Despre un defect care îi minează calităţile lui Răzvan Lucescu

Se va supăra. Dar nu este pentru el, este despre el.

duminică, 1 aprilie 2007, 8:58

Se va supăra. Dar nu este pentru el, este despre el.

Răzvan Lucescu a făcut o echipă care joacă, dar nu cîştigă pe cît i-ar da dreptul coerenţa şi calitatea etalate. Rapidului îi lipseşte ceva în momentele decisive. Aşa s-a întîmplat în „sfertul” cu Steaua, la fel s-a întîmplat în această ediţie de Cupă UEFA şi l-a fel s-a întîmplat aseară, imediat după golul de 1-1 al lui Ganea.

Să fii egalat înainte de pauză reprezintă una dintre cele mai parşive lovituri ale fotbalului. Steaua se clătina, însă giuleştenii n-au forţat şi s-au mulţumit să intre la cabine în echilibru.

Mai departe a venit eroarea lui Coman, care a gafat şi apoi a privit peluza, gîndindu-se că viaţa e nedreaptă. Este! Şi tocmai de aceea trebuie să tragi de ea, să crezi în tine, să ai substanţă de învingător, of, ce patetic sună!, şi să încerci să nu ratezi ocaziile. Furia rapidistă de după 1-2, inclusiv „jocul periculos” al lui Săpunaru, din care s-a făcut 2-2, a avut ceva din nempăcarea şi sălbăticia campionilor autentici.

Pe final, Rapid a încercat să forţeze, dar nu a mai avut putere şi Steaua a învins prin Ochiroşii, actul de curaj al lui Olăroiu. Curaj care i-a lipsit încă o dată lui Răzvan Lucescu. Uneori, temeritatea nu e decît cealaltă denumire a şansei.

Comentarii (584)Adaugă comentariu

stelistu’ din ce in ce mai vesel  •  2 aprilie 2007, 12:40

tare ma tem ca Andrey e baiat bun si cam atat, l-am vazut si aseara – reflexe are dar priza la minge inca nu i-a sosit din Brazilia… sper sa ma insel…

NYC  •  2 aprilie 2007, 12:46

SIRNORBI

da’ tu observi ca si voi faceti cam la fel?:)))

cata_1923  •  2 aprilie 2007, 12:48

3 ocazi 3 goluri mai mult ale coman decat ale stelistilor asa ca ciocu mic si pasu mare!!……………spune-ti lui meme ala ca in giulesti nu e la tara in zonele cu stane sa fie iubit!!!,si nici la sidelurgia sidex sa-i ceara lumea autografe
iar nea’jiji sa inteleaga ca nu numai ce-i ce au bani au dreptul sa se afirme(ma refer la incidentul dintre el si suporterul rapidist) cum el face pe toata lumea:zdreanta,hahalera,papagal,vipera,vulpe naparlita etc asa si noi il putem injura pe o persona nongrata in giulesti respectiv:”domnul sparge geamuri,mirel radoi

FORZZA RAPID

NYC  •  2 aprilie 2007, 12:48

stelistu’ din ce in ce mai vesel Says:

April 2nd, 2007 at 12:40 pm
tare ma tem ca Andrey e baiat bun si cam atat, l-am vazut si aseara – reflexe are dar priza la minge inca nu i-a sosit din Brazilia… sper sa ma insel…

priza la minge? glumesti?:)))

pai am ras aseara un sfert de ora cat au dat aia reluarile la gol…niciodata nu mi s-a parut mai nimerita expresia cu sapunu’…:)))

asta calca apasat pe urmele lu’ carlos…

aia toti vorbeau ca a vrut sa respinga mingea…

ce dracu’ sa respinga? s-a vazut clar ca vrut s-o prinda si parca era o bucata de sapun…:)))

EUSEBIUV1  •  2 aprilie 2007, 12:52

CEL MAI SLAB ARBITRU STRAIN CARE A ARBITRAT IN ROMANIA a fost D-l Lubos…..ffffff slab…depasit de faze…..si de joc….in prima repriza Ganea merita rosu pt.intrarea de pe stanga apararrii steliste cu ambele talpi inainte…si tot Goe a luat galben….faza despre care nimeni nu a zis nimic…daca ii porindea piciorul stelistului se intampla acelasi lucru ca si cu scotianul care a fost gata gata sa se retraga din fotbal dupa intrarea nenorocitului de ganea in meciul romaniei….Deci, Lubos un arbitru ingrozitor….sa ne aducem aminte si de greaseala din semifinala uefa plus meciul de la Oslo….

tzeapa  •  2 aprilie 2007, 12:57

parerea mea k si suporter rapidist ar fii k razvan sa plece, dar sa nu uitam k aseara au luat goluri p greseli individuale mari…ceea c numai depinde d razvan…

kosminn  •  2 aprilie 2007, 12:58

bai ratatilor gen rambo , aciduzzu si andrei si mai stiu eu care ca mi-e scarba de voi! v-ati gasit aici sa refulati si sa va scrieti frustrarile infrangerilor din ultimul an! sfert de cupa uefa castigat de STEAUA, titlu de campioni castigat de STEAUA, supercupa castigata de STEAUA, victorie in giulesti a STELEI! ca sa nu mai zic de liga campionilor pe care nici nu ati mirosit-o pana acum! pliscu mic pana veti face cu adevarat performante! gura mica pana data viitoare!

cata_1923  •  2 aprilie 2007, 13:01

kosminn:ce performante ati facut voi in liga campionilor??sa aduci o echipa din europa la aeroport si sa o conduci la hotel este o performanta??

Rambo  •  2 aprilie 2007, 13:02

STELISTI, ASCULTATI DE CIOBANUL-SEF AL STELEI, CE NAIBA ! PANA SI EL A AJUNS SA FIE MAI REALIST DECAT VOI, SI NU SE LAUDA CU ECHIPA ASTA, CHIAR O CRITICA. AVETI GRIJA, SA NU FACETI INFARCT, DACA PIERDE STEAUA CU DINAMO
LUATI DE-AICI CE VA ZICE DICTATORUL VOSTRU, SI NU MAI CARCOTITI, CA ACUM PUNE GORILELE PE VOI, IAR MEME VA VA „SMARDOI” BINE, SA NU MAI CRACNITI LA ADRESA MAFIOTILOR-SEFI:
http://www.gsp.ro/index.php?a=77303&shift=1
CUM SUNA FRAZA: „Rapidul a fost mai bună ca noi, la golul doi am avut noroc, a fost un cadou făcut de giuleşteni. Din trei ocazii avute, am înscris trei goluri. Nu este vorba numai de pragmatism, e vorba şi de noroc. Rapidul practică cel mai bun fotbal, ăsta este adevărul, trebuie să recunosc.” ?

Rambo  •  2 aprilie 2007, 13:04

CUM SUNA FRAZA: „Rapidul a fost mai bună ca noi, la golul doi am avut noroc, a fost un cadou făcut de giuleşteni. Din trei ocazii avute, am înscris trei goluri. Nu este vorba numai de pragmatism, e vorba şi de noroc. Rapidul practică cel mai bun fotbal, ăsta este adevărul, trebuie să recunosc.” ?
Daca nici acum nu lasati pliscul, chiar ca va cred obsedati sau fanatici fara leac, cum era unul mai sus, care zicea ca e drogat de … Steaua !!!
MARE TI-E GRADINA, DOAMNE !
*** ATENTIE: STEAUA DAUNEAZA GRAV SANATATII MINTALE SI FIZICE A SUPORTERILOR DINTRE CIMITIRE !!! ***
DACA NU IA LOCUL 2, VOR URMA SINUCIDERI IN MASA, SAU DEZERTARI DE LA ACEST CLUB PENIBIL !

stelistu’ din ce in ce mai vesel  •  2 aprilie 2007, 13:06

Rambo, asa de rau ati ajuns? Va pansati ranile cu declaratiile lui G. Becali? La ce va foloseste ca sunteti echipa momentului, daca sunteti doar pe 4? Ar cam trebui sa tACETI!!!

stelistu’ din ce in ce mai vesel  •  2 aprilie 2007, 13:09

Si aveti grija ca vine nenea Jean si va fura locul 4 ! Ha, ha, ha!

kosminn  •  2 aprilie 2007, 13:12

Performante in CL ale STELEI:
-suntem singura echipa romanesca castigatoare a cupei campionilor europeni
-suntem singura echipa romaneasca ajunsa in champions league in actualul format al competitiei (1994 – 2006)
-am eliminat o echipa dinamo kiev cu buget de 40 de mil. de dolari.
-1-1 la lyon, unde real madrid a pierdut…de fapt , cine a castigat in CL la lyon?
-0-0 cu juventus torino (castigatoarea en-titre) in 1996
– victorii in CL cu anderlecht, hajduk split, fc brugges, standard liege, glazgow rangers
– am adus la bucuresti echipe ca real madrid, ol. lyon, juventus, borussia dortmund, atletico madrid, benfica lisabona si lista continua.

cand rapid si dinamo se vor apropia de aceste rezultate, vor avea dreptul sa se compare cu STEAUA. pana atunci, acceptati realitatea , stati cu botul pe labe sau cu pliscul inchis.

Rambo  •  2 aprilie 2007, 13:12

Sper ca ai observat, eu tin cu orice alta echipa in afara de Steaua, care enrveaza pe toata lumea prin infatuarea tuturor de acolo, crezandu-se stapanii lumii daca au fost si ei turisti prin Ch. League !

stelistu’ din ce in ce mai vesel  •  2 aprilie 2007, 13:12

de ce m-ati taiat? m-am adresat frumos! pana si tricoul din poza…

Rambo  •  2 aprilie 2007, 13:13

Cum sa nu se incite la violenta mai ales gesturile lui Meme si ale lui Jiji ?
Cum sa nu urasti din toate puterile acest club facut dupa chipul si asemanarea dictatorului Jiji si a slugii sale sarite de pe fix, pe nume Mimi, femeia buna la toate !

Rambo  •  2 aprilie 2007, 13:13

Ce mergea Dinamo cu duba, dar sa vezi ce vor merge stelistii doar cu elicopterul, ca nici in dube nu sunt siguri ! Prea au enervat aproape toate cluburile !

stelistu’ din ce in ce mai vesel  •  2 aprilie 2007, 13:13

n-am observat, da bine ca mi-ai spus

kosminn  •  2 aprilie 2007, 13:14

cata 1923, esti multumit?

daca nu, asteapta pana va realiza mai mult in CL o alta echipa romaneasca.
daca va fi una, se va numi dinamo, nici de cum rapid, cluj, timisoara, bistrita, bragadiru, vanju mare etc

kosminn  •  2 aprilie 2007, 13:15

rambo, pai tu nici nu ai ce vorbi daca tii cu orice echipa in afara de steaua. esti un milog, un lingau si un pervers. in niciun caz barbat nu esti cu asa conceptie

stelistu’ din ce in ce mai vesel  •  2 aprilie 2007, 13:16

nu cred ca Steaua enerveaza chiar pe toata lumea. a nu se confunda meme (si eu astept ziua cand va disparea din fotbal…) cu Steaua.

stelistu’ din ce in ce mai vesel  •  2 aprilie 2007, 13:17

kosminn – bine spus! ce putem face cd de-alde rambo? nici de supa nu-s buni…

kosminn  •  2 aprilie 2007, 13:17

inca ceva si v-am lasat. frustratilor, daca nu ati observat, noi suntem alaturi de echipa STEAUA, traim pt STEAUA, nu pt gigi, meme, oli. insa tot respectul pt ei pt ca lupta singuri si mai mereu castiga

fisichela  •  2 aprilie 2007, 13:21

incantatoare lupta pentru locul 3 dintre steaua si rapid anul acesta!!!

kosminn  •  2 aprilie 2007, 13:22

stelistule vesel, astia scriu aici numai ca sa se razbune pe infrangere , ca dreptate n-are niciunul. foarte putini rapidisti au acceptat ca aseara steaua a fost mai buna. asta inseamna ca sunt niste ofticati care nu stiu sa piarda. ce-ar mai fi de zis? inseamna ca romania trebuia sa ia bataie cu 5-0 daca se judeca dupa posesie…totusi jocul tricolorilor a fost laudat…

stelistu’ din ce in ce mai vesel  •  2 aprilie 2007, 13:22

Rambo, eu doar atat iti mai spun: tu confunzi marfa cu ambalajul… „Ambalajul” – conducerea e intr-adevar departe de pretentiile unui mare club. Dar marfa (echipa)… De fapt cine a vrut sa vada a putut vedea si aseara. O zi buna!

titi preda  •  2 aprilie 2007, 13:23

@RApid trebuia sa piarda,
pentru ca declaratiile de „mascarici” , de’dinainte de meci ale lu’ Danciucu junior, Zotta , UTCopos, sau alti balerini (mai bine zic zburatoare)!
Steaua le’a dat lectii de fotbal , si daca nu ereau arbitri straini UTC’ul cistiga.
)
))
P.S. Imi cer scuze fata de sustinatorii dinamovisti,
declaram prin Decembrie anul trecut , ca fara Ganea bafta lor ( la care va aduceti aminte cum au sarit de coor maidanezii, ca nu este adevarat), Dinamo nu va cistiga cinci din zece meciuri!!!
M-am inselat,
NUMAI UN MECI …..DIN ZECE !!

HotStop  •  2 aprilie 2007, 13:23

Cu Hot Stop intri in top

http://www.hotstop.ro

kosminn  •  2 aprilie 2007, 13:23

fisichela, bv lui dinamo ca s-a distantat si acum rad de noi si de giulesteni.
nu uita insa ca ati plans doi ani la rand ca v-am luat titlul. vom vedea la anul cine va fi mai bun! numai bine!

Rambo  •  2 aprilie 2007, 13:24

Ce sa va facem, daca voi continuati sa dati girul ordinarilor care conduc Steaua si ajung sa ameninte chiar proprii suporteri ?
cu riscul de a pierde totul, faceti ceva si alungati-i, sa nu mai fie atata ura in fotbal, adusa mai ales de Mimi si Jiji.
Astia deja sunt „persona non-grata” in fotbalul romanesc si voi ii sustineti fara voie, dar o faceti, laudand Steaua de anii astia !
Singura solutiwe sa nu-i mai vedeti e boicotarea meciurilor, sau huiduirea jucatorilor sau a sefilor.
Daca faceti asta, va credem ca sunteti suporteri adevarati !
Dar va e frica de moarte de gorilele lui Jiji sau de smardoiasul Mimi, femeia buna la toate

stelistu’ din ce in ce mai vesel  •  2 aprilie 2007, 13:24

pacat ca gigi a vazut alt meci… si chiar cand eram tentat sa spun ca a inceput sa se mai priceapa si el… Da tu numa’ banii Gigi! Si taci!

stelistu’ din ce in ce mai vesel  •  2 aprilie 2007, 13:27

Rambo, da tu pana la urma ce suporter esti, ca tot n-am inteles… Cum am putea sa-l dam jos pe meme, hai invata-ne cu intelepciunea ta.

stelistu’ din ce in ce mai vesel  •  2 aprilie 2007, 13:28

kosminn-e, nu te grabi ca mai sunt 10 etape…

stelistu’ din ce in ce mai vesel  •  2 aprilie 2007, 13:31

deci, T-lo : recunosti sau nu?

stelistu’ din ce in ce mai vesel  •  2 aprilie 2007, 13:32

ca esti rapidist…

NYC  •  2 aprilie 2007, 13:35

titi preda Says:

April 2nd, 2007 at 1:23 pm
@RApid trebuia sa piarda,
pentru ca declaratiile de “mascarici” , de’dinainte de meci ale lu’ Danciucu junior, Zotta , UTCopos, sau alti balerini (mai bine zic zburatoare)!
Steaua le’a dat lectii de fotbal

la ce meci te referi? cui a dat steaua lectii de fotbal?

tu ai vazut alt meci decat cei din romania???

NYC  •  2 aprilie 2007, 13:37

titi preda Says:

April 2nd, 2007 at 1:23 pm
P.S. Imi cer scuze fata de sustinatorii dinamovisti,
declaram prin Decembrie anul trecut , ca fara Ganea bafta lor ( la care va aduceti aminte cum au sarit de coor maidanezii, ca nu este adevarat), Dinamo nu va cistiga cinci din zece meciuri!!!
M-am inselat,
NUMAI UN MECI …..DIN ZECE !!

ok, vorbim la sfarsitul campionatului…

si nu te uit…pentru ca, in afara de povestile despre Dobrin (care sunt o incantare), prea bati campii pe-aicea…

stelistu’ inca vesel  •  2 aprilie 2007, 13:41

Nyc, ti-a cazut cam greu la stomac meciul Stelei, nu-i asa? Te cam trec frigurile cand ii vezi pe N&D ce eficienta au mai nou…

Rambo  •  2 aprilie 2007, 13:46

stelistu’ din ce in ce mai vesel Says:

April 2nd, 2007 at 1:27 pm
Rambo, da tu pana la urma ce suporter esti, ca tot n-am inteles… Cum am putea sa-l dam jos pe meme, hai invata-ne cu intelepciunea ta.
###########################################
Fa macar cum au facut suporterii Stelei la meciul cu Rapid.
Aveti curaj si nu mai sustineti asemenea „puscarie” de echipa.
Sincer, rar am vazut atata aroganta si violenta fizica si verbala, plus rasism, ca la Steaua lui jiji.
Pana si Steaua lui Ceausescu era mai decenta, chiar daca si atunci juca dur, in frunte cu rupatorul de oase, Lacatus.
Apropo, specimenul de Cl. Raducanu (bloc-notes), ce mai face ?
Se vede ca-i steliast de-al vostru !
Pe-acolo numai ciudati au trecut.
O adevarata ferma a animalelor si pasarilor cu probleme la cerebel ati avut acolo.
Chiar ca mi-ar fi rusine sa tin cu Steaua, macar cat va fi cuplul tragi-comic Jiji-MIMI.

stelistu’ inca vesel  •  2 aprilie 2007, 13:47

Daca se va intampla lucrul acesta – mai e mult pana acolo si e greu de crezut ca se va intampla totusi – sa piarda Dinamo titlul (desi la modul in care joaca dupa plecarea lui Ganea nu se stie), vai lor ce-i asteapta! Dar eu ce-am sa mai rad frate… Doamne-ajuta!

Lev Bazil  •  2 aprilie 2007, 13:47

Destui stelisti traiesc in mistica numarului mare. Cantitatea, pentru ei, tine loc de calitate. De aceea te uimeste „boicotul” lor de ieri – ori ce-o fi fost. Si mai interesanta, definitorie, de altfel, este pozitia dlui Becali fata de suporteri. Astfel se meritata mutual pe deplin, cu MM mediator pancratic.
Nefiind profet, pot doar sa sper ca toti aceia care-i trag clopotele lui Dinamo vor avea suficiente motive de insatisfactie: le recomand piesa lui Rolling Stones ca motto.

steaua e rusinea noastra  •  2 aprilie 2007, 13:48

http://www.mu1esteaua.com

steaua e rusinea noastra  •  2 aprilie 2007, 13:49

in loc de 1 scrieti voi „i” pe mine nu ma lasa

stelistu’ inca vesel  •  2 aprilie 2007, 13:51

Rambo, vad ca nu te pot scoate din fixismele tale. Plus ca nu vrei sa-ti declini simpatiile, doar antipatiile. repet, eu tin cu echipa Steaua (cea din teren, de pe banca, plus antrenorul). Oricum, te salut si ne mai vedem pe-aici…

SIMI  •  2 aprilie 2007, 13:53

Poate sunt nebun ,dar cred ca Dinamo nu ia campionatul.Au intrat intr-o pasa proasta si nu cred ca ies repede din ea.Acum intra in scena si actionarii care incep sa se certe si colaborat cu lipsa de forma ……………….pierd campionatul.

stelistu’ inca vesel  •  2 aprilie 2007, 13:54

a scazut gradul de decenta sub limita admisa… postati fratilor ca eu am plecat

Rambo  •  2 aprilie 2007, 13:56

Stelistul cel vesel acum, dar trist la sfarsitul campionatului, vezi si tu ca pur si simplu stelistii au fost atat de aerieni incat s-au trezit pur si simplu cu un cadou imens de la Coman !
Doar norocul a facut sa castige Steaua ieri. Dar ce noroc incredibil, tocmai cand Rapidul ii calarea !
Vali Badea sa se duca la Biserica sa dea acatiste, ca asa cadouri rar am vazut !
ASTA E STILUL DE VICTORII ALE STELEI !
Dar cu Dinamo bucuria s-a terminat !

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Badea: ”M-am trezit cu mingea şi am şutat la poartă”
2007-04-02 12:52:00

Vali Badea nu ştie cum a reuşit să înscrie. ”M-am trezit cu mingea şi am şutat la poartă”, a spus atacantul Stelei. Badea crede că locul secund s-ar putea tranşa în disputa directă dintre Steaua şi CFR Cluj. ”Dacă vor mege la fel de bine ca pînă acum, totul se va hotărî la meciul direct. Totul depinde de noi să avem acelaşi parcurs ca în ultima perioadă. E bine că am reuşit să cîştigăm în această seară”, a mai spus Badea.

Cristi  •  2 aprilie 2007, 13:58

Mai baieti,

aveti dreptate cand ziceti ca intrarile lui Ganea si Perja au fost neregulamentarea ( ca sa nu zic altceva ), dar in acelasi timp haideti sa fim corecti, Radoi in ultimele meciuri are intrari demne de K1. Eu sunt dinamovist si pot sa zic ca mi-a placut meciul de aseara, a fost un meci echilibrat intre 2 echipe cu valori asemanatoare. Rapid-ul a fortat mai mult jucand acasa, dar Steaua a fost mai pragmatica. Rapid e o echipa care munceste pe teren, ceea ce nu se poate spune de anumiti jucatori ai Stelei si ai lui Dinamo ( asta e realitatea si trebuie sa o recunosc ). Bostina si-a revenit la forma de carciuma caracteristica, pacat de acest fotbalist cu valeitati extraordinare. De CFR Cluj ce ziceti ? Sa vedem meciul direct Steaua – Dinamo. Bafta baieti si cel mai bun sa castige !

stelistu’ inca vesel  •  2 aprilie 2007, 13:59

Asta-i stilul tau si-n viata: te legi de detalii si uiti esentialul? Rapid – Steaua: 2-3!!!

stelistu’ inca vesel  •  2 aprilie 2007, 14:01

Cristi, ai zis ceva perfect adevarat si de bun simt. Constat cu uimire ca exista dinamovisti echilibrati?

Comentează