Fanatik Show se muta la TeleSport

Emisiunea realizata de Horia Ivanovici pe OTV, la care colaboreaza si colegul meu Andrei Vochin, se muta pe TeleSport, post care si-a largit aria de acoperire, prin integrarea sa in pachetul marilor firme de cablu.

joi, 11 ianuarie 2007, 8:04

Emisiunea realizata de Horia Ivanovici pe OTV, la care colaboreaza si colegul meu Andrei Vochin, se muta pe TeleSport, post care si-a largit aria de acoperire, prin integrarea sa in pachetul marilor firme de cablu.

Am vazut reactiile cititorilor care se declara dezamagiti de colaborarea lui Andrei Vochin. Va invit sa nu mai judecam in functie de culpe originare, ci in functie de conduita fiecaruia. Nu inaintam deloc daca instauram o logica primara de genul „cine realizeaza emisiuni la Realitatea e platit de SOV din banii FNI” sau „cine colaboreaza cu ProTV a primit bani din impozitele neplatite” sau „posturile lui Voiculescu sint din banii lui Ceausescu”.

Conform acestui tip de discurs nimeni sau aproape nimeni din presa romana n-are dreptul sa se manifeste. Nici macar trusturile straine. Stiti ce se spune despre atitudinea elvetienilor din timpul celui de-al doilea razboi mondial, nu-i asa? Deci si cine lucreaza pentru Ringier ar trebui damnat, dupa o judecata la limita. Dar nu e decit un fel excesiv si, in cele mai multe dintre situatiile exemplificate, chiar fals, de a pune problema.

Asadar, daca il respectati pe Andrei Vochin, si cariera lui in ultimii 15 ani e marturia ca merita pe deplin respectat, va rog sa-l apreciati dupa faptele sale. Va multumesc! 

Comentarii (70)Adaugă comentariu

Johny  •  11 ianuarie 2007, 20:52

din punctul meu de vedere este o veste bune…il cunosc pe Horia, am avut placerea si sansa de a-mi incepe periplul muncitoresc:) la 19 ani la el in birou. Astfel ca ma bucura sa aflu ca emisiunea lui urca incet dar sigur. cat despre tine Catalin, numai de bine..felicitari pentru modul in care ai transformat gazeta. atunci cand am plecat eu de la acest ziar, tocmai incepuse sa creasca. dar trebuie sa recunosc ca ideile voastre si accentul pe care l-ati pus pe o promovare dincolo de convenitiile traditionale v-au adus succesul. Bafta in continuare. apropo, la voi in marketing nu se cauta oameni noi, tineri si dornici de dezvoltare profesionala:))daca da, chiar m-ar tenta.

Cristi Roman  •  11 ianuarie 2007, 21:26

Intr-adevar, mult mai bine pentru emisiune la TeleS decit la OTV. Desi, deocamdata, ca audienta, TeleS e inca sub OTV, din cite stiu.
Acum depinde si la ce ora va fi difuzata.

ionut  •  11 ianuarie 2007, 21:28

Este ciudat cum un editorialist precum Andrei Vochin a ajuns sa colaboreze cu Nicu Ghiara, pardon Bebe Ivanovivi,pardon Horia Ivanovici. Defapt nu implicarea lui Vochin ma irita, ci legatura iminenta care se va face cu GSP.Stiu ca spectacolul de prost gust se vinde foarte bine in Romania, mai stiu ca exista strategii manageriale foarte bine puse la punct, dar tot ceea ce sper este ca GSP sa nu devina acel Bild in care undeva intr-un colt pe prima pagina sa citesc:”Nu ratati emisiune din aceasta seara cu Horia Ivanovici”.Mentionez ca nu ratez aproape nici un nr. din GSP, deci voi fi un neiertator critic al prostului gust(care deocamdata nu se regaseste in paginile ziarului pe care-l coordonati).P.S: Este prima oara cand va scriu si sper s-o mai fac

Arhi  •  11 ianuarie 2007, 21:50

TeleS pierde mult prin design. E o copie in miniatura a TV Sportului, care sux big time. Daca l-ar face un pic mai sparky…poate l-as urmari si eu. Asa, tot Eurosport ramane la putere, cu toate ca ii are pe Marius Ancuta si pe Sorin Hobana, adica afonul snookerului si pe „Icarul modern” de la sky jumping

ULTRAS FCD  •  11 ianuarie 2007, 21:56

NISTE SPURCATI

om_ce_stie_multe  •  11 ianuarie 2007, 21:59

Un grasun spagar face o emisiune dupa chipul si asemanarea sa. Dupa ce ca abia leaga doua vorbe, mai pune si intrebari? Sa fim seriosi….

om_ce_stie_multe2  •  11 ianuarie 2007, 21:59

Un grasun spagar face o emisiune dupa chipul si asemanarea sa. Dupa ce ca abia leaga doua vorbe, mai pune si intrebari? Sa fim seriosi….

raul=steaua  •  11 ianuarie 2007, 22:03

mai bene era pe otv

Tereo  •  11 ianuarie 2007, 22:13

Spagaru’ e in vacanta pe banii de la santaje!

Parca astia de la gazeta sau prosport nu sunt spagari!!!!

Sunt precum curvele pe centura care spun ca sunt „inocente”!

Marius  •  11 ianuarie 2007, 22:13

1. Johny tata esti penibil.N-ai ce manca sau de ce dai cu limba doar,doar te-or angaja si pe tine?Jenant!!!!
2. Ionut,sa stii ca nici eu nu inteleg cum de s-a inhaitat Vochin cu mahalagiu-mafiot ,umflatu gretos Ivanovici!!!!

Elias  •  11 ianuarie 2007, 22:17

Se muta astia cum isi schimba sosetele.

UN CITITOR  •  11 ianuarie 2007, 22:18

Marius Says:

January 11th, 2007 at 10:13 pm
1. Johny tata esti penibil.N-ai ce manca sau de ce dai cu limba doar,doar te-or angaja si pe tine?Jenant!!!!
2. Ionut,sa stii ca nici eu nu inteleg cum de s-a inhaitat Vochin cu mahalagiu-mafiot ,umflatu gretos Ivanovici!!!!

SUBSCRIU

Mr.Jack  •  11 ianuarie 2007, 22:20

si eu

ValiUCluj-Napoca  •  11 ianuarie 2007, 22:22

Spre deosebire de gazeta sporturilor (da mai bine ii spuneau g fotbalului sau gazeta miticilor), Prosportul are macar o stire despre meciul nostru cu cipriotii.
Sper ca U Mobitelco sa rastoarne rezultatul in admosfera incendiara de la Horia Demian.
Haide U!

alexander the great  •  11 ianuarie 2007, 22:27

sint fan Andrei Vochin si nu ma obisnuiesc cu participarea sa la emisiunea lui Horia Ivanovici ,un personaj care a ingropat vechea Gazeta,si care face acum un ziar gen Ciao sportiv.Probabil ca Ivanovici avea nevoie de credibilitate.E bine ca ziaristii gsp sint cautati dar aveti grija cu cine va amestecati. In rest all the best pt. Tolo&Team Gazeta

Christiansen  •  11 ianuarie 2007, 22:29

E o miscare buna pentru echipa Fanatik, avand astfel o expunere mai buna si o audienta de mai buna calitate. Sper ca acum Horia sa-si schimbe stilul si abordarea din emisiune … Eu unul sunt satul de scandaluri si intrebari tendentioase …

susanu  •  11 ianuarie 2007, 22:30

Si…? total neinteresant,cine dreaqu se uita la voi?

asoidh  •  11 ianuarie 2007, 22:36

O emisiune de cakat la un post de cakat

Adrian Georgescu  •  11 ianuarie 2007, 22:51

Interesante mutari in media ….

Dan  •  11 ianuarie 2007, 23:06

Sa vedem ce va fi…

Rammsein  •  11 ianuarie 2007, 23:09

fanatik=gsp=prosport=gunoaie.
Nu mai exista pic de profesionalism in presa sportiva.TOTI scriu la comanda ori in functie de echipa preferata.Iar echipa preferata a presei stim cu totii care e.Cu Scooter inainte……………………………….

vizi  •  11 ianuarie 2007, 23:14

Asta da, stire mai proasta nu cred ca aveti pe ziua de azi.

PS ’97  •  11 ianuarie 2007, 23:16

tolo da’ tu nu ne spui pe unde o sa te muti ?

sor  •  11 ianuarie 2007, 23:20

emisiunea asta e de nimic, o ieftineala, ce drac mai sta acolo vochin

rechinul  •  11 ianuarie 2007, 23:29

D-LE TOLONTAN ESTE ADEVARAT ZVONUL CARE A CIRCULAT O PERIOADA CONFORM CARUIA A-TI FI DORIT CU O PARTE DIN ECHIPA GAZETEI SA VA MUTATI LA FANATIK?

adidamian  •  11 ianuarie 2007, 23:29

Nici o legatura cu subiectul:

Am incercat sa comentez si eu pe suporteri.ro afirmatia asta:
Zotta: „Karamian nu e rapidist ca Mugurel Buga!”
…dar nu am reusit.
Mi se pare cel mai jignitor lucru spus pentru ca trebuia continuata

Zotta: „Karamian nu e rapidist ca Mugurel Buga… care inghite kk de la mine”
Karamian are personalitate si vrea mai mult de la viata…. de aia nu e el rapidist…
Daca un sef este egoist.. este afacerist… daca un jucator se gandeste putin la el… NU ESTE RAPIDIST….

Bai Zotta……

Ballack  •  11 ianuarie 2007, 23:39

Nici eu nu sunt de acord cu asocierea GSP-Horia Iovanovic….poate ne explica Catalin Tolontan de ce nu au gasit alta emisiune cu care sa colaboreze…?!

cristian  •  12 ianuarie 2007, 0:08

hai ma ca gsp se asociaza cu orice…nimic nu e mai prejos de ei. si apopo de posesorul de limba…pe toate blogurile gsp trebuie sa fie 1-2 laudarosi de-ai casei…

razvan_fcd  •  12 ianuarie 2007, 0:10

bine ca se muta sa nu-l mai vad pe grasu ala,lingau care habar n-are de fotbal si pune intrebari numa sa iasa scandal..

pacat de razvan boanchis care imi place

marius  •  12 ianuarie 2007, 0:52

O veste rea si una mai putin rea.

Adica pe imi pare rau de Andrei Vochi pe care nu am sa-l mai vad asa de des. Sigur , ati putea spune, ce-i 50 000 mii de lei, sau cat o fi aceasta taxa suplimentara? Ok! Dar ce ne facem daca o sa ajungem sa dam asa pt fiecare post in parte. Ajungem la vreun milion sa dam pe luna , numai pe cablu. Ce-i asta? 50 000 numai pt un singur post mi se pare cam mult, chiar f mult ….. In conditiile in care restul posturilor costa in total 200 000 , de 4 ori mai mult doar…….

Altfel, in al doilea rand, nu prea imi pare rau de Horia. cu toate cataclismele lui si zenzationalmentele …. Desi cel mai rau imi pare de Gigi, pe care o sa-l mai vad mai rar. Desi apare in continuare pe alte posturi, slava Domnului.

p.s.: Nu-mi pare chiar deloc rau de Ioan Boanchis. Omul nu e prost, e ceva umblat, chiar daca mafe cam mare tapaj pt „elevatia” lui , omul nu e de suferit in primul rand pt dinamovismul lui pe fata! vadit, arogant, agresiv, neconditionat aproape. Omul asta radea de se prapadea prin studio atunci cand suporterii rapidului au iesit in strada sa salute eliminarea stelei de catre Midlesbrough ….. radea sa lesine, pana l-a surpins o camera de luat vederi…. Stie de altfel sigur ca Gigi Becali face toate acele acte filantropice si finantari de biserici doar de ochii lumii……, cum o fi ajuns sa stie el asta, asa de bine ? Omul mai e prieten la catarama cu Mutu, pe care-l alinta si acum , se face ca nu mai stie cand s-a drogat…. , cand a parasit-o chiar si pt a doua oara, in vazul intregii lumi, pe sotia lui si in acelasi timp mama baiatului lui, dupa ce aceasta il reprimise cu intelegere si dragoste dupa scandalul drogurilor, pt a se casatori in doar o luna cu „alta”….., omul mai e si anti Radoi……. in fine, nu e treaba mea….. nu regret ca nu-l mai vad………

Cristi  •  12 ianuarie 2007, 1:16

Mai copii, dar la UPC nu a intrat in baza, este inca PAY-TV, 6 lei pe luna! Dl. Tolontan, informati-va.

Rzw  •  12 ianuarie 2007, 1:51

ce ma nu mai aveau loc in garsoniera lu’ diaconescu?

badea vasile  •  12 ianuarie 2007, 2:09

Am vazut poza cu casa in constructie a lui B. Nicolita. Pare frumoasa si mare, nu inteleg de ce nu i s-a spus „vila” in ziar, de parca daca e la Faurei, nu poate sa fie decat „casa mare”.
Ceea ce m-a uimit cel mai tare este franghia de uscat rufe, care era utilizata in plina iarna.

Danielle  •  12 ianuarie 2007, 3:15

Am citit mesajele din AREST ale lui Dan Parcalab.Emotionante pe alocuri (trimiterile la Dor,probabil sotia si la colegii din subordine).Am mai citit si reactiile catorva bloggeri.Si apelul la front comun lansat in media.

Spiritul colegial este laudabil.Insa ma indoiesc ca ar fi retinut DEGEABA.Am convingerea ca au probe impotriva lui.Mai mult decat atat,stiu cazuri concrete de ziaristi care au o maniera de lucru neortodoxa.Iar cand ii vad la TV cat de cinstiti si corecti sunt si cat de vehement critica imi vine sa umplu televizorul de flegme.

Ceea ce ma FRAPEAZA este faptul ca ESTE RETINUT dar totusi comunica cu exteriorul,poate dirija anumite actiuni din arest,poate ascunde probe si asa mai departe.Jalnic DIICOT care,banuiesc, exact ptr lucrurile astea NU il ancheteaza (judeca poate)in LIBERTATE.

Danielle  •  12 ianuarie 2007, 3:16

Scuze ptr mesajul off topic.

Gabriel R.  •  12 ianuarie 2007, 3:48

Imi pare rau ca d-l Vochin,pe care il consider unul dintre cei mai buni jurnalisti sportivi a ales sa colaboreze cu unul dintre cei mai slabi (din punct de vedere profesional!…) si mai antipatici realizatori tv,deoarece pe respectivul,nu il pot numi jurnalist.Impreuna cu Mircea M.Ionescu,unul dintre varfurile gazetariei sportive romanesti,dl.Vochin ar fi realizat o emisiune fantastica.Acest H.Ivanovici s-a plimbat din televiziune in televiziune pentru lipsa de rating si probabil din motive de ordin material.

Delgado  •  12 ianuarie 2007, 4:45

eu dau 10lei pe kkt ala de TS doar pt Anglia

alexei  •  12 ianuarie 2007, 8:23

domnule tolontan,telesportu se va prinde gratuit la UPC ? daca da de cand?

Ady17  •  12 ianuarie 2007, 8:26

Super tare……eu mi-am facut un pachet….la UPC….pachetul sport…..si dau 10 lei….pe luna. Alexei nu s-a inteles UPC cu telesportul 🙁

Schumi  •  12 ianuarie 2007, 9:17

Ivanovici e un coleric care nu prea le are cu fotbalu. Daca n-ar fi Vochin, ar fii o emisiune mai jenanta decat Dan Diaconescu In Direct.

dakota  •  12 ianuarie 2007, 9:24

cu parere de rau dar nu inteleg cum un ziarist de talia d-lui vochin poate „colabora”cu aceasta nulitate a ziaristicii sportive romanesti.
acest fost militian(nu stiati?)care raspunde la numele de ivanovici nu este decit un spagagiu ordinar care lauda sau critica pe cei care dau sau nu spaga.arfi bine sa mute emisiunea la „tv jilava”.acolo este locul lui horia ivanovici.oricum cred ca mottoul(furar si asta,de naravul)de „probabil cel mai prost takw-show din lume”i se potriveste de minume.
dk

grasu 76  •  12 ianuarie 2007, 9:48

Eu sunt total dezamagit de faptul ca un tip toba de carte, cum e Andrei Vochin, s-a inhaitat cu personaje precum Ivanovici sau Boanchis, care fac de ras notiunea de jurnalism.

Probabil ca Gazeta nu ar colabora cu ei, dar am sesizat ca urmareste sa trimita cate un editorialist la fiecare emisiune sportiva din media romaneasca.

In locul lor, mi-as propune sa ajung la minutul 91, nu la Fanatik, pt ca oricum e vorba de alta prestanta….pana la urma nobletea obliga, asta daca o aveti

LeoDinamo  •  12 ianuarie 2007, 11:27

Bai Tolontane …stelist spurcat ce esti….lumea iti dau raspunsuri, comentarii,intrebari si tu nu le raspunzi, in felul asta spui tu ca esti cel mai bun ziarist de sport? …esti penibil bai baiatule…!!!

Marius  •  12 ianuarie 2007, 11:36

In plus fata de cele comentate de mine aseara doresc sa va intreb : Domnule Tolontan dumneavoastra sunteti jurnalist sportiv sau „crainic” ?
Asta e articol,stire pe care s-o scrie unul ca dumneavoastra?Sunt dezamagit?
P.S
Sau poate Telesportul avea nevoie de Tolontan sa-si faca reclama?Oare pe cati bani?

Marius  •  12 ianuarie 2007, 11:37

In plus fata de cele comentate de mine aseara doresc sa va intreb : Domnule Tolontan dumneavoastra sunteti jurnalist sportiv sau „crainic” ?
Asta e articol,stire pe care s-o scrie unul ca dumneavoastra?Sunt dezamagit!
P.S
Sau poate Telesportul avea nevoie de Tolontan sa-si faca reclama?Oare pe cati bani?

Lacrima de sport  •  12 ianuarie 2007, 11:42

In timp ce Catalin scria textul de mai jos, am fost banat.

De la inceputul anului am frecventat numai acest forum, si am fost constant in folosirea nickname-ului. Si atunci, de ce m-au banat de baietii de la sistem?

Sunt in continuare banat, si pe calculatorul de acasa, si pe cel de la birou.

Asa ca, scuze Catalin, dar nu am putut citi raspunsul tau, ca sa te pot suna.

Cătălin Tolontan Says:

January 9th, 2007 at 2:40 pm

„nu vrei sa vii sa vezi cum se lucreaza intr-o redactie? daca da, suna la numarul de fix din caseta tehnica. daca nu, regret, da’ sa nu mai continuam subiectul pe blog ca ii plictisim pe ceilalti „

Cătălin Tolontan  •  12 ianuarie 2007, 11:45

Marius: am explicat. acesta este un blog, nu un ziar! pe blog se posteaza informatii pe care autorul blogului le considera interesante. cu alte cuvinte, dc veti intra pe blog cu sentimentul ca sinteti pe un site de ziar veti avea dezamagiri frecvente. cit despre reclama, puteti vedea ca scriu des despre orice post tv. va multumesc!

Cătălin Tolontan  •  12 ianuarie 2007, 11:45

lacrima de sport: invitatia ramine valabila

Marius  •  12 ianuarie 2007, 11:54

Cataline – scuza-ma ca-mi permit sa te tutuiesc – tu chiar nu intelegi care sunt dezamagirile celor de pe blog referitoare la prezenta lui Vochin in Fanatik show sau faci pe prostul?!Am citit toate comentariile si nu am gasit unul in care se face referire la postul sasu proprietarul postului le care se desfasura emisiunea!!!!!!!Lumea e dezamagita de „inhaitarea” lui Vochin cu undivizi de teapa lui Ivanovici iar unii char si cu Boanchis.Ce dracu Cataline!!!Vrei sa deturnam discutia?

Marius  •  12 ianuarie 2007, 11:58

Si referitor la explicatia ta:da am intrat pe blog cu sentimentul ca sunt pe un site de ziar deoarece am fost directionat aici de o stire aparuta cu caractere mari,ingrosate din pagina unui ziar.Daca blogul nu tine de gazetarie atunci nu mai publicati informatiile pe site-ul ziarului.Lasati-i pe cei curiosi sa acceseze direct adresa blogului!Nu asa ar fi normal?

Comentează