Meritul lui Rădoi

Nu sînt de acord cu Cristian Geambaşu, dar vă invit să citiţi textul din pagina 11! E un punct de vedere interesant despre meciul CFR – Steaua.

vineri, 27 aprilie 2007, 6:24

Nu sînt de acord cu Cristian Geambaşu, dar vă invit să citiţi textul din pagina 11! E un punct de vedere interesant despre meciul CFR – Steaua.

În ceea ce mă priveşte, cred că sînt momente într-o competiţie în care diferenţa se face psihic şi că a-ţi domina mental adversarul presupune o îndîrjire ce merită asumată. Thereau a jucat cu o fisură la deget, care s-a transformat în fractură, iar Rădoi a intrat direct în ghips după meci. Numai că echipa lor a reuşit, dintr-o singură mutare şi două accidentări, să revină în cursa pentru Ligă.

Oricît de rezervat ai fi faţă de Gigi Becali, poţi accepta că a avut dreptate atunci cînd şi-a supramotivat echipa. Clujenii spun că Steaua n-a jucat un fotbal mult superior. Aşa e! Dar steliştii au fost net mai buni pe planul deciziei. Pînă la urmă, oricît de sofisticat tactic ar fi, oricît ar cîntări banii şi atmosfera din tribune, acesta rămîne un sport unde duelul unu la unu este extrem de important.

În acele fracţiuni ale încleştării, dacă-ţi domini adversarul ai mingea pe jumătate cîştigată. Asta reuşeşte Mourinho la Chelsea, asta a izbutit Olăroiu la Cluj.

E adevărat că Rădoi a prins, pe total, un sezon modest. Cu relativ puţine meciuri jucate, cu cîteva gafe. Dar şi-a scos echipa din groapa de potenţial în ultimul moment posibil. Dacă Steaua va reuşi să ajungă în Ligă, asta se va datora şi marelui ei absent.

Comentarii (57)Adaugă comentariu

RipensiaVenus  •  28 aprilie 2007, 11:33

Awaiting moderation.

RipensiaVenus  •  28 aprilie 2007, 11:34

Una dintre diferente:
Iritat că Rădoi a spus despre CFR că n-ar face faţă în Champions League, portughezul Pedro Oliveira a declarat: „Nu cred că atitudinea lui e potrivită pentru un jucător de naţională. E incredibil cum caută polemică fără motiv! Corect ar fi fost să spună că Steaua a fost superioară lui CFR, nu să comenteze dacă noi avem sau nu faţă de Ligă. Steaua are faţă de Ligă după ce a arătat cu Iaşiul sau cu Bistriţa? Dacă fotbalul ar fi drept, meciul de la Cluj s-ar fi terminat 2-2. Iacob nici nu cred că ştie cum a dat primul gol, cu genunchiul”.

domnul q  •  28 aprilie 2007, 12:26

PORTUGHEZI LA KG!?
Da, Romania in intersezon s-a umplutuuuuuuuuuu de portughezuuuuuuuuuu adusuuu la kg-muuuuuu multi dintre acestia fara valoare dar obrasnici si rupatoruuuuuuuuu,cum este acest N.E.S.I.M.T.I.T.U.U.U.U.U oliviera,care a scos din circuit un titular de baza din „nationala”Romaniei!!!
Mojicul are si chef de declaratii belicoase,la adresa celui pe care tocmai l-a bat in ghips,compromitandu-i finalul de sezon!!!!!
ps:De Radoi se spune ca este un jucator aprig si ferm in interventii,dar puteti nominaliza un jucator care a facut „tusa” din cauza lui Radoi?
Eu insa stiu doi „asasini”nepedepsiti care l-au scos pe capitanul stelist din circuit:rada si oliveira,nume gretoase care trebuie uitate repede!!!

Oroles  •  28 aprilie 2007, 13:49

http://www.monstersgame.ro/?ac=vid&vid=109006682

joana  •  29 aprilie 2007, 16:11

Radoi e pa.. nu mai joaca (www.rdeo . ro)

fan steaua alice  •  29 aprilie 2007, 19:46

e adevarat ati facut un articol super tare! oricum radoi e preferatul meu shi as da orice sa il intalnesc(ar fi cel mai frumos lucru din viata mea) steaua joaca de liga campionilor, sunt optimista shi va lua locul 2…
FORTZA STEAUA FOATZA STEAUA FORTZA STEAUA
ALICE MOISA(IASI)

Ultram buy ultram online order cheap ultram.  •  20 iulie 2007, 22:01

Ultram buy ultram online order cheap ultram….

Ultram buy ultram online order cheap ultram….

Comentează