Băse e cool pe semicerc

În ciuda aparenţelor, Oltchim a cîştigat Cupa Cupelor la handbal feminin. E adevărat că va fi nevoie nu de statisticieni, ci de arheologi ca să probeze performanţa, pentru că ea a fost îngropată în straturile mulţumirii de sine a lui Traian Băsescu.

duminică, 20 mai 2007, 7:51

În ciuda aparenţelor, Oltchim a cîştigat Cupa Cupelor la handbal feminin. E adevărat că va fi nevoie nu de statisticieni, ci de arheologi ca să probeze performanţa, pentru că ea a fost îngropată în straturile mulţumirii de sine a lui Traian Băsescu.

Prezent la meci, preşedintele a absorbit toată gloria fetelor. La final, a ridicat trofeul, a primit medalia antrenorului Tadici şi a transformat festivitatea şi bucuria spontană a echipei în chestiuni marginale. Zeci de camere de luat vederi s-au îmbulzit nu spre sportive, ci spre politician.

Să fii prezent în tribună, iată un lucru normal. Dar să deturnezi atenţia într-o demonstraţie de solipsism, asta nu poate fi justificată prin euforia recentului 75% de la referendum. Pentru că nu văzuse şi în reluări, preşedintele s-a apucat să arunce de la 7 metri. Mai era nevoie de premierul Tăriceanu pe post de portar şi de un efect Maricel Voinea al lui Băsescu pentru ca imaginile să intre şi la Eurosport, de vreme ce Euronews, CNN şi Cartea Recordurilor sînt deja copleşite de personalitatea şefului de stat.

Privindu-l pe preşedinte înţelegi de ce Manualul TV al Champions League, există aşa ceva!, interzice filmarea politicienilor prezenţi în tribună. Sportul e silit să-şi determine graniţe. E clar că nu poate miza pe delicateţea şi pe simţul măsurii politicienilor, dacă există aşa ceva.

Comentarii (78)Adaugă comentariu

Dan 72  •  21 mai 2007, 7:17

Lamentabil!!

Liviu  •  21 mai 2007, 7:32

Felicitari fetelor !
Cat despre Base…mi-e rusine cu asemenea presedinte.

romano  •  21 mai 2007, 7:38

si eu l am votat dar nu am mai vazut asa chior avar dupa publicitate.tre sa se bage el peste tot sa acapareze toate laudele.la cat e de stramb fugea dupa minge parca era handicapat.despre jicnirile aduse jurnalistei asa ceva nu se face mai ales din partea unui sef de stat.cred ca l a influentat jiji sau invers.

Balaci  •  21 mai 2007, 7:38

Catalin, imi amintesc de un editorial asemanator dupa meciul nationalei la Sankt Petersburg si cata dreptate ti-am dat atunci. Citesc si acum si-mi dau seama ca Basescu e un egocentric. Daca era patron la Oltchim, poate ar fi meritat sa ridice trofeul, desi sefii gruparii valcene n-au facut-o in sala Traian. Foarte urat

assur  •  21 mai 2007, 7:48

tolo, mi se pare mie sau articolul asta miroase a motan plouat in ziua referendumului??? ha-ha-ha, felix trimis la tomberon ca in desenele animate. mai bine ocupa-te doar de sport, tolo, in acest domeniu esti printre cei mai buni din tara. oricum, intotdeauna te citesc cu placere pe tine si pe majoritatea editorialistilor gsp

oltenu  •  21 mai 2007, 7:52

eu inteleg TOLO ca voi de la Intact aveti ceva cu Base dar nu e choiar asa cum zici tu,pana la urma fetele au avut parte de toata atentia cuvenita;si vroiam oricum sa-ti zic sa lasi politica pt ca te pricepi mai binr la sport

X™  •  21 mai 2007, 7:59

Tolo si articolul despre fete unde e ? Ca de Base ne-am saturat.

dali  •  21 mai 2007, 8:07

Bravo. Nu trebuie uitati nici cei care in loc sa prezinte imagini cu invingatoarele prezentau imagini cu prietenul omului, Basescu. Oare dupa care deontologie profesionala se ghideaza stirile TV, cand dupa un asemenea eveniment, primele 20 minute de stiri sunt ocupate tot de spartani, gigi si alte caterinci de genul asta ?

Dima  •  21 mai 2007, 8:22

Lamentabil!!

andruxand  •  21 mai 2007, 8:59

:mrgreen: base e tare :upset:

:upset
:upset:
:eek
😮
:zzz
:zzz:
😡
:x:

Red dog  •  21 mai 2007, 9:10

Fapta de a fi campion alaturi de fete, a intrat in cascadorii rasului.
Sigur a fost vorba de decizia celor ce se ocupa de imaginea presedintelui.
Vom vedea mai tirziu, in ce masura a fost bine sau rau.
Daca steaua lua campionatul, ridicolul s-ar fi intimplat probabil pe un maybach, la golden-sprit. Ce pacat !

un om  •  21 mai 2007, 9:22

nu base a deturnat atentia!!! ci voi jurnalistii!!! toti!!! daca voi sunteti atat de buni jurnalisti, de ce v-ati indreptat camerele toti spre base si nu ati ramas cu camerele pe fete??? de ce??? pt. ca nu cautati decat scandal!!! sunteti de toata jena toti jurnalistii din tara asta!!! sa va fie rushine!!!

PCH  •  21 mai 2007, 9:56

pai bine bre, ca base este un minotaur populist, asta stim, dar voi, jurnalistii deontologi, de ce il bagati in seama, ca apoi sa va lamentati ca, vezi doamne, el „deturneaza atentia”?
oricum, e urit ce a facut, si la handbal, si cu aia de i-a luat telefonul. dar, norocul tarii ca a iesit presedinte!

gabi chiron  •  21 mai 2007, 10:17

nu credeam ca poti fi asa de penibil! slugile lui felix motanu! lasa omul sa se bucure si sa se simta bine, ce conteaza ca e presedinte! frustratilor! in alta ordine de idei se face referire ca numai 45% din romani au fost la vot si ca e un insucces pt basescu. bai fratilor au fost 45 % din 18 200 000 cu drept de vot , dar in romania sunt vreo 15 milioane restul sunt plecati , asa ca au fost aproape 60 %! aseara la antena 3 la slugoiu de cristoiu, a ajuns si adrian nastase sa comenteze referendumul! jenantilor, sunteti cei mai slugoi din romania cu felix motanul al vostru

Un roman  •  21 mai 2007, 10:22

bravo fetelor! Hai sa luam si liga campionilor (campioanelor :D)

Cat despre matelotul betivan… PENIBIL!!!! Mai lasa-ne frate!

Videoclipuri, Stiri, Divertisment  •  21 mai 2007, 10:57

http://WWW.KRONIMEDIA.COM WWWW.KRONIMEDIA.COM http://WWW.KRONIMEDIA.COM http://WWW.KRONIMEDIA.COM

Ajax  •  21 mai 2007, 11:04

TOlo, si tu esti penibil ! Esti la fel de penibil ca Base, si tu si colegii tai de breasla ! Voi i-ati acordat atentie cand nu era cazul si le-ati abandonat pe fetele care se bucurau de momentul lor. S-a vazut cu ochiul liber cum v-at imbulzit toti sa prindeti un unghi mai bun sa-l trageti in poza. Fara voi, sau cu mai mult bun simt din partea voastra astfel de momente jenante n-ar fi avut loc !

PCH  •  21 mai 2007, 11:07

base – judecat pt tilharie!!!

PCH  •  21 mai 2007, 11:10

base e inteligent rau de tot. se vede ca n-are scoala vietii. in loc sa-i smulga telefonul din mina – adica tilharie – putea sa i-l ceara sa ii faca o poza, la mishto, si nu i-l mai dadea – era doar abuz de incredere.

nicu  •  21 mai 2007, 12:11

Unde o fi vazut Basescu asa ceva nu stiu. Ma uit la transmisiunile sportive din 1984, bineinteles ca pana in ’89, doar la sarbi dar asa circ nu am vazut!
– Chirac in 1998 a intrat pe teren sa-i traga la poarta lui Barthez?
– Angela Merkel i-a dat-o printre picioare lui Klinsi sau Kahn anul trecut?
– Printul Albert s-a udat cu sampanie cu Schumi sau Alonso dupa MP din Monaco?
– nici macar F.Castro nu-si pune manusile pentru un upercut sau un un-doi cu vreun boxer cubanez.
Daca stii cumva un episod asemanator draga Tolo (lipsesc lacrimile:)) te rog sa-l semnalezi.

Zait  •  21 mai 2007, 12:42

iar ai dat-o in bara…. cred ca l-a durut rau pe dl Basescu ca l-ai muscat tu de cur :))))

ovidiu  •  21 mai 2007, 14:54

Uite un articol tare pe tema asta. L-am gasit chiar pe noul vostru site:http://blog.mysport.ro/montan85

ovidiu  •  21 mai 2007, 14:54

Felicitari pt idee

Relu  •  24 mai 2007, 15:58

E clar ca Tolo are ceva cu Basescu. D-l Tolo, cam multe blog-uri cu tema Basescu pentru un portal de sport. S-au terminat evenimentele sportive? Sau senzationalul este in politica?

Gabi  •  25 mai 2007, 16:03

Faptul ca Base a monopolizat toata atentia la decernarea Cupei nu i se datoreaza in intregime. Consider ca vinovatii pentru asta sunteti voi, mass-media care i-ati permis sa o faca, inghesuindu-va in jurul lui. Inexistenta unui articol de regulament (gen Champions League) care sa interzica filmarea politicienilor este oare o scuza pentru reprezentantii mass-media, care in loc sa acorde cea mai mare atentie unor campioane care tocmai reusisera o performanta extraodinara (atat de rara pentru noi, din pacate), s-au calcat in picioare ca sa-i filmeze chelia lui Base? Fara a fi suporter al Oltchim-ului, eu ca telespectator m-am simtit jignit, pentru ca doream sa vad bucuria fetelor dupa victorie si nu fata lui Base. Fata lui o vedem aproape in fiecare zi, dar cat de des vedem bucuria unor adevarate campioane ??? Rusine voua, mass-media !!!

strat costel  •  8 august 2007, 11:46

buna ziua!
v-am contactat pentru ca am o problema care ma doare atat pe mine cat si pe toti iubitorii handbalului din romania cred…..?
in timp ce mai nou ministerul transporturilor este actionar la fc rapid bucuresti echipa de handbal hc rapid bucuresti urmeaza sa se desfiinteze.ministerul nu mai doreste sa dea bani la echipa dar ATENTIE!!!!!pana acum o saptamana nu au acceptat nici sponsori la echipa(ma refer principali).si asa a ajuns echipa de handbal care dupa oltchim probabil are cele mai mari performante din handbalul romanesc sa se desfiinteze caty de curand.fetele sunt neplatite de doua luni (asta ca sa nu va zic ce salarii au media este undeva la 300euro) iar de conditii sa nu mai vorbim.cred si am speranta ca doar interventia presei poate sai sensibilizeze pe ai nostri alesi din ministerul transporturilor sa salveze echipa care dupa fotbal este cea mai iubita din clubul rapid.in speranta ca aceasta scrisoare v-a fi citita de cineva si ca vor aparea macar 3 randuri in presa scrisa pt a afrla cineva de halul in care a ajuns rapidul la handbal VA MULTUMESC!!!!!!ASTEPT CU NERABDARE SA VAD DACA SE VA CITI ACEST COMENTARIU

bogdam re  •  31 august 2007, 0:32

bv base

bogdam re  •  31 august 2007, 0:33

cetateasuceava.ro/tibi-suceava/

Comentează