Uimirea

Blogger Radu: „Nu cumva, domnule ziarist, cineva care va rămîne discret a pus nişte bani şi în contul dumneavoastră ca să scrieţi asta?!”

marți, 23 octombrie 2007, 3:42

Blogger Radu: „Nu cumva, domnule ziarist, cineva care va rămîne discret a pus nişte bani şi în contul dumneavoastră ca să scrieţi asta?!”

7.000 de vizitatori în medie pe zi are tolo.ro

Şomlea este şocat de reacţiile pe care le-a stîrnit pe blog articolul despre el

Ieri a sunat Adrian Şomlea. Variantă pentru tipar: era contrariat. Versiunea directă: era muci. Citise comentariile de pe blog la articolul de sîmbătă.

– Domnu’ ziarist, nu înţeleg de ce zic oamenii că articolu’ o fu’ comandat?!
– Staţi liniştit, mereu se întîmplă.
– Păi, unde o văzu’ ei aşa ceva?
– Nu trebuie să vadă, dac-aşa cred, nu le schimbă nimeni părerea.
– Eu v-am sunat să vă zic că vă blesteamă degeab’! Bună ziua!
– Aveţi dreptate, da’ asta-i meseria, o zi bună!

Cazul Şomlea
Fotbalistul de Divizia D Adrian Şomlea şi-a pierdut piciorul în 1998, după ce o fractură suferită pe teren a fost ignorată de către medici. S-a ajuns la cangrenă. Pentru operaţiile ulterioare, a fost ajutat de fotbaliştii echipei naţionale. Apoi a ajuns antrenor de copii la echipa unei fabrici din Turda. În articolul de sîmbătă, gsp a scris că, de ani de zile, el primeşte în fiecare lună 300 de dolari din partea lui Gheorghe Hagi, bani pe care Şomlea îi alocă educaţiei celor doi copii ai săi.

107 comentarii erau ieri la prînz pe cazul fotbalistului cu piciorul amputat
30% dintre ele acuzau autorul fie că a dezvăluit subiectul, fie că a făcut-o intenţionat, ca un atac plătit de Hagi la adresa lui Becali

Cei care n-au mai vrut
Zeci de bloguri apar zilnic în România. Dar istoria s-ar putea scrie cu cele care se închid, nu cu cele care se deschid.
Din cauza reacţiilor suburbane ale unora dintre cititori, Adelin Petrişor a renunţat la blogul său, după numai cîteva zile. Este acelaşi jurnalist care s-a dus pentru telespectatorii Antenei 1 pînă în fundul bombelor, oriunde s-au ascuns ele.
Luminiţa Paul, şefa Departamentului Sporturi de la gsp, a rezistat mai mult. Cîteva săptămîni. Apoi a refuzat să mai fie insultată. Vorbitoare de patru, cinci limbi, Luminiţa are o cultură, nu doar sportivă, cu care îi poate bate în orice turnir intelectual pe cel puţin 9 din 10 agresori. Ceilalţi 10% oricum nu au dreptul să o jignească, chiar şi dacă ar fi mai deştepţi decît ea. Dar toţi cred că o pot cafti, la o adică.

Povestea continuă
Colegul de la ProSport, Dorin Chioţea, a fost supus, acum cîteva zile, unei rafale de înjurături. Este redactor-şef şi a terminat Medicina. O facultate de elită, în caz că acest cuvînt mai înseamnă ceva. El nu şi-a închis blogul.
Aşa cum nu şi l-a închis Maria Andrieş, probabil una dintre cele mai valoroase condeie din România de azi şi, aici nu mai există dubiu!, cea mai agresată virtual dintre editorialistele momentului.
Sînt cîteva exemple de pe frontul relaţiei dintre jurnalistul de sport şi publicul său.

„Jurnalismul a fiinţat, întotdeauna, la limita acceptabilităţii sociale. Spre deosebire de alte activităţi, există întotdeauna ceva legat de jurnalism care prezintă în permanenţă probleme şi contradicţii”

Bromley, O’Malley
A Journalism Reader

Cazul Şomlea este prototipul confuziei dureroase. Cînd un om obişnuit se trezeşte în mijlocul înjurăturilor şi suspiciunii semenilor săi, realizează cît de neîntemeiată poate fi reacţia unora. Este singura situaţie în care ziaristul ajunge să fie înţeles.

De ce am scris? Simplu!
Nu e vorba de victimizare. Mulţi dintre cei care au lăudat articolul se găseau în aceeaşi eroare. Ei credeau că a fost scris ca să-l atace indirect pe Becali, ceea ce concorda cu opinia lor.
De fapt, articolul a fost scris pentru că am aflat un fapt, l-am verificat, l-am considerat de interes public şi l-am publicat. Aceasta este meseria. În general, jurnaliştii difuzează informaţii aflate în posesia unor oameni care n-ar vrea să le vadă făcute publice. Dar practicarea acestei profesii nu ajută musai un om, ci pe toţi, printr-un efect social cumulat şi probat pe parcursul a 300 de ani de presă.

În toate meseriile se întîmplă asta. În ciuda a ceea ce credem cînd cumpărăm bilet, un pilot de avion nu e plătit să ne ducă pe noi dintr-un loc în altul, ci să protejeze siguranţa tuturor pasagerilor şi a aeronoavei. După cum, treaba unui director e aceea de a obţine profit, adevăr care sună cinic, dar care asigură resurse pentru salarii, străzi, spitale şi servicii publice.

Ploaia de flegme
Discuţia poate continua la nesfîrşit. Şi, precum la şcoală, participă la ea cei prezenţi, nu absenţii, pe care-i vizează, de fapt. Aceştia din urmă vor continua să se comporte barbar pe bloguri, îngreţoşîndu-i nu neapărat pe jurnalişti, ci pe oameni precum fostul fotbalist, care se nimeresc în ploaia de flegme.

Sau ar mai fi o soluţie:

„Mi-am pus o pereche de ochelari
În ceafă,
Ca să pot vedea numai
Cu mintea
De pe urmă”

Marin Sorescu, „Precauţie”,

Adrian Şomlea vă doreşte o zi bună!

Comentarii (187)Adaugă comentariu

Florin  •  23 octombrie 2007, 15:52

Catalin,

felicitari. Trebuie sa se ia atitudine impotriva celor care isi arata frustrarile pe bloguri

Mircea Scarlatescu  •  23 octombrie 2007, 15:57

Catalin, a avea blog e o alegere a fiecaruia. Asa cum s-a spus si la Toolbox saptamana trecuta (apropo, erai trecut in program, nu Gusti): fa-ti blog daca ai stomacul sa inghiti si injuraturile, pentru ca imediat vor apare.

Timpul e cea mai buna metoda de decantare a ideilor. Si pe online, si in presa scrisa, si pe audio-vizual. In timp, cei ce injura se vor plictisi, cei ce produc content de valoare vor si din ce in ce mai apreciati.

Nu e o drama, e un adevar vechi de cand Pamantul: E mai usor sa darami decat sa construiesti. E mai usor sa injuri decat sa argumentezi

Dar da-mi voie sa cred ca un om din zona fotbalului nu are cum sa fie atat de socat de ceea ce e societatea romaneasca, pentru ca in fotbal o vezi in toata ‘speldoarea’ ei….

In rest, un post de nota 10….

Cata  •  23 octombrie 2007, 15:57

Toata stima!! Singura solutie sa iti arati in continuare valoarea si sa spui ce ai de spus este IGNORANTA!! Felicitari, Cataline! Numai bine!

Andrei Maxim  •  23 octombrie 2007, 15:58

Din păcate, sunteţi ziarist sportiv, iar sportul în general, şi fotbalul în particular, a fost la confluenţa pasiunilor neînţelese şi a manifestărilor violente.

Totuşi atitudinea grobiană a cititorilor nu poate fi explicată şi prin tendinţa de tabloidizare a mass-mediei româneşti?

Jailbird  •  23 octombrie 2007, 15:59

Filtrati (cenzurati) postarile de pe blog-uri. Maria sustinea ca Wenger vb fluent franceza, asa ca mai are pana la statutul de valoare a jurnalismului.

Bogdan  •  23 octombrie 2007, 16:04

@Jailbird

Wenger este chiar francez, mon amie.

adi  •  23 octombrie 2007, 16:05

Cataline,

Scursuri sunt in toate domeniile societatii dar cine spune ca trebuiesc bagate in seama. Ignorarea lor e cel mai bun raspuns. Ba mai mult. De ce nu stergeti mesajele cu limbaj licentios?

radu  •  23 octombrie 2007, 16:05

parerea mea e k voi, ziaristii, ati invatat publicul sa caute rozboaie, divergente, in orice nimic. voi ati facut k ceva atat d simplu si nevinovat sa ajunga intr-o lupta… tot mediatica. imi pare rau k, poate, nu ma ridic la nivelul d-lui d la prosport, sau d-soarei maria andries, dar cred k am dreptul sa-mi expun parerea. ex: MULTUMESC PITZURCA !!!

virus  •  23 octombrie 2007, 16:06

Problema cu adevarat dureroasa nu este a banuielilor si contradictiilor(contradictiile genereaza descoperirile), ci a limbajului suburban, a lipsei de cultura si de bun-simt in primul rand. Daca vrei sa obtii respectul unui om si iti doresti ca parerea ta sa fie luata in seama, trebuie sa ai decenta si curajul de a fi mai respectuos decat el.

bilu  •  23 octombrie 2007, 16:06

atita vreme cit nu exista educatie,ceea ce se intimpla pe bloguri nu este decit o mica parte a ratacirii fiintei umane.astazi urmeaza o emisiune pe tvr 1 despre biserica.bineinteles ca se vor dicuta multe subiecte dar despre raspunderea pe care o are biserica in a face fiinta umana sa cunoasca ce este viata,sint sigur ca nu se va vorbi DELOC.

Corneliu Vadim Tudor  •  23 octombrie 2007, 16:06

N-am citit jignirile despre care vorbiti.
Dar despre jignirile ziaristilor?
Tu si „geniala” sunteti cei care jigniti si insultati cel mai des. Pe cei despre care scrieti. Stiu, folositi un limbaj elevat. Asta face calomnia si jignirea acceptabila…

Tineti minte cum v-ati batut joc de Olaraiu? Ori de Mititelu? Ce sa mai zic de Becali, e sacul vostru de box, butoiul cu urdori revarsate de ziatistii cu facultati…

CU ce sunttei voi doi mai buni decat care folosesc limbajul de Ferentari (ori de Parlament, ori de filme artistice)?

Nu mai pozati in victime! Voi sunttei agresorii. NU te mai ascunde in spatele unui om nenorocit de soarta ca sa-ti albesti TU imaginea! Sa-ti fie rusine!

UN CITITOR  •  23 octombrie 2007, 16:07

FIINDTARSIT IN LUPTA , SUNT CONVINS CA TU VEI REZISTA PE BARICADE!DACA AI CHEMARE PENTRU CEVA ,O FACI IN PRIMUL PENTRU TINE SI APOI PENTRU CEILALTI .. CATALINE EU VA UREZ TUTUROR CIT MAI MULTE ARTICOLE, SI VIATA CIT MAI LUNGA !!! SI TU SI NOI TREBUIE SA ACCEPTAM CA NU TOATE ZILELE SUNT LA FEL,SI FIECARE ARE ZILELE LUI MAI BUNE SAU MAI RELE .MULTI DIN CEI CARE INJURA ,NU O FAC DIN RAUTATE, CI DOAR CASA REFULEZE.. DUMNEZEU A LASAT IUBIREA SI IERTAREA.. ADEVARAT E CA DACA SI VOI V- ATI INCHIDE BLOGURILE ,AM FI MULT MAI SARACI!!

Tibi  •  23 octombrie 2007, 16:09

Domnule ziarist, nu aveti ce face in fata acestor atacuri suburbane cum bine spuneti dumneavoastra, pretutindeni in tara asta domneste haosul si incultura creste pe zi ce trece, internetul, tv-ul, au aparut pretutindeni iar tinerii nu mai au nici timp, nici chef, din pacate, sa mai puna mana pe o carte, scoala se face si ea dupa ureche, cu programe schimbate an de an, lumea noastra a devenit din pacate una violenta, si din pacate, tinerii de azi sunt primii ce cad in plasa crezand ca infumurarea, banii rezolva totul! Cultura si bunul simt de exemplu, nu se pot cumpara! O alta categorie sunt copii ce sub(in afara) acordului parintilor si sub un nume fictiv, navigheaza pe net aducand injurii doar doar or face senzatie!
Din pacate, guvernul si chiar presa insasi le tine isonul, de ce? E mai simplu. Exemplu: Multe posturi il aduc pe Becali la TV! Sunt stelist de mic copil, dar nu aici am vrut sa ajung, sa continui deci? De ce il aduc? Pentru rating, adicatelea pentru bani… Ce mai conteaza bunul simt, ce mai conteaza pornografia vocala condusa chiar de la o persoana ce s-ar vrea presedintele Romaniei? Asta e doar un exemplu! Si sunt mult mai multe, din pacate…

sorin-arges  •  23 octombrie 2007, 16:11

Lucru’ dracu’ sa nu prea ai subiecte !!!!
Adica ele ar cam fi, dar cum sa sa-i lauzi ca s-au calificat la Euro tocmai pe cei pe care ani buni i-ai tot facut mici farame sub pretextul ca presa trebuie sa …..

Arhi  •  23 octombrie 2007, 16:11

Cat timp jurnalismul sportiv se va invarti in jurul injuraturilor becaliene si al tzatzelor de la ora cinci, asta veti primi in comentarii, domnilor ziaristi, pentru ca acesta este publicul dumneavoastra tinta. Il dezavuati, dar il si doriti, simultan.

Burzum  •  23 octombrie 2007, 16:13

Ce spui tu este corect in mare masura, dar cu stilul Mariei Andries niciodata nu o sa fiu de acord. Se crede scriitoare de telenovele lacrimogene, nu de ziar sportiv.

S-A DESCHIS BAR TIKITAKA  •  23 octombrie 2007, 16:13

E vorba doar de mentalitate.Acea mentalitate indoctrinata de a sta la cozi,de a privi in gradina vecinului ca nu cumva sa aiba porumbul mai mare,de a nu a avea mai mult decat tine,de a te bucura la raul unuia….

de a…etc etc etc…..Domnul Somlea nu primeste acea suma de ieri sau de cand Hagi se afla in conflict cu Becali.Asta a trecut in plan secund. Multa bafta Romania…fundul e aproape . Tolo…cu plusuri sau cu minusuri,tine-o tot asa.

Tibi  •  23 octombrie 2007, 16:14

Vadim? Se pare ca te potrivesti personajului „din poveste” Jignesti si pe urma aduci probe…
Cum am mai spus mai sus, sunt stelist, dar Becali ce face la televizor? In afara jignirilor si al atacurilor sub centura ce mai face?

Cata  •  23 octombrie 2007, 16:14

Ati facut un studiu de piata sa vedeti cine-s majoritatea care scriu? Majoritatea sunt copii care acum au acces la Internet si isi dau liber. Poate fi si un semn al unei boli a societatii romanesti, nu stiu. Eu vorbesc pe multe forum-uri cu oameni din multe tari dar nicaieri n-am vazut chiar asa. Oricum, solutia e simpla si nu stiu de ce nu v-ati gandit mai repede la ea: la WordPress aveti plugin-ul Askimet si puteti filtra cuvinte. Astfel, orice post care va contine anumite cuvinte desemnate de voi nu se va publica. Nu-i chiar asa mare lucru, poate ar terbui sa va angajati niste specialisti in domeniu.

Tibi  •  23 octombrie 2007, 16:16

Cata ai mare dreptate, ar fi un pas mare pentru „deratizarea” blogurilor, si nu numai.

sfelix  •  23 octombrie 2007, 16:16

1. Libertatea cuvantului nu e egal cu libertatea la obscenitati.
2. Trivialitatile de pe bloguri afecteaza insasi imaginea ziarului.
3. Eu vin rar sa citesc stirile, pentru ca implicit sint atras de comentarii, si vazand ce gasesc acolo…mi-e rusine ca sant roman!
4. Faceti putina curatenie! Eliminati comentariile cu continur obscen sau care lezeaza bunul simt. Cine s-o faca daca nu redactia??!!
5. Aveti de ales…sa va citeasca oamenii civilizati…sau, sa ramana un sit in stapanirea necivilizatilor…

rador  •  23 octombrie 2007, 16:17

„De fapt, articolul a fost scris pentru că am aflat un fapt, l-am verificat, l-am considerat de interes public şi l-am publicat. Aceasta este meseria.”

Gresesti, Catalin… tu esti un jurnalist sportiv… Daca scriai doar despre meciul/antrenamentul/incapacitatea medicilor care au condus la accidentarea unui fotbalist, era cat de cat ok… Ce treaba are omenia lui Hagi cu un ziar sportiv? Scuza-ma, dat tu ai intinat gestul lui… Ma intreb cand voi citi in gsp un articol despre copiii aia carora Copos le da cate 10 lei la fiecare meci…
Ceea ce da noblete unui act de caritate este tocmai anonimatul donatorului… Cei care se bat cu pumnul in piept cat bine au facut ei unuia sau altuia isi murdaresc propriile acte de binefacere…
In alta ordine de idei, te-as ruga sa-mi raspunzi sincer: iti place ceea ce a ajuns Gazeta Sporturilor in prezent? „Stirile” din fotbal reprezinta 90% din continutul ziarului, iar majoritatea din ele sunt barfe si scandaluri „din surse de incredere”… mai sunt 2 stiri din handbal/baschet si multe fete goale, pentru care si OKM se intreaba daca nu cumva ii plagiati… imi poti spune si mie care e legatura intre Nicoleta Luciu si sport? faptul ca a alergat topless in Stefan cel Mare?
Avand in vedere ceea ce inseamna gsp-ul in prezent, crede-ma, nimeni nu se va mira daca veti scrie despre complotul martienilor care manjesc cu rahat (martian bineinteles) usa de la intrarea in sediul FRF…

Inca ceva… Imi poti indica, te rog, un articol sportiv scris de Maria Andries? nu mistouri, UN ARTICOL SPORTIV… ca scrie pentru gsp, nu pentru can-can… si mai e si geniala…

Iti doresc o zi buna!

scorillo  •  23 octombrie 2007, 16:18

>As vrea sa imi pot aduce aminte de titlul articolul , dupa parerea mea, scandalos, scris de „marea editorialista” maria andries…sint unul din contestatarii „valorii” ei pe plan profesional.
>imi pare rau ca mai iei si apararea altora cand sunt absolut sigur ca nici tu, ca, coleg al ei, nu i-ai citit toate articolele si tot ce debiteaza…
>nu zic ca trebuie sa scrie numai de bine dar cand cu putin timp inainte acuza scandalurile de pe la diverse cluburi, din diverse motive, ea a considerat ca lipsa de comunicare a lui Oli in stagiul de pregatire a Stelei de asta vara e pe langa un semn rau si o dovada de neprofesionalism…vai vai
>E O MARE DIFERENTA IN A AVEA IMAGINATIE SI IDEI SA PRODUCI UN ARTICOL PE ORA SI A FI PROFESIONIST, SAU MACAR OBIECTIV.In acest caz poate i s-ar potrivi mai bine rolul urmasei lui Petre Ispirescu.

Stefan  •  23 octombrie 2007, 16:19

Domnule Scarlatescu, dar cei care produc continut de valoare?

din afisarea domneavoastra:

„cei ce produc content de valoare”

Incepe sa fie patetica acesata englezire cu orice pret a limbi romane!

Cu respect,

S

Asul  •  23 octombrie 2007, 16:22

Deşi am fost critic la adresa ta, acum sunt alături de tine. Dar părerea mea este că, din păcate, aveţi parte de publicul pe care l-aţi cultivat cu ardoare în ultimii ani. Deşi citesc Gazeta constant, nu se mai ridică de mult timp la nivelul de la ProSport dinainte să plecaţi de acolo.

steaua forever  •  23 octombrie 2007, 16:23

mai ai si tupeul sa spui ca dorin chiotea a terminat medicina; poate era mai frumos sa-l suni si sa-l intrebi cum se scrie 2-3 termeni medicali; daca ai considerat ca cunosti si latura aceasta, lasa-ma sa-ti atrag atentia: nu se scrie si nici nu se spune „cangrena”, ci „Gangrena”;
probabil ca-mi vezi postarea precedenta, care tocmai ce a primit un „Your comment is awaiting moderation”….frumos blocati mesajele din care puteti invata ceva…dar cele care au schimbate o litera, de exemplu din organul de reproducere, le lasati la vazul tuturor

steaua forever  •  23 octombrie 2007, 16:24

…cum se scriu….

S-A DESCHIS BAR TIKITAKA  •  23 octombrie 2007, 16:24

Are perfecta dreptate SFELIX.Daca nu moderati voi comentariile atunci cine? Conteaza cantitatea pana si la comentarii? Si eu am blog de aproximativ o luna,prefer sa am comenatarii pertinente,critice sau nu,insa nu numarul umflat de cei care jignesc demential ma intereseaza.Asa ca in loc sa te plangi Cataline,ai face bine ( cu toata criza de timp,in care banuiesc ca te afli) sa moderati cumva aceasta chestie.La dimensiunea in care a ajuns gsp,se poate angaja un om numai pentru asa ceva.Marca.com are doua persoane care se ocupa non-stop de asta.

rip  •  23 octombrie 2007, 16:28

una e una alta e alta….cati jurnalisti „corupti” sunt? cati jurnalisti de 2 lei? cati scriu doar ca sa vanda ziarul tot felul de baliverne? cati se uita la un meci de fotbal si habar nu au ce au vazut acolo?
cati? cati?

prea mult va victimizati….

rip  •  23 octombrie 2007, 16:28

una e una alta e alta….cati jurnalisti „corupti” sunt? cati jurnalisti de 2 lei? cati scriu doar ca sa vanda ziarul tot felul de baliverne? cati se uita la un meci de fotbal si habar nu au ce au vazut acolo?
cati? cati?
prea mult va victimizati….

la steaua care a…apus:)))  •  23 octombrie 2007, 16:28

Bogdan on 23 Octombrie, 2007 4:04 pm @Jailbird

Wenger este chiar francez, mon amie.
—–

looooooooooooooooooooool

n-ai inteles ce-a vrut sa spuna Jailbird.

cred ca locul tau nu e pe blog-ul asta!

steaua forever  •  23 octombrie 2007, 16:28

sa va fie rusine ! da, voua de la gsp!
vorbiti de „ploaie de flegme”, dar postarile in care vi se atrage atentia ca nu stiti sa scrieti corect cuvintele, le blocati….nu ma asteptam sa faci parte din categoria persoanelor care spun „tumoare”….oricum pot trai si fara voi, dar voi puteti fara noi ?!

kicker  •  23 octombrie 2007, 16:31

@rador
dacă nu-ţi place gsp citeşte Sport Magazin -ul lui Lupescu!

la steaua care a…apus:)))  •  23 octombrie 2007, 16:31

daca tot vorbim de „cangrene” si „gangrene”, hai sa vorbim si de „ca cunosti”… sau „ca nu cunosti”:)))

deh, fiecare pe domeniul lui de competenta.

unii cu gangrenele, altii cu scrisul…

Newman  •  23 octombrie 2007, 16:32

Sa injuri pe cineva este lipsa de bun simt si dovada de caracter zerooooo. Sunt de acord ca este ceva de neacceptat, dar trebuie sa recunoasteti ca si voi gresiti(ma refer la ziaristi in general) cand si din zvonuri faceti stiri(vezi cazul Ovidiu Petre l-a lucrat pe Hagi, a fost facut in toate feluri de mai toate ziarele, caracter zero, fotbalist zero, fara nici o prezumtie de nevinovatie, si s-a dovedit ca a jucat binisor in meciul cu Olanda) si cand ironizati declaratiile unora si altora numai pentru a avea un articol. Si „geniala” de Maria Andries are majoritatea articolelor scrise la „misto” si la „bascalie”, parca sa intarate lumea sao injure.

gabi  •  23 octombrie 2007, 16:32

articolul de azi e f bun! jos palaria! dar atacul de ieri al tau la adreasa pd-ului a fost pueril si penibil

montezuma  •  23 octombrie 2007, 16:34

Cred ca e simplu: culegeti ce ati semanat! In goana dupa audienta ati incalcat orice regula de bun simt si de morala. Pozele cu femei dezbracate, injuraturile, scandalurile sunt prezente in fiecare editie a gsp.ro. In orice moment un astfel de „blogger” incult si probabil obsedat se poate incalzi cu pozele nud ale unor „celebritati” dupa care isi poate exprima opiniile supraincalzite pe blogurile voastre.
Daca vreti cititori educati trebuie sa va adresati lor celor becalizati, manelizati si telenovelizati (mai inventez si cuvinte:) ). Sunt sigur ca numarul de bloggeri care injura pe site-ul http://www.dilemaveche.ro sunt este cu mult mai mic decat cei care injura pe http://www.libertatea.ro
E adevarat ca cei care gasesc de cuviinta sa isi exprime frustrarile si sa defuleze pe bloguri vor exista mereu dar, este de datoria voastra sa creati un site/ziar care sa nu-i atraga si deci sa le micsoreze pofta de a va vizita.
De fapt problema bloggerilor este problema Romaniei. Pana nu vom avea educatie nu vom putea evolua (si deocamdata educatia facuta in principal de scoli dar nu numai!!! este sub nivelul marii)

montezuma  •  23 octombrie 2007, 16:35

erata : nu trebuie sa va adresati lor

nastyboy  •  23 octombrie 2007, 16:37

Chiar, de ce ai scris articolul asta, stimate toly ?Te plictiseai acasa ?Ai fi dorit sa pui pe cineva la punct ?Ai fi vrut sa spui ce facultate ai terminat dar l-ai bagat pe Chiotea in fata ?Vrei sa ne infatisezi drama proprietarului de blog si al geniului neinteles (Maria Grandorii)?Doresti sa imparti lumea in desteptii posesori de blog si analfabetii ignoranti ,cititori care nu inteleg nimic ?Cred ca o sa iti sterg link-ul de pe blogul meu cu aceasta ocazie.Daca tot nu te inteleg, de ce sa se mai chinuie si altii, mai slabi dotati decat mine ?Hm ?

Corneliu Vadim Tudor  •  23 octombrie 2007, 16:37

@CT

Tibi spune ca am jignit in comentariul meu. Imi puteti da exemplu de jignire?

Oricum ati reusit! V-ati ascuns in spatele tragediei unui om si a omeniei lui Hagi si acum lumea va plange de mila. Bineinteles, dupa ce a rasfoit toate pozele cu curve dezbracate.

steaua forever  •  23 octombrie 2007, 16:37

pt steaua care azi e pe post de supozitor cu glicerina

„ca cunosti”-nu e nici cacofonie si nici nu vroiam sa spun „ca nu cunosti”; citeste fiecare rand in parte, e destul de simplu mesajul, nu contine texte printre randuri

daca ai condeiul in brate, consider ca primordial este sa stii sa scrii corect in limba romana, apoi sa intelegi ceea ce scrii, iar in ultimul rand sa te gandesti cum sa scrii de la stanga la dreapta sau invers

Limona Ionut  •  23 octombrie 2007, 16:38

cataline, e adevarat, e suburban de cele mai multe ori ce se scrie pe blogg. un prieten de mai sus avea dreptate cand spunea ca timpul le rezolva pe toate. dar tu crezi ca scriindu-ne tot timpul de bkli, mitika, mititelu, borcelu shi altzi inapti dpv intelectual, chiar daka o facetzi intr-un mod mai elevat, vb altui „prieten” de mai sus, vetzi reushi sa ajutatzi la aceasta „decantare”? tu poate nu pricepi, asha cum shi noua ne este greu sa pricepem, dar pt unii aceshti clowni ai fotbalului nostru sunt nishte idoli. shtii kum se uita kopii cei mici la clownii de la petrecerilor lor de catziva anishori, shi dupa ce se termina totul shi ii intrebi ce vor sa se faca cand o sa fie mare itzi raspund (ei makar sunt inocenti) ca vor sa se faca clowni.
nu-i bagatzi in seama timpul lor deja se scurge, dar nu-i mai invitatzi sa participe.
apropo, somlea nu e singurul…. si nici hagi nu e singurul dintre baietzii de aur care face asemenea gesturi superbe…

nastyboy  •  23 octombrie 2007, 16:38

Doi-zece.Caltabos in Dorobanti.Verificare.

UN CITITOR  •  23 octombrie 2007, 16:38

RADOR DACA AI NEVOIE DE INTERPRETI, MERGI LA SCOALA!!!! LUMINEAZA-TE DUPA CARE NOI TE ASTEPTAM CU GRAG, SA NE POVESTESTI CUM A FOST TRECEREA DE LA GRUPA MICA LA CEA MARE !!! VALABIL SI PENTRU ANTICUL SORILLO , DAR TOTUSI EL ARE O SCUZA , VECHIMEA!!!!!CINE SUNTETI VOI ?? COMISIE DE EXAMINARE ???NU !!!! CRED CA VA ROADE INVIDIA!!!!ATI VREA SI VOI UN LOC AL VOSTRU UNDE SA VAA” PRODUCETI””SPRE SUPARAREA VOASTRA SI LINISTEA NOASTRA NU -L AVETI>> NU VA PLACE NU CITITI!!!! SIMPLU!!! CATALINE FELICITARI!!!! SI TIE SI MARIEI SI TUTUROR CARE AVETI CURAJUL SA TINETI DESCHIS UN BLOG!!!!!

nastyboy  •  23 octombrie 2007, 16:39

Doi-zece.Caltabos si palinca in Dorobanti.Verificare.

red baron  •  23 octombrie 2007, 16:39

iar mi-ati bagat moderare,nu-i nimic repet,Andires jigneste zilnic cele 3 cluburi din Bucuresti,cand tie nu-ti place ceva,nu fa acelasi lucru altora,vreti sa nu mai fiti jigniti,nu mai jigniti!!!desi gsp face zilnic asta

S-A DESCHIS BAR TIKITAKA  •  23 octombrie 2007, 16:41

Nastyboy

Chiar.De ce nu a facut Tolo pana acum o contraofensiva de acest gen?Nu ar fi prima oara cand se posteaza tot felul de magarii pe un blog gsp.La fel s.a intamplat si la acel articol cu copilul lui Pascovici sau al rugbystului de 11 ani.Probabil meritau si ei aceeasi aparare acerba.

red baron  •  23 octombrie 2007, 16:42

si apoi astia care va jignesc se transforma in cei 7000 de vizitatori zilnici pe blog,care 7000 de vizitatori se transforma in interes pt publicitate,iar din publicitate oare cine face banu’?deci in concluzie sunt buni astia care jignesc

Corneliu Vadim Tudor  •  23 octombrie 2007, 16:42

Un prieten de la EZ imi povestea discutia avuta cu un coleg comun cu domnia-voastra. Sustinea ca, domnia voastra, marele jurmalist CT sustine sa se puna cat mai multe poze si stiri despre femei pierdute fiindca cei care vin pe sit vin sa se masturb., ca cititorii de sport sunt de fapt niste oameni fara creier si obsedati se..li, ca fara curve numarul de hit-uri al acestui ziar ar scadea la 10%. Acum ii acuzati si ca sunt vulgari si injuriosi. Ce persecutat sunteti!

Deci, dle. T, cine jigneste pe cine?

Tudor F  •  23 octombrie 2007, 16:43

Si totusi Tolo, de ce pe blogul lui Adrian Georgescu nu injura nimeni?

Comentează