Alta plecare de la Ringier

Cristi Mihalache, seful de publicitate de la Evenimentul Zilei si Capital, pleaca din Ringier. Cristi este unul dintre cei mai vechi si mai eficienti oameni din zona de publicitate pe ziare.

joi, 10 ianuarie 2008, 2:40

Cristi Mihalache, seful de publicitate de la Evenimentul Zilei si Capital, pleaca din Ringier. Cristi este unul dintre cei mai vechi si mai eficienti oameni din zona de publicitate pe ziare.

Comentarii (8)Adaugă comentariu

tot io  •  10 ianuarie 2008, 16:58

scriu acum si fara legatura cu subiectul,pt. ca am incercat sa comentez la”acesti pres. ce se ascund”,dar am fost moderat de nu m-am vazut!
deci,citesc eu de dimineata,ca de obicei primul ziar,gazeta si ce vad:din nou atacuri la adresa stelei,mistouri etc.1. nu inteleg de ce razboiu asta cu steaua!sunteti un ziar important,care este interesul?2.ce este ploconeala asta fara masura la adresa lui mm?

tot io  •  10 ianuarie 2008, 17:05

apoi mi se pare stranie prezentarea lui zaharia,cristocea sau croitoru,ca pe niste victime! orice club pune pe liber pe cine vrea,nu vad de ce doar steaua este considerata o masina a nedreptatii! poate cu exceptia lui zaharia,toti ceilalti,cristocea,croitoru si badoi,au avut evolutii sub mediocre si este corect ca s-a renuntat la ei! iar in interviul cu badoi,el s-a desconspirat:a venit la steaua pt. bani si a jucat in consecinta:dezastruos!
poate cu stilul asta de a judeca steaua,veti convinge masele de suporteri stelisti,ca toti sunt niste incompetenti si rauvoitori la steaua,dar ii veti pierde pe suporterii care mai gandesc si cu capul lor si nu au timp sa stea pe bloguri si sa se duca in fiece week-end la stadion!dar poate ca astia nici nu sunt asa interesanti!

tot io  •  10 ianuarie 2008, 17:12

un alt exemplu este articolul despre tatarusanu,in care se spune ca a fost refuzat de argaseala si becali,ei 2 pref. pe andrey?chiar credeti ca toti suporterii stelei sunt amnezici?toti stim ca cel care l-a adus pe andrey si implicit l-a refuzat pe tatarusanu a fost mm!repet,in ritmul asta veti reusi sa ii convingeti pe sefii de galerie si pe injur. de profesie,dar ii veti pierde pe cei care(e drept putini ca nr.)mai si gandesc cand citesc un articol!

tot io  •  10 ianuarie 2008, 17:13

ps:citesc acum sub forma de banc,ca steaua a transferat un tanar de 16 ani,pt echipa a doua a clubului!in loc sa remarcati asta,voi o treceti la capitolul “hai sa mai facem misto!”repet,cu atitudinea asta puteti influenta galeria si injuratorii de profesie,dar ii veti pierde pe,cei drept putinii,suporteri care mai si gandesc!
te salut!!!

2nash  •  10 ianuarie 2008, 20:10

Era de asteptat. Angajatorul respectiv a avut tot felul de conflinte cu angajatii, a incercat sa bage pumnul in gura, sa faca legea cam ca pe plantatie. Toate razboaiele media pe care le-a avut cu presa, le-a pierdut. De un an si ceva demisiile de oameni „mari” din interior se tin lant. Atunci, de ce e asta o stire? E natural.

Radu Preda  •  10 ianuarie 2008, 22:26

Felicitari celui care l-a dislocat de acolo!

pymm  •  11 ianuarie 2008, 8:26

@radu preda:
ei, cine l-a dislocat de acolo?

bob  •  13 ianuarie 2008, 12:01

Si o plecare de la voi… Beldie. iar daca nici asta nu e important…. ma rog, inteleg ca ai tacut.

Comentează