Liga Vicecampionilor (wikiarticol scris impreuna cu cititorii)

Va invit sa scriem impreuna un articol despre sansele echipelor romanesti de a ocupa locul doi in campionat si de a juca apoi in grupele Ligii Campionilor.
Va multumesc, imediat voi posta prima fraza a articolului si apoi le astepte pe celelalte, de la voi.
Iata inceputul:

miercuri, 24 ianuarie 2007, 11:35

Va invit sa scriem impreuna un articol despre sansele echipelor romanesti de a ocupa locul doi in campionat si de a juca apoi in grupele Ligii Campionilor.
Va multumesc, imediat voi posta prima fraza a articolului si apoi le astepte pe celelalte, de la voi.
Iata inceputul:

„Steaua 39, Rapid 36, CFR Cluj 36, Poli Timisoara 32. Sintem in fata clasamentului. Si in interiorul intrebarilor. La finalul anului, Steaua parea favorita sa prinda locul doi, singurul pe care Dinamo l-a lasat pe domeniul public. 

Acum, cei din Ghencea au ramas fara Dica si n-au transferat, deocamdata, decit un caz, pe Andrey. La Rapid a aparut Ganea si pare ca-si intra in viteza Mazilu. E adevarat, vor spune stelistii, da’ si la noi primavara ii va readuce pe Radoi si pe Iacob.

Lupta pentru bani poate incepe. Pentru ca e o poveste despre bani. Si, aproape de fiecare data, Steaua a cistigat cind a fost vorba de bani. Campionatul trecut a fost adjudecat de echipa lui Olaroiu, zic rapidistii, nu printr-un plus evident de valoare, ci printr-o lupta fara scrupule, pe toate fronturile. Mai ales pe cel de la Vaslui.

In spatele banilor se afla oamenii totusi. Ezitarile lui Olaroiu contra blazarii lui Razvan Lucescu. Si ghinioanele ambilor. Programul Rapidului e mai dificil.

CFR si Poli sint la faza in care aduna aplauze pentru investitii, culeg victorii cu echipele mici, dar nu izbutesc sa faca mare lucru in intilnirile cu granzii. Iar meciurile directe sint vitale nu doar pentru ca punctele se dubleaza, ci mai ales pentru ca injecteaza moral.

Rapid are dezavantajul ca va incepe sezonul pe teren strain, unde a fost pedepsita sa joace. Asta daca giulestenii nu vor gasi o cale de apel. Inca o data: e ca la Paris – Dakar, ceea ce se intimpla in afara cursei, calitatea staffului, totul conteaza!

Macel sau lupta? Pe teren sau in media? Poarta sau soarta? Vom vedea! Mai e o luna pina la cel mai aprig retur din istoria fotbalului nostru.

Au contribuit: tolo, cristic, Xulescu, RicaNeaga, Razvan Prepelita, florin 1972. Titlul a venit de la Alex

Articolul a fost incheiat. Va multumesc pentru participare! 

Comentarii (109)Adaugă comentariu

Berserker  •  24 ianuarie 2007, 11:47

De fapt, intrebarea-i cine prinde banii. Pentru prima data in ultimii 16 ani, patronii vizeaza sumele imense de bani pe care le aduce Liga. Nu mai e vorba doar de imaginea transformata in capital politic, e vorba in primul rind de bani.

Vlad  •  24 ianuarie 2007, 11:49

Daca se repeta povestea de anul trecut se prea poate ca aceasta pozitie sa fie ocupata de Dinamo.

florin  •  24 ianuarie 2007, 11:50

la pretendentele la locul 2 eu as trece-o si pe dinamo.

Cătălin Tolontan  •  24 ianuarie 2007, 11:51

Iata prima fraza:

“Steaua 39, Rapid 36, CFR Cluj 36, Poli Timisoara 32. Sintem in fata clasamentului. Si in interiorul intrebarilor. La finalul anului, Steaua parea favorita sa prinda locul doi, dupa Dinamo. Acum e fara Dica si n-a adus, deocamdata, decit un caz, pe Andrey. La Rapid a aparut Ganea si pare ca-si intra in viteza Mazilu. E adevarat, vor spune stelistii, da’ si la noi primavara ii va readuce pe Radoi si pe Iacob”.

Astept continuarea voastra!

florin  •  24 ianuarie 2007, 11:53

dar in acelasi timp la dinamo au ramas si borcea si turcu…. si se stie ce dificili pot fi.

GeRRarD  •  24 ianuarie 2007, 11:55

Nau sanse cluj si timisoara la locul 2…nu se pot bate cu echipele din bucuresti se stie asta…io zic ca steaua va lau campionatu pana la urma 😀 si rapid pe 2 ,iar dinamo pe 3.. fara ganea sunt morti dinamo.. rapid acu are un atac tare…prin venirea lu ganea se stie…a pierdut mult dinamo dupa plecarea lui..

nu conteza,forzza cfr  •  24 ianuarie 2007, 11:58

speram si noi la locul doi dar nu visam ci asteptam sa inceapa „returul” si sa vedem cum se vor acomoda jucatorii.daca jumate din cei adusi vor da randamentul asteptat atunci ii bine.timisoara nu intra in calcule ca nu joaca nimic .steaua si rapid au primele sanse care dupa parerea mea sunt egale

Moise Vlad  •  24 ianuarie 2007, 11:59

De fapt , lupta se da intre Steaua , Rapid si CFR Cluj . Ultima l-a transferat , sa nu uitam , pe Frunza de la Vaslui , un atacant foarte eficace.

MSV  •  24 ianuarie 2007, 12:10

Va fi o lupta dramatica pana in final si , din pacate , vor aparea din nou „greseli de arbitraj” si motivarea adversarilor.

toteu  •  24 ianuarie 2007, 12:10

lupata pt locul doi se va da intre rapid si cfr cluj….parerea mea.Poli timisoara nu are sanse in fata cfr-ului..

ciorinho_coanda  •  24 ianuarie 2007, 12:10

Cine va prinde Liga? E greu de spus pentru ca mai este aproape un retur intreg. Steaua la luat pe Andrey , care nimeni nu poate sa isi dea cu parerea daca e bun sau e slab , in schimb la pierdut pe Dica cel care facea faza ofensiva a Stelei. Timisoara l-a luat pe Karamian , dar echipa nu sta in Karamian si nu pre cred ca are sanse la Liga. Rapid la pierdut pe Karamian , un jucator de baza al Rapidului care era foarte iubit de suporteri si care se batea pe teren. La castigat pe Ganea golgheterul Ligii 1 care nu rateaza mult ca Zicu , Buga sau Ryan. Probanil atacul va merge mai bine ca anu trecut pentru ca a venit Ganea si Lucescu Jr a schimbat tactica. Cfr Cluj a facut achizitii importante din Portugalia si pe Viorel Frunza dar nu cred ca va putea tine pasul cu celelate contracandidate. Rapidul si Steau se vor lupta la ocuparea locului 2 care duce in Liga Campionilor. Cfr Cluj , Poli Timisoara nu vor putea tine pasul cu echipele puternice din Bucuresti. Chitu Horia 15 ani elev la Grupul Scolar de Aeronautica Henri Coanda

cristic  •  24 ianuarie 2007, 12:10

Totul e o lupta pentru bani si cum Gigi s-a dovedit a avea fler cand e vorba de bani,Steaua va iesi pe locul doi.Chiar daca Rapid va juca mai bine,totusi Steaua are sanse mai multe.Au dovedit-o si anul trecut cand au terminat in fata celor din Grant,stelistii folosindu-se de aproape orice mijloace pentru a castiga campionatul.Cat despre CFR si Poli se poate spune ca nu sunt inca echipe sudate,care in ultimul timp au cam schimbat jucatori(Poli) si au adus straini foarte multi in incapacitate de a construi o echipa castigatoare(CFR).Totusi,sa nu uitam ca Dinamo a mai fost ajunsa si in campionatul trecut si astfel,subiectul unui nou articol,dupa 4-5 etape din primavara ar putea fi”cine ajunge liderul?”

Adry  •  24 ianuarie 2007, 12:13

Anul acesta locul 2 nu mai inseamna locul invinsului,ci locul visului,acela de a juca in CL.Bani,transferuri,strategii,jocuri de culise,Steaua,Rapid,Cfr,Timisoara,la sfarsit nimic nu va mai conta.Important este ca echipa care ne va reprezenta sa poarte cu cinste numele Romaniei in Europa si sa arate ca in sfarsit contam.

Victor B.  •  24 ianuarie 2007, 12:15

Se va da o lupta tare intre Steaua si Rapid.Greu de zis cine are mai multe sanse,dar parca vad un Rapid mai proaspat si concentrat pe locul 2.

Dr@Gosh Efrim  •  24 ianuarie 2007, 12:15

eu mai degraba ma intreb cum va reusi dinamo sa mentina primul loc…din amicale par slabuti, norocul lor ca au un avans asa mare si ca steaua sau rapid cu siguranta nu vor face 15 etape perfecte…inclin sa mizez pe colonia portugheza pentru locul 2, si daca este cineva care sa puna presiune pe dinamo, atunci numai portughezii din ardeal o pot face…

Xulescu  •  24 ianuarie 2007, 12:16

Cam greu de apreciat acum pana nu vedem cum joaca. S-au intamplat multe in retururile ultimilor ani. Nu cred ca timisoara shi Clujul au deocamdata forta de a se bate pt locul 2, dar orice derapaje ale Stelei shi Rapidului vor fi speculate la maxim de cele 2.

pulsar  •  24 ianuarie 2007, 12:17

Steaua cu asa de multe accidentari pe cap as spune ca are cateva luni de muncit serios, iar daca vrea cu adevarat sa prinda locul secund ar fi bine sa apeleze la ceva rugaciuni ca nu cumva sa mai apara si alte accidentari in lot. Imi mentin parerea ca ceva e dubios la Steaua. Poate in cadrul antrenamentelor lui Olaroiu, poate nu e el de vina, poate e alta cauza: alimentatia, pavajul dur din cadrul stadionului Ghencea, dar prea multe accidentari au aparut in lotul Stelei pe o perioada relativ scurta.

In toamna in Champions League le vad pe Dinamo si Rapid, ultima datorita parcursului mai greu al stelei in primavara ce urmeaza, si ma refer aici la meciurile ce le va disputa in cupele Europene. Sa speram insa, pentru binele fotbalului romanesc, ca nu vor fi doar doua.

Consider ca CFR Cluj si Timisoara or sa fie depasite de Rapid si Steaua in meciurile directe si se vor lupta impreuna pentru locurile 4-5.

MSV  •  24 ianuarie 2007, 12:17

Sa speram ca nu il vom mai vedea pe Gigi alergand dupa loturile de jucatori ale adversarilor Rapidului.

Gabi Crama  •  24 ianuarie 2007, 12:18

Dinamo nu va avea un retur glorios dar nu va rata campionatul.

Pentru locul 2 as miza pe CFR. E un an important pentru ei si vor miza totul pentru sansa Ligii in anul centenarului. Declaratiile sunt rezervate dar visele indraznete. Punt slab: nu sunt echipa de suflet a clujenilor.

Steaua pare in usoara degringolada, „pierdere de entuziasm”. Accidentarile, usoarele frictiuni, neacoperirea unor posturi deficitare (cum ar fi benzile) nu sunt semne imbucuratoare pentru supoterii stelisti.

Rapidul duce povara stilului de conducere Copos (poate Căpos) si nu numai. Ganea e o achizitie importanta in conditiile in care stilul de joc al echipei il va ajuta. Nu de atacanti ducea Rapidul lipsa. Si nici de caractere „puternice” si conflictuale.

Pentru Poli e inca prea devreme. Nu cred ca va prinde nici macar UEFA. Strategia lor e cel putin confuza. Cum altfel putem numi fie si numai excesul de extracomunitari din lot in conditiile in care era mai mult decat previzibila aplicarea normelor europene.

Dr@Gosh Efrim  •  24 ianuarie 2007, 12:20

pentru steaua cred ca urmeaza o jumatate de an foarte frustranta in care dezamagirile din teren se vor rasfrange si asupra grupului…celebrul spirit de luptatori, de razboinici cum ar zice george, o sa le creeze probleme cum am vazut la bistrita in mai 2006…accidentarile frecvente si grave o sa le mai atenueze pornirile razboinice si cred ca pana la vara va fi o perioada in care becali, mm si oli vor realiza ca nu poti face o echipa mare numai cu promisiuni si cu transferuri semi-ratate…daca vrei o echipa de liga campionilor nu ajunge sa pastrezi 3-4 jucatori de valoare si sa aduci umpluturi, trebuie sa mai aditionezi vreo 2-3 jucatori mai buni decat aia pe care ii ai.

Dan Filip  •  24 ianuarie 2007, 12:21

E greu de prezis cine va prinde lumina reflectoarelor in Champions League, Steaua o echipa macinata de accidentari, Rapidul care nu isi gaseste ritmul si probabil va fi destramata de Ganea iar Clujul si Timisoara oricat effort au depus deocamdata sunt doar niste variabile intr-un campionat in care totul depinde si probabil va depinde mult timp de Capitala. CFR Cluj si Poli Timisoara nu pot spera sa creasca Romania in Europa pentru a putea prinde Liga Campionilor intr-un viitor apropiat. Si desi vorbim despre Steaua, Rapid, Cluj si Timisoara totusi ramane in discutie si Dinamo, nu ar fi prima data cand ar pierde locul 1 si probabil nici ultimul, Dinamo fiind cea mai imprevizibila echipa din Romania, lupta pentru Europa va ramane deschisa.

bogdanlebu  •  24 ianuarie 2007, 12:21

Rapidistii vor incerca sa mizeze pe masina de dat goluri adusa de la Dinamo. Dar nu de atacanti ducea lipsa Rapid. Ci de coeziune. Ganea nu aduce asta. Deci Rapid, mici sanse. Clujul poate fi un adversar serios. Dar totusi Steaua, care s-a uns ca o echipa care a jucat cu Real si cu Lyon, va castiga locul doi. Si, cine stie, daca Dinamo vrea asta, poate chiar si locul I.

nicolae  •  24 ianuarie 2007, 12:22

Sunt rapidist convins dar cred ca Steaua va locul 2. De ce? In primul rand îl are pe MM în conducere şi ştim ce poate face(arajna). Stă dovada în acest sens ultimele 6 meciuri ale Stelei din campionatul trecut. Iar în al doilea rand sistemul asta pagubos al lui Razvan cu 3 fundasi care oricat de jucatori buni in atac ar avea nu da roade cand aparatorii gresesc copilareste si nu din cauza faptului ca sunt foarte slabi ci din pricina faptului ca nu stiu fiecare unde este de fapt locul lor vezi golul lui Oprita in meciul din capionat, golul lui Ganea

giaqni  •  24 ianuarie 2007, 12:22

steaua nu are sanse deloc la cupele europene

andrei  •  24 ianuarie 2007, 12:23

Batalia asta se va da pana in ultima etapa presupun un podium cu Steaua Dinamo Rapid Cluj si Timisoara e parerea mea…..

MSV  •  24 ianuarie 2007, 12:23

Gigi restaureaza biserici , face acte de caritate cu care se grabeste imediat sa se laude , dar cum se impaca acestea cu escrocheriile din fotbal?

Io  •  24 ianuarie 2007, 12:24

Rapid are de jucat cu fratii lor de la Timisoara si cu baietii de la Craiova de care Steaua a scapat deja cu 4 puncte.
Daca Rapid face vre-un egal in astea doua meciuri locul 2 e 95% al Stelei pentru ca raman 5 % sanse ca Dinamo sa faca un 007 si sa piarda locul 1.
CFR si Timisoara ies din discutie sezonul asta la lupta pentru podium. Or sa se bata pt locul 4. In schimb daca una din ele intra prin grupele cupei Uefa situatia se va schimba la anul. CFR-ul si Timisoara inca nu-s constiente cata experientza iti aduc cupele Europene. De altfel CFR-ul chiar a inceput sa se ridice dupa ce a investit si a jucat in Interoto unde au capatat ceva experienta spre deosebire de farul care a jucat dar nu a investit nimic.
Experienta si mentalitate de podium deocamdata au numai echipele care au jucat in cupele Europene.

Xulescu  •  24 ianuarie 2007, 12:25

Punctul slab al Stelei este Olaroiu. Pe langa accidentari si gauri mari pe unele posturi Steaua are parte shi de un antrenor incapabil sa tina piept capriciilor patronului, fiind de multe ori fara reactie in timpul meciurilor. Este adevarat shi datorita lipsei unor solutzii viabile pe banca. Daca Rapidul va reushi sa iasa din letargie, Steaua va rata sigur CL. La Rapid problema pare sa fie o oarecare blazare, uzura, cum vretzi sa-i spunetzi. Poate neexperimentatul Razvan n-a stiut cum sa-i scoata din starea asta o toamna intreaga. La Cluj despartirea de Dorinel va conta enorm.

mihnea  •  24 ianuarie 2007, 12:26

se anunta o lupta stransa pentru acest bine platit loc doi, lupta care se va da pana in ultima etapa avand in vedere loturile celor trei candidate, insa una singura va iesi invingatoare.

Cata  •  24 ianuarie 2007, 12:27

Da, dar stelistii realisti (sau pesimisti) vor spune si ca Iacob e un atacant foarte bun, dar de inlocuit, ca Mirel e nucleul vestiarului si al armatei becaliene de pe teren, dar ca pana si nasul Gigi spunea ca Dica e indiscutabil cel mai talentat jucator stelist. Adevarul e ca intre Radoi si Dica e greu, daca nu imposibil, sa faci o comparatie si sa decizi, ca la mate: Radoi mai mare ca Dica sau Dica mai mare ca Radoi. Capitanul impune respect si e un mare jucator, avand si un psihic de invidiat. Dar, pentru ca urmeaza si un dar… nu da goluri, ci opreste adversarul sa o faca (sau incearca, vor zice altii). Dica este in momentul de fata sufletul echipei din Ghencea, cel in jurul caruia palpita tot jocul coechipierilor. Sau, ca sa parafrazam, e omul care aduce golul. Nu numai golul, ci si magia, Golul care poate hotari un meci. Mirel a lipsit Stelei, dar Paraschiv a reusit sa suplineasca cu brio aceasta absenta. Absenta lui Dica va fi suplinita poate doar de rugile patronului. Care, apropo, pare sa regrete ca in urma cu doar cateva zile arunca sageti grele in golgeter.
(am cam deviat de la subiect, scuze 😀 )

man-on-ice  •  24 ianuarie 2007, 12:27

Tare mi-e teama ca Dinamo va ocupa locul 2.
Cum ?
Simplu: 2 infringeri la rand si 2 victorii ale Stelei si Dinamo intra in vrie
… si te-ai dus dulce minune… floare albastra… floare albastra.

rambu  •  24 ianuarie 2007, 12:29

locul 2 este al lui dinamo.Nu vedeti in Portugalia deja au inceput sa se rupa.Faci blaturi da nu chiar in nesimtire.

RicaNeaga  •  24 ianuarie 2007, 12:30

Steaua va termina pe locul 2 la diferenta de cel putin 8-9 pct…

Are foarte multe atuuri in fata Rapidului, de Cfr si Poli nu e cazul sa vb.
1. Experienta jucatorilir, vezi Steaua-Rapid in Cupa Uefa
2. Revenirea celor mai importanti jucatori :Radoi, Iacob, chiar si Thereau, care a lipsit in primele meciuri din campionat sau in meciul cu Dinamo cand a fost eliminat gratuit
3. Nu cred va mai arbitra Corpdean pe Steaua in retur, iar la meciurile directe intre primele locuri vor fi arbitrii straini
4. Toate meciurile din retur se vor juca pe Ghencea cu un gazon excelent si public aproape
5. si nu in ultimul rand CONDUCEREA, care o sa aiba un cuvant greu de spus in retur

Deci sunt 5 motive pt. care eu cred ca Steaua nu va avea probleme in retur….

Razvan Prepelita  •  24 ianuarie 2007, 12:31

Cursa e asemena unui Lisabona-Dakar in care conteaza intreg staff-ul.

Io  •  24 ianuarie 2007, 12:33

Un singur motiv pentru care Steaua poate lua locul 1.
Motivul este 007 sau 006 😀 😀

Ar mai fi un motiv. Ar ajunge si un 005. 😀 😀

Sebastyan  •  24 ianuarie 2007, 12:33

cine va fi pe locul 2?e greu de spus;steaua a stat in dica in ultimele campionate,si cum dica nu va fi atatea luni,sanse sunt mai putine.la rapid a venit ganea si cred ca rapidul avea mult mai multe sanse fara el.la cfr cluj echipa e in formare si cred ca e de ajuns un loc pt uefa.poli nici-o sansa,aia nu e echipa,atat timp cat vin jucatori in fiecare pauza competitionala si in loc ca echipa sa fie inbunatatita,vin unii azi,maine pleaca,vin altii si asa mai departe.avand in vedere aste putine aspecte steaua va ocupa locul 2,pt ca nu are cine alt cineva.

Tudy J.  •  24 ianuarie 2007, 12:34

eu as zice ,,legiunea”straina cfr pe 2,steaua 3,rapid 4 si timisoara….8

Razvan Prepelita  •  24 ianuarie 2007, 12:34

Daca bancile tricolore invata portugheza, Timisoara transfera jucatori buni ca negociatori pana si cu teroristii

Xulescu  •  24 ianuarie 2007, 12:38

Un lucru e cert. Mirajul banilor din CL va transforma returul intr-un macel pe toate fronturile: pe teren, media, arbitrii etc.

Dr@Gosh Efrim  •  24 ianuarie 2007, 12:38

CRAIOVA pe 5…asta ma intereseaza, doar asta CONTEAZA!!!

florin1972  •  24 ianuarie 2007, 12:38

Va fi o lupta incinsa, pigmentata cu scandaluri, acuze din cele mai diverse, accidentari si orgolii duse la maximum. Eu as vorbi de fapt de lupta pentru podium, avand in vedere ca, daca Dinamo se impiedica in primele 3 meciuri iar Steaua, Rapid si Cluj vor invinge in aceste 3 runde se poate schimba totul. Pe Timisoara nu o vad nici anul acesta in lupta pentru podium insa ei pot atinge, prin castigarea Cupei Romaniei, macar Cupa UEFA. Daca insa Dinamo bate tot iar una din cele 3 se impiedica, e clar: Dinamo campioana iar bataia ramane pe locul 2. In acest caz, avand in vedere ca Steaua are un program ceva mai usor, daca luam in calcul ca un meci cu Dinamo de acasa poate fi unul usor, pare avantajata. Eu zic insa ca, totul se va decide in primele 3 etape. Sa speram ca totul se va decide pe teren. Sper ca totul sa se decida in ultima etapa. Inclusiv retrogradarea. Asta va face ca, in sfarsit, campionatul nostru sa fie privit altfel si in exterior si in interior.

Florin Nae-Bucuresti

Razvan Prepelita  •  24 ianuarie 2007, 12:39

Steaua va incepe Campionatul mai degraba pregatita pentru jocurile paraolimpice

Cata  •  24 ianuarie 2007, 12:41

as avea o propunere de titlu: rabdari prajite la micul dejun fotbalistic. Asta apropo de transferurile care nu mai confirma, de nervii intinsi la maxim ai patronilor care asteapta rezultate ce nu mai vin si de „muritorii” de rand care asteapta infrigurati deznodamantul campionatului

Bobo  •  24 ianuarie 2007, 12:41

Ne asteapta un retur de campionat interesant. Steaua va lupta in retur cu o echipa decimata, fara Dica nu prea va mai da randament. Rapid isi mentine jucatorii, eventual putem considera venirea lui Ganea un atuu, dar are parte mereu de scandaluri la nivelul conducerii. Poli Timisoara fara suparare nu are antrenor capabil de performante si nu cred sa prinda podiumul. CFR Cluj s-ar putea sa prinda un loc de Liga, insa transferurile in masa pot avea acelasi efect pentru CFR ca si pentru Poli Timisoara. Asadar Steaua,Rapid,CFR au sanse egale pentru locul 2, in timp ce Poli Timisoara lupta pentru un loc de UEFA.

Antistar  •  24 ianuarie 2007, 12:41

sa speri ca Dinamo pierde 3 meciuri la rand te face un pic visator dar sa speri ca in acelasi timp steaua castiga 3 la rand te face irealist

Cătălin Tolontan  •  24 ianuarie 2007, 12:41

Astept propuneri de titlu!!!

Horatiu Cioara  •  24 ianuarie 2007, 12:42

Antrenori tineri, dornici de performanta, a caror locuri pot fi patrate doar prin performanta. Cati dintre ei vor ocupa acelasi post la final de an?

Tudy J.  •  24 ianuarie 2007, 12:42

SA MAI TACA TOTZI CIUDOSII ca Dinamo…face blaturi,ca steaua mai ia campionatul anu asta ca nush ce,pana una alta dinamo,dupa 19 etape are 17 victorii,o singura infrangere si o remiza,doar n-or fi facut 18 blaturi,oricum in meciurile directe cu steaua,rapid,sau …fulgeru bragadiru aek timisoara sau cum io mai zice au invins….PS:ce sa faci dinamo nu a facut transferuri,, inspirate” pe milioane de $ cum ar fi:Carlos,ov petre,gigel coman…sau sapunaru,grifitts etc….anu asta campionatul e al lui Dinamo. CLAR! ramaneti cu amintirea scorurilor de forfait aplicate in ghencea de lyon,sau real stelistilor….

Cătălin Tolontan  •  24 ianuarie 2007, 12:42

Va astept cu titluri! Multumesc!

Dr@Gosh Efrim  •  24 ianuarie 2007, 12:43

oricum am incerca sa prevedem noi, in decursul celor 15 etape pe locul 2 se vor perinda pe rand si steaua, si rapid, dar si cfr…eu zic ca norocosi sa ocupe locul 2 la final vor fi cei care vor avea un bun moral pe final…si cum steaua si rapid au acumulat multe frustrari, acestea se vor rasfrange asupra lor…prima echipa din provincie care va avea sansa dea asaltul la liga campionilor, in mod ciudat, va arata cam neromaneasca…integrarea romaniei va aduce primul plus pentru fotbalul romanesc chiar in 2007…

Comentează