pe TeleSport, post care si-a largit aria de acoperire, prin integrarea sa in pachetul marilor firme de cablu.

joi, 11 ianuarie 2007, 8:04

Emisiunea realizata de Horia Ivanovici pe OTV, la care colaboreaza si colegul meu Andrei Vochin, se muta pe TeleSport, post care si-a largit aria de acoperire, prin integrarea sa in pachetul marilor firme de cablu.

Am vazut reactiile cititorilor care se declara dezamagiti de colaborarea lui Andrei Vochin. Va invit sa nu mai judecam in functie de culpe originare, ci in functie de conduita fiecaruia. Nu inaintam deloc daca instauram o logica primara de genul „cine realizeaza emisiuni la Realitatea e platit de SOV din banii FNI” sau „cine colaboreaza cu ProTV a primit bani din impozitele neplatite” sau „posturile lui Voiculescu sint din banii lui Ceausescu”.

Conform acestui tip de discurs nimeni sau aproape nimeni din presa romana n-are dreptul sa se manifeste. Nici macar trusturile straine. Stiti ce se spune despre atitudinea elvetienilor din timpul celui de-al doilea razboi mondial, nu-i asa? Deci si cine lucreaza pentru Ringier ar trebui damnat, dupa o judecata la limita. Dar nu e decit un fel excesiv si, in cele mai multe dintre situatiile exemplificate, chiar fals, de a pune problema.

Asadar, daca il respectati pe Andrei Vochin, si cariera lui in ultimii 15 ani e marturia ca merita pe deplin respectat, va rog sa-l apreciati dupa faptele sale. Va multumesc! 

Comentarii (70)Adaugă comentariu

freedom  •  12 ianuarie 2007, 12:02

Totusi o nelamurire, s-au definitivat negocierile dintre TeleS si UPC, pentru inscrierea postului in grila de baza?

Lacrima de sport  •  12 ianuarie 2007, 12:22

Dl Tolontan, la redactie telefonul suna mereu ocupat (si nu cred ca e de mirare). Poate ca ar fi mai bine sa va trimit un email. Ce ziceti, gasiti candva putin timp, sa cautati in inbox mesajul meu? Cred ca inboxul dv e la fel de solicitat ca si telefonul redactiei 🙂

Lacrima de sport  •  12 ianuarie 2007, 12:37

am gresit, scuze. Nr. din caseta nu e complet, si centrala de aici furniza eronat semnalul de ocupat. Am vorbit cu secretara dv, foarte amabila, va multumesc!
Toata stima!

claudiu  •  12 ianuarie 2007, 12:38

Cataline, citesc stupefiat pe gsp.ro declaratia unui avorton:”sa ne desfiintzam, poate asa mai au steaua si rapid sanse”…chiar trebuie sa publicati fiecare aberatzie a oligofrenului?….s-o trezit si asta sa vorbeasca???…ar trebui sa taca naibii sa-si vada de echipa pt ca mai este un tur de campionat si se mai pot intampla multe….in harababura de la dinamo orice e posibil…s-au calificat si ei dupa zeci de ani in primavara europeana si apare retardatu’ cu astfel de declaratzii…dupa ce ani de-a randu venea cate-un knattspyrnufelag sau alde 17 nentori si le scotea fotbalu din cap. Chiar cei mai retardatzi oameni au ajuns in conducerile cluburilor??…nu-i vorba ca si steaua si rapid au indivizi de genu asta in conducere….

petrisor  •  12 ianuarie 2007, 13:31

Domnule Tolontan,pe ce criterii se afla romania pe locul 10? va multumesc!

Lulu  •  12 ianuarie 2007, 13:31

Bogda- proste ca nu sunt racordat la Telesoprt !
Asa iti trebuie , domnule Dumitru Diaconescu , daca te inhaitezi cu analfabeti cu tupeu si impertinenta .
Conducerea Telesport ar face bine sa renunte la angajarea unui agramat . Dati-i mai intai extemporal la limba romana ! Vanghelie e savant pe langa redactorul sef al maculaturii Fanatik .
Pacat , domnule Vochin ! Aminteste-ti proverbul romanesc :” daca intri in tarata te mananca porcii „! Iti urez , totusi , succes fiindca te apreciez ca profesionist !

Ckhristian  •  12 ianuarie 2007, 13:39

Horia Ivanovici ii perie pe toti maharii din fotbal, si pe toti cei de pe urma carora are de castigat, chiar si o cina, sau o invitatie la nunta, pe iaht, etc. Incearca sa para un pic subtil si se straduieste sa puna intrebari chipurile de baraj si care se vor a fi inteligente, incitand interlocutorii la declaratii spumoase, si chiar reusind cu cei slab pregatiti. Zambeste la orice prostie spusa de invitat, vrand sa para ca stie despre ce e vorba, dar nu poate spune pe post mai multe. Banuiesc ca Andrei s-a dus alaturi de el din cauza banilor, altfel nu imi explic de ce a preferat sa facac un pas inapoi prin asociera cu cel mai sus mentionat.

TEPES  •  12 ianuarie 2007, 13:44

Toata admiratia pentru Vochin imi place l-am si votat printre cei mai buni ziarist de sport, dar ce ma deranjeaza e colaborarea cu Ivanovici ,si atit…… mai bine tac ca nu vreau sa jignesc

dancmd  •  12 ianuarie 2007, 13:50

ce ma dadea faliment,nu mai avea bani??

Xulescu  •  12 ianuarie 2007, 14:12

Cataline, problema nu e unde apare Andrei. Valoarea sa nu o contesta nimeni. Problema e ca apare langa un individ execrabil. Eu chiar il cred pe Pitzurca (desi nu-l agreez deloc) cu cei 1000 EUR shi Chivu. Plus ca Horica face ziar de scandal. Se pare ca in aceesi directie o luati shi voi.

Cătălin Tolontan  •  12 ianuarie 2007, 14:59

marius: inteleg perfect ceea ce spui, dar daca tu ai o anumita parere despre un om, boanchis sau oricine altcineva, da-mi voi sa am propria parere. uneori conincid, alteori, nu! e banal, insa adevarat. multumesc

nutzi  •  12 ianuarie 2007, 15:09

nu va realiza mare lucru! de la 1.2 audientza la 0!! de la rau la mai rau se duce! pana si tvsport are audienta medie pe zi de 0.3! TS are 0!

rosso nerro forza milan  •  12 ianuarie 2007, 15:15

ieste uimitor ceea ce a putut sa faca dan diaconescu cu otvul cu infrastructura putina cu resurse fianciare precare a reusit sa fie cam a doua televiziune din romania daca ne raportam la audiente ( prima fiind mamutul tvr).emisiunea fanatik a avut audiente mare la otv si cred ca la alt post de televiziune ratoing va fi mult mai mic. fanatikul era ca un preludiu la superemisuneile lui dan diaconescu . incisivitatea lui horia imbinata cu strictetea si profesionalismul lui andrei vochin au facut din aceasta emisiune una de success. dar cum a zis si orbul ” SA VEDEM” CE VA FI!!!

Danielle  •  12 ianuarie 2007, 15:16

Catalin Tolontan

Cei care posteaza vor sa- transmita lui Andrei Vochin ceva de genul : „Esti prea valoros,ai o imagine prea buna incat sa ti-o strici aparand langa Horia Ivanovici”!

Am citit si ce ai spus tu,sa-l judecam dupa ceea ce face.Dar stii cum e asta? E ca si cand tu ai aparea langa Nicu Gheara.Cam ce crezi ca te-ar sfatui cititorii tai?

ionut  •  12 ianuarie 2007, 15:25

Marius, tata chiar nu am nici il clin nici in maneca cu jurnalismul, si nici nu voi avea.Ce interes sa am?

Andrei  •  12 ianuarie 2007, 15:34

Isi tot plimba si asta emisiunea lui tampita. Nu mai incapea in garsoniera de la Zero TV? Totusi Telesport ar fi trebuit sa se respecte si sa se ocupe in continuare de sport iar emisiunile tampite sa ramana la OTV.

Lacrima de sport  •  12 ianuarie 2007, 15:44

Imi amintesc ca Andrei Vochin explica, intr-o discutie pe blogul sau (cred ca chiar de ziua sa), apropierea de OTV. Dan Diaconescu i-a fost coleg de scoala si i-a intins o mana de ajutor (pt audienta). Se mai intampla!

Adry  •  12 ianuarie 2007, 17:29

Chiar daca Horia Ivanovici nu se comporta ca un profesionist,trebuie sa recunoastem ca starneste interesul oamenilor de cultura medie care adora presa de tip scandal.El isi face emisiunile in functie de relatiile personale pe care le are cu diferiti oameni din fotbal iar notiunea de obiectivitate este departe de el.Prin participarea sa la o astfel de emisiune Andrei tinde sa si contopeasca imaginea cu ea,sunt alte emisiuni la care poate sa participe.

ALIN BARLADEANUL  •  14 ianuarie 2007, 17:30

DA.din nefericire,nu pot sa vizionez otv sau telesport pentru ca eu sunt pe rds si nu le prind.cand eram la alta firma de cablu, puteam sa urmaresc emisiunea.imi placeau ideile lui horia ivanovici,chiar daca,uneori deranja sau era prea insistent.OMUL STIA CE SPUNE SI ,DE ACEEA ,ERA SI INSISTENT. NU TOTI VAD BINE FENOMENUL FOTBALISTIC,NU TOTI AU OBSERVATIE FINA.SA NU-L CRITICAM DACA NU E CAZUL

Dan  •  22 ianuarie 2007, 16:37

De ce nu faceti voi, „cea mai buna echipa din Romania” (fara nici o ironie) o emisiune pe un canal de sport? Cred ca ar fi foarte interesanta o emisiune moderata de Catalin Tolontan………….. Chiar sunt curios cati din cei invitati ar avea curaj sa vina!!!
In alta ordine de idei, de cand va incepe emisiunea pe Telesport?

Comentează