Replică la mesajul lui Tudor Giurgiu

Îi mulţumesc pentru raspuns lui Tudor Giurgiu, dar rămîn la părerea că un manager nu se poate delimita sistematic de gesturile oamenilor săi şi ale companiei pe care o conduce! Cît despre excursul istoric, e într-adevăr patetic să crezi că ultimele redute neelectrificate ale României vor ajunge paşalîc turcesc printr-o antenă de satelit care transmite fotbal. Nu eleganţa şi deschiderea îi lipsesc lui Tudor Giurgiu, ci implicarea şi autoritatea. De ele este nevoie şi la o televiziune publică. Sau mai ales la o televiziune publică.

joi, 8 februarie 2007, 4:38

Îi mulţumesc pentru raspuns lui Tudor Giurgiu, dar rămîn la părerea că un manager nu se poate delimita sistematic de gesturile oamenilor săi şi ale companiei pe care o conduce! Cît despre excursul istoric, e într-adevăr patetic să crezi că ultimele redute neelectrificate ale României vor ajunge paşalîc turcesc printr-o antenă de satelit care transmite fotbal. Nu eleganţa şi deschiderea îi lipsesc lui Tudor Giurgiu, ci implicarea şi autoritatea. De ele este nevoie şi la o televiziune publică. Sau mai ales la o televiziune publică.

Comentarii (212)Adaugă comentariu

Schnauzer  •  8 februarie 2007, 20:05

@ziaristus,

Aici ai dreptate.Pt drepturile de televiziune subiectul inseamna banii.Iar noi suntem f departe de ei:)

Victor Ciutacu  •  8 februarie 2007, 20:11

@adso: Nu consider ca-mi pierd vremea dialogand cu voi; cand o sa cred asta, nu voi mai raspunde. Atat timp cat se polemizeaza civilizat, poate fi chiar un castig.
Internetul l-am descoperit cam de cand a patruns in .ro, Catalin n-are nevoie de ajutorul meu (e baiat mare, se descurca si singur), nu sunt nici redactor, nici editorialist (ci redactor sef-adjunct), iar timp imi fac sa ma uit (eventual sa mai si postez, destul de rar) pe blogurile care conteaza pentru mine. Cititori nu doresc sa atrag postand pe bloguri, am suficienti pe care-i aduce continutul ziarului.
@ziaristus: La CA-uri am administrat societati, nu am asteptat plicul cu indemnizatia; nu-s nascut in zodia portocalie…

marius  •  8 februarie 2007, 20:15

Ce bine ca avem si un ziarist(us) adevarat printre noi! Altfel va certati degeaba intre voi pe nick-uri sau replici si subiectul care il arde ( de ce oare? v-ati intrebat cumva ?? ) pe al doilea pitic „celebru” ( dupa oracolul din Gagestiul cu gaini nascand pui vii ) din armata de mercenari a lui Felix turnatoru’ ramane uitat! Dragilor, nici TVR-ul nu e iubirea vietii mele ( mai ales ca ne haleste banii fara sa-i urmarim programele cu „zane” dar nici nu poti considera ( fara dovezi palpabile, numai pe supozitii de dragul scandalului! ) PDG-ul responsabil de greselile tuturor cretinilor angajati, asa cum bine se exprima cineva, pe pile sau pe alte cai oculte/pidosnice!

JiJi  •  8 februarie 2007, 20:15

@old_reddog

BRAVOOO! Exact asta e si argumentul TVR-ului, toate uzantele comerciale la care te referi (dar mai ales termenul de 30 de zile) exista in contract. Telesport a emis doar o somatie de plata simpla, si a si reziliat contractul. Clauzele nu sunt respectate. Pe fond, TVRul are dreptate. Se intra intai in penalitati, trebuie procedura amiabila, conciliere, etc.

ma repet: TELESPORT ACTIONEAZA ABUZIV, NU SUNT RESPECTATE REGULI SIMPLE DE DREPT COMERCIAL. TOLO, CITESTE MESAJUL LUI OLD_REDDOG, POATE ASA ITI FACI O IDEE MAI CLARA DESPRE PROBLEMELE JURIDICE DE CARE ESTI INCA DEPARTE.

oarecare  •  8 februarie 2007, 20:18

@ciutacu
poate sunteti nascut in zodia laudaroseniei sau luand in considerare seful cel mare in zodia turnatoriei!

JiJi  •  8 februarie 2007, 20:21

@Ciutacu

te rog raspunde-mi la urmatoarea intrebare, folosindu-ti vasta experienta comerciala.

Ce contract comercial ai vazut tu care se reziliaza de plin drept la data intarzierii unei singure prestatii, dintr-o serie de prestatii echivalente? Altfel spus, cum e posibil sa consideri reziliat imediat un contract cu executare succesiva, in cazul in care o singura prestatie nu s-a executat? De ce nu se aplica procedura amiabila contractuala, si mai ales cum este posibila ca rezilierea sa nu fie pronuntata de instanta de judecata, ci anuntata unilateral de o parte?

Altfel spus, ce ai mai vrea de la Giurgiu? Din momentul in care l-au futut binevoitorii de la Sport, a facut tot ce a depins de el sa repare unor mamuti pe care nu el i-a angajat.

@Ionica: recunosc ca sunt fan dezinteresat al TVRului lui Giurgiu, si am pica pe vechii producatorii de acolo care nu fac altceva decat sa taie frunza la caini.

oarecare  •  8 februarie 2007, 20:25

lasa-l JJ ca s-a dus sa se intereseze la subalternii care mai inteleg ceva dintr-un contract! el, saracu, e cu datu’ din clanta, nu vezi!

www.newsfromdiscovery.blogspot.com/  •  8 februarie 2007, 20:30

rezolv gigi.cumpara el toate drepturile si is face post.
Cele mai reusite driblinguri din fotbal la linkul din nume
Apar si romani insa din pacate doar la …fotbalisti driblati.

old_reddog  •  8 februarie 2007, 20:31

@JiJi

Nu stiu ce e stipulat in contract. Tu stii ca exista astfel de clauze in contract?
Pai daca in contact TVR-ul ar fi cuprins la negocierea contractului (e doar in simplu exemplu):
– 10 zile intarziere – Furnizorul (Telesportu)l face avertizare scrisa
– 20 zile intarziere – Funizorul activeaza o garantie bancara facuta de Client (TVR) in favoarea Furnizorului
– 30 de zile intarziere – daca garantia bancara nu se deconteaza Clientul e considerat insolvabil si Contractul de rezilieaza in 5 zile de la transmiterea ultimei somatii
– in cele 30 de aile se calculeaza penalitati de x%/zi de intarziere
Atunci TVR-ul nu ar fi ajuns intr-o astfel de situatie (auzi cica generata de unii care au uitat sa platesca factura !!!!!) si ar fi salvat de orice problema si orice instanta le-ar da dreptate la primul termen !!!!!
Dar exista in contract astfel de clauze? Ma indoiesc.

Victor Ciutacu  •  8 februarie 2007, 20:33

@Jiji, ai contractul in fata sau faci supozitii? Vorbim de o intelegere intre parti. Daca negociatorii/semnatarii contractului din partea TVR au acceptat o clauza rezolutorie (trebuie sa traduc?) cu efect imediat in cazul oricarei neplati, atunci contractul e istorie. Daca nu exista o asemenea clauza, o sa plateasca Nicolau daune de-o sa-i iasa pe nas. Am fost suficient de clar?
@oarecare, imi plac oamenii „demni”, care te musca la adapostul anonimatului. Eu, unul, ma semnez…
@Coco, nu vreau sa aud numele unei „facultati” unde studiaza oameni paraleli cu limba romana. Pe vremea mea, BAC-ul era pe bune. Iar contractul meu cu Intact e confidential, ca sa n-avem vorbe.
@adrian, sunt suficient de bine platit in presa. CA-urile au aparut in anumite momente ale vietii mele (care au trecut). Se scrie „ati”, nu „a-ti”. Ti-ar putea fi candva de folos aceasta informatie.
@dani, nu esti tu in masura sa judeci gustul meu, fie el bun sau prost.
@alupitegus, ti-as fi recunoscator daca ai putea dezvalui aici care e „interesul meu personal” in aceasta afacere.

Jiji  •  8 februarie 2007, 20:43

@Victor Ciutacu

Uite ce se scrie in comunicatul TVR: „TVR precizează însă că, în conformitate cu clauzele contractului încheiat cu Telesport, astfel de evenimente nu puteau conduce la rezilierea imediată a contractului, existând remedii de natură contractuală, obligativitatea ca părţile să soluţioneze orice diferend pe cale amiabilă şi mai ales termene, de care Telesport era ţinut înainte de a notifica rezilierea contractului.”

Daca erau prevazute termene si solutionare amiabila, e clar ca nu poate fi pact comisoriu expres de gradul III sau IV=> ca nu se poate rezilia de drept la data scadentei. Pe asta ma bazez. Intr-un contract in care se trec termene nu poate exista pact comisoriu (clauze de rezolutiune) de gradul III-IV. Ergo, Telesport a facut o magarie.

bebe  •  8 februarie 2007, 20:45

http://www.topgirls.evonet.ro http://www.topgirls.evonet.ro

http://www.topgirls.evonet.ro http://www.topgirls.evonet.ro

http://www.topgirls.evonet.ro http://www.topgirls.evonet.ro

http://www.topgirls.evonet.ro http://www.topgirls.evonet.ro

http://www.topgirls.evonet.ro http://www.topgirls.evonet.ro

http://www.topgirls.evonet.ro http://www.topgirls.evonet.ro

Cata  •  8 februarie 2007, 20:47

Sunt satul de moralistii ce poarta stigmatul tradarii. Judecatile de valoare le impartasesti atunci cand propriul eu nu se uita chioras la tine, din oglinda.

Gullit  •  8 februarie 2007, 20:47

„@” johnny – in Romania cu parfum de cover up „EU” nu exista inca CONFERENCE CALL ca Tolontan si Giurgiu sa clarifice situatia.

+++ plus intr-o Societate Normala toate companiile/firmele au AVOCATII LOR care ai reprezinta la orice CONTRACT sau/si Business facut. +++

Dar repet Romania si mai ales in TVR sant mai TOTI angajatii (copii) SHTABILOR de pe vremea comunismului!!!

PEACE !!!

HAI RAPIDULETUUUU !!!!

Victor Ciutacu  •  8 februarie 2007, 20:48

@Jiji, reiterez intrebarea: ai contractul in fata? Sau trebuie sa-l cred pe cuvant pe Tudor Giurgiu? Ei bine, pana nu vad actele, am ales sa nu-l cred. Sper ca am voie.
Poate ti-e drag Tudor Giurgiu, e dreptul tau, dar nu ma obliga pe mine sa-l cautionez ca-i baiat subtire, de la Cluj. Daca vrei neaparat parerea mea, Nicolau mie si mai antipatic decat Giurgiu, dar nu-mi spune mie ca PDG-ul TVR se poate spala pe maini de responsabilitatea pierderii unui contract cu beneficii enorme (financiare & imagine).

old_reddog  •  8 februarie 2007, 20:48

Pai cum dracu au acceptat desteptii din TVRomania Abonament contractul cu o conditie rezolutorie cu efect imediat in cazul oricarei neplati?
Aia din TVR care au facut analiza contractului pentru ce-si iau banii?
Si inclin sa cred ca asa sta treaba pentru ca Nicolau nu era lovit in freza sa anunte rezilierea contractului daca existau clauze neindeplinite pe care TVR-ul le-ar fi putut invoca intr-un eventual proces.
Dar eu recunosc, fac supozitii. Daca-mi este permis sa-mi dau cu parerea.

Jiji  •  8 februarie 2007, 20:53

Nu am contractul in fata, am comunicatul TVR de azi in fata. Mi-e imposibil sa cred ca se minte in acest comunicat, ar fi de SF. Numai un rauvoitor, Ciutacule, ar putea crede ca se minte in acel comunicat. Pe de alta parte, e dreptul tau sa faci asta, indiscutabil.

@reddog
Nicolau e habarnist la drept, el habar n-are chestiile astea cu rezilierea.

old_reddog  •  8 februarie 2007, 20:58

@JiJi

Pai daca e cum spui tu atunci TVR-ul actioneaza in instanta nulitatea rezilierii si cred ca au destula „putere” ca pana la inceperea returului sa obtina o definitiva si irevocabila in favoarea actiunii lor ! (totusi nu au efectiv timp pentru asta – dar daca nu le da Telesportul voie sa transmita in sparge TVR-ul in daune interese daca au castig in instanta)
Teoretic n-ar fi o mare problema pt. TVR daca e cum spui tu.
Totusi atat de prosti sa fie astia de la Telesport?

Jiji  •  8 februarie 2007, 21:07

@old_reddog

Da, ai inteles, asta e toata miza, nu au timp efectiv pentru actiuni in instanta. Returul incepe repede, si va dura mult pana obtin hotararea definitiva si irevocabila, chiar daca incearca ordonanta presedintiala.

Presiunea publica e mare acum, pentru ca unor oameni ca Tolo si Ciutacu nu le pasa de cine are pe fond dreptate, nici nu prea inteleg esenta problemei, pornind tot timpul in ceea ce priveste TVRul de la prezumtia de vinovatie. Lumea vede si aude efectul: „mama, a luat Kanal D drepturile”, fara sa le pese daca le-a luat legal sau nu.

gutzu-gutzu  •  8 februarie 2007, 21:12

parerea mea… giurgiu e combinat cu dogan. astia inca nu si-au numit un director general. ce ziceti, da-ti pariu ca peste cateva luni aflam din presa ca giurgiu a fost numit director general la ei??? il mai tineti minte pe nicolau, fostul presedinte tvr? acelasi fel de aranjamente il facea si el cu antenele si in scurt timp l-au angajat la intact vicepresedinte, nu stiu ce pe la partidul umanist, bla-bla. tvr-ul asta mai dragilor…

Victor Ciutacu  •  8 februarie 2007, 21:13

@JiJi, orice dialog cu tine e inutil. Tu ai parerea formata: atat eu, cat si Tolo nu pricepem nimic (nici macar esenta problemei), nu ne pasa de grija ta induiosatoare pentru imaginea/pozitia lui Tudor Giurgiu. In fine, suntem niste oameni rau-voitori sau chiar rai.
Iti urez o seara buna si, numai daca ai prilejul, transmite-i, te rog, personal salutarile mele PDG-ului TVR.

old_reddog  •  8 februarie 2007, 21:16

Discutia ar putea continua cu argumente pro si contra uneia sau alteia dintre parti. Se va rezolva intr-un fel.
Mai e o chestie care tine cont cumva de extrapolarea unor experiente europene: cate „televiziuni nationale” vest eurpopene transmit marile meciuri din campionatul intern?
Sincer nu ma dau mare ca stiu dar parca ZDF-ul nu, RAI-ul nu, TVE-ul nu. Daca am gresit mea culpa. Poate-mi da si mie cineva informatii in sensul asta.

Jiji  •  8 februarie 2007, 21:19

@Ciutacu

CE AI VREA SA ZIC? Cand tu afirmi: „trebuie sa-l cred pe cuvant pe Tudor Giurgiu? Ei bine, pana nu vad actele, am ales sa nu-l cred.” Asta inseamna, cel putin in viziunea mea, ca pornesti de la o prezumtie de vinovatie pe care eu nu mi-o explic.

Iti urez si eu o seara buna, si cand mai gasesti argumente, si nu doar simple acuzatii, te astept…

Milutza  •  8 februarie 2007, 21:25

Asta-i pentru Tolo, exclusiv.
Draga Tolo, sunt un mare fan al dumitale. Chiar mare. Fac parte din categoria aia care a trecut de la ProSport la Gazeta Sporturilor fara ca macar sa clipeasca, numa pentru ca dumneata scriai acolo. E un lucru extraordinar ca in toata presa asta romaneasca (ampla cantitativ, groaznica la nivel calitativ) exista totusi macar un ziarist cu care reusea din doua cuvinte si trei metafore sa surprunda perfect realitatea unui naumit moment (ca era un meci de fotbal, vreo noua nesimtire de-a lui Gigi sau vreo noua hotie de a lui Copos). Pentru prima oara insa, in ani de cand te citesc, sunt dezamagit. Chiar foarte. Nici nu cred ca-ti dai seama cat ai fi avut de castigat daca ai fi abordat la modul obiectiv ceva ce i se intampla unui concurent al trustului vostru. Ai fost in stare sa faci asta cand a fost concediat Dragos Stanca din Mediapro (un om deosebit, il cunosc, fiind clujan) dar nu esti in stare sa faci asta cand un alt om din mass media, Giurgiu este victima unei manarii grosolane si mult mai revoltatoare decat ce i s-a intamplat lui Dragos. N-am sa intru in amanunte juridice cum vad ca fac vitejii de pe forum. Desi daca mie mi-ar rezilia cineva un contract la firma mea fara macar sa ma anunte ca exista probleme la plati si fara sa incerce o rezolvare amiabila, cred ca l-as purta in judecati pana l-as falimenta.
Am sa ma leg insa de un alt aspect, pe care toata lume pare ca-l uita: Oare eu sunt singurul care am senzatia c ala TVR chiar s-a miscat ceva de cand a aparut Giurgiu? Ca-ti place Mari Romani sau ca nu-ti place, pentru prima data am senzatia ca TVR-ul actioneaza conform unei politici clare de programe, ca incepe sa semene mai degraba a brand de televiziune decat a incropeala pe bani publici? Ca un om care lucreaza la o agentie de branding, sunt destul de sensibil la genul asta de lucruri, si mi se pare o modificare importanta, si care arareori se vede intr-o institutie publica. Ca s-a intamplat pocinogul cu contractul, asta nu face decat sa demonstreze ca acolo mai e de lucru mult. Sa ceri demisia unui om care chiar pare ca are posibilitatea sa faca niste schimbari mi se pare o aiureala. Ultimul lucru la care ma asteptam, draga Tolo, mai ales din partea ta.

ionica  •  8 februarie 2007, 21:31

E clar jiji esti trimisul lui giurgiu pe blogul lui tolo las ca stim noi te-am prins cu matza-n sac :))

Ionut  •  8 februarie 2007, 21:39

In comment-ul domnului Ciutacu de la 8:48 scrie :
„”Nicolau mie si mai antipatic decat Giurgiu”” …. D-le Ciutacu poate pe vremea dumneavoastra intr-adevar BAC-ul era pe bune …insa pe vremea noastra,daca scriam la admiterea in liceu mi-e nu am fi promovat niciodata.Asta apropo de calificativele impartite cu usurinta „agramat” ; „oameni paraleli cu limba romana” … etc …

Chiar astept calificativul ce o sa-l primesc … „MIE” tare frica ;)) ;))

florinel  •  8 februarie 2007, 21:40

TUDOR GIURGIU ESTE HOMOSEXUAL.CONSILIERII LUI SUNT HOMOSEXUALI.CU CE IL POATE CONSILIA HOMOSEXUALUL PE NUME GORDON DIN CEHIA, CARE A FALIMENTAT O TELEVIZIUNE CEHA PE GIURGIU?? CE IL POATE INVATA ACEST CONSILIER HOMOSEXUAL PE GIURGIU DECAT SA FURE SI SA FALIMENTEZE.TIN SA MENTIONEZ CA ACEST CONSILIER CASTIGA 80.000 DE EURO PE AN PLUS DIURNE SI CHELTUIELI AFERENTE PT CA ACEST CONSILIER HOMO PLEACA SAPTAMANAL IN CEHIA PE BANII TVR.IN LOC SA SE ASCUNDA IN SPATELE ANGAJATILOR SI IN LOC SA DEMITA JUMATATE DIN PERSONALUL TVR, MAI BINE AR AVEA DEMNITATEA SA ISI DEA DEMISIA TOATA GASCA DE POPONARI CARE CONDUC TVR-UL IN FRUNTE CU HOMOSEXUALUL SEF TUDOR GIURGIU, caci vorba aia veche”cine se aseamana se aduna” oare de ce se mai lauda ca are nevasta , ca sa nu se prinda lumea ca e gay??CONSILIERII AIA UMBLA ZI DE ZI PRIN TELEVIZIUNE CA NISTE DOMNISOARE LA CICLU, CU MAINILE PE SUS.RUSINEEE DEMISIA CONDUCERII TVR!!!!!

Jiji  •  8 februarie 2007, 21:41

@ionica

:))) eu am spus ca sunt fan al lui giurgiu pentru modul in care a inteles sa dea o viziune postului public, sa il profesionalizeze si sa il responsabilizeze. Si ma enerveaza cand vad rahaturi de astea mici, gen o contabila o da in bara, afectand posibilitatea unei reale cresteri calitative a TVR sub Giurgiu.

Mai spun o data, eu sunt fan al transformarii TVR sub Giurgiu.

parabola  •  8 februarie 2007, 21:43

Miluzta wrote:

„Am sa ma leg insa de un alt aspect, pe care toata lume pare ca-l uita: Oare eu sunt singurul care am senzatia c ala TVR chiar s-a miscat ceva de cand a aparut Giurgiu? Ca-ti place Mari Romani sau ca nu-ti place, pentru prima data am senzatia ca TVR-ul actioneaza conform unei politici clare de programe, ca incepe sa semene mai degraba a brand de televiziune decat a incropeala pe bani publici? Ca un om care lucreaza la o agentie de branding, sunt destul de sensibil la genul asta de lucruri, si mi se pare o modificare importanta, si care arareori se vede intr-o institutie publica. Ca s-a intamplat pocinogul cu contractul, asta nu face decat sa demonstreze ca acolo mai e de lucru mult. Sa ceri demisia unui om care chiar pare ca are posibilitatea sa faca niste schimbari mi se pare o aiureala. Ultimul lucru la care ma asteptam, draga Tolo, mai ales din partea ta.”

Da, sunt de acord cu asta. Ar trebui sa scrii in locul lui Tolo:))).

CRISTI  •  8 februarie 2007, 21:46

D-le Ciutacu, aveti grija, nu intotdeauna scriem „mie”, mai sunt cazuri cu „mi-e”… asta, ca tot dati lectii de gramatica…

rahoulle  •  8 februarie 2007, 21:51

victor ciutac isi permite sa ofere chiar si lectii de gramatica…am „rasfoit” putin mesajele-i si o sa-i subliniez cu un pix rosu imaginar ca e la fel de agramat ca celpe care-l acuza ca e strain in materna

Nicolau mie si mai antipatic decat Giurgiu – Nicolau mie? da nicolau tie iti este probabil mai antipatic…in CA-uri nu se discuta Gramatica Academiei cred

tot la nivel de gramatica tin sa va informez dom’le VC ca a aparut de ceva timp noul D.O.O.M. si vi-l recomand…spre stupoare dumneavostra o sa aflati ca nici una de fapt a devenit niciuna…dar nah…ideea e aceeasi, nu? ce sa va bateti dumneavostra capul cu din astea

tot demersul asta e pt a va demonstra ca nu sunteti capabil sa respectati ce de fapt chiar d-voastra cereti…o argumentatie buna…ca sa acuzi pe cineva ca e agramat trebuie sa respecti chiar tu gramatica limbii in care redactezi un mesaj.

PS stiu ca frazele incep cu majuscula si etc…asa-zisele greseli din mesaju-mi sunt strict datorate comunicarii virtuale. ( asta in caz ca … )

old_reddog  •  8 februarie 2007, 21:53

Dar cum ar fi fost daca Telesportul ar fi vandut Meciurile 1 si 4 catre BoomTV? La faza asta au judecat bine cei de la Telesport: au prevenit o revolutie. Eu cred ca ar fi iesit lumea in strada :))))))
Daca totusi Nicolau e bazat si CanalD va transmite Steaua – Dinamo atunci macar abonatii de cablu si cei abonati la platforme digitale vor putea vizina meciul.
Am auzit astazi si o aberatie din putul gandirii de la BoomTV: cica ei sunt disponibil oriunde in tare pe cand reteaua CATV nu !!!!!
Dupa ce am o mare ofica pe mine ca handicapatii de la Boom transmit Serie A si Primera sa fi luat si Liga 1 !!!!!!! Cred ca acum scriam manifeste pentru „ridicarea norodului” ca si asa se fac 100 de ani de la Marea Rascoala.
De ce nu-mi pun BoomTV? Simplu, am trei televizoare si astia m-ar jupui !!!

ionica  •  8 februarie 2007, 21:54

Deci concluzie pe ziua de azi … am aflat ca ciutacu a avut de-a face cu multe CA-uri in cariera sa … am aflat ca tolo si-a dezamagit un cititor fidel (Milutza), am aflat ca de fapt jiji e trimisul lui giurgiu pe blog ( n-a ca te-am dat in vileag 😀 ) , cineva il suspecteaza pe acelasi giurgiu ca e homosexual (ce legatura are asta cu tot scandalul drepturilor tv nu stiu) am mai aflat ca ciutacu a facut unele greseli gramaticale in timp ce il cataloga pe un bloger ca fiind „agramat”, bebe a venit sa faca reclama unui site cu fetitze , si multe alte pareri pro si contra giurgiu… Abia astept dezbaterea de maine pe acelasi blog minunat 😀 Forza Tolo! :)))

old_reddog  •  8 februarie 2007, 21:57

LATER EDIT: … viziona meciul…”

citat @rahoulle: „greseala datorata comunicarii virtuale”

jiji  •  8 februarie 2007, 21:58

lol Ionica, bun bun rezumatu… Macar daca ar face Tudor Giurgiu o bere:)

rahoulle  •  8 februarie 2007, 21:59

@old_reddog
si cei de la boom sunt „jupuiti” de altii
ce rascoala vrei? suntem in mileniul trei, era vorba de o licitatie…nu intelegi spre ce ne indreptam? gata cu orice forma de comunism, gata cu tratamentul preferential!

rahoulle  •  8 februarie 2007, 22:01

@old_reddog
steaua dinamo 0-3 … o sa-si merite toti banii chiar si boom tv

Hogea  •  8 februarie 2007, 22:04

TVR-ul isi plange in pumni degeaba…a fost ani de-a randul unicul post pe piata,lider pe piata, de audienta,etc, si nu au reusit sa-si contureze o strategie de viitor, parteneriate puternice…iar despre cei din catunele izolate…sunt de parere ca nici chiar ei nu vor duce lipsa meciurilor transmise din minutul 5, a graficii execrabile…

ionica  •  8 februarie 2007, 22:04

@rahoulle la un asa rezultat final in ghencea cred ca ti-ai dori mai mult sa fi acolo decat sa vezi meciu la tv chiar si pe boom. 😉

eu  •  8 februarie 2007, 22:06

O sa-l intreb si eu asa, sa ma aflu in treaba, pe domnu’ nicolau ( cu n mic). De ce, la inceputul campionatului, mai avea putin si se punea in genunchi la cei de la National TV sa-i plateasca naibii odata pentru drepturile 2 si 5. A avut atunci o rabdare de invidiat cu fratii Micula. Mai avea putin si dadea banii din propriul buzunar, Si, stati linistiti, existau si atunci destui doritori pentru aceste doua drepturi. Subit, nu a mai avut acum randare cu TVR-ul….miroase a rahat turcesc.

Sorin Georgescu  •  8 februarie 2007, 22:06

Mie imi place TVR de cand cu Giurgiu si o spun ca simplu student care se uita un timp mediu la televizor.
Sa analizez cateva aspecte ale TVR care arata foarte OK astazi:
– jurnalele de stiri – cele mai obiective si la obiect, fara stiri de la ora 5, cu analize pertinente si de actualitate la final, exact cum ar trebui sa fie toate
– sport – cei mai buni comentatori la fotbal, experienta in transmisiuni, acoperirea tuturor sporturilor (handbal, tenis de ex) si oameni de calitate care sa se ocupe de acele sporturi (Radu Naum de ex)
– seriale – din cele „la moda” in SUA: Lost, Neveste Disperate, etc, in timp ce alte televiziuni recicleaza Familia Bundy sau altele fac schimb de seriale prafuite (vezi Prima TV)

Per total se vede intruna o incercare de imbunatatire a imaginii, de consolidare a unui brand, interes pentru noutate, toate intr-un grad mai mare decat se poate vedea la televiziunile private concurente.

De aceea mie imi place TVR-ul cu Giurgiu si pentru prima oara parca nu-mi pare rau de banii dati.

Mi se pare aiurea modul in care judecati pierderea drepturilor asupra Ligii I cand este clar ca la mijoc e o lucratura cusuta cu ata alba marca Telesport si grupul de interese din spate. Giurgiu nu are nici o vina si demisia sa nu se justifica, dimpotriva, ar inlesni practicile de acest gen.

Dubios mi se pare, in schimb, faptul ca drepturile sunt detinute de Telesport, un 0 ca brand si credibilitate in media romaneasca si asta fara sa comenteze nimeni prea mult.

Hogea  •  8 februarie 2007, 22:06

un Steaua-dinamo 0-3 o sa fie doar pe Cartoon Network…:))…sau pe TNT (meciul din 89)…:)))

rahoulle  •  8 februarie 2007, 22:07

ionica acolo unde?:) ca daca s-ar cunoaste locul disputarii partidei zau c-as merge!
PS am o banuiala! se va juca in romania:)

old_reddog  •  8 februarie 2007, 22:08

Nu-mi fac probleme. Nu o sa ia in urmatorii 4-5 ani vreo platforma drepturile exclusive pentru optiunile 1-5. De ce? Simplu: nu o sa le vinda nimeni lor.
Peste 4-5 ani toate televiziunile vor putea fi receptionate net, asa cum a prezis tata lu’ windows.
Numai bine !!!

old_reddog  •  8 februarie 2007, 22:12

@rahoulle:
steaua – dinamo 0-3 ????!!! si cat ziceai ca pe luna la Boom astia ? Si unde trimiti comanda ??? :))))

ionica  •  8 februarie 2007, 22:18

@rahoulle stai linistit ca are mitica grija sa se joace in ghencea 😉 o sa fie exact ca anul trecut cand s-a jucat in groapa cu spectatori desi terenul era suspendat inclusiv pt etapa cu steaua..

rahoulle  •  8 februarie 2007, 22:22

cand credeam si eu ca poate si steaua sa-si joace meciurile de acas in zone mai curate si nu in periferie:(

ionica  •  8 februarie 2007, 22:24

@rahoulle eventual sa se joace pe dinamo nu? 😀

old_reddog  •  8 februarie 2007, 22:25

@ionica

nu pe dinamo. Am mai propus eu pe undeva doua variante:

1. Craiova
2. Timisoara

Cum ar fi?

rahoulle  •  8 februarie 2007, 22:26

pai la cat de departe e ghencea de civilizatie…cred ca se fac cei 150 de km prevazuti de lege

Comentează