Despre un defect care îi minează calităţile lui Răzvan Lucescu

Se va supăra. Dar nu este pentru el, este despre el.

duminică, 1 aprilie 2007, 8:58

Se va supăra. Dar nu este pentru el, este despre el.

Răzvan Lucescu a făcut o echipă care joacă, dar nu cîştigă pe cît i-ar da dreptul coerenţa şi calitatea etalate. Rapidului îi lipseşte ceva în momentele decisive. Aşa s-a întîmplat în „sfertul” cu Steaua, la fel s-a întîmplat în această ediţie de Cupă UEFA şi l-a fel s-a întîmplat aseară, imediat după golul de 1-1 al lui Ganea.

Să fii egalat înainte de pauză reprezintă una dintre cele mai parşive lovituri ale fotbalului. Steaua se clătina, însă giuleştenii n-au forţat şi s-au mulţumit să intre la cabine în echilibru.

Mai departe a venit eroarea lui Coman, care a gafat şi apoi a privit peluza, gîndindu-se că viaţa e nedreaptă. Este! Şi tocmai de aceea trebuie să tragi de ea, să crezi în tine, să ai substanţă de învingător, of, ce patetic sună!, şi să încerci să nu ratezi ocaziile. Furia rapidistă de după 1-2, inclusiv „jocul periculos” al lui Săpunaru, din care s-a făcut 2-2, a avut ceva din nempăcarea şi sălbăticia campionilor autentici.

Pe final, Rapid a încercat să forţeze, dar nu a mai avut putere şi Steaua a învins prin Ochiroşii, actul de curaj al lui Olăroiu. Curaj care i-a lipsit încă o dată lui Răzvan Lucescu. Uneori, temeritatea nu e decît cealaltă denumire a şansei.

Comentarii (584)Adaugă comentariu

Rambo  •  2 aprilie 2007, 14:02

Ion Vlădoiu la TV Sport: „A fost un meci frumos. Am fost impresionat. Un rezultat nemeritat pentru Rapid. Rapid mai este în cărţi pentru locul doi.”

APROAPE TOATA LUMEA RECUNOASTE CA STEAUA A JUCAT DESTUL DE SLAB, ANEMIC !
DOAR NOROCUL II FACE SI PE EI SA MAI CASTIGE CATE-UN MECI.
CU DINAMO, GLORIA SI CFR VOR AVEA MULTE DEZILUZII, ASA CA … NE MAI AUZIM, SA VEDEM DACA MAI INTRATI PE FORUMURI SAU BLOGURI !
VALOAREA STELEI E ZERO, DUPA STILUL INFECT DE JOC, MAI ALES DESTRUCTIV, CARE STRICA SPECTACOLUL !

DIOGENE  •  2 aprilie 2007, 14:05

ma cat a fost scorul aseara ca io n-am vazut meciul?

the kidd  •  2 aprilie 2007, 14:07

iata ca a zis si olaroiu ce ziceam mai devreme: steaua a lucrat toata saptamana trecuta contraatacul. de aia nu stiau sa atace

vlad  •  2 aprilie 2007, 14:10

sper ca oierul sa pastreze razboiul cu sustinatorii stelei pt ca sincer nimeni nu le duce lipsa.Copii care au impresia ca fotbalul a inceput in 86 cu ei.Aseara Rapidul a dominat insa fara sa verticalizeze deloc iar asta i’a costat.Cele 2 goluri au venit din devieri ale unor suturi total ratate,iar in aparare sau mai bine spus in poarta Coman a avut o zi de cosmar.In minutul 80 steaua era multumita cu un egal insa o greseala defensiva i’a permis castigarea celor 3pct.Jocul stelei insa nu merge ,nu are consistenta,se bubuie mingi pe varfuri fara nici un orizont,aseara doar jocul slab al rapidului in defensiva a dus la inscrierea celor 3 goluri,steaua avand o eficacitate de invidiat 100%.
Elton mai trebuie sa aibe multe jocuri sub tricoul stelei sa isi simta colegii,desi ca tehnica e foarte bun,relatiile de joc mai trebuie mult puse la punct ceea ce e si normal,in rest toata mingile stelei au plecat de la goian sau radoi aruncate pe therea cat a jucat ,iar dupa iesirea francezului pe Badea.

B S  •  2 aprilie 2007, 14:12

Eu sunt DINAMOVIST dar sincer nu as vrea sa mergem in Liga Camionilor cu echipa asta pt.ca nu jucam nimic din iarna de cand a fost inlaturat din echipa Ionel Ganea.Rednic a construit echipa buna atunci si Ganea era 30% din Dinamo dar uni actionari nu si-au tinut promisiunea fatza de Ionel si el avand personalitate a reziliat contractul.Cati fotbalisti din Liga1 ar face asa ceva? Sigur 99% dintre ei nu pt ca sunt pupatori in beep si nu zic nimic de frica sa nu piarda „LOZUL”Si cum am mai spus si in iarna la prieteni mei,Dinamo nu o sa castige campionatul si majoritatea au ras.Mai sunt 10 etape si urmeaza sa intalneasca pe Steaua,Rapid si CFR de unde o sa piarda 9 puncte si cu ce egaluri o sa mai faca cu celelalte o sa piarda titlul,daca abia a scos un punct cu Vaslui.

DIOGENE  •  2 aprilie 2007, 14:14

corect b s

vlad  •  2 aprilie 2007, 14:14

e foarte probabil sa se intample asta bs,dinamo are nevoie de 2 infrangeri ca sa inceapa scandalul intre gasca de conducatori,actionari si ce mai sunt pe la clubul ala,putina atmosfera va trebuie si atunci chiar puteti sa pierdeti campionatul.

dodo  •  2 aprilie 2007, 14:23

@B S:

Eu sunt stelist, dar cred ca Dinamo nu mai poate pierde campionatul!! Si daca face numai egaluri pana la final…si tot nu au cum sa-l piarda!! Sunt 12 pct. intre voi si Steaua!! Sa nu-mi zici ca CFR Cluj are sanse la titlu…ca nu te cred!!!

apoca  •  2 aprilie 2007, 14:24

Poate ai dreptate Catalin dar la cum a aratat meciul aseara, daca mai dura 10 minute se facea 3-3. Ori sa revii de la 1-0 si 2-1 nu prea era posibil la Rapid pana sa vina Razvan. Trebuie luata si asta in calcul cand vorbim de curaj si determinare.

Iar ochirosii n-a fost actul de curaj ci actul de „hai in aparare ca e bine si 2-2”. Faptul ca a dat el gol e mai mult noroc decat strategie.

DIOGENE  •  2 aprilie 2007, 14:28

sah a fost aseara,cu oli la tabla.

titi preda  •  2 aprilie 2007, 14:29

@NYC ,
tu esti doar un suporter dinamovist „orb”;
ce as putea , sau mai bine zis, despre ce as putea vorbi eu cu tine?! Daca tu , dupa tzurca pe care o joaca Dinamo, ai numai atit e spus, chiar ca nu am ce sa discut cu tine, cit de „povestile” despre Dobrin, sa stii ca nu ma asteptam de la tine sa pricepi ceva_si pina la urma nici nu ma intereseaza, tu crezi ca ma pun cu toti „micimanii”?!
P.S. Pt cultura ta generala (desi e prea mult spus), Steaua a excelat printr-o „tactica” foarte bine pusa la punct ( aici m-am referit la lectia de fotbal_ce nu pricepi tu), in fata unei echipe net superioare (valoarea jucatorilor rapidisti)

io_zic  •  2 aprilie 2007, 14:31

In farmaciile din Giulesti se acuza o mare lipsa de picaturi de ochi. Se pare ca in cursul noptii trecute, giulestenii au suferit acut de OCHIROSII…

dodo  •  2 aprilie 2007, 14:33

@NYC:

Andrey e mai bun decat Carlos! Mingea aia i-a venit prea de aproape…n-avea cum s-o retina! E mai inalt decat Carlos…si a scos sutul lui Zicu…pe care nici un portar roman nu cred ca il scotea!!!

dodo  •  2 aprilie 2007, 14:35

apoca Says:

April 2nd, 2007 at 2:24 pm
Poate ai dreptate Catalin dar la cum a aratat meciul aseara, daca mai dura 10 minute se facea 3-3. Ori sa revii de la 1-0 si 2-1 nu prea era posibil la Rapid pana sa vina Razvan. Trebuie luata si asta in calcul cand vorbim de curaj si determinare.

Iar ochirosii n-a fost actul de curaj ci actul de “hai in aparare ca e bine si 2-2″. Faptul ca a dat el gol e mai mult noroc decat strategie
—————————————————————-

Asa e!!! Eu zic sa mai ramana Razvan la Rapid!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Poate asa o sa pierdeti si locul 3!!!!!!!!!!!!!!!!!

outsider  •  2 aprilie 2007, 15:22

tolo, la orice ma asteptam de la tine, dar nu la a face greseli de ortografie….”şi l-a fel s-a întîmplat aseară” cred ca ar suna corect „şi la fel s-a întîmplat aseară”…cam nasol la valoarea ta…

yo  •  2 aprilie 2007, 16:17

PT TOTI DINAMOVISTII SI RAPIDISTII.
LASATII PE STELISTI SA FIE EI ECHIPA NOASTRA NATIONALA.EI CRED CA SIMPLA PARTICIPARE IN CL E DE AJUNS iar atata timp cat se bat pt locu 2 desi acum sunt pe 3 sa lase gura mai usor ca nu sunt in situatia de a face fite.Tare as vrea sa ia CFR campionatul. Pcat de dinamo ca are cea mai proasta conducere care se cearta chiar si cand le merg bine.Cu cat este distanta mai mare in campionat cu atat joci in presiune mai mare de frik de a nu fi prins di urma de la o dist asa mare.Asta e parerea mea

NAD  •  2 aprilie 2007, 16:23

A fost un meci pe care Rapidul merita clar sa-l castige!
Sunt echipa momentului si practica singurul fotbal adevarat din campionat si sunt singura echipa de profesionisti din campionat si motiivul pentru care nu sunt pe primul loc este conspiratia de pe axa raului BECALI_BORCEA cu influentele lor malefice.
Rapidul ar trebui sa castige cupa Romaniei, Campionatul, Cupa UEFA si Champions League toate deodata! Pentru intreaga activitate.
E cam singura modalitate pe care o mai au ca sa ia vreun trofeu!
Si daca il mai faceti pe Razvanel sa planga va spune lu’ papa Lucescu si vedeti voi, dup’aia!

Rambo  •  2 aprilie 2007, 16:30

Mai ales pt. ultimul stelist cu ID-ul YO: promiti ca te duci la biserica sa te spovedesti, daca Steaua nu va castiga 3 puncte cu Dinamo ? La fel, si cu Gloria si CFR ?
Voi credeti ca va mai merge de multe ori norocul, si sa aveti in fata un antrenor fara experienta, precum Razvan Lucescu ?
Si Rednic, si Sabau, si Bergodi sunt antrenori mai cumpatati, mai echilibrati, si nu se vor avanta in atac orbeste, precum au facut rapidistii. Daca facea Rapidul asa in tur, cand aveau un om in plus si dominau clar pe stelisti, bateau la scor. Exact atunci n-au profitat, si au fost egalati aiurea !
STEAUA NU POATE AVEA NOROC LA INFINIT !

http://www.myspacedotweb.com  •  2 aprilie 2007, 17:24

Inca odata Oli a dat dovada de curaj … and it paid off 🙂

un_rapidist  •  2 aprilie 2007, 17:36

DACA NU I-AM BATUT PE TEREN, MAKR AM FACUT-O IN AFARA LUI

cine a fost la Mall, a vazut ce s-a intimplat

sirnorbi  •  2 aprilie 2007, 17:38

eu nu inteleg de ce se discuta atat despre acest meci al Stelei cu o echipa submediocra din campionat. nu trebui sa ne bucuram dp orice victorie cu toate echipele penale din campionat. ei se deosebesc de echipele de pluton doar prin cioooooaraa lor de pe stema. singurul derby in tara asta va ramane pt intotdeauna STEAUA-dinamo.

sirnorbi  •  2 aprilie 2007, 17:40

singurul derby in tara asta va ramane pt intotdeauna STEAUA-dinamo. doar dinamo se poate compara-cu un plus pt Steaua,- dpdv al performantelor si al trofeelor castigate cu STEAUA.
FORZA STEAUA INTOTDEAUNA SUPERIORI
respect dinamo
despre crrrapiddd-nimic

sirnorbi  •  2 aprilie 2007, 17:42

yo: dar ce ai vrea mai baiatuyle sa castigam champions leagul?? l-am mai castigat o data deci stai tu linistit si nu te stresa pt performantele noastre din europa

Rambo  •  2 aprilie 2007, 19:31

Thereau si Rãdoi ar putea lipsi cu Dinamo !!!
2007-04-02 16:47:00

Cyril Thereau a suferit o fisurã la metatarsieni si este incert pentru meciul de sîmbãtã, cu Dinamo. Cosmin Olãroiu a vrut sã-l înlocuiascã pe francez la pauzã, însã atacantul Stelei a cerut sã mai joace. Nu a mai rezistat în teren decît 7 minute dupã care a fost schimbat cu Ochirosii.

Si Mirel Rãdoi a suferit o entorsã la glezna stîngã, fiind incert pentru derby-ul cu Dinamo. Eugen Baciu a fost pregãtit la pauzã sã-l înlocuiascã pe cãpitanul Stelei, dar acesta a rezistat pînã la finalul meciului.

Pe lista jucãtorilor care vor absenta la meciul cu Dinamo se aflã Goian, Stancu si Coman, suspendati, Ghionea, Dicã, Oprita si Ovidiu Petre, accidentati.

Thi3rryH3nry  •  2 aprilie 2007, 23:22

Doamne,ma uit la commenturile lasate de azi noapte de cand am iesit de pe net si pana acuma si vad un om frustrat de 41 de ani care dupa un meci de fotbal nu a avut alta treaba decat sa dea reply la fiecare persoana care s-a luat de el sau i-a raspuns in vreun fel,de rrapid sau de vreun jucator de la rrapid.
Nenea Rambo,meciul s-a terminat,filmul la fel…e expirat de mult.Inceteaza mai nene cu epoca ceausisto-comunista,k majoritatea stelistor de 20 si ceva de ani erau copii pe vremea aia(nu mai zic de cei care sunt nascuti dupa ’89-astia reprezinta majoritatea suporterilor),in timp ce tu faceai pe pionerul si duceai prajituri la intalnirile UTC. Daca vorbim de amprenta comunista,cred ca ar trebui sa lasi ciocu’,macar asa poti parea filozoful care te pretinzi sa fii,pentru ca al vostru falnic conducator este cel mai renumit comunist parvenit dupa revolutie tocmai datorita relatiilor pe care si le-a facut in perioada mult hulita.Astept cu nerabdare sa vad cand o sa imi raspunzi,sunt convins ca o sa o faci….si de ce nu ai raspunde,trebuie sa va manifestati si voi cumva frustrarile!!!Asa o sa se intample si in finala cupei,si la anul in campionat si tot asa…voi sunteti frustrati si cand ne bateti,ce dreaq sa mai vorbim.

Rambo  •  3 aprilie 2007, 8:51

Daca mai vreti articole despre mafia de la Steaua cazatoare si penala, sa-mi spui, ca are tata, doar timp sa lecturezi sa ai.
Stii ce se canta in Ghencea, printre suporterii adevarati, mai vechi ?
Nu va fie frica, Jiji in curand pica !
Thi3rryH3nry, acest personaj ciudat de pe acest blog, care, atacandu-ma, poate are ceva legatura cu clubul Steaua sau cu Jiji sau Mimi, ajunge sa faca procese de intentie unuia care vede realitatea de la clubul asta, chiar documentata beton ?
Sezi bland, ca atacurile tale la adresa mea sunt frectie la un picior de lemn, ca vad ca te bagi in troaca fara sa stii ce faci, fara a fi putin documentat.
Adu si tu argumente ca Steaua e „sfanta” si atunci te cred.
Multi contesta pana si CCE din ’86, care a fost luata doar pt. a-si spori faima si conturile familia Ceausescu, profitand de faptul ca era competitia mai slabita prin suspendarea echipelor engleze, foarte puternice la ora aceea.
S-a vazut ca mai toate adversarele pana-n finala au fost echipe din categoria a doua si a treia a fotbalului, doar Anderlecht ce mai avea putina faima si valoare !
A stiut perfect sa speculeze momentul familia Ceausescu, si a avut si un noroc imens si un portar care trebuia platit in aur, la cantitatea sa.
Steaua juca ca si acum, mai ales cu autobaza-n poarta, la futu-i masa, la plesneala, poate-poate o gresi adversarul sau portarul advers.
STELISTII TATEI, SI CU ASTA, V-AM SPUS: LA ADIO, STEAUA, CA E PACAT DE FOTBALUL ROMANESC SA AI ASEMENEA SPECIMENE CARE PERMANENT JIGNESC SI VIOLENTEAZA FIZIC SI VERBAL OAMENII.
STEAUA E UN CLUB-MARIONETA CE APARTINE MAFIEI (MAI ALES POLITICE), ASA CUM A APARTINUT UNEI FAMILII DE DICTATORI.

http://forum.portal.edu.ro/index.php?showtopic=24283&st=125
De acolo, cititi articolul „Războinicii întunericului”, care arata adevarata fata a clubului Steaua de anii astia !

Lev Bazil  •  3 aprilie 2007, 9:01

Draga @BeSe, esti un dinamovist prea amar si genul asta de luciditate, care iti ingaduie sa-ti vezi echipa favorita pierzand campionatul ma tulbura in mod neplacut. Nu vreu sa-ti chestionez atasamentul, dar cred ca esti prea greenhorn pentru a avea un feeling canin 100%. Nimeni dintre noi nu doreste ca Dinamo sa castige fara merit, cu atat mei putin sa se faca de cacao in CL. Dar, la cea mai sumara analiza, Dinamo ramane cea mai buna echipa din campionatul acesta; si atunci cum am putea concepe ratarea titlului? Nu esti doar pesimist ci si negativist; ar trebui sa mai lucrezi la capitolul „moral-volitiv”. Altminteri esti dinamovist doar cu numele – ori cu numarul, atat de drag stelistilor!

Rambo  •  3 aprilie 2007, 12:24

CINE A STERS POSTUL MEU DE MAI SUS, SE VEDE CA NU E OBIECTIV. TREBUIE LASAT ADEVARUL SA IASA LA IVEALA, NU POTI CENZURA NIMIC, CA AIA E REALITATEA DESPRE STEAUA !

REPET CE S-A STERS, PE BUCATI, POATE NU SE VA STERGE POSTUL:

Ce sa zic, iti dedic aceste versuri, draga ceausistule pe nume Thi3rryH3nry (pacat de nume !), care nu ai aer daca nu ma combati cum poti si tu, ca de, esti stelist, si toata lumea e a ta, te crezi Isus doar pt. ca esti suporter al acelui club.
“”” Mai bine golan decât activist, mai bine mort decât comunist… (sau Ce-am vrut si ce-am pierdut) “””
Nu cumva te declari si tu Isus, Razboinicul Luminii, Principele, Mihai Viteazul, Napoleon, etc. ?
Oare de ce s-au adunat de-a lungul timpului la Steaua numai caractere si fizionomii sinistre, dubioase, violente, sarite de pe fix (fam. Ceausescu, C.V. Tudor, Lacatus, protejatul lui V. Ceausescu si rupatorul de oase, V. Paunescu, Jiji Fecali “luminatul”, Mimi Stoica “smardoiashul”, chiar si Radoi-finul, luptatorul de K1, poate si altii, mai ales suporteri puscariasi, dovediti mafioti) ? Nu va pune pe ganduri ca numai Steaua e capabila de scursuri de-astea umane ?
Dragi stelisti de ce oare mai mereu Steaua a fost un club politic, unde au misunat doar comunisti, securisti, lingai, puscariasi, etc.
Si fam. Ceausescu, si Vadim-Tudor, si Jiji Becali, si V. Paunescu, s-au folosit de numele de Steaua, acum hulit chiar de proprii suporteri !
E a nu stiu cata oara cand se protesteaza impotriva politicianismului din fotbal si a acapararii lui de niste mafioti fara dragoste pt. un club anume.

Thi3rryH3nry  •  3 aprilie 2007, 16:18

Rambo
Tu am impresia K traiesti intr-o lume a ta,plina de suspiciuni,mafie,murdarie etc. si legi fiecare aspect al existentei tale mizere de un club care si-a trait mai toata existenta in divizia B (ce sa zic,esti extraordinar de bine documentat,ti-a mai zis cineva mai devreme stii sa dai o cautare pe google.Ia cauta in existanta clubului vostru magnific la rezultate de divizia B meciurile impotriva Rulmentului din Alexandria unde Florea Voicila,singurul jucator din B convocat vreodata la nationala pentru un campionat mondial,rata din toate pozitiile si voi inscriati gol dupa gol ca sa faceti golaveraj sa nu retrogradati in C!!! Mare echipa!).
Nu am legaturi cu niciun personaj care face parte din conducerea Stelei,ba mai mult ma numar printre cei care ii injura,asta nu inseamna sunt de acord cu aberatiile,elucubratiile,ineptiile pe care le debitezi cu atata patos.

Revino printre oamenii normali Rambo,cum ti-am mai spus in commentul anterior,meciul s-a terminat,filmul al carui personaj vindicativ vrei sa il invii e la fel de expirat,inceteaza sa traiesti prin prisma unei echipe care intotdeauna va fi in cel mai bun pe caz pe locul 2.
Tu ai tupeul sa vorbesti de politicianism in fotbal,cand cocos a fost vice-premier?
Traim in sec XXI si Romania e ca forma de guvernamant este o democratie constitutionala,cunosti semnificatia exacta a acestor 2 cuvinte?Lasa regimul ceausist prietene,si ca sa fii convins ca nu am nicio legatura cu anii in care tu erai pioner si membru UTC afla ca am 25 de ani,dar sunt licentiat in Istorie.Sau poate ai facut puskarie pe vremea lu ceashca,ca prea ai ramas marcat!!
Pe scurt,ultima afirmatie pe care o fac la adresa ta pentru ca vad ca treaba e cronica,du-te repede,repede la un control.Desi daca ai ajuns la varsta asta si bati campii in halul asta,probabil esti incurabil si o sa fii toata viata in offside! Esti patetic ca si ekipa pe care o sustii !!!! Scrie linistit,nu o sa ma obosesc sa iti mai raspund pentru ca ar insemna sa cobor la un nivel subuman continuand sa raspund unui bolnav mintal.Ciao amaratule.

Lev Bazil  •  4 aprilie 2007, 6:19

Licentiat in istorie? Poate la Ecole des Hautes Etudes de pe langa Cimitirul Ghencea, parcela Ceausescu!
Caci nu-i vad pe Iorga, Parvan, Boia ori chiar Cioroianu debitand un astfel de discurs. Pe un Scurtu, da. Ori, mai stii? Parca si Onisoru are o licenta asemanatoare. Saraca Istorie, uite ce-a ajuns! De la un Herodot, un Suetoniu ori un Vico la… Thi3rryH3nry! Halal! Banuiesc ca va specializati in fotbalul geto-dac!

Bogdan Oros  •  22 aprilie 2007, 14:37

Razvane in meciul cu dinamo baga cei mai buni jucatori ca sa-i batem pe dinamovisti. Batetii sa nu ne facem de rusine. Va voi incuraja la meci. Spor la treaba si vreau sa iesiti invingatori.Razvane tu esti creierul. Sa nu pleci de la Rapid.

Black Heart  •  22 aprilie 2007, 14:41

Razvane tu esti capul in echipa Rapid deci sa invingem in meciul cu dinamo. sa sti ca u esti creierul si orice ai face numai sa nu pleci de la Rapid. esti cel mai bun antrenor din Romania.

Black Heart  •  22 aprilie 2007, 14:46

Zicule sa dai goluri sa nu mai ratezi ca in meciul Romania-Luxemburg. esti bun dar ai capul cam cu colturi si nu vei da bine cu capul oricum da multe goluri si Ganea la fel

Lipitor and beer.  •  30 octombrie 2007, 12:30

Lipitor….

Lipitor anxiety. Lipitor….

Comentează