Wenger ne spune ceva important

Cătălin Tolontan crede că stadionul Steaua va fi, totuşi, plin diseară

luni, 1 octombrie 2007, 10:43

Cătălin Tolontan crede că stadionul Steaua va fi, totuşi, plin diseară

Ieri, pe 1 octombrie, Arsene Wenger a împlinit 11 ani de cînd lucrează la Arsenal. Iar azi vine să ne spună ceva important.

Vorbele: e socotit probabil cel mai mare manager din istoria cluburilor. Cifrele: din aproximativ 1.100 de meciuri jucate, echipele conduse de el au cîştigat aproape 600. Ceea ce înseamnă o rată de succes de pînă la 55%. Şi atunci, cum? Cum, doamnelor şi domnilor?! După standardele româneşti era concediat demult.

Francezul de pe banca lui Arsenal vine să ne spună că fotbalul nu se clădeşte numai pe victorii. Că nimeni nu cîştigă întotdeauna.

După o carieră în care a lucrat cu Anelka, Thierry Henry, Bergkamp sau Tony Adams, adevărate elite ale talentului sportiv, Wenger ne dă o lecţie despre fragilităţi, nu despre forţă. Iată ce spune el: „Toate marile succese, toate marile vieţi au presupus punerea laolaltă a priceperii, a talentului, dar şi a norocului de a întîlni oameni care să creadă în tine. În viaţă ai nevoie la un moment dat de cineva care să te bată pe umăr şi să spună: «Eu cred în tine»”.

Citatul e pentru acei suporteri ai Stelei care se gîndesc că un stadion golaş ar fi o palmă dată patronului. Dimpotrivă! Azi, un stadion plin ar fi mîna care i-ar bate pe umeri pe fotbaliştii ajunşi în faţa uneia dintre cele mai frumoase echipe care au bătut vreodată mingea.

Comentarii (90)Adaugă comentariu

gabriel  •  1 octombrie 2007, 22:54

Nu stiu daca putem sa-l numim pe Wenger cel mai mare antrenor din istoria cluburilor tinind cont de faptul ca Sir Alex Ferguson e si mai longeviv a cistigat si mai multe trofee importante, chiar si numai de cind a venit Wenger in Anglia.

CJ  •  1 octombrie 2007, 22:57

Conscluzia dvs e eronata pentru ca se bazeaza pe nevoia jucatorilor de la Steaua de sustinere… Ceea ce insa presa a relatat si ciobanul a tot reluat este ca acesti jucatori au impresia ca deja stiu ei cum sa joace mai bine, chiar si fara povetele celui mai mare fotbalist roman… asa ca nu stiu daca merita incurajari sau un semnal pentru scoaterea fitelor din cap…

ANTONESCU  •  1 octombrie 2007, 22:58

Acum pune pe toate slugile sale sa-i roage pe suporteri sa mearga la meci. Paranoia n-are bunul simt macar sa-si ceara scuze de la suporteri fiindca i-a jignit in ultimul hal, dar pofteste la banii lor. Sa-si aduca rudele lui, veri, nepoti, netoti, sotie, copii, bodyguarzi, etc.
Suporteri ai stelei, fiti demni si nu va lasati induiosati de rugamintile lui Argaseala sau Adrian Ilie ori pedrazzini!
Boicotati-l pe cioban: cu cei 100 de RON cat va cere pentru un bilet la peluza, va puteti cumpara o lada de bere si ciocolata pentru prietene sau copii si neveste, daca aveti si stati comod in fotoliu la televizor. De acolo se vede si mai bine.
Sa vada ciobanul si sa simta forta voastra daca sunteti uniti.
NU CUMPARATI BILETE! SA MOARA DE CIUDA CIOBANUL! POATE, ASA SCAPAM DE EL!

Steagul Alb-Visiniu  •  1 octombrie 2007, 23:02

Ba e chiar un semnal pt cioban ca face prea multe magarii in Ghencea.
Iar pretul la bilete? Probabil ca spera ca o sa vina la meci 10 mii de englezi!?
Lasa pretrurile de anul trecut – poate avea stadionul plin, dar lacomia

luca  •  1 octombrie 2007, 23:04

@gabriel:eu cred ca are dreptate numindu-l pe Wenger cel mai mare manager (nu antrenor, pentru ca e o diferenta), tinand cont de numarul de jucatori pe care i-a promovat la echipa, practic din nimic pentru ca nimeni nu auzise de ei.un asemanea antrenor/manager este o comoara pentru orice club de fotbal, pentru ca nu numai ca face performanta dar aduce si profituri importante luand jucatori cu preturi de nimic, transformandu-i in jucatori mari, acestia plecand
apoi pe sume incomparabil mai mari.(poate si acesta este unul dintre secretele longevitatii lui la Arsenal).

Steagul Alb-Visiniu  •  1 octombrie 2007, 23:04

, lacomia…

leo  •  1 octombrie 2007, 23:06

P.S> 10000 de bilete nevandute inseamna cam 600.000 Euro. Macar asta merita parvenitul, sa se oftice la bani.

Steagul Alb-Visiniu  •  1 octombrie 2007, 23:06

…Si cumj se roaga slugile, cum se roaga!
Unde mai e aroganta lui Argaseala, carpa aia de om?

S-A DESCHIS BAR TIKITAKA  •  1 octombrie 2007, 23:09

Clubul Steaua,in speta conducatorii fac numai gesturi ciudate in ultimul timp,curios exact inaintea unor meciuri cruciale. Sa ne aducem aminte de meciul cu Slavia, de meciul cu Rapid. Cu atat presiune si forfota ce pretentii poti sa mai ai de la niste jucatori mai dezorientati pe zi ce trece.Vorba aceea “Pe noi cine ne antreneaza Nea Gigi?”.

STEAUA – Arsenal 2-0  •  1 octombrie 2007, 23:13

Azi va fi o zi mare pentru STEAUA. Pronostic 1:D

anti-oi  •  1 octombrie 2007, 23:17

❗ ce faci sluga ? ti-a comandat ciobanul un articol care sa-i indemne pe stelisti sa vina la stadion ?!

❗ pronostic 0-5

leo  •  1 octombrie 2007, 23:17

iar ati sters postarea mea. De ce, imi puteti explica? Astept pe mail.

gagos  •  1 octombrie 2007, 23:18

w w w . b e t f o r c a s h . b l o g s p o t . c o m

– TOTUL despre sport si pariuri sportive
– meciuri si discutii live
– singurul loc in care se analizeaza profesionist pariurile sportive
– noi vorbim pe limba ta

w w w . b e t f o r c a s h . b l o g s p o t . c o m

FA PARTE DIN CASTIG!!! MULTUMIM!!!!!

The Coach  •  1 octombrie 2007, 23:30

Sincer lacum joaca Steaua,pase lungi la bataie,nu un un-doi sau combinatii de efect,Arsenal nu are ce discuta cu ei.Are dreptate Jenei cand spune ce se trece peste mijlocasi in faza de constructzie,nu au viteza atacantii,etc.
1-4 cu Real a fost adevarat si atuncea era in forma Steaua …un 0-5 acum cand echipa nu joaca nu m-ar mira.
Macar o palma doua pentru ciobanul de Gigi( vedea-l-as pe banca ?!) cat si pentru unii jucatori(Radoi-cum s-a comportat cu Hagi,Plesan-tradator si mai crede ca se califica,Lovin si O.Petre,Neaga,etc ).
Cum sa fii mai bun daca nu joci nimica ?

caine-rosu  •  1 octombrie 2007, 23:35

Draga Tolo, foarte neinspirata comparatia! Ce sa faca suporterii? Presupunem ca vin la stadion si incurajeaza echipa. Ce o sa se inteleaga? Ca ei sprijina si dementa ciobanului! Pe zi ce trece el depaseste tot mai multe limite. Indiferent de parerea despre persoana Avram, tie ti-a placut ce i-a facut duminica la Telesport? Din ce in ce mai mult acest paranoic crede ca i se permite orice, asa ca orice palma primita de la suporterii Stelei este binevenita.

Dinu  •  1 octombrie 2007, 23:35

bai baieti.. credeti k becali are nevoie de banii vostri?… are bani cacalau.. el a pus bani pt biletele alea asa de mari .. sa intre la club.. nu la el in buzunar.. auziii pe aia.. sa nu vina la meci.. k sa il oftice pe becali.. =)) .. crezi k o sa plece becali de la steaua… in urmatori 10 ani.. ?.. viseaza mult si bine.. baiete.. Concluzie.. are nevoie becali de bani vostri?… NU… Steaua are nevoie de voi.. asa .. k mai ganditiva.. mai e o zi sa va cumparati bilet.. hai pup si noapte buna

eu  •  1 octombrie 2007, 23:38

diferenta intre Arsenal si Steaua e ca noi avem patron..ei au antrenor…

Bertini  •  1 octombrie 2007, 23:41

Dinule,
daca tot esti asa destept
(banuiesc ca te cheama Argaseala),
ia zi-ne tu o metoda de a-l pune la respect, inafara de tribunele goale la 2-3 meciuri!
Hai!

eu  •  1 octombrie 2007, 23:43

eu zic tot turul si cu tot cu meciurile d e liga sa nu mearga niciunul…

Stelistu  •  1 octombrie 2007, 23:44

Nu a spus Becali ca va pune preturi mari la bilete ca sa nu mai vina contestatarii sai la stadion?
Oricum se imbata cu apa rece, nu cred ca sunt 10 000 de stelisti in toata tara care sa simpatizeze cu acest individ cu fatza de urangutan si minte de imbecil

Dinu  •  1 octombrie 2007, 23:45

nai cum sal pui la respect sincer… pt k el a facut bani etc… a jucat cu ei si iau iesit.. ff bine.. si ai mers mult de tot bine in viatza.. si de acolo a luat putina „divinitate”.. orikum cazu asta sa mai intamplat in istoria omeniri.. dak ai sti istoria.. 😉 oricum abureles pe aci.. :)))

Dinu  •  1 octombrie 2007, 23:49

cine naiba il mai simpatizeaza.. pe becali dupa cum sa comportat cum sa comportat.. ca iese in fiecare zi la televizor si zice kat de smeker a fost el.. ? adevarati smekeri sunt aia kare nu zik ceau facut.. kare nici dupa ce mor nu se afla ceau facut….kand el se comporta ka un „divin” ? la inceput era katerinka dar aku a luato serios.. :)) si cu hagi ce a crezut ca face.. ? echipa mileniului..?:)) dupa ce la vazut si la poli tim. si la turci.. k nau jucat nicaieri nimik..

eu  •  1 octombrie 2007, 23:51

eu zic sa mergem la stadion vreo 25 de mii ,dar sa ramanem afara tot meciul s anu intre vreunul..

BOICOTATI-L PE BECALI  •  1 octombrie 2007, 23:52

NU MAI DESCHIDETI ARTICOLE IN CARE SE SCRIE DESPRE EL.
NU MAI DESCHIDETI ARTICOLE IN CARE SE SCRIE DESPRE EL.
NU MAI DESCHIDETI ARTICOLE IN CARE SE SCRIE DESPRE EL.
NU MAI DESCHIDETI ARTICOLE IN CARE SE SCRIE DESPRE EL.
NU MAI DESCHIDETI ARTICOLE IN CARE SE SCRIE DESPRE EL.

Dinu  •  1 octombrie 2007, 23:53

:))) da mah.. si ascultam la radio nu ?:))) inteligent esti.. =))

BOICOTATI-L PE BECALI  •  1 octombrie 2007, 23:54

LA URMATOARELE MECIURI OR SA FIE VREO 300 DE RUDE PE STADION SI OR SA FACA AUGH AUGH AUGH LA LUNA.

eu  •  1 octombrie 2007, 23:59

da ..ascultam la radio…mama ce pierdere.steaua antrenata de becali impotriva lui arsenal antrenata de wanger..si la urma urmei und este protestul?!ca nu platim bilet sau ca refuzam sa vedem o echipa ce nu-i a noastra?

Fiara  •  2 octombrie 2007, 0:08

Pai la ce preturi a pus,nu ma mir ca nu merge lumea la stadion. La stadion nu merg numai afaceristi si cum un om normal castiga max 20 de milioane cum draq sa dai 1 milion la peluza.E aberant…primesc lacomii ce trebuie.

Eu nu dau mai mult de 3 sute de mii la peluza.

dodo  •  2 octombrie 2007, 0:09

Tontolane…tu esti sluga lui JIJI! Te-a platit sa-i aduci pe oameni la meci…? Sau ce…? Crezi ca mai merge ca pe vremea lui ceausescu…sa vina lumea obligata ? Nu vor oamenii si pace!! Lasa-i in pace!!!

Dinu  •  2 octombrie 2007, 0:14

as face pariu .. k dak 2-3 meciuri nu mai vin spectatori la meci.. o sa faka intrare moca))))) si atunci se umple stadionul.. specific romanilor.. :))

Dinu  •  2 octombrie 2007, 0:15

spectatorii lui steaua.. sprijina.. grupul care vor o rRomania MOca :))))

Fiara  •  2 octombrie 2007, 0:15

@Dinu
Tie ti se par normale preturile?

bogdan  •  2 octombrie 2007, 0:17

dupa ce o petre a fost atacat de gsp acum o intoarceti nu

adibo55  •  2 octombrie 2007, 0:19

tare vengaru’! steaua-arsenal 0-6!asta e, mai mult nu se poate ca nu sintem la ruibi la Noua Zeelanda -Romania…

Dinu  •  2 octombrie 2007, 0:21

nu mi se par normale preturile deloc.. depinde.. pt ce oameni ..k sunt multi kare si le permit.. dar sincer .. mai bine iti iei un tricou ceva..deakt sa te duci la meci :)) si te duci vezi meciu la o bere ceva..vezi si reluarile :))

tchaka  •  2 octombrie 2007, 0:22

steaua-arsenal 1-5

GO GUNNERS!!!!!!!

abba  •  2 octombrie 2007, 0:25

dar dumneavoastra?! ati avut vreodata ocazia sa spuneti cuiva ‘eu cred in tine!’? si daca da, l-ati batut pe umar sau l-ati lipit de pamint? 🙂 este cel mai senin zimbet de care sint in stare… si sint!

Bertini  •  2 octombrie 2007, 2:34

Cred ca „Dinu” de aici este o soparla a lui Bekali, pusa sa ne abureasca! Chipurile, poate ne convinge sa venim la meci si sa-i legitimam ciobanului comportamentul anti-suporteri.

Lasati-l, ma, ca-l doare in palarie!

(Sa vedem pana cand o sa se tina tare-n coaTe.)

Ochi pt Ochi (da nu Rosii)  •  2 octombrie 2007, 2:40

@ Dinu on 1 Octombrie, 2007 11:45 pm
nai cum sal pui la respect sincer… pt k el a facut bani etc… a jucat cu ei si iau iesit.. ff bine.. si ai mers mult de tot bine in viatza.. si de acolo a luat putina “divinitate”.. orikum cazu asta sa mai intamplat in istoria omeniri.. dak ai sti istoria.. oricum abureles pe aci.. :)))
——–

Ma, tu, ala care „stii istoria” (da’ nu stii sa lupti! ori esti pe invers), sa stii ca pup-in-curismul e ceva detestabil – 1
iar 2 – capul plecat sabia il taie!

Ochi pt Ochi (da nu Rosii)  •  2 octombrie 2007, 2:41

si 3 – ai cum il pune la respect!!!
Daca vrei – poti!
…Conditia este sa te respecti pe tine…

maistor kokir  •  2 octombrie 2007, 3:33

vorbesti aiurea si in afara contextului …

arh. Gheorghe Petresciu  •  2 octombrie 2007, 3:55

Tupeul conducerii din Ghencea lasa de dorit.
Este bataie de joc ce se intampla la Steaua.
Biletele sant scumpe chiar si pentru un american ca mine si nu inteleg aceasta mare
obraznicie sa castigi bani pe nimic. Echipa
nu merge,antrenor nu are,jucatorii si-au batut
joc de Hagi,etc. Este crima si pedeapsa la
acest club faimos, in felul lui, al Romaniei.
Englezul a platit biletul si vine,dar,are la cine veni.Steaua,o echipa eclipsata si condusa
dupa miros mai mult decat dupa metode normale
de castig. Patronul vrea sa vina numai el la
meci. O veni vremea cand o sa fie si altfel.
HAI STEAUA! HAI ROMANIA!

Gicu din San Francisco  •  2 octombrie 2007, 4:01

Titlul de Miercuri al primei pagini:

+++ GOLURILE din ARSENALUL ….. the rest is PRICELESS +++

HAI RAPID!!!!!!

mishu  •  2 octombrie 2007, 5:08

da

PI  •  2 octombrie 2007, 6:27

Lasa sa stea sa sparga seminte acasa.
Nu va mai imaginati palme morale. Saracia dom’le saracia. De unde sa scoata Rahova si Ferentariul 2 bulioane sa-i dea lu’ nea Gigi cand nici bani de pungi de-un leu sa sufle-n ele nu mai au ?

PI  •  2 octombrie 2007, 6:29

oricum cu vreo doua ore inainte de meci o s-o dea la liber. asa ca saracilor…tineti aproape

emil mihai 1923  •  2 octombrie 2007, 7:02

pun gard cu plasa deasupra in sectorul suporterilor englezi?
ca argaseala ne spunea ca asa este in europa..
poate in europa lui..ca asa o cheama pe bunica lui….

hammer17  •  2 octombrie 2007, 7:47

Poate nu atzi auzit …
Steaua a primit o dispensa speciala de la UEFA pentru seara asta … Au voie sa-i puna lui Zappata poarta de miutza … poate asha reusesc sa scpae cu cat maiputine goluri … si se mai zice in comunicat ca arsenal nu au voie sa joace decat dintr-o atingere … iar golurile sa se dea numai cu genunchiul stang …
din pacate macar 3-0 tot ne dau tunarii … ufff … greu e sa mai fii stelist in ziua de azi …

tibosu  •  2 octombrie 2007, 7:51

va imbatati cu apa rece! becali nu va pleca de la steaua nici daca stadionul ar fi gol meci de meci! sa fim seriosi, nu mai visati!!!

nepotul lui Becali  •  2 octombrie 2007, 8:09

Scump dom’le biletu’, scump.
Dar, daca-as avea bani sa ma duc la meci, as face-o doar ca sa-l huidui pe domnul bECALI.
Efectiv ma mir ca am ajuns sa scriu si sa gandesc ceva asa de rudimentar, dar… s-a depasit masura, se va ajunge in asa hal incat nu va mai merge nimeni la stadionul stelei, chiar daca intrarea va fi libera.
Imi pare rau pentru ce se intampla la Steaua; problema e ca nu prea vad o rezolvare prea rapida…Singura data cand l-am vazut pe Becali dand inapoi a fost intr-un conflict cu suporterii…Oare inseamna ceva lucrul asta?
HAI STEAUA ???

Comentează