Meritul lui Rădoi

Nu sînt de acord cu Cristian Geambaşu, dar vă invit să citiţi textul din pagina 11! E un punct de vedere interesant despre meciul CFR – Steaua.

vineri, 27 aprilie 2007, 6:24

Nu sînt de acord cu Cristian Geambaşu, dar vă invit să citiţi textul din pagina 11! E un punct de vedere interesant despre meciul CFR – Steaua.

În ceea ce mă priveşte, cred că sînt momente într-o competiţie în care diferenţa se face psihic şi că a-ţi domina mental adversarul presupune o îndîrjire ce merită asumată. Thereau a jucat cu o fisură la deget, care s-a transformat în fractură, iar Rădoi a intrat direct în ghips după meci. Numai că echipa lor a reuşit, dintr-o singură mutare şi două accidentări, să revină în cursa pentru Ligă.

Oricît de rezervat ai fi faţă de Gigi Becali, poţi accepta că a avut dreptate atunci cînd şi-a supramotivat echipa. Clujenii spun că Steaua n-a jucat un fotbal mult superior. Aşa e! Dar steliştii au fost net mai buni pe planul deciziei. Pînă la urmă, oricît de sofisticat tactic ar fi, oricît ar cîntări banii şi atmosfera din tribune, acesta rămîne un sport unde duelul unu la unu este extrem de important.

În acele fracţiuni ale încleştării, dacă-ţi domini adversarul ai mingea pe jumătate cîştigată. Asta reuşeşte Mourinho la Chelsea, asta a izbutit Olăroiu la Cluj.

E adevărat că Rădoi a prins, pe total, un sezon modest. Cu relativ puţine meciuri jucate, cu cîteva gafe. Dar şi-a scos echipa din groapa de potenţial în ultimul moment posibil. Dacă Steaua va reuşi să ajungă în Ligă, asta se va datora şi marelui ei absent.

Comentarii (57)Adaugă comentariu

ulysses  •  27 aprilie 2007, 18:30

asa se comporta adevaratii capitani! STEAUA-VICTORIE!

reddacy  •  27 aprilie 2007, 18:31

motivatia asta bat-o norocul….dar ne bucuram sa vedem o lupta pt. locul 2……altceva nu mai spun ca sunt dinamovist…..si asta inseamna ca sunt relaxat……

titi preda  •  27 aprilie 2007, 18:34

@ Vreau sa va intreb: NU DORITI SA LUATI ATITUDINE, SA NU MAI POSTAM TIMPENII IN NUMELE ALTORA?!
E o intrebare adresata tuturor, daca „gazeta” (prima vinovata) nu doreste ca fiecare sa posteze autentificat, nu NOI ar trebui sa avem decenta sa nu postam cu nume sau nickuri furate?!!
VA INTREB !!!

DOAMNE FERESTE-NE  •  27 aprilie 2007, 18:41

titi preda Says:

April 27th, 2007 at 7:35 pm
@ Vreau sa va intreb: NU DORITI SA LUATI ATITUDINE, SA NU MAI POSTAM TIMPENII IN NUMELE ALTORA?!
E o intrebare adresata tuturor, daca “gazeta” (prima vinovata) nu doreste ca fiecare sa posteze autentificat, nu NOI ar trebui sa avem decenta sa nu postam cu nume sau nickuri furate?!!
VA INTREB !!!

____________________________________________________________________

NEBUNE, DA-NE SEMNALMENTELE SA PUNEM POLITIA PE URMELE TALE…SOLICITAM SI O EXPERTIZA MEDICALA….ESTE POSIBIL SA NU RASPUNDA PENAL DIN CAUZA IRESPONSABILITATII…DAR CEVA TREBUIE FACUT….

CINE IL POATE IDENTIFICA PE ACEST KRETIN SA TELEFONEZE LA 112…NR. GRATUIT…

BKR  •  27 aprilie 2007, 18:43

Un articol bun ai adevarat in tot ceea ce zice !

BKR  •  27 aprilie 2007, 18:45

NU

BKR  •  27 aprilie 2007, 18:45

NU FITI RAI CU BAIATU ALA.. SA-L INTELEGEM SI PE EL… NU TOATA LUMEA POATE ………….

Eu  •  27 aprilie 2007, 18:47

De ce mai postam pe pagina unui om care scrie cu mult resentiment cand vine vorba de Steaua? De ce mai srie dumnealui despre Steaua? Ii trebuie click-urile noastre? De ce i le dam?

daniel  •  27 aprilie 2007, 18:52

tolo, cu ce a ajutat radoi steaua sezonu asta? k nu ai aratat nici un argument pro…insa eu iti pot spune cate contra-argumente vrei k mai mult a incurcat-o:P dak vrei…bineinteles

Darie  •  27 aprilie 2007, 19:14

Salut Catalin! Cam exagerat…Radoi in ultima perioada mai mult vorbeste decat joaca…
Multumesc

monads  •  27 aprilie 2007, 19:15

Salut Tolo,

Nota: Marele absent poate fi si Dica. Cel putin cade pe descrierea facuta de tine. A participat la titlu si acuma lipseste. Acuma izti propun sa facem un exercitiu de imaginatie si sa ne transpunem in vestiarul Stelei: Tu esti capitanul eu sunt antrenorul:
Tu catre vestiar: „Capul sus Banel, hai ca vine si ziua ta! Te rog Mihaita mai cu viata! Si tu Cernea, vezi cand iesi pe centrari, striga mai tare ca nu te aude nimenea in vacarmul ala!
Eu: „Radoi cum e genunchiul?, intra mai usor sa nu ai probleme!”
Tu: „Lasa Oli ca ma descurc eu. Tre sa batem azi, asta e important! Daca e sa ma accidentez joaca baietii pentru mine”
Restul vestiarului: „…………………………..”.
Oare ce au spus? Poate aflam la pagina 10.

tosi  •  27 aprilie 2007, 19:43

Radoi a si gresit in unele meciuri sezonul asta – asta e se intampla oricui sa aiba o perioada mai slaba mai ales venind dupa o accidentare grava. Oricum la Steaua prefer oricand jucatori adevarati care joaca si accidentati ca Radoi fata de fetitzele de la dinamo care urla cand adversarul e la 1/2m de ele ca radu stefan sau cad secerate de lovitura ucigatoare a lui Thereau ca moti.

Vali  •  27 aprilie 2007, 19:56

monads

Bravo prietene , excelent filmuletul tau!

Gr3cU  •  27 aprilie 2007, 20:11

Ai pervecta dreptate Cataline 😉 Fortza Steaua 😀

ony  •  27 aprilie 2007, 20:11

RADOI POATE REVENI DAR STEAUA FARA DICA ESTE MULT SUB ASTEPTARI

alexx  •  27 aprilie 2007, 20:28

RADOI E UN RAZBOINIC DE CARE ARE NEVOIE SI NATIONALA!

DACA NU SE ACCIDENTA PUTEA SA AJUNGA LA NIVELUL LUI STEVEN GERRAD!

deco  •  27 aprilie 2007, 20:38

nu pot sa cred ca s-a accidentat iar radoi. el se accidenteaza pentru ca intra la fiecare minge si pentru ca oricat de dur pare fotbalul in anglia acolo daca celalalt e primul la minge nu te duci ca taranul ci te opresti, ceea ce nu se prea intampla aici. radoi are o viteza de reactie si reflexe mult peste media de la noi de aceea se accidenteaza caci acolo unde altii cred ca e mingea e deja piciorul lui radoi. sper sa nu fie prea grav nici la el nici la Thereau. fortza steaua

raul  •  27 aprilie 2007, 20:43

bravo Cataline ,un articol extraordinar!Radoi e sufletul echipei,chiar daca acesta nu a fost sezonul lui…FORZZA STEAUA

eu, steaua  •  27 aprilie 2007, 20:59

radoi, pt steaua e – incredere, la fel cum e lobont pt dinamo, pt a putea ataca trebuie sa ai siguranta in aparare, in momentul in care radoi s-a accidentat, steaua s-a retras, inclusiv varfurile au devenit fundasi, de ce? pt ca simteau nevoia sa-l ajute pe Baciu, pt ca nu aveau incredere in el…
vedem cine are ochi sa vada, trestul acela de incredere in colegi, se practica la mariile companii, si in alte locuri, cand un om se leaga la ochi si se lasa pe spate, spre a fi prins de colegi…. e fff importanta increderea in colegi, ca fiecare stie sa-si faca treaba…. radoi asta ofera, in plus, s-a uitat cam repede sfatul lui PROTASOV, IESIM IN EUROPA, ACOLO SE JOACA FOOTBAL, LASATI, CADERILE, CERSITUL, PRIVITI INCA ODATA SEMIFINALELE EUROPENE, VEDETI PE CINEVA CERSIND? PE CINEVA COMENTAND DECIZIILE ARBITRILOR? E VB DE INCREDERE, ASTA DA RADOI

Balauru  •  27 aprilie 2007, 21:15

Ultima parte chiar n-o inteleg. Pana acolo , un articol cursiv. Dar ce legatura are revenirea Stelei cu Mirel Radoi in mod deosebit? El joaca de etape bune in care Steaua nu numai ca nu a rupt gura targului, dar a si dezamagit crunt in unele meciuri.
Determinarea a castigat un meci, dar nu va castiga niciodata un sezon. Programul lejer din finalul campionatului (interesanta asemanarea cu Rapidul in ultimele 3 etape) ii poate propulsa in CL, dar asta nu va salva imaginea dezolanta cu care a ramas orice microbist in minte: nici-un fel de joc combinativ, evolutie stearsa si ineficienta pe total.

spp  •  27 aprilie 2007, 21:15

era bine daca ii motiva si la Boro in semifinala!

rama  •  27 aprilie 2007, 21:16

…forza Dinamo!!!

azet  •  27 aprilie 2007, 21:16

spunetii si lui vochin..
el crede ca e meritul lui oli…

ionut  •  27 aprilie 2007, 21:31

da domne super ok articolu si bine subliniate intamplarile din meci …. felicitari !!!poate ca pana la urma esti impartial ! 🙂

Fresh Prince  •  27 aprilie 2007, 21:36

E asa cum zici tu…Geambasu ala e paralel

andrei dumitru  •  27 aprilie 2007, 21:37

Daca ar avea toti jucatorii din lotul stelei, atitudinea lui Radoi, altul ar fi jocul practicat de Steaua.

dementhor  •  27 aprilie 2007, 21:41

asta e ceva descoperit si demonstrat de la inceputurile acestui sport…e logic cine se daruieste mai mult si alearga mai mult are sanse mai multe….

puncerul  •  27 aprilie 2007, 22:00

Am citit mai sus ca mirela daca nu se accidenta ar fi devenit al doilea Steven Gerrad hai sa fim seriosi am pierdut simtul realitati mirela aici moare sau cel mult o turcie ,ucraina sau grecia asta e nivelul
Ca de comentat vedeti si voi ca s-au saturat si coiechipieri de aerele lui de razboinic

tzutzi  •  27 aprilie 2007, 22:07

daca nu era radoi in retur steaua ar fi avut locul de liga asigura

nu-i suficient sa fi fin

aiurea comentariul……

tt  •  27 aprilie 2007, 22:18

daca Radoi nu era in teren nu reuseam niciodata sa-i batem pe clujeni.
Foarte bun comentariul. Radoi e un jucator foarte valoros.

delphi  •  27 aprilie 2007, 22:19

radoi e bun, conteaza mult la steaua, nu spun ca daca l-ar pune un antrenor la punct nu ar fii si mai bine 🙂

GabiKoreanu  •  27 aprilie 2007, 22:19

Si eu impartasesc ideea ca, oricat de slab ar juca, Radoi este un lider de echipa la Steaua. Asa cum si Mutu e la nationala, chiar daca noua ne-ar placea sa credem ca e Chivu. Comparatia cu Steven Gerrard nu e deplasata, insa trebuie respectate proportiile, pentru ca nimeni nu-l ridica pe Radoi la valoarea lui Gerrard, Gerrard care dupa mine este jucatorul ideal intr-o echipa, singura lui problema fiind ca nu poate sa joace la adevarata lui valoare daca nu e si capitan. (Cred ca si Hagi avea aceeasi problema).
La fel ca Radoi era si Lacatus in ultimii ani ai carierei petrecuti la Steaua. De ce? Pentru ca si atunci cand nu-ti merge jocul, ai ATITUDINE.

GabiKoreanu  •  27 aprilie 2007, 22:27

@tolo
acum, in alta ordine de idei, trebuie sa recunosti ca articolul lui CG e unul foarte reusit, chiar daca nu-i impartasim opinia. 🙂

Klausevix  •  27 aprilie 2007, 22:31

@?
„Klausevix Says: Your comment is awaiting moderation.
April 27th, 2007 at 10:25 pm”

i’v never said that

alexander the great  •  27 aprilie 2007, 22:34

o.k. tolo ai nimerit-o si de data asta ,diferenta vine din atitudine ,iar STEAUA o are din cind in cind(cind are cutitul la os). nu imi dau seama daca e chiar meritul lui Radoi!

GabiKoreanu  •  27 aprilie 2007, 22:40

alexander
asa e, ai punctat bine. Steaua o are numai cu cutitul la os. De fapt tot atunci isi aduce aminte si Radoi ca e lider. 🙂

iulyan  •  27 aprilie 2007, 23:10

MIREL RADOI un adevarat capitan de echipa cel mai bun in momentele grele se vad oameni mari

Corsykanu  •  27 aprilie 2007, 23:14

ba nu mai e nimic de steaua din pacate:(((degeaba se vb de revitalizare… ceea ce a facut steaua la cluj poate fi comparat cu ce face un corp imediat dupa ce i se taie capul..mai zvagneste de 2 3 ori dupa care isi pierde vitalitatea…asta o sa se intample si cu steaua…o sa vedetii..pana nu ne lasa bheecali cu aberatiile lui..si sa ia cu el si pe ceilalti”patroni” de club Cocos,porcea,turcu,Iancu de jilava nu o sa se intample nimic bun ptr noi in plan european….o sa vedeti ,toti alearga dupa banii de la Uefa nu dupa performanta..

tony  •  27 aprilie 2007, 23:36

radoi e un mare luptator..e tot ce conteaza!!!

catalin  •  27 aprilie 2007, 23:55

In mare parte nu sint de acord cu tine catalin:)
Cred ca lipsesc multe altele mai importante si determinarea trebuie delimitata de calitate.

daniel  •  28 aprilie 2007, 1:09

dak nu era radoi in meciu cu cfr poate pierdea perfect de acord…dar dak radoi nu era in meciu cu dinamo poate nu pierdea…lasati-l ma k ii mare fotbalist k anu asta nu o prea aratat acest lucru si cu fraze de gen „da incredere apararii” m-am lamurit la meciu cu dinamo ce incredere o dat mai ales la 3-1, atata incredere o dat…mai ales lui niculescu, pe langa incredere i-o mai dat si mingea…fiti realisti…si k sa vorbim cinstit ce o facut in meciu cu cfr?

zale  •  28 aprilie 2007, 1:52

ra2 .. este singurul jucator de caracter.. de mare caracter din actuala echipa a stelei ! cei care tot il ataca ar tb sa revada meciul liverppol-steaua (intrarea lu gerard) sau loviturile de la 11 m.. din meciul cu valencia..toti jucatoti stelei priveau executare penalty-urilor in picioare.. numai ra2 statea in genunchii.. pt mine k suporter al stelei.. aceste detalii conteaza ff mult sau mai mult decat cumetria dintre el si jiji..cumetrie benefica numai pt jiji.. nu si pt ra2.. din pacate..

stelist  •  28 aprilie 2007, 3:05

Oricat de multe cuvinte ati cauta prin dictionare ca sa faceti articolele sa para mai interesante si sa furati ochii oamenilor inculti, dvs (si in general toti cei care-si dau cu parerea prin orice tip de ziar) habar n-aveti de niste reguli elementare. SUPERIOR NU ARE GRAD DE COMPARATIE. Nu poti spune a jucat putin, mai, putin mai etc SUPERIOR. Am ajuns la concluzia ca dvs cautati cu disperare sa va depasiti conditia de editorialist la un ziar de sport si vreti sa demonstrati ca sunteti un adevarat scriitor, un guru al cuvintelor alese, un magician al sensurilor ascunse. Luati-va de mana cu dl T.R.U, Cosasu si alte STARURI ale presei romanesti si deschideti un ziar despre ce vreti dvs. O sa constatati ca veti da faliment dupa o luna. PRESA DIN ROMANIA ESTE EXTRAORDINAR DE SLABA, PORNIND DE LA MODUL DE EXPRIMARE, IDEILE EXPRIMATE SI ARGUMENTELE ADUSE.

sorin  •  28 aprilie 2007, 4:04

Radoi este vital pt steaua!!!
Forza Radoi!!!

ioan plischi  •  28 aprilie 2007, 5:46

inca vreo trei scoateri din groapa cu asemenea pret o va aduce pe steaua la futsal, fiindca acolo nu este nevoie de 11 jucatori in teren.

arh.Gheorghe Petrescu  •  28 aprilie 2007, 6:36

A visa la Liga Capionilor este usor, a reusi pentru
a intra in LIGA CAMPIONILOR, se cere efort si
capacitate de lupta, asa ca Steaua trebuie sa
inteleaga acest lucru. HAI STEAUA!

CL  •  28 aprilie 2007, 7:43

Da, frumoasa atitudine, am castigat 3 puncte, dansam din nou, da’ pentru cata vreme?
Andrey, Cernea – portari
Stancu, Goian, Baciu, Nesu, P. Marin, Saban – fundasi
Nicolita, Paraschiv, Lovin, Bostina, Cristocea, Ov. Petre, Coman, Elton, Croitoru, Ochirosii – mijlocasi
V. Badea si Iacob – atacanti

20 de jucatori valizi, din care 2 portari. Din cei 18 jucatori de camp, Stancu, Saban, Lovin, Coman sunt maini moarte, Bostina si Cristocea nu mai joaca nimic de ceva vreme, Ov. Petre abia s-a refacut si fac pariu c-o sa se accidenteze din nou, Baciu e mult sub Goe, Ghionea sau Radoi, Nicolita dupa dubla cu Rapid din UEFA parca a fost operat pe creier, Goian joaca de peste un an cu infiltratii…
Daca reusim sa venim pe 2 in conditiile astea inseamna ca Olaroiu chiar e antrenor!

Oli, daca vrei sa fii intr-adevar un antrenor mare, e timpul pentru un puseu de personalitate: bate-i cu pumnul in masa lui Gigi si fa-l sa-ti transfere 5-6 fotbalisti adevarati, nu umpluturi gen Gurita sau petarde gen Herea sau Prepelita. Scoate-i din cap tampenia aia „eu sunt patron, transfer pe cine vreau eu, treaba lui Olaroiu e sa-i antreneze”. Altfel, tot ce s-a intamplat in campionatu’ asta o sa fie degeaba. Nu numai ca nu ne vom mai califica in grupele Ligii, dar nu vom trece nici de turul eliminatoriu din UEFA, oricat de „capi de serie” am fi.

al doilea stelist vesel  •  28 aprilie 2007, 9:40

E timpul ca toata galeria si fanii Stelei sa fim alaturi de echipa, fara manifestari tendentioase, ci sa sustinem echipa mai mult ca oricand, precum am astepta noi un sprijin si incurajari in cele mai grele momente ale vietii noastre.
Nu mai este loc pentru rivalitati. Concentarea noastra trebuie sa fie numai asupra echipei noastre de suflet, chiar daca ne costa inca o etapa de suferinta in privinta asistarii la meciurile ei.
HAI SA O SPRIJINIM CU SCANDARILE NOASTRE DECENTE, PE TOATA DURATA JOCURILOR EI, FIIND DOMINATI IN TOTALITATE NUMAI DE FAIR PLAY.
ARE NEVOIE DE ACEASTA PENTRU A TERMINA CAMPIONATUL PE LOCUL 2.
SI SA NU MAI FIM ATAT DE PESIMISTI, DOAR OPTIMISTI IN PRIVINTA OBTINERII LOCULUI SECUND IN L 1. LUPTA STEAUA.

OCTAVIUS  •  28 aprilie 2007, 10:21

# ulysses Says:
April 27th, 2007 at 6:30 pm

„asa se comporta adevaratii capitani!” STII IN CE MOMENTE SE VAD ADEVARATII CAPITANI,CUM II NUMESTI TU? IN REPRIZA A DOUA A SEMIFINALEI CU MIDDLESBOROUGH.NU ATUNCI CAND TIPA IN VESTIAR,NU CAND DA DECLARATII NUMAI DUPA VICTORII (SA URMARESTI ASTA,N-AI SA-I VEZI PE RADOI SAU PE MM VENIND SA VORBEASCA DUPA INFRANGERI).ACEA REPRIZA A DOUA A FOST UN MOMENT,POATE UNIC IN CARIERA UNUI JUCATOR,CAND RADOI NE PUTEA ARATA CUM TRAGE EL ECHIPA DUPA EL.NU CU C.F.R. CLUJ,FRATILOR,STEAUA TREBUIE SA ISI DOREASCA MAI MULT DECAT SA STRALUCEASCA INTR-UN MECI CU O ECHIPA MEDIOCRA.

domnul q  •  28 aprilie 2007, 10:25

TOTUSI TOLO MAI ARE ONOARE…..
Sincer pozitia ta,este logica si corecta,dar atitudinea lui gembasu demonstreaza o lipsa crasa de caracter si chiar de omenie,acuzandu-l pe RADOI pt.un atac criminal asupra sa a portughezului oliviera.
Nici macar ofiterii nazisti nu aveau rautatea geambasului!!!!
Dumnezeu este sus si vede,poate faci si tu giambasule o entorsa la genunchi, sa vezi si tu, ce simte RADOI!!!!

Comentează