Grigoraş e răspunsul. Întrebarea o puneţi dumneavoastră!

Jocul Oţelului nu e o întîmplare. Întîmplare a fost că a pierdut.

vineri, 2 martie 2007, 5:54

Jocul Oţelului nu e o întîmplare. Întîmplare a fost că a pierdut.

Stilul Farului din era Grigoraş nu era nici el un accident. În finala Cupei, disputată la Bucureşti în 2005, constănţenii au pierdut cu 1-0, după ce i-au înghesuit pe „cîini” aşa cum, în destule momente, au făcut acum gălăţenii cu Steaua.

Grigoraş aduce fotbalişti mai ieftini decît spoturile TV cu fotbalişti, dar care aleargă de mănîncă pămîntul. Important: spre poarta adversă. Coreeanul Kim abia se încălzise prin minutul 110, iar Szekely a bătut penaltyul cu o detaşare obraznică. Sau Giurgiu, nu vă jenaţi, nici noi n-am auzit de el!, care a muncit un meci întreg ca un decatlonist. De unde îi scoate Grigoraş? Şi, mai ales, cum reuşeşte să le cultive temeritatea de a se bate cu orice adversar şi de a ataca tot timpul?!

Din cînd în cînd, Provincia fotbalistică românească anunţă că a pornit răzbelul pentru a stopa hegemonia Capitalei. Şi-şi aduce antrenori din Bucureşti, bine plătiţi şi charismatici. Peste cîteva etape, aceştia acuză „mentalitatea” şi, de regulă, nu-i prinde paltonul, cum se spune în fotbal. În acest timp, echipele lui Grigoraş chiar se bat cu granzii, deşi, conform proiectului, ele ar trebui doar să scape de retrogradare. E o poveste nedreaptă, dar frumoasă. Bravo, Grigoraş!

Comentarii (165)Adaugă comentariu

anti ovidiu petre  •  2 martie 2007, 18:51

uitasem sa mentzionez ceva….ganditzi-va cate bashini si-ar lua Radoi cu grig antrenor, cam ce a facut ganea cu boloni…

dorel  •  2 martie 2007, 18:52

grigoras face treaba buna la orice echipa a fost

anakin  •  2 martie 2007, 18:52

antibucuresti; ce dracu, sa caute Grig la steaua sau oricare din bucuresti?!aceste echipe sunt subcultura si raul fotbalului romanesc: mafia , aranjori si cooperatisti. Otelul nu este o echipa mica sau cum credeti voi, dupa plecarea lui mitica&co vom putea demonstra adevaratele valori din provincie, articolul de fata este ireal, Grig daca va pleca va fi solutie pt nationala nu pentru trisorii din bucuresti.

DIOGENE  •  2 martie 2007, 19:00

ma anakin cand a jucat la steaua ce a cautat?sau nu stii ca a jucat la steaua?

Maximus  •  2 martie 2007, 19:01

Grigoras=Arsene Wagner

clujeanul  •  2 martie 2007, 19:02

Draga Tolo,
faptul ca tu nu ai auzit inca de Giurgiu sau Janos nu inseamna ca ei au aparut din neant….cei doi au fost pana in iarna jucatori de baza la U Cluj, ….cel putin, pe Giurgiu a fost construita osatura actiualei echipe care se bate pentru promovare in Liga1…ca fraierii de la U au renuntat la ei aproape gratis e alta poveste…
ps..chiar nu ai sesizat faptul ca cei doi se inteleg de minune in teren? daca nu, inainte de a edita articolul puteai da un telefon la redactia voastra din Cluj pentru a cere informatii …cel putin asa ar face un jurnalist adevarat…..

MosIonRoata  •  2 martie 2007, 19:02

Daca Grigoras ar antrena Steaua sau Dinamo sau Rapid, am lua si noi Shampion Lig.

Sanatate!

P.S.

Dafi Dac, taci ca-ti pute gura!

rechinu’  •  2 martie 2007, 19:02

cea mai mare greseala a lui bosanceanu a fost ca l-a demis pe grig. pe vreme lui farul ajungea in finala cupei iar acum……ne batem sa nu retrogradam. dak ar ajunge la steaua sunt sigur ca juc gen coman, ov petre, baciu nici la echipa a 2-a n-ar avea loc si iar scoate fumurile din cap lui radoi. oricum bft grigoras( cel mai tare din oras) 🙂

rechinu’  •  2 martie 2007, 19:04

p.s. din cauza asta nu mai vine lumea la stadion la farul, echipa numai joaca ca inainte.

Hipgnosis  •  2 martie 2007, 19:19

Catalin: Intrebarea ar trebui sa fie cine sa il inlocuiasca pe Oli ?:P

Daffy Duck  •  2 martie 2007, 19:20

MosIonRoata:

de ce nu ia Grigoras Shampion Lig cu Otelu’ ?
Verzelor

dw  •  2 martie 2007, 19:30

Domnule Tolontan,

OFFTOPIC. V-am vazut aseara intamplator la emisiunea „marca inregistrata” si imi pare rau ca ati ratat ocazia de a aborda fie si marginal un subiect interesant: marketingul sportiv.
poate ca presa ar trebui sa atraga atentia cluburilor ce oportunitati imense pierd ignorind puterea marketingului. steaua, dinamo, rapid, nu exploateaza nici a mia parte din capitalul de imagine creat prin rezultate. afara sunt cluburi anoste, fara potentialul si expunerea de piata a granzilor bucurestiului, si care fac bani grei prin marketare. de la brichete si sosete, pana la tigai si pampersi cu insemnele clubului, de la banalul poster pana la rafinatul exercitiu al comunicarii, industria asta, interpretata corect (nici macar genial!), ar aduce cluburilor mai multi bani decat si-ar imagina cineva.
la noi, maaaarketingul tipareste bilete sau propulseaza oameni gen Borcea.
tipii de la marketing sunt angajati doar pentru ca exista postul in schema si sunt platiti la fel ca si antrenorii de la juniori, iar bugetele de marketing reprezinta probabil cateva procente amarate din suma de transfer a unui jucator cu hepatita.
sa te cheme steaua bucuresti, sa ai mii de fani in tara si tu sa nu fii in stare sa le vinzi decat cateva fulare, asta se numeste ignoranta.
ultimul exemplu: stradivarius-ul statului maghiar e vedeta intr-un show de o calitate artistica indoielnica, dar pentru ca cineva l-a asociat cu numele unui campion al ghetii, afisul e un magnet, tribunele sunt pline de consumatori, iar banii curg.
la noi, stradivarius-ul sta incuiat in seiful unei familii, iar gimnastele noastre de aur pozeaza goale prin japonia.

Domnule Tolontan, poate le mai strecurati ideea prin ziar, mai tarziu s-ar putea sa le-o factureze cineva

valeriu_gl  •  2 martie 2007, 19:30

meci frumos… asa cum place iubitorilor de fotbal… goluri, ocazii multe, intr-adevar implicare fizica … spectacol… in ritmul asta o sa mi iau si pop corn la meciurile galatziului… numai sa nu fi fost un foc de paie… hai galatzi

Romanasul  •  2 martie 2007, 19:37

In sfirsit … Asta e primul articol care l-ai scris adevarat.
Steaua ,Rapid si Dinamo au prea multe vedete.
Cine sa mai alerge ?

Arhi  •  2 martie 2007, 19:39

Cand era Grig la Farul, zbarnaiau. E un antrenor superb. Din pacate in romania conteaza foarte mult relatiile, sa fii prieten cu arbitrii, sa te cheme Oli sau Hagi, o gramada de alte chestii fara legatura directa cu jocul in sine. Asa ca lui Grigoras ii prevad o retragere tarzie, impovarat de ani, la vreo echipa de divizia B, pe care tocmai a promovat-o.

unq_flipmo  •  2 martie 2007, 19:43

[quote]Unde ar fi echipele romanesti daca in ultimii 2-3 ani meciurile din Liga 1 ar fi aratat ca cel de aseara???[/quote]
Adica asa cu apararile vraiste si alergind buimaci care incotro ? Probabil mai in spate decat sunt acum. Nici nu ma asteptam sa nu fie ridicat in slavi meciul asta, in fond asta e ideea multimii despre fotbal, ei vor `spectacol`. Vor Real Madrid si daca s-ar putea campionatul Braziliei care sa le inlocuiasca pe toate cele existente, mai ales pe cel al Italiei.

Just for the record, suporter stelist (in al doilea rand)

Romanasul  •  2 martie 2007, 19:46

Nene Iancu,

Timisoara ar face o mutare desteapta daca l-ar aduce pe baiatul asta antrenor.

danutz  •  2 martie 2007, 19:48

intrebarea la care grigoras e raspunsul…

CE ANTRENOR S-AR POTRIVII CEL MAI BINE STELEI ?

moro  •  2 martie 2007, 19:49

Jocul Otelului de ieri mi-a dat fiori. De asa ceva avea nevoie Steaua in Liga si cu sevilla, Dinamo cu Benfica si Tottenham: tupeu, daruire si o tehnica incredibila, probabil si un pic de sansa ca prea le ieseau toate clinciurile.
O mare speranta pentru viitor. De azi inainte tin cu Otelul sa prinda locul 4. Cum a putut CFR sa vanda o bijuterie ca Szekely ???????????? si inca si pe pret de trei Loganuri.

MIB  •  2 martie 2007, 19:51

Ca Grigoras e antrenor bun, nu se pune problema…dar stilul vostru de a comenta un meci e jalnic. Otelul il avea tot pe Grigoras pe banca la Otelul -Rapid 0-7. Prea mult va lasati influentati de un singur meci. La fel cum pe Oli toata lumea la facut zeu dupa calificarea in CL iar acum arunca cu pietre. E antrenor, dar din pacate nu poate scapa de copii lui de suflet. Totul se rezuma la cat de mult au chef jucatorii sa joace. La Steaua de exemplu, acum ar trebui ca Gigi sa le mai taie din contracte la cei care le-a dat cand jocul mergea bine. Tot respectul pt jocul facut de Otelul ieri: la un meci de asta nu te plictisesti daca te uiti. Ca s-a jucat ca in curtea scolii? Pai de cele mai multe ori e mai interesant sa vezi un meci de asta decat un meci Fc Arges – Ceahlaul sau Bistrita – Poli Iasi.

C YAA!

gino_ultras galati  •  2 martie 2007, 20:01

TOLO VAD CA AI INCEPUT SA SCRII FRUMOS DE PROVINCIE……NOTA 10
E UN INCEPUT
PENTRU RESTUL DINTRE VOI……….VISATI FRUMOS,CU OCHII DESCHISI…….
GRIG LA STEAUA?????????????????????????????
ATI VREA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GRIG A INCEPUT UN PROIECT AICI LA GALATI DE 1 AN
VA ADUCETI AMINTE DE ACEL 0-3 CU DINAMO IN GROAPA????
SA SCRIS CA ERA SCANDAL LA DINAMO,IN FINE.
A URMAT UN RETUR IN CARE OTELUL A CASTIGAT TOATE MECIURILE IN DEPLASARE(MAI PUTIN IN GIULESTI,DAR NICI ACOLO N-AU MURIT DEGEABA PE TEREN)ACASA AU AVUT UN RANDAMENT MAI SLAB DAR PER TOTAL A FOST ECHIPA CARE A ADUNAT CELE MAI MULTE PUNCTE IN RETUR(DACA NU MA INSEL)IN TURUL ACESTEI EDITII DE CAMPIONAT AU INCEPUT SLAB DAR AU URMAT 7 VICTORII CONSECUTIVE PRINTRE CARE A CAZUT VICTIMA SI STEAUA……………..SI PRESA …..NIMIC…OTELUL NU EXISTA SI NU SA SCRIS NIMIC DESPRE GRIG SAU DESPRE ECHIPA………….INTOTDEAUNA EXISTA DOAR CELE 3 ECHIPE………PACAT!
MARE PACAT
STITI CINE ESTE CREATORUL ACESTOR PERFORMANTE ALE ECHIPEI?
UN SINGUR OM INCONJURAT DE O ECHIPA DE PROFESIONISTI CARE NU IES IN EVIDENTA PRIN SCANDALURI,ACUZE ADUSE RIVALILOR..ETC,ETC
NUMELE LUI ESTE….MARIUS STAN…..EL E OMUL CARE ARE OCHIUL FORMAT IN ADUCEREA JUCATORILOR IAR GRIG E RESPONSABILUL CU JOCUL ECHIPEI……..
O ECHIPA PERFECTA………………
FELICITARI CLUBULUI OTELUL GALATI
SUNT MANDRU CA SUNT GALATEAN
TOLO TINEO TOT ASA……….RESPECT!

cristi_steaua  •  2 martie 2007, 20:06

aseara can d s-a terminat meciul si toata lumea lua autografe si afce apoze cu jucatorii stelei,petre grigoras era intr-un colt uitat de lume parca….si am ramas surprins ca nimeni,chiar nimeni nu s-a dus la el sa-i ceara un autograf sau sa faca o poza cu el.eu m-am dus si am facut si-mi pare f.bine…chiar daca sunt stelist.ideea e ca indiferent de echipa cu care tii trebuie sa dai dovada de respect si civilizatie….asta vezi mai rar la noi.
respect pt grigoras!

alin galati  •  2 martie 2007, 20:08

Sunt mandru ca sunt galatean. Sunt mandru ca sunt roman. Mai ales dupa ce am vzut aseara…a fost un spectacol adevarat oferit de otelul galati…nu de steaua…fotbalul este cateodata nedrept dar asta e..asa a fost sa fie! RESPECT GRIG! Bravo kim..bravo szekely…bravo la toata echipa!!FORTA OTELUL!!!
nu inteleg de ce toata lumea il lauda pe andrey dupa meciul de aseara…tot ce ia iesit a fost bulan…mingea puternic sutata la lovit in umar..si iesirile au fost haotice…asa a fost sa fie..sa il loveasca mingea! de ce nu il vede lumea pe ‘ANDREY’ Vatca..el a facut un meci f bun aseara…BRAVO BAIETII!!! FORTA OTELUL!!!

Mixaelo  •  2 martie 2007, 20:09

Steaua a avut intotdeauna jukatori mari. Dar antrenorii care sa ii scoata in evidenta au cam disparut. Lacatus o sa fie intotdeauna in inimile stelistilor. Insa eu zic ca Grigoras antrenor la Steaua ar fi cel mai bun lucru de la calificarile si jocurile spectacol care le facea Dumitriu in Champions League si castiga capionatul de 6 ori la rand…..

costi  •  2 martie 2007, 20:15

intrebarea mea;cine sa vina antrenor la steaua

Virgil-Galati  •  2 martie 2007, 20:16

Felicitari pt Grig si pt toti jucatorii de la Otelul, ati facut un meci foarte frumos.Nu stiu si nu intekeg cum un om ca Petre Grigoras gaseste jucatori precum Giurgiu, Kim sau Szekely care banuiesc ca nu au costat impreuna nici 10% din Radoi, Plesan, Buga, Niculescu sau Danciulescu.Asta da dovada ca este un antrenor foarte bun.Speram in continuare sa i se dea mana libera la Otelul si sa faca ce stie el cel mai bine si cu putin ajutor din partea conducerii si a jucatorilor sa atacam niste obiective mai indraznete, deoarece se pot realiza aceste obiective.Fortza Otelul si sper sa faceti returul la fel de frumos ca si meciul cu Steaua.

bloodrayne  •  2 martie 2007, 20:18

Grigoras este unul dintre cei mai mari antrenori ce ii avem in tara fara el fotbalul romanesc este ca o floare fara apa.

serghei  •  2 martie 2007, 20:19

Grigoras este intr-adevar un antrenor foarte bun, ca alti cativa din div A (vezi Popa de la Iasi, Razvan Lucescu, Sabau etc. ). Dar ceea ce conteaza cel mai mult dupa parerea mea e faptul ca dupa mult timp am mai vazut si noi FOTBAL adevarat intre doua echipe romanesti si culmea ca nu a fost ceva mare „derby” miticesc (adica din liga lui Mitica, nu am nimic cu miticii bucuresteni). Asa se joaca fotbalul adevarat, cu angajament fizic, si mai important, pe principiul de a da un gol mai mult decat adversarul si pe principiul sa nu primesti gol cu orice pret, cum face Oli la Steaua si nu numai.
Eu cred ca numai astfel de meciuri va atrage lumea la stadion in viitorul apropiat, iar datoria voastra de gazetari e sa comentati in special astfel de meciuri pentru a le scoate cat mai mult in evidenta si nu toate porcariile ce zic toti ratatii de la Dinamo, Steaua ,Rapid, Craiova etc. JOCUL CONTEAZA, FOTBALUL IN SINE.

titi preda  •  2 martie 2007, 20:21

@ SA NE RUGAM PENTRU DOBRIN !
)
))
Pentru cel mai mare fotbalist roman (nu maghiar, tigan sau machedon, tatar, etc) , pe care l-a dat ROMANIA in istoria ei !!
Ma rog la Dumnezeu, sa se insanatoseasca cit mai repede>
DOBRIN ar merita mai mult din partea GS, un loc in blog’urile „maestrilor”, mai ales in aceste momente!
dar ce ma mir eu , intr-o tara unde reprezentantii alesi (de popor), se scarpina la Parlament in coor si nas!
Avelo baftalo!!

Giony  •  2 martie 2007, 20:21

Cum o cheama pe nevasta-ta?

Virgil-Galati  •  2 martie 2007, 20:22

Pentru MORO:Szekely nu a fost cumparat de la CFR Cluj ci de la Universitatea Cluj, care este nush prin ce serie inferioara.

mary  •  2 martie 2007, 20:25

Steaua a castigat prin pomana;al treilea gol a fost pomana pe fata.Oricum GRIG. e cel mai politicos si cel mai simtit antrenor.Daca OTELUL ar avea bugetul stelei si conducerea otelului ar avea intentii mari alta ar fi situatia in fotbalul romanesc.Sunt fericit ca OTELUL a umilit o echipa a stelei neputincioasa si demna de mila arbitrului.Sunt mandru de OTELUL care si-a aratat adevarata valoare.Sper ca jocul lor sa nu se schimbe nici in campionat.Echipele din capitala au fost facute „mari”de arbitri,blaturi si sa nu uitam de nenorocitii de comentatori,care ridica in slavi prea mult aceste echipe.BRAVO GRIGORAS,BRAVO OTELUL.

emiliano  •  2 martie 2007, 20:25

SA VINA GRIGORAS LA STEAUA!!!!!!!!!!!!!!!!

Iocs  •  2 martie 2007, 20:29

grigoras e un antrenor extrem de bun.nu mi-ar fi rushine cu el la steaua!

Zait  •  2 martie 2007, 20:31

Dle Tolontan… nu stiu ce meci ati urmarit dar sa spui ca acel coreean Kim se incalzise in min 110, e o tampenie, caci prin acele minute el manca din iarba gazonului din cauza crampelor musculare.
Grigoras e raspunsul… LA CE ????????? Sa fim seriosi, poate antrenorii mici isi au rostul lor, la echipele mici si rar unii dintre ei ajung sa fie mari antrenori care sa se ocupe de echipe mari. La momentul actual Grigoras e un antrenor bun…si atat… nu este el cel care sa stea pe banca Stelei.
Olaroiu trebuie lasat sa-si faca treaba…. si de catre dl Becali si de catre suporteri si de catre presa. Atata presiune se pune asupra lui si asupra echipei … ceea ce nu este deloc un lucru bun.
Iar blog-urile astea… cateodata imi este sila sa le citesc cand vad ce limbaj se foloseste, totusi mai sunt si fete care citesc dar pe nimeni nu intereseaza chestia asta.. din pacate.
Una peste alta…. FORZA STEAUA !!!

gino_ultras galati  •  2 martie 2007, 20:32

emiliano Says:

March 2nd, 2007 at 8:25 pm
SA VINA GRIGORAS LA STEAUA!!!!!!!!!!!!!!!!

SAU LASA!!
MUTATI GANDUL!!
VISEAZA!
STIGA CAT POTI CACI GRIG NU TE AUDE,NU VREA SA TE AUDA!
E LEGAT DE OTELUL NU INTELEGETI LUCRUL ASTA?
LUATIVA GANDUL

gino_ultras galati  •  2 martie 2007, 20:34

March 2nd, 2007 at 8:31 pm
Dle Tolontan… nu stiu ce meci ati urmarit dar sa spui ca acel coreean Kim se incalzise in min 110, e o tampenie, caci prin acele minute el manca din iarba gazonului din cauza crampelor musculare.
Grigoras e raspunsul… LA CE ????????? Sa fim seriosi, poate antrenorii mici isi au rostul lor, la echipele mici si rar unii dintre ei ajung sa fie mari antrenori care sa se ocupe de echipe mari. La momentul actual Grigoras e un antrenor bun…si atat… nu este el cel care sa stea pe banca Stelei.
Olaroiu trebuie lasat sa-si faca treaba…. si de catre dl Becali si de catre suporteri si de catre presa. Atata presiune se pune asupra lui si asupra echipei … ceea ce nu este deloc un lucru bun.
Iar blog-urile astea… cateodata imi este sila sa le citesc cand vad ce limbaj se foloseste, totusi mai sunt si fete care citesc dar pe nimeni nu intereseaza chestia asta.. din pacate.
Una peste alta…. FORZA STEAUA !!!

CE ECHIPE A ANTRENAT OLARAIU PANA ACUM SI CE REZULTATE A AVUT?????????

gino_ultras galati  •  2 martie 2007, 20:35

PENTRU ………..ZAIT
AI RAMAS FARA IDEI?

Mixaelo  •  2 martie 2007, 20:36

Zait asta frate cred ca e fratele lu meme….auzi la el cu dl. becali….ce-ai ba baiatule …. se pune prea mare presiune pe Oli?….mititelu….cred ca e greu sa fii in pielea lui …castiga doar vreo cateva sute de mii de euro pe an si atata presiune…..ooooffff

Zait  •  2 martie 2007, 20:39

Cosmin Olaroiu
FC National Bucuresti (2001-2002)
Steaua Bucuresti (2002-2003)
FC National Bucuresti (2002-2005)
FCU Poli Timisoara (2004-2006)

Petre Grigoras
2000-2001 FC Farul Constanţa
2001-2002 FC Farul Constanţa
2002-2003 FC Oneşti
2003-2004 Petrolul Moineşti
2004-2005 FC Farul Constanţa

Multumit…dle ULTRAS ??

Zait  •  2 martie 2007, 20:40

Si inca ceva….de ce nu s-a spus nicaieri care au fost primele jucatorilor de la Otelul Galati pentru acest meci ??????

Nu m-am adresat nimanui personal de pe acest blog si rog ca nimeni sa nu o faca catre mine !!!

Rambo  •  2 martie 2007, 20:41

http://www.dinamovisti.ro/index/Cainii_Ganea_si_Lemnaru_au_sfasi.html

„Cainii” Ganea si Lemnaru au sfasiat Steaua II
==============================
Rivalitatea Dinamo – Steaua a coborat in subsolurile Diviziei C. „Satelitii” celor doua echipe au jucat un meci pe viata si pe moarte in etapa a 18-a a seriei a IIa. Dinamo II a reusit sa ingenuncheze echipa a doua a Stelei, pe care a invins-o fara drept de apel, in deplasare, cu scorul de 5-1.

Dinamovistii au inceput tare partida, si, dupa cateva ocazii importante, au reusit sa marcheze prin Liviu Ganea care a facut si spectacol, dribland apararea Stelei si portarul. La originea fazei a stat Lemnaru, celalalt atacant trimis in teren de Corel Talnar, care i-a pasat decisiv coechipierului sau.

Dupa nici cinci minute, Pastor majoreaza scorul la 2-0, cu un sut superb din afara careului. Pe fondul dominarii dinamoviste, stelistii scapa pe contraatac si reusesc sa marcheze, la o eroare a apararii „cainilor”, si se intra la cabine cu scorul de 2-1.

Repriza lui Lemnaru

Dupa pauza, alb-rosiii se dezlantuie. Atacurile catre poarta stelista curg in valuri, cu Lemnaru si Ganea in prim-plan.

Stelistii raman in zece dupa ce unul dintre fundasi il loveste cu piciorul in cap pe Lemnaru, insa nouarul dinamovist isi revine si continua meciul. Se razbuna prin dubla reusita in minutele 75 si 77. Ros-albastrii nici nu apuca sa se trezeasca din pumni, cand Ganea da lovitura decisiva, pe finalul meciului, inchizand tabela la un 5-1 care nu mai are nevoie de nici un comentariu.

buky  •  2 martie 2007, 20:50

In sfarsit, Catalin…
De cativa ani Grigoras este unul din cei mai buni antrenori din Romania, dar si cel mai putin mediatizat.La toate echipele pe care le-a antrenat in ultimul timp a reusit sa faca „din rahat, bici”. De mult era timpul ca si presa sa-i recunoasca realizarile.

Ramane doar de vazut daca va avea acelasi succes si la o echipa care trage la titlu. Bineinteles, in eventualitatea ca va avea sansa sa antreneze o asemenea echipa. Nu de alta, dar aducerea lui Grigoras ca antrenor nu ar fi o lovitura de imagine pentru patronii echipelor bucurestene…

sandudumy  •  2 martie 2007, 20:54

Ai dreptate.,dar oare cati au confirmat cand au ajuns la oechipa mare?

dodo  •  2 martie 2007, 20:56

Chiar, sa nu uitam ca la Otelu-Rapid 0-7 tot Grigoras era antrenor!! Asa ca…

Says  •  2 martie 2007, 20:57

Ptr baietii de la GSP , nu stiu daca s-a mai cerut acest lucru, nu am citit comenturile anterioare; dar va rog mult vreau shi yeu sa puneti intreg meciul Steaua – Otelul. As vrea sa-l am shi yeu amintire ptr cand ma mai uit la alte meciuri plictisitoare. Va rog mult shi sunt sigur ca shi altii impartasesc aceasta dorinta a mea. Sunt fan al ambelor echipe, dar aseara am tinut cu Otelul.

jon  •  2 martie 2007, 21:00

De acord. Unul dintre cei mai buni antrenori romani. Poate ar fi timpul sa i se acorde o sansa la o echipa mare, in loc sa se tot faca experimente cu nume rasunatoare de fotbalisti dar care nu inseamna absolut nimic ca antrenori.

fan1steaua  •  2 martie 2007, 21:02

Salutare!!!Dupa parerea mea Grigoras este cel mai bun antrenor roman.Cred ca merita o sansa cat de mica de a antrena STEAUA.Este Stelist 1000%.

AdyTzu  •  2 martie 2007, 21:12

Grigoras cel mai tare din oras…..ALeeeeeooooooooooo

LAw  •  2 martie 2007, 21:15

in sfarsit am vazut si eu un articol serios despre echipa otelul galati ..bv vedeti ca se poate …grigoras e un antrenor care nu o sa mai aiba romania decat peste 10-15 ani ..asa ca HAI OTELUL!!:d

Comentariile sunt închise.